View Full Version : Björk în România
Leonard
13 Nov 2004, 22:45
am prins sfârºitul unei emisiuni pe tvr cultural în care Mihai Chirilov (nu-l cunoºteam decât din auzite dar mi se pare tare simpatic) se declara un fan al cântãreþei islandeze ºi spunea cã a fost doar la 5 concerte live ale ei. ªi spunea cã visul lui secret ºi deja a început proiectul este sã o aducã pe Björk sã concerteze într-o ocnã de sare din Transilvania.
Tare aº dori sã se întâmple acest lucru ºi propun sã aducem aici opinii pentru susþinerea mãcar moralã a proiectului.
Mala Portugal
13 Nov 2004, 23:04
Defineste "orice' ala :D .
Anyway, daca o aduce pe Bjork in Romania, eu cu manutele mele ii fac statuie lui Chirilov dintr-un munte de sare :)
herbert
13 Nov 2004, 23:32
Leonard, editeaza postarea, scoate literele romanesti, ca e enervant.
sa fac orice? bine, daca vine Bjork in Romania, invit o cinefila de pe Cinemagia (inteligenta si frumoasa) pe cheltuiala mea la concert... mergem si in cea mai indepartata si periculoasa pestera...
si tot la capitolul orice il pot ajuta cumva pe Chirilov (stiu ca intra pe forum). am un cunoscut/prieten islandez, scriitor, - Einar Orn Gunnarsson - care o cunoaste foarte bine pe Bjork. poate folosim si acest "coridor". hai ca am mai gasit un subiect pentru peroratii entuasmate. cel putin la inceput.
keyzer soze
14 Nov 2004, 07:28
da, iar noi incepem sa lingem statuia de sare...
chirilov planuieste de mult sa o aduca pe bjork - prima oara am citit intentiile domniei sale intr-o discutie chiri-als din observator cultural...asta in perioada in care comentau 'dancer in the dark'!
visul lui secret ºi deja a început proiectul este sã o aducã pe Björk sã concerteze într-o ocnã de sare din Transilvania.
Dincolo de faptul ca nu ma prea atrage muzica lui Björk, un astfel de concert ar fi cel putin interesant. (oare merge urmatorul rationament:
Chirilov ==> TIFF ==> Cluj-Napoca ==> Björk in Salina de la Turda?)
jackpot
14 Nov 2004, 14:06
Da m-as duce imi place cum canta "fatuca" asta cu codite si frizuri care mai de care.
nu stiu....nu ascutl
poate sa vina pentru cei care-o ascutla
herbert
14 Nov 2004, 19:39
nu stiu....nu ascutl
poate sa vina pentru cei care-o ascutla
multumesc pt intelegere. chiar ma gandeam daca vei permite...
pai ma gandeam la inceput sa no las,dar dupa ia mi s-a facut mila...shi aveti unda verde(de la persil)
oricum nu prea imi pasa daca vine sau nu
ar fi un motiv bun de plecat din orash(pt mine)
Nightwane
14 Nov 2004, 21:21
Evident ca vreau sa vina in Romania. Visez asta de mic copil (cand nu cutrerieram paduri :sleep: ). Si da..as face orice pentru ca Ea sa vina (eh..nu chiar orice... nu m-as culca cu Mihai Chirilov :P ).
Eu nu prea cred dar daca ar fi asa... as fi primul acolo...
keyzer soze
14 Nov 2004, 23:27
Evident ca vreau sa vina in Romania. Visez asta de mic copil (cand nu cutrerieram paduri :sleep: ). Si da..as face orice pentru ca Ea sa vina (eh..nu chiar orice... nu m-as culca cu Mihai Chirilov :P ).
da cu bjork te-ai culca? :lol:
Cum sa se culce cu ea? :shock: Asta e femeia anti-sex !
keyzer soze
14 Nov 2004, 23:36
sa inteleg ca-i mai umed chirilov? :lol:
O fi ,nu l-am controlat. :lol: :lol: :lol: hai ca suntem scarbosi...
herbert
14 Nov 2004, 23:51
mai lume, Chirilov e un f.bun critic de film si un intelectual remarcabil, cum putini are Romania... restu' e materie de barfe pentru tzatze...
suki!
Bjork ii striga lui Beyonce "Don't sell your body to the devil".... :)
Mala Portugal
15 Nov 2004, 00:42
(eh..nu chiar orice... nu m-as culca cu Mihai Chirilov :P ).
Stai linistit, banuiesc ca nici el. After all, omul are gusturi bune.
keyzer soze
15 Nov 2004, 06:47
sunt sigur ca Mihai Chirilov ar aprecia faptul ca e mai f**abil decat bjork
because we have taste!
:P
.pai daca vine bjork sa-l cheme si pe barney,sa isi traga o proiectie intr-o ocna de sare.sau daca nu reusestesa- i aduca ,atunci sa-i aduca macar pe sotii beckam.sau pe gina pistol. :huh: ma gindesc eu...
Nightwane
15 Nov 2004, 19:11
(eh..nu chiar orice... nu m-as culca cu Mihai Chirilov :P ).
Stai linistit, banuiesc ca nici el. After all, omul are gusturi bune.
*cough* bitch *cough* :love: :love: :love:
asta da idee minunata
indeed
ma refeream la faza cu bjork, of course
pe gina pistol as vreao doar pt mine
chiar si in mina de sare 8)
pe gina pistol as vreao doar pt mine
chiar si in mina de sare 8)
Gina .,.. she does not work for me... ce zici de .. Catrinel Menghia
Mala Portugal
15 Nov 2004, 21:38
ce zici de .. Catrinel Menghia
Nu e minora?
@jay
introducing me to catrinel might be the beginning of a beautiful friendship
Imi pare rau, dar sunt mai gelos de felul meu...
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.