View Full Version : Filme 3D
pijulius
12 Oct 2004, 21:27
Salutari tuturor, asi vrea sa stiu daca stiti un cinema unde sunt rulate si filme de 3d? Mersi!
M_olecula
12 Oct 2004, 22:08
:shock: In Romania ??????? cred ca glumesti !
pijulius
13 Oct 2004, 09:14
de ce? nu exista nici una?
Scorpion
13 Oct 2004, 11:05
Nu. A rulat acum vreo 2 luni Spy Kids 3D. De atunci nimic si nici nu cred ca vom mai vedea asa ceva prea curand
pijulius
13 Oct 2004, 11:23
hmm, asta nu suna prea bine, dar asta e, inca ceva, pe pagina cinemagia se pune astfel de evenimente/filme sau trebuie sa ma informez de la altundeva? intreb asta findca locuiesc departe de Bucuresti.
Salutari tuturor, asi vrea sa stiu daca stiti un cinema unde sunt rulate si filme de 3d? Mersi!
cam la ce te referi cand spui "filme de 3d"
cat de departe locuiesti baiete? cred ca rpimu' cinema miramax 3d este in budapesta, dupa asta mai este unu in bratislava, praga are vreo 2 si in germania si restul europii de vest sunt la fiecare colt... in romania mai dureaza inca cativa ani buni, mai ales ca toate filmele sunt extrem de scumpe...
si de fapt nici nu stiu dece visezi la asa ceva... la noi nici macar cinematografele nu sunt la standarde europene (inafara de vreo 5)... asa ca miramax 3d-uri o sa fie numai pentru copii tai si ai mei... deci uramtoarea generatie...
pijulius
14 Oct 2004, 15:00
Am crezut ca si la noi exista asa ceva, am vrut sa arat odata prietena mea cum e sa te uiti la un fiml de 3d dar separe ca trebuie sa mai astept putin :) Asi merge puna la Budapesta sa Germania dar numai pentru o zi nu merita, asa ca o sa mai astept pana am si alte lucruri de facut acolo. Altfel locuiesc la Ciuc.
Sm�agol-Gollum
26 Oct 2004, 21:53
Nu. A rulat acum vreo 2 luni Spy Kids 3D. De atunci nimic si nici nu cred ca vom mai vedea asa ceva prea curand
si s-a vazut fain filmul?
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.