View Full Version : Cea mai penibila faza ....cea mai inspirata replica
silver_boy
22 Nov 2004, 05:36
Prima parte a titlului se refera la o fazele penibile care ne-au fost dat sa le traim .Un soi de "exorcism" al propriilor penibilitati si un exercitiu de sinceritate .Intamplarile reale , personale, autentice -:)
A doua parte se refera la replicile inspirate pe care le-am auzit fiind de fatza sau care ne-a fost dat sa le dam sau sa le primim .
ma "exorcizez" eu primul.
1. Prin 2000 cam pe vremea asta, ( bucuros ca nu venise sfarsitul lumii ) am iesit si eu pe centru sa beau o bere ...(Faza se intampla intr-un orashel de provincie )...Afara cancer , eu mergeam repede ..La un moment dat trec pe langa vitrinile unui bar ( se deschisese de curand , nu intrasem niciodata)....si cu coada ochiului zaresc doi amici stand la o masa si facandu-mi semn cu mana sa intru ..Urc in fuga treptele si intru in ....geam. Pur si simplu era atat de curata vitrina aia incat am zis ca de fapt acolo nu e geam ci intrarea .... Nu era .Fratzilor tot ce pot sa va zic e ca e una dintre cele mai naspha senzatii din lume .In primele secunde n-am inteles ce se intampla ...Aia picasera realmente cu scaunele de ras ....Am spart geamul , din fericire numai cu genunchiul ...Din nefericire mi-am spart si nasu ...Si astia aveau sa-mi povesteasca ca , iesind afara au vazut amprenta lui si aburul respiratziei imprimate pe sticla (uite asa pot sa zic cu mana pe inimia ca am fost si eu pe "sticla")....Evident ca in secunda 2 ...am fugit ...Am luato chiampaur printre blocuri si am intrat intr-un imobil sa-mi stapanesc bataile inimii , iresponsabilitatea ,si sa evaluez daca mai am mecla ..cap ..trunchi ...Am fumat o tzigara si direct acasa unde n-am mai iesit afara vreo saptamana.
La replici : Eram la Oficiu postal in sect 6 ..coada alea -alea ....Stau de-mi vine rau ...Si nu stiu ce-i zic lu functionara ....Si aia imi raspunde cu draci ..si-o intreb : "Ce doamna, sunteti nervoasa?" ea privindu-ma cu tupeu " Da ..Sunt "...la care eu imediat :Pai de ce nu va inscrieti in circuitul K1?Au nevoie de oameni nervosi acolo. Si in plus se castiga si mai bine !"-:))...Aia din spatele meu au inceput sa rada ....
"...fazele penibile care ne-au fost dat sa le traim .Un soi de "exorcism" al propriilor penibilitati si un exercitiu de sinceritate .''
Tare faza asta. Sunt curios cati o sa aiba curajul sa-si impartaseasca penibilitatile. Nu cred ca multi.
Nightwane
22 Nov 2004, 12:43
faza penibila pt. o chelnerita dintr-un bar:
o intreb pe una intr-un bar: "Bake Rolls aveti?" la care aia "Poftim?". O mai intreb o data "Bake Rolls?". La care tipa pleaca si se intoarce peste un minut "Imi pare rau, nu avem in playlist. Da' daca vreti alta muzica puteti sa spuneti." Am ramas masca.
.acu vo' 4 ani am fost sa cumpar o sticla de suc(povestea e ca ma grabeam in dracii dracilor)-scot banii-platesc-vinzatoarea zice ceva catre mine,eu zic 'pastrati restu,nu-i nici o problema'(erau vo' 10 mii,dar,dupa cum ziceam,ma grabeam ca naiba)...tipa mai zice ceva,eu dau din mina cu-n gest de bine,stiu cati sunt,puteti sa-i pastrati---citeva clipe mai tarziu toate vinzatoarele din magazin in jurul meu,mai-mai sa ma bata.de fapt nu lasasem 10000 rest ci platisem cu 10000 mai putin.
.o luna n-am mai fost pe-acolo.
PoliFanAthic
22 Nov 2004, 15:12
faza penibila pt. o chelnerita dintr-un bar:
o intreb pe una intr-un bar: "Bake Rolls aveti?" la care aia "Poftim?". O mai intreb o data "Bake Rolls?". La care tipa pleaca si se intoarce peste un minut "Imi pare rau, nu avem in playlist. Da' daca vreti alta muzica puteti sa spuneti." Am ramas masca.
Da', Bere Gratis oare aveau?
Gaandalf
22 Nov 2004, 15:32
M-am dus azi sa-mi depun cererea ptr cazier ptr examenul auto shi o femeie m-a rugat sa ii completez formularul. Urmatoarea intrebare logica a venit din partea mea: "de ce nu completatzi dvs ?" ...
Ea: "Pai scrie k e ptr examenul auto ..."
Eu: "Da! Dar de ce nu completatzi dvs ?"
Ea: "Ah! Pai nu shtiu sa scriu!"
Prima faza a fost penibila .. finalul tragic.
NU stiu daca va mai amintiti de sticlele alea de Cico cu care mergeam la cota la ulei inainte de 89. Ei bine, eram un pusti botos si veneam de la fotbal alergand si cu o sete de cal beat in mine. Ma intalnesc cu niste preteni care imi ofera o sticla de Cico din care beau cu pofta cam vreun sfert. Bineinteles .. era ulei... I felt horrible.
silver_boy
23 Nov 2004, 10:40
replica (involuntara) de 5000 de puncte la care mi-a fost dat sa asist:
Ma intorceam seara cu un amic spre casa.La o intersectie un biciclist (tinerel , adolescent) taie calea unui Cielo .Soferu pune frana ,deschide nervos geamul :"...S-o foot pe Ma-ta !!!
La care biciclistul in plina viteza intoarce capul si-i raspunde scurt :"Si io....."
Lady_Skar
26 Nov 2004, 17:16
Intreaga mea viata este o faza penibila plina de fraze NE-inspirate... insa un moment fain a fost miercuri seara cand am avut Balul Bobocilor si dansam pe bar si o barmanita a venit si mi-a spus sa ma dau jos ca rup barul. :shock: La momentul respectiv am inceput sa rad si am zis : YESSS! I still got it dar acum imi dau seama ca era destul de umilitor pentru ca mai devreme dansasera 4 tipe pe bar si nimeni nu le spusese nimic si acum eram doar eu singura si aparent sunt mai grasa decat 4 persoane la un loc.
Fantabulous...
cat despre replici... odata eram cu catzelul la plimbare si mi-am adus aminte ca nu mai aveam paine acasa asa ca am intrat intr-un magazin sa iau una. Acolo discutau doua babe, dintre care una cu parul albastru sopteste pe la spatele meu
"In mod normal nu se intra in magazin cu un animal dupa tine"
La care eu ma intorc si zic:
"In mod normal oamenii nu au parul albastru dar nu ma auziti pe mine comentand."
:w00t:
jackpot
27 Nov 2004, 19:42
Ma numesc XXXXXXXXX, am 34 ani, trebuia sa am 39, dar nevasta-mea mi-a mancat 5 ani din viata. Intelectual de rasa, am liceul inceput si facultatea terminata si un fizic deosebit de atragator; obiecte ca : farfurii, linguri, carti efectiv se lipesc de mine, este adevarat, asta si pentru ca ma spal destul de rar.
Nu-mi este frica de munca, dorm langa ea si sunt o persoana foarte comunicativa, cand vorbesc de la telefonul firmei.
Am o experienta semnificativa in vanzari, de mic copil obisnuiam sa vand lucrurile parintilor din casa, sunt o fire foarte dinamica, dar dupa orele de program; pana acum nu am avut antecedente penale si sper ca pana ma voi angaja la firma d-vs nici sa nu am.
Autodidact in marketing, sunt un fin observator al oricarei investitii, eliminand din start orice fel de cheltuieli colaterale sau fara rezultate.
Spre exemplu, eu am ami trimis o scrisoare de intentie + CV si firmei XYZ din Constanta. Daca raspunsul dvs este pozitiv si ma angajati, inseamna ca automat banii pe care i-am investit pentru a trimite faxul la Constanta i-am pierdut si asta se intampla acum doi ani, cand leul era mai puternic. Nu mai vorbesc de faptul ca iata, eu am terminat scrisoarea, iar dvs. nu m-ati chemat pentru interviu. Mie aceste lucruri imi dau de gandit si nu pot sa nu sesizez anumite tertipuri la care dvs. apelati; va folositi de massmedia ( dati anunturi prin ziare ), este clar un atac la adresa mea.
In primul rand nici nu ma cunoasteti si in al doilea rand nici nu sunt obligat sa ma angajez la firma dvs. in speranta ca v-am facut sa zambiti putin ( lucru care in procesul de vanzare reprezinta un atuu important), daca vreti sa va las fara clienti, n-aveti decat sa ma angajati!
Ma puteti suna la.....
PS. M-ar interesa daca se poate sa imi dati concediul de odihna la inceput.
downeyana
31 May 2005, 18:26
Pe undeva prin fata TEATRULUI NATIONAL M-A CALCAT MASINA
Pe mine si pe o colega..Neatentia noastra , a soferului..ma rog
El venea pe contrasens, noi traversam pe unde nu trebuia si BUM.
Spre norocul meu m-am ales doar cu cateva julituri, cu un nas umflat si cu impresia ca mi-a rupt tot ce aveam mai pretios pe dinauntru.
Ma rog experienta ,desi a durat cateva secunde a fost tragc comica
Ca sa ne linistim ne-au bagat intr-un sex shop ;)
Eu care plangeam si aveam sange la nas am primit imediat scaun si apa...mda si atentia tuturor
Pe prietena mea care parca plutea(mi-a marturisit apoi ca ea creda ca a murit si ca e in rai :lol: )si care fusese lovita mai grav decat mine dar care nu avea semne vizibile n-o ramarca nimeni
Intr-un fnal vine si tembelul d sofer, speriat si si el ca vai de lume si se ofera sa ne duca la spital
NO THX ZIC EU (doamne fereste sa-mi gaseasca ceva nasol)
Asa ca omu zice ca nu-i nimic ..ne duce pe fiecare acasa
(ce-ar fi fost acuma si calcate de masina si violate..lol)
Whatever
Faza cea mai tare e ca pe drum il mai opreste odata politia pt o alta neregula
Cand vad eu asta stresata si obosita si vrand sa ajung cat mai rpd acasa ma apuc si-i strig polistului pe geam : Lasa-l domne' ca acuma 5 min ne-a calcat cu masina
:D Go figure
Pitbull
08 Jun 2005, 02:06
odata eram cu catzelul la plimbare si mi-am adus aminte ca nu mai aveam paine acasa asa ca am intrat intr-un magazin sa iau una. Acolo discutau doua babe, dintre care una cu parul albastru sopteste pe la spatele meu
"In mod normal nu se intra in magazin cu un animal dupa tine"
La care eu ma intorc si zic:
"In mod normal oamenii nu au parul albastru dar nu ma auziti pe mine comentand."
:w00t:
Asta m-a uns pe suflet, Ladysoara-Skarisoara! :D
Evident, un pitbull ca mine nu poate considera decât o culme a inculturii, prostiei si arogantei idiotenia asta cu "magazine de produse alimentare" unde n-ai voie cu câini. De REGULA, fac piata cu câte una din ale mele douä pitbullite, si tot de regula intru cu ele prin toate magazinele. Noroc cä m-am împrietenit cu vânzätoarele si le-am cumintit - da' dobitoci de clienti care sä comenteze se gäsesc oricând. Nespusä pläcere-mi face sä le dau peste nas, da' o replicä spontanä ca a ta nu mi-a venit!
(Apropo, directoarea scolii unde eram elev acu' 30-35 de ani era o babä cu pärul foarte mov; mi-a scäzut nota la purtare douä trimestre la rând; pe urmä, am terorizat-o la telefon doi ani la rând).
Da' uite cä-s cam pe lângä topic. Hai sä cäutäm si ceva mai la obiect...
Deci, duminica trecutä, dupä sase säptämâni trecute fix de conexiune cäcäcioasä, s-au îndurat ästia sä-mi schimbe cablul (cä pân-atunci, mä puneau tot sä reformatez, sä scanez, sä devirusez... remufau coló, remufau dincoló... schimbau portu-n switch... eu le ziceam: "Bre, CABLU-i cu buba!" ei aiurea! In fine, au venit sä-l înlocuiascä... s-au tras de el pânä s-a rupt! PLICI fäcu cablul, din înaltul interblocurilor, fix peste pärculezdul cu plozi si bunicuzde! MICI se fäcurä cablagiii, pe terasa blocului d-aläturea! Noroc cäci cel cablu rämase prin niste pomi, si populatia pärculetistä rämase non-vätämatä.
Acum, problemä: N-AVEAU ALT CABLU! Veniserä sä SCHIMBE CABLUL, FARA ALT CABLU! (Logicä de provideri, ce sä-i faci!)
Asa cä mai trecurä nouä zile, timp în care mi l-au tot schimbat zilnic (prin SMS-uri cu promisiuni: "Peste 2 ore vä däm un beep.")
In fine, azi s-a produs apoteoza.
Si uite-asa, am descoperit cä la 45 de primäveri, mä mai tin curelele sä mä catär prin copaci, drept pânä-n värfule, unde se ascund în rämurele / vechi si mai noi cäblurele... Pe la opt seara, cäläream o cracä putredä care pârâia prevenitor, la MARE înältime deasupra unei Dacii care abia astepta sä-i perforez capota ca-n filmele cu sinucigasi, întindeam mâna spre cablul care se bälängänea just out of my reach, si Connexam cu fiu-meu care trägea de el häis la fereasträ, si cu cablagiii care trägeau de el cea, pe terasa vecinä.
Rezultate:
1) Blugi, cämasä, geacä, totuna de negrealä de pe scoarta arborului.
2) Pitbull back in CineMagia, si online în general.
3) Cred c-am sä scriu niste secvente, pentru vreun scenariu viitor.
Nightwane
08 Jun 2005, 16:01
Asa cä mai trecurä nouä zile, timp în care mi l-au tot schimbat zilnic (prin SMS-uri cu promisiuni: "Peste 2 ore vä däm un beep.")
"Pai sa vedeeeeeeti...." ;)
Pitbull
08 Jun 2005, 16:08
Coreeect! :D
Da' stii? II PANDEAM LA COTITURA! Da' n-au zis "Päi sä vedeti!" Nu, ästia au alt tic: ori de câte ori îi sun (îndeopshte, cu câte-o problemä gravissim-urgentä pe care mi-o läläie de säptämâni de zile), mä întâmpinä într-o atmosferä cordialä, toväräseascä: "Aa, domnu' Columbeanu! Ce mai faceti? :)"
Longshot
08 Jun 2005, 16:23
aah.hai sa vedeti aici faza penibila. acum vreo 4 ani. eram prin liceu, a 11-a parca, si vin de la scoala. dupa pranz. caldura. vara. rupt de oboseala pt ca dupa prima ora bagasem chiul si am taiat-o intr-o bodega. dintr-un motiv sau altul ramasesem pt restul saptamanii si fara prea multi bani. si cum mergeam asa pe la unirea cu ghiozdanul in spate si castile pe urechi la volum mai degraba mic, gandindu-ma cum rezolv cu creditorii, apare rapid asa dragos bucur (care pe atunci prezenta tampenia aia unde intreba rapid oameni p strada despre emisiuni protv si aia daca stiau erau premiati pe loc cu cateva sute parca) si ma ia cu "care e numele emisiunii cu leana si costel". iar eu cum eram cu ochii in pamant, afumat, ganditor i-am tras un "nu stiu.lasa-ma" din ala sictirit, cu tot cu gestul a lehamite din mana dreapta. dupa vreo 5 min. m-am oprit si mi-am tras o palma in cap.
de prisos sa mai zic cum se numea emisiunea.
Gaandalf
09 Jun 2005, 00:52
pura coincidentza a facut ca fata sa fie blonda si sa dea peste noi (2 baietzi la numar) si sa ne intrebe:
ce face baietii ?
reaction: sound of a breaking glass :sleep:
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.