PDA

View Full Version : Garden State


christi
26 Nov 2004, 09:28
Este incredibil cum un film cu un subiect atit de simplu si comun poate fi atit de fresh, inteligent si interesant. Zach Braff, un tinar de 29 de ani, este si regizor, si scenarist, si actor principal, in una din marile surprize cinematografice (pt mine) ale anului. Garden State este dus in spate de un scenariu remarcabil, plin de dialoguri si momente memorabile, si de o Natalie Portman mai mult decit adorabila. Braff evita cu nonsalanta toate cliseele obisnuite in astfel de filme, si, desi dupa cum remarca korben intr-un alt topic, ultimele 15 minute sint cam below standard, finalul nu dezamageste, nu triseaza, cum ar fi putut foarte usor sa faca. Mai mult, imaginea si filmarile sint extraordinare. Una peste alta, un film ce TREBUIE vazut.

Serghei
27 Nov 2004, 02:05
Vazut pe la 1 dimineata dupa vreo 3 cafele si 2 pachete de tigari!

Scenariu destul de interesant,imagine incredibil de buna,culoare f.intensa(contrast cu pleiada de AN-uri vazute in ultima vreme).Singurul film care a aparut/va aparea in Romania pt. care m-as obosi pana la cinematograf.A...si Mala Education-ambele pt. imagine.

Longshot
11 Dec 2004, 21:43
vine pe 24 decembrie.dar oricum l-am vazut de vreo 3 ori pana acum si alaturi de la mala education si poate eternal sunshine, este unul din cele mai reusite productii de anul asta (bine inca nu am apucat sa vad diarios de motocicleta, kinsey, mar adentro, etc ).garden state e scris foarte bine si probabil va fi bagat in seama la categoria respectiva cu ocazia premiilor academiei.iar portman si sarsgaard ii dau o replica mai mult decat reusita lui braff.
pacat ca arcul de poveste cu ian holm nu este foarte reusit.singurul minus al filmului.

i_matei
12 Dec 2004, 13:14
Ok, l-am vazut si imi pot exprima urmatoarea opinie:

La plusuri:
Interesant ca subiect, regie buna, imagine exceptionala, Natalie Portman este extrem de dulce si credibila in rolul ei

La minusuri:
Povestea destul de putin credibila - e imposibil de conceput (pentru mine) ca un om poate fi schimbat doar in 3 zile, ca filosofie, ca fel de a fi... pur si simplu nu se poate !!! Dar pentru frumusetea filmului as spune ca se poate trece cu vederea acest "mic amanunt"
Finalul insa e total aiurea si strica tot ce a realizat Zach Braff pana in momentul acela... Chiar era nevoie de happyend-ul ala atat de siropos si total aiurea???!!!

Deci per total as spune ca e un film bun, poate printre cele mai bune ale anului asta, dar finalul strica tot... si stiti cum e... ultima impresie e f importanta !

notorious
13 Dec 2004, 09:53
nostim - am vrut sa vad 'shark tale' sambata la studio, dar cand am vazut coada de la bilete, m-am crucit (era 7:55) asa ca am dat fuga (alergam pe magheru ca un nebun) la 'scala', unde rula 'garden state' in avanpremiera.

sunt de acord mostly cu ce-a zis christi - umorul e foarte fresh, inteligent & bine tintit (macar poanta cu camasa inflorata - e stupefiant de hilara!), zach braff face un rol care, prin apatism si blazare, aminteste de cel al lui jeff bridges din superbul 'fearless' al lui peter weir.

extraordinar filmat, realizat in cadre largi (sofia coppola si-a filmat asa ultimul film) amintind de 'lost in translation' oarecum... are chiar un cadru genial - braff asculta the shins la casti si o contempleaza pe portman...

dar, doamne, natalie portman este IN-SU-POR-TA-BI-LA! ea nu este o ciudatica gen jenna elfman in 'dharma si greg' sau gen kirsten dunst daca pot spune asa, ci pur & simplu caznita si confuza (schimbari prea largi si gratuite de emotie, de la surescitare isterica la tristete)...

finalul este cel mai insuportabil cliseu cu putinta...

p.s. - zach braff este un actor (comic) cu mare potential - a jucat in 'scrubbs' difuzat la 12 noaptea de antena 1.

p.p.s. - de ce ii lipsesc mai bine de 10 minute ?...

PoliFanAthic
14 Dec 2004, 18:41
E destul de bun film, cu cadrele lui cu tot, chiar daca subiectul mi s-a parut departe de inovator. Probabil ceea ce pica bine este Braff, din mai toate punctele de vedere si tin sa te contrazic putin Notorious, spunand ca desi Portman este greu suportbabila per total, nu e chiar absolut insuportabila, cum m-am temut ca va fi. Pe Portman, Dunst, si "draga" de Julia Roberts le inghit cam greu, ceea ce ma face sa tresar, gandindu-ma ca doua dintre ele apar laolalta in promitatorul "Closer".
In schimb mi se pare demn de remarcat ca pentru Sarsgaard, Garden State este al doilea film dintr-o serie de trei foarte bune (Shattered Glass, GS, Kinsey) si atat in prezentul cat si in SG a jucat niste personaje atat de comune, conferindu-le insa o personalitate aparte.
Ca poveste, GS nu m-a incantat/dat pe spate/traumatizat/marcat pe viata. Pana la urma poate fi redus la o poveste de dragoste, dar macar este una cu stil.

radu83
14 Dec 2004, 18:49
filmul asta are o foarte mare calitate: a reusit sa ma surprinda in mod placut.
are si el ceva minusuri dar putem sa le punem pe seama faptului ca e vorba de un debut regizoral.

notorious
14 Dec 2004, 21:01
Pe Portman, Dunst, si "draga" de Julia Roberts le inghit cam greu, ceea ce ma face sa tresar, gandindu-ma ca doua dintre ele apar laolalta in promitatorul "Closer".


eu mi-am dat seama in sfarsit de cine imi amintea portman (actrita care de altfel este proaspata si carismatica - mi-a placut foarte mult duetul ei cu susan sarandon din 'visand la beverly hills'/ 'anywhere but here')... de kate winslet, in excelentul ei rol din 'eternal sunshine'. excentricitatea ei era foarte 'well-fed' daca pot spune asa - parul multicolor, o expresie deloc comuna - un zambet de mona lisa si caracter tare gen 'thelma & louise', una peste alta un personaj feminin marcant, fara sa scoata gesturi psihotice & nevrotice 'ca sa se tina minte drept un lucru original'.

eu cred ca portman just tried too hard. la fel ca sean penn in 'mystic river'...

PoliFanAthic
15 Dec 2004, 13:19
Probabil ai dreptate, pana la un punct. Oricum nu se ridica la nivel. Ca mecla, mi-a adus aminte de Andie MacDowell.

Longshot
15 Dec 2004, 15:05
he.si mie mi se pare scena cu figura lui nat. portman pe the shins - new slang foarte bine facuta.a nimerit-o braff la fix.[/quote]

BeNnY
27 Dec 2004, 16:58
Finalul insa e total aiurea si strica tot ce a realizat Zach Braff pana in momentul acela... Chiar era nevoie de happyend-ul ala atat de siropos si total aiurea???!!!

Dar ce final vroiai? Iti placea mai mult ala in care el pleaca sa se descopere pe sine si sa se impace cu el insusi? Finalul pur hollywoodian, slobozit, si de cacat? Tot filmul nu anticipa ca astia doi or sa fie ulterior impreuna pana la adanci batraneti? Mi s-a parut chiar decent finalul, cum bullshitul cu cunoasterea sinelui ma dezgusta la un nivel destul de inalt.

Nazgulu'
28 Dec 2004, 09:41
Foarte bun filmul, m-a surprins placut. Natalie Portman da intr-adevar impresia ca incearca prea tare sa se afirme, desi rolul sau e bun. In unele cadre e pur si simplu exagerata...
Cateva secvente m-au surpins placut, amintesc pe cea cu piscina filmata de sus, in care el inoata spre ea. Cat despre scenariu, mi-ar fi placut sa fie tratat putin mai serios, sa mai scada cateva puncte la partea de comedioara(filmul a fost structurat astfel incat sa fie si placut, relaxant, cu glumite care desi sunt bine venite, distrag atentia de la mesaj).
Pe aceeasi treapta cu Eternal Sunshine...

notorious
28 Dec 2004, 13:53
parca nu l-am vazut pe lista nominalizatilor la globurile de aur. ce palma peste obraz ! merita macar sa intre in competitie...

BeNnY
28 Dec 2004, 15:09
A, da, am uitat sa spun ca mi-a placut super mult si ca trebuie vazut. Natalie Portman mi s-a parut chiar ok, si mi-a placut muzica mult, mai ales la sfarsit... Frou Frou... :love:

Leonard
29 Dec 2004, 03:34
Aºa porcãrie nu-mi imaginam sã vãd. Nu mi s-a pãrut nimic romantic ºi nimic comic. E un film de duzinã american, plin de cliºee, lipsit de orice implicare emoþionalã. Am rezistat cu mari eforturi pînã la capãt, cu greu am suportat moaca de idiot a actorului principal, care mai e ºi regizor. Doamne, ce faþã de retardat avea. Iar tipa la fel, o fetiþã proastã pe care-þi vine sã o plezneºti (Natalie Portman, pe care o mai vãzusem în Everyone Says I Love You sau în Leon, acolo joacã domne! deci nu ea e de vinã pentru personajul de aici, ci regizorul). Numai din poster îþi dai seama de asta iar filmul nu face decît sã confirme.
Nota 3/10
Îmi pare rãu cã voi rãni pe niºte prieteni de pe forum spunînd asta, dar n-am ce sã fac. Pentru Korben, spun totuºi cã este mult mai prost decît Eternal Sunshine... despre care nu pot sã afirm cã este de duzinã, dar tot are personaje enervante, nu chiar aºa de insuportabile ca în Garden State totuºi. Adicã e Film pe lîngã ãsta.
Pentru ceilalþi care încã au impresia cã e au vãzut în Garden State un film romantic autentic, un mesaj am: Go see Before Sunset or 2046 (evident dacã aþi fost 'iniþiaþi' cu Before Sunrise, respectiv In the Mood for Love - cel puþin)!

ogto
29 Dec 2004, 11:48
Am vazut si eu filmul, dar am asteptat o zi/doua ca sa ma gandesc la el mai clar.

At i_matei: Nu pot sa inteleg ce nu-ti place la final. Finalul este absolut genial! De unde incepe cu bullshit-uri despre: "trebuie sa rezolv singur" si "I need to get to know myself", ajunge la concluzia ca E bullshit. Finalul asta este opusul finalelor ne-hollywoodiene, in care nu se termina frumos si love love. Ce a facut Zach ala e genial si da mult mai bine decat daca pleca si ramaneau tristi just because of some bullshit.

At Leonard: problema ta tine exclusiv de gust. Nu ti-a placut TIE Garden State. Daca tu crezi ca e film de duzina, then it's your problem.

At notorius: inteleg de ce nu-ti place Portman, ea a devenit un fel de Britney Spears a filmelor de cand a jucat in Star Wars, dar din nou, chestia asta tine de gust. Mie mi-a placut f. mult in filmul asta.

In rest: filmare foarte frumoasa, scenariu genial, atmosfera si mai geniala, la unele scene radeam fara motiv, muzica e si ea foarte buna (eram in cinema si ma gandeam: wow, this music is really good), iar actori foarte simpatici. Nu stiu cine e Zach asta, dar daca mai face filme dinastea o sa fie foarte bun. Iar Portman e foarte 'cute' si 'adorable' sau 'desirable' daca vrei.

Desi filmul are defecte minore pe aici se pe acolo, sunt complet neglijabile si nu strica filmul insine...

Iar la faza cu pompa de benzina am ramas cu gura cascata... Arata atentia lui Zach la detalii (desi pare cam careless cu alte chestii de-a lungul filmului)

Fac asemanare intre filmul asta si Buffalo '66, eu zic ca ambele seama f. mult, dar asta mi se pare mai bun, oricat o iubesc eu pe Ricci, Garden State is much better.

9.5/10 Movie don't get much better than this...

notorious
29 Dec 2004, 15:36
At Leonard: problema ta tine exclusiv de gust. Nu ti-a placut TIE Garden State. Daca tu crezi ca e film de duzina, then it's your problem.


din postarile sale pe care le-am citit si din cate am avut ocazia sa vb cu el, cred ca are un pic prea multa incredere in gustul propriu.

p.s.: nici un defect n-ar trebui 'neglijat', mai, ogto. trebuie tolerat. ;)

ogto
29 Dec 2004, 17:10
Nici nu ii "neglijez" gusturile. Daca nu le toleram, il injuram si il faceam prost pt. ca nu i-a placut filmul, dar aici nu e cazul.

You either like it, or you don't... End of story.
I liked it. Leonard didn't.

notorious
30 Dec 2004, 13:53
Nici nu ii "neglijez" gusturile. Daca nu le toleram, il injuram si il faceam prost pt. ca nu i-a placut filmul, dar aici nu e cazul.


eu nu vorbeam despre gusturi, ci despre 'defectele minore' despre care ziceai ca ar trebui 'neglijate'. fii mai atent, mai, ogto...

nume
30 Dec 2004, 16:12
@Notorious

"asta dintr-un minim respect pt ceilalti, carora le-a placut filmul"

Minti cu nerusinare !!! :x

nume
30 Dec 2004, 16:45
@ Dino
"NAI"- este un instrument muzical, dar tu na-i de unde sa stii.

Ce pm faci atata teorie a chibritului, ca la sfarsit sa termini cu de gustibus.
Daca e cu de gustibus, zi parerea ta despre film si taci dracu din gura !

ogto
30 Dec 2004, 20:53
Nici nu ii "neglijez" gusturile. Daca nu le toleram, il injuram si il faceam prost pt. ca nu i-a placut filmul, dar aici nu e cazul.


eu nu vorbeam despre gusturi, ci despre 'defectele minore' despre care ziceai ca ar trebui 'neglijate'. fii mai atent, mai, ogto...

Damn... N-am prins-o pe asta... Trebuia sa fii mai specific. Iar eu chiar nu cred ca micile defecte afecteaza in vreun fel calitatea filmului.

p.p.s. - de ce ii lipsesc mai bine de 10 minute ?...

huh? I don't get it...

You don't like Natalie Portman? :( Aw... Nu vorbesc de Star Wars etc. Vorbesc de filmul asta exclusiv... Come on, she was cute, adorable and... Desirable sau, intr-un singur cuvant, lovable. Love the Portman :happy:

notorious
30 Dec 2004, 22:28
@Notorious

"asta dintr-un minim respect pt ceilalti, carora le-a placut filmul"

Minti cu nerusinare !!!

intr-o polemica pertinenta pe marginea filmului, imi tratez cu respect interlocutorul (pun accent pe PERTINENTA). daca esti de alta parere, te rog adu dovezi !

nume
30 Dec 2004, 23:05
Credeam ca nu mai e nevoie sa-ti reimprospatez memoria, care se pare ca e foarte scurta la tine.

Ce zici de discutiile de la film in general, pe marginea Furiei si a regizoruli Radu Muntean. A? Ta, tam !!!
In ce hal ai putut respecta opiniile interlocuitorului. :w00t: Redeschidem taraba, sau lasam purceaua moarta in cotetz ?

BeNnY
31 Dec 2004, 01:03
Nu mai stiu cine de pe forum a zis "daca 2 iti spun ca esti beat verifica daca nu sunt ei beti intai"

PS Ce expresii ai, nume...

Leonard
31 Dec 2004, 01:23
prea mult zgomot pentru nimic cu filmul ãsta.

nume
31 Dec 2004, 03:11
PS Ce expresii ai, nume...

Adica ? sunt din popor ...

notorious
31 Dec 2004, 11:41
fiecare are dreptul la parerea lui, eu iti atrageam atentia doar asupra felului in care ti-ai exprimat-o.

doar daca ne cunoastem putin mai bine ar trebui sa nu mai discutam in contradictoriu ? unde mai este fun-ul ? :)

notorious
31 Dec 2004, 12:00
Credeam ca nu mai e nevoie sa-ti reimprospatez memoria, care se pare ca e foarte scurta la tine.

Ce zici de discutiile de la film in general, pe marginea Furiei si a regizoruli Radu Muntean. A? Ta, tam !!!
In ce hal ai putut respecta opiniile interlocuitorului. Redeschidem taraba, sau lasam purceaua moarta in cotetz ?

bine, deci hai sa vedem...

mai intai, te rog sa te mai uiti pe thread-ul cu pricina si sa-mi arati unde te-am tratat cu dispret. hai mai bine sa-ti reimprospatez eu memoria: cum a inceput cearta intre mine si nume. stateam linistit pe 'alien vs predator', cand ma trezesc cu o interventie netam-nesam din partea unui tip care nici nu ma incanta, nici nu ma enerva (asta esti tu) si cu care n-am schimbat nu stiu ce cuvinte ofensatoare inainte. in interventia in cauza imi abureai ceva de genul 'cand eram pe vremea comunismului, eu aveam video...' si alte baliverne. nu inteleg cu ce anume te-am atacat pe topicul cu desenele animate ca sa te bagi in seama in felul asta, dar se pare ca ai facut-o. si nimic nu este mai inutil decat misto-ul grobian fara nici o motivatie: spune foarte multe despre persoana cu pricina.

apoi, desi ti-am atras atentia destul de politicos ca te bagi in seama din nimic, tu ai insistat, numindu-ma 'lache flauchat' (remarca evident preluata din alta parte), apoi invitandu-ma sa ma scald in dunare (=mistocareala de mahala), pana cand conversatia noastra a fost cenzurata. motivul: orgoliul dumitale extrem de usor excitabil, care te-a impiedicat sa renunti cand in mod evident era cazul, si pretentia puerila de a ramane 'cu vorba-n gura'.

cu toate acestea, am avut bunul simt sa incerc sa discut pertinent cu tine pe subiectul 'furiei', exprimandu-mi opinia in stil propriu, considerand ca exagerezi clasandu-l drept cel mai bun film romanesc dupa '89. tu, in schimb, ai dat inapoi cu toane, 'n-am cu cine sa vorbesc' si parca ai mai spus ceva (=ignoranta). se stie de majoritatea utilizatorilor de pe cinemagia ca se poate polemiza cu mine pe marginea oricarui film vazut (dar tu esti mai nou si doar insetat de afirmatie, de unde observ si nr extrem de mare de mesaje lansat intr-un timp atat de scurt...).

astept (serios!) sa fiu contrazis. cu argumente. si eventual citate, daca consideri ca am fost badaran cand nu trebuia.

Dino
02 Jan 2005, 17:12
@ Dino
"NAI"- este un instrument muzical, dar tu na-i de unde sa stii.
!

Hehe, aici nu m-ai prins. Interesanta capcana cu "na-i" in loc de varianta castigatoare "n-ai". Asta in caz ca a vrut sa fie o capcana, un fel de ironie la patrat. Daca n-a fost o ironie la maxim e nasol, se pare ca ma-i corectat cu o greseala. Dar hai sa zicem ca ai un spirit fin, asa ca apreciez gluma.

Ce pm faci atata teorie a chibritului, ca la sfarsit sa termini cu de gustibus.
Daca e cu de gustibus, zi parerea ta despre film si taci dracu din gura !
Mda, faza e ca de fapt eu nu prea scriam pt nightwane, eu scriam pt cei care citeau postul lui asa argumentat solid si s-ar fi lasat convinsi de el. Asta e, n-am avut ce face la momentul ala si m-am erijat in aparatorul filmului in fata criticului adversar, un fel de "stati fratilor asa ca asta poate suna convingator si argumentat dar totusi trebuie sa mergem la film si sa votam cu Basescu, chiar daca nightwane si CTP combat bine impotriva. Uite de ce:"
Pana mea, ma joc si eu de-a oamenii mari pe forum.
Si am terminat cu "de gustibus" pt ca asta e adevarul, da , pe unii poate sa ii dezamageasca filmul.
Nu-i frumos totusi sa ma iei cu "...and shut the fuck up" cum ai vazut tu in filme ca fac tipii hotarati. Am priceput, esti un nickname dintr-o bucata, o sa incerc sa scriu de aici incolo fara sa te enervez ;)

Dino
02 Jan 2005, 17:29
Aia cu ritmul alert de hollywood a fost "a long shot", stiam de cand am scris-o ca nu prea are sanse sa fie adevarata, dar in contextul dezbaterii teoretice (sau teoriei dezbaterii, daca o exista asa ceva) suna pertinent :)
La Seinfeld insa imi mentin pozitia, faza cu unul care ar fi pe alt nivel decat altul tine de faptul ca Seinfeld s-a imbunatatit continuu timp de 8 ani (cred) si a consacrat acest gen de umor. Dupa primele episoade era considerat ceva exotic, in afara de studenti si ceva masculi mai plictisiti sub 30 de ani restul lumii il considera o mare stupizenie. Scena cu cerealele , tanti, cavalerul in armura si tipul care se holba la ce vorbeau ei pe post de Jerry s-ar incadra dupa mine perfect intr-un episod din serial.

nume
02 Jan 2005, 18:33
@ notorious

1. Nici tu nu ma incanti in mod deosebit, dar cu siguranta ma enervezi.
2. Nu credeam ca imi trebuie de aprobare de la tine ca sa intervin intr-o discutie. Intervin unde vreau, cand vreau.

3. Era logic sa ma iau de tine. Te c**** pe tine ca tu pe vremea lui Ceausescu aveai video si te uitai non stop la Tom si Jerry.
Mai urma sa zici ca mancai si banane si alte micisme din astea tipice pentru epoca aia. Am simtit in posturile tale reactia unui fiu de colonel la secu' (totusi gradul e supraestimat).

4. Daca tot ai o memorie de elefant (asa cum lesne se observa aici), o sa-ti aduci aminte singur cum incercai sa ma contrazici pe Furia, aiurea.

5. "(dar tu esti mai nou si doar insetat de afirmatie, de unde observ si nr extrem de mare de mesaje lansat intr-un timp atat de scurt...)."

(L)aberezi, vroiai sa spui afirmare. E ceva sa fii cineva pe forumul asta, te ajuta in viata. :sleep:
Judeci aiurea, n-ai de unde sa stii. Rezulta : sari ca muta cu concluziile.

6.Furia ramane pentru mine cel mai bun film romanesc de dupa '89. Mai citeste pe acolo, ti-am adus toate argumentele logice, mai ramane sa te injur. Ai avantajul ca esti mai pasnic. Asta e un compliment, venind de la mine. Sa nu ti-o iei in cap, in rest esti varza.

7.Lache flaushat e din popor, ca miorita, stii tu. Hai ca deja ti-am dat prea multa atentie.

@dino
Te agiti prea mult, iei lucrurile in serios.

notorious
03 Jan 2005, 12:19
@ notorious

1. Nici tu nu ma incanti in mod deosebit, dar cu siguranta ma enervezi.
2. Nu credeam ca imi trebuie de aprobare de la tine ca sa intervin intr-o discutie. Intervin unde vreau, cand vreau.



intervino unde vrei, cand vrei, dar tot bashit intervii.

3. Era logic sa ma iau de tine. Te c**** pe tine ca tu pe vremea lui Ceausescu aveai video si te uitai non stop la Tom si Jerry.
Mai urma sa zici ca mancai si banane si alte micisme din astea tipice pentru epoca aia. Am simtit in posturile tale reactia unui fiu de colonel la secu' (totusi gradul e supraestimat).



draga dle doctor, logica desfide afirmatiile tale. cearta nu are cum sa fie (si nici nu va fi vreodata) un act logic. cel putin nu atunci cand avem de-a face cu asemenea motive idioate.

nu ai reusit sa-mi dai un motiv logic pt care te-ai bagat ca musca-n lapte (sa nu zic in kkt) (comparatie este estimata normal) in conversatia aia despre film.

in conceptia mea de libertarian, nu este normal sa raspunzi cu agresiune fata de nonagresor. asadar, te rog recunoaste ca reactia ta de securist intepat in cur nu ti-a adus decat prilejul de a primi suturi.

4. Daca tot ai o memorie de elefant (asa cum lesne se observa aici), o sa-ti aduci aminte singur cum incercai sa ma contrazici pe Furia, aiurea.



adu argumente, doctore, nu mai da cu bata-n balta ! te provoc sa aduci argumente si citate. ai sa remarci tu insuti ca NU AI DE UNDE.

5. "(dar tu esti mai nou si doar insetat de afirmatie, de unde observ si nr extrem de mare de mesaje lansat intr-un timp atat de scurt...)."

(L)aberezi, vroiai sa spui afirmare. E ceva sa fii cineva pe forumul asta, te ajuta in viata.
Judeci aiurea, n-ai de unde sa stii. Rezulta : sari ca muta cu concluziile.



per ansamblu, din reactia ta violenta, nu pot sa deduc decat ca am dreptate. nu-i rau sa fii cineva pe forumul asta - iti aduce o colaborarea prolifica. tu doar te straduiesti sa te bage cineva in seama, dar n-ai sa reusesti in veci, dle doctor, cu asemenea postari tembele.

daca mai uzam de un asemenea limbaj dur, emanuel & co. iar ne cenzureaza. asadar, lasa pe targa limbajul dtale de macelar, sau daca nu, du-te la iarmaroc.

notorious
03 Jan 2005, 12:25
"NAI"- este un instrument muzical, dar tu na-i de unde sa stii.


lasa naiul si niznaiul, doctore, ca habar n-ai gramatica.

notorious
03 Jan 2005, 12:38
ah, inca o kestie - @dino

nume are dreptate, nu te mai stresa atata, nightwane a facut o analiza la misto a filmului. de altfel, este probabil cel mai priceput 'in-joke analiser' de pe cinemagia. ;)

nume
03 Jan 2005, 14:02
@notorious Te repeti, deja ma musti de c**.

Am sa incerc sa te las... tu gasesti ca Dodgeball e totusi film, te-a pedepsit natura deja, sunt razbunat.

Sa-mi dai o adresa de cp. sa-ti trimit video meu vechi si un ciorchine de banane. Sa inceapa dansul maimutoiului !

BeNnY
03 Jan 2005, 14:09
ca musca-n lapte (sa nu zic in kkt)

Dar eu credeam ca mustii ii sta bine in cacat?

Dino
03 Jan 2005, 21:16
Nu m-am stresat deloc, mi-am dat cu parerea ca n-aveam ce face. Pe forum intru de cele mai multe ori doar la "Acum pe ecrane" , ca doar acolo sunt si eu in tema cu ce se discuta.

notorious
04 Jan 2005, 10:53
@notorious Te repeti, deja ma musti de c**.

Am sa incerc sa te las... tu gasesti ca Dodgeball e totusi film, te-a pedepsit natura deja, sunt razbunat.

Sa-mi dai o adresa de cp. sa-ti trimit video meu vechi si un ciorchine de banane. Sa inceapa dansul maimutoiului !

1. ai absoluta dreptate - noi doi trebuie sa ne ocolim, este singura cale. dar sper ca ai sa renunti (cel putin in cazul meu) s-o mai faci pe jandarmul intepat (ai facut-o cu dino, cu mine, cu i_matei si pun pariu ca mai sunt multi altii). esti idiot, amice: daca te legi de tot ce nu-ti gadila circumvolutiunile, din ce zic forumistii, ai sa sfarsesti prin a ti-i pune in cap pe toti. ce ai de castigat din asta ? esti idiot daca nu realizezi asta, si o spun pe bune, amice doctore. am zis-o si lui korben si lui herbert, dar asta pt ca ne enervaseram, acum am lasat-o moarta, pt ca AVEM ce discuta despre film pe forumul asta.

2. spuneai pe 'snuffs' o aberatie de genul ca nus' ce doctor facea disectie pe o mortaciune, si toti cadeau ca mustele in timpul operatiei, numai tu ai ramas in picioare. conform logicii tale, ia zi: esti de luat la misto, docule ? mai ramanea sa adaugi ca in timpul asta tu chiar iti serveai sandwich-ul cu pui in duhoarea indescriptibila. esti deosebit, docule...

3. tot nu m-ai lamurit in privinta postarilor impertinente de pe 'furia'.

4. am uitat sa ma biciuiesc pe spinare ca am putut sa-l iau pe 'dodgeball' drept Film. inutil sa-ti mai aduc aminte ca nici mie nu mi-a placut, dar mi s-a parut ca exagerezi.

5. cand o sa-mi moara pisica, o sa am grija sa te chem sa-i faci autopsie. si sa-ti pastrez o banana ca sa nu-ti ghioraie matele de foame.

dar bottom line-ul, doctore, e ca trebuie sa ne ocolim...

nume
04 Jan 2005, 14:29
Idiotten, nu te mai agita atat in p. mea, faci galci.

Repet, ajungi la niste concluzii eronate, citeste-ma mai putin. De unde pana unde doctor, ha ! :shock:

Am vazut aseara Duplex, sunt sigur ca ti-a placut, poate ii tragi o recenzie. A, si mai era unul, You got served ... poate ne faci o cronicheta, asa ... en passant.

Gaandalf
05 Jan 2005, 09:15
A, si mai era unul, You got served ... poate ne faci o cronicheta, asa ... en passant.
Nume ? ... tu la ce te ashteptai de la You Got Served ? Io m-am ashteptat doar la cele mai bune shi reushite dueluri intre freestylers. Shi asta am vazut. Ce vroiai poveste shi intriga shi toate cele. Filmul nici macar nu a ajuns la noi pe ecrane. Este un jeg doar k acea coloana sonora shi acele momente in kre se danseaza sunt reushite. Shi asta spune ptr k pe vremuri imi placea shi mie sa ma prefac ca shtiu sa dansez cat de cat.

ogto
05 Jan 2005, 11:41
De ce se vorbeste de You Got Served la topicul Garden State? :huh:

Filmele n-au nici cea mai vaga legatura! Nici calitativ! You Got Served e o porcarie, cat timp Garden State e un film f. bun...

notorious
05 Jan 2005, 12:03
Am vazut aseara Duplex, sunt sigur ca ti-a placut, poate ii tragi o recenzie. A, si mai era unul, You got served ... poate ne faci o cronicheta, asa ... en passant.

permite-mi sa spun ca te stresezi din nimic. efectiv. un cinefil format si obiectiv nu s-ar arunca sa demoleze cu atata patima filme precum 'dodgeball', 'u got served' (dc te ajuta cu ceva, nici macar n-am auzit de el) s.a.

dintr-un motiv foarte simplu: sunt niste comedioare minore, facute cu resurse putine si absolut fara pretentii ! doar de dragul distractiei sau, de ce nu, de dragul box-office-ului (tinem cont ca, pana la urma, filmele sunt o afacere !). asadar, daca n-ai asteptari de la o asemenea comedioara (si e nedrept sa ai asteptari de la un regizor fara pretentii), atunci ai evita exagerari critice ca in cazul lui 'dodgeball'. cand facem comedii, nu putem cu totii sa ne ridicam la nivelul fratilor coen sau al lui lubitsch !

un ochi format mai degraba s-ar orienta spre esecuri grave, gen 'patimile lui hristos', 'ocean's twelve', 'milionari de weekend', s.a. filme cu oarece pretentii, care se remarca prin ceva anume: fie printr-un buget ridicat si o distributie exceptionala ('ocean's twelve'), printr-un B.O. ridicat sau un regizor notabil ('patimile lui iisus') sau prin faptul ca sunt esecuri autohtone, care ne deranjeaza pur si simplu mai tare ('milionari').

iti amintesc, deoarece si tu insisti intr-o eroare voita, ca 'dodgeball' este un film prost, dar nu pot sa-l iau la terfelit in asa hal, pt ca este un filmulet inofensiv si total afabil.

trebuie sa-ti revizuiesti sistemul de a critica filmele.