View Full Version : Gheimz shi joace
Gaandalf
27 Oct 2004, 11:03
Sper k sunt shi impatimatzi mai mult sau mai putzin ai jocurilor pe PC ...
In timpul liber pe kre l-am avu in ultima vreme m-am virusat shi m-am iradiat ce ceva jocuri ... mai noi mai vechi ... dar apetitul este mare shi deja incep sa ma joc mai mult. Eram cam acaparat de filme... acuma merg amandoua mana in mana shi cade fff bine la stomac ...
in 6 zile 3 jocuri ...
Call Of Duty
Black Hawk Down
shi Jedi Knight Academy ...
In momentul de fatza Star Wars Battlefront - full throtle ...un joc superb din toate punctele de vedere ... superlativ ...
Hai bagatzi ce atzi mai jucat shi ce recomandatzi ...
Ultimele jocuri jucate:
Sims 2 shi CSI........urmeaza un FIFA
On topic: ultimile jocuri: Discworld, Broken Sword 1, 2 si 3, Grim Fandango (toate de 10)
Off topic: Topicul asta e Idiot si agramat.
Ex: "Gheimz shi joace", "Sper k sunt shi impatimatzi", "kre l-am avu". Chiar daca aceste cuvinte sunt scrise intentionat gresit, sunt tampite.
Cer inchiderea acestui topic. Daca "domnisorii" moderatori s-ar trezi, si ar mai arunca si ei o privire pe forum, poate o sa faca efortul de 5 sec de a inchide cateva topicuri handicapate, inclusiv acesta...
Va multumesc pt. nimic.
Gaandalf
29 Oct 2004, 09:57
On topic:
nu te credeam asha deshtept ... se invart rotitzele ... :lol: ai terminat jocuri intregi ... :lol: wow!
altceva ...
cine a jucat NFS Underground 2 ? cum e ?
Ionutz55
29 Oct 2004, 15:32
Underground 2 este un kkt, nu vad prea multe deosebiri grafice fatza de 1 si in plus acelasi luciu al masinilor, strazilor, cladirilor, mai rau ca in Las Vegas :D
In curand RockStar va scoate un super joc, GTA San Andreas, stiu ca va aparea prima data pe PS 2 si apoi pe Pc, un joc de nota 10, eu unul asa cred...
PoliFanAthic
29 Oct 2004, 19:09
Am jucat demoul de la NFS 2...e ok, banuiesc, dar cu ATI-ul meu tot imi face probleme. Mare diferenta chiar nu pare sa fie daca ai jucat NFS si Midnight Club 2 (sau cum i-au zis)...
Joc ca un impatimit autentic Rome:Total War si FIFA 2005 in aceste zile. Astept Football Manager si Chamiponship Manager, respectiv Half-Life si GTA:SA. Am citit ca e genial, din nou.
nightsorrow
30 Oct 2004, 18:46
Lol, chiar ma gandeam la un topic despre jocuri...e bine venit.Pai ma gandeam, mai Gaandalf, ca o sa zici de ceva Warcraft 3...pai ce ar fi de adaugat? lansarea Half Life e pe 16 nov, dar am auzit ca s au scurs inf. despre story ul jocului....LOTR:battle 4 middle Earth,Rome total war...mai vedeti voi...topicu sper sa dureze!
Cel mai mult mi-a placut Mafia...enervant la el era faptul ca nu puteai salva cand doreai...
Alte: Fifa (toate versiunile pana la 2004), Warcraft II + III (dar m-am plictisit de el)...si Cueclub, un joc de snooker, bunicel ca grafica dar oponentii joaca uneori ca niste idioti...si in plus poti sa bagi niste efecte absurde bilei...scapi din orice snooker, oricat de greu. E bine de jucat in 2..dar nu prea gaseam parteneri la acelasi nivel..si nu se poate juca online.
PoliFanAthic
30 Oct 2004, 21:03
Cum sa fie cu Sims 2? Am auzit ca-i bun...
Mafia a fost o dezamagire pentru mine. Oricat de autentica era atmosfera, ca joc a fost mult sub ceea ce putea sa fie. Fiecare actiune era scriptata in ceea ce priveste misiunile si asta mi-a cauzat o frustrare grozava.
Ionutz55
30 Oct 2004, 22:14
Mafia este un super joc, in schimb Vice City este cam varza
Astept San Andreas, Half Life 2...si cam atat
Acuma joc continuarea de la Call of Duty
La fel astept sa apara pe PC GTA.....nu cred ca am sa fiu dezamagit
SIMS 2 ii klumea daca iti plac astfel de jocuri;oricum ai mult mai multe lucruri decat in 1,grafiuca mult mia buna,etc...ai sa vezi
nightsorrow
31 Oct 2004, 07:46
Mafia este un super joc, in schimb Vice City este cam varza
Astept San Andreas, Half Life 2...si cam atat
Acuma joc continuarea de la Call of Duty
Ce continuare ? A aparut ceva nou ? merita jucat si in LAN...
Ionutz55
31 Oct 2004, 16:09
Este un ad-on, Call of Duty: United Offensive sau ceva de genul asta[/b]
Nightwane
31 Oct 2004, 17:52
hai sa vedem ce jocuri am mai sters: Prince of Persia Sands Of Time, Divine Divinity si multe altele. Pacat ca ma plictisesc repede. Doar de questuri nu ma plictisesc..da' restul...sun ataaaat de boring. Sa vedem cat timp o rezista Planescape Torment pe compul meu :)
Asa..sii..jocuri terminate .. hmm. Sanitarium, Doom , Doom 2, Doom3 , Ultimate Doom, Doom Plutonia Experiment, Heretic, Hexen, Serious Sam 1, Serious Sam 2, Sam And Max Hit The Road, Day of the tentacle, Homm1, Homm2, Homm3, Homm4 (si toate addonurile de la Homm in general) si... muuuuuulte altele :P
pentru toti fanii de "turn-strategie"... Alpha-Centauri m-i se pare cel mai tare joc de strategie care a existat vreo data. :D
PoliFanAthic
31 Oct 2004, 21:18
Discutabil...Starcraft se ridica la culmi inaltatoare, la fel ca AOE. Asta real. Tot ce-i Civ si jocurile din seria Total War la TBS. Imi aduc aminte, de demult, un joc numit Birthright:the Gorgon's Lair. Ce cul era...
Gaandalf
01 Nov 2004, 13:39
Lol, chiar ma gandeam la un topic despre jocuri...e bine venit.Pai ma gandeam, mai Gaandalf, ca o sa zici de ceva Warcraft 3...pai ce ar fi de adaugat? lansarea Half Life e pe 16 nov, dar am auzit ca s au scurs inf. despre story ul jocului....LOTR:battle 4 middle Earth,Rome total war...mai vedeti voi...topicu sper sa dureze!
Cu War Craft II am copilarit shi III inca il joc pe battlenet ... dar cel mai tare a fost este shi o sa fie Star Craft ... n-am mai jucat de mult un joc de strategie atat de complet shi de superb ... Shi in ziua de azi il joc cu bajetzii la greu...
Battle 4 Middle-Earth nu l-am jucat inca shgi nici nu shtiu cum e ... n-am citit nici o recenzie... deocamdata dupa ce am terminat Star Wars Battlefront mi se pare normal sa termin shi Knights Of The old Rpublic... asha k pe asta il caut pe urma ... mai discutam...
Sims 2 ... n-am jucat nici 1 shi nici n-am sa joc dar din cate am vazut ashtia nu se mai opresc cu promovarea jocului. Ce poate fi asha marpha la el ? What ?
Sims 2 ... n-am jucat nici 1 shi nici n-am sa joc dar din cate am vazut ashtia nu se mai opresc cu promovarea jocului. Ce poate fi asha marpha la el ? What ?
Pai daca a-i fi jucat 1,ti-ai fi dat seama de ce asta este mult mai klumea.Chestia ii ca tu ai viata unu om in mainele tale,ai o senztie de control,etc-ma rog-cel putin eu asha simt...
Gaandalf
01 Nov 2004, 16:06
Pai daca a-i fi jucat 1,ti-ai fi dat seama de ce asta este mult mai klumea.Chestia ii ca tu ai viata unu om in mainele tale,ai o senztie de control,etc-ma rog-cel putin eu asha simt...
cred k ash fi un maniac kre i-ash omori pe totzi in parte ... :lol:
Da sa vezi ce belea mor............. :D
Super interesant Sims. Printre putinele care mi-a starnit interesul si la care m-am jucat mai mult de cateva ore. Mi-au mai placut si Heroes 3 si 4 mult.
Gaandalf
01 Nov 2004, 16:27
Da sa vezi ce belea mor............. :D
ah deci potzi sa vii akasa beat shi sa itzi batzi femeia ? :lol: Sau sa intru beat cu mashina direct in sufrageruie shi sa zic : "honey! I'm home! what's 4 dinner ?" :lol:
Ionutz55
01 Nov 2004, 20:10
Sims 1,2 si toate felurile de Sims sunt un kkt :x
Cele mai stupide jocuri facute vreodata:D
Acum am revenit la Half-Life si ii cam bat pe astia din internet-cafeuri :D , mai joc UT 2004 ( pt necunoscatori, Unreal Tournament), FIFA 2005
Astept cu nerabdare Half-Life 2 si tocmai mi-am instalat Doom 3...
Nightwane
01 Nov 2004, 20:25
Doom 3...
ah..controversatul Doom3... mah mie mi-a placut extraordinar de mult... ce-i drept cand eram mai mic mancam doom 1, 2 pe paine :) dar daca nu le-ai jucat pe restu' nu cred ca o sa-ti placa... o sa te cam plictiseasca. el saracu e defapt un remake al lui doom 1...
Sims 1,2 si toate felurile de Sims sunt un kkt :x
sims1,2,etc nu (nu prea ai cum sa te plictiseshti) || dar sim city(din astea) da
PoliFanAthic
01 Nov 2004, 22:30
Am jucat toate Doom-urile si, culmea, nu m-a dat pe spate 3ul. E misto in prima parte, dar chiar devine repetitiv de la un moment dat. Macar mi-a adus aminte de un joc atat de drag, Resident Evil... :love:
Nightwane
02 Nov 2004, 07:01
Am jucat toate Doom-urile si, culmea, nu m-a dat pe spate 3ul. E misto in prima parte, dar chiar devine repetitiv de la un moment dat. Macar mi-a adus aminte de un joc atat de drag, Resident Evil... :love:
pe mine m-a dat pe spate doar prin simplul fapt ca au refacut monstrii :) repetitiv e slava domnului... si devine plictisitor uneori... nivelele din hell sunt totushi mishtocutze :P
nightsorrow
02 Nov 2004, 15:11
Am vazut doom 1 ,2, 3 si nu mi sa u parut injucabile,pur si simplu tragi in tot ce vine...fara story ,de groaza,HL e mai presus din orice punct de vedere...ma intreb Nightwane ce muzica asculti...
Nightwane
02 Nov 2004, 19:23
Am vazut doom 1 ,2, 3 si nu mi sa u parut injucabile,pur si simplu tragi in tot ce vine...fara story ,de groaza,HL e mai presus din orice punct de vedere...ma intreb Nightwane ce muzica asculti...
nightsorrow...mai draga... la vremea lui, Doom a fost CEVA... si d-aia imi place atat de mult. HL nu mi-a placut deloc. pentru mine HL nu e fps. Fps-urile sunt cele gen Doom. Pentru jocuri storcatoare de creier, alegf quest-urile. Dar HL, Unreal si alte porcarii le arunc cat colo.
Gaandalf
04 Nov 2004, 09:33
A jucat cineva Terminator 3 - Redemption ? ... ma gandeam sa-l iau sa "impushc" nishte robotzi in tot jocul ... :lol:
dar inainte sa sacrific 2 cd-uri pe el ... tre sa shtiu cum e ...
jackpot
04 Nov 2004, 19:01
La jocurile astea tip Doom , mi-ar placea sa joc ultimul joc (cred) al celor de la Blizzard din seria StarCraft - STAR CRAFT GHOST nu stiu daca l0a jucat careva. Dar cel de strategie Original si Expansion mi-au placut enorm, au fost saptamani cand nu ma puteam dezlipi de calculator, e drept vechi deja....
STAR CRAFT GHOST nu mai e strategie ci 3D.
Dar inca nu am pus mana pe el , poate s-a invechit si asta deja.
Gaandalf
05 Nov 2004, 07:03
nu ai cum sa pui mana pe Star Craft Ghost ptr k este doar ptr console ... asha k dk nu ai ... nu potzi sa joci. De mult m-am interesat ... Pacat ... :(
jackpot
05 Nov 2004, 19:39
damn it.
tocumarian
08 Nov 2004, 17:20
Jucati Syberia 2. Are grafica destul de misto si e destul de greu!!
jackpot
08 Nov 2004, 18:52
Dupa reclama din reviste, pare sa fie bun.... Rome:Total War.
Cineva mi-a promis ca intr-o saptamana mi-l pirateaza dintr-o sursa de a lui. Sa vedem ce-i de capul lui...
Esti pus in postura de general roman si trebuie sa manipulezi o armata si pe cei ce comploteaza impotriva ta, potrivit intereselor tale si impotriva armatelorr inamice.
Poti sa-l reinvii pe Julius Caesar sau pe Scipio Africanul.
www.gameshop.ro
Nightwane
08 Nov 2004, 20:07
gata cu jocurile! am sters tot ce aveam pe hdd in materie de jocuri :) m-am plictisit de ele :) am preferat sa bag un serial anime :D
nightsorrow
08 Nov 2004, 22:23
nu ai cum sa pui mana pe Star Craft Ghost ptr k este doar ptr console ... asha k dk nu ai ... nu potzi sa joci. De mult m-am interesat ... Pacat ... :(
Adica el si World of Warcraht se pot juca doar pe net din consola doar ,dar asta nu e o problm fiindca se poate juca si pe pc,s au facut modificari ilegale...dar singura chestie ar fi ca iti tre cd key de pe cutia originala...si nu merge cu key generator...deci tre sa cumperi cutia aia scumpa :((
Gaandalf
09 Nov 2004, 07:38
Adica el si World of Warcraht se pot juca doar pe net din consola doar ,dar asta nu e o problm fiindca se poate juca si pe pc,s au facut modificari ilegale...dar singura chestie ar fi ca iti tre cd key de pe cutia originala...si nu merge cu key generator...deci tre sa cumperi cutia aia scumpa :((
deci mai bine renuntzi ... :lol:
Gaandalf
09 Nov 2004, 10:45
Trailerul la Star Wars Episode III - Revenge Of the Sith ...
http://www.lucasarts.com/ep3/ - datzi download akolo ... 480x360
Am o intrebare ptr cei ce au urmarit jocurile de ani intregi ... a existat vreun joc la Attack Of The Clones ?
Nu esti foarte destept...
WoW este un joc de PC, genul MMORPG: massivly multiplayer online roleplaying game, dar trebuie sa fi un adevarat geniu ca sa vezi asta pe net sau intr-o revista, adica, ar trebui sa sti sa CITESTI :o Trebuie sa dai bani in fiecare luna ca sa joci WoW sau orice alt mmorpg.
Nu mai vb aiurea. cerceteaza si tu macar detaliile de baza a unui joc inainte sa arunci cu vorbele... :sleep:
nightsorrow
09 Nov 2004, 14:48
Ma rog, eu cel putin asa am auzit de la prieteni ,gameri inraiti,si am crezut ca ma pot baza pe informatiile lor...Trebuia sa i fi raspuns tu lui Gaandalf,nu sa ma lasi pe mine,dar e greu sa raspunzi daca nu esti starnit de o postare idioata ,nu ? :D
mihai770
10 Nov 2004, 10:07
Hmm...cine intreba de Terminator 3 jocul?? Oricum ii spun sa nu (NU) il bage ca strika shi 2 cduri shi spatiul cel mult pretiut de pe HDD.
Eu, lucrand la o sala de net va spun dor ce se joaca in sala cel mai des:
-Diablo 2, care l-am vazut in fata ochilor toata vara (si nu ca m-am jucat);sunt unele momente cand se joaca NUMAI D2 toate cel 15 PC-uri....
-CS 1.5 , 1.6 si mai nou si CS source (vezi mai jos detalii)
-NFSU
-FIFA 2003/04 si de curand shi 2005
-Serious Sam
-Doom 3 nu este deloc cautat: am avut doar un gamer in toata firea care l-a terminat in 2 zile
CS Source este mult diferit de celelalte...dar principala modificare este imbunatatirea hartilor, detalii la maxim, super multe:
-butoaie in care daca tragi se darama, gunoaie pe jos, cutii de bere, lazi etc...
-imi place cand tragi cu gloante in perete ca sare praf asemanator cu realitatea.
-sunete nu mai zic....superrrrrr
-cere foarte multe resurse: pe un A.A. 1700+, 384 GF2mx@32 are 40-50FPS, iar pe AA 2200+, 256, Radeon9200pro64, tot atatea fps...
-server de css: games2.gameszone.ro
-TIP: scrieti in consola bot_add ;))
Stiu ca v-am plictisit shi numai 30% din cei ce vor vedea msg. o sa-l shi citeasca, dar daca aveti PC bune nu ratati CSS }{
Gaandalf
10 Nov 2004, 11:04
Eu intrebasem de Terminator 3 : Redemption ...
dk tot le shtii asha bine... asta : http://www.lucasarts.com/ep3/ o sa iasa doar pe consola sau shi pe PC ? jocul e super din ce am vazut in prezentare ...
nightsorrow
18 Nov 2004, 18:28
Hell o - o ! Half Life 2 is out ! Nu cred ca va lasa reci un asa de mult asteptat joc... Ce ar fi de spus : grafica superba,story,la fel...cerinte :
1200 Mhz
256 mb RAM
directx 7
si cica internet connection...
http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2/screenindex_6113062.html
PoliFanAthic
18 Nov 2004, 20:16
Pentru orice caz, trag un upgrade mic :D
Nightwane
19 Nov 2004, 14:15
mda... si m-am jucat marele fasss de HL2 ... plictisitor, monoton, plat...cum vreti voi sa-i ziceti. Atmosfera ciu-ciu ... poveste stupida... doar grafica e de el (si cateva plimbari cu hovercraftu' si alte alea). Raman la Doom si la Heretic ;)
mda...si am jucat Vampire The Masquerade Bloodlines - pacat de nume. Jocul e slab. Nu se compara cu primul. Nu te atasezi de personaj...nu mai exista tranzitia de la om la vampir si jocul se desfasoara in prezent. Pacat...as fi vrut ceva MULT mai bun.
Gaandalf
25 Nov 2004, 08:27
am facut nishte nit-picking shi am dat peste:
http://www.gamershell.com/ - are tot ce vretzi ... sa shtitzi ... inclusiv patch-uri shi demo-uri ...
PoliFanAthic
25 Nov 2004, 22:32
E bunicel site-ul. Deobicei incerc sa dl demo-urile si patch-urile direct de la distribuitori/producatori, fiindca au bandwidth mai klumea si e mai putin aglomerat. Dar gamershell e a doua optiune. N-am chef de cozile de la fileplanet.
Gaandalf
26 Nov 2004, 11:43
Eu mai mult il accesez sa vad kat de buna e grafica la jocuri. Prezentarile sunt super adevarate.
Exemplu: Kotor II shi Battle For Middle-Earth!
Nightwane
26 Nov 2004, 12:12
Eu mai mult il accesez sa vad kat de buna e grafica la jocuri.
superficialule :P
and in other news... da' de www.gamespot.com n-ati auzit?
PoliFanAthic
26 Nov 2004, 22:49
Nu pentru download-uri, da-s misto si ei. La fel ca IGN, care acopera mai mult teritoriu.
Sm�agol-Gollum
27 Nov 2004, 22:52
am vazut azi la stiri despre un joc care va revolutiona nu stiu ce prin grafica.....dar din cate am vazut nu pare asa de interesant.....am impresia ca era call of duty.
jackpot
28 Nov 2004, 13:32
VampirE - The Masquerade - Bloodlines.
Acum l-am achizitionat...
Real bloody :o
Nightwane
28 Nov 2004, 14:53
VampirE - The Masquerade - Bloodlines.
Acum l-am achizitionat...
Real bloody :o
un rahat de joc :( pacat de el... putea fi ceva extraordinar... daca l-ai jucat pe primul o sa-ti dai seama la ce ma refer...
jackpot
29 Nov 2004, 11:20
Eu il joc doar de distractie, preferatele mele raman jocurile de strategie.
#bonecrusher#
02 Dec 2004, 09:13
stiti voi Pirateria ... adevaru-i ca se fura
oare ma fac GURU cu mesaje de tip spam
Gaandalf
02 Dec 2004, 11:39
Prince Of Persia 2 knd apare ?
Prince Of Persia 2 knd apare ?
Primavara lu 2004 cam in aceeasi oala cu San Andreasul! ;)
nightsorrow
08 Dec 2004, 21:12
Dar tot Half Life 2 le n trece pe toate...
Gaandalf
14 Dec 2004, 14:12
Dar tot Half Life 2 le n trece pe toate...
la ce draga nightsorrow le intrece pe toate ? ... k l-am jucat shi in afara de faptul k m-am plictisit mi s-a parut infect .... poate grafica dar restul e voma ...
Gaandalf
20 Dec 2004, 07:23
X-Men Legends are cineva idee dk apare numai ptr consola sau shi PC.
Prince Of Persia 2 - :sick: - ma ashteptam la mai mult ...
Battle Fo Middle Earth - superb dar numai ptr Windows 2000 shi Xp :sick:
nightsorrow
23 Dec 2004, 19:53
HL 2 dupa mine e perfect.. ce mai vrei ?
Si Battle for Middle Earth nu ti merge ? nu ai win xp sau 2000 ? :D
Gaandalf
23 Dec 2004, 19:57
Si Battle for Middle Earth nu ti merge ? nu ai win xp sau 2000 ? :D
eu sunt mai conservator de felul meu ... shi nu-mi plac schimbarile radicale ... Pana la urma voi sacrifica win 98u' k sa ma joc ...
Nightwane
24 Dec 2004, 09:38
ahahahahahahahahhahaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: asta-i cea mai buna gluma auzita luna asta...
Gaandalf
24 Dec 2004, 10:47
ahahahahahahahahhahaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: asta-i cea mai buna gluma auzita luna asta...
fara sa se supere nightsorrow ... sunt perfect de acord cu Nighty ... :lol: este foarte riddikol sa spui asha ceva ...
Gaandalf
28 Dec 2004, 11:08
:lol: hahahaha :lol:
Hate to brake it to you dar exact la poveste nu exceleaza.
L-am jucat vreo ora si mi s-a parut ok. Nimic special, doar grafica
Ionutz55
28 Dec 2004, 15:44
Grafica intradevar este buna, dar eu il joc mai mult pt prima parte :D
Gaandalf
28 Dec 2004, 18:27
Exact cum eu joc acum Prince Of Persia 2 din cauza k mi-a placut prima parte. A 2 a este identica numai k mai are cateva "scheme" in +.
.ehei,dragii mosului,s-a dus vremea cind jucam 'dacii si romanii' sau 'nu te supara frate' ,asa-i?
.ehei,dragii mosului,s-a dus vremea cind jucam 'dacii si romanii' sau 'nu te supara frate' ,asa-i?
:lol: si macao, septic, popa prostu, monopoly romanesc cu statiuni din Vatra Dornei, popice mecanice .... daca imi mai aduc aminte revin. :)
Daca n-ati jucat minic miner pe cip 03 (ce-i drept avea basic-ul preinstalat - echivalentul lui hc-90 parca) sau dizzy...tot degeaba.
Gaandalf
30 Dec 2004, 07:53
:lol: si macao, septic, popa prostu, monopoly romanesc cu statiuni din Vatra Dornei, popice mecanice .... daca imi mai aduc aminte revin. :)
sau RAZBOI, Kems, 9 pietre, CAPRA, LAPTE GROS ... :lol: alea erau vremuri knd eram mic shi stateam pana la 2-3 noaptea in cartier shi ne jucam cu totzii SOMATA cu tubermanele cu gornete shi de-a v-atzi ascunselea. Acum totzi ashtia de 12,13 respectiv 14 pe PC cu ultimele jocuri ... cu mouse optik shi knd dau din gatlej cu soft-uri shi programe te doare capu'. Virushi in toata regula. Mi-e dor de vremurile alea.
Ce sa mai zic de fete kre dk la 14 inca e virgina ... e considerata proasta. Mananca cluburile in fiekre weekend. Ma retrag k's prea pornit ... :D
Cartoane jucati ma ? Plumb care topea? :lol: Oina, sau jocul ala cu gropite in pamant in care trebuia sa arunci mingea de la distanta.
Oina aia era chiar misto, un fel de baseball romanesc, nu cred ca mai joaca cineva asta azi.
Daca n-ati jucat minic miner pe cip 03 (ce-i drept avea basic-ul preinstalat - echivalentul lui hc-90 parca) sau dizzy...tot degeaba.
.eu am prisn ani de 'pentix' sau 'pentrix' sau cam asa ceva...cp-urile nu-s punctul meu forte,dar jur k chestia aia n-avea mouse,avea o bila si monitor alb-negru...
Lol, isi mai aduce aminte cineva de Zynaps, pe hc-91, aveam dischete din alea gigant ! :lol:
eu inca nu l-am jucat,am vazut doar prezentarea shi tot ce mi-a placut a fost povestea...........apropo :asta are multiplayer?!
Oina, sau jocul ala cu gropite in pamant in care trebuia sa arunci mingea de la distanta.
Oina aia era chiar misto, un fel de baseball romanesc, nu cred ca mai joaca cineva asta azi.
1.tin minte jocul ala cu gropitza,dar parca il jucam cu un batz care il punem deasupra gropii shi cu altul incercam sa-l aruncam cat mai departe,cam atata mai tin minte
2.ai fi uimit cat mai joaca ashtia acuma oina,cel putizn de fiecare data cand merg pa la bunici nu exista sa nu joaca asha ceva....
Sm�agol-Gollum
10 Jan 2005, 21:50
eu inca nu l-am jucat,am vazut doar prezentarea shi tot ce mi-a placut a fost povestea...........apropo :asta are multiplayer?!
nop..nu are multiplayer
yes it has....am jucat eu(am aflat mai incolo...la inceput nu shtiam)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.