View Full Version : Gaudeamus - mai pune mana pe o carte
herbert
18 Nov 2004, 15:45
mai puneti mana pe o carte, ca doar asta conteaza, mai ales de cand CineMagia a cazut intr-un teribilsm infantil.
va astept la Romexpo sa va ofer autografe. imi spuneti ca sunteti cinemagist (discutam...) si primiti cate o carte gratis.
si cum ne vedem? tre' sa-mi trag un tricou "sunt cinemagist. caut pe herbert"? iar tu imi faci discret cu ochiul?
Mala Portugal
18 Nov 2004, 16:12
Dupa halou.
herbert
18 Nov 2004, 16:24
@egon
te cunosc, stai fara grija...
ma retrag - pe o perioada de timp - de pe forumul Cinemagia... sunt scarbit de ultimile evolutii de aici (un egoist si un paranoic ca Ambra a ajuns moderator!) si iau o distanta sanitara... le multumesc celor pe care i-am citit si apreciat (sunt multi), iar celorlalti le doresc sa evolueze... la o buna - sper - revedere.
PoliFanAthic
18 Nov 2004, 17:22
Esti diabolic :happy:
Mala Portugal
18 Nov 2004, 17:43
Imi aminteste de colegul forumist marcu retras de pe forum la mesajul 333. Alta jumatate de drac :P
emanuel
18 Nov 2004, 18:02
Am pus mana pe o carte.
Se numeste The Last Juror / Ultumul jurat si este noul roman al Maestrului John Grisham.
Multumesc foarte mult pe aceasta cale staff-ului Editurii RAO foarte draguti ca intotdeauna si o adevarata echipa de profesionisti.
Thank you Alina & co.
herbert
18 Nov 2004, 18:27
hai ca va mai spun inca o data PA, ca sa alung diavolul :P de pe CineMagia si s-o opresc pe Mala din fabulatii...
despre carte (carti) - ramane cum ne-am inteles.
herberte, cum ai venit, asa ai si plecat....
sa stii ca te prind daca intrii sub un alt pseudonim, da? :P
Mala Portugal
18 Nov 2004, 20:28
La aceasta trista despartire mai adaug si eu doua cuvinte:
" Draga Stolo" :D
cherryblossom
18 Nov 2004, 21:58
de ieri am pus deja mana pe 5 carti la Gaudeamus (pe una am citit-o deja), asa ca am ratat cartea lui Herbert...
va astept la Romexpo sa va ofer autografe. imi spuneti ca sunteti cinemagist (discutam...) si primiti cate o carte gratis.
Pe post de cornulet-pomelnic?
Draga herbert... Unde pleci? Cum adica pleci? Pai cu pariul nostru cum ramane? Cu cartile? ...
Eu am sa trec maine pe acolo... cum te recunosc? ... pe mine nu ma stii ... sigur
le revedere herbert..
du warst einer der wenigen die ich echt geschatzt habe. viel erfolg weiterhin. (hoffentlich) auf ein baldiges...
Multumesc foarte mult pe aceasta cale stuff-ului Editurii RAO foarte draguti ca intotdeauna si o adevarata echipa de profesionisti.
Thank you Alina & co.
Stuff-ului Maestre, nu? Multumeste-i stufului, da...
emanuel
19 Nov 2004, 16:32
Staff-ului... greseala... se ma grabeste omul...
Si ai inteles gresit, baietasule. "Maestrul" de sub numele meu se refera la Maestrul Grisham, nicidecum la mine, cum vad ca iti place sa crezi.
De aceea se si leaga de poza care este avatarul meu. Punct.
Herbert, imi pare tare rau ca pleci taman acum (ma faci sa am un debut lacramos pe forumu' asta), ma gandeam sa emit niste titluri care sigur ti-ar placea, asa nu stiu ce auditoriu imi mai ramane, ma apuca groaza cand ma gandesc la fetitzele care vor sa-l joace pe Salinger.
jackpot
19 Nov 2004, 18:19
Am "cetit " ceva interesant dar nu-ti spun ce decat dupa ce imi dai autograf.
bordel mare la gaudeamus
humanitas, ca de obicei cu preturi nesimtite...
procurat 4 carti poe care le voi citi
in ordinea achzitionarii
1 letopizdet
2 pizdet
3 pranzu dezgolit
4 galapagos
in alta ordine de idei herbert ar putea reveni pe cinemagia drept "frank"
si paradoxal ii inteleg (partial) siktirul
Ambra Blu
19 Nov 2004, 19:49
sunt scarbit de ultimile evolutii de aici (un egoist si un paranoic ca Ambra a ajuns moderator!)
ce chestie cu ip-urile astea, domnule.
Mala Portugal
19 Nov 2004, 21:25
Ce chestie cu ip-urile? Lumineaza-ne :D
Adica va aparea miine-poimiine un "frank" care va atinge cota 999. :w00t:
Mala Portugal
20 Nov 2004, 00:31
Si micu ajunge la 1111?
Ambra Blu
20 Nov 2004, 18:27
Nu pot pentru ca sa dau in fapt aceste imbanuieli de split-persoana.
Hei, chiar daca's mic, am si io mandria si, mai ales,personalitatea mea. Si voi ma banuitzi de marsavii identitare. Ma simt prost. Rog pe cine care a citit Platforma de Houellebecq, sa'mi scrie de ce crede ca se numeste asa. (Iar fetitzelor care inca isi doresc sa-l joace pe Salinger, le sugerez Seymour. O prezentare)
Nu prea au fost reduceri anul asta la Gaudeamus. Raman la vechea metoda de procurare a cartilor: on-line, cu reduceri constante, de la librariile humanitas de pe net. Ai timp sa studiezi prezentarea fiecarei carti, fara ca vanzatoarele din librarii sa te ”fileze” intr-una.
Si Poliromul are colectii destul de bune (Plural M & Plural, in special), merge misto sistemul online, mai ales dupa ce te baga in Clubul Cartii ai o serie de bonusuri :) . Si, mai nou, in .pdf de pe siteul editurii, Suplimentul de Cultura.
www.polirom.ro
Ambra Blu
23 Nov 2004, 09:46
Eu nu as face atita reclama Poliromului. Din motive personale, as avea multe de zis despre seriozitatea si bunul simt al iesenilor, mai ales in ceea ce priveste editarea suplimentul respectiv. Suplimentul de cultura are o rubrica de film tinuta de Iulia Blaga. La inceput, a fost contactat Andrei Gorzo pentru rubrica respectiva, insa a spus pas. A doua pe lista a fost o tipa - nu o cunoasteti - si, refuzind si ea, numarul trei am fost eu. Am fost contactat telefonic de un domn - George Onofrei - cu multe carente la capitolul comunicare; de inteles pe undeva, omul suna pe mobil si poate era obisnuit sa dea doar bip; acum, ca facea minute suplimentare, era fortat sa vorbeasca scurt, omitind balast precum "buna ziua", "va rog" sau "la revedere". Mi-a cerut un text pentru Numarul Zero al publicatiei, mi-au zis de tarife. M-am achitat de sarcina si le-am trimis o cronica la Italiencele. Nu le-a placut, probabil, si a picat planul cu rubrica tinuta de mine. Nimic rau in asta, insa o editura cu pretentii (bine, eu inteleg ca este din Moldova) are datoria sa isi anunte potentialii colaboratori de decizie, nu sa adopte atitudinea lasului sau a dezinteresatului. Sint un om tolerant, totusi, si ma gindesc ca or accesa netul prin dial-up si, daca imi dadeau un mail in plus, le incarca factura telefonica.
Un amic de-al meu - baiat din asta care scrie prin reviste si antologii - le-a propus, intr-un limbaj amical si colocvial, de-al nostru, de baieti de la Bucuresti, o culegere de povestiri. Initial raspunsul lor a fost "da", insa, ulterior, din hatisurile gindirii lor editoriale nu a mai iesit nici un reply. Last, but definitely not least, nu pot accepta metoda lor de a-ti trimite la colet niste carti nesolicitate (tactica adoptata acum citiva ani si de Nemira, dar niciodata Humanitas).
Eu am pbme serioase cu calitatea traducerilor la Polirom. As putea sa dau cateva ex, dc va intereseaza, de traduceri 'hilare', ca s-o zic elegant. Am senzatia ca la ei cantitatea 'bate' calitatea. Traduc mult si deseori prost. Prefer stilul Humanitas, cu aparitii mai putin torentziale, dar mai serioase. Plus ca mai nou remarc tot felul de greseli grosolane, pp ca-s de la tipografie. (altfel selectia din literatura univ pare profesionista).
Si-n alta ordine de idei: vad ca nu ma bagatzi in seama deloc. Bine, am declarat-o din start, mie imi placea stilul Herbert, da' va rog nu amestecatzi chestiile: rog insistent, cine are o idee aerisita despre 'Platforma' lui Houellbecq sa mi-o transmita si mie (de ce se numeste asa). Merci.
poliromu, books unlimited si standu noi mi se par singurele chestii mentionabile
si erau si paler si patapievici sa dea autografe da nu m`am decis care ar fi mai potrivit sa`mi scrie pe volumul "pizdet" proaspat achizitionat deci am plecat fara autograf
si pana acum nu am ajuns sa relationez personal si la un nivel relativ profesional cu vreo editura (fie ea si din iasi) deci am privit evenimentu "la rece" si mi s-a parut cam ca anii trecuti, doar ca parca nu prea au parut titluri noi (care sa fie si interesante)
Lady_Skar
23 Nov 2004, 18:26
nu vorbiti de rau Polirom! O mare parte din bibliografia mea de la facultate o reprezinta cartie de la Polirom... si nici nu ma speriati cu traducerile. :?
Am cumparat de la targ (among other things) de la Amaltea : Darth Maul, vanatorul din umbra. :) Si astfel am ajuns in pana de lemn.
:x
the things I do for knowledge... :sleep:
Bine, am declarat-o din start, mie imi placea stilul Herbert, da' va rog nu amestecatzi chestiile: rog insistent, cine are o idee aerisita despre 'Platforma' lui Houellbecq sa mi-o transmita si mie (de ce se numeste asa). Merci.
Simplu: te deloghezi. Apoi te reloghezi herbert si explici.
Apare undeva pe la mijlocul cartii explicatia metaforica pentru Platforma. Rasfoire placuta.
Ambra Blu
24 Nov 2004, 11:48
si erau si paler si patapievici sa dea autografe da nu m`am decis care ar fi mai potrivit sa`mi scrie pe volumul "pizdet" proaspat achizitionat deci am plecat fara autograf
:lol:
K's, mi se pare incredibil, am si vrut sa las balta chestia asta - voi chiar credeti ca-s herbert? oricat as vrea nu-s capabila de cinismul genuin al lui herb. N-am gasit explicatia in carte. Cred ca de tip 'platforma' e conditia umana, dar e destul de fasaita.[/quote]
europe_east
17 Dec 2004, 18:03
Mai devreme foloseai masculinul "chiar daca sunt mic". Acum folosesti femininul... Mi se pare foarte clar ca e aceeasi Marie fara palarie. Ca sa nu mai vorbim de stilul "herbert", care e inconfundabil. Adevarul e ca e suparatoare dedublarea asta a ta.
herbert
17 Dec 2004, 19:35
...Mi se pare foarte clar ca e aceeasi Marie fara palarie. Ca sa nu mai vorbim de stilul "herbert", care e inconfundabil. Adevarul e ca e suparatoare dedublarea asta a ta.
scumpa mea "nostalgica", nu sunt nici "mic' si nici "mica", sunt herbert si vad ca... foarte aproximezi "stilul herbert" pe care pretinzi ca-l stii. oferiti o sansa acestei fiinte - "micu/mica" - sa se afirme si poate ne va demonstra ca are personalitate...
pentru cei care mi-au scris pe pm - inclusiv "micu/mica": prefer sa discut cu voi aici, pe forum, nu pe pm. nu va suparati.
irene marlyne monroe
19 Dec 2004, 23:51
Pe post de cornulet-pomelnic?citeam asa din curiozitate sa ma mai acomodez cu cinemagia si am vazut avatarul tau-fata din poza seamana cu mine mult,asa arat si eu
Nu se poate
A infestat si topicul despre carte
Sa tacem , poate nu ne mai aude , nu ne mai vede si pleaca.
@Herbert, fara suparare dar parca tu o corectai pe europe_east spunandu-i ca se scrie merci, vad ca si micu scrie tot cam asa. Ciudat...
herbert
20 Dec 2004, 01:45
@Herbert, fara suparare dar parca tu o corectai pe europe_east spunandu-i ca se scrie merci, vad ca si micu scrie tot cam asa. Ciudat...
chiar ciudat - nu se refera deocamdata la tine - cum se poate ca doua persoane sa stie cum se scrie multumesc in franceza?! uneori pari cotropit de un spirit detectivist de suprafata. nu e cazul aici, te asigur... si aceasta "constructie" a ta este falsa. lasa-ma sa te respect...
P.S. de ce nu apare mesajul tau de la "Cartea preferata"?
irene marlyne monroe
20 Dec 2004, 10:44
chiar ciudat - nu se refera deocamdata la tine - cum se poate ca doua persoane sa stie cum se scrie multumesc in franceza?! uneori pari cotropit de un spirit detectivist de suprafata. nu e cazul aici, te asigur... si aceasta "constructie" a ta este falsa. lasa-ma sa te respect...
P.S. de ce nu apare mesajul tau de la "Cartea preferata"?salut,este corect cum se scrie merci-multumesc in franceza,dar depinde de context ca mai poate insemna <mila ,iertare< cartea mea preferata este "viata lui marlyne monroe"-am mai multe din diverse domeni-imi place uneori sa citesc!
keyzer soze
20 Dec 2004, 12:16
Bravo irene, viata lui marilyn monroe e si cartea mea preferata :sick:
Si da, uneori imi place si mie sa citesc... placerea din ochii vagaboandelor carora le dau mu ie la-naltime
In alta ordine de idei, pentru cei pasionati de Deleuze, va recomand 'A Thousand Years of Non-Linear History' a lui Manuel de Landa si, pentru cei preocupati de lecturi usoare si nu prea, 'Anul mortii lui Ricardo Reis' de Jose Saramago.
irene marlyne monroe
20 Dec 2004, 12:31
Bravo irene, viata lui marilyn monroe e si cartea mea preferata :sick:
Si da, uneori imi place si mie sa citesc... placerea din ochii vagaboandelor carora le dau mu ie la-naltime
In alta ordine de idei, pentru cei pasionati de Deleuze, va recomand 'A Thousand Years of Non-Linear History' a lui Manuel de Landa si, pentru cei preocupati de lecturi usoare si nu prea, 'Anul mortii lui Ricardo Reis' de Jose Saramago.ce
nesimtit esti!sau ai vrea tu sa dai muie ,dar din pacate e posibil in visele tale/imaginatie!ar fi cazul sa inveti sa dai si limbi!lucrul acesta il ador ,mai putin cu muia -nu am luat inca si nici nu cred ca voi lua,-findca nu cred ca imi face placere!nu categoriza femei usoare,poate doar femei care folosesc barbarbati pt.placeri sexuale!e firesc sa simti nevoia de aceasta placere,nu?iar daca esti o fire dura si foarte greu de dus la pat poti sa ai si momentul slabiciuni cand doresti un barbat,dar asta nu inseamna ca esti femeie usora ci barbat folosit! :oops:
irene marlyne monroe
20 Dec 2004, 12:40
Sa tacem , poate nu ne mai aude , nu ne mai vede si pleaca. as vrea sa vi si tu la intrunire maine la hanul tei,la ora 18,sau de revelion?
@ herbert, despre ce mesaj era vorba? :?
Ii multumesc Irinei Monroe ptr. observatiile pertinente din, vorba ei, diverse "domeni". O placere, ce mai, asa o chipesa fata (deduc asta tot la insinuarile ei) si cu asa o intelegere profunda a celor mai dificile cuvinte frantuzesti. Ma tot ? de ce va irita stilul Herbert si-n schimb il tolerati tacut pe asta, monroe-ian.
Ptr. restul gashtii (adica toti in afara de Monroe, al carei nivel de intzelegere e deasupra tuturor): nu va lasatzi inshelatzi de aparentze, chiar daca ele sunt zdrobitoare: in ciuda faptului ca, paradoxal, ortografiez cuvintele in mod similar cu Herbert, nu-s Herbert, sunt Micu, e doar una dintre coincidentele alea spectaculoase ale vietzii. Si dc mai balansez intre M si F, e doar de-amorul artei, nu-i simptom H. Hai ca m-am plictisit si eu deja de atatea suspiciuni. A citit vreunul dintre voi Inventia lui Morel? I-a placut?
Si ptr. Herbert: merci (ma bucur c-avem compatibilitati merci-istice!) c-ai rasarit/revenit taman la tzanc in topicul asta, si ma pot elibera in sf din stransoarea unei false identitatzi prea grele ptr.mine. (oare oi fi facut corect acordul? ei acum trecetzi la beshteleala, ca merita!) Nu-i nimic ca nu-mi raspunzi la mp, sigur n-ai pierdut nimic interesant, bine c-ai revenit public -am vazut mai tarziu ca erai deja activ la alt subiect, pardon de sacaiala. (de fapt is sfasaiat de durere, dar prefer sa-mi ling ranile pe ascuns).
irene marlyne monroe
20 Dec 2004, 17:46
@ herbert, despre ce mesaj era vorba? :?
;) VI SI TU SAU VENITI TOTI IN FRAME,EU VA ASTEPT ACOLO!
irene marlyne monroe
20 Dec 2004, 20:52
Ii multumesc Irinei Monroe ptr. observatiile pertinente din, vorba ei, diverse "domeni". O placere, ce mai, asa o chipesa fata (deduc asta tot la insinuarile ei) si cu asa o intelegere profunda a celor mai dificile cuvinte frantuzesti. Ma tot ? de ce va irita stilul Herbert si-n schimb il tolerati tacut pe asta, monroe-ian.te
te asteptam si pe tine la frame la intrunire!
irene marlyne monroe
20 Dec 2004, 20:57
[quote=keyzer soze]Bravo irene, viata lui marilyn monroe e si cartea mea preferata :sick:
In alta ordine de idei, pentru cei pasionati de Deleuze, va recomand 'A Thousand Years of Non-Linear History' a lui Manuel de Landa si, pentru cei preocupati de lecturi usoare si nu prea, 'Anul mortii lui Ricardo Reis' de Jose Saramago.ce
nesimtit esti!sau ai vrea tu sa dai m*** ,dar din pacate e posibil in visele tale/imaginatie!ar fi cazul sa inveti sa dai si limbi!lucrul acesta il ador ,mai putin cu m*** -nu am luat inca si nici nu cred ca voi lua,-findca nu cred ca imi face placere!nu categoriza femei usoare,poate doar femei care folosesc barbarbati pt.placeri sexuale!e firesc sa simti nevoia de aceasta placere,nu?iar daca esti o fire dura si foarte greu de dus la pat poti sa ai si momentul slabiciuni cand doresti un barbat,dar asta nu inseamna ca esti femeie usora ci barbat folosit! :oops:[/quotesunt dornica de a cunoaste persoana care m-a facut cel mai tare sa sufar pe forum!avem ocazia maine la frame,ora 18!nu o rata!
keyzere ai pus-o, cred ca te invita indirect la o m***. :lol:
faza nasoala e ca :"ar fi cazul sa inveti sa dai si limbi!"
"lucrul acesta il ador ,mai putin cu m*** -nu am luat inca si nici nu cred ca voi lua,-findca nu cred ca imi face placere!'' - esti sigura? cat de sigura?
irene marlyne monroe
20 Dec 2004, 22:09
faza nasoala e ca :"ar fi cazul sa inveti sa dai si limbi!"
"lucrul acesta il ador ,mai putin cu m*** -nu am luat inca si nici nu cred ca voi lua,-findca nu cred ca imi face placere!'' - esti sigura? cat de sigura?am zis nu cred-adica nu poti fi sigur pana nu incerci,dar din p.d.v obiectiv-teoretic putine sanse sa imi placa mi se pare scarbos!sau numai sa imi placa la nebunie o pers.sa o fac pentru el-si poate asa imi vine placerea!si scuze ,ce crezi ca se poate face intr-o cafenea-local(ce e)sex in niciun caz,iar totul depinde si de mine!faza e ca te-am invitat si pe tine,ai inceput sa imi fi drag si imi pari foarte cult/inteligent!acolo ne intalnim ca intre amici,nimic mai mult!e mai riscant de revelion,dar poate pot sa am incredere in voi si in mine sa nu va provoc!vi si de rev.?
Mie mi-e ca irene e unu de 1.95 si 200 kg. Am pus-o
Sunt curios cum o sa decurga intalnirea voastra maine, daca tipa asta e chiar tipa si daca o sa se prezinte. Va astept cu relatari de la "locul faptei", dupa care o sa revin cu unele completari necesare.
irene marlyne monroe
21 Dec 2004, 09:37
Mie mi-e ca irene e unu de 1.95 si 200 kg. Am pus-oai ghicit,dar trebuie sa intorci cifra 9 cu curul in sus!si 200kg impreuna!ok!ne vedem,si eu sunt foarte nerabdatoare sa vin!chiar am dormit pe la 2-3,cu gandul la voi,glumeam,am terminat o carte pentru a o duce astazi la biblioteca-ca este ultima zi de program si vreau o alta pe vacanta!ok,sa veniti toti la intrunire!
irene marlyne monroe
21 Dec 2004, 10:03
Sunt curios cum o sa decurga intalnirea voastra maine, daca tipa asta e chiar tipa si daca o sa se prezinte. Va astept cu relatari de la "locul faptei", dupa care o sa revin cu unele completari necesare.ei cum indraznesti sa nu vi tu personal,si sa traiesti momentele prin prisma mentalitati altei pers?ma superi,vreau sa vezi singur ca-s fata,dar ne trebuie un loc mai intim ;) am glumit!hai, fa si tu tot posibilul si vino,vreau sa te vad,sa te cunosc!mi-ar placea sa fim toti cei de pe cinemagia!pupicuri!
keyzer soze
21 Dec 2004, 10:19
numai dupa ce ma distrez putin cu 42-ul insulated si dintisorii din fata.
Mie mi-e ca irene e unu de 1.95 si 200 kg. Am pus-oai ghicit,dar trebuie sa intorci cifra 9 cu curul in sus!si 200kg impreuna!ok!ne vedem,si eu sunt foarte nerabdatoare sa vin!chiar am dormit pe la 2-3,cu gandul la voi,glumeam,am terminat o carte pentru a o duce astazi la biblioteca-ca este ultima zi de program si vreau o alta pe vacanta!ok,sa veniti toti la intrunire!
De curiozitate.
Cati ani ai?
irene marlyne monroe
21 Dec 2004, 11:51
De curiozitate.
Cati ani ai?aflati mai multe despre mine la intrunire!ok! va astept!
Pe 1 milion ca vine un mustacios si ne taie pe toti... sa vezi tu cum fugim ca iepurii turbati...
Daca e de taiat nu trebuie sa ne facem griji ca pana termina cu Nightwane noi suntem acasa, scriind pe Cinemagia
:love:
irene marlyne monroe
21 Dec 2004, 13:48
[quote="BeNnY"]Daca e de taiat nu trebuie sa ne facem griji ca pana termina cu Nightwane noi suntem acasa, scriind pe Cinemagia
:love:[/quote SCUZE ,LUATI ZIARUL NATIONAL,RUBRICA CLICK!SUNT ACOLO,eu l-am lut acum,dar gresisem denumirea ,deci nu jurnalul
mai putin cu m*** -nu am luat inca si nici nu cred ca voi lua,-findca nu cred ca imi face placere!
in sfarsit citesc si eu ceva despre emotii viscerale pe forumul asta.
He,he ai pierdut multe de la ultimile vizite. Monroaica e de o sinceritate debordanda, poate o fi si reala. Asteptam baietii cu detalii. :)
E reala :o . Inca imi revin din soc...
E reala :o . Inca imi revin din soc...
Nu ne lasa asa vrem detalii !!!! :(
tipic
.............................................
m-am impleticit intr-o carte mocirloasa cu ceva idei geniale, dar delok reader-friendly
guy debord societatea spectacolului
irene marlyne monroe
28 Dec 2004, 14:06
va salut in trecere prin buc.si imi cer scuze ca nu am reusit sa va urez sarbatori fericite,dar -s-a schimbat firma de net si a trebuit sa schimb contractul,si tot o data am ratat sa ma duc la sedinta foto pt .ziarul ziarul pt. luna ian.era pe 22noiem,dar voi fi in febroarie.intrunirea a fost deosebita ,excepand fapul ca sunteti mai simpatici pe forum,s-a vorbit numai si numai de film si chiar ati dat dovada de o cultura vasta in arta filmului,eu trebuie sa recunosc ca imi place sa joc in film,sa fiu vizionata in fim ,cat sa vad eu filmul.atunci e normal sa va placa sa va uitati la filme si la actori!asta nu inseamna ca nu ma uit la filme,dar nu am memoria numelui si a cifrei,ci a imagini. am venit putin im buc.dar ma duc din nou acasa la vl.si revin maine sau vineri!o varianta pt.revelion s-a epuizat ,asa ca mai raman doua ,una e cu semnul intrebari asa ca e posibil sa -l petrecem impreuna!mai vorbim!
excepand fapul ca sunteti mai simpatici pe forum,s-a vorbit numai si numai de film si chiar ati dat dovada de o cultura vasta in arta filmului,eu trebuie sa recunosc ca imi place sa joc in film,sa fiu vizionata in fim ,cat sa vad eu filmul.atunci e normal sa va placa sa va uitati la filme si la actori!asta nu inseamna ca nu ma uit la filme,dar nu am memoria numelui si a cifrei,ci a imagini
Aha !!! S-a mai elucidat un mister. Despre ce vroiai sa vorbeasca love ? Despre ziarul Ziarul :shock: sau despre fustele roz de la reduceri ?
Nightwane
28 Dec 2004, 20:08
excepand fapul ca sunteti mai simpatici pe forum,s-a vorbit numai si numai de film si chiar ati dat dovada de o cultura vasta in arta filmului
da' cum suntem draga in real life? ca doar nu suntem niste bosorogi care-si mesteca protezele bombanind despre "the glory days" :P
Suntem mai grasi :love: :D
ricutza
29 Dec 2004, 01:01
am intrat la acest subiect sa vad daca s-a scris ceva despre cunoscuta carte: "Codul lui DaVinci" de Dan Brown...am achizitionat-o la Gaudeamus intrucat era o isterie generala pe baza ei, si vroiam sa vad si eu despre ce e vorba...
a mai citit-o cineva?
Pai bine mey Ricutzo...tu te astepti ca la un topic despre carte, sa se scrie despre...carte? :shock: Chiar n-ai invatat nimic de cand intri pe forum-ul cinemagia? Daca era un user incepator mai intelegeam dar asa... :hmm:
irene marlyne monroe
30 Dec 2004, 10:34
[quote=irene marlyne monroe]excepand fapul ca sunteti mai simpatici pe forum,s-a vorbit numai si numai de film si chiar ati dat dovada de o cultura vasta in arta filmului
da' cum suntem draga in real life? ca doar nu suntem niste bosorogi care-si mesteca protezele bombanind despre "the glory days" :P[/quou exagerati,a fost ok,dar imi pareti mai naturali pe forum,ati inceput sa va intreceti care e cel mai tare ,cine stie cel mai mult din ale filmului,etcpoate e doar o impresie,dar ce e mai imp.este ca am avut placerea sa ne cunoastem un pic,imi inspirati ,incredere si daca tot ar mai fi valabila propunerea de revelion ,m-ar tenta sa vin si eu!puteti sa imi ziceti cine mai vine ,si eu cum contribui,cand?dar ma mai gandesc pana maine la 6,si un alt reper,mijloc de transport!
irene marlyne monroe
30 Dec 2004, 10:55
excepand fapul ca sunteti mai simpatici pe forum,s-a vorbit numai si numai de film si chiar ati dat dovada de o cultura vasta in arta filmului,eu trebuie sa recunosc ca imi place sa joc in film,sa fiu vizionata in fim ,cat sa vad eu filmul.atunci e normal sa va placa sa va uitati la filme si la actori!asta nu inseamna ca nu ma uit la filme,dar nu am memoria numelui si a cifrei,ci a imagini
Aha !!! S-a mai elucidat un mister. Despre ce vroiai sa vorbeasca love ? Despre ziarul Ziarul :shock: sau despre fustele roz de la reduceri ?vedeti sa nu fie misterul,doar o impresie gresita sau o afisare a indiferentei?ce-i drept celalalt se simte mai bine si superior,cand dai tendinta ca el este autostiutor si il apreciezi,nu?am glumit!poate fi si o stare de moment determinat ,etcsi mai repet imi place sa fiu actor nu privitor!
irene marlyne monroe
30 Dec 2004, 10:59
si toate cu limita,nu exagerat,iar lucrurile simple au o importanta mai mare,uneori!
emanuel
30 Dec 2004, 12:44
am intrat la acest subiect sa vad daca s-a scris ceva despre cunoscuta carte: "Codul lui DaVinci" de Dan Brown...am achizitionat-o la Gaudeamus intrucat era o isterie generala pe baza ei, si vroiam sa vad si eu despre ce e vorba...
a mai citit-o cineva?
Sa revenim deci la subiectul Gaudeamus.
Bine ca ai adus vorba de Codul lui Da Vinci.
Sunt tare curios... cum e. Ai citit-o deja? Spune-ne daca merita achizitionata...
@Irene, iubita mea proasta, nu stiu daca ai observat, dar ai umplut partea asta de forum cu aberatiile tale. Aici astia incearca sa vorbeasca despre carti. Ce ar fi sa incerci sa-ti muti taraba inapoi la "adresa cinema studiou?"
In ceea ce priveste intrecerea "cine stie mai multe filme" de la intalnirea cinemagia, e ceva absolut normal pentru noi, dar tu nu ai de unde sa stii asta.
Si inca ceva, NU TE MAI AGITA ATATA, NU SE FACE NICI UN REVELION !!!
Tu du-te in piata, poate mai gasesti una cu buze augmentate ca tine , si faceti o echipa de pornosuri.
irene marlyne monroe
30 Dec 2004, 18:33
@Irene, iubita mea proasta, nu stiu daca ai observat, dar ai umplut partea asta de forum cu aberatiile tale. Aici astia incearca sa vorbeasca despre carti. Ce ar fi sa incerci sa-ti muti taraba inapoi la "adresa cinema studiou?"
In ceea ce priveste intrecerea "cine stie mai multe filme" de la intalnirea cinemagia, e ceva absolut normal pentru noi, dar tu nu ai de unde sa stii asta.
Si inca ceva, NU TE MAI AGITA ATATA, NU SE FACE NICI UN REVELION !!!
Tu du-te in piata, poate mai gasesti una cu buze augmentate ca tine , si faceti o echipa de pornosuri.oricum merci ca mi-ai zis sa optez pentru alte variante!poate ma duc la olanesti =valcea de rev.la o cunostinta!distractie placuta la toti!
irene marlyne monroe
02 Jan 2005, 08:41
va salut pe toti dupa un revelion super si foarte diferit in bucuresti!din o varianta a iesit pe moment o alta,care a fost minunata,un rev.deosebit,nu am fost nici singura ci acompagniata de doi baieti whauuuuuuuuuuuu,marfa! sitima intereseaza o carte al carui titlu nu il stiu bine ,dar il voi afla !este recenta aparuta si este scrisa ded dc.prof.al uiv.atf.george cornea,este legata de arta cinematografica!daca aveti idee de aparitia carti sa ma anuntati vreau sa intru in posesia ei,este deosebit de importanta!
irene marlyne monroe
02 Jan 2005, 16:39
trebuie sa apara luna aceasta cartea cu titlul"lumina in arta filmului"de cornel george,doresc sa intru in posesia ei ,asa ca anuntati-ma daca reuseste cineva sa o aiba si pentru mine inaintea mea!multumesc!
ricutza
03 Jan 2005, 00:00
Sunt tare curios... cum e. Ai citit-o deja? Spune-ne daca merita achizitionata...
cartea merita citita pentru ca are totusi niste idei interesante (prea putine insa pentru gustul meu) insa nu ma pot pronunta in ceea ce priveste achizitionarea ei. E genul de carte pe care cu foarte mare greutate o lasi din mana, dar care in final nu-ti aduce nimic in plus. totusi, mi s-a parut bine scrisa, foarte putine lucruri fiind previzibile.
e un kitsch total, foarte feminist, numai bun de ecranizat intr-un film de serie b, cu pretentii de controverse religioase, vizionabil intr-o duminica seara, in preajma pastelui.
irene marlyne monroe
03 Jan 2005, 10:40
e un kitsch total, foarte feminist, numai bun de ecranizat intr-un film de serie b, cu pretentii de controverse religioase, vizionabil intr-o duminica seara, in preajma pastelui.zizi sunt impresionata se pare ca sti foarte multe despre filma sMAI ALES DESPRE PRODUCATORI-cunosti foarte multi?si personal?dar pe nicu geara?vorbestene despre ei!pupicuri!
ricutza
03 Jan 2005, 23:21
e un kitsch total, foarte feminist, numai bun de ecranizat intr-un film de serie b, cu pretentii de controverse religioase, vizionabil intr-o duminica seara, in preajma pastelui.
chiar kitsch nu mie se pare ca e...poti sa spui ca nu ar eprea multa substanta sau ca are doar un prim nivel de lectura...si nu mi s-a parut nici extrem de feminist...
sunt de acord ca este foarte bun de ecranizat (parca auzisem ca s-au si apucat de film), si ma astept sa aibe incasari mari...cred ca o sa fie un fim in genul celor facute dupa cartile lui Grisham...
@zizi
da, zizi, vorbeste-ne dsp nicu gheara !!!!!!
daca o cunosti cumva si pe cream, am aprecia informatii
io ma gandeam ca e o fata cuminte si vroiam sa-i deschid fan club
da mi-au zis niste cunostiinte ca ar fi poreclita in anumite cercruri, smantanita
si poti sa ne spui ceva si dsp familia camataru?
si ei am auzit ca ar fi producatori
herbert
04 Jan 2005, 00:35
da, zizi, bine ai ajuns :) gheara, camataru - fauna buna.
as prefera niste dezvaluiri in foileton. horrorul trebuie servit in doze mici, sa nu dea panica in cinemagisti... avem la dispozitie intreg anul 2005.
ma fac ca n-am citit aceste randuri :D
irene marlyne monroe
04 Jan 2005, 02:08
ce ziceti va intereseaza numere de tel:a regizorrului-SERGIU NICOLAESCU?-cinetvfilm,...regizorului daniel barbulescu?-07459453...,florin chiriac=07212926...,07882812..,produc.ion mititelul07445011..????????????????????/
emanuel
04 Jan 2005, 11:18
...cred ca o sa fie un fim in genul celor facute dupa cartile lui Grisham...
Cu afirmatia asta chiar mi-ai trezit interesul de a citi romanul! :)
[quote]zizi sunt impresionata se pare ca sti foarte multe despre filma sMAI ALES DESPRE PRODUCATORI-cunosti foarte multi?si personal?dar pe nicu geara?vorbestene despre ei!pupicuri!
Draga mea, si eu sunt un RE-PRODUCATOR. Daca vrei sa ai contact cu mine, arata-mi ce poti.
irene marlyne monroe
04 Jan 2005, 15:56
[quote]zizi sunt impresionata se pare ca sti foarte multe despre filma sMAI ALES DESPRE PRODUCATORI-cunosti foarte multi?si personal?dar pe nicu geara?vorbestene despre ei!pupicuri!
Draga mea, si eu sunt un RE-PRODUCATOR. Daca vrei sa ai contact cu mine, arata-mi ce poti.daca nu eti impotent e normal sa fi si tuUN RE-PRODUCATOR,dar fara o femela si fara contact nu produci nimic!ramane de vazut!
mai copii io zik sa va decideti
aveti odata sau contacte, sau contracte da linisti-va
nu se mai poate asa
zizi, nu ne-aio povestit dsp nicu gh 8)
asteptam in continuare un feedback de specialitate :D
cartea merita citita pentru ca are totusi niste idei interesante (prea putine insa pentru gustul meu) insa nu ma pot pronunta in ceea ce priveste achizitionarea ei. E genul de carte pe care cu foarte mare greutate o lasi din mana, dar care in final nu-ti aduce nimic in plus. totusi, mi s-a parut bine scrisa, foarte putine lucruri fiind previzibile.
Am fost ieri prin obor [ca deja pe la diverta nu se mai gaseste.. deja e un blockbuster...], dar din pacate nu aveam bani... Timp imi fac eu pt carte, acuma sper sa nu dezamageasca... A citit cineva Ingeri si demoni de acelasi Brown?
emanuel
06 Jan 2005, 15:10
Din cate mi-au spus cei de la RAO, este indicat sa citesti inainte Ingeri si Demoni si dupa Codul lui Da Vinci. S-ar zice ca intelegi mai bine actiunea...
irene marlyne monroe
09 Jan 2005, 12:33
mai copii io zik sa va decideti
aveti odata sau contacte, sau contracte da linisti-va
nu se mai poate asa
zizi, nu ne-aio povestit dsp nicu gh 8)
asteptam in continuare un feedback de specialitate :Dacum am sosit ,iar am fost plecata la valcea,va salut pe toti si miii de pupicuriiiiiiiii!
zizi ,draga nu ne spune nimic ,tine doar pentru tine,ca e frumos sa sti dar inzadar daca nu arati!informatile curg ca si bani,vin pleaca,primesti altele,dai,totul ca un cerc intr-o continua miscare!pun pariu ca sti multe si chiar te ai documentat despre nicu gheara ,pentru a veni cu cat mai multe informati pentru noi!intra in cercul nostru,te asteptam!
obvious
09 Jan 2005, 12:55
hehe..personal am citit angels and demons acum vreo jumatate de an, si desi recunosc ca e una dintre cele mai tiribombiste fituici pe care am pus mana (desi nu pleca de la niste premise gresite, dar pur si simplu), am citit-o pana la capat si oarecum cu sufletul la gura. desi pasajele de descriere a frumusetii flamboyante a personajei care interveneau dupa mecanismul"nuca plasata strategic in perete" ma faceau pe jumatate sa rad si pe de alta parte..well.. :sick:
despre da vinci am auzit anumite lucruri si am vazut si un fel de making off..se prefigureaza un fel de nebunie lordoftherongista pentru adolescenti ceva mai mari..kitsch..dar totusi.
oricum, asta e intr-adevar ordinea."parcurgi" illuminati si cobori prin catacomblele vaticanului si abia DUPE dai de cod.riight.
obvious
09 Jan 2005, 12:56
FIX valcea! se elucideaza, mwahahaha!
irene marlyne monroe
09 Jan 2005, 13:06
FIX valcea! se elucideaza, mwahahaha!si care e problema ta??????????nu inteleg apropoul!si eu am citit prin clasa a 11 a la liceu-la literatura universala,pe langa si un alt mare scriitor rus tolstoievski-"razboi si pace","ana carenia"era o carte foarte groasa! :oops: am confundato cu cartea "demoni"scuze nu am citit ingeri si demoni,sau nu sunt sigura!
cherryblossom
09 Jan 2005, 13:13
... un alt mare scriitor rus tolstoievski-"razboi si pace","ana carenia"era o carte foarte groasa! :oops: am confundato cu cartea "demoni"scuze nu am citit ingeri si demoni,sau nu sunt sigura!
fuck off!!! tolstoievski??????? hahahaaaaaaaaa... draga mea, esti "crima si pedeapsa"... :lol:
obvious
09 Jan 2005, 13:35
eu sustin in continuare ca gagica asta e o gluma.. adica nu se poate sa existe cineva atat de uluitor de prost, adica clinic inapt de mai mult decat propozitii simple si grohaituri care sa semnaleze acte fiziologice, dar care sa poata folosi o tastatura.e o contradictie crunta p-acilea.
come on..tolstoievski???? what's next? shecspireanu-betovenici? bachtoven?
propun eutanasia.all those in favor say "AYE."
(aye-aye-aye...)
irene marlyne monroe
09 Jan 2005, 13:39
... un alt mare scriitor rus tolstoievski-"razboi si pace","ana carenia"era o carte foarte groasa! :oops: am confundato cu cartea "demoni"scuze nu am citit ingeri si demoni,sau nu sunt sigura!
f*** off!!! tolstoievski??????? hahahaaaaaaaaa... draga mea, esti "crima si pedeapsa"... :lol:scuze da tolstoi,si cred ca ,razboi si pace e una din operele lui.eu oricum citesc mai putin literatura ,numai ce imi trebuie sau citesc beletristica intr-o limba straina!de obicei citeam filozofie -kant -raison....,psihologi-cunoasterea omului,personalitate,....complexitatea psihicului uman..carti de cunoastere,utile pt.viata ,etcprin liceu mai citeam nostradamus,estrateresti,aurele pers.e drept ca din orice carte se invata ceva,si cum prefer sa imbin utilul cu placutul,citeam mai mult stiintifice,si mai putin romane...etc.atat ca cu memoria titlului stau mai slab si anumarului.....dar ce e mai important esteriorul numele sau ce inteleg?e ideal toate doua,dar...nu exista perfectiune,iar eu am abilitatea de intelegere mare,chiar si coeficientul de inteligenta,am glumit!
Nightwane
09 Jan 2005, 13:43
de obicei citeam filozofie -kant -raison....,psihologi-cunoasterea omului,personalitate,....complexitatea psihicului uman..carti de cunoastere,utile pt.viata
asa asa...zi-le irene. zi-le de filosofia aia... zi de kant, de raison si de personalitate si de complexitatea pshicului. Stim ca poti.
iar eu am abilitatea de intelegere mare,chiar si coeficientul de inteligenta,am glumit!
:lol: :lol: :lol: nu tre sa ne explici, ca ne-am dat seama.
@obvious/: AYE! AYE!
irene marlyne monroe
09 Jan 2005, 13:53
de obicei citeam filozofie -kant -raison....,psihologi-cunoasterea omului,personalitate,....complexitatea psihicului uman..carti de cunoastere,utile pt.viata
asa asa...zi-le irene. zi-le de filosofia aia... zi de kant, de raison si de personalitate si de complexitatea pshicului. Stim ca poti.
iar eu am abilitatea de intelegere mare,chiar si coeficientul de inteligenta,am glumit!
:lol: :lol: :lol: nu tre sa ne explici, ca ne-am dat seama.merci la fel!dar lasa-i sa citeasca singuri sa inteleaga prin propria-i mentalitate.de cand am facut acel curs am citit si diferite carti din mass-media,televiziune..etc.ok pe diseara!trebuie sa ajung la circus globus am o invitatie de la directoare si apoi sa vorbesc,e posibil sa fiu actrita acolo,ma recomandat cineva,dar trebuie mai intai sa vad spectacolul si apoi ramane de vazut!uratim noroc pentru ce va fi si sa am posibilitatea de activitatea respectiva!asa ca trebuie sa mananc sa ma pregatesc si sa fac o baita caldaaaaaaaa,dar singurica :(( va povestesc dupa mai multe!sper sa am bafta imi doresc mult!
@obvious/: AYE! AYE!
Nightwane
09 Jan 2005, 13:58
merci la fel!dar lasa-i sa citeasca singuri sa inteleaga prin propria-i mentalitate.de cand am facut acel curs am citit si diferite carti din mass-media,televiziune..etc.ok pe diseara!trebuie sa ajung la circus globus am o invitatie de la directoare si apoi sa vorbesc,e posibil sa fiu actrita acolo,ma recomandat cineva,dar trebuie mai intai sa vad spectacolul si apoi ramane de vazut!uratim noroc pentru ce va fi si sa am posibilitatea de activitatea respectiva!asa ca trebuie sa mananc sa ma pregatesc si sa fac o baita caldaaaaaaaa,dar singurica :(( va povestesc dupa mai multe!sper sa am bafta imi doresc mult!
trist trist...faci baitza singurica-singurica. nasol. vezi sa n-adormi in cada. iti urez succes si sper sa ajungi actrita la circ, acolo unde iti doresti :D
AYE! AYE!
cherryblossom
09 Jan 2005, 14:04
trist trist...faci baitza singurica-singurica. nasol. vezi sa n-adormi in cada. iti urez succes si sper sa ajungi actrita la circ, acolo unde iti doresti :D
:lol: :lol: :lol:
irene marlyne monroe
09 Jan 2005, 14:08
merci la fel!dar lasa-i sa citeasca singuri sa inteleaga prin propria-i mentalitate.de cand am facut acel curs am citit si diferite carti din mass-media,televiziune..etc.ok pe diseara!trebuie sa ajung la circus globus am o invitatie de la directoare si apoi sa vorbesc,e posibil sa fiu actrita acolo,ma recomandat cineva,dar trebuie mai intai sa vad spectacolul si apoi ramane de vazut!uratim noroc pentru ce va fi si sa am posibilitatea de activitatea respectiva!asa ca trebuie sa mananc sa ma pregatesc si sa fac o baita caldaaaaaaaa,dar singurica :(( va povestesc dupa mai multe!sper sa am bafta imi doresc mult!
trist trist...faci baitza singurica-singurica. nasol. vezi sa n-adormi in cada. iti urez succes si sper sa ajungi actrita la circ, acolo unde iti doresti :Deu vrea actriza de film ,dar pentru inceput ar fi super sa ma accepte ca actrita la circ.dar totusi sa nu imi fac iluzi desarte,inainte de a vedea cum stau luiocrurile.bafta si voua ,in tot ceea ce va doriti!cu baita m-am obisnuit sa fac si singurica,desi de la revelion a iesit o tentativa de companie,dar totul ramane de vazut!va pup!
AYE! AYE!
obvious
09 Jan 2005, 14:12
aw...god dammit you guys...(cu voce de cartman)..
Gaandalf
09 Jan 2005, 14:14
asta este cel mai amuzant topic de pe forum ... lectura amuzanta top notch! :lol:
riiiiight...
draga de irene, nu o intelege nimeni cand ne povesteste de tolstoievski si de alti mair genii pe care i-a citit ea in viata trecuta. face baie singurica de mult timp, si ma intreb daca inca mai are buza umflata. nu o intelege nimeni in ceea ce incerca ea sa ne comunice, o singuratate nasoala rau... saraca...
tot ce pot raspunde e AYE AYE
Ummm... Poate a citit Cunt, nu Kant... Ma gandesc si yo...
aye aye aye...
@ irene
Fah, "filosofic" ti-o zic : o sugi !!! Circareaso !!! Ce misto ar fi fost sa te vad si eu azi, sa te ating si sa ma ciupesc, ca nu cumva sa visez. :hmm:
Gaandalf
09 Jan 2005, 22:23
she fell right into the wolf's den ... and the sure got PHDz ... if u follow me ... :lol:
irene marlyne monroe
09 Jan 2005, 22:47
@ irene
Fah, "filosofic" ti-o zic : o sugi !!! Circareaso !!! Ce misto ar fi fost sa te vad si eu azi, sa te ating si sa ma ciupesc, ca nu cumva sa visez. :hmm:hei,nu ma interpreta ca pe tine,daca tu o sugi nu inseamna ca si eu,eu decat acadele-cand eram copil.stai linistit ca doar momentan am fost la spectacol si inca nu am vorbit cu directoarea,ca era tarziu,ramane totul de vazut ,daca sunt ok,si ma accepta.imi doresc mult aceasta seansa,ar fi un inceput spre a avea si rlri in film,adica sa devin actrita de film,dar totul e posibil ,dar in timp!
irene marlyne monroe
10 Jan 2005, 16:37
salutare,inca nu am vorbit pt.actrita cu directoarea brandusa novac,caci mi-a zis sa sun peste doua ore. dar in schim ce credeti ca am mai facut?m-am dus la manele si muzica orientala preselectie concurs pt.miss piranda,dar cred ca este totul aranjat,din cate am observat!asa ca daca o vreti sa o vedti me marlyne la manele in costum oriental,uitativa la oservator stiri ora 7-7.30.ANTENA 1credeti ca am facut o prostie ducandu-ma la asa ceva?imi afecteaza imaginea si visul meu de actrita?????????dar imi place sa particip de cate ori am ocazia la toate even.,concursuri,activitati posibile,dar esceptand pornosurile.astep parerea voastra!
Nightwane
10 Jan 2005, 16:44
esceptand pornosurile.
nu trebuie sa "esiste esceptii". Pacat ca nu ai venit la meeting. Aveai ceva de invatat despre arta si munca din spatele (si din fata, si din gura) unui film porno (ask korben :P) si multa lume a vrut sa te cunoasca dar au fost fericiti cand au aflat ca te duci la circ, stiind ca acolo ti-e locul. :love:
salutare,inca nu am vorbit pt.actrita cu directoarea brandusa novac,caci mi-a zis sa sun peste doua ore. dar in schim ce credeti ca am mai facut?m-am dus la manele si muzica orientala preselectie concurs pt.miss piranda,dar cred ca este totul aranjat,din cate am observat!asa ca daca o vreti sa o vedti me marlyne la manele in costum oriental,uitativa la oservator stiri ora 7-7.30.credeti ca am facut o prostie ducandu-ma la asa ceva?imi afecteaza imaginea si visul meu de actrita?????????dar imi place sa particip de cate ori am ocazia la toate even.,concursuri,activitati posibile,dar esceptand pornosurile.astep parerea voastra!
Eu sunt complexat de ce scrie fetitza asta. E unica!
irene marlyne monroe
10 Jan 2005, 16:47
esceptand pornosurile.
nu trebuie sa "esiste esceptii". Pacat ca nu ai venit la meeting. Aveai ceva de invatat despre arta si munca din spatele (si din fata, si din gura) unui film porno (ask korben :P) si multa lume a vrut sa te cunoasca dar au fost fericiti cand au aflat ca te duci la circ, stiind ca acolo ti-e locul. :love:nu am fost pe faza,stiti ca doar imi face placere sa ne intalnim,dar am intelesc ca 1-2ori pe an se intalnesc pers.de pe forum,de ce nu m-ati anuntat si pe mine?????????????????????? :x
irene marlyne monroe
10 Jan 2005, 16:50
salutare,inca nu am vorbit pt.actrita cu directoarea brandusa novac,caci mi-a zis sa sun peste doua ore. dar in schim ce credeti ca am mai facut?m-am dus la manele si muzica orientala preselectie concurs pt.miss piranda,dar cred ca este totul aranjat,din cate am observat!asa ca daca o vreti sa o vedti me marlyne la manele in costum oriental,uitativa la oservator stiri ora 7-7.30.credeti ca am facut o prostie ducandu-ma la asa ceva?imi afecteaza imaginea si visul meu de actrita?????????dar imi place sa particip de cate ori am ocazia la toate even.,concursuri,activitati posibile,dar esceptand pornosurile.astep parerea voastra!
Eu sunt complexat de ce scrie fetitza asta. E unica!
:P merci!dar insensul bun al cuvantului sunt unica???????????? 8)
esti inimitabila.
irene marlyne monroe
10 Jan 2005, 16:54
esceptand pornosurile.
nu trebuie sa "esiste esceptii". Pacat ca nu ai venit la meeting. Aveai ceva de invatat despre arta si munca din spatele (si din fata, si din gura) unui film porno (ask korben :P) si multa lume a vrut sa te cunoasca dar au fost fericiti cand au aflat ca te duci la circ, stiind ca acolo ti-e locul. :love:
da sigur nu ezista eseptie intr-un film ca si in viata se mai face si sex/dragoste,DAR nu doresc sa am ocazia de film cu conotatie erotica/pornos,ci film normal.
irene, irene, ce s-ar face cinemagia fara tine. tu, care ai ramas singurul clown de-aici...
cu adevarat esti de neconceput.
mai citeste cunt un pic, si zi-ne ce scrie, ok? suntem tare cutriosi.
irene marlyne monroe
10 Jan 2005, 17:01
esti inimitabila.
SI EU AM LUCIT astazi printre tigani :oops: pers.de etnie roma!
SI EU AM LUCIT astazi printre tigani :oops: pers.de etnie roma!
Si nu povesteti cum a fost? Ai filmat ceva?
irene marlyne monroe
10 Jan 2005, 18:09
irene, irene, ce s-ar face cinemagia fara tine. tu, care ai ramas singurul clown de-aici...
cu adevarat esti de neconceput.
mai citeste cunt un pic, si zi-ne ce scrie, ok? suntem tare cutriosi.hai nu crezi ca e mai bine sa -ti arat sa iti demonstrez decat sa iti traduc????mai scrieti si voi si in romana,franceza ,italiana nu numai in engleza si cei drept o inteleg -nivel mediu
irene marlyne monroe
10 Jan 2005, 18:13
esti inimitabila.
SI EU AM LUCIT astazi printre tigani :oops: pers.de etnie roma!dar am fost selectata UITATIVA LA ANTENA 1 TREBUIE SA URMEZE SELECTIA
Ce sa ne demonstrezi? Oricum, da-ne citate din Cunt te rugam, ce mai zice?
irene marlyne monroe
10 Jan 2005, 19:29
Ce sa ne demonstrezi? Oricum, da-ne citate din Cunt te rugam, ce mai zice?draga am inteles gresit,credeam ca e cunt este o prostioara in engleza,marea opera la raisone...este una dintre cele mai grele carti-este o trilogie-3 mari capitole si 3 mari concepte.dar si froid a fost un mare psihanalist la fel ca filosoful kant.
irene marlyne monroe
10 Jan 2005, 19:33
Ce sa ne demonstrezi? Oricum, da-ne citate din Cunt te rugam, ce mai zice?draga am inteles gresit,credeam ca e cunt este o prostioara in engleza,marea opera la raisone...este una dintre cele mai grele carti-este o trilogie-3 mari capitole si 3 mari concepte.dar si freud a fost un mare psihanalist la fel ca filosoful kant.dar nu am chef sa imi rascolesc mintea acum.faza importanta este ca am vorbit cu directoarea si m-a programat pentru luna febroarie pentru a da o proba pentru actrita.
Nightwane
10 Jan 2005, 20:01
froid
gee-zuz!!!
irene marlyne monroe
10 Jan 2005, 20:03
Ce sa ne demonstrezi? Oricum, da-ne citate din Cunt te rugam, ce mai zice?draga am inteles gresit,credeam ca e cunt este o prostioara in engleza,marea opera la raisone...este una dintre cele mai grele carti-este o trilogie-3 mari capitole si 3 mari concepte.dar si freud a fost un mare psihanalist la fel ca filosoful kant.dar nu am chef sa imi rascolesc mintea acum.faza importanta este ca am vorbit cu directoarea si m-a programat pentru luna febroarie pentru a da o proba pentru actrita.
sti de ce imi pare rau ca la intrebarea daca sunt buna pt.actorie eu eu am raspuns modest ca incerc sa fiu eficienta,cand trebuia SUNT CEL MAI BUN actor in devenire-ca sunt buna!si ce imi mai pare rau ca am momente ca atunci sa am o ocazie sa o pierd din cauza orgolului sau a prostiei mele de moment,astazi am fost fraiera ca nu am dat si eu interviu la acea preselectie-acum mi-am schimbat ideile de azi,mmmmmmmmmm.mai bine ma apuc sa citesc ceva pt.scoala am inceput primul capitol la cartea"relatiile interpersonale-a gandi,a simti,a interactiona"nu stiu ce am sunt nervoasa,desi ar trebui sa fiu fericita de acordarea sansei de actrita la circ-sigur nu-i ca si la film ,dar asta e un inceput ,numai sa fiu acceptata.faza e ca poate imi incurca planurile,nu voi voi mai sti daca sa mai plec sau nu in afara,mai era acolo si agentia acea de care v-am vorbit care vrea sa colaboreze cu mine-uite de exemplu astazi pers.respectiva mi-a trimis 100 euro,mi-a incarcat cartela de italya cu 20 euo si eu nu am nimic cu aceasta pers. ,decat totul strict profesional ,ma simt chiar si datoare pentru amabilitatea de care a dat dovada,dar sunt apreciata,dar aici in rom.nu ei vror sa lucreze cu tine ,ci tu sa te faci apreciat.probabil sunt romancele frumoase si au se unde alege...etc,voi fi pusa iar in dubi acolo se si castiga mult mai bine si am avut mai multa bafta in tot decat in rom.,dar pe o parte e alta sa fi actrita in tara ta,sunt alte sentimente.....astept parerile
irene marlyne monroe
10 Jan 2005, 20:06
Ce sa ne demonstrezi? Oricum, da-ne citate din Cunt te rugam, ce mai zice?draga am inteles gresit,credeam ca e cunt este o prostioara in engleza,marea opera la raisone...este una dintre cele mai grele carti-este o trilogie-3 mari capitole si 3 mari concepte.dar si freud a fost un mare psihanalist la fel ca filosoful kant.dar nu am chef sa imi rascolesc mintea acum
.faza importanta este ca am vorbit cu directoarea si m-a programat pentru luna febroarie pentru a da o proba pentru actrita.
sti de ce imi pare rau ca la intrebarea daca sunt buna pt.actorie eu eu am raspuns modest ca incerc sa fiu eficienta,cand trebuia SUNT CEL MAI BUN actor in devenire-ca sunt buna!si ce imi mai pare rau ca am momente ca atunci sa am o ocazie sa o pierd din cauza orgolului sau a prostiei mele de moment,astazi am fost fraiera ca nu am dat si eu interviu la acea preselectie-acum mi-am schimbat ideile de azi,mmmmmmmmmm.mai bine ma apuc sa citesc ceva pt.scoala am inceput primul capitol la cartea"relatiile interpersonale-a gandi,a simti,a interactiona"nu stiu ce am sunt nervoasa,desi ar trebui sa fiu fericita de acordarea sansei de actrita la circ-sigur nu-i ca si la film ,dar asta e un inceput ,numai sa fiu acceptata.faza e ca poate imi incurca planurile,nu voi voi mai sti daca sa mai plec sau nu in afara,mai era acolo si agentia acea de care v-am vorbit care vrea sa colaboreze cu mine-uite de exemplu astazi pers.respectiva mi-a trimis 100 euro,mi-a incarcat cartela de italya cu 20 euo si eu nu am nimic cu aceasta pers. ,decat totul strict profesional ,ma simt chiar si datoare pentru amabilitatea de care a dat dovada,dar sunt apreciata,dar aici in rom.nu ei vror sa lucreze cu tine ,ci tu sa te faci apreciat.probabil sunt romancele frumoase si au se unde alege...etc,voi fi pusa iar in dubi acolo se si castiga mult mai bine si am avut mai multa bafta in tot decat in rom.,dar pe o parte e alta sa fi actrita in tara ta,sunt alte sentimente.....astept parerile
irene marlyne monroe
10 Jan 2005, 20:15
froid
gee-zuz!!!mai citeste o data textul ca am corectat,FREUD
pornosuri ??? :w00t: te supraestimezi, nu cred ca ai fi in stare sa o nimeresti, ce sa mai vorbim de cuprins, cu toate busele tale augmentate, tot degeaba.
Ce-ai facut la circ, ti-ai gasit calaretz ?
herbert
11 Jan 2005, 01:01
emanuel, te rog mult sa inchizi acest topic. e aiuritor ce se intampla in viscerele sale. si se pune mana pe orice, numai pe carte nu.
si Gaudeamus-ul a trecut...
irene - care are toate datele unei vedete (m-a impresionat dialogul pe care l-a avut cu marx :P ) isi poate deschide un topic nou, mai adecvat preocuparilor sale lucitoare.
@herbert (si numai lui). Idioata a mai deschis vreo doua, dar a uitat sa scrie acolo. Isi varza fecaua fix unde nu trebuie.
M_olecula
11 Jan 2005, 03:52
Isi varza fecaua fix unde nu trebuie.
Si tu ii raspunzi(fix unde nu trebuie)
irene marlyne monroe
11 Jan 2005, 07:59
pornosuri ??? :w00t: te supraestimezi, nu cred ca ai fi in stare sa o nimeresti, ce sa mai vorbim de cuprins, cu toate busele tale augmentate, tot degeaba.
pai v-am zis,ca am vorbit cu directoarea si m-a programat pentru luna febroarie sa ma duc la o proba!dar de ce nu sunteti pe faza sa cititi si cei mai sus scris?
irene marlyne monroe
11 Jan 2005, 08:08
dar recunosc ca la capitolul acesta sunt mai slabaDARma pot descurca si invata daca vreau,dar nu doresc acest lucru!e prefer sa mananc dragoste fara tacamuri dintre acestea,sau daca baiatul vrea sa adauge putin sos de limbi,cu atat mai bine,eu nu!ai vrea sa invat si tu sa fi cel pe care se experimenteaza,nu???????
irene marlyne monroe
11 Jan 2005, 08:13
@herbert (si numai lui). Idioata a mai deschis vreo doua, dar a uitat sa scrie acolo. Isi varza fecaua fix unde nu trebuie.
pai ,atunci sa ne intalnimsi va astept in vreau sa stiu -in titlurile deschise de mine!
te doare nu irene? te doare....
irene marlyne monroe
13 Jan 2005, 20:00
te doare nu irene? te doare....
ce anume sa ma doara?de tine?da ma doare ingrozitor de tare in cot iar am fost la antrenamente,iar duminica la sala polivalenta va fi spectacolul-miss piranda ,asa ca daca veniti va astept ,dar nu pot sa invit pe nimeni este cu intrare,poate la circ daca voi trece proba.daca vreti sa ma vedeti ,urmariti stirile protv,in reluare sunt in costum albastru si dansez in prim plan.miercuri incep examenele,am doua examene miercuri,si eu nici nu am invatat nimic,dar ma descurc eu si invat pe ultima suta de metri,doar sunt o fire capabila,nu?va astept sa intrati in forum-ul "vreau sa tiu" in special "vreau sa fiu actrita".ok!pupicuri!
Mai du-te fah in p*** mea de jegoasa ! Rapciuga dracu' !!! Lasa-ne in m**** ma-ti de jegoasa !! Esti exasperanta !!!
Ai inteles ? Suficient de subtil pt. creierul tau de bibilica ? Esti varza, nu te vrea nimeni, plictisesti, pleca in p*** mea pe centura !!! Circareaso !!!
Gaandalf
13 Jan 2005, 23:42
aoleu ce tare! :lol: :lol: :lol:
Direct: highlight-ul serii , Best Of Cinemagia!
:lol:
Bulumulu
14 Jan 2005, 04:44
:w00t: looooool :w00t:
o fata cu idealuri in viata
Bulumulu
14 Jan 2005, 04:49
@in reluare sunt in costum albastru si dansez in prim plan...
:w00t:
....
....
....
:((
irene marlyne monroe
14 Jan 2005, 09:21
Mai du-te fah in p*** mea de jegoasa ! Rapciuga dracu' !!! Lasa-ne in m**** ma-ti de jegoasa !! Esti exasperanta !!!
Ai inteles ? Suficient de subtil pt. creierul tau de bibilica ? Esti varza, nu te vrea nimeni, plictisesti, pleca in p*** mea pe centura !!! Circareaso !!!cum iti permiti sa vorbesti asa,esti un nesimtit!daca nu ma cunosti nu vorbi asa,iar daca am participat printre tigani la concurs -eu nu sunt jegoasa ta,imi place sa particip la activitati,concursuri-chiar imi fac reclama,ma cunoaste lumea ca apoi cand sunt actrita sa ma afirm mai usor,nu,|?si credema pe centura sau in pornuri nu voi ajunge nici sa fiu la limita de tot,dar ceea ce nu se intampla -pentru ca sunt o fire descurcareata,si orgolioasa cu personalitate(si oricum mai am ceva banuti deoparte in care voi intra la nevoie,de aceea daca am activitati sunt binevenite.gresesti cand spui ca nu ma vrea nimeni ,chiar sunt divinizata si indiferent unde ma duc sunt placuta,si ce-i drept arat si bine si am calitati specifice,problema este ca eu sunt dificila,cand doresc sa am un prieten ,cand doresc sa fiu libera.....si multe altele.
cherryblossom
14 Jan 2005, 10:23
irene, nu te supara, crede-ma, lui nume ii place de tine... de cand a aflat ca dansezi din buric se gandeste sa te invite la o nunta tiganeasca, cica o sa cada aia pe spate cand o sa te vada... dar n-are curaj sa-ti zica... serios, e un tip mai timid, de-aia face asa... tu gandeste-te serios la ce ti-am zis, s-ar putea sa iasa bani frumushei... 8)
Mi-au zis Nume si Nightwane ca vor sa te invite pe 14 februarie intr-un gang (e faimos gangul asta, culmea, are si un nume: ) bang, serios, ne adunam mai multi sa vedem cum lucesti :)
...poate ar fi o idee buna sa inchideti topicul
tipic
totusi e amuzant ca la mai pune mana pe o carte se discuta dsp pus mana p irene
in cadrul unui gangbang
emanuel
14 Jan 2005, 16:37
Daca nu revenit la subiect si la carti, voi inchide topicul.
M_olecula
14 Jan 2005, 17:41
[quote="irene marlyne monroe"]chiar sunt divinizata
Esti pe mortii tai...
Gaandalf
14 Jan 2005, 18:09
Daca nu revenit la subiect si la carti, voi inchide topicul.
Pai irene e de vina.
Eu nu pot sa ma abtzin sa nu rad shi sa nu comentez.
Ea traieshte intr-o lume a ei. E funny. Dar nu pe topicul asta. Aici ai dreptate.
irene marlyne monroe
14 Jan 2005, 18:59
irene, nu te supara, crede-ma, lui nume ii place de tine... de cand a aflat ca dansezi din buric se gandeste sa te invite la o nunta tiganeasca, cica o sa cada aia pe spate cand o sa te vada... dar n-are curaj sa-ti zica... serios, e un tip mai timid, de-aia face asa... tu gandeste-te serios la ce ti-am zis, s-ar putea sa iasa bani frumushei... 8)
merci draga,esti draguta,dar nu uita care e idealul meu in viata -Actrita si nu dansatoare.iar despre nume ce sa zic,ai dreptate nu vrea sa isi arate sentimentele fata de mine si se esteriorizeaza in felul acesta-are motivele lui,nu?dar si eu il indragesc,dar trebuie sa invete sa aprecieze si sa accepte oameni asa cum sunt ei,si conteaza calitatea nu cantitatea-este valabil si pentru dimensiunea capului cat si a inaltimi!veniti pe forum vreu sa stiu si aflati ce mi-au zis tigancusele despre buzele mele,ok!
Cinemania
14 Jan 2005, 23:27
btw, a citit careva "Das Glasperlenspiel" (habar n-am cum suna varianta tradusa la noi) de Hermann Hesse...am primit-o cadou si m-as apuca de ea...oh...sorry...did I interrupt something?! :D
PS: intrebarea despre carte ramane valabila..astept un raspuns valabil
europe_east
14 Jan 2005, 23:32
YES. Jocul cu margele de sticla. E una din cartile care m-a lasat in transa/colaps (pozitiv) mental total din cat imi aduc eu aminte.
Cinemania
14 Jan 2005, 23:38
YES. Jocul cu margele de sticla. E una din cartile care m-a lasat in transa/colaps (pozitiv) mental total din cat imi aduc eu aminte.
imi miroase a bine...merci de recomandare
da, das glassperlenspiel merita citita.... insa in gemana... e olimba slpendida folosita in carte, si nu cred ca traducerile ajung la inaltimea adevarata a cartii...
emanuel, te rog eu mult, daca mai exista injuraturi pe-aici, inchide topicul... e pacat, nu de alta.
emanuel, te rog eu mult, daca mai exista injuraturi pe-aici, inchide topicul... e pacat, nu de alta.
Ce sensibili suntem, suflet de vioara.
Nu inchis, ci tarfa banata/impuscata/violata pe unele subiecte care-i depasesc iq-ul de bibilica beata.
da, das glassperlenspiel merita citita.... insa in gemana... e olimba slpendida folosita in carte, si nu cred ca traducerile ajung la inaltimea adevarata a cartii...
Eu am citit-o in romana si mi-a placut f mult, nu puteam sa o mai las din mana, nu vroiam sa se termine, cu toate ca e destul de groasa. Daca si tradusa m-a impresionat asa mult, pot doar sa-mi imaginez cat de frumoasa e in original. Merita intr-adevar sa fie citita.
Cinemania
15 Jan 2005, 19:57
Eu am citit-o in romana si mi-a placut f mult, nu puteam sa o mai las din mana, nu vroiam sa se termine, cu toate ca e destul de groasa. Daca si tradusa m-a impresionat asa mult, pot doar sa-mi imaginez cat de frumoasa e in original. Merita intr-adevar sa fie citita.
ce-a scris un german, merita citit in germana, as :D ta-i clar
@europe east
Vad ca esti patrunsa iar de stahanovismul ala adorabil. Uite de unde se ridicase aparatoarea tarfei absolute a cinemagiei (in fiecare comunitate trebuie sa existe si o tarfa, se pare ca noi am capat-o deja). Nu erai tu cea care propunea banarea ei de pe cinemagia, plus a celor care fac greseli de ortografie ??? Ia vezi pe la "condica".
"Badaran" ... nu-ti mai suprima sentimentele draga, oricum cu greu ma poti atinge cu ceva de genul asta. Data viitoare nu-ti mai sterge mesajele din precautie, se inregistreaza, sau incearca sa gandesti de doua ori inainte de a le posta.
Daca nu esti sigura de continutul lor, lucreaza-le offline, sleep it over, si a doua zi ia o decizie. ;)
europe_east
16 Jan 2005, 01:18
Ce ziceam eu (in mesajul sters) si inca sustin este ca grosolania mesajelor tale la adresa lui IMM este mai suparatoare decat mesajele ei.
Cum ziceam, nu iti dai seama de un lucru: injuratura vorbita e altceva decat cea scrisa. Am sters mesajul pentru ca acum mi se pare total ineficient genul asta de critica. Dar ma bucur ca l-ai citit.
Ce ziceam eu (in mesajul sters) si inca sustin este ca grosolania mesajelor tale la adresa lui IMM este mai suparatoare decat mesajele ei.
Mda, asta era si ideea ... poate o atinge ceva.... dar nu cred ... are soriciul de elefant.
BUSTED !
silver_boy
16 Jan 2005, 11:13
Am citi si eu ce-a scris fatuca asta .(n-am mai intrat de mult pe forum )..Irene Marlyn Monroe....Mi-am spus ca la urma urmei daca sunt capabil de atata rabdare si stapanire de sine , nu e totul pierdut ...
Am pus apoi tastatura usor pe masuta , am stins lumina , computeru ...m-am bagat sub patura. ..si... m-am gandit mult la sensul vietii...In fine ..trec repede peste amanuntul ca tot chinuindu-ma sa ma gandesc la "sens " tot ce mi sa revelat (daca mi sa revelat ceva ) a fost non-sensul ei ...Dar astea-s amanunte...
Ideea e ca ....(exceptand scenariul in care cineva pur si simplu isi bate joc de noi ....n-ati avut impresia asta ?) prostia ei e... vie .
Si , habar n-am de ce , trebuie sa-i fim recunoscatori .
In fond ...daca n-ar exista prostie cum am mai putea discerne inteligenta unuia ca mine , a unuia ca " nume "....-:))))
Ca sa nu fiu acuzat ca denaturez ideea forumului spun doar atat : Don Quijote in Est . Octavian Paler ....Ultima citita .
De fapt n-am citit-o toata ..mai am vreo 5 pagini ..pe care ma gandeam sa nu le citesc , caci nu-i asa ca orice lucru pe care-l terminam , il ucidem ? -:)
Asa as caracterizao pe IMM ..sper sa nu se supere (rau)
in fond faptul de a fi viu a mai valoros decat nocivitatea prostiei .
Sau nu e .
notorious
16 Jan 2005, 14:53
scuze ca ma bag si eu ca musca-n lapte. :D
era vorba de ultima carte citita, nu ?
'pledoarii imposibile', walter block. literatura economica. injurati-ma ! si eu cand aud kestii dintr-astea, 'literatura economica', mi se zburleste paru-n cap !
inainte sa ma trageti de urechi, va spun subtitlul: 'in apararea prostituatelor, traficantilor de droguri, camatarilor si a altor stigmatizati'. :shock: :)
dc vreti, va povestesc mai multe.
notorious
16 Jan 2005, 14:55
apropo - voua nu vi se face mila odata de biata fata ? ce vina are fata ca s-a nascut intr-un borcan de muraturi ?
Gaandalf
16 Jan 2005, 14:57
'pledoarii imposibile', walter block. literatura economica.
dc vreti, va povestesc mai multe.
please do ...
notorious
17 Jan 2005, 10:10
va dau pe bucatele:
prostituata (capitolul I)
din constitutie stim ca proprietatea privata este sacra si inviolabila. omul este, deci proprietarul corpului sau, iar prostituata nu poate fi oprita de la a si-l 'vinde'.
cartea cu pricina este bazata pe principiul libertarianismului, ce presupune un mod de dozare a fortei intr-o economie libera: a nu se actiona prin agresiune asupra non-agresorului. piata este un loc liber, iar tranzactiile se desfasoara intre niste 'adulti responsabili', capabili sa constientizeze si sa-si asume consecintele deciziei lor. asadar, atata timp cat schimbul este liber, ambele parti considerand ca pot beneficia de pe urma lui, atunci este un non-sens sa-l 'interzici'.
cam despre asta este cartea.
@notorious
an amazing book... highly intelectual... imi place..
by the way, asta imi aduce aminte de o carte pe care am citit-o si eu la un moment dat... the toshiba users handbook... tot asa cu chestii incredibil de interesante: 'please make sure to use the 'on/off' button when turning your computer on or off.'.... hehehehe
notorious
17 Jan 2005, 20:27
by the way, asta imi aduce aminte de o carte pe care am citit-o si eu la un moment dat... the toshiba users handbook... tot asa cu chestii incredibil de interesante: 'please make sure to use the 'on/off' button when turning your computer on or off.'.... hehehehe
in cazul asta ar fi vremea sa evoluezi la carti de colorat, puiule.
@nae
Nu lua in seama carcotasii, e superba, serios. "Nu bagati in cuptorul cu microunde pisica, nu se va usca" sau "in timp ce faceti baie nu aruncati uscatorul de par in cada, va veti electrocuta". :lol:
Americanii sunt idioti, au nevoie de prospect si pt. deschis usa. In plus sunt si procesomani.
notorious
18 Jan 2005, 09:05
Americanii sunt idioti, au nevoie de prospect si pt. deschis usa. In plus sunt si procesomani.
walter block este australian (in cazul in care te intrebai, asta este colonie britanica, n-are chiar nici o legatura cu america), daca asta insinuai in pasareasca ta.
deci, iti zic eu una mai buna decat orice prospect: 'daca nu stii, nu te baga'.
Patraulea ... vorbeam cu nae, nu te mai simti obligat sa intervii, nu e necesar. Era o gluma care i-am spus-o la o cafea. :hmm:
mai puneti mana pe o carte, ca doar asta conteaza, mai ales de cand CineMagia a cazut intr-un teribilsm infantil.
S-a intalnit cineva cu asta ?
ma retrag - pe o perioada de timp - de pe forumul Cinemagia... sunt scarbit de ultimile evolutii de aici (un egoist si un paranoic ca Ambra a ajuns moderator!) si iau o distanta sanitara... le multumesc celor pe care i-am citit si apreciat (sunt multi), iar celorlalti le doresc sa evolueze... la o buna - sper - revedere.
Vad ca a aparut iar micu.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.