View Full Version : Cand va era lumea mai draga: Star Wars vs LOTR(with a twist)
Lady_Skar
20 Nov 2004, 15:28
Ok, doua situatii ipotetice
situatia numarul 1.
Vi se ofera trilogia originala Star Wars pe DVD cu conditia sa nu mai vedeti NICIODATA vreun film LOTR, nici pe DVD, nici la cinema, nici la televizor si in plus mai primiti o partida de sex cu Liv Tyler pentru baieti si Viggo Mortensen pentru fete cu aceeasi conditie.
Situatia numarul 2
Vi se ofera trilogia originala LOTR pe DVD cu conditia sa nu mai vedeti NICIODATA vreun film Star Wars, nici pe DVD, nici la cinema, nici la televizor si in plus mai primiti o partida de sex cu Natalie Portman pentru baieti si Hayden Cristensen pentru fete cu aceeasi conditie.
Ce alegeti? :D
ce mai intrebare :D
lord toata ziulica....traiesc shi fara star wars shi in plus natalie portman kicks ass she hot :love:
toate conditiile indeplinite :P
Star Wars --> situatia 1 (desi m-as putea lipsi linistit de partea a doua ;))
Nightwane
21 Nov 2004, 20:46
Situatia 1 evident... o iau si pe Liv Tyler...da' o iau cu tot cu banii ei :P
Situatia 2 fara sa stau prea mult pe ganduri ;)
Asta e un fel de "esti fan SW sau LOTR?". Situatia 1 anyway!
jackpot
22 Nov 2004, 10:19
Situatia 1, dar as adauga cireasa de pe tort, nu numai Liv Tyler ci si Angelina Jolie sau Tristana Locken dupa caz.
Cu doua faci mai multe :love:
Ce treaba are Angelina Jolie cu SW sau LOTR?
Gaandalf
22 Nov 2004, 13:15
let the record show that lady S is my favourite cinemagia user!
:shock: M-a shocat topicul asta shi situatziile pe kre le-ai prezentat shi la kre nu pot sa dau nici un raspuns. Niciodata nu voi putea alege intre aceste 2 filme kre efectiv sunt divine.
Fara STAR WARS RULZZZ shi fara LOTR RULZZZ!
Doar LADY S RULZZZ!
evenstar
22 Nov 2004, 17:26
Situatia 2, fara discutii. Sunt convinsa ca voi supravietui linistita si fara SW. 8) Fara LOTR,insa, nu sunt chiar asa sigura...
Lady_Skar
23 Nov 2004, 17:21
let the record show that lady S is my favourite cinemagia user!
:shock: M-a shocat topicul asta shi situatziile pe kre le-ai prezentat shi la kre nu pot sa dau nici un raspuns. Niciodata nu voi putea alege intre aceste 2 filme kre efectiv sunt divine.
Fara STAR WARS RULZZZ shi fara LOTR RULZZZ!
Doar LADY S RULZZZ!
awww shucks, G.
:oops: :oops: :oops:
Love is in the air ! :love:
Lady_Skar
23 Nov 2004, 19:04
Love is in the air ! :love:
Awww... isn't that cute?
But it's WROOOOOOOOOONG!
:)
Lady_Skar
24 Nov 2004, 16:22
hey... desi nu se vede sunt majora. :D
Situatia 1 clar. nu sufar cu nimic prin faptul ca nu vad LOTR. Imi place star wars de 1000 de ori mai mult. You can keep your LOTR :sleep: . Iar sex cu Liv este un bonus bine venit, dar nu as face nimic fara consimtamantul ei :happy:
PoliFanAthic
25 Nov 2004, 22:33
SW, ca nu le-am vazut si cu greu pot sa-mi fie mai antipatice decat LoTR.
Sm�agol-Gollum
27 Nov 2004, 23:52
evident ca situatia 2...dar cu conditia sa o fac cu liv tyler :D she rocks man!! :love:
Leonard
28 Nov 2004, 05:28
pot sã aleg numai partidele de sex (cu Tyler ºi Portman) ºi sã mã lipsesc de ambele filme toatã viaþa? Sunt sigur cã voi supravieþui.
jackpot
28 Nov 2004, 12:42
Interesanta alegere Leonard, dar sa nu uitam ca e doar o situatie probabila, nicidecum realizabila, iar daca tot ce ar zbura s-ar manca as fi printre primii care s-ar arunca de dupa tufa.
Dar , nu se stie niciodata ce-ti rezerva viitorul......... :lol: :lol: :lol:
Gaandalf
29 Nov 2004, 11:50
Interesanta alegere Leonard, dar sa nu uitam ca e doar o situatie probabila, nicidecum realizabila, iar daca tot ce ar zbura s-ar manca as fi printre primii care s-ar arunca de dupa tufa.
Dar , nu se stie niciodata ce-ti rezerva viitorul......... :lol: :lol: :lol:
well said!
C`mon Lady S! This is way to easy! :huh: Bring it on! 8) Of course ca ma lipsesc de tot Star Wars-ul shi de sex cu Portman cu/shi baiatu` cel`lalt... Karl Urban rulzzz... that's Eomer! :D :love:
RedGold
07 Feb 2005, 20:25
Chiar daca am deja trilogia originala Star Wars pe DVD, tot prima varianta as alege-o, pentru ca n-as putea suporta sa nu mai vad niciodata Star Wars. Cat despre LOTR, mi-a fost suficient ca am vazut filmele o data. Prefer sa citesc cartile (nu s-a spus ca nu mai avem voie sa citim cartile, nu?). Cat despre sexul cu baietii respectivi, ma lasa rece amandoi. Ce-i in mana, nu-i minciuna... :P
Ionutz55
08 Feb 2005, 10:47
Eu zic, cred ca situatia 1 este mai convenabila pt mine :D
Oricum am vazut LotR de multe ori, dar inca nu am vazut Episode 3 :D
Iar Liv Tyler....cred ca arata mai bine decat Natalie Portman
ladyscorpio
23 Feb 2005, 14:16
Situatia 1 cu siguranta este mai intereanta.
Inca nu am priceput ce vede lumea la LOTR. Am incercat sa citesc si cartile dar m-am pierdut la inceputul primei.
Denis_stelistu
09 Apr 2005, 22:26
Situatia 1 este o sixologie sa-i spun asa,iar situatia 2 este o trilogie.
situatia 1:Star Wars
Situatia 2:LOTR
Star Wars este un roman plin de actiune si Sf care a fost facut a patra parte in loc sa se inceapa cu prima,acum in 2005 aparea al 6 lea film.
Filmul a avut premiera in anul 1994 parca,iar celelalte habar n-am.
LOTR:la fel si cu LOTR,un roman plin de fantezie si aventura.Ce a fost lansat din 2001 pana in 2003.Au reusit sa faca sa apara acest film in 3 ani pe ecrane,toate cu un succes incredibil,fiecare film incasand peste 100 de milioane de dolari din prima saptamana.LOTR 3 le-a intrecut pe toate 123 de milioane de dolari din prima saptamana.374 milioane de dolari si 11 premii Oscar.
Aleg situatia 1 ca mi-a placut mai mult sa vad niste lupte in spatiu decat lupte pentru aruncarea unui inel in lava.SA speram ca STAR WARS 3:THE REVENGE OF THE SITH nu o sa ne dezamageasca.
Gaandalf
11 Apr 2005, 14:07
jiji ... fa curat p'aici si lasa-ne cu topicu asta ca s-a mai discutat ...
cosmin742000
17 Sep 2011, 17:21
Eu as alege situatia 1 si fara nicio recompensa , recompensa mai mare decat sa nu mai indur vreun LOTR nu exista .
cosminlipsa
04 Oct 2011, 04:18
intotdeauna Star Wars
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.