PDA

View Full Version : Iconoclast vs Clasic

Ambra Blu
10 Nov 2004, 10:51
Ca unul dintre sustinatorii cei mai ferventi ai sectiunii Iconoclast, nu imi place sa vad cum sectiunea respectiva, gindita pentru promovarea, disecarea, adorarea filmelor rare & extreme a devenit invadata de o gramada de prostii alb-negru, filme vechi & other bullshites. Solicit crearea unei noi sectiuni, Clasic, unde sa zaca aceste filme. Am pus si un poll.

raptor
10 Nov 2004, 11:34
Bine mai.

ogto
10 Nov 2004, 11:49
Depinde.

daca baga acolo "gone with the wind", atunci imi iau un PROtVmagazin in loc de cinemagia.

Daca pun chestii misto, SF-uri vechi and stuff, merge.

poate ar trebui sa faceti un "Iconoclast Classic" :happy:

raptor
10 Nov 2004, 12:12
.dar de fapt de ce e iconoclast vs. clasic?ca de fapt nu vrei unu' din doua cii doua din doua/

ogto
10 Nov 2004, 12:17
poate nu au loc in "revista" pt ambele... :sleep:

raptor
10 Nov 2004, 12:26
.eu am impresia ca era vorba de forum.

christi
10 Nov 2004, 13:03
Si eu :)

PoliFanAthic
10 Nov 2004, 13:31
Un da covarsitor. Fiind un forum de film, mi se pare chiar normal sa exista o disociere mai rafinata intre cele doua chestiuni.

nume
10 Nov 2004, 14:19
@ Ambra , am si eu o intrebare pt. tine. HERZOG & KINSKI se incadreaza sau nu la iconoclast?... asta dupa parerea ta .

cherryblossom
10 Nov 2004, 14:26
eu propun sa facem sectiunea ICONOCLASIC !! :lol:

capitain
10 Nov 2004, 20:54
ar fi tare daca ar aparea un nou capitol in revista "clasic"
iar aici pe forum e binevenit! mi se pare foarte buna o aerisire a forumului in general.

K's
10 Nov 2004, 22:01
Pai e rubricuta biografica Monstri. Sacri :o

europe_east
10 Nov 2004, 22:28
Eu propun sa se creeze o sectiune intitulata Ambra Blu. In felul acesta nu vor mai exista niciodata intrebari despre ce se incadreaza acolo si ce nu. Ambra Blu va fi cel care va posta subiectele si tot el va fi cel care va raspunde. Nici un intrus, cea mai pura si cool sectiune a Forumului. ;) Pe bune. Altminteri, sunt de acord sa fie si o sectiune Clasic, da, da' numai cu conditia de mai sus.

nume
10 Nov 2004, 23:22
@AMBRA , imi dadusesi un raspuns la intrebare( se incadreaza Herzog & Kinski la iconoclast?) Ai raspuns "Tind spre da", dupa care vad ca ai sters raspunsul. Te-ai razgandit? 8)

Ambra Blu
11 Nov 2004, 09:43
Eu propun sa se creeze o sectiune intitulata Ambra Blu. In felul acesta nu vor mai exista niciodata intrebari despre ce se incadreaza acolo si ce nu. Ambra Blu va fi cel care va posta subiectele si tot el va fi cel care va raspunde. Nici un intrus, cea mai pura si cool sectiune a Forumului. ;)

Mai taie. Sectiunea Iconoclast va ramine asa cum am gindit-o noi initial, inainte s-o minjiti voi cu bullshituri care, speram ca de saptamina viitoare, isi vor gasi locul la muzeu, la clasice, alaturi de bibelouri, macrameuri si discuri de big-up.

Ambra Blu
11 Nov 2004, 09:46
@AMBRA , imi dadusesi un raspuns la intrebare( se incadreaza Herzog & Kinski la iconoclast?) Ai raspuns "Tind spre da", dupa care vad ca ai sters raspunsul. Te-ai razgandit? 8)

Lolozaur. Nu, nu m-am razgindit, dar nu dadea bine la lobby.

EgoN
11 Nov 2004, 12:40
ma simt asa de obosit , bradar ambra :D. sustin creearea unei sectiuni de filme clasice, imbracate in costume de epoca, cu printese si printisori in calesti, cu manierisme si snobisme.
as vrea sa aflu totusi care e termenul de expirare a unui film pt. a-si face un locusor in noua sectiune? ce facem cu 'pulp fiction' din iconoclast? ii dam copy sau move?

raptor
11 Nov 2004, 13:10
.or sa fie filme A.A.B. si P.A.B,probabil.deduceti.

nume
11 Nov 2004, 17:48
@ Ambra , dar "nu dadea bine la lobby".Esti sigur? Sa-ti improspatez memoria cu ce ai scris la iconoclast, :oops: herzog & kinski?

Ambra Blu
11 Nov 2004, 20:50
@ Ambra , dar "nu dadea bine la lobby".Esti sigur? Sa-ti improspatez memoria cu ce ai scris la iconoclast, :oops: herzog & kinski?

Mon ami, have you started packing yet?

herbert
12 Nov 2004, 00:11
o sectiune „Clasic” nu trebuie pusa la vot. daca Cinemagia se respecta, sectiunea trebuie deschisa cat mai repede. Un film clasic nu e obligatoriu si „obosit”, e pur si simplu clasic si il privesti - ca un cinefil adevarat, deschis mai multor varste de cultura – ca pe un film clasic...

europe_east
12 Nov 2004, 00:40
as vrea sa aflu totusi care e termenul de expirare a unui film pt. a-si face un locusor in noua sectiune? ce facem cu 'pulp fiction' din iconoclast? ii dam copy sau move?

Hehehe... :) Buna intrebare!

keyzer soze
12 Nov 2004, 17:45
good point, herbert

BeNnY
12 Nov 2004, 23:18
o sectiune „Clasic” nu trebuie pusa la vot. daca Cinemagia se respecta, sectiunea trebuie deschisa cat mai repede. Un film clasic nu e obligatoriu si „obosit”, e pur si simplu clasic si il privesti - ca un cinefil adevarat, deschis mai multor varste de cultura – ca pe un film clasic...

Sau e obosit

Nae
14 Nov 2004, 19:25
un therad pe team filmelor 'clasice' este cu adevarat necesara... pe cassavetes unde vreti sa-l puneti, la iconolast???
nu credc a intra acolo, si de aia sunt si eu de parere ca TREBUIE un thread intitulat 'classic'... sau macar ceva in directia asta.

toni
16 Nov 2004, 17:45
cum dracu' reusiti sa bateti cimpii cu atita gratie?

nume
16 Nov 2004, 18:02
Amenintari voalate, mutati-va bagajele ! inca n-ati inceput sa impachetati, bla bla bla. Vad ca nu s-a mutat nimic, nu s-a creat nimic, asa ca stati calmi.Scrieti tot acolo unde vroiati sa scrieti.Lucrurile nu se misca pe aici asa ,ca li se scoala unora o idee.

K's
16 Nov 2004, 19:33
Ai sa plingi, dar cind unuia i se scoala, se pune si de un facut. Dar nu numai de unul.
peseu: vezi tu, cinemagia nu inseamna doar forumul in care te balacesti si in care tipi.

keyzer soze
16 Nov 2004, 20:50
my, oh, my... :oops:

Ambra Blu
16 Nov 2004, 21:03
Amenintari voalate, mutati-va bagajele ! inca n-ati inceput sa impachetati, bla bla bla. Vad ca nu s-a mutat nimic, nu s-a creat nimic, asa ca stati calmi.Scrieti tot acolo unde vroiati sa scrieti.Lucrurile nu se misca pe aici asa ,ca li se scoala unora o idee.

Da' vad ca voi chiar vreti sa fiti bagati in seama. Am zis ca in curind o sa se mute, asa o sa fie.

nume
16 Nov 2004, 21:42
Astept cu infrigurare momentul,brrrrrrrrrrr... :((

nume
16 Nov 2004, 21:48
"Ai sa plingi, dar cind unuia i se scoala, se pune si de un facut. Dar nu numai de unul.
peseu: vezi tu, cinemagia nu inseamna doar forumul in care te balacesti si in care tipi."
_________________ @k's ti se scoala des?

keyzer soze
16 Nov 2004, 22:36
wrong person, dude

K's
17 Nov 2004, 12:22
@k's ti se scoala des?
Macar daca nu intelegi, sforteaza putin neuronu ala sau abtine-te de la postari inutile. Daca se vroia a fi un atac, a esuat inca din momentul in care ai parasit cazarma. Sau grajdu'.

nume
17 Nov 2004, 16:03
unde ai vazut fah tu postari inutile?ma doare-n p*** de ce crezi tu !

Nae
17 Nov 2004, 16:15
nume draga, nu te mai supara asa pe k's... sa stii, are probleme, si este suparata rau pe viata... singura ei bucurie este sa gaseasca greseli de ortografie... asa ca las-o, si injuraturi pe-aici oricum nu prind bine.
daca vreti sa va injurati, recomand cafeneaua... acolo merge mai usor, si cine stie, maybe someone will join in... :D

inapoi la classic vs iconoclast.

nume
17 Nov 2004, 16:26
O las in pace , oricum ea se incadreaza la la capitolul portrete predefinite( nasoala , nesatisfacuta).Are o singura placere in viata. Sa se certe cu baietii pe cinemagia. Macar aici o baga in seama...

Mala Portugal
17 Nov 2004, 17:06
Bravo mai hexpertilor in psihologie online, ati mai gasit o grasa cu cosuri & probleme de viata . Ce-ati nimerit-o si de data asta, curata clarviziune :D

nume
17 Nov 2004, 17:17
@ Mala, noi stim ca tu esti "misto'', de la descrierile care le-au facut baietii la cluj.Da acum nu era vorba de tine. :P

zizi
17 Nov 2004, 18:25
mai nume, parca baietzii astia cu vechime, raptor, eu, eram dati dracu' si injuram asa, pe cine ni se scula. tu dadeai lectii de sfintenie si buna-purtare...nu?

nume
17 Nov 2004, 18:40
mai zizi , eu am raspuns la o provocare ieftina ,care s-a vrut subtire, mess. mele sunt autocenzurate, au stelutele de rigoare din oficiu.

cherryblossom
17 Nov 2004, 18:56
@ Emanuel:

de ce nu faci odata si odata sectiunea aia de asa-zis "Clasic"? cu atat mai mult cu cat sunt cateva sectiuni unde n-a mai scris nimeni de luni de zile sau mai scrie cate unul din an in paste... poate schimbi una din alea... la "Clasic" chiar ar veni cativa constant sa scrie, nu de alta, dar poate mai ridica ei putin nivelul forumului, care si asa e cum e... si nu e vorba ca vrea Ambrablu sau nu, vrea toata lumea dupa cum bine s-a vazut... daca vrea AB sa vorbeasca singur la "Iconoclast" despre cei 3-5 regizori care-i plac, sa fie sanatos... pe langa astia mai sunt o gramada despre care se poate vorbi, clasici sau nu, iconoclasti sau nu... in ceea ce ma priveste, nu ma intereseaza diferentierea "Clasic" - "Iconoclast"... pot sta foarte bine amandoua sub aceeasi umbrela... numai ca asta genereaza conflicte... sau poate ca voua va convin scandalurile astea de pe forum, cine stie...

Nae
17 Nov 2004, 19:03
draga cherryblossom...
stiu ca nu-s eu emanuel ca sa-ti raspund, dar uita-te si tu mai sus, si ai sa vezi ca DA, forumul asta are ca highlight, micile injuraturi, si insulte, si se bazeaza pe faptul ca fiecare apara o opinie diferita... si asa se auto-genereaza certurile astea inutile... nu conteaza daca daca tema este iconoclast vs classic sau alta..

@nume... way to go brother...

cherryblossom
17 Nov 2004, 19:11
Draga nae...
stiu ca nu esti Emanuel ca sa-mi raspunzi, insa eu consider ca ne putem intelege si fara sa ne jignim, chiar daca avem pareri diferite... :)

Nae
17 Nov 2004, 22:23
draga cherryblossom
si eu stiu ca merge sa te intelegi si fara injuraturi, si si eu sunt de parere ca nu este nevoie de o cearta ca sa-ti exprimi pozitia, dar dupa cate vezi, nu numai aici, ci si in general pe forum, cam toate 'discutiile' care au un inceput politicos, toate ajung la un punct in care se injura... si culmea este ca nu exista nici o persoana pe forum, care sa vrea sa schimbe ce se intampla... nu, fiecare ramana cu orgoliu personal, si nu s-a facut nimic.

capitain
18 Nov 2004, 09:36
dragii mei,
de ce nu desfasurati voi aceste discutii in particular, exista mai multe variante, dupa cum bine stiti: pm, yahoo msg, mail...
vreau sa pot citi in liniste doar posturi despre topicul pe care l-am deschis, pt ca nu pot sa pierd timpul inutil, doar sperand ca poate in urmatorul post discutia va reveni la topic.
time is money, you know!