Log in

View Full Version : internet junky

nume
24 Nov 2004, 13:38
Care e recordul vostru absolut de stat pe net?
Al meu 36 de ore.

raptor
24 Nov 2004, 13:46
.8.

Gaandalf
24 Nov 2004, 14:47
36 de ore ? wow! u really are ... a junkie
la noi in cartier ne mai strangem cu baietzii la LONG NIGHT ... ceea ce inseamna de pe la 10 seara pana pe 7-8-9 dimineatza! Mai mult nu-mi place sa abuzez k nu am de ce. Ma satur.

Knd vine vorba de un joc pot sa stau shi 24 de ore dar nu non-stop... doar cu mici pauze de mancare, kkre shi cockatil. La fel shi cu cititul.

nume
24 Nov 2004, 14:57
Pentru unii "gramaticosi", se stiu ei, e corect si junky si junkie.
Da s-a intamplat o sg. data , cu unele pauze , dupa care am dormit o zi intreaga. N-as mai repeta experienta . Si cola + cafea in cant. ind. au contribuit.

Jay
24 Nov 2004, 15:07
cred ca 3 ore.. imi cer scuze dar ma uitam la niste foto si citeam ceva..

BeNnY
24 Nov 2004, 15:44
Vreo 12 ore

PoliFanAthic
24 Nov 2004, 17:16
Hmm...sa fi fost de un revel, dar nu cred ca mai mult de opt ore. Ceva apres minuit.

Nae
24 Nov 2004, 17:43
... mai mult de 6 ore n-a fost nici o data...
daca este vorba de jocuri, atunci da... am stat si am frecat un joc vreo 16 de ore non-stop... atunci inca eram mai mic...

Gaandalf
25 Nov 2004, 07:37
Pentru unii "gramaticosi", se stiu ei, e corect si junky si junkie.
Sa shtii k nu te-am corectat. Eu asha m-am obijnuit sa scriu cuvantul cu ie.

nume
25 Nov 2004, 07:45
Nu ma refeream la tine sau la cei care au scris mai sus. Era o remarca la modul general , unii sufera de mania asta a corectarii, ii anunt ca forumul dascalilor ratati e pe site-ul m.e.n.

Gaandalf
25 Nov 2004, 08:22
Nu ma refeream la tine sau la cei care au scris mai sus. Era o remarca la modul general , unii sufera de mania asta a corectarii, ii anunt ca forumul dascalilor ratati e pe site-ul m.e.n.
Pacat k nu ai vazut ce era pe la inceputul verii ... Dk gresheai cumva erai cel mai prost om de pe planeta. Degeaba traiai shi era inutil sa mai scrii ceva ptr k era deja SPAM. :sick:
Cineva de pe site-ul asta a zis-o cel mai bine: "ce naiba? vin pe cinemagia k sa ma corecteze lumea knd fac o gresheala din neatentzie sau sa ma simt io bine ? Sunt la shcoala cumva shi nu shtiu eu ?" ...

La fel shi cu filmele ... dk nu ai vazut pana akum nu shtiu ce film erai deja catalogat deja cel mai idiot om de pe planeta asta. :sick: S-au mai calmat akuma oamenii ... everything's turning pinkish nowadays!

nume
25 Nov 2004, 08:27
Intr-un fel chestia asta are si partile ei bune, esti mai atent , dar nu asta este esentialul....primeaza ce scrii nu cum o faci. Restul "e" amanunte.
Ce ma amuza e ca i-am prins in offside pe cei mai mari gramaticosi de pe aici. :hmm:

Gaandalf
25 Nov 2004, 08:32
Ce ma amuza e ca i-am prins in offside pe cei mai mari gramaticosi de pe aici. :hmm:
shi eu ... da' n-am dat cartonash ...