PDA

View Full Version : Denzel Washington

Gaandalf
22 Nov 2004, 14:15
Toata lumea vorbeshte de actori care sunt consideratzi cei mai tari in momentul de fatza ... dar pe nimeni nu l-am vazut sa-l mentzioneze pe Denzel kre mi se pare magnific. Un cuvant mare pentru un actor mare . Sa incep sa inshir filmele kre mi-au placut ar fi un proces indelungat. Chestia este ca actorul face filmul. In acesta caz Denzel a jucat in multe filme shi a impresionat de fiekre data.

Ash zice ca el chiar este cel mai tare actor in momentul de fatza.

maleva
01 Dec 2004, 21:43
de acord, gaandalf !
chiar e un actor tare de tot..unii zic ca filmele lui nu sunt cine stie ce...
si cam au dreptate(desi philadelphia si training day chiar mi-au placut).In general nu prea sunt idei originale..dar eu ma uit la ele doar pt ca joaca denzel.

Are un nu-stiu ce, un fel de seriozitate(profunzime) si umor in acelasi timp.

jackpot
02 Dec 2004, 11:55
Da un actor bun. Promitea inca de la inceputuri. Cel mai mult mi-a placut filmul "The Bone Collector" dar si "Philadelphia".

iepurilah
02 Dec 2004, 15:08
Intr-adevar, un actor mare, de care mie imi place de foarte multa vreme. Si in continuare sunt de parere ca filmele recente in care a jucat nu se compara cu filmele mai vechi, care mie mi s-au parut mai interesante si mai convingatoare(Crimson Tide, care la mine e in top5, Philadelphia, Remember the Titans). Un alt film despre care nu prea am auzit vorbindu-se si care mie mi s-a parut excelent este John Q.

BeNnY
02 Dec 2004, 16:52
Ma intreb de ce e scris cu litere mari topicul...

Ca sa fiu on topic: asta nu e mentionat ca fiind cel mai tare in momentul de fata pentru ca nu a mai jucat intr-un hit la box office de 3-4 ani si nu e ca Jack Nicholson (de ex) ca sa-l tina minte lumea toata viata dupa ce i-au vazut 2 filme. Daca nu luam in considerare Training Day chiar de mai mult timp n-a facut ceva super bun, Training Day care nici nu mi-a placut asa de mult pe cat e venerat.

ps N-am vazut Man on fire

CIPRYX
04 Dec 2004, 09:24
Vazand ultimile productii ale lui Denzel am observat ca a incepu sa se "coaca"...si nu mai e doar un actor de la Hollywood.De acum il am in topul personal al actorilor preferati :)

X5
08 Dec 2004, 15:22
E bun ca actor...unul din cei mai buni actori la ora actuala si e chiar unul din actori mei preferati...recunosc :)

Longshot
09 Dec 2004, 09:31
normal ca fiecare are parerea lui.insa in philadelphia si training day, denzel e demential.nu stiu cine zicea mai sus de hituri la box office, dar anul asta a avut man on fire care a mers brici, si e si destul de bunicel.

Gaandalf
16 Dec 2004, 14:11
Training Day care nici nu mi-a placut asa de mult pe cat e venerat.
Pentru k in Training Day zici k e un actor foarte bun necunoscut, un talent pur, un "gangsta" perfect. Personajul negativ perfect.
Parerea mea.

Cinemania
14 Jan 2005, 18:38
Denzel rules!!!! chiar n-am vazut nici un film in care sa nu-mi placa. Comparatia cu Sidney Poitier cu ocaza castigarii Oscarului pentru Training Day nu este deloc exagerata. Denzel domina ecranul in orice film joaca. Pute a talent.

M-a impresionat in Philadelphia, Crimson Tide, Fallen, The Hurricane, John Q si, desigur, Training Day.

Abia astept sa vad Man on Fire si The Manchurian Candidate

Cinemania
14 Jan 2005, 18:41
Ma intreb de ce e scris cu litere mari topicul...

Ca sa fiu on topic: asta nu e mentionat ca fiind cel mai tare in momentul de fata pentru ca nu a mai jucat intr-un hit la box office de 3-4 ani si nu e ca Jack Nicholson (de ex) ca sa-l tina minte lumea toata viata dupa ce i-au vazut 2 filme. Daca nu luam in considerare Training Day chiar de mai mult timp n-a facut ceva super bun, Training Day care nici nu mi-a placut asa de mult pe cat e venerat.

ps N-am vazut Man on fire

faza cu Box Office-ul este cam irelevanta...sunt de acord cu tine ca nu este la fel de bun ca Jack, dar Denzel face parte dintre actorii foarte buni. Cand e vorba sa duca in spate un rol greu nu face pe el

Cinemania
14 Jan 2005, 18:45
btw, a vazut cineva Antwone Fisher, primul film regizat de Denzel? am citit doar lucruri pozitive despre el

Gaandalf
20 Jan 2005, 03:55
btw, a vazut cineva Antwone Fisher, primul film regizat de Denzel? am citit doar lucruri pozitive despre el
ma tot chinui sa fac rost de el ... :x
.. shi ash vrea sa mai vad Malcom X ... iar in "The Hurricane" pot sa zic ca este maestru.

Cinemania
20 Jan 2005, 04:51
Antwone Fisher pot face eu rost, dar tre' sa mai avem niscaiva rabdare pana revin in tara...daca-l gasesti inainte, da un semn de viata

in legatura cu Hurricane, mi-a parut rau ca nu a luat Oscarul, il merita

iepurilah
20 Jan 2005, 16:23
Am facut si eu rost de Antwone Fischer acum vreo luna, dupa aprox 2 luni de cautare. :w00t:

Cinemania
20 Jan 2005, 17:36
si?! hai zi rapid! l-ai vazut? cum e? nu ne mai tine pe jar :D

VladRock
29 Jan 2005, 22:51
Despre Danzel tre sa zic ca cel mai mult mi-a placut in Philadelphia,dar orice film pe care l-am vazut cu el,am remarcat modul serios si preocupat de a juca.Si asa e ,nu ne mai tine pe jar.cum a fost filmu?

iepurilah
01 Feb 2005, 04:45
mama...chiar asa....v-am tinut pe jar? :P Pai ce sa zic de film....eu ii dau cam un 8.5 (povestea pe scurt, un tanar orfan, molestat si agresat de cei care trebuiau sa-l ingrijeasca, ajunge la 25 si normal ca are probleme de personalitate. La sfatul psihiatrului(D.W.) se hotaraste sa isi caute familia)
Denzel joaca excelent, filmul, din fericire, facand parte din seria de filme foarte bune ale lui Denzel Washington(nu de-alde Man on Fire, etc...)

Blue
27 Mar 2005, 14:08
Denzel rules!!!! chiar n-am vazut nici un film in care sa nu-mi placa. Comparatia cu Sidney Poitier cu ocaza castigarii Oscarului pentru Training Day nu este deloc exagerata. Denzel domina ecranul in orice film joaca. Pute a talent.

M-a impresionat in Philadelphia, Crimson Tide, Fallen, The Hurricane, John Q si, desigur, Training Day.

Abia astept sa vad Man on Fire si The Manchurian Candidate

Marea majoritate a rolurilor sale sunt de caractere puternice , personaje care predica ceea ce este corect, adevarat, moral. Cred ca Denzel are un stil mai definit , mai aparte si de aceea cred ca comparatia cu Sidney nu este chiar asa de potrivita. Rolurile de justitiar i se potrivesc foarte bine lui Denzel, de aceea a si jucat foarte mult in roluri de politist si de ofiter de armata.

radu83
02 Apr 2005, 23:32
respectabil ca actor.

speram sa nu dezamageasca

Gaandalf
05 Apr 2005, 09:02
nu are de ce sa dezamageasca ...
am luat Virtuosity acum si vreau sa-l vad in "actiune" ...
citisem undeva ca a facut Virtuosity la rugamintile fiului lui ca sa se dea mare la scoala ca "tata joaca in filme cu bataie" ... :lol:

jediklaus
20 May 2005, 02:38
Sunt de acord cu afirmaþia cã Denzel Washington este unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood. Este unul dintre actorii care îºi pregãteºte cu mare atenþie rolul ºi ºi-l joacã cu responsabilitate, cu plãcere chiar, indiferent de personajul pe care îl interpreteazã. Despre "Trainind Day" pot spune cã este un film excelent, în care Denzel aratã cã poate fi ºi cinic, bun ºi rãu în acelaºi timp. Rolul din "Colecþionarul de oase" (jucat alãturi de Angelina Jolie) i-a venit ca o mãnuºã pe timp de iarnã. Mai remarc rolurile din "John Q." sau "Man on Fire", jucate remarcabil. Alãturi de Sidney Pottier, Will Smith ºi Wesley Snipes, Denzel Washington face o bunã propagandã actorilor de culoare din America. Sã nu uitãm de DMX, Ice Cube, Cuba Gooding jr. sau Martin Lawrence. Dar cum subiectul este despre cum joacã Denzel Washington, nu vreau sã o lungesc prea mult. Oricum, un subiect de discuþie propus: "Actorii ºi actriþele de culoare de la Hollywood - Cum au influenþat ei modul de a fi vãzuþi de albii din SUA?"

BLACK-SPIDER
06 Jun 2005, 17:15
Jediklaus,te cam grabesti ai uitat sa ii mentionezi pe cei mai importanti,Samuel L.Jackson si mai ales Morgan Freeman,restul pe care i-ai enumerat tu sunt comerciali,dar asta nu inseamna ca nu imi plac,intradevar negrii nu erau vazuti cu ochi buni la Holywood dar odata cu castigarea oscarului din ,nu mai stiu anul ,cand cel mai bun actor si cea mai buna actrita au castigat Denzel si Halle Berry lucrurile sau schimbat,in enumerarea ta mai meriata amintiti Whoopy Goldberg,Dany Glover,Dijimon Hounsou,actorul din Hotel Rwanda ,nu stiu cum il cheama , proaspatul oscarizat Jamie Foxx si lista poate continua 8)

M0n0
06 Jun 2005, 19:04
Datu Oscarurilor la negri nu a inceput cu Denzel si cu Berry...ci cu Sidney Poatiers...asta nu mai stiu in ce an...

sper sa nu ma insel...

jediklaus
07 Jun 2005, 01:13
Aºa este: primul negru Oscarizat a fost Sidney Poitier, care a primit statueta în anul 1963, pentru filmul „Lilies on the Field”, iar în 1958 a fost nominalizat, dar nu a câºtigat Osarul, pentru filmul „The Defiant Ones”. Datele sunt luate de pe site-ul www.oscars.org.
Dar aici vorbim despre Denzel Washington. Este greu sã îmi amintesc de toþi actorii negri pe care i-am vãzut jucând, mai ales cã eram mult prea mic pe atunci. Eu vorbesc de cei pe care i-am vãzut mai des la televizor sau la cinema.

BLACK-SPIDER
08 Jun 2005, 15:52
ok,am inteles am gresit am vrut sa ma refer la oscarul din 1992 cand la categoriile cel mai bun actor si cea mai buna actrita au castigat pentru prima data,2 actori de culoare,Denzel si Halle Berry

jediklaus
08 Jun 2005, 23:37
Sã greºeºti este omeneºte, dar aici nu este vorba de greºeli, ci de faptul cã în noianul de informaþii pe care le deþinem fiecare dintre noi se pot strecura cu uºurinþã erori. ªi eu fac de multe ori confuzii ºi sunt mulþumit când sunt corectat s-au îndrumat de cineva care le are! Forumul acesta a fost creat tocmai pentru a se face atât schimb de informaþii, cât ºi pentru a ne spune pãrerea personalã. Salutare tuturor!!!

crissy
08 Oct 2005, 12:16
Intr-adevar ii un actor care are un talent deosebit..si imi place foarte muklt cum a jucat in filme precum The Manchurian Candidate sau Man on fire sau Pelican Brief...are filme destul de bune si el e un actor ok.