PDA

View Full Version : ALS s-a retras temporar de pe forum

herbert
18 Oct 2004, 13:38
ALS a anuntat ca s-a retras (temporar) de pe forumul CineMagia.
iata fragmentul cu vestea trista:

"...cu aceasta (trista) ocazie, anunt discret k ma retrag o perioada de pe ac. forum - de care am devenit periculos de dependent!
am cunoscut aici cinemaniaci simpatici (ricutza, lady_skar, keyser soze, egon...) sau antipatici (marx...) sau amin2 la un loc (ambra, herbert...),
fani pasionati de una sau alta (gaandalf, demona...) - o intreaga comunitate pe care am incercat s-o inteleg kiar si atunci cind m-am certat cu (aproape) toata lumea.
a fost o experienta... interesanta
pe care nu o regret - desi, probabil, o sa regret timpul (prea mult!) petrecut zappind de pe un topic pe altul...
cu bine."

mie imi pare rau, pt ca il citeam cu mult interes... l-am contrazis de mai multe ori, dar nu l-am antipatizat, asa cum constat ca o facea el, uneori, in ce ma priveste (e drept, juma-juma, simpatie-antipatie - un amor tulbure, indecis :P ).
il voi citi pe unde va publica, ca e cel mai important critic de film din Romania. pentru cat si cum a scris pe acest forum ii multumesc.
nu te descuraja "alesule"!

EgoN
18 Oct 2004, 14:04
tin sa multumesc si eu lui a.l.s. pt. ce a facut pt. mine si nu numai. simpatia e reciproca ;)

cherryblossom
18 Oct 2004, 14:11
asta chiar e o veste proasta pentru forumul Cinemagia...

Leonard
18 Oct 2004, 15:05
herbert aka marcu, tu ai o obsesie cu topicurile astea patetice de despartiri. ii admir pe cei care dispar fara anunturi din astea ce vor sa fie lacrimogene, care s-au saturat de forum si gata. a murit cineva? ce atata caz cand pleaca cineva de pe forum? ce atata divinizare a anumitor persoane de pe forum? chiar merita als atatea topicuri dedicate?

herbert
18 Oct 2004, 15:43
@leonard
eu, din pacate, nu-ti pot inventaria obsesiile... nu zic ca esti mediocru sau nesemnificativ s. cl. de acest gen, recunosc sincer ca n-am retinut mai nimic din postarile tale, multe & regulate. deocamdata. asa ca scrie inainte...
din postarile lui ALS am retinut cate ceva, asa ca te rog sa ma crezi.
nu plange nimeni, nu te ingrijora, am semnalat un lucru care pentru cineva pe acest forum chiar conteaza...

P.S. ca sa fiu drept cu tine: am retinut faptul ca ti-ai schimbat mai multe avatare. e ceva.

PoliFanAthic
18 Oct 2004, 16:01
Indiferent de cat de tangent sau putin tangent am fost eu in postarile mele cu ALS, e pacat ca nu va mai fi 'cela care peste tot se vede si s'aude, mai ales in lumea filmului romanesc. As fi fost, par example, curios de festivalul romanesc de film de la Londra (daca nu ma insel) unde au fost prezentate toate filmele lui Pintilie.

Leonard
18 Oct 2004, 16:08
@herbert: si eu am ramas cu multe din postarile lui als si de multe ori tin cont si de recomandarile lui. Evident ca e o persoana de valoare, dar sa nu exageram. Dar daca el decis sa nu mai scrie pe forum, de ce trebuie sa deschizi tu un topic de genul 'in memoriam'? si in plus daca e doar temporar, chiar ca nu vad sensul topicului. el o sa continue sa scrie la libertatea, dilema etc. o sa mai auzim de el. sunteti patetici cu totii

herbert
18 Oct 2004, 17:54
... sunteti patetici cu totii

da, patetici. esti multumit?
de ce sa nu-i multumesti unui om pentru binele pe care ti l-a facut. stiu cateva persoane care mi-au marturisit ca ALS i-a invatat sa priveasca si sa aprecieze un film...
cafeneaua de pe acest forum a suportat si topicuri exterm de idioate. nu mai spun ca pe topicuri de film se lateste "badaranu", "blue" si ceilalti.
nu ne mai moraliza, am inteles: esti sobru, nesentimental s. cl.
cred, totusi, ca ai nevoie de mai multa tandrete...

Mala Portugal
18 Oct 2004, 19:03
chiar merita als atatea topicuri dedicate?
Da, la uma urmei e cel mai iubit/admirat/respectat user al forumului.

KORBEN
18 Oct 2004, 23:40
primesc aceasta veste in timp ce pe mtv base se aude
"take this, take that, we`re all gonna roll, we`re all gonna get drinks and just hang around".....

Jay
19 Oct 2004, 10:31
Cred ca a plecat din cauza lui Blue..
Oricum de mentionat ca nu m-a mentionat... :D

raptor
19 Oct 2004, 10:38
deja devin penibile despartirile astea.ca e als,ca e ambra,ca e ogto,ca e marcu ca e altu'...parca am fi in telenovele.cineva sa compuna rapid o oda in memoria gloriosilor forumisti care au plecat si au inviat a treia zi...dupa scripturi.
herberte,herberte,de ce-ai deschis haznaua asta aici?nu puteai lasa omu' in pace?

...imi pare si mie rau dupa annie lennox serban :) .da' las' ca se intoarce el.

herbert
19 Oct 2004, 11:03
herberte,herberte,de ce-ai deschis haznaua asta aici?nu puteai lasa omu' in pace?

am vrut sa va aud regretul si rusinea ca nu l-ati iubit cat a meritat, geamatul, disperarea, cuvintele de iertare, frica de singuratate :D

reptore, reptore, de ce scrii, frate, fara spatii. pune spatii dupa virgule si intre cuvinte, ca inventezi asa o "scriitura pe invers', greu de descifrat "substanta" mesajelor tale... nu te grabi, ca "vsio s peredi"

raptor
19 Oct 2004, 11:59
's destule spatii goale'n lumea asta ca sa mai imi aduc si eu aportu' :D

Leonard
19 Oct 2004, 12:08
deja devin penibile despartirile astea.ca e als,ca e ambra,ca e ogto,ca e marcu ca e altu'...parca am fi in telenovele....
exact! cred ca au devenit la moda "retragerile" astea anuntate. nu mai sunt originale deloc. cum cineva vrea sa fie mai incentrul atentiei si sa se simta bine citind cum il plang altii, anunta ca se retrage. ma rog, in cazul de fata nu e vina lui als decat daca el i-a cerut lui herbert lansarea acestui topic stupid. am prieteni forumisti cu care mentin legatura si care mi-au zis ca nu mai citesc/scriu forumul, fara sa-si fi facut in prealabil publica 'disparitia'. ce ar insemna, sa le dau numele pe forum si sa strig in gura mare ce mi-au zis ei in particular, asa cum face herbert ca o femeie barfitoare?

herbert
19 Oct 2004, 14:02
@leonard
eu nu zic ca esti bicisnic :P , zic doar ca esti incoerent si prolix si manifesti uneori o sensibilitate de buldozer... citesti mesajele numai in lungime... aduni ipoteze si amintiri pentru a sfarsi intr-o sintagma ofensatoare.
cred ca ai ratat pateul si astazi...

keyzer soze
19 Oct 2004, 14:09
respect, als... and i hope u'll come back soon, dupa o cura de dezintoxicare...
'buna, sunt als si sunt cinemagist... :w00t: ' 'buuuuna, alssss..'

K's
19 Oct 2004, 14:12
:) draguta gluma!- imi aminteste de o amica ce se credea alcoolica si ma saluta asa.

Ambra Blu
19 Oct 2004, 17:15
deja devin penibile despartirile astea.ca e ambra,ca e ...parca am fi in telenovele.cineva sa compuna rapid o oda in memoria gloriosilor forumisti care au plecat si au inviat a treia zi...dupa scripturi.
.

Tinarul meu domnisor, cred ca you're missing a point here. Eu nu mi-am anuntat retragerea de pe forum, ci am facut un poll special pentru a ma supune, vorba vine, oprobiului public. La topicul Ambra Blu to Leave Cinemagia vei vedea, la o atenta relecturare, care erau conditiile in care ma retrageam de pe forum. Era doar o modalitate prin care verificam, daca mai era nevoie, citi fani aveam. Salutari.

KORBEN
19 Oct 2004, 21:39
pentru mine situatie e cam trista...adica e proverbu ala cu valoarea ti-o dau inamicii/dusmanii/detractorii.... :((
desi sigur imi pot crea alte antipatii pe forum 8)
@herbert
pentru tine e o ocazie unica de a incerca sa ai pareri proprii...
macar pe forumu asta... :huh:
cat despre faza cu leonard bicisnicul....
dintre toti forumistii pe care-i cunoisc se califica cel mai putin :x

raptor
19 Oct 2004, 22:24
deja devin penibile despartirile astea.ca e ambra,ca e ...parca am fi in telenovele.cineva sa compuna rapid o oda in memoria gloriosilor forumisti care au plecat si au inviat a treia zi...dupa scripturi.
.

Tinarul meu domnisor, cred ca you're missing a point here. Eu nu mi-am anuntat retragerea de pe forum, ci am facut un poll special pentru a ma supune, vorba vine, oprobiului public. La topicul Ambra Blu to Leave Cinemagia vei vedea, la o atenta relecturare, care erau conditiile in care ma retrageam de pe forum. Era doar o modalitate prin care verificam, daca mai era nevoie, citi fani aveam. Salutari.

.ai dreptate conasule'.mea culpa.ofer scuze oficiale si o bere la vremea ei.da' nu mai relectur-lez nimic,pun numa' stampila.am pus bine?

herbert
19 Oct 2004, 23:51
pentru mine situatie e cam trista...adica e proverbu ala cu valoarea ti-o dau inamicii/dusmanii/detractorii.... :((
desi sigur imi pot crea alte antipatii pe forum 8)
@herbert
pentru tine e o ocazie unica de a incerca sa ai pareri proprii...
macar pe forumu asta... :huh:

@korben
de ce te autoiluzionezi, te lustruiesti si iti faci singur curaj... impotriva „inamicilor/dusmanilor/detractorilor” imaginati de tine?
esti ridicol. nu mai reiau aici calificativele pe care ti le-am atribuit cand ma impiedicam de tine pe forum. le-ai retinut, sunt sigur de asta, pt ca incerci disperat sa ma jignesti cu ironii de doi bani...
nu-ti da importanta, considerandu-te inamicul/dusmanul lui ALS. ultimul calificativ pe care ti l-a dat ALS e acela ca esti un jeg. eu il cred, pt ca e un om care isi masoara cuvintele...
din pacate pentru tine, nu am timp sa te "lustruiesc"...

Lady_Skar
20 Oct 2004, 16:23
HEY! ALS a zis ca se retrage discret...
thread-ul asta nu-i prea respecta dorintele. :hmm:

Demona
20 Oct 2004, 17:46
Hai sa ne retragem cu totzi shi ne facem topic ca plecam! Nu ar fii... "cool"? :hmm:

notorious
20 Oct 2004, 21:09
un lucru n-am priceput... DE CE ANUME se retrage ALS?...

poate oi fi citit eu prea grabit...

Mala Portugal
20 Oct 2004, 21:35
un lucru n-am priceput... DE CE ANUME se retrage ALS?...

Ca l-ai suparat tu, derbedeu mic. Sa te mustre constiinta 1000 de ani de acu' inainte :lol:

KORBEN
20 Oct 2004, 23:30
@herbert
dovedesti, DIN NOU ca esti incapabil de cuvinte, formulari si idei proprii
imi odihnesc cazu

notorious
21 Oct 2004, 09:11
Ca l-ai suparat tu, derbedeu mic. Sa te mustre constiinta 1000 de ani de acu' inainte

inca mai astept un motiv serios.

raptor
21 Oct 2004, 12:41
Hai sa ne retragem cu totzi shi ne facem topic ca plecam! Nu ar fii... "cool"? :hmm:

.ar fi cool sa ne retragem cu totii,sa ne facem topic si apoi sa revenim. :happy:

Nae
21 Oct 2004, 14:36

.ar fi cool sa ne retragem cu totii,sa ne facem topic si apoi sa revenim. :happy:

.si atunci ne intoarcem, si deschidem un forum nou "the glorious comeback" :D

Nae
21 Oct 2004, 14:38

.si atunci ne intoarcem, si deschidem un forum nou "the glorious comeback" :D

europe_east
22 Oct 2004, 01:51
Si mie imi pare rau ca s-a retras als... desi sunt noua pe aici... Eu ii citeam cu interes mesajele chiar si acum, desi imi placeau mai mult cronicile lui din Dilema de acu' ceva vreme... Nu mi se pare deplasat ca s-a creat un subiect special pentru retragerea lui... Cred ca mi s-ar fi parut aiurea sa dispara als si nimeni sa nu reactioneze... O singura critica as fi avut: chestia asta cu scrisul: ce e domle chestia asta cu: aman2, k si cum, etc ?!! It's outrageous!!! Eu stiu ca americanii isi stalcesc limba, da' nu vad de ce ar face-o si altii... Este pur si simplu insuportabil la citit genul asta de scris. Altminteri, astept cu nerabdare intoarcerea lui als.

Ambra Blu
27 Oct 2004, 16:23
Postez aici o precizare, pentru ca, datorita mototolului cinemagia, nu gasesc topicul respectiv. Cineva se intreba de ce Alex Leo Serban nu scrie scenarii, din moment ce tot a terminat UNATC. Thing is ca Alex Leo Serban NU a terminat UNATC si, din cite stiu, nici prea mari simpatii nu are pentru respectiva institutie.

capitain
27 Oct 2004, 16:31
orice persoana care practica critica de film trebuie sa scrie scenarii? de cand cu ideile astea? lucru valabil si invers: nu orice persoana vra sa scrie scenarii trebuie sa faca si critica de film! (oricum, la a 2-a varianta posibilitatile sunt reduse, sunt infim de putine persoane care pot scrie scenarii...din pacate)

Frank
27 Oct 2004, 17:45
Nu e musai ca toti criticii de film sa scrie scenarii, numai ca in Romania aceasta balanta este total dezechilibrata. Cati absolventi de scenaristica si critica de film scriu scenarii? Putini, foarte putini, pentru ca ar fi mult prea greu pentru ei, saracii. Asa, devii critic de film, scrii vreo cateva cronicute prin ziare populiste si te bucuri de succes. Iar forumistii de pe Cinemagia iti mai dedica si un topic!
In ce ma priveste, referitor la plecarea lui ALS nu pot spune decat urmatoarele: La revedere! Drum bun!

gesia
27 Oct 2004, 18:17
Daca nu era marginea forumului neagra va propuneam eu sa o facem :D cam aiurea sa anunti ca te retragi de pe forum asa de dragul consolarii. Vine el inpoi cind ii trece. :)

marx
29 Oct 2004, 16:24
Cineva se intreba de ce Alex Leo Serban nu scrie scenarii, din moment ce tot a terminat UNATC. Thing is ca Alex Leo Serban NU a terminat UNATC si, din cite stiu, nici prea mari simpatii nu are pentru respectiva institutie.
Dar ALS scrie ceva?

Truffaut a fost mai intai critic si aproapte toti reprezentantii "Nouvelle Vague" au fost critici de film adevarati, nu scrijelitori de maculatura. Oricum, in Romania nu se face nici cinematografie si nici critica cinematografica. Doar zumzete.