PDA

View Full Version : Saved!


PoliFanAthic
06 Nov 2004, 15:46
Printre comediile dragute ale acestui an, se numara, aproape inevitabil, si Saved. Filmul cauta texte la pretexte, o poveste despre tineri si crestinism, tema abordata cu multa relaxare si chiar ironie de producatori. In rolurile principale Jenna Malone (Donnie Darko), Mandy Moore si chiar juniorul Caulkin. Dintre ei, de remarcat este prestatia lui Moore, care iese nitel din cochilie. Chiar daca nu este absolut original, se remarca prin scene si dialoguri interesante si reuseste sa depaseasca pragul de tembelism pe care multe alte creatii ale genre-ului nu izbutesc. Discutiile despre divinitate se poarta la un nivel de etajul intai, dar mesajul este coerent si chiar inteligent...simpatic film.

Longshot
12 Dec 2004, 13:36
mie nu mi-a placut atat de mult.se vede de la o posta ca e facut pentru americani, care sunt extrem de sensibili in legatura cu orice problema delicata ca religia, sexul etc.
e de apreciat in schimb revenirea lui macauley culkin cat si ideea de la care s-a pornit, totusi neconventionala.insa, cam atat.in opinia mea, nu merita prea mult bagat in seama.