PDA

View Full Version : florin piersic-bocitoarea fara simbrie

nume
20 Oct 2004, 03:41
Dupa sergiu nicolaescu(nu mai vreau sa scriu despre el , m-am saturat!),piersic senior e cel mai anost cadavru ambulant de la noi.In vesnicul sacou negru de lautar, cu vesnicul fular alb la gat(parca si dan iosif a renuntat la el),si cu batista rosie(!!!), pomanagiu al tuturor posturilor tv(cine l-ar mai distribui in film???-sau daca da, eu l-as vedea in rolul unui pedofil in cel mai bun caz),e oricand gata sa planga si sa mai croseteze o amintire induiosatoare de la multele sale filmari.Cred ca s-a observat ca pupincurismul da roade, omul a fost decorat cu Steaua Romaniei IN GRAD DE MARE CAVALER pentru merite deosebite si pentru contributia adusa culturii romanesti(decoratie data de nea' Nelu).In plus a primit ca "bonux" o emisiune pe tvr 2 care cred ca a spart bariera sunetului in materie de audienta.Oricum trebuie sa stai bine cu pateul ca s-o urmaresti.

nume
20 Oct 2004, 21:16
Era sa uit, la monoloage l-a depasit si pe calinescu!And moore, get a new wig or change the hair dye!!! :D :D :D

Blue
24 Oct 2004, 17:58
He he, i-a zis cineva ca el e un fel de Alain Delon al Romaniei si chiar a pus botu' omul! N-a fost niciodata un actor prea grozav, in filme cand il vedeai, in loc sa-si joace rolul cu nonsalanta si convingere adopta o postura de parca striga la noi "uite ce grozav sunt , uite ce bine arat".

raptor
24 Oct 2004, 18:21
.prostii.
Piersic e singuru' simpatic din "vechea garda" -daca simpatic poate fi o calitate actoriceasca.ia' voi poote ar trebui sa nu va urcati cu poola pe pereti doar asa,ca sa fie ceva zis.

herbert
24 Oct 2004, 19:18
piersic tatal mi se pare un compot inacrit - o gura sparta colorata, cam primitiva, trei slogane si un banc cu chilotei cu aripi... o cadana respingatoare... excelenta "descrierea" pe care i-o face nume. nu suport sa-l vad si sa-l aud pe Piersic. un lingusitor - a lins din mana insangerata a lui Ilici...

nume
24 Oct 2004, 23:43
Prostii??? Raptor vezi sa nu te trezesti dimineata la 4, sa te duci la gara de nord, sa-ti cumperi bilet la clasa a -III-a, sa te ia somnul pe peron si sa pierzi trenul :sick: Get it? sau poate nu.....Cat despre piersic sr. iti urez vizionare placuta "privitorule" si mult colebil!!!

nume
24 Oct 2004, 23:52
In urma cu ceva timp, o alta cacareaza a Romaniei (adrian paunescu), avea o emisiune la tele 7 abc .Intr-o seara ,ii are ca invitati pe dem radulescu si piersic. Nu styu cum se face ca la nici 2 zile moare radulescu. Plangaii se reintilnesc in acelasi platou bashit si se pun pe plans-pacat de omul ala care nici nu se racise bine. Din regie, bardul de la barca da indicatii .Se aude o melodie patetico- penibila , a la bocet surd. Piersic recita ceva in memoriam. In momentul culminant cand si operatorii plang, ii suna mobilul lui piersic. NO COMMENT.

herbert
25 Oct 2004, 00:06
toata simpatia mea, mai nume (n-ai gasit si tu un nume mai potrivit?). imi plac judecatile tale socio-politice & morale. paunescu este un porc (chiar el a spus-o), iar florinel senior este un porculet.
raptor m-a surprins si pe mine de multe ori - are accente peremiste sau proletare. probabil ca e influentat de mediu. cred ca mai poate fi salvat, saracul :D

nume
25 Oct 2004, 02:05
Este peste puterile mele de a intelege cum niste indivizi ,culti si care au ceva de spus pe aici, se excita, unii kiar si termina; la niste personaje(sergiu; piersic etc) si la niste ''filme'' de tot cacatul. Dupa piersic am sa propun un alt subiect(deja o fac)- geo saizescu, ''second worst movie director in Romania''. Am observat cat de trecut cu vederea este acest nul , si cata importantza i se da pe la festivale-kiar la atf. Apropos de saizescu , se pregateste ceva MINUNAT: "PACALA SE INTOARCE!!!". In rolul principal insipidul ala din serialul de mare succes "in familie" :w00t: Multumesc pt. vb. de bine.

raptor
25 Oct 2004, 10:41
.hereberete,tonu' tau provoaca la cearta.dar poate o sa ma multumesc sa-ti urez doar 'la multe pule-n gura de-acu'nainte' si cam atit.
.nu,n-am prins faza cu gara de nord da daca tu crezi ca asa o fi...
.inca odata,mie mi-e simpatic peersic senor si merita ceva mai mult decit gainatu' in care va balaciti voi p-acilea.

Ambra Blu
25 Oct 2004, 11:36
piersic senior (...)Cred ca s-a observat ca pupincurismul da roade, omul a fost decorat cu Steaua Romaniei IN GRAD DE MARE CAVALER

oricum asta nu inseamna decit fie loc de veci la cimitirul bellu, fie trei salve de tun la inmormintare de care, logic, nu are cum sa se bucure.

emanuel
25 Oct 2004, 17:11
Va rog sa terminati cu insultele.
Am sters ultimele mesaje!

nume
25 Oct 2004, 17:17
poate il stergi si pe al lui raptor

herbert
25 Oct 2004, 23:16
.hereberete,tonu' tau provoaca la cearta.dar poate o sa ma multumesc sa-ti urez doar 'la multe p****

eu chiar te indemn - deschis, fara stelute - sa mananci cat mai multe prune in acest sezon. sunt energizante si alimenteaza creierul, atunci cand acesta exista...
s-ar putea sa-ti fie rusine - pentru slabiciunea comisa aici - atunci cand ne vom intalni... amin pt o perioada.

nume
25 Oct 2004, 23:30
Replica ta raptor e demna de MIRC !

nume
25 Oct 2004, 23:45
Acum revenind la topic; de acord cu tine ambra blu, banuiam si eu asta; dar atata s- a fatzait cu medalia aia si cu diploma de mare cavaler.........peste tot; la toate emisiunile piersic era cu ele dupa el ; glumeam cu cineva, bai cand o sa scoata asta medalia? n-a scos-o inca? si nu trecea mult timp si omul mai bocea un pic etalandu-si onorurile si laudand la nea' nelu. Asta e piersic, harap-alb, sau omul care prin anii 60 a dansat cu jeanne moreau la cannes.

K's
25 Oct 2004, 23:52
Pe mine ma scirbeste inca de acum vreo 7,8 ani- mi-au ajuns bocetele gretos-teatrale. Altu' din "cinematografia romaneasca" ( :sick: ) ce nu intelege ca i s-a uscat...

Ambra Blu
26 Oct 2004, 11:02
Acum revenind la topic; de acord cu tine ambra blu, banuiam si eu asta;(...) Asta e piersic, harap-alb, sau
sau asta e piersic, fular alb. nu pot sa uit o cermonie a galei filmului romanesc cind astuia ii venea aproape sa plinga de ciuda ca nu i-au dat lui nu stiu ce premiu, si i l-au dat lui nicolaescu; a fost asa de afectat incit a zis la microfon: (aprox.):"premiul bla bla bla lui s.n. ca asa vor ei!"

si, vorba lui k's, daca ti s-a uscat si mai are nitel pina sa cada si nu mai ai umori, incearca, frate, sa ai macar umor.

raptor
26 Oct 2004, 11:23
.fuck'a'se voia voasta.

nume
27 Oct 2004, 00:53
majoritatea decide, kiar daca nu-ti convine.

raptor
27 Oct 2004, 11:35
.da,dar dumnezeirea zace in detalii.

nume
27 Oct 2004, 12:01
da da , si esentele tari se tin in sticlute mici...

Blue
08 Nov 2004, 12:47
Nume, de ce tata pui cate doua mesaje odata ?? Nu tu ziceai ca esente tari in sticle mici?? Pune unu si bun, ca imi ocupi locul de guru! Si mai este ceva ce sunt nelamurit. Acolo la Ambra Blu sau nu stiu cine scrie deasupra BMF. Sa inteleg ca inseamna BIG MOTHER FU****. Si emanuel se ia de noi ca scriem prostii! Oricum daca asta inseamna , asta vreau sa ajung! Mi-am schimbat telul in viata, guru nu imi ajunge!

jackpot
08 Nov 2004, 18:19
.prostii.
Piersic e singuru' simpatic din "vechea garda" -daca simpatic poate fi o calitate actoriceasca.ia' voi poote ar trebui sa nu va urcati cu poola pe pereti doar asa,ca sa fie ceva zis.

Ur right, daca ne uitam inapoi si la filmele pe care le are in spate e unul din cei mai mari din generatia veche. Chiar daca acum face emisiuni melancolice mai nou. Dar decat sa stea acasa si sa astepte pensia plictisit macar face ceva, spre deosebire de altii.

nume
08 Nov 2004, 22:18
@jackpot Adevarul e ca are o filmografie impresionanta....Sa spicuim din ea: Flacaul si focul; S-a furat o bomba;Sapte baieti si-o strengarita; Tunelul ; frumoasele vacante.......si lista continua pana la vreo 80 + scuipatorul de seminte prajite de tzatza leana-Margelatu'. Eu sunt de vina ca am dezgropat cadavrul aici, si un retard(blue), s-a gandit ca ar fi bine sa-l reactiveze.

nume
03 Dec 2004, 20:56
Se pare ca azi este ziua "vestilor bune".
Piersic si-a reluat emisiunea pe tvr 2 , la fel de "proaspat" si de sarmant ca intotdeauna. Ce e nou sub soare ? A reusit in sfarsit sa-si schimbe sacoul negru de lautar. Are unul nou , alb de bisnitar, a la "vitan" style. :w00t:
In schimb si-a pastrat batista rosie si helanca neagra.
A reusit sa ma incante cu al sau fosilizat invitat - "Mishulica" Fotino. Ca de obicei , cei doi s-au puput vreo doua ore in fund , au depanat amintiri despre indepartata lor tinerete si au revazut pelicule mucegaite de acum 40 de ani . Secventele din Elixirul tineretii au fost o reala placere. :hmm:
''Mishulica'' a promis ca o sa revina . Piesic l-a incurajat spunand ca un actor asa de mare nu poate sa incapa intr-o singura emisiune. Din frate frate nu l-a scos. Intre timp sms-rile de la nostalgici bashiti curgeau pe burtiera ecranului cacalau. :love:

mhflgr
15 Dec 2004, 15:32
Ati auzit ca Piersic Sr. revine la film? E vorba de "Fix Alert", un lungmetraj al lui Piersic Jr. (cine altcineva i-ar mai fi dat un rol :D ?), care e gata (dar in digital) si ar putea intra in circuit la anu', daca isi gaseste distribuitori. Eu sunt tare curios ce-o sa iasa...
Nu stiu altii cum sunt, da' mie mi-a placut Margelatu, acest camp macho al filmului romanesc sub comunism :lol: . Si in "De-as fi Harap Alb" al lui Gopo era simpatic. In rest, actorul de film Florin Piersic nu prea exista.

nume
15 Dec 2004, 15:41
Am auzit de el de la un insipid , bendeac sau dendeac , care se lauda ca a mancat "sandvisele" cu familia geniala piersic , la filmari. Mai era una care se lauda ca a mancat aceleasi sandvisele cu Coca Bloos. Se pare ca e o moda noua. Oricum , am trait s-o aud si p-asta, marele cavaler in grad de bashit sef e regizor. :sick:

mhflgr
16 Dec 2004, 10:24
Am auzit de el de la un insipid , bendeac sau dendeac , care se lauda ca a mancat "sandvisele" cu familia geniala piersic , la filmari. Mai era una care se lauda ca a mancat aceleasi sandvisele cu Coca Bloos. Se pare ca e o moda noua. Oricum , am trait s-o aud si p-asta, marele cavaler in grad de bashit sef e regizor. :sick:

Pai nu el e regizor, ci fiu-su; el e doar "special guest star" :D .
Iar mancatorul de sandvisuri de care vorbesti se numeste Mihai Bendeac si a avut un rol principal si in "Milionari de weekend". Mi se confirma deci banuiala: nu ai vazut filmul ala :P .
M-am hotarat sa incerc sa mananc sandvisuri alaturi de cat mai multa lume, poate dau peste vreo vedeta care sa-mi transmita si mie harul ei 8) .

nume
16 Dec 2004, 13:12
1)Filmul l-am vazut ,cauta la sectiunea "star" de pe cinemagia, ai sa vezi ce panarama a fost pe marginea lui bendeac asta, care la un moment dat si scrie acolo. :shock: Baiatul e penibil , i-am pocit numele intentionat.
2)E doar protagonist , fii-su e regizor = tot aia. :sick:

mhflgr
16 Dec 2004, 14:44
1)Filmul l-am vazut ,cauta la sectiunea "star" de pe cinemagia, ai sa vezi ce panarama a fost pe marginea lui bendeac asta, care la un moment dat si scrie acolo. :shock:

cautat, citit, injurat, postat, injurat, plecat :(( :D
si tot nu m-ai convins c-ai vazut filmul :)

nume
11 Jan 2005, 02:33
paunescu este un porc (chiar el a spus-o), iar florinel senior este un porculet.

Nu mai deschid topic nou pentru paunescu, nu merita. Asa ca ma leg de ce au scris Herbert(aici) si Korben(la cel mai recent film vizionat).

Vazut in seara asta la Nasul (b1) "Te salut generatie in blue jeans !!!", un "documentar" despre cenaclul flacara.
Ce porc impanat, asta se credea ceausescu 2. Ce gunoi "filmul", cat de manipulator, Moore ala era acuzat pe nedrept de asa ceva, zau.
Vai, multimea il adula pe providerul de butelii si salam de sibiu de la Barca. Cat consens, cata iubire, ce armonie utc-ista a multimilor. Ei cantau la frunza :w00t: , ei se iubeau, o adevarata generatie flower power neo comunista de strungari si tesetorese.

Paunescu nu e porcusor, e un porc jegos. N-am putut sa nu observ ca bardul avea mercedes, in perioada aia (magariile se intamplau in '81).
Privilegiatii de ieri, privilegiatii de azi. :sick:

@pitbull stii cine l-a c*****?

Si ca sa fiu on topic, iata-l si pe maistrul mishel intr-o companie demna de toata lauda si stima, enjoy ! Minunat fularul, va era dor de el ? :w00t: No comment .

http://www.ciup.de/guta.htm

VladRock
29 Jan 2005, 15:43
singurul lucru care-mi place la Margelatu' e modul in care termina recoltele de seminte(din cele fara miez,ca filmele-s de pe vremea lu' ceasca)ale tuturor tarilor sud-americane.un actor din vechea garda,lipsit de un real talent actoricesc ca si altii din vremea lui.

Nae
29 Jan 2005, 19:34
Vladut... stiim ca vrei sa faci cat de multe mesaje poti, incat sa devii si tu cat mai repede Guru... dar te rog eu mult, hai nu ami dezgropa chiar toate cadavrele pe care le gasesti, ok?

in rest, imi pace cum gandest...