PDA

View Full Version : ROBERT DE NIRO

V_Rossi
02 Nov 2004, 08:25
;) Cine poate zice k exista un actor mai valoros k EL. El este D-zeul tuturor actorilor.... cine poate interpreta mai bine..,... si poate da viatza unor personaje ce nu ne-am inchipuit ca pot exista vreodata.... CINEEEEE! Dak nu EL atunci CINE?

Credeti k exista un actor mai valoros ca el!? Spuneti-mi!??? Care e ala!! sa rad....

Kane
02 Dec 2004, 22:32
Robert de Niro a fost un mare actor in trecut, care acum nu mai face nimic decent si joaca doar pentru bani. Actori mai buni - din toate timpurile - jack nicholson ar fi sigur unul. In rest depinde si de gust. La ora actuala - cam oricine.

dRag0sh
25 Dec 2004, 15:26
parerea mea : actor da actor.....

Longshot
25 Dec 2004, 19:51
nu conteaza ca acuma joaca pt bani.e unul dintre cei mai buni indiferent de ceea ce joaca si doar pt ca nu primeste premii sau reviewuri pt ultimele filme nu inseamna ca nu e.daq ar fi ca sa fie premiat in fiecare an cel mai bun actor ar lua pacino, de niro, hoffman sau nicholson in fiecare an.premiile sunt pt fetze noi ca sa perpetueze industria de star system si nu pt cei mai buni cu adevarat.
shit, am baut prea mult, ma duc sa ma uit la frantic a lu polanski.away.

shade2
31 Dec 2004, 14:17
actorul meu preferat... :)

Sparxxx
03 Jan 2005, 09:03
Al Pacino zic eu ca este tatal lor

nume
03 Jan 2005, 10:46
Al Pacino zic eu ca este tatal lor
Aha....altceva ?

Sparxxx
03 Jan 2005, 10:47
probleme?

nume
04 Jan 2005, 17:15
Nu gicule, nu "are" cum ...

Sparxxx
04 Jan 2005, 17:19
bine sefu

Cinemania
06 Jan 2005, 01:18

indeed...Nicholson e mult peste De Niro...a jucat in roluri cu greutate mai mare...De Niro n-ar fi putut juca in The Shining sau One Flew over the Cuckoo's Nest nici sa stea in cap...Nicholson poate face juca oricand rol de mafioso :P

in legatura cu ultimele lor filme, ambii au avut parte de cam aceleasi roluri siropoase, dar oarca De Niro si-a mai pierdut din forta de alta data

Cinemania
06 Jan 2005, 01:19

ups...de fapt mesajul meu era o completare la acesta... (my bad :D)

Cinemania
06 Jan 2005, 01:20
Robert de Niro a fost un mare actor in trecut, care acum nu mai face nimic decent si joaca doar pentru bani. Actori mai buni - din toate timpurile - jack nicholson ar fi sigur unul. In rest depinde si de gust. La ora actuala - cam oricine.

man, what the f... is wrong with me...new try...la mesajul acesta...promit sa ma duc la culcare mai devreme ca deja nu mai vad bine :huh:

crissy
30 Oct 2005, 12:18
Mie una mi se pare un actor super bun chiar daca acuma joaca roluri mai naspa...un actor care a facut cariera si care chiar se poate numi Actor
ramane unul dintre preferatii mei

rufus
20 Jan 2006, 12:54
Jack Nicholson pe langa De Niro e ca Albulescu pe langa Rebengiuc. Adica e foarte bun, are o istorie in spate, dar n-are stralucire. Asemenea comparatii nu fac decat sa il ridice pe De Niro. Iar daca in ultima vreme joaca mai mult in comedii, asta nu inseamna ca a coborat stacheta interpretativa.

Cinemania
20 Jan 2006, 13:19
Jack Nicholson pe langa De Niro e ca Albulescu pe langa Rebengiuc. Adica e foarte bun, are o istorie in spate, dar n-are stralucire. Asemenea comparatii nu fac decat sa il ridice pe De Niro. Iar daca in ultima vreme joaca mai mult in comedii, asta nu inseamna ca a coborat stacheta interpretativa.

adica tu vrei sa spui ca DeNiro e mai bun decat Jack?

alc
20 Jan 2006, 13:31
Nu poti sa-i compari pt ca sunt amandoi actori foarte valorosi. Singura metoda de comparare ar fi sa-l pui pe de niro sa joace in fimle lui jack si invers si sa vezi unde a iesit mai bine filmul....imposibil de realizat.

Cinemania
20 Jan 2006, 13:43
da, de fapt, la asta m-am gandit si eu...e aiurea sa-i compari...dar: Jack a dus in spate mai multe roluri complexe decat De Niro...

De Niro ramane oricum unul dintre grei

rufus
20 Jan 2006, 13:45

Sigur ca e mai bun. "Zbor deasupra unui cuib de cuci" e un film foarte reusit, dar asta nu datorita lui Jack, sau, mai exact, nu numai datorita lui Jack. Alte prestatii remarcabile nu-mi amintesc. As vrea sa vad si la el un nu-stiu-ce, daca exista asa ceva in cazul lui, dar nu pot. Mi se pare apropiat, ca stil, metode si performante, de Anthony Hopkins. De Niro, in schimb, e un fel de Al Pacino care nu trebuie sa urle pentru a fi magnific. Poate salva de unul singur un film, ceea ce in cazul lui Jack e mai greu; vezi "Lupul".

alc
20 Jan 2006, 13:50
Lupul nu a fost un film prea reusit , dar si de niro a avut filme nereusite asa ca mai bine nu i-am mai compara atat. Cinemania ai dreptate, dar nu putem sti cum ar fi jucat de niro, putem spune ca jack a avut roluri mai greoaie decat de niro totusi.

Cinemania
20 Jan 2006, 14:11

Sigur ca e mai bun. "Zbor deasupra unui cuib de cuci" e un film foarte reusit, dar asta nu datorita lui Jack, sau, mai exact, nu numai datorita lui Jack. Alte prestatii remarcabile nu-mi amintesc. As vrea sa vad si la el un nu-stiu-ce, daca exista asa ceva in cazul lui, dar nu pot. Mi se pare apropiat, ca stil, metode si performante, de Anthony Hopkins. De Niro, in schimb, e un fel de Al Pacino care nu trebuie sa urle pentru a fi magnific. Poate salva de unul singur un film, ceea ce in cazul lui Jack e mai greu; vezi "Lupul".

Zbor deasupra unui cuib de cuci e un film reusit datorita lui Forman+Jack, dar e un film superb datorita numai si numai jocului exceptional prestat de Jack

mai vezi filme cu Nicholson in care are prestatii remarcabile...iti recomand (daca inca nu le-ai vazut):
The Shining, Chinatown, As Good as It Gets, Prizzi's Honor, The Witches of Eastwick, The Crossing Guard, Goin' South...pana si About Schmidt si Anger Management

sa inteleg ca De Niro a salvat Meet the Parents sau Analyze This (in care e total depasit de Billy C.)? btw, De Niro a urlat in niste filme :D (Men of Honor, Cape fear etc....in plus are cateva roluri in care se cam repeta figura de mafioso

daca nu vezi la Jack acel ceva ce vezi la De Niro asta nu mai e vina lui, asta tine de perceptia ta (subiectiva)...

rufus
20 Jan 2006, 14:33
Mai fac o paralela si gata, apropo de Robert de Niro si Jack Nicholson. Gene Kelly si Fred Astaire. James Dean si Montgomery Cliff. Marilyn Monroe si Jane Mansfield. Elvis si Sinatra. Al doilea ma incanta, dar primul ma face sa visez. Ronaldinho si Nedved (la forma din 2003), cu scuzele de rigoare pentru ca am intrat pe terenul... Pe teren.

rufus
20 Jan 2006, 14:49
"Vanatorul de cerbi" si "Viata lui Toby", daca genul mafiot nu e primit. Apropo, Robert de Niro nu a jucat pur si simplu in filme cu mafioti, el a definit acest tip de rol. Iar in legatura cu "Vrajitoarele din Eastwick" si "Mai bine nu se poate", o sa incerc sa o iau ca o problema de perceptie.

Cinemania
20 Jan 2006, 14:57
...sau de comparatie :D

Lino
09 Feb 2006, 19:55
Eu unul l-as vedea pe De Niro in "Zbor deasupra unui cuib de cuci" , de ce nu? Intrebarea esentiala este : Ce calitati poseda un actor bun? Asa sa zicem ca unul e mai bun ca celalalt nu prea are rost fara sa argumentam si sa mergem in profunzimea lucrurilor.
Unii actori nu pot interpreta prea multe roluri , dar in cele in care joaca sunt foarte buni. Altii precum De Niro pot juca o varietate de roluri ,roluri foarte grele care necesita o transformare extrema de la caracterul sau nativ .Promontoriul groazei ,Taurul furios, Ronin, Viata lui Toby, Regele comediei, Nasul 2, in aceste filme a interpretat caractere foarte diferite , pe cand Al Pacino este acel temperament coleric cu acel timbru exceptional care ne-a facut sa il iubim foarte mult , insa nu poate interpreta roluri de personaje mai introvertite spre exemplu . A stat 4 ani la un moment dat pe tusa Pacino datorita faptului ca nu l-a prins rolul dintr-un anumit film.
Unul dintre actorii mei preferati este Anthony Quinn, care de asemenea a jucat o varietate de roluri. Personaje diferite de la film la film si a facut-o cu o naturalete extraordinara .

BLACK-SPIDER
19 Feb 2006, 10:31
De Niro ....il capo di tuti capi.........se stie,comparatie intre actori e greu de facut,totusi cei mai adevarati din industria filmului sunt pe langa De Niro,Al Pacino,Dustin Hoffman,Jack Nicholson,Morgan Freeman,Gene Hackman,Clint Eastwood,Sean Connery,Paul Newman,Robert Redford

crin3l
19 Feb 2006, 18:42
BLACK-SPIDER nu crezi k l-ai uitat pe Athony Hopkins(ca am vazut ca ai spus actori numai din generatzia veche ).Robert de niro este un mare actor fiind atat de apreciat shi imi pare rau ca nu am vazut prea multe filme cu el.Dintre filmele pe care le-am vazut mi-a placut cel mai mult in Heat ,in Taxi driver sau Goodfellas neimpresionandu-ma.

SPINNING
20 Feb 2006, 17:28
;) Cine poate zice k exista un actor mai valoros k EL. El este D-zeul tuturor actorilor.... cine poate interpreta mai bine..,... si poate da viatza unor personaje ce nu ne-am inchipuit ca pot exista vreodata.... CINEEEEE! Dak nu EL atunci CINE?

Credeti k exista un actor mai valoros ca el!? Spuneti-mi!??? Care e ala!! sa rad....

Sean Penn ...how about this one?

victor584694
24 Apr 2006, 13:07
Nicholson e mult peste De Niro...a jucat in roluri cu greutate mai mare...De Niro n-ar fi putut juca in The Shining sau One Flew over the Cuckoo's Nest nici sa stea in cap...

Da, dar tu il vezi pe Nicholson jucind rolul lui De Niro din "Misiunea", de exemplu ? Nici sa se mai nasca o data ! Sau rolul din "Taurul furios" !

Cinemania
26 Apr 2006, 00:01
Da, dar tu il vezi pe Nicholson jucind rolul lui De Niro din "Misiunea", de exemplu ? Nici sa se mai nasca o data ! Sau rolul din "Taurul furios" !

...sau pe De Niro in One Flew... etc.

Pauline Kael
08 Oct 2008, 21:12
De Niro si Nicholson au fost candva...daca ar fi acum tineri,n-ar avea in ce juca.Si s-au autodepasit.Si-au depasit nivelul maxim.
Cand am citit cartea mi-l imaginam altfel pe Mc Murphy.Scenariul n-a surprins esenta cartii,tragismul.Ca sa nu mai zic cat de nereusita este sora-sefa din film,etc.
Nicholson nu poate juca roluri romantice ca De Niro.De Niro nu poate fi diablolic ca si Nicholson.Nicholson e instinctual,De Niro un sensibil.Fiecare cu stilul propriu.
Al Pacino mi se pare aiurea si mult mai jos fata de ei .Al Pacino in tinerete stralucea.La maturitate a devenit un cliseu.

Cinemania
08 Oct 2008, 22:18
De Niro si Nicholson au fost candva...daca ar fi acum tineri,n-ar avea in ce juca.Si s-au autodepasit.Si-au depasit nivelul maxim.
Cand am citit cartea mi-l imaginam altfel pe Mc Murphy.Scenariul n-a surprins esenta cartii,tragismul.Ca sa nu mai zic cat de nereusita este sora-sefa din film,etc.
Nicholson nu poate juca roluri romantice ca De Niro.De Niro nu poate fi diablolic ca si Nicholson.Nicholson e instinctual,De Niro un sensibil.Fiecare cu stilul propriu.
Al Pacino mi se pare aiurea si mult mai jos fata de ei .Al Pacino in tinerete stralucea.La maturitate a devenit un cliseu.

tzac, pac :lol:

Pauline Kael
09 Oct 2008, 09:03
Tradu "tzac pac".

mafalda
28 Oct 2008, 14:37
Daca Al Pacino in Shylock (Negustorul din Venetia) era un cliseu...
NO COMMENT ! :lol:
Ma las de meserie, imi dau demisia din cinematografie!

irene marlyne monroe
17 Nov 2008, 04:31
voteaza-ma te rog si mai da si in lista ta de mensenger sa ma voteze http://www.gandeste-liber.ro/fatade10/index.php?uid=27962

mafalda
17 Nov 2008, 08:17
IMM, pe cate topicuri ai postat mesajul asta?
Te votez numai daca te duci la spitalul de nebuni!

Rapture
18 Jun 2009, 22:31
imo , unul dintre cei mai buni.