PDA

View Full Version : Tis the season to be jolly... ce vreti sa va aduca moshu?

Lady_Skar
28 Nov 2004, 15:58
eu as vrea un mp3 player. Visez la el de cativa ani. Si niste benzi desenate n-ar strica. :)

nume
28 Nov 2004, 16:25
7000 $ SI PANA LA ANU' PE VREMEA ASTA SUNT CUMINTE, PROMIT ! 8)

Jay
28 Nov 2004, 16:50
@nume... nici nu vrei mult... :P
May I ask ..pentru ce? :P

Care Mos?

keyzer soze
28 Nov 2004, 17:28
'Imperiul simturilor' al lui Oshima si un monitor de 21' :lol:

Nightwane
28 Nov 2004, 17:33
eu as vreaaaa...sa-mi aduca Moshu' propria mea sala de cinematograf (cu sigla Cinemagia ca sa nu ziceti ca-s porc :P) si...toate filmele (si proaste si bune..duh :P) care au aparut pana acum si as vrea sa-mi mai trimita si cadourile voastre ca sa vi le pot darui chiar eu imbracat in costum de Mosh Cracila satanist cu barba roz si resturi de intestine in par. :love:

asta ca sa nu mai ziceti ca nume cere prea mult :shock:

Nae
28 Nov 2004, 20:27
... ce vise... hai si eu!

eu vreau sa-mi aduca mosu' o cinematografie romaneasca de care sa nu-mi fie rusine (vezi azucena si orient express), si care sa functioneze cum trebuie... mai mult, eu nu cer.

PoliFanAthic
28 Nov 2004, 22:29
Eu vreau doar putina liniste.

BeNnY
28 Nov 2004, 22:40
Eu vreau sa trec la mate

Mala Portugal
28 Nov 2004, 22:58
Eu vreau o vara nesfarsita si tinerete vesnica :)

Sm�agol-Gollum
28 Nov 2004, 23:19
Eu vreau sa trec la mate

haha...good one

eu as vrea un calc nou ca ala vechi "s-a ars".....la propriu!!! :(( :(( :((

Leonard
28 Nov 2004, 23:47
eu vreau o masã de snooker (ºi evident ºi un spaþiu, o casã unde sã o pun)

nume
29 Nov 2004, 01:49
@ Jay , pt. ce ?
Ca-mi trebuie. :P Si vreau si eu sala de cinema, ce eu n-am voie ???

Jay
29 Nov 2004, 06:07
eu vreau o masã de snooker (ºi evident ºi un spaþiu, o casã unde sã o pun)

Eram bun o data... uhhhh... ce vremuri... 8)

cherryblossom
29 Nov 2004, 21:56
eu as vrea sa primesc un motan mare si blanos... unul tigrat, cu ochii mari si sticlosi, care sa toarca frumos... :P ... ma gandesc sa-i pun numele unui forumist, dar trebuie sa fie ceva scurt, gen Jay sau Nae ... :lol: :lol:

Sm�agol-Gollum
29 Nov 2004, 22:29
pai si numele meu este scurt si frumos! :P :D

silver_boy
30 Nov 2004, 00:54
Eu as vrea ca Moshu nu sa-mi "aduca" ci dimpotriva ," sa-mi ia ".
sa-mi ia examenele de logica cu 5 , cu cat o fi ,numai sa le ia ,ca in curand o sa ajung martalog ca el tarsaindu-mi basinile prin facultate...

Gaandalf
30 Nov 2004, 09:09
Mie moshu' vreau sa imi aduca un home cinema Sony de vreo 21 de mil. Shi dvd-uri garla ... ROTK EE mi-l fac singur cadou ... n-am nevoie de moshu '...
ramane de vazut...

Pe culmile Disperarii - Cioran - in cta foarte greu se gaseshte ...

EgoN
30 Nov 2004, 09:42
eu vreau o tigara.

K's
30 Nov 2004, 10:01
Cu ce in ea (tigara)?

raptor
30 Nov 2004, 10:26
.eu vreau un raspuns.

EgoN
30 Nov 2004, 10:38
nu conteaza cu ce sa fie tigara, conteaza numai sa fie insotita la brat de o cafea + o companie placuta, pt. a turna un scurtmetraj gen jarmusch :P

Jay
30 Nov 2004, 10:51
Am vazut aseara pe Vh1 un top ... 50 greatest women of the video era... well... (Taiem din start vreo 10, gena Madonna, Britney etc)... dar in rest, as vrea si eu una din ele..

jackpot
30 Nov 2004, 11:39
Eu vreau cat. I de la 6/49.

Gaandalf
30 Nov 2004, 12:03
Cu ce in ea (tigara)?
cu "material" ... cu ce altceva ... este la moda ... este HIP!

EgoN
30 Nov 2004, 12:12
Cu ce in ea (tigara)?
cu "material" ... cu ce altceva ... este la moda ... este HIP!

scrie cumva "EgoN" pe spatele tricoului tau si eu nu stiu inca?

TLD
30 Nov 2004, 14:54
Multe dvd-uri... Ca am ramas in urma cu activitatea asta, cand ies la "cumparaturi" :P

Dupa toata faza asta cu dvd-urile... Hmmm.. laptop am primti, am pe ce sa le vad cand o sa pelc de aici. Probabil o sa mai fie un sistem audio cu puterea intre 500W-700W. Dak primesc astea sunt cat se poate de fericit!

Mala Portugal
30 Nov 2004, 21:10
sa-mi ia examenele de logica cu 5 , cu cat o fi ,numai sa le ia ,ca in curand o sa ajung martalog ca el tarsaindu-mi basinile prin facultate...
Un student pica la examenul de logica. - Domnule profesor, daca va pun o intrebare de logica si nu stiti raspunsul, imi mariti nota? - Da, sigur! - Ce este legal dar ilogic, ilegal dar logic, ilogic si ilegal, toate in acelasi timp? Profesorul se gandeste, face scheme pe hartie, dar nu stie raspunsul. - Bine, uite, ti-am pus 8 in loc de 3, acum spune-mi si mie raspunsul. - Faptul ca dumneavoastra aveti 69 ani, iar sotia dvs. are 22 ani este legal, dar ilogic; faptul ca sotia dvs. are un amant de 21 ani este ilegal, dar logic, iar faptul ca dvs. ii mariti nota amantului sotiei dvs.este si ilegal si ilogic.

Sm�agol-Gollum
30 Nov 2004, 23:23
Un student pica la examenul de logica. - Domnule profesor, daca va pun o intrebare de logica si nu stiti raspunsul, imi mariti nota? - Da, sigur! - Ce este legal dar ilogic, ilegal dar logic, ilogic si ilegal, toate in acelasi timp? Profesorul se gandeste, face scheme pe hartie, dar nu stie raspunsul. - Bine, uite, ti-am pus 8 in loc de 3, acum spune-mi si mie raspunsul. - Faptul ca dumneavoastra aveti 69 ani, iar sotia dvs. are 22 ani este legal, dar ilogic; faptul ca sotia dvs. are un amant de 21 ani este ilegal, dar logic, iar faptul ca dvs. ii mariti nota amantului sotiei dvs.este si ilegal si ilogic.

hahaha :D ....asta chiar ca e buna....un pic cam crud dar merge.....

nume
01 Dec 2004, 05:14
Daca ii spune asta profesorului nu mai scapa de restanta nici in anul 4.
Mala sectiunea de bancuri era parca mai jos .

Jay
01 Dec 2004, 06:35
Adica te face amant de sotie de profesor de logica(multe de-uri) si tu o trimiti la sectiunea de mai jos?? :shock: :P

jackpot
01 Dec 2004, 12:19

Daca rezolvi exercitiul asta pun o vorba buna pt. tine la prof' :D

Sunt corecte urmatoarele enunturi? Atunci cand raspundeti explicati cum
ati rationat. Pentru enunturile pe care le considerati incorecte prezentati
o interpretare pe baza careia se poate stabili acest lucru.
(a) A -> B, B -> (C v D), ~D |= A -> C
(b) (A & B) -> C, B -> D, C -> ~ D |= ~A
(c) A -> (C v E), B -> D |= (A v B) -> (C -> (D v E))
(d) A -> (B & C), D -> (B v A), C -> D |= A <-> C
(e) (A -> B) v (B -> C) |= A -> (B v C)
(f) (~A & ~B) v C, (A -> D) & (B -> F), F -> (G v H) |= ~G -> (H v C) :huh:

WraIth
01 Dec 2004, 13:33
sa aduca tot ce poate ...dar bun sa fie..:)

Mala Portugal
01 Dec 2004, 14:04
Mala sectiunea de bancuri era parca mai jos .
Pe tine te-a angajat cineva ca femeie de servici sau asa esti tu, un spirit mai voluntar?

europe_east
01 Dec 2004, 17:13
Eu imi doresc sa scap de dependenta de Net si de Cinemagia in particular... :)

Asa copii, rezolvati-va temele pe net... Din secretele conditionalului "daca ... atunci"? Uite aici ca ti-am rezolvat exercitiile, si nu mi-au placut, sa stii....

a) True, b)-e) False.

Ex.
c) A, C=True, B, D, E=False
d) B, C, D=True, A=False
e) A=True, B, C=False
f) orice combinatie cu C, G, H, F=True

Nae
01 Dec 2004, 18:16
hmmmm... ce tare! sa va aduca mosu' toate rezultatele correcte de la exercitiile de logica copii... asta va doresc.

Sm�agol-Gollum
01 Dec 2004, 22:12

Asa copii, rezolvati-va temele pe net... Din secretele conditionalului "daca ... atunci"? Uite aici ca ti-am rezolvat exercitiile, si nu mi-au placut, sa stii....

a) True, b)-e) False.

Ex.
c) A, C=True, B, D, E=False
d) B, C, D=True, A=False
e) A=True, B, C=False
f) orice combinatie cu C, G, H, F=True

brrrrrr.....amintiri neplacute din clasa a 9-a!!! :shock: :w00t:

nume
01 Dec 2004, 23:31
"Pe tine te-a angajat cineva ca femeie de servici sau asa esti tu, un spirit mai voluntar?"

@Mala Da , ai ghicit, m-a angajat cineva sa arunc la gunoi ciurucurile de pe forum. ;)

Mala Portugal
02 Dec 2004, 00:03
@Mala Da , ai ghicit, m-a angajat cineva sa arunc la gunoi ciurucurile de pe forum. ;)
Eu totusi cred ca matale doar suferi de carente afective.

nume
02 Dec 2004, 00:06
Hai sa nu porcaim locul ca se supara Moshu' 8)
Tu crezi ce vrei...

jackpot
02 Dec 2004, 12:07
Hai ca si eu am facut logica si la scoala si in faculta, dar nici eu nu eram mai breaz, mai mult de 5 nu am luat. Dar la logica juridica acolo am fost mai tare si am luat 7 ... odata nu demult. :P

jackpot
02 Dec 2004, 12:09
Nu de alta dar nu imi placea materia si nici nu ma interesa ; am mers cu "servita" majoritatea, iar profu a vazut ca lucrarile noastre cam semanau si mai mult de 5 nu ne-a dat. :(

Nae
02 Dec 2004, 12:17
ahhhhhhhhhh, right!
si acuma spune-mi jackpot, tu ce-ti doresti sa-ti aduca mosu'?
cred ca tuturor mosu' le-ar putea aduca ceva mai multa intelepciune, ca sa stie ca fiecare thread are un titlu', si ca despre ala trebuie vorbit, si nu despre 'once upon a time, in my life i was... blablabla...'..

@nume si mala... mai copii, hai intalniti-va si voi o data, si stati de vorba... peste tot unde scrie-ti, iuese cu cearta si lungi post-uri de insulte... nu cred ca trebuie sa vedem asta tot timpul.

jackpot
06 Dec 2004, 12:56
@Nae...
Mosu' nu o sa-mi aduca niciodata ceea ce vreau eu, iar intelepciune, poate ca ... o sa am nevoie. Dar mai bine mai incolo.. pe la batranete acuma vreau sa fiu asa cum sunt... nu ca nu sunt deschis la altceva, dar nici intelept nu mi-ar place sa fiu... lasa-=l pe Mosu sa fie intelept.

Leonard
06 Dec 2004, 14:18
moºu sucks!

Bulumulu
06 Dec 2004, 20:35
mosu e doar un pretext comercial :((

Ilila
08 Dec 2004, 11:50
deh, m-am razgandit...
"ce vrei tu!"
:D

X5
08 Dec 2004, 15:05
As vrea sa imi aduca un notebook IBM R50e 8)

Demona
09 Dec 2004, 13:31
Sa incepem cu o bata de base-ball adevarata, una bucata Magnun 44, una bucata bazooka, o sabie "lanterna" laser, s ama joc de-a Star Wars shi toate sabiile shi cutzitele shi arcurile shi sagetzile lu` aia din "Lord of the Rings". Shi o minge de DodgeBall. :?

X5
09 Dec 2004, 16:53
Sa incepem cu o bata de base-ball adevarata, una bucata Magnun 44, una bucata bazooka, o sabie "lanterna" laser, s ama joc de-a Star Wars shi toate sabiile shi cutzitele shi arcurile shi sagetzile lu` aia din "Lord of the Rings". Shi o minge de DodgeBall. :?
Un tanc nu vrei?

Sm�agol-Gollum
09 Dec 2004, 21:42
Un tanc nu vrei?

sau mai bine un Apache!!

Pinky
10 Dec 2004, 15:29
Un Bishon Maltez alb :)

ogto
10 Dec 2004, 16:32
Un buzdugan...

ArsDeViu
10 Dec 2004, 19:59
Marfa topic.

I wish 4 some fucking sense in this world.

Nae
10 Dec 2004, 21:58
o fender jazz bass de luxe, vintage edition '78 cu baddas bridge si
marple neck... si un van horn de 8 ori 10...hmmmm

Mala Portugal
10 Dec 2004, 22:07
Ce-i ala van horn de 8 ori 10 ?

Nae
10 Dec 2004, 22:19
van horn bass amplifier... '8 ori 10... asta inseamna de 8 ori cate o mica boxa de 10W... ai un sunet genial. si highs, dar si lows...

mala, esti pasionata de bass, sau numai curioasa?

p.s. acu' ca tot mi-ai adus aminte... mai vreau si un pre-amp, si o tobias fretless 6... uhu...

Mala Portugal
10 Dec 2004, 22:32
Nup, dar cand gasesc cate un cuvant nou care nu apare in dictionar devin curioasa

ogto
11 Dec 2004, 18:23
Make tea not love!

Make sex, not love.

Nu are nici o leg cu topicu, dar topicu e cam lame, so w/e.