View Full Version : Cel mai jegos film al anului
pai bagati ce va trece prin minte si pe la inceputul lui ianuarie vom sti care a fost the ultimate jeg de pe ecrane
cateva sugestii/nominalizari
din ce am vazut eu, pentru ca m-am ferit de jegurile absolute, gen van helsing, am evitat terminalu lu spitbag si nu am ars-o aiurea pe la majoritatea comedioarelor din anu asta
1 raising hellen
2 the exorcist
3 cold mountain
4 orient expres
5 lotr
6 king arthur
7 gothica
8 garfield
9 in america
10 dulcea sauna a mortii
de preferinta alegeti un(1) film care v-a dezgustat the most
detasat 4) orient expres , ii dau 5 stele verzi : :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
europe_east
03 Dec 2004, 16:37
Cold Mountain
N-am vazut mare lucru din 2004, dar Kill Bill trebuie sa fie cel mai jegos film pe care l-am vazut de mult, mult timp.
keyzer soze
03 Dec 2004, 17:23
Godsend
@Kane: ai coaie bai baiatule, sa sustii asa ceva pe un forum patronat spiritual de Tarantino :D . Mai ramane sa-i mai dai cap in cap pe lars si pe wkw... Apreciez dizidenta, though
PoliFanAthic
03 Dec 2004, 17:40
orient expres
gothica
king arthur
Godsend
White Chicks
Full Clip(raritate, stiu)
Stepford Wives
Van Helsing
Mona Lisa Smile
Rahatul absolut, ma tem, Orient Express urmat p'aproape de Van Helsing, Stepford, Gothica si Godsend. La o adica, cam toate-s la fel de kkt.
In primul rand il felicit pe Korben pentru titlul topicului :D super original
1. Shrek 2
2. Lotr
3. You Got Served
4. Alien Vs Predator
5. Garfield
6. White Chicks
si mai departe nu stiu... Am evitat in general filmele proaste...
Nightwane
03 Dec 2004, 20:13
1. Lotr
2. Gothika
3. Incredibles
4. Avp
5. White Chicks
6. Garfield
7. Van Helsing
8. ...
9. ...
10. ...
In nici o ordine, dar cu mentiunea ca m-am ferryt de filmele proaste anul asta:
--- Hellboy
--- Troy
--- The Day After Tommorow
--- Fahrenheit 9/11
--- Hidalgo
--- Gothika
Astea par chiar dragute pe langa "Legally Blonde 2", de exemplu!
Godsend
@Kane: ai c**** bai baiatule, sa sustii asa ceva pe un forum patronat spiritual de Tarantino :D . Mai ramane sa-i mai dai cap in cap pe lars si pe wkw... Apreciez dizidenta, though
Bai Keyser, oi fi tu prieten cu Adi, dar cam faci pe desteptul cu mine. Nu cred ca ma stii atat de bine cat sa-mi vorbesti de sus. Asa ca ia putina distanta. Si cat priveste Kil Bill e o porcarie si o mizerie care nu poate fi aparata nicicum. Mi-a placut cam tot ce a facut Tarantino prin anii 90, dar asta e dincolo de orice adjectiv. Prima parte a fost pe atat de scarboasa pe cat a fost a doua de puerila. Amandoua au fost inutile, iar pe cei care au indecenta de a apara toata violenta gratuita a filmului asta nu-i pot considera decat niste desensibilizati. Von Trier nu e departe. Si ala e un increzut, dar macar el poate avea scuza ca a fost asa dinainte de a ajunge celebru. WKW n-am vazut si nici nu sunt interesat de asiatici. Am invatat de la Borges ca cei care vor sa devina spirite universale ajung niste sterili.
Conduce detasat Orient Express (am plans la filmul asta... 80k... n-o sa mi-o iert vreodata...)
in alta ordine de idei: Terminalul si Milionari de Week-end ar fi putut fi evitate, dar n-au fost prea rele
Desensibilizati ?Tarantino daca a fost increzut, a facut-o de cand a iesit din gaoace ... cu toate ca nu prea se vede . Probabil ca o mascheaza bine.
De unde aplecarea asta spre sensibil ?
wkw n-am vazut si nici nu sunt interesat de asiatici - ignoranta ?
In alta ordine de idei se pare ca orientul rulzzz ! :D
[quote]
. WKW n-am vazut si nici nu sunt interesat de asiatici. Am invatat de la Borges ca cei care vor sa devina spirite universale ajung niste sterili.
am vrut sa bag un comentariu rautacios, dar am hotarat ca nu mai merita...
am vrut sa bag un comentariu rautacios, dar am hotarat ca nu mai merita...
Atunci de ce l-ai bagat p-asta?
Bai, pe forumurile astea intalnesti tot felul de oameni care desi n-au argumente, tot trebuie sa-si lase egoul sa dea pe dinafara. Au fost filme care mie mi s-au parut proaste dar despre care se pot gasi argumente pozitive, dar cui i-a placut tampenia asta cu adevarat e la fel de ridicol ca filmul. Si spre deosebire de alte posturi, p-asta chiar nu o spun ca sa provoc, aici sunt chiar dead serious. Nu e nici o gluma.
Leonard
04 Dec 2004, 11:02
m-am ferit cît am putut de filmele despre care am auzit lucruri rele. totuºi, am luat þeapã la urmãtoarele (le recomand ca must-no-see, de evitat):
Collateral
Garfield
Eternal Sunshine...
De-Lovely
Aaltra
Damen Tango
Around The World in 80 Days
I, Robot
jackpot
04 Dec 2004, 11:52
Van Helsing
Hellboy
Orient Expres
[
Bai, pe forumurile astea intalnesti tot felul de oameni care desi n-au argumente, tot trebuie sa-si lase egoul sa dea pe dinafara. .
mda, exact, asa am zis si eu despre tine, multumesc pt. argument. deasemenea, as adauga, intalnesti o gramada de ignoranti, care desi refuza sa vada filme celebre si foarte importante, se pretind a-tot-stiutori in ale cinematografiei si arunca comentarii pertinente.
p.s. n-am nimic cu parerea ta fata de kill bill, dar atunci cand spui ca nici macar nu vrei s-auzi de wong kar way(si nu numai) ma-ntreb ce mai cauti pe un forum dedicat cinematografiei...
p.s. 2 remarci ca m-am straduit sa pastrez niste termeni decenti ai conversatiei, chestie care nu ma caracterizeaza deobicei.
Good point ! Are dreptate ...
Nu-ti place ? N-ai vazut ? Taci !
mda, exact, asa am zis si eu despre tine, multumesc pt. argument. deasemenea, as adauga, intalnesti o gramada de ignoranti, care desi refuza sa vada filme celebre si foarte importante, se pretind a-tot-stiutori in ale cinematografiei si arunca comentarii pertinente.
p.s. n-am nimic cu parerea ta fata de kill bill, dar atunci cand spui ca nici macar nu vrei s-auzi de wong kar way(si nu numai) ma-ntreb ce mai cauti pe un forum dedicat cinematografiei...
p.s. 2 remarci ca m-am straduit sa pastrez niste termeni decenti ai conversatiei, chestie care nu ma caracterizeaza deobicei.
Faptul ca nu vreau sa aud de asiatici e problema mea. Cu siguranta am vazut si auzit de filme de care TU (sau altcineva) esti complet ignorant. Daca cineva de exemplu nu vrea sa auda de Nouvelle Vague sau de cinematografia franceza, asta nu-nseamna ca nu poate avea idei pertinente despre orice alt film. Daca as spune ca nu ma intereseaza cinematografia dinainte de 1970 (sau orice alta data) asta nu-nseamna ca nu pot sti enorm despre ce s-a facut dupa aia si despre cinema in general.
Si cat despre p.s.2, da-ti drumu' baiete sa vad si eu cat de rau esti. Atata timp cat e ceva substanta I can take it, sunt major nu-ti face griji. Doar nu face posturi in care nu spui nimic. (apropo Domnule nume, asa ti-ai facut tu alea 650 de posturi?)
Si lasa ca exista regizori mai celebri ca wkw, sunt sigur ca ma descurc si fara el.
Cand o sa inveti sa scrii propozitii subordonate, te rog sa-mi explici si mie ce vrei de la mine mai precis.
1. Orient express ...in primul rand ca a fost chiar naspa dar si pentru ca dintre toate pe asta am dat bani pe el.
2-7 Van Helsing, Gothika, Riddick, Alien vs. Predator, Hellboy, Torque ...tot o apa si-un pamant, fara sens
8-10 Elephant, Lost in Translation, Fahrenheit 9/11 ...aici o sa-mi sara unii in cap dar personal le-am gasit extrem de plictisitoare si nu le-asi mai viziona nici platit
Or mai fi si altele pe care ma bucur ca nu am avut ocazia sa le vad.
Cand o sa inveti sa scrii propozitii subordonate, te rog sa-mi explici si mie ce vrei de la mine mai precis.
Dragul meu , vad ca esti foarte inversunat , total aiurea , te superi ca vacarul pe vaci. Zizi are dreptate esti ignorant si vorbesti prostii, iata inca un exemplu de ineptie a la Kane (sper ca observi ca ti-am scris nick-ul cu majuscula):
"Daca cineva de exemplu nu vrea sa auda de Nouvelle Vague sau de cinematografia franceza, asta nu-nseamna ca nu poate avea idei pertinente despre orice alt film."
De data asta chiar ai dat cu basca in fasole. NO COMMENT.
Ce expresii misto: te superi ca vacarul pe vaci;dai cu basca in fasole
Dragul meu , vad ca esti foarte inversunat , total aiurea , te superi ca vacarul pe vaci.
De fapt stii ceva? Chiar ai perfecta dreptate aici. Ma supar ca vacarul pe vaci. Ce vina sa aibe vacile?
Dupa ce ca in ignoranta ta socanta debitezi numai prostii , mai iti arde si de mp de maidan . Tati , stadionul e mai incolo , aici se vorbeste despre cinematografie nu despre manele. :sick:
Dupa ce ca in ignoranta ta socanta debitezi numai prostii , mai iti arde si de mp de maidan . Tati , stadionul e mai incolo , aici se vorbeste despre cinematografie nu despre manele. :sick:
Bai, pe moment sunt prea "inversunat" sa-ti mai zic ceva.
Avem un idiot printre noi : Kane , alias Andrei Ghergic, care nu numai ca injura ca ultimul suporter (incerc sa fiu delicat) in mp dar are timpul , rabdarea si indemanarea (wow!!!) sa trimeata si mail-uri cu acelasi continut.
Tristule ! :lol:
keyzer soze
05 Dec 2004, 12:47
calm down... kane nu e singurul ignorant de pe forum, sunt multi altii care scriu la revista omonima
Avem un idiot printre noi : Kane , alias Andrei Ghergic, care nu numai ca injura ca ultimul suporter (incerc sa fiu delicat) in mp dar are timpul , rabdarea si indemanarea (wow!!!) sa trimeata si mail-uri cu acelasi continut.
Tristule ! :lol:
Imi recunosc defectul ca atunci cand sunt provocat de imbecili nu am intelepciunea sa-i ignor. Surprinzator, vad ca si tu ai timp sa te uiti pe profilul meu, deci sunt sigutr ca ai cel putin la fel de mult timp de pierdut ca si mine, mai ales ca tot timpul raspunzi atat de repede. Nu vad de ce nu te-as injura ca pe catastrofa ce esti atata timp cat fara sa te provoc personal ai nesimtirea sa-mi spui sa tac din gura. Si da sunt in general trist, dar as fi si mai trist daca n-ar fi atata prostie de care sa rad.
Si keyser, pana nu vei vedea toate filmele facute vreodata e cam greu sa definesti un ignorant. Poti sa spui despre mine ca am gusturi proaste, cum si eu pot spune acelasi lucru despre cineva care apara kill bill, dar un ignorant e un cuvant cam greu, atata timp cat tu nici nu stii ce filme am vazut eu. Iar atata vreme cat cuiva ii place atat de mult kb sunt destul de sigur ca nu conteaza cat de multe filme a vazut si cat de bune sunt ele de fapt pentru ca oricum n-are capacitatea critica de a aprecia vreun film la justa valoare.
keyzer soze
05 Dec 2004, 19:11
esti cam aprig la manie, cetateanule
singur ai spus ca nu te intereseaza, si deci ignori, cinematografia asiatica... so whatta fuck?
1. Shrek 2
2. Shrek 2
3. Shrek 2
4. Shrek 2
5. Shrek 2
6. Shrek 2
7. Shrek 2
8. Shrek 2
9. Shrek 2
10. Garfield
Filmul care m-a dezgustat cel mai tare: Shrek 2 (duh!)
kasper hauser
05 Dec 2004, 23:34
In opinia mea, cel mai jegos film de pe 2004 este "The passion of Christ". Nu stiu daca este cel mai prost facut, poate ca mai exista multi alti "candidati", dar cu siguranta mi s-a parut cel mai "jegos".
E o mizerie holywoodiana(A NU SE NTELEGE CA TOATE FILMELE DE HOLYWOOD SUNT PROASTE, EXISTA SI MULTE EXCEPTII) cu pretentie de film religios. Dar Dumnezeu, nu apare nicaieri, in filmul acela. nici macar Isus. Apare un om torturat jucat foarte prost de un actor care nu i-a putut intra in "piele". Toate scenele de violenta din film ar vrea sa simbolizeze suferinta prin care trece acel "om" pe care ei au indraznit sa-l numeasca Isus, dar Mel Gibson este incapabil sa sublinieze(si , de ce nu, in cele din urma sa comunice), d.p.d.v regizoral, aceasta suferinta si se avanta in tot felul de clisee, unul mai nepotrivit ca altul(d.p.d.v. contextual). Are parti reusite pe care nu stie sa le valorifice, denatureaza textul Biblic fara nici un motiv serios.
Intr-adevar sunt si calitati. Exista atmosfera foarte buna, exista o incercare de transpunere in acele timpuri(prin folosirea aramaicii, in loc de, sa zicem, engleza), este reusit, d.p.d.v al constructiei, dar toate acestea mi se ar in zadar, cand filmul in sine este fals.
Poate ca gresesc, poate ca filmul e chiar foarte reusit si nu inteleg eu de ce (desi sincer ma indoiesc), dar asta e parerea mea.
kasper hauser
06 Dec 2004, 00:06
A, si legat de Kill Bill, pot sa zic ca nici eu ca am fost incantat de el si nici nu sunt. Ii recunosc calitatile regizorale, dar filmul in sine m-a lasat complet rece. Nu l-am urmarit cu atentie ca sa pot spune mai multe si nici nu stiu daca as putea trece peste lucrurile care m-au enervat la film, dar daca ar fi sa aleg intre kill Bill si multe ate tampenii care au aarut e piata, arca as nu as alege Kill Bill.Filmul "Kill Bill"(I si II, nu am folosit pluralul fiindca ambele se leaga intre ele ) l-am perceput ca un fel de gluma meticulos construita(a se observa structura de anime, pentru care ce-i drept nu am prea multa simpatie, pana si personajele sunt facute dupa acelasi tipar, iar aici in mod car intervine o kstie de gusturi: iti plac anime-urile sau nu iti plac, nu cred ca trebuie mers mai incolo fiindca nu are sens.) . Dar la el stii asta din start, iar violenta este privita si ea e un ton usor ironic, zic eu. Gandeste-te ca sunt filme care sunt mult mai violente si au incarcatura emotionala mult mai puternica si, cu toate astea, totul e pus pe un ton "glumet"(si nu fac referire la "Blue Velvet") . Oare ce e mai crud Sa vezi un film in care violenta are din start un caracter ironic sau sa te lasi purtat, emtional vorbind, de un film de o violenta(si nu vorbesc numai de violenta fizica) devastatoare, entru ca apoi totul sa se rupa, fiindca, vezi doamne, regizrul a vrut sa faca doar o gluma? Nu cred ca e nevoie sa mai raspund la intrebarea asta.
Da, nici mie nu mi-a placut filmul si nu datorita violentei, ci in mare datorita partii a II-a care mi s-a parut ridicola. Dar nu as putea spune ca cei ce apara filmul acesta sunt desensibilizati pentru ca pur si simlu, nu se poate vorb de asa ceva Filmul nu apeleaza in nici un moment la sensibilitatea celui ce il urmareste. Daca ar fi apelat la ea, in scopul de a-si duce pana la bun sfarsit "gluma", atunci da, ar fi fost altceva. Dar asa...
Legat de Wong Kar Way, e treaba ta, sunt gusturile tale si nu cred ca tine de ignoranta cat de o rezistenta autoindusa in mod inconstient. Nu te poate condamna nimeni entru faptul ca tu nu vrei sa vezi un anumit film sau ca tu nu vrei sa citesti o anumita carte si nici nu se poate sune ca esti ignorant numai din atat.
Cat despre partea cu aroganta, nu stiu de ce ai insistat atat pe o tema, zic eu, insignifianta. Toti suntem aroganti de la un punct, de la unctul in care mandria noastra ne este atacata peste masura. Aroganta este un lucru ce sta in firea omului. Nimeni nu devine arogant, pur si simplu apeleaza doar la ea, fie ca sa se apere, fie din alte motive.
Uite, si eu am fost arogant cand am raspuns pe un ton nu intocmai civilizat si nu intocmai rational lui Nume(btw, imi cer scuze pentru iesirea mea) si asta nu ma face o persoana mizerabila.
P.S: Keyser nu te-a privit de sus(iti sun asta ca eu il cunoc destul de bine), a facut doar o remarca pe un ton destul de pasnic...
Sunteti frati ?
Ce p.m. faceti atata teorie a chibritului ? Cine refuza sa vada filmele noului val francez si cele asiatice este UN IGNORANT , DREPT CONSECINTA NU CONTEAZA. Se incadreaza la capitolul mancator de popcorn neinteresant care ingroasa randurile prostimii. Hai ca v-am dat prea multa atentie. Punct !
Sunteti frati ?
Ce p.m. faceti atata teorie a chibritului ? Cine refuza sa vada filmele noului val francez si cele asiatice este UN IGNORANT , DREPT CONSECINTA NU CONTEAZA. Se incadreaza la capitolul mancator de popcorn neinteresant care ingroasa randurile prostimii. Hai ca v-am dat prea multa atentie. Punct !
Filmele noului val francez pe care le-am vazut sunt excelente (ca sa stii cat de mult imi plac am facut o traducere in rom la a bout de souffle si am pus-o pe titrari.ro). Ala a fost doar un argument. Si majoritatea filmelor la care ma uit nu sunt facute la hollywood. In afara de lotr, chicago si inca vreo 5 nu cred ca mi-a placut vreun film de mancat popcorn din ultimii vreo 5 ani. Fiecare cu selectia lui. N-ai dreptul sa-mi spui mie ca selectia ta e mai buna ca a mea, ca nici eu nu ti-am zis la ce sa te uiti si ce filme conteaza. Asta s-o descoperi singur daca ai minte.
Legat de Kill Bill, e un film pe care-l consider cu adevarat jegos tocmai pentru ca il consider pe qt un geniu (cel putin al naratiunii) si pentru ca mi-au placut enorm filmele lui din anii 90. Tocmai cand parea mai serios insa (dupa Jackie Brown) vine cu infantilismul asta la care a mai si avut nesimtirea sa stea vreo 4 ani ca sa-l faca. Macar from dusk till dawn sau four rooms, fiind niste proiecte minore, puteam sa le iau ca niste glume si ca pe niste "ratari glorioase", dar asta nu pot sa-l consider asa. Nu cred ca passion poate fi mai "jegos" decat asta pentru ca mie de fapt nu mi se pare vreo mare incercare artistica (desi mi-a fost lene sa-l vad pana acum). E doar povestea unei mari suferinte fizice, si atata timp cat nu-l iei mai mult ca asta (si de ce l-ai lua?) nu cred ca poate sa te dezamageasca. Mie nu mi se pare ca are ambitie "passion", dar cu adevarat jegos nu cred ca e.
Filmele comerciale sunt exact asta, filme de facut bani. In general fiind facute dupa o "reteta" n-au cum sa rateze, pt ca se pliaza pe un segment demografic perfect previzibil. Nu pot fi considerate jegoase decat pt mentalitatea de exploatare care e in spatele lor. Luate in sine nu pot fi usor criticate (e ca muzica house - cum poti critica NIMICUL?). Asa ca nu vad de ce atatea voturi pt filme de genul asta.
crissis
06 Dec 2004, 14:24
mindhunters. nu stiu daca e de anu' asta sau de anu' trecut, dar e al naibii de prost.
Gaandalf
06 Dec 2004, 16:25
Orient Expres
Van Helsing
Around the world in 80 Days
The Alamo
Shark Tale
White Chicks
Mala Portugal
06 Dec 2004, 20:35
Cam astea sunt marile orori vazute de mine anu' asta. 4:1 pentru noi
Van Helsing
Milionari de weekend
Dulcea sauna a mortii
Camera ascunsa
Raport despre starea natiunii
Banuiesc ca am ratat destule (din fericire)
@leonard
anumite nominalizari ne doare
@nume &kane
whatever
@mala
u licky bastard....
ai ratat cele mai jegoase faze (expresu oriental)
@nu mai stiu cine
lipsa totala a lui dzeu e chiar faza cea mai tare din pasiunea....
oglindeste perfect starea religiei (crestine si a catolicismului in special)
si violenta fara limite a americii
@everyone
killbill 1&2 e o capodopera, ultima consecinta a cinemaului
atat am avut de zis
Sm�agol-Gollum
07 Dec 2004, 00:03
cel mai jegos film : Godsend
Mala Portugal
07 Dec 2004, 00:20
@mala
u licky bastard....
ai ratat cele mai jegoase faze (expresu oriental)
Stiu ca ai vrut sa spui lucky da'mi place si asa :D
Am pierdut espresu , recunosc :oops:
e mai infect decat orice personal cu care m-am preumblat vreodata prin tara
inb alta ordine de idei, lucky e diva-alter-ego a lu britney spears dintr-un videoclip
si nu am vrut sa te jignesc
u see?
europe_east
07 Dec 2004, 07:03
Si eu cred ca Eternal Sunshine aparand aici loveste la punctul slab... Come on, guys, asta nu e film prost. Am mai vazut pe undeva cineva zicand ca si Lost in Translation e slab. Apoi ce sa mai zici? (Exista subiect Lost in Translation? Daca nu, cred ca ar merita facut unul, nu credeti?)
Cum adica, zici ca filmul e _involuntar_ un film "tare"? Ce legatura are violenta din film cu "violenta fara limite a americii"? Si care e starea religiei crestine si a catolicismului in special? Nu cred ca e forma fara fond, asa cum e filmul asta. Sincera sa fiu, m-am bucurat cand am vazut ca cineva l-a citat... Prea a fost o dezamagire.
filmul "The Passion..." a mers la cei care au ajuns la o experienta religioasa datorita violentei duse la extrem. Personal eu nu pot fi de acord cu asa ceva
Se pare in schimb ca tzanspe mii de americani sint de alta parere si au facut din Mel Gibson un nou profet :sick:
filmul e interesant din anumite puncte de vedere, dar de aici pana la a spune ca e "the greatest movie of all time", "an eye-opening experience"... e cale al naibii de lunga
notorious
07 Dec 2004, 09:45
mama, cand ma gandesc cate filme VERITABIL proaste am ratat anul asta!... in prima jumatate a anului din cauza bacului, in a doua jumatate pt ca n-am avut bani de aruncat, asa... dar au fost si destule pt un top rusinica, atat de multe incat nici nu am cum sa le bag in ordine...
1. milionari de weekend (totusi!) a fost filmul din cauza caruia am evitat si expresul, si 'magnatul', si 'camera ascunsa', si multe alte 'romanesti'.
restul:
van helsinki
fereastra secreta
satul
azi 13, maine 30 de ani
LOTR
man on fire (neaparat!)
ma mai gandesc si la altele si poate vin chiar cu un TOP...
nu poate omul sa spuna ceva dsp starea jalnica a crestinismului sau despre filme care, da, sunt involuntar bune ca sariti in sus
zau ca nu va inteleg
sa mai explic?
mai ales ca nu am formulat pe undeva ca pasiunea ar fi macar mediocru....
@notorius
baga un top
dar voi decerna "jegul anului' dand fiecarui film nominalizat cate 1 punct jegos
ala care va avea cela mai multe va castiga
Mala Portugal
07 Dec 2004, 23:55
dar voi decerna "jegul anului' dand fiecarui film nominalizat cate 1 punct jegos
:D :lol: :D :lol: numai tu puteai inventa 'punctul jegos' :lol: :lol:
notorious
08 Dec 2004, 17:12
eu 'bag' cam asa:
1. milionari de weekend (imbecili pe vecie)
2. once upon a time in mexico (end of story)
3. gothika (sau bau-bau-ul din mintea lui halle barry)
4. van helsinki (sau helsing van bull shit)
5. denzel's ass is on fire
6. 13 going on 100
7. secret window (sau stephen king a urmarit 'psycho')
8. LOTR: will somebody kill the hobbits!
9. S.W.A.T. (shit with absolute trash)
10. rezervat pt 'italiencele', film pe care inca nu l-am vazut
ala care va avea cela mai multe va castiga
Se pare ca vei acorda punctele jegoase ( :lol: ), orientului. Ii prevad cele mai mari sanse in a deveni castigator.
Nazgulu'
08 Dec 2004, 21:13
Ahem, pai sa-ncepem. In ordine absolut aleatoare, ca doar sunt proaste toate in opinia mea:
- Godsend
- Once upon a time in mexico
- Van Helsing
- Catwoman (INCREDIBIL de prost)
- Exorcist the Beginning
- Torque
- The Day After Tomorrow
Majoritatea din lista de mai sus au fost atat de proaste incat am ras mai mult la ele decat la o comedie buna.
Yuck to Van Helsing & Magnatul... :hmm:
Exorcist the Beginning iar Torque chiar mi-a placut a fost bunicel.
As vrea sa adaug "Dodgeball: A True Underdog Story" pe lista mea. Nu chiar cel mai jegos, dar...
i_matei
10 Dec 2004, 13:16
Cel mai jegos film al ultimilor 5 ani !!!
de departe "Elephant"... o mizerie mai mare nu cred ca putea inventa mintea umana in materie cinematografica...
La categoria "alte jeguri ale anului 2004" se includ Anacondas 2, Spiderman 2, Celularul, White chicks, Dodgeball.... adevarate batai de joc!
kasper hauser
10 Dec 2004, 13:37
hmm...Legat de "Elphant" nu stiu daca ai dreptate. In primul rand, filmarea este impecabila. In al doilea rand, pentru modul de abordare merita cateva puncte pentru originalitate. Adica, hai sa recunostem, filme despre crime s-au mai facut si chiar si filme despre crime in liceu s-au facut cu caruta, dar multe dintre ele au sfarsit prin a fi niste kitsch-uri. De ce? Pentru ca a existat atat implicare emotionala, incat totul a devenit prea patetic si practic au fost sufocate ideile. Uite, aceasta implicare emotionala, lipseste in acest film. Ceea ce ii da oarecum un aer proaspat si te lasa pe tine, in calitate de privitor, sa judeci singur lucrurile. De altfel si partea sonora este buna.
tocumarian
10 Dec 2004, 13:43
scooby doo 2
nu am vazut decat cateva secvente dar e de ajuns
... accident express... fara dubii.
si apoi, well, azucena, desi ala a fost haios.... in cel mai trist si frustrant fel.
As vrea sa adaug "Dodgeball: A True Underdog Story" pe lista mea. Nu chiar cel mai jegos, dar...
Nu e, daca avem in vedere prune de genu': Anacondas, Hellboy,etc. la care oricum nu m-am riscat sa merg. Deci este :) .
Filmele .ro au categoria lor de poame uscate.
notorious
12 Dec 2004, 11:17
de departe "Elephant"... o mizerie mai mare nu cred ca putea inventa mintea umana in materie cinematografica...
say what ??
glumesti! 'elephant' l-am inclus printre cele mai bune filme ale anului (si nu am fost singurul) ! nu este doar impecabil filmat asa cum atragea atentia un a;lt utilizator mai sus, dar este impecabil povestit - o rasuceala abila a conceptului de 'perspective multiple' a la tarantino. are cel putin cateva gaselnite regizorale extraordinare - felul in care se foloseste de operatorul harris savides (care l-a ajutat pe fincher pe platoul de filmare al 'jocului') ca sa ne atraga atentia asupra unui anumit coltisor sau unui anumit personaj - manipulare cinematografica in forma sa estetica geniala!
te rog, i matei, motiveaza!
Numarul 1 :
The Village (Satul)
Ma uimeste multa lume care il catalogheaza ca fenomenal........
:o
Van Helsing
Gothika
King Arthur
Garfield
The Village (Satul)
Mda, e o diferenta intre "The Village" si "The Day After Tommorow" :sick: ...
P.S.: in alta ordine de idei: sper ca nu incingem iari discutia despre "Elephant".
herbert
14 Dec 2004, 00:41
Numarul 1 :
The Village (Satul)
:o
mai mai, ce judecati "extreme"?
reusesti performanta sa ne "uimesti' de unul singur...
Numarul 1 :
The Village (Satul)
Dupa ce a pus la Top10 Cinemagia, nu ma mai mir... :sleep:
oricat de lipsite de bun simt vor fi anumite nominalizari le voi lua in considerare
si as aprecia daca ati lasa-o mai moale cu certurile
io m-am abtinut sa dau in cap la specimene care au pus lotr pe locu 1 in top la cel mai bun film al anului
si a fost f greu
si inca o chestie:
jeg implica faptul ca NU POATE FI APRECIAT NIMIC LA EL
la elefant, oricat il detest pe van sant imaginea e cel putin admirabila
la fel si 21 de grame, telenovela penibila, care e filmata impecabil si mai e si bine jucata
in anumite cazuri nu inteleg ce-ati avut cu filmele (kill bill sau eternal sunshine)
whatever
bagati in continuare
Salutare tuturor.
1. Orient Express - detasat No. 1 :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
- "Esti inca verde", Mos Nicolae(scu). "Ma tulburi". - Prietenii stiu de ce... :lol:
2. Van Helsing
3. Hellboy
4. The Day After Tommorow
5. White Chicks
6. Godsend
7. Stepford Wives
8. Gothika
9. Mona Lisa Smile
10.King Arthur
Cam atat... Ma bucur ca am vizionat "doar" atatea "jeguri". Sper ca anul viitor sa fiu mai vigilent :w00t:
La fel va doresc si voua. Bafta!
"Ma tulburi". - Prietenii stiu de ce... :lol:
inca mai tresar noaptea din cauza replicii asteia... sper ca intr-o buna zi cu ajutorul terapiei sa pot trece peste acest episod neplacut din viata mea :D
M_olecula
19 Dec 2004, 00:11
Premiul 'Jegul Anului' il acord regelui Arthur
locul 2 il ocupa ziua de poimaine
a treia pozitie van helsingu'
s. cl.
hmm...nu sunt singurul care consider Elephant printre cele mai proaste filme ale anului. Ce-i tot dati inainte cu texte de genul "cat de bine e filmat"? Sa filmezi bine (sau sa pui pe cine trebuie sa filmeze bine) ar trebui sa fie deja un curs in anul 1 la facultatea de regizori. Poti filma un rahat cat de bine vrei ca tot rahat ramane. Filmul ala nu reuseste sa comunice nimic...hai sa filmam altfel si sa mai punem niste floricele pe un rahat.
Vrei sa imi arati personalitatea liceanului (american)? vino si spune-mi ceva interesant. "Film despre shooter in liceu" imi ajunge ca sa fug de el. Noroc ca l-am vazut acasa si am putut sa ma duc la baie sau sa beau apa din 5 in 5 minute si sa nu plang dupa bani. Nici asa nu stiu cum de-am rezistat pana la sfarsit.
rollygm
21 Dec 2004, 00:12
Oameni... am 16 ani si probabil ca nu o sa ma luati in serios...
Dar fratilor... mie nu mi s-a parut ca Shrek 2 a fost porcarie! Oamenii aia au reusit sa faca un film animat in intregime pe calculator superb... grafica e curata ca lacrima si totul e facut foarte realist. In plus subiectul e destul de bine conceput si intreg filmu se vrea un basm animat cu personaje complexe. Poate ca sunt eu stupid ca am 16 ani si vad lucrurile altfel... dar incercati si voi, adultii, criticii de film etc. sa vedeti si partea buna a filmelor. Si nu mai laudati atata filmele filozofice si dramele alea plictisitoare (care inteleg ca sunt o adevarata arta) pentru ca publicul din ziua de azi (nu ma refer la romani, care pun pariu ca asteapta un lung metraj cu stirile de la ora 5) vrea sa se distreze la cinema... sa vada filmul! nu sa adoarma pe scaun si sa se scoale dupa ce s-a terminat, fara portofel si pantofi in picioare. Va rog sa nu ma injurati! multumesc.
Asa... pai cel mai prost film de anu asta io zic ca a fost, pe langa orient express, ocean's 12. Filmu asta e de-a dreptu infect... nu are subiect, nu are logica, nu are pic de haz, sau actiune si mai ales nu are cu ce si cu cine. L-au bagat (ca si in primu) pe brad pitt (fermecatoru') si pe clooney...etc... actori super "buni" si cunoscuti... dar intreg filmu lasa de dorit. Io sincer, abia asteptam sa vad filmu asta si dupa ce l-am vazut am ramas cu un gust amar (probabil era si de la cola). ma rog... primu a fost marfa... asta sucked. salut :sick:
mda...
as vrea sa subliniez ca "bine filmat" nu e o replika aruncata la intamplare
din modu d filmare se poate crea o atmosfera, un sentiment, suspans, whatever
deci conteaza, chiar daca "ponit"-ul filmului e nul (sau la fel ca si nul in cazu elefantului)
cat dsp the village, poate sa p[laca sau nu, ca tot ramane superior categoriei jeg, pentru simplul fapt ca transmite ceva dsp violenta, moarte si faptul ca nici refugiindu-te intr-un alt secol nu poti scapa de ele
e despre esecul utopiei
sper sa numesc jegu anului d craciun
asa ca in ton cu sarbatorile
herbert
22 Dec 2004, 01:43
cel mai jegos film pe care l-am vazut pana la capat in acest an (de, in echipa fiind trebuia sa fiu politicos, mai era si un ziarist-scriitor strain care urmarea reactia publicului si caruia trebuia sa-i traduc pasajele "de cotitura"...) a fost Milionarii de weekend.
2/10. greata pour toujours.
stiam, dar acum am simtit umilinta si mai dureros: la filmele romanesti voi risca doar in singuratate, anonim, pe furis...
stiam, dar acum am simtit umilinta si mai dureros: la filmele romanesti voi risca doar in singurate, anonim, pe furis...
Asta cred ca ar trebui pusa pe "frontispiciul" filmului romanesc. Care erau elementele de cotitura, nu le-am sesizat.
herbert
22 Dec 2004, 02:29
draga nume, "pasajele de cotutura" erau pentru strain, ca el vroia sa urmareasca in linii mari si "subiectul"... deci, trebuia sa inclei cioburile, sa adun "straturile narative" ale pelicolei :lol: el era interesat mai mult de reactia publicului (occidental pervers, ce mai!), dar vroia sa stie si "subiectul"...
corecteaza si tu, te rog, cuvantul singuratate din citat, ca altfel nu merge pe frontispiciu :P
cel mai jegos film pe care l-am vazut pana la capat in acest an (de, in echipa fiind trebuia sa fiu politicos, mai era si un ziarist-scriitor strain care urmarea reactia publicului si caruia trebuia sa-i traduc pasajele "de cotitura"...) a fost Milionarii de weekend.
2/10. greata pour toujours.
stiam, dar acum am simtit umilinta si mai dureros: la filmele romanesti voi risca doar in singuratate, anonim, pe furis...
Asa e mai bine, cred ca am salvez asta pe undeva. E foarte dureroasa, cuprinzatoare, scurta si la obiect. Problema e, ce o sa pun in dreptul autorului ? :?
Pai ar fi Cronicile lu Ridiche, Van Helsing si Hellboy
Gaandalf
23 Dec 2004, 03:53
Cel mai jegos film ... al anului ... OCEAN'S 12 ... :sick: am inebunit la el ... cine dracu l-a laudat era un bou.
ArsDeViu
24 Dec 2004, 20:10
Numero 1. Anacondas 2--- fucking waste of time and neurons
2.Envy---a fost ca un sleeping pill
3.Cat in the Hat---enervant
4.Troy---sucked
5.The Day After Tomorrow---weak
ei bine, iata jegul anului, cu ocazia xmasului
inainte o sa zik ca a fost o curs dementa si palpitanta intre van helsing si orient expres
ca anumite nominalizari le-as fi facut si eu dak ai fi avut timp de risipit dar nu m-am deranjat sa vad terminalu sau oceanu12 sau anacondele se intoarce
...
iata
CATEGORIA 1 punct jegos
cat in the hat
spiderman2
celularul
scooby doo2
elephant
man on fire
azi 13, mnaine 30
underworld
magnatul
raport dsp starea...
camera ascunsa
fereastra secreta
the passion...
the almo
shark tale
i, robot
farenheit 9/11
hildago
collateral
aaltra de-lovely
eternal sunshine...
de-lovely
damen tango
the incredibles
u got serrved
swat
once upon a time in mexico
kill bill 1
in america
raising hellen
CATEGORIA 2 PUNCTE JEGOASE
cold mountain
dulcea sauna
stepford wives
mona lisa smile
troy
around the world
torque
riddick
the village
dodgeball
anacondas2
oceans12
CATEGORIA 3 pt JEGOASE
milionarii de weekend
alien vs predator
the exorcist
CATEGORIA 4 PT JEGOASE
lotr-rotk (zau ca merita mai mult)
shrek2
CATEGORIA 5 PT JEGOASE
the day after tommorrow
hellboy
white chiks
king arthur
CATEG 6 PT JEGOASE
godsend
CATEG 7 PT JEGOASE
gothica
ei bine, incepe sa puta rau
desi nu am vazut VAN HELSING (decat trailerurile, si nu se pune) nu m-ar fi deranjat sa iasa marele jeg al anului
ei bine, a iesit
VAN HELSING 13 PUNCTE caut adresa regizorului pentru a sti unde sa trimet marele premiu, o vidanja plina!!!! care va fi golita in resedinta respectivului
in alta ordine de idei AMARELE PERDANT (cum altfel) este ORIENT EXPRES, (10 PCT) care primeste o meritorie diploma de OBSCENITATEA ANULUI
DACA EXISTA DREPTATE IN LUMEA ACEASTA, SERGIU NIKOLAESCU ISI VA PRIMI PACHETUL PROMOTIONAL DE CLISMA CU ARACET+SPALATURI STOMACALE CU KEROSEN
din pacte, ma tem ca va mai face "filme"
Cele mai multe filme vizionate in acest an sunt... "jegoase". Parca nu mai au oamenii idei...
Fahrenheit 9/11 e unul dintre ele. Oare pe cine interesa ca George Bush joaca golf si tine o conversatie despre razboi? Poate opozitia americana are un drept in tot acest film deoarece tot veneau alegerile... Nici nu am rezistat la tot flimul. Dupa 20-30 de minute mi-am luat ramas bun de la Moore si al lui F.
Blade 3... O continuare de nu ar mai fi... Punctul forte al filmului este Snipes care face tot filmul cu rolul sau de dur... Abia astept sa vizionez 7 seconds, film realizat in Romania.
Satul... O productie cu multi actori cunoscuti dar ... nu prea sunt monstri in padurea ce inconjoara satul...
Astea sunt doar trei filme nereusite...
Leonard
28 Dec 2004, 00:00
@Korben
1. m-am rîs juma de orã la mesajele cu 'începe sã putã rãu' sau 'marele perdant'
2.
CATEGORIA 4 PT JEGOASE
lotr-rotk (zau ca merita mai mult)
interesant cã deºi îl desconsideri, ai un poster pe perete chiar cu ROTK.
Leonard
28 Dec 2004, 00:11
din fericire m-a ferit Domnul de astea desemnate cele mai jegoase. Am ratat ºi orientu ºi helsingu, mulþumitã forumiºtilor care le-au vãzut ºi le-au comentat pe forum.
@baetuA
Aberezi.
@Korben , "clisma cu aracet" :lol: Pacat ca nu ai postat asta si la flm. ro.
@leonard
din pacate nu aveau postere cu minsa mortor
sau cum s-o fi numind, chestia aia verde cu spirite sau morti in ea
dar ai dreptate, il voi scoate pe aragon
notorious
28 Dec 2004, 14:36
KORBEN, trebuie neaparat sa stiu cam pe ce 'loc' s-au situat 'milonarii'... nu se poate sa fie atat de desconsiderat !!
@notorius
uita`te prin categoriile de puncte jegoase
in orice caz, prin comparatie cu orient e o capodopera
Lady_Skar
28 Dec 2004, 20:36
Alien vs Predator
jegos nu in sensul ca ar fi prost facut sau ceva ci in sensul ca este downright EEEEEEVIL!
...si ca decorurile sunt murdare
Topul meu :
Nu credeam in vecii vecilor ca o sa-l depaseasca cineva pe sergiu .
Voma vomelor, c****** c******_lui, categoria "mai da-te-n m.m."
1) DODGEBALL :sick: :sick: :sick:
Cum de nu l-ati introdus aici ? Nu l-ati vazut ? Daca nu, e de inteles. Trebuie sa fii un pic cu capul ...
2) Orient, cu parere de rau asta e film, fata de 1)
Categoria "lasa-ne".
3) You got served , categoria "si negrii fac filme la fel de proaste ca albii"
4) Shark tale
-
5) ..Italiencele
- categoria "taranca violata de mai multe ori"
notorious
29 Dec 2004, 15:29
1) Nu credeam in vecii vecilor ca o sa-l depaseasca cineva pe sergiu .
DODGEBALL
Cum de nu l-ati introdus aici ? Nu l-ati vazut ? Daca nu, e de inteles. Trebuie sa fii un pic cu capul ...
dupa cum am mai zis, 'dodgeball' este un film amatorist scris / regizat si, mai mult, incropit, dar nici chiar asa...
bill_the_butcher
30 Dec 2004, 21:45
Topul meu :
1) Nu credeam in vecii vecilor ca o sa-l depaseasca cineva pe sergiu .
DODGEBALL :sick: :sick: :sick:
...
omule, esti chiar obsedat de filmul asta. orcum n-a fost mai slab ca orient express. e drept, si eu m-asteptat, cand am auzit dodgeball, la dexter's laboratory, batai cu mingea in curtea scolii.
dar cel mai jegos film al anului cred ca a fost, este si va fi: un serial. porcaria de pe acasa cu muierea lu' pepe, care se arde cu tataie de 70 de ani. doar faza am prins-o, 5 minute din toate episoadele care-au rulat pana acum si-am vrut sa dau un 'cap in gura' televizorului.
lung-metraj: shrek 2.
Nasuc, termenul de obsedat mi se pare deplasat, ca sa-l folosesti trebuie sa te atingi mai des de mine.
Serialul de care vorbesti nu e film. S-ar incadra in cel mai bun caz la cel mai jegos serial al anului, dar pentru asta trebuie sa creezi topic nou.
Dodgeball sucks big time, si mai e unul, You got served, vazut intr-un urias delir masochist, aseara. Dar nu stiu daca e facut in 2004.
bill_the_butcher
31 Dec 2004, 19:09
Ce sa spun, nu credeam ca dumneavoastra veti lua in serios termenul de 'obsedat' care l-am utilizat in acea conversatie. era menit sa aiba alta conotatie.
Si imi cer scuze ca v-am atins, dar nu am recurs la acest gest, decat ca sa sterg petele si particulele de IMPERFECTIUNE de pe haina dvs.
apropos, nu stiu daca v-ati umilit intr-atat incat sa terminati de citit mesajul meu, dar am mentionat si shrek 2.
si sunt de acord cu dvs: you got served este chiar jegos.
daca vrei sa mai stii ceva: menirea ta in viata este sa tragi concluzii gresite.
write that down!
M_olecula
01 Jan 2005, 15:47
Uitasem Torque , asta e in top 10 al celor mai jegose de anul asta
corinka
03 Jan 2005, 12:04
romanesc: ORIENT EXPRES
strain: The Terminal
"dodgeball" - foarte de kkt
hate it
1) DODGEBALL :sick: :sick: :sick:
2) Orient, cu parere de rau asta e film, fata de 1)
Categoria "lasa-ne".
nume :sick: :sick: :sick:
Poate data viitoare faci efortul de a si articula ceva ... asa de amorul artei.
@nume
desi nu sunt vreun amorez si gasesc ca ceva aflat in coma & cangrena (sau s-o zice gangrena?), adikatele 80% din "arta" nu merita efortul, voi argumenta:
nu stiu daca nu posezi sau pur si simplu nu-ti folosesti capacitatea de judeca de la intentie la rezultat
pentru ca orient expresu se vrea un film elegant si inteligent si melancolic, ba chiar (e d`a dreptu penibil) "un film ro d oscar" !!!!
si de fapt este o mare flatulatie (aka basina) obosita, artificiala si execrabil filmata
on the other hand, dodgeball este o comedie fara pretentii, o insiruire de clisee sarjate
poti s-o vezi ca pe un simplu umor grosier sau ca pe o critica la adresa comediilor "usurele"
cele trei :sick: ti le meriti pt simplul fapt ca ai preferat, snoband cu candoare, rostirea d polistiren si gravitatea unor personaje d cauciuc unui umor grosier(daca presupunem ca nu este cinism devastator), da sanatos
banuiesc ca sunt si alti delicati care n-au percutat la dodgeball, dar pana la a prefera orient expresu e o caler foarte lunga (pe ogor)
De acord cu tine Korben, dar Dodgeball ma va urmari o perioda. E clar, trebuie sa vad mai multe filme proaste, sunt un delicat.
Cred ca e clar cat de mult il "iubesc" pe sergiu, sunt cel mai mare fan al lui. :sick:
In ceea ce priveste filmele proaste, fac o "cura" puternica zilele astea. In seara asta Duplex. A fost magnific.
corinka
10 Jan 2005, 15:42
Ah! Mi-am mai amintit un film jegos rau de tot: 50 first dates! ORIBIL!
@ korben, cand se numara voturile ? Sau aici nu avem top, ca dincolo ?
s-au numarat. deja. vezi pagina precedenta. ;)
Longshot
11 Jan 2005, 07:38
cel mai prost film care l-am vazut recent a fost Hobgoblins din cadrul unui episod din Mistery Science Theatre 3000.
alea filme proaste nu ce vb voi pe aici.
pai duplex si dodgeball sunt adevarate palme d'or-uri pe langa alea.
Longshot
11 Jan 2005, 07:40
k sa raspund insa si la intreb care e cel mai prost film care l-am vazut, aparut anul trecut, tre sa zic van helsing.a fost pur si simplu groaznic.
noroc ca am avut invitatii la premiera si nu am platit pt el ca o luam razna.
Gaandalf
14 Jan 2005, 14:50
Cel mai jegos film ... al anului ... OCEAN'S 12 ... :sick: am inebunit la el ... cine dracu l-a laudat era un bou.
i take it all back ....
sa vedetzi Seed of Chucky ... :sick: jeg e putzin spus. SHIT ... and loads of it! :sick:
Cinemania
15 Jan 2005, 00:22
am vazut doar trailer-ul de la Seed of Chucky si nici nu vreau sa ma gandesc la chinurile care ma vor astepta utandu-ma la film...si mai joaca si Jennifer Tiiiiihiiihiiihiihiillyiiiii in el
ultimul film care a fost un test de enduranta pt mine se numeste Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd - mi-au trebuit vreo 6 reprize ca sa-l vad pana la capat...bleah :sick:
Gaandalf
16 Jan 2005, 14:06
am vazut doar trailer-ul de la Seed of Chucky si nici nu vreau sa ma gandesc la chinurile care ma vor astepta utandu-ma la film...si mai joaca si Jennifer Tiiiiihiiihiiihiihiillyiiiii in el
ultimul film care a fost un test de enduranta pt mine se numeste Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd - mi-au trebuit vreo 6 reprize ca sa-l vad pana la capat...bleah :sick:
eu sunt in sesiune akum ... shi in sesiune vad orice numai sa vad shi sa nu invatz ... sesiunea trecuta am vazut shi eu Harry Potter shi Camera Secretelor ... shi mi s-a parut acceptabil ... :lol:
acceptabil, dar mi s-a parut mai bleg fatza de celelalte...poate ca ma simtema plictisit cand l-am vazut,sau nush...
Cinemania
17 Jan 2005, 01:50
eu sunt in sesiune akum ... shi in sesiune vad orice numai sa vad shi sa nu invatz ... sesiunea trecuta am vazut shi eu Harry Potter shi Camera Secretelor ... shi mi s-a parut acceptabil ... :lol:
cam asa e...daca ar fi sa aleg intre invatat si Seed of Chucky, as alege filmul :D
bafta la examene, btw
Silent Bob
18 Jan 2005, 18:38
Catwoman - mult mai prost decat toate celelalte "de gen"
13 Going on 30 - penibil
Troy
or
King Arthur I just can`t decide which one...
Longshot
18 Jan 2005, 18:42
hai acuma nu exagera.troy sau king arthur.astea au fost eforturi ok ale anului asta.
nu ar treb sa consideri infect daca pur si simplu nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor.
M_olecula
19 Jan 2005, 23:16
hai acuma nu exagera.troy sau king arthur.astea au fost eforturi ok ale anului asta.
nu ar treb sa consideri infect daca pur si simplu nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor.
oooo... grav , King Arthur a fost si este Foarte Infect !
Am vazut ca aici sunt niste persoane care considera LOTR o porcarie de film ! Sunte-ti penibili cei care credetia sa ceva .
Kill Bill a fost o MIZERIE de film . Cativa litri de vopsea rosie , niste unghiuri interesante si atat.
LOTR e film realizat dupa un proiect ce a durat 10 ani. Pt realizarea filmului a necesitat imaginatie si multa munca pt a scoate un film cu adevarat extraordinar.
Kill Bill cred ca e cea mai mare mizerie dintre filmele "la moda".Sabii,buzdugane,chinezari,arte martiale si gata film.
Nici un film care a aparut sau o sa apara nu se poate compara cu LOTR. Cine considera ca e o mizerie e dus cu pluta rau de tot. Poate unora nu le place genu` , asta e altceva ,dar sa il pui in topu` celor mai proaste filme e penibil.
Vezi ca despre LOTR se scrie la fanatic, sectia fani.
Vezi ca despre LOTR se scrie la fanatic, sectia fani.
Nu sunt un fanatic. Dar daca ai fi vazut cata munca s-a pus in filmu` ala poate ai fi de aceeasi parere cu mine, si ca sa il nominalizezi printre cele mai proaste filme inseamna sa fi rupt de realitate. Nu ma refer ca a luat 11 oscaruri, sunt filme care nu au Oscar si sunt filme interesante.
Stiu ca gusturile nu se discuta dar sa sustii ce au sustinut cei care il vad ca un film prost e o prostie. Nu cred ca acele persoane pot sa dea 2 motive pt care considera filmu` ca fiind unu slab.
Dar daca ai fi vazut cata munca s-a pus in filmu` ala poate ai fi de aceeasi parere cu mine....Nu cred ca acele persoane pot sa dea 2 motive pt care considera filmu` ca fiind unu slab.
Doua motive bengoase:
1.Nu ma intereseaza.
2.E pentru copii.
3.Si in Casa Poporului "s-a pus multa munca", au murit si oameni, dar tot un cacat ramane.
Doua motive bengoase:
1.Nu ma intereseaza.
2.E pentru copii.
3.Si in Casa Poporului "s-a pus multa munca", au murit si oameni, dar tot un c**** ramane.
1. Ala nu e motiv.
2. Nu e asa.
3. Se numeste Palatul Parlamentului [comparatia nu are legatura].In ceea ce priveste arhitectura cladirii iti dau dreptate
Sunte-ti penibili cei care....
deasemenea sunt penibili cei care scriu sunteti cum l-ai scris tu. ;)
Am vazut ca aici sunt niste persoane care considera LOTR o porcarie de film ! Sunte-ti penibili cei care credetia sa ceva .
LOTR e o trilogie fantastica, ecranizare bine realizata a unei carti care are un fan-base impresionant, dar ATAT! de unde au scos gramada aia de oscaruri, si de unde au iesit toti cei care ziceau ca este "cel mai bun film facut vreodata" n-o sa inteleg niciodata
Gaandalf
23 Jan 2005, 12:24
@nume
care este pozitzia ta in ceea ce priveste hary Potter ?... pura curiozitate...
@ radu83 & redy ...
intratzi aici ... o sa avetzi mai multe de spus ...The Miracle i call Lord of The Rings (http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=1103&start=2200&hist=0)
la categoriile astea discutziile despre LOR nu sunt benefice ... vezti fi consideratzi nishte paria ai forumului ... :D
it happened to me too!
@nume
Aceeasi.
Gaandalf
23 Jan 2005, 12:49
@nume
Aceeasi.
Mui Bien! Multzi distrushi au zis k LOTR e ptr copii shi o banalitate de film ce nu trebuia facuta ... dar pe de alta parte ... se inchinau la HP.
You can spot them lurking the forum still!
Sincer ? Nu vreau dispute pe tema asta. Pur si simplu aceste filme ies din sfera mea de interese. Personal le consider niste gunoaie... toate seriile.
Gaandalf
23 Jan 2005, 12:58
Sincer ? Nu vreau dispute pe tema asta. Pur si simplu aceste filme ies din sfera mea de interese. Personal le consider niste gunoie... toate seriile.
Nici un fel de polemica... just pointing out some stuff!
Nu trebuie sa analizezi asa de subiectiv un film...
LOTR este unul dintre cele mai originale filme din anii astia [2-3-4] ...
adica... ii o poveste epica bazata pe un basm vast, si are o paralela la evenimente istorice. chiar daca sa te uiti prea mult la el iti vine sa-l iei si sa-l dai de pereti. Primul a fost frumos... celelalte 2 prea mult s-au implicat in poveste... adica... prea LOTR :) poate obsesia multora fata de acest film te face sa-l respingi... da a fost reusit... si grafica , decorul , SFX , toate astea au fost foarte bune... trebuie apreciat pentru asta.
Harry potter... hmm .. asta e pentru copii...
Apropo... "Ziceau ca LOTR e pentru copii si se inchinau la HP" cred ca replica asta ai scris-o dupa o butelie de vin... nu cred sa existe asa ceva, decat daca ai 8 ani...
no harm ment :)
Longshot
26 Jan 2005, 11:09
si eu m-am distrat acum 3-4 ani la primul lord dupa ce am citit cartile dar dupa aia cand am vazut in ttt si rotk, peste 3 ore de oameni sfartecand la orci am zis ca mai da-l in c***t si m-am lasat pagubas.comercialism hollywoodian la puterea n.
Gaandalf
26 Jan 2005, 12:27
Apropo... "Ziceau ca LOTR e pentru copii si se inchinau la HP" cred ca replica asta ai scris-o dupa o butelie de vin... nu cred sa existe asa ceva, decat daca ai 8 ani...
no harm ment :)
De cat timp eshti aici ? ;)
... pune mana ... rasfoieshte paginile forumului shi vei vedea k asta s-a scris...
LOTR e un film tampit ptr copii iar Harry Potthead este un film bun superb shi nemaipomenit ... mai ales ep. 3
tzi-ash cauta eu dar sincer mi-e lene ...
Gandalf, nu am sa caut acum... scuze ca am venit numai acuma... am avut o gramada de lucruri de facut anul trecut... nu am avut timp de cinefilie:p
in fine... ala care se "inchina" la harry potter ar trebui tolerat pentru ca poate este un copil cu deficit psihic... mai ales daca i-a placut partea III-a , prima parte merge, este o curiozitate... ceva nou..hp, dar deja restu este industria infantililor sau poate pur si simplu cheful de a vedea ceva ce nu ai vazut de mult, sa-ti amintesti de vremurile de copilarie...
Daca tot vorbim de HP, ce credeti de Harmione, incepe sa arate bine... cred ca harry acum ca a ajuns la pubertate, poate adolescenta, incepe sa-i stea gandul :w00t:
Longshot
27 Jan 2005, 16:34
nu pot sa cred ca efectiv discutam despre harry potter dar in fine...
poate e pedofilul din mine, dar emmy watson sau cum o cheama era mai marfa la 12-13 ani decat acu.acu a inceput sa se deshire.
nu pot sa cred ca efectiv discutam despre harry potter dar in fine...
Aici e locul de discutat pe marginea acestor "filme".
Sm�agol-Gollum
27 Jan 2005, 21:26
acu a inceput sa se deshire.....
hehe...mai stii ce facea ea cu potter cand erau singurei in culise.... :lol:
(era babardita :lol: :lol: )
Cinemania
27 Jan 2005, 21:55
babardita rau...in an orgy with a fuzzy potter :D
acu a inceput sa se deshire.....
hehe...mai stii ce facea ea cu potter cand erau singurei in culise.... :lol:
bai copii... 'discutii pe marginea filmelor' la ce se referea nume, nu inseamna ca este o discutie despre ce se intampla in culise.... si ce daca? lasa-i sa se inmulteasca acolo in pace... cine stie, poate iese un harry potter mai mic, care schimba filmele care ar trebuii sa mai apara.... auoleu, si cand ma gandesc ca os a mai fie inca vreo 3...durere!
Nae... pentru ca este forum despre cinema nu inseamna ca nu putem specula pe viata artistilor...
Oricum... eu cred ca tipu care joaca ii prea timid sa vorbeasca cu mica heroina din film :D , ea in schimb... se gandeste la Collin Pharrel si de-aia..., doar fetele de clasa 5-a il mai plac pe harry potter :)
Daca tot vorbim de filme proaste... ati vazut careva Blade III?
Ala da film slab... adica... dupa ce ca nu are nimic nou fata de I-II doar un stapan antic si prostii de genul... are si mai putina actiune si pur si simplu am adormit la film... nu stiu cum se termina, ma ilumineaza cineva?
Cinemania
28 Jan 2005, 01:49
@flav
off topic:
se scrie Colin Farrell
Cinemania
28 Jan 2005, 02:11
treaba ta daca vrei sa fii ignorant :D
la ora asta cine mai tine seama:p eu nu
Cinemagia, ce film foarte impresionant poti sa-mi recomanzi? vreau ceva dupa care sa zic "da mah... asta asa e... e bun e bun...tare man... tare filmu... super:)"
reactie care am avut-o la filmele:
The Godfather, Forrest Gump, Saving Private Ryan, Pianistul, stii ce zic...
Cinemania
28 Jan 2005, 02:35
o gramada...The Usual Suspects, Memento, Pulp Fiction, Jackie Brown, A Clockwork Orange, Citizen Kane, Rope, Tape, Figh Club, M (Fritz Lang), Sunrise (Murnau), Lost Highway, Eraserhead, The Elephant Man...man...is o gramada...as sta ore intregi sa tot recomad :D
orienteaza-te si tu dupa ce se discuta pe forum...
l Saving Private Ryan, ... :sick: :sick:
multe din ele le-am vazut...
de Citizane Kane sunt foarte curios...
cred ca am sa mi-l fac rost cu prima ocazie...
A clockwork ornage... nu l-am vazut tot si acum mi-e ciuda, ca dvd-ul pe care il aveam s-a pierdut... jur ca nu mai imprumut la nimeni!!!!! tot prostu vrea sa vada film si nu stie sa pretuiasca valoarea lui... sa-mi bag picioru!
Chiar ma simt bine ca mi-am amintit... acum stiu fiu ma ferm cand cineva imi cere un disc imprumut...
Ce bine ca te-am intrebat...
Ms Cinemagia , ai contribuit la stabilitatea colectiei mele de filme fara sa stii...! :)
si va sfatuiesc pe toti: NU IMPRUMUTATI DISCURI! LE VETI PRIMI ZGARIATE SAU NICIODATA ! NICI LA MAMA VOASTRA SA NU LE IMPRUMUTATI, in ziua de azi nu mai poti sa ai incredere in nimeni, in nimeni iti zic! in nimeni. nici in cainele de pe strada la care ii dai de mancare timp de 3 ani de zile, si el te musca cand incetezi ... hmmm sau poate cainele nu... dar omul DA! omul e o fiinta parsiva, dap... s-o stii, tot timpul a fost si tot timpul va fi! CRUEL LIFE, WHY AM I AMONG THESE WORTHLESS INSECTS THAT ARE FULL OF ILLUSION AND ONLY DISSASTER WAITS THEM!! OH SAVE ME FAITH! GREAT FATUM I PRAY TO THEE TODAY AND I SHALL BELIEVE IN YOU FOREVER!!
:) :lol:
Longshot
28 Jan 2005, 07:23
dvd-urile nu le dau si nu le-am dat niciodata tocmai din motivele de mai sus si din faptul ca am invatat destule imprumutand cd-uri.am ajuns sa-mi fac liste peste liste sa contorizez pe unde au ajuns imprumuturile.si de obicei ajung inapoi varza.asha ca p*** dvd-uri.
da, chestia cu dvd-urie asa este... dar in general nu numai cu dvd-uri, ci cu tot... de la CD-uri de muzica la programe de computer, totul ajunge intr-un fel stricat inapoi, daca ajunge inapoi.
dar hai ca ajungem offtopic... filme mizerabile, nu?
american pie 1 si 2, scary movie 1, 2 si 3, ah, si in general toate filmele alea de teene americani, care sa fac de cacat numai prin existenta lor. bleah....
p.s. va rog, la filmele enumerate mai sus: nu incercati sa va ganditi la ce se intampla in culise.... i get real sick!!!
de Citizane Kane sunt foarte curios...
Sunt pline huburile de el.
Vezi ca-l cheama CINEMANIA.
Cam aberati la greu, parca ar fi o discutie de messenger. Incercati mai rar si mai bine, umpleti forumul de baliverne. :hmm:
@nume , am zis doar ca sunt curios, dar nu atata de curios sa caut prin 150.000 de mesaje :) imi voi stapani curiozitatea de indata ce il procur.
Scary movie-urile si amercan pie-urile ... hmmm... este adevarat ca nu intra nici pe departe in categoria filmelor de calitate... dar sunt amintiri placute cu prietenii cu care le-am vazut si tot timpul au adus o stare de buna dispozitie... Eu unul gust umorul sec din Scary Movie. un film mai putin comercial si mult mai amuzant si mult mai sec, daca intereseaza pe cineva... este The Shirek [asta e chiar bun!]. Poate ai uitat sa pui aici si Not Another Teen Movie , care desi e o parodie la categoria asta , face parte din ele...
Trebuie sa fiu sincer sa zic ca ma uit si la filme de genul acesta...
adica scuze... vroiam sa zic prin 85.771 mesaje
badday7
02 Feb 2005, 13:45
de departe cel mai prost film al anului...nu de alta da te asteptai la altceva ..shi atunci cand te astepti la ceva extraordinar dezamagirea e shi mai mare ..ce sa spun ma asteptanm la mai mult de la oliver stone...doar el a facut `any given sunday` te aspeptai la actiune ai vazut 3 ore ai zis.....super 3 ore de actiune shi suspans ....pe drak 3 ore de chinuiala ..shi plictiseala....nu stiu ce a fost in capul lui[/i]
Este RAu ca te asteptai la asa ceva... Oliver Stone nu e cunoscut pentru a face filme de actiune si care sa-ti ridice adrenalina... Dar... inca nu l-am vazut... :))
Alexander
si la mare distanta
.
.
.
.
Riddick
Van Helsing
Troy
Garfield
Anaconda 2
Mala Portugal
19 Dec 2005, 21:45
Cred ca e timpul sa intram si'n hall of shame. "Regulamentul" e acelasi de anu' trecut, adica , fiecare film mentionat de voi primeste un "punct jegos".
Mai jos aveti cosuletul cu ciupercute. Storciti-le , rogu-va , pe cele otravitoare.
07.01.2005 Bridget Jones: The Edge of Reason
07.01.2005 Podium
14.01.2005 Alexander
21.01.2005 After the Sunset
21.01.2005 Non ti muovere
21.01.2005 Resident Evil: Apocalypse
21.01.2005 Taxi NYC
28.01.2005 Ladder 49
28.01.2005 The Life and Death of Peter Sellers
04.02.2005 National Treasure
04.02.2005 Sideways
04.02.2005 Around the World in 80 Days
11.02.2005 Ray
11.02.2005 Blade: Trinity
11.02.2005 Walking Tall
18.02.2005 Meet the Fockers
18.02.2005 Saw
25.02.2005 The Aviator
25.02.2005 House of Flying Daggers
25.02.2005 Jersey Girl
25.02.2005 The Final Cut
25.02.2005 Un long dimanche de fiancailles
04.03.2005 Closer
04.03.2005 Flight of the Phoenix
11.03.2005 Double Zero
11.03.2005 Alfie
11.03.2005 Vanity Fair
11.03.2005 Elektra
18.03.2005 The Phantom of the Opera
18.03.2005 Be Cool
18.03.2005 Head in the Clouds
25.03.2005 Hitch
25.03.2005 The Texas Chainsaw Massacre
25.03.2005 Million Dollar Baby
25.03.2005 I Sognatori
25.03.2005 Comme une image
01.04.2005 Constantine
01.04.2005 Aaltra
08.04.2005 Hide and Seek
08.04.2005 Hotel Rwanda
08.04.2005 Sistemul nervos
15.04.2005 Diarios de motocicleta
15.04.2005 Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous
15.04.2005 Pooh's Heffalump Movie
22.04.2005 The Grudge
22.04.2005 Sky Captain and the World of Tomorrow
22.04.2005 Finding Neverland
22.04.2005 Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events
29.04.2005 Being Julia
29.04.2005 Noi the Albino
29.04.2005 xXx: State of the Union
06.05.2005 A Love Song for Bobby Long
06.05.2005 Kingdom of Heaven
06.05.2005 Gegen die Wand
13.05.2005 Ice Princess
20.05.2005 Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
20.05.2005 Eminescu versus Eminem (limited)
27.05.2005 Agents secrets
27.05.2005 Blueberry
27.05.2005 Second Hand
27.05.2005 White Noise
27.05.2005 Faraonul (limited)
03.06.2005 The Ring Two
03.06.2005 A Lot Like Love
03.06.2005 La Femme de Gilles
03.06.2005 Osama
03.06.2005 Layer Cake
10.06.2005 Guess Who
10.06.2005 Pas sur la bouche
10.06.2005 The Interpreter
10.06.2005 Der Untergang
17.06.2005 The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
17.06.2005 Kung Fu Hustle
17.06.2005 The Machinist
17.06.2005 Modigliani
17.06.2005 Robots
17.06.2005 San-Antonio
24.06.2005 Kinsey
24.06.2005 Les Fils du vent
29.06.2005 War of the Worlds
01.07.2005 La finestra di fronte (limited)
01.07.2005 Le Fils (limited)
01.07.2005 Mar Adentro
08.07.2005 Batman Begins
15.07.2005 The Pacifier
15.07.2005 The Cookout
22.07.2005 House of Wax
22.07.2005 The Longest Yard
22.07.2005 In Good Company
29.07.2005 Madagascar
05.08.2005 L'Antidote
05.08.2005 Off the Map
05.08.2005 Hostage
12.08.2005 Monster-in-Law
19.08.2005 Wicker Park
19.08.2005 Les Choristes
19.08.2005 Herbie: Fully Loaded
19.08.2005 Land of the Dead
19.08.2005 Ae Fond Kiss
26.08.2005 L'Enquete Corse
26.08.2005 The Island
26.08.2005 Gargoyles (limited)
02.09.2005 Bewitched
02.09.2005 Charlie and the Chocolate Factory
02.09.2005 Merchant of Venice
09.09.2005 Fantastic Four
09.09.2005 Sin City
16.09.2005 Stealth
23.09.2005 The Amityville Horror
23.09.2005 The Wedding Date
23.09.2005 Raise Your Voice
23.09.2005 Moartea domnului Lazarescu
23.09.2005 Sahara
30.09.2005 Marele jaf comunist (doc.)
30.09.2005 Nochnoy dozor / Night Watch
30.09.2005 The Wedding Crashers
07.10.2005 Mr. and Mrs. Smith
14.10.2005 Red-Coloured Grey Truck
14.10.2005 Skeleton Key
14.10.2005 Deuce Bigalow: European Gigolo
14.10.2005 The Football Factory
14.10.2005 Fix alert
14.10.2005 Beyond the Sea
14.10.2005 Crimen ferpecto / Ferpect Crime
21.10.2005 15
21.10.2005 Four Brothers
21.10.2005 Cinderella Man
28.10.2005 Fakers
28.10.2005 Goal!
28.10.2005 Saw II
28.10.2005 Va, vis et deviens
28.10.2005 An Unfinished Life
28.10.2005 Red Eye
04.11.2005 Dark Water
04.11.2005 The Transporter 2
04.11.2005 Metallica: Some Kind of Monster
04.11.2005 The 40 Year-Old Virgin
11.11.2005 Doom
11.11.2005 The Exorcism of Emily Rose
18.11.2005 The Upside of Anger
18.11.2005 Barfuss
18.11.2005 Elizabethtown
18.11.2005 Flightplan
18.11.2005 Chicken Little
18.11.2005 The Chumscrubber
25.11.2005 Femeia visurilor
25.11.2005 A History of Violence
25.11.2005 A Sound of Thunder
25.11.2005 Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit
02.12.2005 Harry Potter and the Goblet of Fire
02.12.2005 36, Quai des Orfevres
02.12.2005 Just Like Heaven
09.12.2005 Despre morti numai de bine
09.12.2005 In Her Shoes
09.12.2005 A Different Loyalty
09.12.2005 The Babylon Disease
16.12.2005 Un fil a la patte
16.12.2005 King Kong
23.12.2005 March of the Penguins
23.12.2005 Joyeux Noel
30.12.2005 The Assassination of Richard Nixon
30.12.2005 The Constant Gardener
Mala Portugal
19 Dec 2005, 21:53
Fiindca n-am prea dat anu' asta pe la cinema chiar pentru orice, eu n-am prea multe puncte jegoase de impartit. Din partea mea zmeura de tinichea merge la:
War of the Worlds
bellhop
19 Dec 2005, 23:59
din lista aia, Modigliani la care adaug cu coronitza de flori de tabla Good Night and Good Luck :sick:
Leonard
20 Dec 2005, 02:22
1. Bridget Jones: The Edge of Reason
2. Agents Secrets
3. Hitch
4. 36, Quai des Orfevres
5. The Island
6. Hide and Seek
7. Around the World in 80 Days
8. Alexander
la Hitch n-am rezistat pînã la capãt (vãzut mai puþin de jumate), la Island rezistat cred cã mai mult de jumate, dupã care am început sã-l rãsfoiesc, am sãrit la ultimele minute. cadrele erau cam identice pe unde dãdeam. La celelalte, însã, am rezistat eroic (aflîndu-mã la cinema (excepþie: 7) ºi, dintr-un motiv sau altul, fiindu-mi jenã sã plec).
"15"! Def-definately...
Si mai pun:
--- "Batman Begins"
--- "The Phantom of the Opera"
--- "Sin City"
nu pentru ca ar fi ele efectiv jegoase (sunt cam cu o treapta deasupra), dar ma asteptam la ceva mai mult de la ele si, oricum, sunt mai proaste decat toate celelalte aprox. 30-35 de filme pe care le-am vazut anul asta. Deci, cate un punct jegos pentru fiecare... :x
Longshot
20 Dec 2005, 07:18
"15"
urmat de:
pacifier
agents secrets
doom
second hand
iar celelalte 5 sunt cu o idee mai ok decat primele:
wicker park
sahara
four brothers
just like heaven
bridget jones 2
The Pacifire si eu
si
Triple X 2.
Dr. Evil
20 Dec 2005, 15:29
Pe departe Stealth !
si la mica distanta Moartea Domnului Lazarescu
it goes somehow like this:
1 saw2
prelungitor la voma :sick: :x cu mari pretentii
2 bewitched
scarnav de dulceag si fals :sick: :sick: :x
3 diarios de motocicleta
PLIKTISSSSSSSSSSSSSSSSSS :sick: :sick: :?
4stealth
pur si simplu nul :sick: :x :x si enervant
5the island
maximum de intelectualitate la care poa sa ajunga michael bay :sick: :sick: :sick: :sick:
6 modigliani
stoopid australian... :shock: :sick: :x :shock: :sick:
stiti bancul cu diferenta dintre un iaurt si australia/
in 200 de ani iaurtul ar dezolta o cultura (think in english aboot it)
7 bridget jones2
diz-gus-ting!!!
8 xxx2
am vazut pornouri mai putin plitisitoare
9 madagascar
cacomedioara scremuta
10 sideways
over rated crappppppppppppp
11 saw
cateva idei bune irosite intr-un jeg previzibil
12red eye
totalmente nenecesar si flatulent
za teroristz!!! fu Ck OFF
13 marche de l empereur
vo-mi-tiv! fara targhet, analo-poetico imbecil
14 buttman begins
detst filmul asta in aceeasi masura in care detest castravetii (murati sau nu)
:sick: :sick: :sick:
15 ladder 49
haideti sa plangem pt bravii pompieri americani
ba p-a matii!
notorious
21 Dec 2005, 22:34
mare penurie de filme proaste anul asta. e rau sa vezi putine filme bune, dar e aproape la fel de rau sa vezi putine filme proaste... eu, personal, astfel ma plictisesc la alea bune si ajung un 'insensibil' la anumite rezultate peste medie (ex. 'a history of violence').
dar, mentionez...
xxx 2 (n-am vazut decat pe-un cd primele 15 minute si mi-a ajuns)
after the sunset (vazut pt ca vroiam sa-mi vizitez cinematograful redeschis dupa cateva luni de inactivitate - BIG mistake)
resident evil: apocalypse (pt ca nu e suficient de prost ca sa te amuze, ca primul)
saw
jersey girl
'the texas chainsaw massacre' (vazut incidental anul trecut)
'constantine'
'hide and seek'
'house of wax' (cine dracu' m-a pus ??)
'land of the dead' (cine dracu' m-a pus ??)
...pentru prosteritate. hei, totusi sunt ceva ! pot chiar sa fac un top 10. nu credeam ca vor iesi atatea ! dar am si ratat o serie de rateuri (ex. '15')...
Nightwane
21 Dec 2005, 23:03
'land of the dead' (cine dracu' m-a pus ??)
Prostia e in floare.
Newayz:
Buttplug Bonanza (a.k.a. Batman Begins)
Jew Bukkake Orgy (a.k.a. War of the worlds)
+ inca alte tone de filme de care mi-e frica sa-mi aduc aminte.
De cele mai multe ori ocolesc tot ce mi se pare ca miroase a bullshit.M-am ars cu urmatoarele:
Hitch
A Lot Like Love
Monster-in-Law
Mr. and Mrs. Smith
notorious
22 Dec 2005, 23:06
Prostia e in floare.
mersi, nightwane, esti asa de dulce... finut, manierat si bine argumentat ca de obicei. de ce sa argumentezi cand poti sa jignesti, nu ?
@ korben- aidoma.
p.s.: bai, cine naiba e nefericitul care il ia pe romero in serios si cine e ineptul care ii ridica 'opera' la rang de arta ? imi vine sa rad si sa plang in acelasi timp ! romero e doar un bun 'entertainer' si, sictirit cum sunt de filmele horror, consider ca a facut o treaba destul de buna cu NOTLD si 'dawn of the dead', doua bucati care-si merita statutul de horror-uri cult. atat.
Leonard
25 Dec 2005, 09:04
De cele mai multe ori ocolesc tot ce mi se pare ca miroase a bullshit.M-am ars cu urmatoarele:
Hitch
corect. de ãsta uitasem. dar ce ai cu Mr and Mrs Smith?
dar ce ai cu Mr and Mrs Smith?
Ultima secventa, cea in care ei omoara in stanga si in dreapta (si in sus si in jos) aproape dansand si imbratisandu-se o cataloghez drept cea mai proasta secventa care mi-a ramas adanc intiparita in memorie.Jenibila mai exact.
Dr. Evil
26 Dec 2005, 15:04
it goes somehow like this:
1 saw2
prelungitor la voma :sick: :x cu mari pretentii
2 bewitched
scarnav de dulceag si fals :sick: :sick: :x
3 diarios de motocicleta
PLIKTISSSSSSSSSSSSSSSSSS :sick: :sick: :?
4stealth
pur si simplu nul :sick: :x :x si enervant
5the island
maximum de intelectualitate la care poa sa ajunga michael bay :sick: :sick: :sick: :sick:
6 modigliani
stoopid australian... :shock: :sick: :x :shock: :sick:
stiti bancul cu diferenta dintre un iaurt si australia/
in 200 de ani iaurtul ar dezolta o cultura (think in english aboot it)
7 bridget jones2
diz-gus-ting!!!
8 xxx2
am vazut pornouri mai putin plitisitoare
9 madagascar
cacomedioara scremuta
10 sideways
over rated crappppppppppppp
11 saw
cateva idei bune irosite intr-un jeg previzibil
12red eye
totalmente nenecesar si flatulent
za teroristz!!! fu Ck OFF
13 marche de l empereur
vo-mi-tiv! fara targhet, analo-poetico imbecil
14 buttman begins
detst filmul asta in aceeasi masura in care detest castravetii (murati sau nu)
:sick: :sick: :sick:
15 ladder 49
haideti sa plangem pt bravii pompieri americani
ba p-a matii!
ETERNUL ADOLESCENT !
Ia zi un film (nu neaparat din 2005) care ti-a placut
Leonard
26 Dec 2005, 20:04
dar ce ai cu Mr and Mrs Smith?
Ultima secventa, cea in care ei omoara in stanga si in dreapta (si in sus si in jos) aproape dansand si imbratisandu-se o cataloghez drept cea mai proasta secventa care mi-a ramas adanc intiparita in memorie.Jenibila mai exact.
tu nu faci diferenþã între filmele care se iau în serios ºi cele care nu. cred cã a ieºit mult mai bine decît ºi-ar fi închipuit cineva care citea plotul sau scenariul. era clar un film fãrã pretenþii prea mari. sunt de acord cu secvenþa aia. dar prefer genul ãsta care 80% din film nu plictiseºte, decît cei care se sparg în figuri dupã 90% din film în care nu se întîmplã nimic, introducînd la final o chestie aºa-zis ºocantã sau twist cum zic unii ca sã mai salveze un film ratat ºi eventual o melodioarã frumoasã la sfîrºit. un film îl judec prin ce mi-a transmis el pe de-a-ntregul (mã rog, în cazul ãsta nu e vorba de 'transmis' ci de entertaining) ºi pot ierta niºte cliºee enervante pe o întindere mai redusã. un film de 7. în nici un caz între jegurile anului.
se comparã ãsta cu The Island, de pildã, care avea acolo o idee aproape genialã dar care nu s-a vãzut exploratã în nici un fel în cadrele filmului? sau cu un Alexander care vine din partea unui regizor cult?
trebuie judecat în funcþie de ce se reuºeºte (regia) faþã de punctul de pornire (ideea, scenariul).
mai sunt cazuri discutabile cînd unii regizori chiar îºi propun sã facã niºte rateuri. aº zice eu cã e cazul Manderlay cu Von Trier dar n-am nici o dovadã. dar numai în cazul unor regizori mari care îºi permit sã facã chestii din astea, sã pãcãleascã un producãtor. cu ce scop? numai ei ºtiu. poate doar ca sã inducã în eroare sau ca sã aibã de unde sã urce dupã aia.
tu nu faci diferenþã între filmele care se iau în serios ºi cele care nu. cred cã a ieºit mult mai bine decît ºi-ar fi închipuit cineva care citea plotul sau scenariul. era clar un film fãrã pretenþii prea mari.
Targetul filmului a fost clar: Box office.Nu arta, nu idei, nu substraturi, ci gloante, angelina, brad, se amesteca si gata.No 10x.Genul ala de film adresat celor care se duc la film din snobeala, ca e la moda, sa aiba ce sa comenteze, gen "ce bine arata brad si angelina impreuna".Mr and Mrs Smith a fost pentru cinematografie ceva gen "Codul lui Da Vinci" pentru literatura, doar ca a avut un impact mult mai mic.Nu chiar o alienare in ceea ce priveste gustul spectatorilor pentru filmele de genul asta, dar o ingrosare a ignorantei celor care prin film inteleg bum, poc, un banc, 2 sani/pectorali.Deci, probabil ca incadrez mr and mrs smith la cel mai prost film al anului tocmai datorita succesului pe care l-a obtinut, o (anti)reactie la excitarea gramezii.Se poate si asta.Un succes al box office-ului, dar un bullshit ca film.
Leonard
26 Dec 2005, 20:49
habar n-am avut cã a avut succes la box-office ºi nici nu mi-am pus problema. eu l-am vãzut pe calculator mai mult aºa din întîmplare 'hai sã mai mã uit ºi la un film de duzinã ca sã adorm mai uºor' ºi reacþia a fost inversã. m-a distrat foarte tare (încã de la început am rãmas cu gura cãscatã la dialogurile de la psiholog cît de miºto sunt), mai ales cã-mi place Brad Pitt ºi chiar mi se pare cel mai miºto rol al lui de la Fight Club (nu vorbesc de calitatea filmelor, ci de cum joacã el, la intonaþia replicilor). dupã atîtea jeguri gen Oceans 11, Mexicanul, Spy Games ºi nici nu mai ºtiu cã le-am ocolit, mã aºteptam deja sã-l vãd în ceva la fel de prost. dar aºa se întîmplã, cînd aºteptãrile sunt prea mici, supriza poate apãrea, iar cînd aºteptãrile sunt prea mari, chiar un film bun mã poate dezamãgi.
oricum, îmi dai dreptate prin ceea ce spui 'Targetul filmului a fost clar: Box office.Nu arta, nu idei, nu substraturi, ci gloante, angelina, brad, se amesteca si gata.' exact ce ziceam. tocmai cã nu s-a vrut un film de artã. iar majoritatea celor cu caracteristile enumerate de tine sunt extraordinar de scîrboase ºi plictisitoare. ºi totuºi Mr and Mrs Smith nu mi-a produs nici una din reacþii. e o COMEDIE, chiar cu accente parodice. este extrem de greu sã faci comedii de artã dacã nu eºti Woody Allen, de exemplu (pe care le revezi ºi le revezi, gustîndu-le cu aceeaºi plãcere). pentru o comedie de serie B pe care o vezi o singurã datã, însã, e foarte ok.
notorious
26 Dec 2005, 22:47
ca este un film comerical (adica 'tinta: B.O.', dupa cum spunea st3fan) nu este un argument care descalifica din start orice productie hollywoodiana. de la un astfel de film astepti sa fie onest cu tine si sa nu te ia de prost. sa te respecte. sa recunoasca faptul ca esti un spectator cu creier care, in mod firesc, vrea sa se mai si distreze cu cate un film. asemenea filme de divertisment corecte nu prea au existat in ultima vreme. 'mr. & mrs. smith' este o exceptie.
p.s.: cine refuza din start sa se uite la asemenea filme ar trebui incuiat intr-o camara in care ruleaza numai filme de fellini.
Salutare, cinefili...
Topul meu la categoria "cel mai jegos film al anului" este urmatorul:
1. 15 - Bravo Sergiu! :sick: "esti inca verde... si ne tulburi" ;)
2. Alexander - si tu Oliver???
3. Bridget Jones: The Edge of Reason
4. The Pacifier
5. Stealth
6. Doom
7. Meet the Fockers
8. The Interpreter
9. Batman Begins
10. War of the Worlds
Cinefililor de pretutindeni le urez un an 2006 plin de realizari pe toate planurile si la cat mai multe filme bune anul viitor!
Fie ca topul asta sa nu mai existe 8) ...
i_matei
29 Dec 2005, 18:38
xxx 2
si
Bewitched
GhitzaCartitza
29 Dec 2005, 21:57
Nasoalele anului:
Taxi NYC - jenabil
Blade: Trinity - 2 mi s-a parut bunicel, dar la 3 mi s-a facut rau
xXx: State of the Union - daca mai fac inca o parte n-o s-o mai vad
Stealth - bataie de joc
Fantastic Four - bataie de joc
The Transporter 2 - desene animate
Doom - pierdere de vreme
Nightwane
31 Dec 2005, 00:58
oh da. refacem topul:
1. Moartea Domnului Lazarescu
2. Batman Begins
3. War of The worlds.
premiul 1: Just like Heaven - mai zaharist ca... vata de zahar :sick:
premiul 2: The Amityville Horror - nu stiu daca am scris bine, nici nu-mi pasa, doamne, de ce n-am inchis compul dupa scena cu fetita si animalul ei de plus? :( (macar n-am cheltuit bani pe bilet)
premiul 3: Sin City - waaaay overrated, rodriguez nu reuseste sa-si gaseasca un stil si prea se simte influenta lui tarantino (care totusi nu a fost decat un special guest director)
cu mentiune speciala pentru Stealth la care am adormit cu capul pe umarul vecinului
Leonard
03 Jan 2006, 07:34
cu mentiune speciala pentru Stealth la care am adormit cu capul pe umarul vecinului
m-am rîs. era vreun cunoscut?
cred ca cel mai prost film a fost " despre morti numai de bine "
al lui claudiu romila... ce idiot! ce porcarie! va recomand sa il vedeti daca nu ati facut-o! o sa radeti in hohote! :sick: :sick: :sick: :sick:
era vreun cunoscut?
nu chiar... mai degraba un coleg de suferinta
gionloc
09 Jan 2006, 01:02
million dollar baby, nu pentru ca motivele care declanseaza drama sint cam de neacceptat si pentru un film, ci pentru ca in ciuda tuturor acestora, filmul a fost mult mult prea onorat la ultimele oscaruri!
huh? and this makes it a bad movie... pardon, un film jegos... cel mai jegos?
take this for a change, and tell me it's not so: luchino visconti, goetterdaemmerung... un mare jeg... really
Poate a fost prea laudat Million Dollar Baby da asta cu siguranta nu il face cel mai jegos film. La categoria asta as aduga filme precum Doom, Kung Fu Hustle (eu nici nu l-as fi luat ca film daca nu l-ati fi votat unii la top cinemagia), House of Wax, The Pacifier, Mr. and Mrs. Smith si mai sunt si altele. Compara Million Dollar Baby cu astea de mai sus acum.
gionloc
09 Jan 2006, 16:26
Doom, Kung Fu Hustle (eu nici nu l-as fi luat ca film daca nu l-ati fi votat unii la top cinemagia), House of Wax, The Pacifier, Mr. and Mrs. Smith. Compara Million Dollar Baby cu astea de mai sus acum.
da da, stati linistiti, in comparatie cu filmele mentionate de voi, MDB e semnificativ... dar de la alea nu te astepti la nimic, asa ca nici nu le vezi (adica eu nu le-am vazut).
acu, intr-adevar filmul nu e jegos si nici eu nu am fost atent la titlul threadului. adevaru-i ca jegosul e o categorie estetica aparte :lol: , eu unul ma gandeam la un film slabut, un film supralicitat...
herbert
09 Jan 2006, 16:49
gionloc, chiar sunt surprins sa vad ca lovesti - la sensibilitatea si... competenta ta - in Million Dollar Baby. nu e un film slabutz, e un film onorabil, poate supralicitat la Oscaruri. dar asta nu-i anuleaza calitatile pe care le are. si le are...
bill_the_butcher
10 Jan 2006, 14:39
torremolins 73. bag p***-n gura lui
gionloc
10 Jan 2006, 16:47
gionloc, chiar sunt surprins sa vad ca lovesti - la sensibilitatea si... competenta ta - in Million Dollar Baby. nu e un film slabutz, e un film onorabil, poate supralicitat la Oscaruri. dar asta nu-i anuleaza calitatile pe care le are. si le are...
pai uneori se mai petrec si astfel de intalniri nefructuase :)
o buna de-preciere a filmului am facut-o intr-o cronicuta plasata pe undeva prin capitolul in care se desfasura lupta pentru juriul cinemagia 2005. acolo i-am subliniat minusurile care m-au facut sa nu-l privesc cu ochi buni si sa am indoieli asupra decernarii oscarurilor in 2005.
fiind al treilea film, in doi ani, care in linii mari respecta ideea ca moartea e preferabila vietii autnci cand ajungi intr-o anumita stare fizica, sa credem ca e o reteta castigatoare in perioada asta?
...
Mala Portugal
24 Jan 2006, 21:38
Inainte sa trag linia mai bag o nominalizare.
So...filmul la care inima mea a incetat sa bata (de plictiseala) - Faraon
Mala Portugal
24 Jan 2006, 22:00
Spre deosebire de anu' trecut, cand am avut un mare castigator, 2005 se prezinta ca o masa omogena de jegulete. Doua par sa se fi aruncat mai entuziast cu fundurile in mlastina:
Stealth & xXx: State of the Union - 5 pj
Cu 4 puncte jegoase avem :
Pacifier
Doom
Batman Begins
Bridget Jones: The Edge of Reason
Si, in fine, podiumul e completat de War of the Worlds cu 4 pj.
La sectiunea Romanica Murdarica Sergiu sufla ,al doilea an consecutiv, coronita:
15 - 3pj
La locul doi nu am decat un comentariu - oamenii e rai - Moartea Domnului Lazarescu - 2pj
Au mai punctat / spurcat: Faraon; Second Hand; Despre morti numai de bine.
A pescuit prin canal pentru dumneavoastra
MalaPortugal
Nu prea inteleg cum se face ca "Regatul cerului" nu figureaza in absolut nici un top, nici general, nici individual.
Longshot
26 Jan 2006, 14:39
:lol:
Am vazut si eu 'ITALENCELE',un film inutil,o drama naspa de tot,subiect tare de tot, emigrarea in occident.Imi pare rau de ora aia jumate cat a tinut filmul ca putea sa fac altceva.De exemplu sa ma uit la LOTR 1 si 2 si 3 si 4 si 8 :D .
Am vazut si eu 'ITALENCELE',un film inutil,o drama naspa de tot
Presupun ca drama e ca te-ai uitat la film
Da ai dreptate.Regret si timpul cat a tinut si timpul cat mi-a luat sa-l dau jos si bani de pe factura de curent. :(
Cinemania
27 Jan 2006, 14:09
Da ai dreptate.Regret si timpul cat a tinut si timpul cat mi-a luat sa-l dau jos si bani de pe factura de curent. :(
da' halatu', cat-e halatu'?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cele mai jegoase filme:
DEUCE BIGALOW-EUROPEAN GIGOLO
BEWITCHED
AEON FLUX
BRIDE & PREJUDICE
THE HUADU CHRONICLES-BLADE OF THE ROSE
LOTR-E MAI VECHI DAR NU M-AM PUTUT ABTINE.
intrebare pt qwerty: in cate din mesajele tale n-ai pomenit de LOTR???
Ti-am promis ca nu nu mai vorbesc despre LOTR asa ca nu o sa-ti raspund la intrebare.
gionloc
09 Feb 2006, 11:15
Ti-am promis ca nu nu mai vorbesc despre LOTR asa ca nu o sa-ti raspund la intrebare.
dom'le, uite ca si atunci cand nu vrei sa mai vorbesti despre LOTR, tot pe el il pomenesti... ceea ce inseamna ca despre el povestesti!
:lol:
Nightwane
09 Feb 2006, 12:26
La locul doi nu am decat un comentariu - oamenii e rai - Moartea Domnului Lazarescu - 2pj
pai scumpa stapana, oamenii e rai ca e filmu' prost.
Ar mai fi JERSEY GIRL cu Ben Affleck, Liv Tyler, Jason Biggs, Jennifer Lopez, George Carlin.
Cine l-a ratat mai are o sansa premiera in februarie la HBO.
cine-fill
19 Feb 2006, 19:45
Pe primele 3 locuri :
1.Brokeback Mountain (categoric primul loc)
2.The Chronicles of Nardia
3.Elizabethtown
Cinemania
19 Feb 2006, 19:46
Pe primele 3 locuri :
categoric ai nimerit pe langa
cine-fill
19 Feb 2006, 19:53
Pe primele 3 locuri :
Categoric e penibil filmul.
Asta e opinia mea. E vreo problema?
Cinemania
20 Feb 2006, 13:36
da
cine-fill
20 Feb 2006, 19:15
da
Da, ce?
Cinemania
21 Feb 2006, 15:24
Pe primele 3 locuri :
Categoric e penibil filmul.
Asta e opinia mea. E vreo problema?
cherryblossom
21 Feb 2006, 15:27
cinefilu', nu e nici o problema, mergi linistit.. nu e musai sa placa la toti la fel, ar fi chiar naspa..
Cinemania
21 Feb 2006, 15:33
problem solved
da' tie cherry ti-a placut?
cherryblossom
21 Feb 2006, 15:35
nu 8)
mi-a placut doar cum se zbenguiau aia doi prin poienitza :P
the_10th_player
04 Mar 2006, 22:47
probabil s-a mai zis de ctaeva zeci de ori pe forumul asta..dar mai zic si eu o data ..de dragul de a zice:
marele merit al filmului cred ca e tocmai faptul ca nu e penibil.Personajele sunt bine construite , la fel si relatia lor.Mie nu mi se pare nimik scarbos.Dar pentru asta trebuie sa vezi filmul fara sa pornesti d la premiza ca o urmeaza"o poveste gay penala cu gay care se calarasec in the middle of nowhere ", sa renunti la prejudecati .
Si inca o chestie: eu nu cred ca filmul asta e sa promoveze homosexualii ,cum s-a zis pe nush unde. Pur si simplu este exemplul unei legaturi care nu poate fi negata si nu ar trebui stigmatizata. Dar asta e partea banala a filmului .Ideea de acceptare a homosexualilor nu e ceva nou , mie la filmul asta imi place CUM e realizata ea.Scenaristii si actorii au facut o treaba buna zic eu
1.The Chronicles of Narnia 2. Memoirs of a Geisha :sick:
Leonard
05 Mar 2006, 09:40
puncte jegoase pentru:
Walk The Line
Batman Begins
Cinderella Man
Pride & Prejudice
The Fan
07 Mar 2006, 12:14
Am vazut Hellboy trecut de mai multe ori... nu sunt de acord
Mie mi-a placut Hellboy, astept continuarea (se zvoneste ca va fi :) )
De altfel, pana acum mi-a placut orice film adaptat de la Dark Horse Comics. (Hellboy, Constantine de exemplu)
Cel mai jegos film dupa mine a fost Gothika. Nu mi-a placut, desi imi place stilul. Dar asta parea sa fie o incercare de a continua "What Lies Beneath" (Dincolo de aparente, cu Harrison Ford si Michelle Pfeiffer - http://www.cinemagia.ro/movie.php/What_Lies_Beneath?movie_id=29&hist=1&wnd=_default) .
(Asta mi-a placut)
Ptiu, drace...am crezut ca e MinRep cel care a scris, si ma intrebam ce naiba o fi cu el, ce a patit din moment ce apreciaza HellBoy sau Constantine.
Cinemania
07 Mar 2006, 13:03
Cel mai jegos film dupa mine a fost Gothika. Nu mi-a placut, desi imi place stilul. Dar asta parea sa fie o incercare de a continua "What Lies Beneath" (Dincolo de aparente, cu Harrison Ford si Michelle Pfeiffer - http://www.cinemagia.ro/movie.php/What_Lies_Beneath?movie_id=29&hist=1&wnd=_default) .
(Asta mi-a placut)
aici nu sunt eu de acord...recunosc, filmul e unul destul de slab, dar atmosfera createa si jocul lui Halle Berry il scot putin din jegul ala mare si comun
Cinemania
07 Mar 2006, 13:04
Ptiu, drace...am crezut ca e MinRep cel care a scris, si ma intrebam ce naiba o fi cu el, ce a patit din moment ce apreciaza HellBoy sau Constantine.
damm..am fost convins ca el a scris :lol: :lol: :lol:
abia dupa ce am citit postul tau am vazut ca nu e el
:lol: Da, si eu am crezut ca eu am scris post-ul ala... :w00t: What a relief!
jegnant pana in china si inapoi: the producers
caca-maca vomitiv si muzicacal
n-ar fi prima chestie geniala pe care hollywoodul o tarfeste la remake
dar filmu lu brooks kiar era superb
si singurul lucru de care te mai poti agata cu privirea e madam thurman
care nu stiu la ca draq s-o fi gandit sa accepte sa ia parte la cacanareala asta
in fine m-am ferit ca draq d tamaie de pantera roz
care se prea poate sa fie si mai cacanoid.
rastafari
09 Mar 2006, 22:09
Ati zis ceva de Constantine? mie mi-a placut.. ma rog, n-am vazut prea mare lucru, ma giugiuleam cu gagica.. asa ca am ramas cu o impresie placuta.. desi asta poa sa fie si din cauza ca era mult intuneric la filmu ala si se puteau face multe in 2
:P
Nightwane
10 Mar 2006, 15:00
ne-au napadit acneeicii si virginii. Le Sad Momênt :P
BIG MOMMA'S HOUSE 2 -esec totat,jegos rau chiar nespalat pot sa zic.Cica e si comedie.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.