PDA

View Full Version : Spalarea creierilor

nightsorrow
17 Oct 2004, 16:36
Propun adminilor stergerea topicurilor vechi si neaccesate,din motive demne de luate in seama : ocuparea serverului cu dete nefolositoare,ceea ce duce la o accesare greoaie a forum ului..., scormonirea dupa vechi topicuri si aducerea lor in primele linii ... lucru care ne deranjeaza pe noi conservatorii,si seriosii :hmm: Stergerea topicurilor deja apuse nu va afecta,deoarece se poate crea un nou topic cu acelasi nume! :D

PoliFanAthic
17 Oct 2004, 17:47
Nush...poate mai degraba ar trebui sterese doar acele topicuri care au un singur post/ care si-au pierdut vocatia de-a lungul vremii.

Nae
17 Oct 2004, 17:57
eu zic sa se inchida toate subiectele tampite... sa se mai uite si adminu' o data la 'vreau sa stiu', si o sa vada ca toti prostii sunt pe-acolo si nu fac decat sa umple spatiu... in privinta asta trebuie sa fie facut ceva.

KORBEN
18 Oct 2004, 23:54
da, da este de-a dreptu ingrijorator....

BeNnY
19 Oct 2004, 21:23
Nu sterse, ci doar inchise.

nume
19 Oct 2004, 21:55
doream sa intru si eu la atelierul de scenaristica, am urmat pasii de la inceput ,inclusiv trimiterea unei povesti reprezentative.astept un raspuns fie el kiar negativ. ori preselectia e mai dura ca la cannes ori ori adm canal d'ont cares!

Ambra Blu
20 Oct 2004, 10:06
dai mp si iti raspunde

nume
20 Oct 2004, 16:52
am dat mp lui ricciotto si ...liniste

raptor
20 Oct 2004, 18:25
.da mai tare.

TLD
20 Oct 2004, 20:08
Propun adminilor stergerea topicurilor vechi si neaccesate,din motive demne de luate in seama : ocuparea serverului cu dete nefolositoare,ceea ce duce la o accesare greoaie a forum ului..., scormonirea dupa vechi topicuri si aducerea lor in primele linii ... lucru care ne deranjeaza pe noi conservatorii,si seriosii :hmm: Stergerea topicurilor deja apuse nu va afecta,deoarece se poate crea un nou topic cu acelasi nume! :D

In nici un caz nu ar trebuii sterse topicurile vechi... Contin informatii utile (PT CEI CARE STIU SA LE CAUTE!!). Si faza cu "Stergerea topicurilor deja apuse nu va afecta,deoarece se poate crea un nou topic cu acelasi nume"... Atunci ce rost mai are stergerea lui in primul rand? :huh: Si sa nu mai dramatizam atata cu spatiu pe server... Spatiu se ocupa cu pozele si cu posturile chilometrice...

ricutza
21 Oct 2004, 13:37
nici eu nu cred ca ar trebui sterse subiectele vechi, chiar daca unele din ele nu au prea multe raspunsuri...poate ca mai vine cineva si mai adauga ceva nou....si ma refer aici in special la subiectele care trateaza filme...eu incerc sa imi tot aduc aminte de filmele despre care stiu ca am citit aici, dar despre care nu puteam comenta la momentul respectiv pentru ca nu le vazusem....

MinRep
21 Oct 2004, 18:23
am dat mp lui ricciotto si ...liniste
"Atelierul de scenaristica" e cam in pana maintenant... ricciotto iti va raspunde, mai devreme sau mai tarziu.

capitain
21 Oct 2004, 20:54
cred ca cel mai bine ar fi sa se stearga topicurile de umplutura, cum s-a mentionat mai sus, nu-i asa emanuel? si daca exista 2 topicuri despre acelasi lucru sa fie mutate toate posturile intr-unul singur.

onutza_
23 Oct 2004, 16:48
Si eu sunt de aceeasi parere. In ultmia vreme au aparut o multime de topicuri fara nici o legatura cu sectiunea in care au fost postate. Daca n-aveti timp ma ofer eu sa va fac curatenie :D :P .

VladRock
28 Jan 2005, 15:21
desi sunt de curand aici,nu cred ca ar trebui sterse.TLD are si el dreptate,poate mai sunt de ajutor candva.doar sa fie mutate