View Full Version : click si gata?
adrienne
23 Oct 2004, 18:57
ma copii, eu am de fapt o nelamurire: vreau si eu noroc la concursurile voastre, nu mi-e clar, selectez premiul, scriu date, day trimite si gata? de ce nu imi apare ceva de genul mesaj trimis? sunt tentata sa mai dau o data send si ma tem ca ma descalific... deci cu alte cuvinte dau click si gata?
emanuel
25 Oct 2004, 09:42
Trebuie sa-ti apara "mesajul dvs a fost introdus in baza de date"... daca nu apare, inseamna ca ai gresit tu ceva.
Nu ai bifat un premiu, sau n-ai completat toate datele.
adrienne
25 Oct 2004, 20:19
merci de raspuns, ne mai vedem si pe la alte rubrici, nu am numai nelamuriri, mai am si placeri cinematografice de impartasit... cele, cele! :love:
adrienne
25 Oct 2004, 20:45
:lol: era browseru' de vina, adica mozilla, hahahahaha, pupici...
emanuel
26 Oct 2004, 09:44
Bine ca s-a rezolvat... :)
Mai am si yo o intrebare...din premii aleg numai unul sau pot alege si mai multe o data...?
acolo zice ca " alege cel putin un premiu " dar vreau sa fiu sigur...
emanuel
01 Nov 2004, 08:54
Poti alege mai multe o data.
Nici mie nu-mi merge butonul de "Trimite"..am selectat si concursul, am introdus toate datele..dar nimic :(.
Folosesc Opera, am incercat si Mozilla, Konqueror.....degeaba. O intrebare: merge numai cu IExplorer? Mersi.
adrienne
01 Nov 2004, 20:27
nu merge decat cu explorer, celelalte blocheaza pop-up-urile! garantez ca da roade astfel!
adrienne
01 Nov 2004, 20:38
sau mai bine, daca te-ai saturat de iexplorer, deseteaza blocarea pop-up-urilor de pe browserele tale preferate!!
Dar nu sint blocate pop-up-urile...si sint pe Linux...am mai incercat si cu Netscape, dar cu asta nici nu pot citi forumul :).
adrienne
02 Nov 2004, 21:05
musai linux?
V_Rossi
02 Nov 2004, 21:20
Si cum doamne iarta-ma se aleg castigatorii invitatiilor..!? K nici nu se face ora 12 k imediat apare numele castigatorului, castigatoarei(respectiv) pe ziua urmatoare...!? PE cuvant dak inteleg.. Care-i mecanismu... sa nu cred cumva k sunt manarii!?:D
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.