PDA

View Full Version : Nou MULTIPLEX in Mall PLAZA ROMANIA

Sparxxx
26 Oct 2004, 12:30
Singurul lucru pe care il stiu este ca are 11 sali.
Daca cineva are orice alt detaliu despre acest nou multiplex, ele sunt binevenit.
In general m-ar interesa:
1.Cand se deschide? (odata cu complexul comercial sau mai tarziu)
2.Aspect, dotari etc (banuiesc ca nu stie niemeni asa ceva dar nu se stie:D)
3.Preturi etc
SI orice alte informatii
Multumesc anticipat

Sparxxx
26 Oct 2004, 12:33
Am uitat sa metionez ca nou complex comercial se deschide pe 29 octombri (27 octombrie cred ca doar pt vip-uri, politicieni etc).Oare multiplex-ul v-a fi si el lansat in aceeasi zi? sau ca la "vechiul" Mall dupa 1 an de zile.

TLD
26 Oct 2004, 17:21
Am uitat sa metionez ca nou complex comercial se deschide pe 29 octombri (27 octombrie cred ca doar pt vip-uri, politicieni etc).Oare multiplex-ul v-a fi si el lansat in aceeasi zi? sau ca la "vechiul" Mall dupa 1 an de zile.

Am vazut prin oras panouri despre nou mall... Suna promitator.. si sper sa nu fie o dezamagire ca noul mall din baneasa...

Ceva detalii aici (http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=6883&s=2&ss=52), aici (http://www.plazaromania.ro/start_ro.html)

In momentul de fata nu se stie mult... Doar ca va avea 11 sali, si ca tot complexu a costat pe unva in jurul a 45 milioane euro...

Sparxxx
26 Oct 2004, 18:52
O dezamagire sigur nu v-a fi.Eu zic ca o sa fie identic cu cel de la Mall sau chiar mai frumos.

BeNnY
26 Oct 2004, 20:28
Cum cacat se deschide peste 3 zile cand eu am trecut pe langa el si nici macar exteriorul nu l-au terminat?

M_olecula
26 Oct 2004, 21:40
Au terminat o parte din el , nu se deschide in intregime pe 29 !!

Sparxxx
27 Oct 2004, 11:01
Pai normal ca nu o sa fie totul gata.Cred ca doar GIMA si cateva alte magazine.
Oricum eu intebat de Multiplex, pt ca si la Mall din Vitan tot asa a fost.L-a u deschis dupa 1 an de la deschiderea Mall-ului.Sper sa il deschida si ei mai devreme aici si sa mai micsoreze preturile putin :D

cherryblossom
27 Oct 2004, 11:07
stai linistit, se deschide abia in mai 2005.

Sparxxx
27 Oct 2004, 14:02
De unde stii ca in mai 2005? Mai ai si alte informatii?

cherryblossom
27 Oct 2004, 14:15
De unde stii ca in mai 2005? Mai ai si alte informatii?

am vorbit cu muncitorii de pe santier :lol:

nume
27 Oct 2004, 14:47
in evenimentul zilei de azi sunt toate info. despre noul mall, multiplexul se va deschide tocmai in primavara lui 2005, e al italienilor si a costat 4 mil . E

Sparxxx
28 Oct 2004, 10:24
Mda, atunci ramane sa vedem in primavara ce o fi de capul lui.
Eu zic ca o sa fie 90% asemenator cu multiplex-ul actual.

beavis
28 Oct 2004, 13:25
tot degeaba daca vor rula aceleasi jeguri americane de care m-am saturat :x (gen:"oare pana la coada vor reusi sa invinga?" caruselul ironiei inutile) :sick:

christi
28 Oct 2004, 19:30
Distribuitorii sint problema. In afara de Independenta, nimeni nu se oboseste sa aduca filme ne-americane. E si normal, doar audienta si incasarile sint singurele care conteaza.

nume
28 Oct 2004, 23:39
Daca fac bani cu indiene baga indiene , banu' sa iasa! intr-un fel e normal, vor sa-si scoata investitia si sa faca profit', e logic.

notorious
31 Oct 2004, 09:19
bah, cer si eu lamuriri: in afara de mall-ul (si aici ma refer, desigur, la hollywood multiplex) din vitan, mai e vreunul prin bucuresti ? unde?

TLD
31 Oct 2004, 18:54
bah, cer si eu lamuriri: in afara de mall-ul (si aici ma refer, desigur, la hollywood multiplex) din vitan, mai e vreunul prin bucuresti ? unde?

Da tocmai s-a deschis.. Ii zice Plaza Romania.. Are un multiplex cu 11 sali ("cel mai mare din balcani"). Si se afla in zona Pasajului Lujerului

notorious
01 Nov 2004, 08:44
ok, dar nu poti sa-mi zici exact care este strada ?

cherryblossom
01 Nov 2004, 11:20
notorius, ti-a zis foarte bine, pasaj Lujerul... ca idee, Plaza Romania asta se intinde pe vreo 3 bulevarde... nu strazi :P

M_olecula
01 Nov 2004, 15:43
notorius, ti-a zis foarte bine, pasaj Lujerul... ca idee, Plaza Romania asta se intinde pe vreo 3 bulevarde... nu strazi :P

Daaaa... vreo 13 strazi , 9 bulevarde.....

E la intersectia strazilor Brasov (iesirea din pasajul Lujerului) cu Timisoara
E imens mall-ul , de 3 ori mai mare ca cel din Vitan !!!
Multe multe magazine , acum s-au deschis 80% din magazine , restul urmeaza sa se deschida in luna curenta + Zara ;)

cherryblossom
01 Nov 2004, 16:01

Daaaa... vreo 13 strazi , 9 bulevarde.....

E la intersectia strazilor Brasov (iesirea din pasajul Lujerului) cu Timisoara
E imens mall-ul , de 3 ori mai mare ca cel din Vitan !!!
Multe multe magazine , acum s-au deschis 80% din magazine , restul urmeaza sa se deschida in luna curenta + Zara ;)

hahaaaahaaaaaaaaaaaa, acum am vazut ce-am scris.. :lol: :lol:

dar e partial adevarat, Timisoara si Iuliu Maniu sint bulevarde :P neah!

M_olecula
01 Nov 2004, 16:11
Da dar nu are treaba cu Iuliu Maniu , ti-am mai spus , e la intersectia bulevardului Timisoara cu strada Brasov , cea care duce spre stadionul Steaua !

nume
01 Nov 2004, 16:26
I-ATI UN GHID AL STAZILOR DIN BUCURESTI ! SI AI REZOLVAT PROBLEMA.

notorious
02 Nov 2004, 10:35
Plaza Romania asta se intinde pe vreo 3 bulevarde... nu strazi

la bulivard, birjar, la bulivard !...

notorious
02 Nov 2004, 10:35
si inca ceva: ruleaza aceleasi filme ca in vitan ?

M_olecula
02 Nov 2004, 17:08
si inca ceva: ruleaza aceleasi filme ca in vitan ?

Cand se va deschide (Mai 2005 din cate stiu) vom stii si noi ce filme vor rula ;)

notorious
03 Nov 2004, 16:26
cum adica ??! pai n-ati zis voi clar ca tocmai s-a dechis ??

cherryblossom
03 Nov 2004, 16:34
mare figura esti!!

pai tu citesti numai ultimele mesaje? s-a deschis mallu' dar fara multiplex, ce e asa greu? ala e gata la anu' (si la multi ani!)...

notorious
03 Nov 2004, 21:23
Da tocmai s-a deschis.. Ii zice Plaza Romania.. Are un multiplex cu 11 sali ("cel mai mare din balcani"). Si se afla in zona Pasajului Lujerului

poftim... unul de pe la jumate... ce-ar trebui sa inteleg din el ?...

nume
04 Nov 2004, 00:39
Citeste mai multe, in pagina 1 chiar eu am scris info. din evenimentul zilei...in primavara se deschid salile de cinema, mall-ul s-a deschis deja.

christi
04 Nov 2004, 13:32
Deviez putzin de tot de la subiect...... la Jollie Ville a fost careva? Unde e si cum e? (btw, ce gafa de proportzii... cit de prost potzi fii, sa numeshti un multiplex nou shi modern cu un nume scris greshit??)

Sparxxx
16 Dec 2004, 08:53
Noi informatii (cel putin pot mine) despre viitorul Movieplex aflat in centrul comercial Plaza Romania:

"Plaza Romania este locatia ideala si pentru deschiderea celui mai modern si mai confortabil cinema multiplex din Romania – Movieplex. Investitia Movieplex se ridica la 3.8 milioane de euro si presupune nenumarate inovatii, printre care putem aminti: 11 ecrane si 2.600 de locuri, ecrane amplasate in foaiere unde se pot urmari secvente din cele mai noi filme, puncte de internet si unde tinerii vor putea naviga pe web asteptand sa inceapa filmul, standuri de produs unde vor fi puse la vedere ultimele noutati in materie de tehnologie. O alta noutate adusa de Movieplex este VIP Executive Lounge – o sala de 44 de locuri unde se vor putea viziona numai premiere. Conditiile tehnice superioare includ un spatiu de 1,2 metri intre fotolii si 57 cm arie a fotoliilor, semnate Figueras."

Interesant cat o sa coste biletul la "Vip Lounge": ~500.000Lei :D

radu83
16 Dec 2004, 09:38
mda... ii tot fac reclama de ceva vreme prin B24FUN si 7 Seri...
chestia e ca e foarte probabil sa aiba succes cu sala asta. Din pacate nu ducem lipsa de oameni care au prea multi bani si n-au de gand sa vada un film in acelasi loc cu "plebea"

nume
16 Dec 2004, 13:03
mda... Din pacate nu ducem lipsa de oameni care au prea multi bani si n-au de gand sa vada un film in acelasi loc cu "plebea"

:shock: :shock: :shock: si care e faza ??? Ce e asa de rau in asta ???

radu83
16 Dec 2004, 15:25
nu vad nimic rau in deschiderea unei sali de cinema care sa ofere conditii peste medie.
in caz ca la asta te refereai...

nume
16 Dec 2004, 17:12
Faptul ca avem oameni cu bani multi care vor sa vada un film in conditii peste medie , unde clientela (plebea) sa fie selectata, constituie un lucru mai mult decat imbucurator, la asta ma refeream. Tu ai spus-o ca si cum ar fi ceva de condamnat , sau cel putin asa suna. Ma rog , nu cred ca mai conteaza asta ...

Sparxxx
16 Dec 2004, 22:08
Si mie mi se pare o idee excelenta.Pacate pt ca sunt cam putine locuri.Era bine sa fi fost undeva in jur de 100 dar banuiesc ca devenea sala giganta tinand cond si de spatiile dintre scaune.
Sper sa ajung in sala aia daca preturile nu sunt peste 200-250mii, altfel nu prea vad rostu (pt mine cel putin)

Sparxxx
30 Dec 2004, 23:29
www.movieplex.ro

emanuel
18 Feb 2005, 14:46
Sambata se deschide Movieplex Cinema Plaza Romania (http://www.cinemagia.ro/news.php?news_id=1757&hist=0&wnd=_default)

BeNnY
20 Feb 2005, 11:04
Am fost aseara si am vazut Saw la noul multiplex. Sunt niste chestii un pic cam tampitele. De exemplu snack-bar-ul e in afara multiplex-ului, adica te duci la snack-bar, trebuie sa-i arati tipului biletul si dupa aia intri cu ele acolo unde sunt salile unde trebuie sa-i arati altui tip biletul. Si daca vrei sa iesi in timpul filmului sa-ti mai iei popcorn e cam aiurea. Alta prostie: stiti cum sunt luminite la scarile de la HM sunt si aici, sunt rosii, numai ca sunt foarte prost puse. Astfel incat luminitele alea rosii (care sunt PREA puternice) ajung sa bata in ecran si ecranul are intotdeauna o tenta de rosu.

Altfel scaunele sunt foarte confortabile, ai loc mult la picioare, COLA INTRA IN SUPORTUL ALA, si popcornul parca e un pic mai bun decat cel de la HM. A, da, si pentru ca a fost seara de deschidere ne-au dat popcorn & cola gratis. Ecranul e mult mai mare decat cel de la HM doar ca bat luminile alea rosii in el... Sunetul e bun, ca cel de la HM.

Problema e ca Mall-ul asta fiind in Drumul Taberii si aproape de ajuns la el, e o taranime si o tiganime extraordinara.

Longshot
21 Feb 2005, 18:32
eu fost azi la blade trinity, primul spectacol de la 15 20 (da, stiu, blade, infect, o sa ma pronunt la ultimul film vazut, dar chiar nu era altceva, vazusem restul, mai putin the final cut de la ora 21).
in primul rand haos. nu au dat drumul gardienii pana la 15 25 !!! in cinema pt ca nu erau casele deschise. dupa aia haos cu tipele alea, cer doua bilete, intreb daca blade a inceput deja. face aia : nu, nu, ce naiba, abia am deschis casa. zic ok, cer biletele, ma duc la bar. la bar iar nu mergeau casele asha ca ne da cola si popcorn pe gratis (macar atat). toate astea in timp ce printre angajati se plimba un strain urland in draci la ele in engleza ca nu se descurcau. intram in sala. pe bilete nexam locuri, pe scaune nu erau numere, sau cel putin nu am vazut eu pentru ca filmul incepuse de 10 minute (macar operatorul isi facea treaba cum trebuie). sala e asha cum a zis benny mai sus.
ce nu mi-a placut e ca se intra direct in cinema, nu e o zona tampon ca la multiplex. dar in fine.
in principiu e ok, dar le-as mai da vreo 3-4 luni de rodaj sa invete toti de acolo ce si cum.

herbert
21 Feb 2005, 20:48
Am fost aseara si am vazut Saw la noul multiplex. Sunt niste chestii un pic cam tampitele. De exemplu snack-bar-ul e in afara multiplex-ului, adica te duci la snack-bar, trebuie sa-i arati tipului biletul si dupa aia intri cu ele acolo unde sunt salile unde trebuie sa-i arati altui tip biletul. Si daca vrei sa iesi in timpul filmului sa-ti mai iei popcorn e cam aiurea. Alta prostie: stiti cum sunt luminite la scarile de la HM sunt si aici, sunt rosii, numai ca sunt foarte prost puse. Astfel incat luminitele alea rosii (care sunt PREA puternice) ajung sa bata in ecran si ecranul are intotdeauna o tenta de rosu.

Altfel scaunele sunt foarte confortabile, ai loc mult la picioare, COLA INTRA IN SUPORTUL ALA, si popcornul parca e un pic mai bun decat cel de la HM. A, da, si pentru ca a fost seara de deschidere ne-au dat popcorn & cola gratis. Ecranul e mult mai mare decat cel de la HM doar ca bat luminile alea rosii in el... Sunetul e bun, ca cel de la HM.

Problema e ca Mall-ul asta fiind in Drumul Taberii si aproape de ajuns la el, e o taranime si o tiganime extraordinara.

buna si exacta descrierea facuta de BeNnY.
iar "taranimea si tiganimea" pot fi marginalizate/civilizate printr-o masiva prezenta a "lumii bune", adica a celor de la Cinemagia :P

ogto
21 Feb 2005, 21:57
"Mon-log":

Noaptea deschiderii... Oameni la coada, lumea e emotionata. Merga la stand-ul de popcorn. Ma uit la tipul ala, imi dreg vocea, aranjez putin cravata si ma inchei la sacou, pun mainile pe tejghea si zic: "un popcorn". Ala imi cere biletul si eu ii arat super-invitatia mea, mare si frumoasa. Cum o vede parca devine complet umil si ma ia: "Ce doriti" si asa mai departe... In seara aia era gratuit tot, promotie speciala, si eu, ca un taran roman, am luat cat puteam.

Totul bine si frumos. Ajunh in sala mare, ma asez unde vreau, scaunele bine distantate ca nivel, deci nu avem probleme de genu: "auzi, nenea, ai capu' cam mare" sau "mami, da-mi olita ca sa stau pe ea ca nu vad de tampitul asta din fata". Stau comod in scaun, pun bautura in suport si, cum precizeaza Benny, sta bine!

Filmul incepe, sunt foarte calm, relaxat, sunet bun, conditi bune, nu frig dar nu cald, popcorn-ul bun (desi cam putin) si cand sa intre imaginea, vad un tenta rosie apasatoare cam pe 70% din ecran! totul se duce dracu si se strica vizionarea. Pacat, era promitator...

7/10 Chestia cu ecranul insangerat chiar m-a dat peste cap.

bellhop
21 Feb 2005, 22:07
dacã ai luat popcorn "cât ai putut" duce, cum se face cã ti s-a terminat asa dintr-o datã, sau cum de-a devenit subit "cam putin"? :?

I detect a plot-hole; regia, montajuu..aloo

:P

ogto
21 Feb 2005, 22:10
Ideea e, ca eu cica am comandat MARE, dar ala 'mare' e cam jumate din ala mare de la Multiplex... Desi, poate mi-au tras-o aia si mi-au dat o cutie mai mica :hmm: Bastards

BeNnY
21 Feb 2005, 22:55
Ideea era ca nu era pe comandat. Dadeau tuturor aceeasi cantitate. Noi i-am zis "ba nenea da-o pe aia mai mare ca platim" da' tipul nu prea intelegea. De fapt erau 3 tipi. 2 se uitau crucis si unu la mobil... Tinerei baietii, neexperimentati. In fine, nu ne-au dat cat popcorn am vrut ci o chestie kid-size sau Popcorn Diet. Bitches

ogto
21 Feb 2005, 23:00
problema lor era ca atunci cand am zis ca vreau POPCORN, trebuia sa scoata un sac de gunoi si arunce tot pop.c.-ul acolo. Mai bagam prin buzunare si tineam in bluza... Treaba se rezolva...

herbert
22 Feb 2005, 02:27
propun ca Ogto si BeNnY sa fie angajati - deci, remunerati cu un salariu bun! - drept corespondeti speciali Cinemagia la Cinema...Multiplexuri...
am citit reportajele lor cu sufletul la gura :P
bravo, baieti! materie prima de buna calitate - pazea critica de film de maine! :P

nume
22 Feb 2005, 03:04
drept corespondeti
Ai uitat un n, asta ca sa fiu in ton cu amicii tai.
Corespondenti.

Scorpion
22 Feb 2005, 07:37
Naspa faza cu luminile rosii de care ziceti. Sper sa rezolve cumva

Apropo, la noul cinema cand incepeti sa oferiti invitatii ?

Longshot
22 Feb 2005, 09:07
ieri la sala 1 unde am fost nu era nici un ecran insangerat. :?
weird sh*t

BeNnY
22 Feb 2005, 14:23
Noi la sala 3 am fost.

Sparxxx
22 Feb 2005, 14:58
pana la urma salile astea care s-au deschis cat de mari sunt? toate au aceeasi marime? sau sunt si unele mai mic gen multiplex (alea de sunt jumate cu ecran mic)

Longshot
22 Feb 2005, 18:05
n-am citit pe nicaieri despre asta, dar cred ca au aceeasi marime toate, mai putin sala lounge care are 44 locuri, la 500k biletul, pt cand vrea fizz sa se dea cu shuba in public

Sparxxx
23 Feb 2005, 09:25
Mda, am fost si eu ieri la Meet The Fockers.
Salile (cel putin asta in care am fost eu, Sala 6) este mare, cam cat alea mari de la Multiplex.Confortul este cel mai bun la ora actuala, spatiu foarte mare intre scaune, scaunele sunt foarte comode (momentan :D ).Tenta de rosu s-a observat dar in timpul filmului nu se observa deca pe marginile unde nu se vede imagine din film.
Oricum sunt la inceput rau, cred ca au vrut sa faca teste cu noi.Lipseste decorul interior complet, dar arata bine inauntru.Exista zona tampon ca la Multiplex, chiar este mult mai mare doar ca nu se vinde popcorn.
Mie imi place cum e facut... dar mai au de lucrat la el.
Era sa uit, nu mi-a placut aerul conditionat.Cred ca au vrut sa ne impresioneze cu instalatia lor si au cam exagerat, m-a tras curentu :(

Longshot
23 Feb 2005, 10:37
corect cu confortul dar se pare ca intelegem diferit conceptul de zona tampon. eu inteleg dreptunghiul care uneste cinematograful multiplex cu cercul central al mall-ului si care mi se pare ca da foarte bine. si nu exista la movieplex. cercul ala da direct in cinematograf.
plus ca mi se pare chestie de kkt faza cu snack barul langa bilete. tre sa existe strategii : unu' se duce la bilete, unu' la popcorn, ca nu fie haos.
oricum e alarmant ca si la sala 3 la care a fost benny si la sala 6 (sparx) e tenta aia rosie. :huh:

Sparxxx
23 Feb 2005, 17:21
am inteles ce vrei sa spui acum.Oricum casele sunt penibile dar sunt convins ca nu asa o sa arate.Un indiciu ar fi ca inca scriu sala cu pixul pe bilet si nu iti dau biletele direct printate cu locul etc.E o chestie provizorie.Cam aiurea si display-urile cu filmele, nu prea sunt clare locurile, orele etc.
Cu faza aia rosie nu e chiar asa de rau, pt ca pe imagine nu se vede nimic, decat in partile din margine unde nu se vede filmul si cam se imbina cu fundalul asa ca dupa 2 minute nu o mai observi.Pe mine nu m-a deranjat.Dar cu vb buna si sfaturi cred ca se poate rezolva, daca suntem multi care facem "reclamatii"

BeNnY
23 Feb 2005, 17:38
De fapt 'chestia rosie' poate deranja destul de tare. Daca e o scena mai intunecata intr-un film ca Saw care era plin de scene de acest gen, in loc sa vad negru vad rosu si devine enervant.

Longshot
24 Feb 2005, 10:32
si un punct negru mic daca e si tot te deranjeaza. e normal sa fie asha.
shi sparx nu e vorba ca nu se printeaza locul. eu m-am uitat la scaune si nu erau numere pe ele (bine era si intuneric in sala, pt ca filmu incepuse de 12 min, e scris mai sus, dar am bagat mobilu' in actiune). si la asta nu mi-a raspuns inca nimeni. asa era si la sala 3 si 6?

radu83
24 Feb 2005, 15:50
in afara de tenta rosie a ecranului, mai sint probleme majore? sonorizarea cum e? si bineinteles, cum putem uita de partea financiara? Preturile sint comparabile cu cele de la multiplexul din Vitan?

emanuel
24 Feb 2005, 16:33
Ai aici (http://www.cinemagia.ro/v1/index.php?page=movie/theater&ID=263) si tarife si tot...

bellhop
24 Feb 2005, 16:53
ce sunt "nachos"? :?

Gaandalf
24 Feb 2005, 17:06
http://www.benjaminsgalena.com/Photos/Nachos.jpg de origine mexicana of course ...
dar la mall cred k o sa fie mai simpli ... ceva in genul:
http://www.gygi.com/Summer/nachos.jpg

bellhop
24 Feb 2005, 17:15
arata ca niste cipsuri cu sloboz, o sa ma duc sa le-încerc;

ogto
24 Feb 2005, 17:28

Nu-ti sugerez. Sunt ca niste chips-uri facute din prorumb. Sunt mai tari decat chipsurile deci imagineaza-ti: Stai in sala, punctul culminant al filmului, nu se aude nici un sunet si tu bagi in gura un nacho si faci "CRANTZ" si te asigur ca de jena n-o sa mai mesteci si o sa ramai cu nacho-ul ala in gura pana la sf. filmului.

Ideea de nachos la film e tampita, n-o incercati.

Gaandalf
24 Feb 2005, 17:57
Nu-ti sugerez. Sunt ca niste chips-uri facute din prorumb. Sunt mai tari decat chipsurile deci imagineaza-ti: Stai in sala, punctul culminant al filmului, nu se aude nici un sunet si tu bagi in gura un nacho si faci "CRANTZ" si te asigur ca de jena n-o sa mai mesteci si o sa ramai cu nacho-ul ala in gura pana la sf. filmului.
Ideea de nachos la film e tampita, n-o incercati.
Exact ... sa ieshi in shuturi de la film si o sa regreti ca ai mancat nachos in timpul filmului.
Cel mai bine la masa, mananci linistit si faci ... "crantz crantz" cat vrei tu ...

BeNnY
24 Feb 2005, 19:06
Sunt ca Chio-urile Tortilla

Sparxxx
25 Feb 2005, 09:18
Scaunele aveau numere pe ele (cel putin in sala 6).Nu sunt trecute pe scaun si pe manere cu cifre MARI.

Danny
25 Feb 2005, 12:11

se vede treaba ca n-ai vazut Beavis & Butt-head...

http://www.80stees.com/products/Beavis_Butthead_Nachos_t-shirt.asp

nachos rule! :w00t:

nume
25 Feb 2005, 16:11
Foarte interesant, no comment ! Te tenteaza ideea consumarii unor chestii cu sloboz ? :?
In rest m-am ras, educativ.

bellhop
25 Feb 2005, 16:18
danke very schon pentru explicatiile avizate;
:)
acum stiu ca am si mîncat, da' nu stiam cã se numesc asa...erau cam unsurosi si tari, m-am gîndit chiar la tortilla;

christi
25 Feb 2005, 16:58
Hotdogi la film? Now that's new :D

Sparxxx
10 Mar 2005, 09:35
Mda, deci am fost sa vad Alfie in SALA LOUNGE.
500mii/bilet.Am ramas placut impresionat. Fotolii din piele de nota 10, le muti, la inclini le faci cum vrei tu.Bar cu bautura cat vrei tu si ce vrei tu, servire la scaun (au si o masuta fotoliile intre ele).Erau doar 10 persoane dar e sala de 5 stele.
E scump 500mii dar bei ce vrei cat vrei :D.

Longshot
10 Mar 2005, 09:54
lol, dau si bere nelimitat? sper sa nu, ca unele filme nu au farmec sub influenta. :?

cherryblossom
10 Mar 2005, 10:02
Mda, deci am fost sa vad Alfie in SALA LOUNGE.
500mii/bilet.Am ramas placut impresionat. Fotolii din piele de nota 10, le muti, la inclini le faci cum vrei tu.Bar cu bautura cat vrei tu si ce vrei tu, servire la scaun (au si o masuta fotoliile intre ele).Erau doar 10 persoane dar e sala de 5 stele.
E scump 500mii dar bei ce vrei cat vrei :D.

pai si ce filme ruleaza la sala Lounge?... m-as duce si eu, dar nu pentru o timpenie de film...

raptor
10 Mar 2005, 10:52
'da ce rost mai are sa vezi si filmul? daca e bautura, lasa-i pe fraierici sa sa uite.vorba cintecului."da-i cu spritul pina-n ziua".

:sleep: cinemaurile voastre sunt prea sclifosite.

BeNnY
11 Mar 2005, 20:03
Am avut o seara foarte ciudata. Gen nici in Seinfeld nu vezi asa ceva.

DE CITIT:

DESPRE MOVIEPLEX

F*ck. Atata lipsa de organizare mai rar. Am avut o invitatie la Vanity Fair pe care scria Movieplex 11 martie 18:15 si intamplarile au decurs dupa cum urmeaza:

18:00 - Ajung la portile Movieplexului, imi cad zece mii din buzunar, tipu' din spatele tejghelei tot imi face semn sa ma uit in spate si ma uit exact cat sa vad paznicul cum ii ridica si ii baga in buzunar. In fine, popcorn & cola incep sa cobor treptele spre sali si se apropie 2 tipi de noi. Aratam invitatia si suntem instiintati ca uite, de fapt spectacolul e la 19:10 ... Cu popcornu'-ntr-o mana si cola-n alta asteptam cum un tip cu un defect de vorbire (era sasait rarait aait, cum vrei tu, nici o litera n-o pronuna cum trebuie) se plimba in sus si in jos doar ca sa se intoarca si sa ne confirme ca spectacolul e la 19:10. Unul dintre tipi era mai de treaba si a decis sa ne bage la un film o ora pana incepe filmul nostru. Ne-a bagat la Flight of the Phoenix.

18:55 - Iesim de la Phoenix, mergem la acelasi tip care ne-a bagat, ne zice ca trebuie sa ne ducem cu invitatia sus la casierita. Se duce ogto, depune invitatia si in timp ce el mai cumpara un popcorn vine o tipa care ne spune ca scaunele noastre rezervate sunt G6 & G7 eu, ca un om normal, ma gandeam ca randurile sunt cu numere, doar ca sa fiu lamurit apoi cand ne zice sa-l urmam pe domnul la barul VIP :D

19:05 - Uimiti ca intram la VIP Lounge stam un pic in bar, citim o Cinemagie, si decidem sa intram la film. Intram la film, incepuse deja dar ne imaginam ca nu incepuse de mult.

19:50 - OMFG - se termina filmul. Toata lumea (noi & inca 4 persoane) e dezorientata si incepem sa ne intrebam unii pe altii what's up. Iesim afara, mergem la acelasi tip care ne spune ca de fapt FILMUL INCEPUSE LA 18:15 si ca putem sa mai asteptam 10 minute si sa intram din nou, sa-l vedem. Am zis thanks, but no thanks.

DESPRE VIP LOUNGE

Mi se pare ca e o beutura inclusa-n pret. Una sau mai multe, nu sunt sigur. In sala sunt cam 30-40 de fotolii sa zic, negre, VIP-like. Am luat loc pe fotoliu care e destul de comod ce-i drept si am vazut 4 luminite pe bratul din stanga. Spiritul nativ din noi ne-a impins sa vedem ce fac. 2 butonase controleaza spatarul & 2 o chestie care se ridica de sub picioare si ti le sprijina, destul de incomoda asa ca am renuntat la ea.

Cam atat. Dar macar tipul cu biletele a fost destul de dragut sa-mi povesteasca cum se termina Flight of the Phoenix.

DESPRE CINEMAGIA

Revista nu am gasit-o la cinematograf, in schimb erau vreo 4 pe o tejghea la Media Galaxy si am luat 2. Poti sa furi ceva care se distribuie gratuit?

bellhop
11 Mar 2005, 21:25
cum se chinuie unii oameni sã-si petreacã timpul liber! :)

nume
15 Mar 2005, 20:42
E varza. Cladirea aia imi da impresia unui spital comunist (de vina si scheletul pe care a fost construit - un fost "circ al foamei"). Ca sa nu mai vorbim ca e jeg mult.

Jay
15 Mar 2005, 21:04
Poti sa furi ceva care se distribuie gratuit?

virginity.....

mihai770
17 Mar 2005, 02:40
lasa ca e bine ca sa facut ceva totusi din chestia aia .. ca de fiecare data cand treceam pe langa ea mi se facea rau....

abia astept sa vada shi ochiul meu ce povestiti voi acolo ..

ps: mergeti la biliard in noul mall ... este super mega extra genial...!!

Denis_stelistu
08 Apr 2005, 10:15
Am trecut si eu odata prin Bucuresti si Mallul este grozav,iar movieplexul este super beton.Am vazut Meet the Fockers la acel cinema.
Am auzit ca este cel mai mare din Europa de Est.Dar sa speram ca se mai fac sali.

Scorpion
08 Apr 2005, 21:12
Inca nu e cel mai mare din Europa de Est. Va fi in momentul in care se va deschide si celalalt etaj care contine cea mai mare sala cu cel mai mare ecran din tara.

Din cate am citit , cel mai mare ecran ar fi in momentul de fata la noul Cinema Pro