Log in

View Full Version : (NE)PUTINTA DE A "FACE" UN SITCOM

silver_boy
24 Oct 2004, 03:53
Lucrez la el ....e greu ..lupt cu inamici invizibili ,cu propriile mele slabiciuni , cu spiritul bin landenist al "celorlalti " care-mi submineaza sanatatea increderii ...si pic uneori ...si ma ridic ...si pic iara ...si iarasi ma ridic ...ca un zmardoi de k1 tumefiat de pumni , narcotizat de taria lor ...cateodata plin de incredere , de-a dreptul radios , alteori supt de coala alba ca de o curva din Berceni ...cu creierul mai alb decat noul tide ...dar vine fratzilor ...cu fiecare zi se mai naste o scena ...se mai zgarie cate un rand , cu fiecare zi nenorocita mai imping cu umarul ,cu neuronu' un " fade out si un fade in "....mai imaginez o replica , un personaj , strabat siberia drumului de la imaginea mentala cu incosistenta ei de fum innecacios pana la concretitudinea si curvasaraia randului SCRIS aproape subnutrit in pagina, pe cand, gandindu-l ...il vedeam obez ...."Zilele pseudo-umorului din La Bloc sunt numarate ....fantoshele pseudo-personajelor asijderea...." asha gandesc uneori dupa ce scriu o scena si mi se pare atat de vie incat daca imi pun urechea pe pagina o simt respirand ca un animal viu ....Dar trec orele , si timpul , cotorog batran , imi insereaza fir cu fir deznadejdea , zadarnicia , pagina nu mai respira , "Omul Rau" imi spune ca n-am nici o sansa , si brusc "La bloc" mi se pare un uriash , scepticii cu vocile lor de ciocanitoare si cu fitilele grenadelor aprinse sunt gata sa arunce in aer bruma de vointza care ti-a mai ramas ..." daca n-ai o pila esti mort !....Cine o sa te bage pe tine ..un NECUNOSCUT in seama ..." Nimeni nu investeste intr-un serial nou atata timp cat pot cumpara unul mai ieftin de prin anii cand noi urlam din toti rarunchii A FUGIT DICTATORU'' ..".....si iarasi te trezesti lesinat ....fara bruma de spiritualitate in ochi ...-:)))...in fine ....caut un "student la sectia regie..pentru un episod pilot ...cu o camera si tot asha naiv ca si mine ...si tot asha de (ne)hotarat sa aduca pe sticla primul sitcom romanesc pe care privindu-l , ascultandu-l , sa nu te simti ...violat ...

Lady_Skar
24 Oct 2004, 15:12
scrii un sitcom sau o drama???

:huh:

silver_boy
24 Oct 2004, 18:51
hahahha ...si una si alta mon cher -:)))

PoliFanAthic
24 Oct 2004, 19:58
Sper sa nu fi indus si scrierilor tale suspansul nemasurabil pe care il induci prin atatea punctisoare.

silver_boy
24 Oct 2004, 22:23
Mey, vorba reclamei cu Romu'telecomu-:) Ma stradui-Ma stradui!!!
Cineva care "cocheteaza" cu scripturile pe aici ? Anybody ???

Jay
24 Oct 2004, 23:36
trimite-ne si noua ce ai facut pana acum.... :D

silver_boy
25 Oct 2004, 00:50
Da mey am sa postez ceva cat de curand ....

Alice_Fluture
27 Oct 2004, 17:21
Tinere, tu nu ai vazut ca exista o sectiune pe forum intitulata Atelierul de scenaristica? Si daca mergi la grupuri de utilizatori o sa vezi ca sintem singurul grup... noi, astia cu scrisu'. E adevarat ca nu prea am mai lucrat la ceva impreuna de multicel, dar asta nu inseamna ca nu mai traim, pe aici pe undeva. Oricum, da-mi detalii intr-un mp sau aici, cum iti convine si vorbim. Aloha!

notorious
28 Oct 2004, 13:52
pacat, silver_boy, ca n-ai fost atent vara asta la 'romania libera' in care aparuse un anunt, in care o firma producatoare cauta scenarii de sitcom. eu am trecut de preselectie si acum ma ocup de un sitcom care ar putea demara, cu putin noroc, in primavara. apoi, a mai aparut un anunt prin septembrie, tot cautand scenarii de sitcom...

citeste oprin ziare, ca ia putea avea o sansa.

raptor
28 Oct 2004, 21:41
.aha.deci daca apare inca un rahat de "sitcom" rominesc pe care din voi sa dam vina? ;) :P

.sa speraam ca n'o sa fee cazu'

Nightwane
29 Oct 2004, 13:50
pacat, silver_boy, ca n-ai fost atent vara asta la 'romania libera' in care aparuse un anunt, in care o firma producatoare cauta scenarii de sitcom. eu am trecut de preselectie si acum ma ocup de un sitcom care ar putea demara, cu putin noroc, in primavara. apoi, a mai aparut un anunt prin septembrie, tot cautand scenarii de sitcom...

citeste oprin ziare, ca ia putea avea o sansa.

sper k nu e "Intelectualii de la Bloc" sau "Totul despre Leana" sau mai stiu eu ce... :)

silver_boy
01 Nov 2004, 18:26
Bravo Notorius , congratulations......ma bucur ca mai sunt si oameni entuziasti.Iubesc atat de mult meseria asta "nefericita" incat chiar daca "concuram "oarecum in acelasi domeniu admiratia prevaleaza asupra oricarei invidii .Eu ,TU,El ..cine- o fi ..numai sa se nasca si la noi ,pe sticla, primul sitcom adevarat....primul serial de comedie cu personaje "vii" , amuzant ,radios , inteligent, facut cu "spirit" , cu o bruma de sens ...ceva care sa nu ne jigneasca atat de brutal simtul estetic...simtul umorului...toate simturile!-:)

notorious
02 Nov 2004, 10:19
sper k nu e "Intelectualii de la Bloc" sau "Totul despre Leana" sau mai stiu eu ce...

iti zic mai multe la o bere, candva, daca ram,ane valabila invitatiunea...

notorious
02 Nov 2004, 10:22
@silver_boy

poti sa-mi trimiti un pasaj sau doua din ce-ai scris?... doar atat, ca sa nu zici neaparat ca te plagiez sau ceva... sunt pur si simplu curios. daca vrei, iti trimit si eu niste fragmente din ce-am scris eu in primul scenariu, deja terminat. acum punem bazele celui de-al doilea...

Nightwane
02 Nov 2004, 19:24
sper k nu e "Intelectualii de la Bloc" sau "Totul despre Leana" sau mai stiu eu ce...

iti zic mai multe la o bere, candva, daca ram,ane valabila invitatiunea...

de-abia astept. evident k ramane valabila invitatiunea :) da' mai da un semn d viata, ceva :P

notorious
03 Nov 2004, 15:56
weekend-ul asta nu pot, pt ca vreau sa dau o fuga pe-acasa (rufe murdare, mancare, sa-mi iau niste cd-uri cu fime, etc, iti imaginezi...). daca vrei sa ne-ntalnim candva in tp saptamanii sau daca nu, sambata viitoare... :?

silver_boy
04 Nov 2004, 09:55
pai ne intalnim la o bere toti 3 ...noi( me and notorious ) citim o scena si nightwane isi da cu parerea, okapa?
lasati-mi si mie un mesaj when will be the meeting .

Jay
04 Nov 2004, 10:46
intalnire? cand? unde? :shock:

Nightwane
04 Nov 2004, 11:05
pai ne intalnim la o bere toti 3 ...noi( me and notorious ) citim o scena si nightwane isi da cu parerea, okapa?
lasati-mi si mie un mesaj when will be the meeting .

oh nu :) da' ce aveti cu mine? :) eu de obicei dau cu parul nu cu parerea :) da' hai...sa fie amuzant :D Jay vino si tu ... ca tot trebuia sa vbim sa iti dau Interstella :D

Jay
04 Nov 2004, 13:09
Unde? Cand? sa vad daca pot...

Nightwane
04 Nov 2004, 14:24
Unde? Cand? sa vad daca pot...

cel mai probabil sambata viitoare... unde? cel mai probabil in CA (Cafeneaua Actorilor that is...) eu acolo propun. Depinde de restul.

silver_boy
04 Nov 2004, 15:33
Agree...Nightwane, asteptam si confirmarea celorlalti, Jay and Notorious ....Vom citi democrat, dupa o "marca sau banu " cate o scena ,asteptand sa fim executati pe rand de Nightwane and Jay...Fara parti-priuri si menajamente ...verde in fatza...Daca mai sunt lunetisti pe aproape care vor se ne execute...Bullet's-ul lor conteaza-:)
bytheway sambata la ce ora?

Jay
05 Nov 2004, 07:16
Sambata viitoare nu inseamna maine sper...:)
Daca vreti sa facem asta... I'm in.... adica mai bine zis am sa incerc sa vin...

Nightwane
05 Nov 2004, 13:04
Sambata viitoare nu inseamna maine sper...:)
Daca vreti sa facem asta... I'm in.... adica mai bine zis am sa incerc sa vin...

nu inseamna maine ca a zis notorius ca maine se duce sa-si spele chilotii si ciorapeii :)

samnbata viitoare ...

Jay
17 Nov 2004, 23:27
Trmiteti-mi si mie niste dialoguri mai... din sitcomul asta... tare m-ati facut curios....