View Full Version : Lucruri ridicole
emaneul
23 Oct 2004, 16:08
Va propun sa scriem pe acest topic lucruri ridicole ce ati semnalat prin diverse filme. Ce ziceti?
Leonard
23 Oct 2004, 18:24
eu sunt de acord
christi
23 Oct 2004, 18:50
incep eu: Steven Seagal :)
emaneul
24 Oct 2004, 08:06
Sa dau eu un exemplu ca sa vedeti la ce m-am referit :
- Cand Rambo era ranit in mina sau nu mai stiu unde, a luat praf de pusca si si-a pus in rana iar dupa aceea pur si simplu au sarit scantei din rana lui pe de o parte si cealalta iar el tot a luptat in continuare.
PoliFanAthic
24 Oct 2004, 11:03
Stiu ca poate-mi iau in cap anume lume, dar de aia traim intr-o tara libera: moartea melodramatica a unui oarecare individ, aerisit bine de tot de sageti, in The Fellowship of the Ring.
keyzer soze
24 Oct 2004, 12:46
cutiuta cu autografe din 'the terminal'
nightsorrow
26 Oct 2004, 15:54
Stiu ca poate-mi iau in cap anume lume, dar de aia traim intr-o tara libera: moartea melodramatica a unui oarecare individ, aerisit bine de tot de sageti, in The Fellowship of the Ring.
Si cam ce ti s a parut tie ridicol in moartea lui Boromir,un personaj f. expresiv?
Nightwane
26 Oct 2004, 16:12
Si cam ce ti s a parut tie ridicol in moartea lui Boromir,un personaj f. expresiv?
tot personajul e ridicol... culminand cu moartea sa "pe-na-la".
ha ha. Punctul pe I !
Scrisoarea de la final, primarita, tipa din statie... de fapt tot filmul... Italiencele
Poate unii nu vor fi de acord cu mine, dar mie mi s-a parut ridicola scena aceea spre finalul filmului "Salvati soldatul Ryan" unde muribundul " Tom Hanks" ii spune lui "Matt Damon" sa isi traiasca viata dupa ce mai devreme trasese cu pistolul in tanc. In fine, cam tot filmul mi s-a parut ceva foarte penibil, sacrificiul atator oameni pentru a salva unul singur mi s-a parut ceva de domeniul povestilor fantastice ce le citeam prin clasele 1-5.
nightsorrow
27 Oct 2004, 19:51
To nightwane & benny : teribilism ,doar atat...din partea voastra nu ma asteptam la mai mult... :hmm:
To Blue : Devi selectiv ? dupa mine nu ai nimerit filmu'...
Gaandalf
28 Oct 2004, 08:04
Tot ceea ce are de-a face cu Legally Blonde shi Mean Girls shi Princess Diaries shi all that crappy stuff those idiots call movies ... ce rushine, ce insulta! :sick:
keyzer soze
28 Oct 2004, 09:37
cat despre privata ryan: faza de final cu familia americana... :sick:
si, tot ridicol, 'our beloved president of the us of a', in 90% din filmele hollywoodiene (o bila alba pt nixon-ul lui oliver stone, though...)
notorious
28 Oct 2004, 11:32
copacii vorbitori din LOTR.
terminatorul injumatatit din 'the terminator' care o fugareste pe linda hamilton prin presa hidraulica.
poantele din 'la bloc'.
'vlad nemuritorul' (filmul in sine, din pacate).
corinka
28 Oct 2004, 12:20
Am remarcat o chestie "clasica" in mai multe filme de actiune. Eroul/eroina principala trebuie salvata, asa ca au loc urmariri,impuscaturi etc., mor nspe mii de oameni ca sa scape unul si asta e considerat happy-end! Penibil!
Tot ceea ce are de-a face cu Legally Blonde shi Mean Girls shi Princess Diaries shi all that crappy stuff those idiots call movies ... ce rushine, ce insulta! :sick:
Nu inteleg, de ce vorbesti tu? Tie iti placea White Chicks!
abbadon
28 Oct 2004, 16:16
resident evil II : scena in care monstrul ala super hidos devine sentimental...de ce???? :sick: adevarul e ca cine nu ar deveni sentimental in fata unei femei ca mila jovovich???! :love:
A, ridicol este sfarsitul de la Hell-Boy in care cel mai smecher dintre smecheri a murit destul de usor... si, macar de avea si el o forma. Ma rog, a fost destul de patetic ce usor l-a omorat pe ala rau.
Gaandalf
29 Oct 2004, 10:36
Nu inteleg, de ce vorbesti tu? Tie iti placea White Chicks!
am scris io cumva la cel mai mai recent vizionat film k am vazut White chicks ?... cred k visezi urat noaptea ... te trezeshti cu chest pains shi ud de transpiratzie shi tzipi "Gaandalf! Gaandalf! Gaandalf!" prin casa ...
nu shtiu ce sa zic decat k in cele 10 minute pe kre le-am vazut din film doar scena de la inceput cu "hold my bag dogg!" ... ""u want beef?"
ma mir k n-aiscris de spiderman2 la kre ai fost din cate am auzit! Iar pe forum "declarai altceva" ... whatever!
Cat despre comparatzia intre White chicks shi Princess Diaries 2 shi Legally Blonde ... pot spune k "you're in the wrong business my friend!"
Get out while u still can ... PUNCTE, PUNCTE!
"c kkt vrei t ku cl mai recnt film vzonat?
. te trezeshti cu chest pains shi ud de transpiratzie shi tzipi "Gaandalf! Gaandalf! Gaandalf!" prin casa ...
aaa...da...
idiotule
ma mir k n-aiscris de spiderman2 la kre ai fost din cate am auzit! Iar pe forum "declarai altceva" ... whatever!
csa skriud spdmn2 la krefusei? am dlcrt pfrm knu fusei lel? "
To nightwane & benny : teribilism ,doar atat...din partea voastra nu ma asteptam la mai mult... :hmm:
To Blue : Devi selectiv ? dupa mine nu ai nimerit filmu'...
dupa parerea mea a ales fbine filmu care e unu din cele mai over-rated cacapodopere spitbag ever
poveste jenanta...
sa moara atatia oameni pt un retard prea delectat de razboi si ucidere doar ca spitbag sa demonstreze cat de mult i-apasat americii de soldatii ei...
mega siktir
mean girls mi se pare a fi totusi, putin deasupra celorlalte titluri mentionate
as aduga
1 finalu de la Ai (si au venit extraterestrii sa-l caute pe eT in filmu gresit)
2 satana din end of dayz (very bad cgfx )
3 panic room (aceleasi gaselnite vizuale, faza cu copila diabetica...umplutura)
emanuel
29 Oct 2004, 14:20
In urma insultelor de mai sus, s-a decis:
BeNnY - ban pentru o saptamana (a doua abatere)
Gaandalf - ban pentru 3 zile (prima abatere).
www.cinemagia.ro
In urma insultelor de mai sus, s-a decis:
BeNnY - ban pentru o saptamana (a doua abatere)
Gaandalf - ban pentru 3 zile (prima abatere).
www.cinemagia.ro
asta da chestie ridicola....
dRag0sh
30 Oct 2004, 21:19
tot filmu resident evil 2 de la un capat la altul e ridicol... :hmm:
corinka
05 Nov 2004, 12:28
Am vazut recent "Orient Expres" si e plin de chestii ridicole, culminand cu sinuciderea Anei. S-ar adauga si interpretarea unora dintre actori. Pe scurt, tot filmul este ridicol, nu am inteles de ce atata publicitate in jurul lui. Boring!
Bulumulu
05 Nov 2004, 14:35
ridicol si penal xxl= azucena :sick:
constant_im
05 Nov 2004, 15:54
accentul "irlandez" al lui richard gere in "Sacalul"
capitain
05 Nov 2004, 17:58
Don't drink water! Fish fuck in it!
jackpot
05 Nov 2004, 19:04
Rolul lui S. Stallone in Avenging Angello. Prea moale in film...
Pe DVD-ul de la "Mystic River" scrie, mare de tot:
CASTIGATOR AL DOUA PREMII OSCAR
CNC-ul trimite marea opera de arta cinematografica 'orient express', al maestrului cinematografiei romane, Sergiu Nicolaesc, la Oscar, in speranta unei reprezentari bune.
LOL
F*** sergiu! Revenind, lucruri ridicole : replica din Good Will Hunting a lui robin williams(psihiatru ratat): "Mi-e dor de vanturile sotiei mele, care erau atat de pestinentiale ca trezeau si cainele!"(nevasta crapase) + imbratisarile poponaute dintre psihiatru si matt damon+ tot filmul. Cat de tampit poti sa fii ca sa scoti asa ceva ? Raspuns : la fel de tampit ca sergiu , care avusese o scena identica in "Triunghiul mortii". Numai ca a vazut-o Plangau la montaj si marele guru cu c , dupa ce l-a injurat pe amaratul ala , a scos-o!!! :)
nightsorrow
06 Nov 2004, 21:05
Lucru ridicol : Kill Bill
Chiar nu mi se pare amuzant...ceva parodie nereusita...
M_olecula
06 Nov 2004, 22:45
Auch ... ai belit-o cu afirmatia asta !
lucru ridicol: existenta nightsorrow... :D ceva parodie nereusita...
F*** sergiu! Revenind, lucruri ridicole : replica din Good Will Hunting a lui robin williams(psihiatru ratat): "Mi-e dor de vanturile sotiei mele, care erau atat de pestinentiale ca trezeau si cainele!"(nevasta crapase) + imbratisarile poponaute dintre psihiatru si matt damon+ tot filmul. Cat de tampit poti sa fii ca sa scoti asa ceva ? Raspuns : la fel de tampit ca sergiu , care avusese o scena identica in "Triunghiul mortii". Numai ca a vazut-o Plangau la montaj si marele guru cu c , dupa ce l-a injurat pe amaratul ala , a scos-o!!! :)
Despre nea Sergiu nu mai e nevoie sa mai zicem ceva. Dar , parerea mea, ca nu aia a fost veriga slaba a filmului Good Will Hunting (ma refer la replica aceea). Acel psihiatru dorea o apropiere mai umana de Will decat aceea de psihiaru - pacient. Insa sunt multe chestii ridicole in acel film, aici sunt de acord cu tine. Interpretarea lui Robbin Williams mi s-a parut buna si cred ca a fost cam singurul lucru bun din acel film!
Tot filmul e o veriga slaba, ca sa nu mai vb. de prietena lui damon din film + bancul ei gretos spus in restaurant. Un cuplu de batrini ajunsi la nunta de aur. Hai sa ne indeplinim cate o dorinta dragule, una ascunsa . Sa-mi faci un blowjob draga! Ii face. Acum e randul tau(el catre sotie). Ea cu gura plina: saruta-ma !
keyzer soze
07 Nov 2004, 20:38
si de ce ti s-a parut ridicola poanta respectiva?????
bancul e misto, chiar daca il stiam, tipa il spune misto in film (in bar, cu gura plina de cola la replica finala), chiar nu vad ridicolul din povestea asta :shock:
:(( Imi vine sa plang , m-a luat nume cu 100 de mesaje!! :(( Cand mai ajung eu guru??
Amice , confirmi inca o data, daca mai era nevoie , ca esti IDIOT !
Gaandalf
08 Nov 2004, 13:36
Lucru ridicol:
Orient Expres
Amice , confirmi inca o data, daca mai era nevoie , ca esti IDIOT !
Ai mirosit ca la tine ma refeream , nu? Ca altfel numai un ... (nu pot sa zic, sunt chiar prea tanar pentru asta) ar putea sa se certe si sa injure pe aici! Oricum daca nu ai reactionat asa pentru faptul ca te-ai simtit oarecum aratat cu degetul de catre mine! Chestia a fost ca majoritatea ce am scris aici pe forum am scris din plictiseala. Nu stiu daca am injurat pe cineva, am vorbit mai mult in gluma sau sa zic asa " la vrajeala" si din cate am vazut doar Herbert si-a dat seama de chestia asta! Iar chestia aia cu eu sa ajung Guru a fost tot vrajeala, ca sa vad ce ziceti. Cand m-am plictisit , nu am mai scris. Am avut la un moment dat si alte nickuri in afara de asta , cu care scriam diferit, "alter ego-uri". Cine stie poate inca mai am! In special m-a interesat reactia voastra si am facut-o pentru distractie! Dar cred ca postand cate 2 mesaje odata (la tine ma refer nume) zice multe despre tine. Cred ca la tine chiar asta este telul . Sa postezi cat mai mult!
1000X IDIOTEN, BOULE ACOLO A FOST O EROARE DE LA BUTONUL TRIMITE, S-A MAI INTIMPLAT DE CATEVA ORI DAR LE-AM STERS PE CELE POSTATE DE 2 ORI ! ESTI STUPID DE-A DREPTUL. U ARE ON MY IGNORE LIST-PERMANENT.
keyzer soze
08 Nov 2004, 15:55
bai albastrule, esti fenomenal... tu esti tampenia intruchipata! plictiseste-te naibii de forumul asta si migreaza pe un altul pe masura ta xs
Stiu , asta baieti si imi pare rau :P . Oricum , pentru unu de varsta mea (8 ani), trebuie sa recunoasteti ca am avut momentele mele 8) !
observ ca aceasta discutie devine ridicola
Macar asa, o sa fie ON-topic :D for once...
Terror_IST
26 Nov 2004, 08:22
Mie mi se pare penibil in filme cand personajele inoata imbracate si incaltate distante lungi pe sub apa...
O chestie vazuta in f. multe filme:
Cand lampa de pe noptiera este rasturnata in timpul unei partide de sex (preferabil intr-o camera de hotel).
Ultima data vazuta in Specii 3.
Cadrul 2 dupa lampa picata pe jos (asta in filmele "cuminti"): a doua zi , dimineata placa de patefon care a ajuns la cap' si haraie enervant , adica s-a consumat "fapta". :D
Gaandalf
26 Nov 2004, 11:48
scena de sex din episodul trecut la Sex & the City ... un tip o lovea pe Carrie cu capul de recamier ... teenage sex ...
Terror_IST
26 Nov 2004, 20:45
Filmele de actiune in care 30 de indivizi trag pe langa eroul care alearga in camp deschis si toate gloantele il evita mai ceva c-an Matrix
Sm�agol-Gollum
27 Nov 2004, 22:21
shaun of the dead
RedGold
10 Feb 2005, 15:08
Mie una din cele mai ridicole faze mi se pare cea din "Mai iute ca moartea", cand prin gaura lasata de glont in corpul unui om se putea vedea peisajul in partea cealalta...
jarreau
15 Feb 2005, 15:15
pe cit de dese pe atit de penale sint fazele cind eroul este aplaudat de totzi oamenii de pe strada dupa ce il prinde pe raufacator. :sick: :sick: La fel se intimpla shi atunci cind cei doi eroi sfirshesc impreuna shi se saruta... vaiiii... te doare mintea cita prostime zace-n americanii ashtia :((
bellhop
15 Feb 2005, 19:23
Loredana cântând "Ionel-Ionelule" si "Sanie cu zurgalai" en francais in Modigliani (2004), mega-polutia made in Buftea de care s-a facut atita tambalau la vremea filmarii c-am crezut co fi iesit ceva bun..când colo, un mare stift :hmm: ; regizorului acestui asa-zis film ar trebui sa i se ridice permisul de port-camerã..;
Pitbull
16 Feb 2005, 00:27
Ori de câte ori se filmeazä pantofii unui bärbat, OBLIGATORIU actorul se balanseazä de pe vârf pe cäcâi si-napoi. (Observatä de fiu-miu.)
Gloantele trase în naturä, piuind a ricoseu din ciment.
Hiper-super-ultra acrobatiile împuscatilor.
Dublu plan mediu: un personaj filmat frontal se uitä maiestuos în sus, al doilea, filmat din profil, se uitä maiestuos spre el. (Marota lui Vitanidis, folosita d-a-mboluea în "Burebista", "Clipa" si MULTE altele.)
Dublu prim-plan: un personaj filmat frontal se uitä în gol, al doilea, filmat din profil, îi vorbeste - uneori, färä sä-l auzim. (Pläcerea lui Bardem, mai ales în "Moartea unui ciclist" si "Comicos".)
And this is merely the beginning! Am sä-mi mai amintesc o droaie, si le spun.
(Si o FALSA gresealä: multä lume se mirä de câinii care dau din coadä când sunt furiosi. De fapt, datul din coadä exprimä EMOTIA, iar caracterul ei - veselie, nervozitate, incertitudine, furie, etc. - e definit prin FELUL cum dä din coadä câinele, ca ritm, vitezä, amplitudine a miscärii, s.a.m.d. Desigur, un chinolog ne-ar putea spune dacä, în filmul cutare, cätelul X dä din coadä artistic sau nu! ;) )
notorious
16 Feb 2005, 15:25
ridicol ? ce ziceti de 'the young and the restless' ? sau de 'la bloc' ?
Nu gaga, alea sunt enormitati, catastrofe, vome etc etc etc
Pitbull
17 Feb 2005, 00:54
Nu zic nimic, dom'le. N-am väzut nici un episod din "la bloc and the restless", asa cäci tac mâlc!
notorious
17 Feb 2005, 14:33
la capitolul ridicol, trebuie sa mai mentionez 'dreamcatcher', vizionat partial azi-noapte. ma refer la predispozitia atat la propriu cat si la figurat pt flatulanta.
si politetea bad guys-ilor din filmele a la jcvd & altii de a nu tabari peste erou deodata, optand sa fie 'intervievati' civilizat.
@ pitbull
trebuie, macar experimental, sa incerci 'la bloc'. era un timp cand ma uitam interesat la el, ca sa-mi studiez concurenta. dar, atata timp cat am ramas fara bani, nu-l mai privesc decat muscandu-mi unghiile !
@ pitbull
trebuie, macar experimental, sa incerci 'la bloc'
NUUUU!!!!!!!!!!!!!!
tampenie mai mare ca asta rar mi-a fost dat sa vad. am ramas blocat in momentul in care am vazut-o pe pustioaica aia care a fost "abramburica" in rol de c%$# penala. In plus, toate personajele sint jalnice.
Pitbull
18 Feb 2005, 02:15
@ pitbull
trebuie, macar experimental, sa incerci 'la bloc'. era un timp cand ma uitam interesat la el, ca sa-mi studiez concurenta. dar, atata timp cat am ramas fara bani, nu-l mai privesc decat muscandu-mi unghiile !
Din pâcate, teveu' meu estrikat - nu cä mä plâng, da' oshcât, Alminterlea, ai dreptate, am si eu masochismele mele. Dacä-mi garantezi cäci cretinätatea serialului e ABSOLUTA, cä e PERFECT în tembelismul lui, atunci s-ar putea sä-mi repar televizorul mäcar pentru o one time pläcere perversä.
notorious
18 Feb 2005, 17:51
Dacä-mi garantezi cäci cretinätatea serialului e ABSOLUTA, cä e PERFECT în tembelismul lui,
mah, asta nu pot sa zic - ca serialul e cretin si tembel. este doar suprem de penibil. vei avea ocazia sa-ti faci draci din cauza personajelor (ultraantipatice), a situatiilor debile si a altor kestii (de exemplu, reclama pe care-o fac dropsurilor 'halls' - te face sa exclami de jena !).
dar tocmai ai ratat un serial ce se incadra perfect in descriere - 'irezistibilii'. e stupefiant de prost. dar a fost anulat (ce mirare !) dupa cateva episoade. te poti consola, insa, cu 'trasnitii in nato', despre al carui tembelism probabil ai auzit multe...
mah, asta nu pot sa zic - ca serialul e cretin si tembel. este doar suprem de penibil. vei avea ocazia sa-ti faci draci din cauza personajelor (ultraantipatice), a situatiilor debile si a altor kestii (de exemplu, reclama pe care-o fac dropsurilor 'halls' - te face sa exclami de jena !).
dar tocmai ai ratat un serial ce se incadra perfect in descriere - 'irezistibilii'. e stupefiant de prost. dar a fost anulat (ce mirare !) dupa cateva episoade. te poti consola, insa, cu 'trasnitii in nato', despre al carui tembelism probabil ai auzit multe...
Ziceai ceva de lipsa banilor ... ca nu mai ai bani "sa faci" un sitcom . L-ai sters ? Ti-ai dat seama si tu ? Eh doar visai ... visatorule.
Inca ceva ... crede-ma, n-a auzit ....
notorious
18 Feb 2005, 23:12
Eh doar visai ... visatorule.
is all that we see or seem but a dream within a dream...
comentariul era atat de previzibil si anost incat il aveam notat pe spatele scrumierei din bucatarie, in care zac filtre de snagov...
in care zac filtre de snagov...
Nu sunt familiarizat cu termenul. Poate tu, ca noi nu ...
notorious
18 Feb 2005, 23:20
de la ironii de doi lei ai coborat la 1 leu si 25 de bani. patetic. nu-mi refuz placerea de a ma retrage.
nu-mi refuz placerea de a ma retrage.
Retrage-te tipule si continua sa crezi in vise, alimenteaza frustrarea & lasitatea. ;)
Pitbull
19 Feb 2005, 02:02
Daragoi priateli, era vorba sä zicem DESPRE "lucruri penibile", nu sä däm noi exemple personale!
Numicä, fratello, de ce faci tu ca stim noi cine? Notorious si cu mine stäteam cuminti si ne conversam despre seriale tâNpite. Nu-i frumos!
Nume scrie regulamentar aici, nu-i dati cartonas, e on-topic.
Iar tu nu faci decat sa ma completezi.
E 4:29 am , n-ar fi trebuit sa fii in pat la ora asta ?
Alex Leo Serban
19 Feb 2005, 11:28
neica nume-ni is back with a vengeance...
good grief :sick:
e f. ambetat ca a lipsit 3 zile (ban) d p forum & vrea sa se stie ca a revenit... now THAT's what i call "ridiculous"!
Intre timp tu continui sa imbatranesti (din ce in ce mai vizibil pe zi ce trece). La o varsta gradul de decrepire avanseaza alert.
Te pupa Geo !
notorious
19 Feb 2005, 23:11
Nume scrie regulamentar aici, nu-i dati cartonas, e on-topic.
ei, i-auzi ! este vreodata nume on-topic ?
Longshot
20 Feb 2005, 19:36
da. in fine. cum ziceti voi. :hmm:
la ridicole : fazele din toate filmele care prezinta sedinte de psihiatrie. tot timpul, arata doar o scena de 5 minute, in care pacientul aduce in discutie ultimele lucruri (lucruri importante) care i s-au intamplat de la ultima sedinta, dupa care doctorul i taie macaroana cu deja antologica replica "time's up".
oare ce mama dracu' discutasera celelalte 50 de minute din ora?
notorious
20 Feb 2005, 20:52
oare ce mama dracu' discutasera celelalte 50 de minute din ora?
ceva nesemnificativ pt constructia filmului. note explicative de prisos.
Longshot
20 Feb 2005, 21:26
da mah sigur ca sunt si din astea, insa sunt faze penibile care apar doar spre finalul sedintei cand lucruri, parca cu obstinatie nepomenite pana atunci, sunt amintite si oprite de ceasul doctorului, intr-un moment in care, clar, pacientul ar mai fi continuat ceva timp. asta de parca timpul scurs de pana atunci fusese degeaba, ca sa frustreze spectatorul, sa sporeasca artificial tensiunea. acuma daca toata faza ar fi utila si si-ar gasi explicatie in actiunea filmului, ar fi ok, doar ca ea se repeta in toate productiile (mergand de la filme ca ordinary people la seriale ca sopranos)
dar hai, ca nu am chef sa transf asta intr-o epopee. iar incep certuri
notorious
21 Feb 2005, 15:57
mie mi s-a parut mai ridicola tendinta (sanctionata cu o categorie speciala a zmeurei de aur) de acum vreo cinci ani ce insemna felul misterios prin care un actor de peste 50 de ani (v michael douglas, sean connery) se combina cu o actrita sub 30 (v gwyneth paltrow, cz jones). :o
Alte faze penibile:
- accentele straine in filmele americane (cu o mentiune special pt Sean Connery :sick: )
- personajul negativ este de multe ori un tip rafinat, colectionar de arta, snob ...in timp ce eroul nostru este un tip simplu, dintr-o bucata, pe care nu-l prostesti cu asemenea abureli :)
- cand cineva este aruncat de pe o cladire, nu cade direct pe trotuar, trebuie sa distruga mai intai o masina sau sa cada printr-un geam :sick:
- glumele cretine, replicile pline de "umor" rostite in cele mai nepotrivite imprejurari
- cand Raul este invins, eroul trebuie sa arunce o tampenie gen "You're an ugly motherfucker!", "Asta cred ca te-a durut!" sau "Take this, shithead!"
- felul cum sunt dezlegate enigmele, cum apar solutiile: mai multi indivizi intr-o incapere, eroul isi adreseaza cuvintele clasice "C'mon..think,think"...si deodata: pam! ideea geniala.
Pitbull
21 Feb 2005, 17:02
Bravo, Bogie, le-ai prins la fix!
Apropo de aia cu accentele. Toatä lumea o stie, dar meritä s-o punctäm din nou: IMENSA CATEGORIE a prezentärii acelei chestii teritoriale numite "Transylvania" în filmele cu vampirei. Despre asta s-ar putea scrie o carte întreagä - cine stie, poate-am sä mä încumet cândva! Una dintre cele mai inepuizabile colectii de idiotenii si perle de ignorantä. Pânä si Constantin Dicu, dacä ar include ìntr-un filmulezd TV o secventä din Tasmania, ar pune si el mâna înainte pe-un pliant turistic, ceva.
In altä ordine de idei: sä nu-l uitäm pe cel mai pä felie taxator de poncife si clisee cinematografice: MEL BROOKS. Vezi si bancurile apropo de Transilvania...
"Pardon me, boy... Is this the Transylvania station?
Yes, go eighty-nine... Sir, can you give me a shine?"
("Young Frankenstein")
...si de horror în general, dar si toate filmele lui din perioada de glorie a anilor '70-80. Multe din cele mentionate de tine, Bogie, se regäsesc în incomparabilul "High Anxiety".
Sm�agol-Gollum
22 Feb 2005, 20:26
- cand cineva este aruncat de pe o cladire, nu cade direct pe trotuar, trebuie sa distruga mai intai o masina sau sa cada printr-un geam :sick:
faza asta chiar ma enerveaza si pe mine! there always has to be a car!
Filmele cu cowboy, unde personajul principal pune mana pe pistol al doilea si trage primul :hmm:
kasper hauser
16 Mar 2005, 08:59
Pai, hmmm... Sa ma gandesc
Tot ce tine de filme de genul: Resident Evil, 13 Ghosts...
De altfel, ridicol mi s-a parut jocul Angelinei Jolie din "Alexander", toate replicile din "Troy".
...sa nu mai mentionam de "legendara" replica, "If you jump, I jump" din "Titanic"
Shi bineinteles, cum ash putea sa uit de "The Passion of the Christ", cel mai prost film din toate timpurile(in umila mea opinie), in care ridicol e insushi Mel Gibson care demonstreaza nu, numai ca poate face un "original" melanj cinematografic intre "Mad Max" shi Biblie, dar ca are moduri foarte originale de a-shi apara "capodopera" de atacurile "satanice" ale criticilor.
notorious
16 Mar 2005, 17:14
ca are moduri foarte originale de a-shi apara "capodopera" de atacurile "satanice" ale criticilor.
asta ma amuza si pe mine. daca o face din convingere, inseamna ca e patologic. 'cred ca majoritatea celor ce critica 'the passion of the christ' le este frica sa treaca prin chinurile mantuitorului'. reprodus more or less accurate.
Longshot
19 Mar 2005, 11:29
vazand ieri phantom of the opera, mi-am amintit de majoritatea scenelor de lupta cu sabii si cat de penibile pot fi.
aproape in toate cazurile, pers neg il taie/cresteaza pe erou in cateva randuri pt a da impresia ca va triumfa, numai pt ca in final, eroul (filled cu valori sociale pozitive si imbarbatat de geamatul usor al iubitei) sa revina intr-un ultim asalt si sa triumfe.
Pitbull
19 Mar 2005, 18:37
@Blue
A, da, sigur! Pistoläriile alea n-au nimic – da’ NIMIC! – comun cu realitatea, cu logica, cu legile fizicii, cu tot ce vreti voi. Apropo, poate stiati: celebrul duel cu El si Alälant venind maiestuos prin mijlocul sträzii n-a existat decât în imaginatia zglobie a filmangiilor. In adeväratul Far West, socotelile se rezolvau mult mai simplu: PAC un glont în ceafä, undeva p-o alee dosnicä, si gata, ce s-o mai frecäm?
Altä Gugumänie cu Gî mare: trag bäietii-n prerie, trag pe pajiste, trag în pustiu, trag oriunde – si gloantele face piu-piu-piuuu!!! De ce? Fiindcä la post-sincron zgomote le-au tras în CIMENT, ca sä sune bine! (Evident, le-au tras cu ani în urmä; acum le ia inginerul de sunet din fonotecä!)
@Kaspar Hauser.
Dä-mi voie sä te contrazic. EXISTA câteva filme SI MAI PROASTE decât “The Passion of Christ”. Sä tot fie sapte, opt… poate chiar nouä!
Chestia cu melanjul dintre Mad Max si Biblie e trist de adeväratä… Culmea – nu se vede… dar se SIMTE!
@Notorious:
"cred ca majoritatii celor ce critica 'the passion of the christ' le este frica sa treaca prin chinurile mantuitorului".
Auleooo, chiar asa a spus? (Mä rog, more or less accurate, vorba ta.)
Bäi nene, am mai väzut eu oameni îndrägostiti de prostie, da’ unii parcä vor s-o ia ei pe toatä!
@Longshot
Longie dragä, despre aiurelile luptelor cu spada sau sabia în film (sau teatru), s-ar putea scrie ditamai cärtoiul! Cum spuneam si sus, despre pistoalele din western, n-au nimic în comun cu realitatea. Tehnica de luptä cu spada medievalä a fost înlocuitä cu scrima proprie floretei renascentiste, aia a mai evoluat la rândul ei, si-a bägat coada si scrima sportivä cu florete bulonate usoare, iar ca sä le punä capac la toate, a apärut COREGRAFIA TAMPITA a mânuirii spadelor si säbiilor pe scenä, si pe urmä pe ecran. Ia-l pe unul care-a învätat sä se “dueleze” cu Soby Czech si dä-i în mânä o spadä medievalä adeväratä, cu masa ei realä si cu täisurile ascutite. O sä iasä o tragi-comedie de toatä frumusetea, încheiatä rapid, cu toatä lumea (inclusiv mânuitorul) la Urgentä!
...Eee, si cu asta, iacätä-mä-s ajuns la 200 de mesaje!
Sunt fericit...
Si mä simt bine,
Sensul vietii l-am descoperit,
Intâlnind... MagiaCine!
Fericirea-i un lucru märunt,
E o aripä care vibreazä,
Fericirea-i un lucru mic,
Un forumist ce posteazä! :D :D :D
Sm�agol-Gollum
19 Mar 2005, 19:15
Sunt fericit...
Si mä simt bine,
Sensul vietii l-am descoperit,
Intâlnind... MagiaCine!
Fericirea-i un lucru märunt,
E o aripä care vibreazä,
Fericirea-i un lucru mic,
Un forumist ce posteazä! :D :D :D
ia uite unde se ascundea poetu' forumului... :D
Pitbull
19 Mar 2005, 19:24
E-te scârtz!
"Poetu'" e Tapinarii, Pitbullu' nu fäcu decât sä-mbârlige douä vorbe pe ici, pe colo, sä iasä rima. :lol:
Da', ia stai... Oare unde duce linkul ästa...? ;)
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?p=92776&hist=0#92776
notorious
19 Mar 2005, 21:33
...Eee, si cu asta, iacätä-mä-s ajuns la 200 de mesaje!
stai sa vezi ce bine ai sa te simti la 300, cand te fac guru. :P
never mind me ! astazi sunt vesel :lol: am auzit cea mai tare replica din ultimele saptamani, in 'say anything' al lui cameron crowe (de la lili taylor spre jake noseworthy): 'i love you, joe ! you're invading my soul !'
A, da, sigur! Pistoläriile alea n-au nimic – da’ NIMIC! – comun cu realitatea, cu logica, cu legile fizicii, cu tot ce vreti voi.
Sergio Leone iti spune ceva ?
Care e legatura regizorului ala discutat in "clubul select" cu realitatea ?
[...] astazi sunt vesel :lol: am auzit cea mai tare replica din ultimele saptamani, in 'say anything' al lui cameron crowe: 'i love you, joe ! you're invading my soul !'
...hehehe, cunosc... eu am avut asta azi din filmul Marnie, a lu' Hitchcock, cand Sean Connery are replica: 'you are allowed to show your pleasure...'
great...!
Pitbull
22 Mar 2005, 00:46
Sergio Leone iti spune ceva ?
Care e legatura regizorului ala discutat in "clubul select" cu realitatea ?
Ce sä mai, dom'le, ce, nu-i clar?
Westernurile-spaghetti ale lui Leone erau niste copilärii drägälase... Eastwood în tineretile lui macho, Gian Maria Volonte neras si zglobiu... Fierätanii prinse pe sub poncho, cäläret singuratic tn asfintit...
A intrat în "clubul select" cu "Once Upon a Time in America". Na, a gresit-o si el bine o datä... Desi filmul a fost hiper-umflat în perceptia oamenilor - anii '80, Ceausescu-n apogeul dementei, frig în case si nopti la video, câte douäzeci claie peste grämadä, cu ochii-n Elcrom-ul amicului mai chivernisit... Cam asta a fäcut din "Once Upon a Time..." o legendä. Apropo, potrivit titlu!
Ce sä mai, dom'le, ce, nu-i clar?
Westernurile-spaghetti ale lui Leone erau niste copilärii drägälase...
La mine astea-s cult. L-au copiat multi la greu (unii au si recunoscut, v. Peter Weir). Muzica lui Morricone ... etc etc etc
notorious
23 Mar 2005, 11:52
in primul rand, cineva de-aici persista in incapatanare, cautand de la film lianturi cu realitatea. filmul, pt mine, cel putin, nu ma intereseaza mai deloc realismul in cadrul filmului. ma intereseaza mai mult forma, estetica, fantezia, ceea ce ma scuteste de acordarea multor bile negre, intelegi ? ;)
oricum, daca tot raportezi filmul la viata, tine cont ca dintr-un eventual duel intre cele doua, filmul ar iesi terfelit rau de tot ! :P :)
in al doilea rand, ce realism prezinta filmele lui leone, nu inteleg ? vrei sa zici ca imaginea unui jason robards impuscat, aprinzandu-si un ultim trabuc, asteptandu-si calm moartea si discutand cu un charles bronson taciturn, abunda in realism ?? come on ! (si oricum, am tot respectul pt leone !)
si ca tot veni vorba despre acel geniu nemuritor si rece, fetisul unui club restrans, poate ai vazut 'paths of glory', totusi... ;)[/quote]
Pitbull
23 Mar 2005, 13:01
in primul rand, cineva de-aici persista in incapatanare, cautand de la film lianturi cu realitatea........
Nu, mäi, nu cred cä avem prin "clubul select" de pe CineMagia exemplare atât de... naive (ca sä nu le zic tâmpite). Tot ce spui tu în continuare e just. Chestia e cä aceste "conventii" si "licente" cinematografice, în fond proprii (si obligatorii) pentru a marca distanta dintre realitatea neadulteratä si artä, impun si ele anumite reguli.
On topic, westernul ca gen e scuzabil tocmai pentru cä este o inventie aproape totalä: e o lume a fanteziei, creatä pe ecran, cu arhetipurile, miturile si legendele ei. Totusi, as zice cä pe ici, pe colo, s-ar fi cuvenit mai multä grijä, mäcar la nivelul VEROSIMILITATII. Adicä, n-are importantä cä niciodatä nu s-au duelat vreunii venind cu pas pätruns pe Main Ulitza sätucului; nu i-ar fi împiedicat nimeni s-o facä, dacä le träsnea prin cap. In schimb, sä dai cu glontu-n humä si sä sune ca-n beton... Hm, mä mai gândesc.
(In fond, ce, ne-am putea imagina vreun super-agent 007 zbenguindu-se prin Sankt Petersburg cu statui pe turela tancului, sau însurubându-se cu masina prin aer printre douä capete de pod rupt räsucite, peste-un canal din delta Mississippi-ului? Da' MOR dupä secventele alea!)
Apropo de spade, si aici existä o anumitä limitä a tolerantei. Gerard Barray si Alain Delon se duelau neverosimil, dar frumos. Pläcea la lume. (Ca sä nu mai vorbim de Danny Kaye, în - SNAP! - "Bufonul regelui".) Da' de-aici si pânä la äia care zece minute-n sir nu fac decât sä zdrângäne cu fieru-n fier... calea-i lungä!
Memento: "Filantropica", de Nae Caranfil. Spuneam în topicul despre regisori români cä tocmai ästa-i tipul de conventie pe care o aplicä acolo - o fabulä irealä, dar credibilä ca poveste - si cä pariul îi reuseste foarte frumos, pânä la un punct.
in primul rand, cineva de-aici persista in incapatanare, cautand de la film lianturi cu realitatea.
Eu asta fac intotdeauna. Imi place ca filmele pe care le privesc sa provina dintr-o poveste cu un minim sambure de adevar. "My stairway to heaven" (cum bine spunea Pitbull), contine numai astfel de filme. Un ultim exemplu, vizionat aseara : Clockers, r. Spike Lee.
Eu nu vad filmele lui Leone ca pe niste westernuri, pur si simplu isi depasesc conditia si genul, care si mie imi displace. Il gasesc mort, perimat, prafuit si iremediabil pierdut. Sunt putine cazurile (cel putin la mine), in care pot depasi granita "realitatii" mai sus enuntate. Leone se incadreaza aici.
Airlight
23 Mar 2005, 19:53
in primul rand, cineva de-aici persista in incapatanare, cautand de la film lianturi cu realitatea.
Eu asta fac intotdeauna. Imi place ca filmele pe care le privesc sa provina dintr-o poveste cu un minim sambure de adevar.
Mestere Pitbull, iata-ti naivul exemplar.
Pitbull
23 Mar 2005, 20:05
Mestere Pitbull, iata-ti naivul exemplar.
La FIX, Magister! :) Don't you worry, e tocmai subjectul nostru predilectziu de discutziune. Dac-ai sti cu câtä osârdie mäcinäm între noi cestiunea asta, cu realitatea si fictiunea si etzeterá. Se rezolvä, se rezolvä, fii pe pace! ;)
Mie imi par ridicole marea majoritate a filmelor despre razboi unde patriotismul este dus la cote inimaginabile :sick: . Sau scenele unde vointa invinge talentul, experienta, etc. Am vazut intr-un film in care Stalone statea in poarta la un meci de fotbal in echipa detinutilor si scotea minge dupa minge chiar daca nu mai jucase de cand era mic sa zicem fotbal :sick: .
Mie imi par ridicole marea majoritate a filmelor
Aha !
Pitbull
27 Mar 2005, 04:08
Mäi... Nu-i rupe omului fraza, ca s-o pui cu susunjos. Nu-i frumos. ;)
Pitbull
27 Mar 2005, 04:12
@Blue
Era "Escape to Victory", de Houston. Da', cam trasä de pär faza - da' refreshizantä. Mi-a pläcut cum i-au scos spectatorii din stadion. A fost cul. (Apropo, ästa-i un exemplu reusit de situatii neverosimile, dar pe care le poti accepta, ca pe o conventie.)
[quote=Blue]Mie imi par ridicole marea majoritate a filmelor
Aha ![/quote/]
Ar fi ceva asa tragic coizz daca ar fi adevarat ?? :(( !!
@Blue
Era "Escape to Victory", de Houston. Da', cam trasä de pär faza - da' refreshizantä. Mi-a pläcut cum i-au scos spectatorii din stadion. A fost cul. (Apropo, ästa-i un exemplu reusit de situatii neverosimile, dar pe care le poti accepta, ca pe o conventie.)
Situatii neverosimile dar pe care le poti accepta. Hmm. Te rog explica si mie de ce! Credeam ca mai degraba poti accepta ca Rambo sa sara de pe piscuri in copaci sau sa isi cauterizeze rana printr-o mica explozie interna . Si mie mi-a placut cum i-a scos de pe stadion, insa Stalone a fost omul meciului acolo, nu Pele!
@Blue
Situatii neverosimile dar pe care le poti accepta. Hmm. Te rog explica si mie de ce! Credeam ca mai degraba poti accepta ca Rambo sa sara de pe piscuri in copaci sau sa isi cauterizeze rana printr-o mica explozie interna . Si mie mi-a placut cum i-a scos de pe stadion, insa Stalone a fost omul meciului acolo, nu Pele!
Pitbull
28 Mar 2005, 01:05
Te rog explica si mie de ce!
Päi, scumpule, ce mare lucru ar fi de explicat? Dar, mä rog, hai sä facem olecutä de teorie a cribitului - nu de alta, dar dacä tot însiräm "lucruri ridicole", de ce sä nu punem nitel si "Reflectorul" pe ele? Mäcar de dragul lui "Asa da, asa Nu"-me! ;)
Chiar tu ai dat douä exemple concludente, cu träsnäile lui Rambo pe care le putem accepta în contextul unui action-movie tras de pär cu deliberare si bunästiintä. Vezi si ce-am amintit mai sus, apropo de James Bond-uri. Sigur, conditia esentialä pentru ca trucul ästa sä functioneze este sä fie fäcut PROFESIONIST. Rambo II si III, desi niste biete sechele care ajungeau chiar sä dea peste cap generozitatea ideilor pacifiste din "Rambo - First Blood", erau totusi bine lucrate, în contextul genului si strict la nivelul meseriei. Multe dintre James Bond-uri, asijderea - desi pe-acolo s-au strecurat si o droaie de imbecilitäti; "Moonraker", sau "Die Another Day", de pildä, nu m-au convins nici de fricä; pot sä-l cred pe Roger Moore în stare sä facä giumbuslucurile cu avioneta scoasä din curu' calului de plastic, în pregenericul de la "Octopussy", sau pe Pierce Brosnan planând suav spre usa äluilalt aripoplan, în "Goldeneye", da' masina "invizibilä" ori nord-coreeanul cu face-lifting din "Die Another Day", sau malacul äla cu fier în gurä scäpând întreg din telecabinä, si toatä parascovenia cu statia orbitalä unde se präseste "noua rasä" (care-n carte nu era!), din "Moonraker", mäcäne ca niste rate bete - si de ce? Pur si simplu pentru cä sunt prea simpliste si primitiv gândite si filmate. Ca sä servesti o gogoasä înfuriatä si sä ti-o înghitä lumea pe nemestecate, ai nevoie si de putinticä sofisticare!
Revenind la "Escape to Victory", nu poti contesta faptul cä John Huston e un profesionist! Întâmplätor, filmul ästa mi-a mai pläcut si pentru cä a arätat realitatea räzboiului într-o viziune mai obiectivä - mi-e pânä peste cap sä-i tot väd pe nemti portretizati ca niste monstri antropofagi.
Altminteri, ai dreptate când observi cä, pe terenul de-acolo, Stallone e mai vedetä decât Pele! Da' ce sä-i faci, Pele, Deyna, Bobby Moore si altii ca ei erau mosafiri, importati din fotbal si de pe meleaguri braziliene, poloneze si britanice, pe când Sly era "de-ai nostri" - adicä... de-ai lor!
Pitbull
28 Mar 2005, 01:15
Altä fazä apropo de clisee si previzibilitate.
Acu' niste ani, într-o searä, dädeau ästia un film cu-o mumie. Inträ fi-miu-n camerä si vede începutul - întuneric, lanterne, muzicä adâncä. Nu trece mult, si zice:
- Acum au sä gäseascä o usä pe care n-au voie s-o deschidä. Au s-o deschidä, si de-acolo o sä se-audä: Whouufff!!!
Nu terminä bine vorba, si aud din televizor: Whouufff!!! (Vä JUR cä sunetul a fost identic!)
Începe genericul. Tipul continuä:
- Si-acum, prima imagine de dupä generic, o sä fie fatada unei universitäti de undeva de prin Anglia sau America, cu niste trepte, într-o zi de primävarä.
Se terminä genericul - si, nici una, nici douä, apare universitatea, râzând în soare!
- ...Si la sfârsit, el si ea, murdari si rupti, c-au umblat foarte mult prin sälbäticie, gäsesc în sfârsit bätu' crestat pe care trebuie sä i-l înfigä mumiei în cur, ca s-o omoare. Si-atunci, mumia face:
Si, holbând ochii, scotând limba si fâlfâind din mâini:
- Eeeeeblebleblebleblekkk!!! :shock: :w00t: :(( :w00t: :( :w00t: :o :w00t: :sick: ... - fleosc. Si cade putin nisip. Sau niste crustacei.
Din päcate, nici unul dintre noi n-a fost curios sä rämânä pe acelasi canal, ca sä vedem nisipul sau crustaceii - dar am o presimtire cä nici ästia nu ne-ar fi dezamägit!
Airlight
28 Mar 2005, 06:25
- Eeeeeblebleblebleblekkk!!! :shock: :w00t: :(( :w00t: :( :w00t: :o :w00t: :sick: ... - fleosc. Si cade putin nisip. Sau niste crustacei.
Geniala transcrierea :D
Altä fazä apropo de clisee si previzibilitate.
Acu' niste ani, într-o searä, dädeau ästia un film cu-o mumie. Inträ fi-miu-n camerä si vede începutul - întuneric, lanterne, muzicä adâncä. Nu trece mult, si zice:
- Acum au sä gäseascä o usä pe care n-au voie s-o deschidä. Au s-o deschidä, si de-acolo o sä se-audä: Whouufff!!!
Nu terminä bine vorba, si aud din televizor: Whouufff!!! (Vä JUR cä sunetul a fost identic!)
Începe genericul. Tipul continuä:
- Si-acum, prima imagine de dupä generic, o sä fie fatada unei universitäti de undeva de prin Anglia sau America, cu niste trepte, într-o zi de primävarä.
Se terminä genericul - si, nici una, nici douä, apare universitatea, râzând în soare!
- ...Si la sfârsit, el si ea, murdari si rupti, c-au umblat foarte mult prin sälbäticie, gäsesc în sfârsit bätu' crestat pe care trebuie sä i-l înfigä mumiei în cur, ca s-o omoare. Si-atunci, mumia face:
Si, holbând ochii, scotând limba si fâlfâind din mâini:
Din päcate, nici unul dintre noi n-a fost curios sä rämânä pe acelasi canal, ca sä vedem nisipul sau crustaceii - dar am o presimtire cä nici ästia nu ne-ar fi dezamägit!
Wa Pitbull, nu credeam ca am sa zic asta dar chiar le ai (si o zic fara ironie).... :oops: . Insa totusi la un film care se vrea sa fie verosimil nu prea inghit astfel de faze :hmm: . Adica tu chiar credeai ca in repriza a 2-a nu va scoate tot?? Daca era imprevizibil si nu scotea nimic era o chestie, s-au puteau sa se foloseasca de noroc mai mult, nu sa dea prim planul acela cu Stalone cum scoate minge dupa minge. Daca tu zici ca au actionat profesionist e treaba ta :hmm: . Ala a fost elementul slab al filmului, chestia aceea cu Stalone si Pele cred ca intelegi ca am zis-o sub o forma ironica, adica nu neaparat Pele trebuia sa fie vedeta meciului. Oricum sunt si lucruri bune de vazut, mi-a placut mai ales expresiia personajului interpretat de Max Von Sidow cand i-a scos suporterii de pe teren, care nu a fost de ura sau de nervii ci una de surprindere mai mult . Insa lucrurile previzibile strica mult filmul. Un film ce se vrea sa fie serios se poate transforma usor intr-unul comercial si de duzina. Enemy at the Gates :sick: . Duel de lunetisti, interesant, dar nu putem spune ca a fost un film de razboi , pentru ca nu a aratat o latura verosimila a razboiului (sigur , exista si cateva scene reale de razboi cum is cele de la inceputul filmului care sunt destul de bine gandite si realizate), asa cum nici Rambo II sau III nu putem spune ca au fost filme de razboi ci filme de actiune. Salvati soldatul Ryan :sick:. A aratat aspecte destul de verosimile de razboi insa si foarte multe chestii neverosimile, de duzina, facand un amestec de 2 lei aproape parodiind razboiul.
[quote=Pitbull] Salvati soldatul Ryan :sick:. A aratat aspecte destul de verosimile de razboi insa si foarte multe chestii neverosimile, de duzina, facand un amestec de 2 lei aproape parodiind razboiul.
Gata ... nu mai rezist...cum poti sa spui ca Salvati Soldatul Ryan e un film prost...asta chiar nu pricep...e unul dintre cele mai bune filme de razboi pe care le-am vazut si nu sunt singurul care zice asta...care chestii neverosimile...??? Si te rog sa dai argumente puternice...
Pitbull
28 Mar 2005, 20:15
M0n000, tatäää!!!
Editeazä-ti dominourile cu "deschid citatu' / închid citatu'", cä uite, le-ai bulibäsit, si reiese cum cä eu as fi scris chestia aia! Si te dau în judecatä pentru calomnie! Si te dau si la "Atac"! Si-i chem si pe äia marii de la bloc sä te batä!
Altminteri, aici îl contrazic pe Blue. Si mie mi-a pläcut "Save Private Ryan", nu-mi amintesc nimic neverosimil sau de duzinä în el.
Apropo de "Escape to Victory" - da, repriza a doua era într-adevär PREVIZIBILA. Poate-am fi acceptat mai usor fantezia cu Stallone si etc., dacä mäcar ne fäcea o surprizä beton.
@Airlight:
Da' sä-l fi väzut live! Transcrierea asta nu era decât o palidä încercare de sugestie, contând mult pe imaginatia cititorelui si cunostintele sale de filme horror de 2 lei (usori, nu grei!)
[quote=Pitbull] Salvati soldatul Ryan :sick:. A aratat aspecte destul de verosimile de razboi insa si foarte multe chestii neverosimile, de duzina, facand un amestec de 2 lei aproape parodiind razboiul.
Gata ... nu mai rezist...cum poti sa spui ca Salvati Soldatul Ryan e un film prost...asta chiar nu pricep...e unul dintre cele mai bune filme de razboi pe care le-am vazut si nu sunt singurul care zice asta...care chestii neverosimile...??? Si te rog sa dai argumente puternice...
Oare cate familii nu au ramas pe timpul razboiului fara toti copiii?? Oare chiar crezi ca ar trimite cineva atatia oameni pentru a-l trimite acasa pe un oarecare caruia i-au murit fratii ?? Eu zic ca au stricat tot filmu plecand de la motivul asta!! Faza in care Tom Hanks trage in tanc cu pistolu iar apoi muribund fiind ii spune "traieste-ti viata" soldatului Ryan, e ceva ce nu isi are locul . Familia americana mi s-a parut ca nu prea isi are locul, batranul Ryan pare cam prea afectat dupa atatia ani!! Filmul putea sa fie unul grozav, iscenele de lupta au fost printre cele mai bine realizate vreodata. Am mai zis de Salvati soldatul Ryan undeva mai sus si nici eu nu sunt singurul care zice ca nu a fost cine stie ce!!
Tom Hanks trage cu pistolul in tanc dar nu le distruge...le distruge avioanele care trec pe desupra...chestia cu familia e un argument slab...iar cu trimsul a 10 persoane ca sa salveze una singura este cat de cat verosimila...e posibil ca sa se fi intamplat o singura data si atat...deci nu mi-ai dat argumente prea bune...ca sa ma convinga ca a fost un film slab...
Sorry Pitbull ca te-am trecut acolo...nush cum s-a intamplat...
Salvati soldatului Ryan e un amestec de 50 % film bun, 50% film f. prost.
Nu va inteleg dar in fine...chiar 50 %...e prea mult...
zi-mi un film de razboi mai bun decat asta...
MOnO esti .... mono. Cred ca ti s-au ars inaltele. Sau mediile ? Bas n-ai inca, nu e standard.
Plutonul? The Deer Hunter ?
Pitbull
28 Mar 2005, 23:53
"All Quiet on the Western Front" (1930) Lewis Milestone
Si ca sä vezi cu ce se papä Milestone, hai: tzup pe link!
http://www.imdb.com/name/nm0587277/
Alo, cu citatu' äla rästälmäcitat de sus ce se-aude?
Airlight
29 Mar 2005, 06:16
TRL
Inca o chestie.....la orice petrecere care se vrea rafinata, se aud "Anotimpurile" lui Vivaldi...:)
Ms pt titluri la amandoi...dar Pitbull ai zis totusi ca iti place filmul, de ce nu iti aperi decizia...?
Si inca ceva...
voturile de pe imdb la aceste filme...
Salvati Soldatul Ryan - http://www.imdb.com/title/tt0120815/
All Quiet on the Western Front - http://www.imdb.com/title/tt0020629/
The Deer Hunter - http://www.imdb.com/title/tt0077416/
Iar celalalt nu l-am gasit ... voturile nu sunt puse numai de mine...ci de zeci de mii de persoane...
Salvati soldatului Ryan e un amestec de 50 % film bun, 50% film f. prost.
In sfarsit imi da si nume dreptate la ceva. Si eu care am crezut ca o sa ma injure :D .
" La hotarul dintre viata si moarte" mi s-a parut unul dintre cele mai versosimile filme de razboi. Cam plictisitor pentru unii totusi . A aratat o imagine de ansamblu a razboiului nu aventurile unui anumit personaj pe timpul razboiului.
Pitbull
29 Mar 2005, 16:15
Pitbull ai zis totusi ca iti place filmul, de ce nu iti aperi decizia...?
D-aia, cä nici tu nu-ti editezi mesajul äla cu rästälmäcitatul care mä face sä par c-a vorbit keyboardu' färä mine! :P
Nu, serios acum: am väzut "Saving Private Ryan" o singurä datä, demult, când era cald pe ecrane, si nu mi-l mai amintesc atât de amänuntit ca sä sustin o discutie bine argumentatä pe tema abordatä mai sus. Mi-a rämas clar în minte secventa debarcärii (excelent construitä si filmatä, de un realism vecin cu naturalismul legitim unei asemenea situatii), si multe alte secvente, dar nimic care sä-mi parä de o neverosimilitate on-topic (adicä "ridicolä"). As putea spune doar cä, într-adevär, principala problemä atacatä aici, cea cu însäsi "salvarea soldatului Ryan", m-a cam intrigat si pe mine. Dar nu retin amänuntele justificative atât de limpede încât sä mä pronunt de-o fo' bine, de-o fo' räu.
[. Dar nu retin amänuntele justificative atât de limpede încât sä mä pronunt de-o fo' bine, de-o fo' räu.
"Amanuntele" le-ai enuntat mai sus. Tocmai de aici 50/50-ul.
Atat numai intriga...asta nu justifica acei 50%...
apartamentu104
29 Mar 2005, 18:16
mai oamenilor. eu de cate ori revad filmul asta (si credeti-ma ca ma uit destul de des la el) mi se ridica parul pe maini si pe picioare de la mai toate scenele de lupta (bineinteles ca debarcarea este cea care imi pune capac intotdeauna). asadar nu pot sa cotez acest film cu mai putin de 10/10, cu toate ca pretextul pt actiunea filmului e cam tras de par si cam improbabil sa se fi intamplat.
Pitbull
29 Mar 2005, 18:17
Atat numai intriga...asta nu justifica acei 50%...
Mä, tu nu pricepi cä N-AM ZIS EU DE 50%????? De ce crezi cä te tot trimit îndäräpt la citatu' äla de l-ai dat cu cracii-n sus? Poftim, na, procente: 75% film bun; sau 89,3%. Sau cât vrei tu. Acum e bine?
Pitbull
29 Mar 2005, 18:18
Poftim, vezi ce-ai fäcut? Mesajul meu onor 300 e cu draci! In loc sä dau de bäut, c-am ajuns si eu gur, dau suturi în kur!
Pitbull nu te enerva degeaba ca nu vb cu tine :) ...vb cu personajul din inaintea mea...si anume nume...el crede ca intriga e singurul lucru prost in acest film deci gata 50%...deci nu ma contraziceam cu tine pitbull...poti sa stergi postu tau nr 300 ca sa nu mai fie cu draci... :)
apartamentu104
29 Mar 2005, 18:21
congrats gur-ule!!!
Pitbull
29 Mar 2005, 18:23
Gata, mi-a trecut! :)
Haideti, bäi, nu fiti! Inrolati-vä si voi la berea din weekend, colo-sa la Cafenea: "Punem de-un (...) Prietenii-stiu-de-ce". Sä-mi särbätoresc si eu gur-alivitatea!
apartamentu104
29 Mar 2005, 18:53
sa revenim la lucruri ridicole: ce ziceti de armele oamenilor (sa le zicem roboteii) din matrix revolutions? pe mine m-a bufnit rasul cand le-am vazut.
Pitbull
29 Mar 2005, 19:56
"Reloaded" si "Revolutions" nu le-am väzut. Primu' mi-a pläcut, nu zic - da' erau acolo niste rupturi de racord, de sä-ti bati copiii cu basca udä! Si nici mäcar nu se puteau scuza cä "virtual", mä-ntelegi...
Longshot
29 Mar 2005, 19:59
aoleu. nu mai spune lucruri din astea. replica favorita a fanilor matrix cand ataci filmul e ca "nu-ti place, pt ca nu-l intelegi". asa ca ai grija.
Pitbull
29 Mar 2005, 20:02
Vaaai, dragä, da' asta cu "nu-ti place pentru cä nu-l întelegi" e pläcinta favoritä a TUTULOR fanilor de ceva, nu doar de Matrix!
apartamentu104
29 Mar 2005, 20:05
si ca veni vorba de fani inraiti: nu vi se pare ridicol felul in care refuza sa admita greseli evidente, ascunzandu-se tocmai in spatele unor replici similare cu ce s-a zis mai sus?
Pitbull
29 Mar 2005, 20:17
Nu doar ridicol, ci de-a dreptul insuportabil. Când îi aud, îmi vine-n minte una din vorbele mele favorite: "am mai väzut oameni îndrägostiti de prostie, da' unii parcä vor s-o ia ei pe toatä!"
Adicä, totusi... De pildä, Matrix, cä tot era vorba de el, pe mine chiar m-a lovit la naturelul sensibil... Nu numai cä-i un SF bun, cum rareori vezi, dar s-a si nimerit în perioada când abia intrasem pe Internet, addiction, chestii-socoteli... Dar tocmai asta m-a fäcut sä fiu cu atât mai receptiv la treburile care nu se pupau.
Aldat', conversam pe net c-un täntäläu din Olanda pentru care culmea piscului vârfului absolut al artei, culturii si spiritualitätii omenesti se cheamä "Mortal Kombat". Incercam sä-i explic cu binisorul cä si mie-mi plac uneori niscaiva filme cu zmetii la muian si suturi din zbor planat, da' mäcar sä fie fäcute ca lumea... Vorba lui fi-miu, clismele astea mortalkombatiste sunt "o insultä la adresa violentei". Degeaba! Amicul atingea sublimul în momentul cum îi vedea cä rup coloanele alea de carton si-si dau în cap cu ele, sau când idolul lui, Scorpion (cäruia-i mai luase si nick-ul!), dädea cu stângu-n dreptu', cädea-n cur, se cräpa asfaltu' sub el si se ducea bâldâbâc în iad.
Mai era si fan "Star Wars" - ca mine, de altfel. Credeti c-am reusit sä-l conving cä "The Phantom Menace" (care abia iesise), era "cel mai neîmplinit" (eufemism diplomatic, cä dacä ziceam "labä tristä", supäram copilu') din serie, cä cel mai bun rämâne primul "Star Wars", si cel mai reusit profesional, "Empire Strikes Back"?
Se declara "Star Wars Expert"! Zic: "Ia sä vedem, domnu' expert, zi si mie mäcar o gresealä din oricare film al serialului!" Liniste si-ntunecime!
Mä rog, era expert nu numai în SW, ci si-n SF în general, si-n cinema în maresal (sau amiral). Väzuse "Aliens" (doiu') de vreo 275 de ori, si încä si-l mai punea în fiecare searä la culcare. Ne testa cultura cinematograficä, pe site-urile lui, cu poll-uri gen:
- Who says the words: "OK, let's kick some asses!"?
- Options: Ripley, Chavez, soldatu' Gulie, plutonier major Cäpsunä;
(Evident, toate paginile site-urilor alea erau pline cu animatii de mutunachi rupându-se în figuri.)
Isi cheltuia toate salariile, dobânzile si dividendele din actiuni pe cele mai dernier cri scule video si DVD, ecrane extraplate cât peretele, si toatä camera lui era ditamai templul tapetat cu postere si stative pline de casete, CD-uri si DVD-uri. Evident, proportia covârsitoare o reprezentau alea cu Mortal Kombat si variatiuni pe-aceeasi temä.
Si, ca sä încheiem profilul:
La 23 de ani, era fläcäu, îsi rädea pärul pubian cä-l stresa, iar în discutiile cu diversele girlfriende, insista obsesiv sä-si descrie unul altuia detaliile anatomice.
Cool personaju', nu?
Airlight
30 Mar 2005, 08:44
dernier cri :D
excelenta descrierea, n-as folosi niciodata personajul insa.
Longshot
30 Mar 2005, 10:09
Mai era si fan "Star Wars" - ca mine, de altfel.
idem. si uite, vezi. sunt si cativa fani din astia care recunosc penibilitatile din filmele preferate si nu le aparam stupid.dar ce sa facem. ne ridicam, ne scuturam de praf, si ne intoarcem in sala de cinema. :P
Pitbull
30 Mar 2005, 15:47
Normal!
Uite, alt apropo - care ne mai aduce nitel si înapoi la topic.
"Return of the Jedi" e un film care mä unje pe suflet. Da' crezi cä-mi pare bine cä dez-mascarea si moartea lui Darth Vader sunt asa de anticlimactice? Asteptam altceva, pe bune!
Si-acum, ceea ce-i chiar LUCRU RIDICOL: crezi cä pot sä-nchid ochii când îi väd ce zglobiu se zbenguiesc cu trotinetele alea zburätoare prin codru' verde de pe Endor? Care legi ale cinematicii si-ale dinamicii, care inertie...? Nu se-ncurcau ei cu fleacuri de clasa a VII-a!
Gaandalf
30 Mar 2005, 16:37
"Return of the Jedi" e un film care mä unje pe suflet.
Finalul la ROTJ cand Luke se gandeshte la sora Leia si Vader il simte ... imaginea celor 2 duelandu-se si muzica de pe fundal este PERFECTA. Asta ma "unje" pe mine la suflet.
Da' crezi cä-mi pare bine cä dez-mascarea si moartea lui Darth Vader sunt asa de anticlimactice? Asteptam altceva, pe bune!
ce ai fi vrut sa vezi ?
lucru ridicol a fost batalia de pe endor cu cacatii aia mici ... sunt niste secvente cand aia trag cu arcuri cu sageti in storm troopers - sunt de toata jena. Adik vezi de ce sunt in stare in Attack of the Clones ... te mai uiti la Clone Wars micro series si iti dai seama k batalia de pe endor e circ.
dk vreti sa va zic greselile din star wars vb ... le stiu pe majoritatea.
fan raman ... si inca FANatic.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.