PDA

View Full Version : Mesaje sterse din ordinul lui Ambra Blu? ...

europe_east
17 Nov 2004, 20:31
Am postat un mesaj care exprima stupoarea mea la a vedea ca cineva deschide un subiect si in acelasi mesaj de inceput se pune formula 'PENTRU DOBITOCI'. Si spuneam ca: tre' intr-adevar sa fii tampit sau naiv ca dupa asa ceva sa continui o discutie. Mi se pare INACCEPTABILA stergerea mesajului cu pricina. Sunt nenumarate discutii unde se divagheaza: vezi Michael Moore, Cel mai recent film vazut, etc. Mesajul meu nu continea vulgaritati. Pe cand mesajul original continea o jiginire impardonabila. Eu nu inteleg cum se poate intampla asa ceva.

cherryblossom
17 Nov 2004, 20:35
Europe_East :love: , relax, nu te enerva degeaba.... sa speram ca apare intr-un final clasicu' ala, si atunci nu va mai fi nevoie sa scrii la topicurile lui ab... daca nu apare si nu apare, ne caram cu totii pe alte forumuri, am auzit ca e unul misto de tot pe rotten tomatoes, unde aia chiar stau si comenteaza la filme, nu ca aici...

nume
17 Nov 2004, 20:41
am observat si eu chestia care o reclami tu aici. S-a intamplat si in alte parti, nu numai la iconoclast. "Pt. dobitoci"-dedicatia aia e floare la ureche, am vazut unele "foarte instructive si din care chiar ai ce invata".

keyzer soze
17 Nov 2004, 20:51
europe, lasa, nu mai plange... echipa de clasici :oops: se formeaza incet dar sigur

europe_east
17 Nov 2004, 21:03
Nu plang! Doar ca mi se pare un ABUZ!!!!!!!!!! Adica stergi mesaje asa, pur si simplu? Unde s-a mai pomenit asa ceva? Stergi mesaje cu vulgaritati, stergi mesaje de maniaci depresivi si care se repeta la nesfarsit, dar care e MOTIVUL in cazul de fata? Cred ca nu sta nimic in picioare... Nimic mai de prost gust decat sa incepi un subiect pe un Forum al carui moderator esti si sa te adresezi celorlalti cu 'Pentru dobitoci'. Halal moderator. Pana acum mi se pareau poate relativ tolerabile darile in stamba ale domniei sale, deh, unii sunt iconoclasti de mici, copii teribili, e si asta un stil. La injuraturi raspunzi cu injuraturi, foarte bine. Da asta mi se pare marlanie.

nume
17 Nov 2004, 21:33
@ Ambra Blu Am si eu o intrebare pt. tine la care sper sa raspunzi cat se poate de serios si sa lasi badarania la o parte: cui te adresezi tu prin postarile tale (peste 1000), daca consideri indivizii care scriu aici dobitoci? Cred ca nu a existat nici unul cu care sa nu te fi certat, poate mai putin cu cei de la cluj (deh colegi). Ti-am urmarit posturile, se vede ca le ai, dar strici totul prin atitudine. Sa fii "cineva" pe forumul cinemagia nu mi se pare mare lucru. Pana la urma aici se discuta despre filme si atat.Sau poate mai vrei sa pleci la vreun festival "moca" si sa te alcoolizezi iar pe banii astora.Daca e asa succes ! 8)

europe_east
17 Nov 2004, 21:40
Pesemne nu va dati seama cu cine aveti de a face, de incercati sa o luati cu frumosul. Dupa ultima isprava mie mi se pare ca avem de a face cu un expert in marlanie. Atat si nimic mai mult.

BeNnY
17 Nov 2004, 22:27
Nu inteleg, sa-mi explice si mie cineva, aveti impresia ca Ambra e moderatoare?

A, poate nu ati observat pana acum, naivi europe_east si nume, Staff-ul Cinemagia aplica numai ce reguli vor ei, cand vor ei, care se rasfrang asupra si numai asupra celor care vor ei.

herbert
17 Nov 2004, 22:43
Nu inteleg, sa-mi explice si mie cineva, aveti impresia ca Ambra e moderatoare?

o, nu, nu e moderatoare...
e alceva...

Mala Portugal
17 Nov 2004, 22:45
Pai bine mai, voi credeti ca internetul e vreo forma de democratie online?

Jay
17 Nov 2004, 22:46
Nimic nu e democratie

BeNnY
17 Nov 2004, 22:47
Misto ca ei au facut regulamentul si tot ei nu-l respecta. Atunci noi cum cacat sa-l respectam? Bine ca au creat un precedent

Îmi bag pula-n ma-ta sa creez un precedent
Tu încearca sa ma bagi în ma-ta - cât mai lent.

europe_east
17 Nov 2004, 22:49
Mala, cred ca ar trebui sa existe democratie pe un Forum care pretinde sa aiba moderatori. Este vorba de ceva elementar aici. Un moderator trebuie sa fie impartial. Si sa nu isi termine mesajele cu 'Pentru dobitoci'.

BeNnY
17 Nov 2004, 22:51
Nu, in nici un caz nu poate sa fie democratie pe un site privat!

Unde a scris, cine, ceva, cu "Pentru dobitoci"?

BeNnY
17 Nov 2004, 22:57
Hopa!

E moderatoare Ambra! Sa traiesti, draga De mult ziceam sa fie asa... Dar ce e atat de jignitor la "pentru dobitoci"? E o formula paternala, sunt sigur ca ea doar va alinta.

europe_east
17 Nov 2004, 22:57
Daca va uitati cu atentie, rubrica Iconoclast (si numai ea) are ca moderator pe Emanuel si ... pe Ambra Blu. Nu imi aduc aminte sa-l fi vazut acolo pana astazi. Asa ca se pare ca si-a luat in serios atributiile stergand ce nu-i convine. Si daca cititi toata tarasenia pe subiect -vezi Iconoclast, subiectul deschis astazi, o sa vedeti ca a si spus ceva de genul 'mesajul tau va pica in curand' adresandu-i-se lui Keyzer.Asadar, Ambra Blu are puteri depline se pare.

K's
17 Nov 2004, 23:03
Ca sa fiu ontopic: doo balonase si o broscuta pentru noul status al lui Ambra Blu. (dar asta doar daca zice trei vorbite si despre Ken Park :D )

BeNnY
17 Nov 2004, 23:06
Mi se pare corect sa stearga mesajele lui keyser pt ca sunt off-topic, si pe bucatica lui acolo, modereaza cum vrea el. Daca i-ar sterge mesajul lui keyser, sau daca ar sterge orice al mesaj off-topic/spam/ w/e nu e abuz. E aplicarea puterilor de moderator, cum daca impusti pe unu' te ia politia.

Nu stiti ce e aia moderare pentru ca forum-ul Cinemagia nu e moderat asa la greu, adica sa stearga off-topic-urile si toate cele, dar Iconoclast e cam echivalent cu Serious Discussions pe forum-urile din afara, care check it out, sunt moderate ultra greu.

Ambra Blu a pus baza Iconoclastului pe Cinemagia, el scrie in revista despre asta, mi se pare absolut corect sa fie moderator acolo, si sa modereze cum crede el, respectati asta.

europe_east
17 Nov 2004, 23:15
Benny: nu este adevarat, se sterg prostii, dar exista un anumit grad de subiectivitate care trebuie respectat. Oamenii cu minte ignora eventualele prostii si se tin de subiect cand chiar este ceva de discutat. Nu stiu despre ce Forumuri serioase vorbesti, dar de exemplu, pe un Forum ca Imdb-ul, sectiunea Clasic (ei da!) sunt nenumarati oameni care stiu cate in luna si in stele despre filme si care raspund cu politete chiar si la chestii asupra carora planeaza incertitudinea de prostie. Keyzer a facut o remarca despre cum se scrie un cuvant citat de Ambra Blu. Nu vad de ce era off-topic. Cat despre ce am zis eu, sunt de acord ca nu avea legatura cu subiectul, dar avea legatura cu formularea in care a fost amplasat. Asa ceva se intampla si face parte din libertatea de expresie. Ambra Blu ar trebui sa se respecte daca el e cel care a arat si a semanat pe aici si sa fie mai putin un dictator si care insulta la fiecare doua cuvinte.

BeNnY
17 Nov 2004, 23:20
Atata timp cat un mesaj are cat de putin off-topic in el, moderatorul are dreptul sa il stearga sau sa nu-l stearga, e total la latitudinea lui asa cum un politist poate sa impuste un suspect care indreapta arma inspre el in cap sau in umar/picior, w/e. Mesajele lui keyser sunt off-topic! Si daca nu ii raspundea AB inainte si le stergea direct, atunci da, nu era frumos. Da' daca l-a lamurit, acum poate sa le stearga.

europe_east
17 Nov 2004, 23:25
Are un MODERATOR dreptul sa se adreseze, fie si in gluma, cu formula 'Pentru Dobitoci'?

BeNnY
17 Nov 2004, 23:27
DA

keyzer soze
17 Nov 2004, 23:27
ambra blu nu respecta pe nimeni
nu-i cereti asta, pentru ca nu poate/vrea/intelege
si, in fond, who cares?
doua balonase si-o franzela in cinstea noului sau status!

europe_east
17 Nov 2004, 23:45
Benny, nu cred ca ai sa vezi asa ceva in Forumurile alea straine de care vorbesti. Daca voi vreti sa aveti aveti astfel de moderatori si-i acceptati, foarte bine, fiecare are nevoie de un anumit mediu ca sa se simta bine. Ce vroiam eu sa zic in mesajul initial era doar ca a raspunde la un astfel de subiect ignorand formularea respectiva este in opinia mea degradant pentru cel care raspunde.

Nae
17 Nov 2004, 23:53
ce discutie interesanta aveti voi aici...
acuma oricum este prea tarziu... poate ca reusiti sa faceti o petitie in care sa-i cereti lui emanuel sa-l arunce afara pe ambra blu din moderatie... dar nu cred ca asta ar schimba ceva.
si oricum, cred ca ambra se bucura sa vada ca are si el un topic care ii poarta numele... hehe.

@europe_east... pe forumurile straine este altfel, stiu. dar nu trebuie sa te crezi acolo, pentru ca asta este un site ROMAN. si dupa cum stii (sau dupa cate vad ca nu stii), nu america ci Romania este tara tuturor posibilitatilor... heheh

keyzer soze
18 Nov 2004, 00:27
Mesajele lui keyser sunt off-topic! Si daca nu ii raspundea AB inainte si le stergea direct, atunci da, nu era frumos. Da' daca l-a lamurit, acum poate sa le stearga.

si daca scriem ca sa stergem unde ajungem? ca asa vorbim pe yahoo messenger mai on-topic decat pe forum
si de ce dreq sa le stergem? sunt prea multe mesje si nu le suporta serveru'? sa stergem atunci toate aberatiile din 'cafenea', unde cu totii aiurim cu gratie... sau monstruozitatile alea de la 'noi despre film'.
'iconoclast'-ul este intr-adevar singurul topic unde se discuta despre Film, nu despre basinile pe care le visati voi noaptea! si chiar daca sunt post-uri idioate la 'iconoclast', who cares?... pe cine nu intereseaza, sa nu le citeasca

ps: in any case, nu ar trebui sa ciripesti la capitolul 'off-topic', prichindelule... in ultimul timp tu marchezi numai pe langa :sick:

nume
18 Nov 2004, 01:23
wow, :o am parasit locul asta lasand in urma doar 2 raspunsuri si o regasesc trecand la pagina 2 . Deci deranjeaza pe mai multa lume...Benny te acuz de partinire si subiectivism "moderatorul.....asa cum un politist poate sa impuste un suspect care indreapta arma inspre el, in cap sau in umar , picior''.... Unde asta , la new york poate.Aici trebuie sa someze de 3 ori , sa traga in plan vertical si abia dupa, daca nu e beat si-l ajuta carpatiul din 78 poate sa traga. Daca e asa cum spui tu ar trebui sterse 90% din mesajele de pe cinemagia.Mie mi s-au sters unele mesaje (2 la nr. care aveau direct legatura cu subiectul).In plus dl. ab(e mascul din cate stiu eu), si-a sters singur unele mess., dandu-si seama ca nu-l avantajau (asta e dreptul fiecaruia sa faca ce vrea CU ALE LUI). Eu am impresia ca nu e "moderator'' doar acolo. M-am uitat la faq, uitati-va si voi la intrebarea "cum pot sa devin moderator?". Propuneti si voi sa deveniti asa ceva, ma refer la astia care au vechime pe aici, sunt curios daca se intampla. Mie nu-mi mai ramane decat sa-mi imaginez un harciog urat , care citeste mess. de aici si se amuza copios, dupa care reintra in coltul lui intunecos si rece.

Jay
18 Nov 2004, 01:42
Mie imi plac mesajele lui Keyzer, dar si alea lui Ambra(sau Ambrei imi spune Benny)... asa ca nu prea as vrea sa stergeti nimica de p'aicia... in afara de aberatiile lui Blue si entuziasmul Badaranului(de fapt daca ma gandesc mai bine mie mi-a placut de Badaran)...

Leonard
18 Nov 2004, 02:03
ce topic plictisitoooor. cre cã n-aveþi ce face cei care aþi postat aici. N-am avut rãbdare sã citesc nici 3 mesaje complet.

KORBEN
18 Nov 2004, 03:42
tipic

europe_east
18 Nov 2004, 04:57
Korben, nu stiu exact la ce te referi cand zici 'tipic'. Dar uite ca am gasit pe aceeasi condica (Leonard, nu pretind ca asta e un 'topic', e pur si simplu doar o reclamatie!) un mesaj al Ricutzei care spunea exact acelasi lucru: ca un mesaj al ei a fost pur si simplu sters pentru ca asa a cerut Ambra Blu - a se vedea mai jos reclamatia 'In the garden of Weeden'. Cazul ei a fost mai fericit: un moderator a gasit de cuviinta sa ii trimeata un mesaj de explicatii. Eu nu sunt decat de putin timp aici si nu ma consider un membru de baza al Forumului pentru ca nu am postat decat o parere doua ici-colo, si in general mai degraba intrebari. Dar din cat am citit pana acum mi se pare ca Ricutza era!! Si tot degeaba, se pare. Motivul pentru care bantui acest Forum si nu altele, precum Imdb-ul, este pentru ca acest Forum are mai putini aderenti si prin urmare poate avea loc o discutie. Ocazional, se mai gasesc si postari cu miez. Dar ce s-a intamplat mi se pare de necrezut si mi se pare ca pune sub semnul intrebarii tot ce se intampla aici. Supravietuind printre injuraturi - ar fi o eticheta buna. Si inchizand ochii la nesimtire.

K's
18 Nov 2004, 08:42
Ah, ce surpriza pentru fanii clasic! Sa vedeti numai cine va va modera :D!
Un deliciu total, ar zice Gorzo.

capitain
18 Nov 2004, 09:30
si totusi ce se intampla cu topicul in the garden of weeden? ca ce chestie exista un subiect care nu are nici o legatura cu tiff, acolo? in plus mai e si public, dar nu mai are nimeni voie sa posteze?!!? ma enerveaza cumplit dezorganizarea de pe forum. iar faptula ca ambra e cinefil nu ii da dreptul sa transforme forumul intr-o mare problema personala!
si el de ce naiba nu a raspuns reclamatiilor, asa cum poate sa reactioneze in general impotriva tuturor "dobitocilor"?

europe_east
18 Nov 2004, 09:35
Daca Cinemagia este cumva un experiment sadic, unde clasicii sunt intaratati intentionat impotriva 'iconoclastilor' si vitavercea (ceva cam ca in 'The Serpent Egg' asa, daca imi aduc eu bine aminte, ca sa-l aduc iar pe Bergman in discutie :)) , atunci poate imi spune cineva si mie. Macar sa stim ca suntem la circ.

K's
18 Nov 2004, 09:59
Pai din cite citesc parca altii fac tumbe si urla batind in toba...
europe_east: Daca ai fi avut self-esteem si ai fi rationat putin, nu te-ai fi inclus in categoria dobitocilor pe threadul din sectiunea iconoclast. Simplu!
captain: Au mai fost explicatii pentru In The Garden of Weeden, dar preferati sa faceti scandal prefacindu-va ca nu intelegeti. Foarte bine, spor mult.

europe_east
18 Nov 2004, 10:08
K's, nu m-am inclus in categoria cu pricina. Ma simt solidara insa cu cei care in opinia ta sau a voastra intra in acea categorie. Asta pentru ca exista numai o parte a 'baricadei' cand e vorba de marlanie.

Ceea ce nu mi se pare ca lumea intelege aici este faptul ca a discuta cu necunoscuti prin acest mediu cere niste reguli minime de politete. Poate voi va cunoasteti intre voi, va stiti metehnele si cand e o injuratura alintata si cand nu, dar eu nu stiu. Nu va cunosc. Asa ca atunci cand vad 'Dobitoci' nu vad decat insulta si nu si subtilitati ascunse.

Cat despre circ, era destul circ si inainte ca eu sa deschid aceasta reclamatie.

capitain
18 Nov 2004, 10:24
Au mai fost explicatii pentru In The Garden of Weeden, dar preferati sa faceti scandal prefacindu-va ca nu intelegeti. Foarte bine, spor mult.

am citit toate explicatiile voastre de ca***, dar asta nu e un motiv ca sbject-ul ala sa mai existe inca acolo...de ce nu il mutati la cafenea, sau de ce nu faceti un topic nou, care sa se cheme 'ambra's bullshit'
asta ar fi osolutie care i-ar proteja pe toti ceilalti de voi 2, nu crezi?

K's
18 Nov 2004, 10:26
Nu. :D
Bullshit?! I really doubt that.
Cu asta zic si pa lamentarilor de aici.

BeNnY
18 Nov 2004, 12:42
Mesajele lui keyser sunt off-topic! Si daca nu ii raspundea AB inainte si le stergea direct, atunci da, nu era frumos. Da' daca l-a lamurit, acum poate sa le stearga.

si daca scriem ca sa stergem unde ajungem? ca asa vorbim pe yahoo messenger mai on-topic decat pe forum
si de ce dreq sa le stergem? sunt prea multe mesje si nu le suporta serveru'? sa stergem atunci toate aberatiile din 'cafenea', unde cu totii aiurim cu gratie... sau monstruozitatile alea de la 'noi despre film'.
'iconoclast'-ul este intr-adevar singurul topic unde se discuta despre Film, nu despre basinile pe care le visati voi noaptea! si chiar daca sunt post-uri idioate la 'iconoclast', who cares?... pe cine nu intereseaza, sa nu le citeasca

ps: in any case, nu ar trebui sa ciripesti la capitolul 'off-topic', prichindelule... in ultimul timp tu marchezi numai pe langa :sick:

Vezi primele mele mesaje pls, thx. Se tine cont doar de regulile care vor ei sa le aplice, in schimb noi trebuie sa ne conformam cu regulamentul lor de cacat. Hai sa facem si noi un regulament pentru moderatori! :w00t:

(eu cand zic moderatori ma gandesc exclusiv la Emanuel, nu si la AB sau daniel)

nume
18 Nov 2004, 12:46
Adevarul este ca Emanuel e" foarte ocupat "cu postarea de bancuri porcoase la cafenea , nu are timp de bunul mers al paginilor unde este moderator. Bancul cu liciriciul e un deliciu.

ogto
18 Nov 2004, 23:09
:lol: :lol: :lol:

Eu ma amuz foarte tare citind toate mesajele tristilor novici de pe acest forum. Parca ar fi clasa a III-a si Ambra Blu va ia banii pentru mancare, iar voi fugiti la invatatoare: "Doamna, Doamna, Domul/Doamna Ambra Blu ne-a luat banii, din nou!" si intra repede Emi cu o replica naucitoare: "Baieti, baieti, mai usor cu insultele' si injuriile' la adresa co'forumistilor ca va dau ban, desi nu doresc sa recurg la astfel de metode Stalin-iste".

Parca ar fi aici "Coalitia Celor Bine-Voitori", europe_east este Albania, care e renumita pentru virusii sai devastatori (de computer, dati-mi MP pentru mai multe informatii), keyzer soze e Etiopia, ca e el mai nemancat de felul sau, Nae reprezinta Islanda care e la fel de "voinica" precum un musuroi de furnici, iar herbert pare a fi un fel de Morocco, intotdeauna gata sa trimita cele 2000 de maimute care sa determine rezultatul "marelui razboi".

Eu astept cu nerabdare sa sara la bataie tristii seniori. Aceia care si-au dovedit incompetenta si prostia de nenumarate ori in istoria forumului. "Come on guys, don't let me down NOW."

Si as dori sa-l felicit pe Ambra Blu pentru noua sa pozitie in lumea Cinemagia. Sa moderezi cu bine in continuare, dar si cu dragoste :happy: They couldn't have picked a better man for the job.

MinRep
19 Nov 2004, 01:01
Ambra Blu este moderator si la "Clasic"... What does that mean?

Si, nu ma intelegeti gresit, mie imi place cum scire Ambra si am o doza destul de mare de respect pentru el. Dar... ei bine, stiti povestea!

raptor
19 Nov 2004, 10:29
.uite ca au aparut si tristii seniori.

.mi se pare de bun simt ca un moderator sa se ocupe de zona lui si sa fa-k curatenie daca e nevoie.
.mi se pare de bun simt ca un moderator sa dea o explicatie publica pentru stergerea unui mesaj.

.in rest 2 pagini fara un snitel de phpBB irosite.

cherryblossom
19 Nov 2004, 13:18
heheheeeeeeee.... a inceput dictatura de tip ambra blue... vad ca mi-a disparut si mie un mesaj de la "clasic"... ce e ambra blue, te deranjeaza adevarul? tu chiar crezi ca vreunul dintre cei interesati de regizorii mai vechi va scrie la "clasic"? te inseli... si apropo, unde vrei sa ajungi? cum apare unul mai tare pe forum cum incepi sa-l sapi... remember ALS? herbert? marx? serghei? si de Mala Portugal stiu ca te luasei urat de tot intr-o vreme... iar acum europe_east, Keyzer soze, nume... care-i treaba cu tine? chiar nu puteai purta discutii linistite cu cei sus amintiti? esti nesigur pe tine si atunci incerci sa-ti elimini toti adversarii cu forta, jignind si stergand mesajele?
mie-mi pare rau ca s-a ajuns aici... la un moment dat chiar incepuse sa-mi placa forumul asta... dar ca orice minune, a durat 3 zile...

Ambra Blu
19 Nov 2004, 13:32
heheheeeeeeee.... a inceput dictatura de tip ambra blue... vad ca mi-a disparut si mie un mesaj de la "clasic"... ce e ambra blue, te deranjeaza adevarul?
1. Invata treaba cu semnele de punctuatie, ca nu se intelege nimic. Daca tot nu faci sens, fa macar semn.
2. Mesajele tale la Clasic si iconoclast o sa ramina cind vei spune ceva despre filme; daca nu poti sa o faci, da-te pe messenger.
3. In restul mesajului maninci cacat si nu sint eu ala care o sa te stearga.

BeNnY
19 Nov 2004, 13:33
Eu de fapt nu inteleg de ce va plangeti Ambrei? Ca doar nu el s-a facut moderator!

PS De ce e topicul numit "(...)din ordinul lui Ambra Blu" cand el putea sa le stearga singur, fara sa ordone cuiva?

PPS Eu m-as simti onorat sa-mi stearga mesajele.

cherryblossom
19 Nov 2004, 13:37
esti subiectiv ca-ntotdeauna... ii las pe altii sa decida daca am dreptate sau nu... dar mi se pare ca de data asta nu ma insel...

nume
19 Nov 2004, 18:53
Intre timp, marele guru , cu c , continua sa stearga mesajele de pe pagina, tarlaua lu' tac-su .'Ia-ti un porno lungmetraj, slobozi-te-ai in izmene' !

Ambra Blu
19 Nov 2004, 18:59
Pretene, cit timp nu scrii nimic despre film, o sa fii sters in continuare. Got it? Aberati in alte parti, nu unde moderez si eu.

zizi
19 Nov 2004, 23:52
si de Mala Portugal stiu ca te luasei urat de tot intr-o vreme... ..

asta-mi aduce aminte de clasa-ntai: cand se lua cineva de mine, ma duceam la unul mai fortzos si-i ziceam ca respectivul la-njurat de mama...sa vezi ce bataie iesea.

TRADUCERE: Maalaaa, vezi ca Ambraa a scris prostii cu tine la veceu si zice ca esti ****.....tovarasaaa....

cherryblossom
20 Nov 2004, 12:42
zizi, te rog, nu te mai baga in seama ... 8)

zizi
20 Nov 2004, 14:54
:D din moment ce mi-ai raspuns, inseamna ca m-ai bagat chiar tu in seama...taaa. ;)

Serghei
22 Nov 2004, 11:39
The best is still to come(cei care mai intrau pe siteul lui Andrei Gheorghe stiu) ;)

Ii urez succes lui Ambra in mobilizarea armatei de maimute cinematografice,rase in cap(si dupa necesitati si prin alte locuri) si iconoclaste de numa-numa.

Jay
22 Nov 2004, 16:35
PS De ce e topicul numit "(...)din ordinul lui Ambra Blu" cand el putea sa le stearga singur, fara sa ordone cuiva?

Topicul a fost creat inainte de a fi moderator....

just4DVDs
23 Nov 2004, 08:49
ZIZI: asta-mi aduce aminte de clasa-ntai: cand se lua cineva de mine, ma duceam la unul mai fortzos si-i ziceam ca respectivul la-njurat de mama...sa vezi ce bataie iesea.

TRADUCERE: Maalaaa, vezi ca Ambraa a scris prostii cu tine la veceu si zice ca esti ****.....tovarasaaa....

ori n-am intzeles eu bine traducerea.., ori mala este 'fortzoasa' in spetza data de tine..!!! :o hmmm, o adevarata Mala Mujer
deja imi imaginez si bataia ce-a iesit. COOL

Mala Portugal
23 Nov 2004, 20:13
Provocare? Ah, simt cum un fir de par imi penetreaza pieptul (perpendicular cu epiderma, din interior spre exterior). Mi-l reprim!
Intelepciunea mea de guru, acumulata intr-un an de forum cinemagia (pe care il implinesc saptama asta) ma va face sa ma deplasez mai intai la locul infamiei. Verific daca marsavul text e ortografiat corect. Daca nu e, am deja un suspect principal :D

Nae
23 Nov 2004, 20:43
no really?

ce bine ca nu am nevoie de clone... :D ... tot timpul zic ce-mi trece prin cap... da, intelepciunea de guru imi lipseste ;)

nume
23 Nov 2004, 23:35
"Ah, simt cum un fir de par imi penetreaza pieptul "

In ce zona te penetreaza, mai exact? A pieptului, ma refer.

Jay
24 Nov 2004, 13:52
Intelepciunea mea de guru, acumulata intr-un an de forum cinemagia (pe care il implinesc saptama asta) :D

La multi ani....
daca o arzi guru esti intelept? :D .. vreau si eu.,.. :P

Mala Portugal
24 Nov 2004, 14:34
Intelepciune si capacitatea de a-i lumina pe cei din jur. De pilda eu ti-am aratat ca asta :w00t: are urechi , remember?

nume
24 Nov 2004, 14:51
Adevarul este ca fara intelepciunea si "iluminarea" ta cu totii am fi un pic mai saraci. Pentru aceasta noi iti multumim. (*)

Mala Portugal
24 Nov 2004, 14:59
Sa-ti dau si un numar de cont sau doar sa te pun sa-ti bei urina? :happy:

nume
24 Nov 2004, 15:03
Pasarica , patria iti va fi recunoscatoare. In ceea ce priveste urina pass. Da tu parca erai cu spirtoasele , de cand te-ai reprofilat ? :w00t:

Mala Portugal
24 Nov 2004, 15:09
Pasarica , patria iti va fi recunoscatoare. In ceea ce priveste urina pass. Da tu parca erai cu spirtoasele , de cand te-ai reprofilat ? :w00t:
Nu*e, nici nu eram cu spirtoasele care stica tenul (which is outrageous) si nici nu m-am reprofilat. O recomand insa celor despre care cred ca au nevoie :sleep:

nume
24 Nov 2004, 15:18
*a*a Portugal, "stica" tenul , asa o fi , tu stii cel mai bine. :love:

Mala Portugal
24 Nov 2004, 18:57
Adevarul este ca fara intelepciunea si "iluminarea"
Insinuezi cumva ca n-a fost bun 'luminat' al meu?

nume
24 Nov 2004, 22:00
He he....nu love , nu ma prinzi asa usor. Era doar o licenta poetica.

Mala Portugal
24 Nov 2004, 22:08
Me Tarzan, u Love

nume
24 Nov 2004, 22:14
Mda....gata ? Next ! Sau nu mai ai ? Te-ai terminat deja ?

Nae
24 Nov 2004, 23:22
hehehehe what fun what fun...
va rog, este o placere sa vezi asa ceva, o discutie asa de interesanta intre doua persoane care se cred inteligente. si ce este cel mai frumos, ca asta se afla aici, la 'reclamatii'... wonderfull!

KORBEN
25 Nov 2004, 01:53
parafrazand versuri d pe antichristsuperstar
Capitalism has made you this way,
Old-fashioned fascism will take your opinions away
un forum e ca orice societate sortit dictaturii/dezmembrarii
cam asa (cum e acu pe forum) era prin anii 20 in 2 state europene
ghiciti care?
un vid de putere/o totala lipsa de evolutie din parte paturilor care se presupune ca ar fi trebuit sa conduca
apare o "mana forte"
unii protesteaza
unii pleaca....
nu ca mi`ar pasa prea tare
e chiar fascinant sa vezi inceputurile disolutiei...
si aprops de gradinile ierbii
nu inteleg ce cautati intr-un topic cu un titlu atat de imbecil

nume
25 Nov 2004, 02:30
Cred ca exagerezi cu unele comparatii...

Ambra Blu
25 Nov 2004, 10:44
si aprops de gradinile ierbii
nu inteleg ce cautati intr-un topic cu un titlu atat de imbecil

Birna din ochii vostri.

Jay
25 Nov 2004, 13:18
Intelepciune si capacitatea de a-i lumina pe cei din jur. De pilda eu ti-am aratat ca asta :w00t: are urechi , remember?

Inteleptul Benny mi-a demonstrat ca alea sunt sprancene.... da-i un mp sa-ti arate... :D

Mala Portugal
25 Nov 2004, 13:24
Sprancene?? O fi ruda cu Albulescu :w00t:

Jay
25 Nov 2004, 13:38
:w00t: le are convexe... ale lui Albulescu sunt concave... :D

nume
25 Nov 2004, 13:42
Hai ca deja ati plecat cu tractorul pe camp.

Mala Portugal
25 Nov 2004, 14:45
Uh, ne speriaseram ca am plecat fara sofer dar uite, a venit si tractoristul.

Nae
25 Nov 2004, 15:46
mala, don't drink and drive, goddamnit... de cate ori sa-ti mai spun?!

europe_east
25 Nov 2004, 15:54
Cu riscul de a mai scrie ceva imbecil, as continua aprecierile lui Korben: si eu ma asteptam ca sa existe aici cineva care sa impace spiritele, sa scrie o vorba doua de bun simt si de explicatii, sa explice noile regulamente, etc. Si desi unii socotesc dialogul imposibil, eu tin sa zic ca exista de fapt o comunitate aici, sau mai bine zis niste personalitati interesante: Mie imi plac Korben, Mala, Zizi, Jay, Benny... asta ca sa nu pomenesc de my all time favorites, Keyser si Egon. Are fiecare ceva cool si unic... cine e la fel de lapidar ca Benny? Si cine are umorul ala acid a la Zizi? Sau Mala. Sau Korben, care desi lapidar, da, cu umor, o imensa cantitate de informatii interesante despre film. Sau cine e la fel de cumsecade ca Cherry? Si inca n-am pomenit pe toata lumea cool. Nu va dati voi seama totusi ca exista ceva aici. Chiar si "the axis of evil" :) are caracteristici interesante, si, de ce nu, de apreciat! Si ceea ce e cel mai interesant este ca, in opinia mea, "dialogurile" voastre de pe Clasic sau de prin alte parti sunt mai putin interesante decat monologurile lui Keyser!!! Asa ca... tot raul spre bine! Oricum, numai bine, si sper sa va revad cu energie prin alte sectiuni ale Forumului mai putin imbecile.

Jay
25 Nov 2004, 16:13
Foarte frumos mesajul... draga europe est... dar il vad ca un monolog si fara vreun mesaj catre... sa le zicem clasa muncitoare...:)

Cat despre nume, Nae, si Mala... eu ii i-au pe toti in tractorul meu... :D

KORBEN
25 Nov 2004, 16:19
... eu ii i-au pe toti in tractorul meu... :D
:D :shock: :D :shock: :w00t: :)

Nae
25 Nov 2004, 20:51
Cat despre nume, Nae, si Mala... eu ii i-au pe toti in tractorul meu... :D

thanks for the round trip...

am inteles europe east, si iti dau dreptate..

nume
25 Nov 2004, 23:48
@ *a*a Portugal. Era un banc pe forum , zicea sa nu tii bashinile in tine ca urca pe sira spinarii si ajung la creier. Astfel se nasc ideile de c****. Asa ca Mala , mai slabeste din "presiunea" pe care ai acumulat-o ca o sa plesnesti in curand.

@ Europe ma faci sa plang de emotie :((

Mala Portugal
26 Nov 2004, 00:12
Scuza-ma ca te-am facut tractorist. Rectific esti doar cioban.

KORBEN
26 Nov 2004, 00:14
@nume
cred ca exagerezi cu marlaniafata de mala portugal
si numarul mare de lucruri pe care le ignor poate fi egalat doar de numarul mare de lucruri pe care nu le tolerez
incepi sa-ti croiesti cu succes drum spre a doua categorie

nume
26 Nov 2004, 00:21
@korben Inseamna ca trebuie sa iei unele masuri .

@mala Doamne ce ma rad cu tine , vad ca insisti sa-mi raspunzi ! 8)

Jay
26 Nov 2004, 16:04
Subscriu KORBEN.... there are situations when a girl has her point... :)

BeNnY
26 Nov 2004, 17:44
Subscriu Jay

Mala Portugal
28 Nov 2004, 01:50
Subscriu la BeNnY :D

Nae
28 Nov 2004, 20:36
..........................si tot asa, fiecare subscrie mai jos...

BeNnY
28 Nov 2004, 22:39
Subscriu la BeNnY :D

Ma simt onorat

Jay
29 Nov 2004, 06:09
Si eu

Nae
29 Nov 2004, 13:52
............si fiecare se simte si onorat.

KORBEN
01 Dec 2004, 20:43
deci asta era mirosu ala dubios care invaluie din cand in cand forumu...
onoare ziceti? :shock:

ogto
03 Dec 2004, 18:22
Nu, eu zic ca e urina... prea mult se pisa lumea pe forumu asta si cam pute.

ricutza
05 Dec 2004, 22:44
e destul de deprimant cum a ajuns forumul asta...nu prea-l vad bine mai ales ca am auzit ca in curand va avea si concurenta...

en fin...nu pricep de ce lumea e atat de revoltata ca AB e moderator si ca sterge mesajele care nu au legatura cu subiectul (sau macar cu filmul)...voi despre ce ati venit sa discutati aici, daca nu sunt prea indiscreta?daca as fi eu moderator, as sterge toate mesajele care nu au legatura cu filmul, nu numai cele de la Clasic si Iconoclast...ceea ce nu pot eu intelege, este de ce raman posturile lui AB care nu au legatura cu filmul...asta nu mi se pare corect...daca se aplica o regula, ea ar trebui sa fie valabila pentru toata lumea!

europe_east
05 Dec 2004, 22:56
Ricutza, lasa-ma te rog sa explic ce s-a intamplat, ca sa nu ziceti cu totii aici ca sunt nerezonabila. Un mesaj al meu a fost sters fara nici o explicatie, absolut nimeni nu a explicat nimic. La cate divagatii s-au facut pe aici, de ce este numai mesajul meu sters? Si mesajul meu era doar un mesaj scurt si in care ziceam ca exprimarea cu "dobitoci" e pur si simplu aiurea. Am venit aici sa vorbesc despre filme. Nu cred ca am vorbit despre altceva. Daca insa va uitati chiar acum la Clasic, la subiectul "subtitlu" sunt inca nenumarate mesaje care bat campii, incluzandu-l pe cel al moderatorului.

Si inca o remarca: Ambra Blu a devenit moderator chiar a doua zi dupa aceasta discutie (coincidenta?) la o sectiune despre care a vorbit cat a putut de rau tot timpul. Vezi subiecte precum Bergman, etc. Mie nu mi se pare ok, dar in fine, se pare ca el are respectul vostru, si probabil pe buna dreptate. Pe de alta parte consider ca un moderator drastic ar trebui sa explice pe undeva regulile pe care le aplica, asa ca sa stim si noi. Asta-i tot. Aceasta pagina este intr-adevar deprimanta prin ce contine si imi pare rau ca am fost cea care s-o incep.

nume
05 Dec 2004, 23:06
Dezgropati cadavre aiurea. (vezi si topic aberant)

Mala Portugal
05 Dec 2004, 23:23
Eu cred ca forumurile n-au miros

ricutza
06 Dec 2004, 00:02
Ricutza, lasa-ma te rog sa explic ce s-a intamplat, ca sa nu ziceti cu totii aici ca sunt nerezonabila. Un mesaj al meu a fost sters fara nici o explicatie, absolut nimeni nu a explicat nimic. La cate divagatii s-au facut pe aici, de ce este numai mesajul meu sters? Si mesajul meu era doar un mesaj scurt si in care ziceam ca exprimarea cu "dobitoci" e pur si simplu aiurea. Am venit aici sa vorbesc despre filme. Nu cred ca am vorbit despre altceva. Daca insa va uitati chiar acum la Clasic, la subiectul "subtitlu" sunt inca nenumarate mesaje care bat campii, incluzandu-l pe cel al moderatorului.

Si inca o remarca: Ambra Blu a devenit moderator chiar a doua zi dupa aceasta discutie (coincidenta?) la o sectiune despre care a vorbit cat a putut de rau tot timpul. Vezi subiecte precum Bergman, etc. Mie nu mi se pare ok, dar in fine, se pare ca el are respectul vostru, si probabil pe buna dreptate. Pe de alta parte consider ca un moderator drastic ar trebui sa explice pe undeva regulile pe care le aplica, asa ca sa stim si noi. Asta-i tot. Aceasta pagina este intr-adevar deprimanta prin ce contine si imi pare rau ca am fost cea care s-o incep.

intr-adevar n-am fost aici cand s-a intamplat incidentul cu pricina deci nu am foarte multe detalii...
stiu ca AB poate parea drastic, dar in momentul asta lucrurile pe forum au scapat mult de sub control...a fost aiurea ca a inceput cu tine (mai ales ca eu cred ca trebuia sa inceapa cu el), pe de alta parte insa, asta e mai putin important...conteaza cum se vor desfasura discutiile de acum incolo...iar daca tu o sa raspunzi la subiect, nu o sa-ti stearga nimeni nici un mesaj...asta ti-o garantez eu!

Mala Portugal
06 Dec 2004, 00:51
europe_east fata are 'un punct' . Asculta sfatul ricutzei - spaima constitutiei ;)

europe_east
06 Dec 2004, 01:10
Multumesc de raspunsuri, sa stiti ca apreciez. Si apreciez si faptul ca cineva isi ia si niste raspunderi pe aici. Ok, am sa 'iau' sfaturile astea. Si fac eu si ceaiul. :)

cherryblossom
06 Dec 2004, 08:33
europe_east si ricutza sunteti copile... ca mai dispare un mesaj, doua care nu au legatura cu subiectul mai inteleg, dar sa dispara un topic intreg chiar nu inteleg... ma refer la topicul despre Rainer Werner Fassbinder, a stat o vreme la iconoclast, apoi la clasic, dar acum nu-l mai vad pe nicaieri... AB are ceva de zis? i-a scapat mana pe delete din greseala? sau "din greseala"?

Ambra Blu
06 Dec 2004, 10:11
topicul despre Rainer Werner Fassbinder, a stat o vreme la iconoclast, apoi la clasic, dar acum nu-l mai vad pe nicaieri... AB are ceva de zis? i-a scapat mana pe delete din greseala? sau "din greseala"?

Nu, cu intentie.
PS: Ricutza, nu mai baga mina in foc ca nu mai sterg eu topicuri. Nu de alta, dar simt ca vorbesti in numele meu, iar vocile noastre nu seamana defel.

Ambra Blu
06 Dec 2004, 10:17
Pe de alta parte consider ca un moderator drastic ar trebui sa explice pe undeva regulile pe care le aplica, asa ca sa stim si noi. Asta-i tot.

Sint explicate cit de clar se poate printr-un sticky la fiecare sectiune moderata de mine. Mai pe litere de atit nu pot sa v-o spun. Insa cutia mea cu pm-uri va sta la dispozitie pentru reclamatii si lacrimatii, mai ales ca o voce ma intreba mai devreme de ce a disparut nu stiu ce topic. Sfat gratuit in legatura cu democratia participativa: daca va uniti vocile intr-o galerie - gen "(Privitorii in) Alb-Negru", poate si reusiti sa miscati ceva.

cherryblossom
06 Dec 2004, 13:32
... AB are ceva de zis? i-a scapat mana pe delete din greseala? sau "din greseala"?

Nu, cu intentie. [/quote]

pai spune care a fost intentia, ca sa pricep si eu... si nu era nici reclamatie, nici lacrimatie, era pur si simplu o intrebare la care poti sa raspunzi sau nu, aproape ca nu conteaza...

PS: si nu ne mai invita la pm, ca nu e cazul...

ogto
06 Dec 2004, 13:46
Eu cred ca forumurile n-au miros

Mda, ma rog. Nu e miros, e atmosfera care sugereaza creierului mirosul de urina. Cert e ca ceva nu miroase bine... :sleep:

nume
06 Dec 2004, 14:58
Pe de alta parte consider ca un moderator drastic ar trebui sa explice pe undeva regulile pe care le aplica, asa ca sa stim si noi. Asta-i tot.

Sfat gratuit in legatura cu democratia participativa: daca va uniti vocile intr-o galerie - gen "(Privitorii in) Alb-Negru", poate si reusiti sa miscati ceva.

wtf , cam are dreptate ....

europe_east
06 Dec 2004, 16:52

Sint explicate cit de clar se poate printr-un sticky la fiecare sectiune moderata de mine. Mai pe litere de atit nu pot sa v-o spun. Insa cutia mea cu pm-uri va sta la dispozitie pentru reclamatii si lacrimatii, mai ales ca o voce ma intreba mai devreme de ce a disparut nu stiu ce topic.

Regulile astea au aparut acolo abia (mult) dupa ce mesajul meu a fost sters. Am trimis un pm lui Emanuel in aceeasi zi. No answer whatsoever. Mesajele tale in care ne spuneai: sa se faca o data sectiunea aia de ca*** (la care acum esti moderator) au fost sterse? Cred ca ar trebui. Cineva a obiectat si la subtitlul sectiunii de Clasic. Vreun raspuns? "Cine va plescai.... va iesi din sala in ordina numerelor de pe tricou". Cum ziceam, probabil lumea aici te stie bine si de-asta te respecta, dar cum sa zic, mie genul asta de limbaj mi se pare, in context, agresiv si batjocoritor si am probleme cu ideea de a trimite pm-uri cuiva care ma insulta.

KORBEN
06 Dec 2004, 23:29
indeed

Ambra Blu
07 Dec 2004, 21:12
Cum ziceam, probabil lumea aici te stie bine si de-asta te respecta, dar cum sa zic, mie genul asta de limbaj mi se pare, in context, agresiv si batjocoritor si am probleme cu ideea de a trimite pm-uri cuiva care ma insulta.

Daca gindeati in 24 fps, va dadeati seama ca invitatia mea de a-mi scrie pm-uri era ironica. Si nu inteleg ce atita galagie cu sectiunile: v-am zis clar ca ramine cum am stabilit. Nu va mai fringeti miinile, ca mie mi se rupe pula.

Mala Portugal
07 Dec 2004, 22:22
Si mie mi se rupe doar ca la mine e mai putin stanjenitor :?

Ambra Blu
07 Dec 2004, 22:45
Nu inteleg.
Apa, ce?

Mala Portugal
08 Dec 2004, 00:00
Neu , apa e inchisa

Ambra Blu
08 Dec 2004, 00:08
Whatever.

BeNnY
13 Dec 2004, 13:41
Eu cred ca Ambra Blu a abordat o politica Cheala adica de genul (cum a spus chiar CHELOO INSUSI http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/77.gif): "toti cei care o ard aiurea pe forum dispar. imi rezerv dreptul sa sterg orice subiect deplasat sau nefondat. nu vreau sa vad nici subiecte care lovesc in alte trupe de rap iar daca dati muie cuiva tre sa existe o motivatie reala. numai bine"

KORBEN
14 Dec 2004, 21:23
de obieci auzi "numai (de) bine" doar in sistemele inchise si totalitare
acolo unde opozitia si pluralismul parerilor nici nu sunt in vreun dictionar