PDA

View Full Version : Untitled Spaceballs Sequel

PoliFanAthic
12 Oct 2004, 21:05
Tadadadam! Mel Brooks si-a anuntat intentia de a produce un nou Spaceballs, ca incalzire pentru SW: Ep3. Cel putin aceasta este dorinta lui, de a termina filmul inainte de al treilea episod SW, dar proiectul este inca intr-o faza de inceput. Citeam la imdb pe forum ca s-ar putea sa-i zica (desi eu unul ma indoiesc) Spaceballs 3: The Search for Spaceballs 2. 3-ul probabil ar fi ca sa intre-n ton cu SW, dar altfel, mi se pare cam...neatragator titlul.

ogto
13 Oct 2004, 19:59
The funny part is that: In Spaceballs 1, yogurt spune: "with god's blessing maybe we'll meet again in Spaceballs 2: The Search For More Money". God has blessed them.

Gaandalf
14 Oct 2004, 08:36
The funny part is that: In Spaceballs 1, yogurt spune: "with god's blessing maybe we'll meet again in Spaceballs 2: The Search For More Money". God has blessed them.
:lol: :lol: :lol: - uitasem :lol:
Sper sa iasa o parodie buna shi sa nu-shi bata joc de ea sa iasa un kitsch. Ar fi pacat.

capitain
14 Oct 2004, 12:47
la cati ani are brooks o cam da bu bata in balta...iar comediile lui sunt bune pt copii din scoala primara cel mult.

MinRep
14 Oct 2004, 13:04
la cati ani are brooks o cam da bu bata in balta...
Yep... :( Asa se va intampla (and that makes me a sad panda)... Am vazut pe HBO o comedie recenta cu el si italianu' ala Greggio. Penal rau de tot!!!

iar comediile lui sunt bune pt copii din scoala primara cel mult.
Ei, nici chiar asa... Clasicele "Silent Movie" (in special), "High Anxiety" si "Young Frankenstein" sunt mai mult decat atat... Si qsteq recente ("Robin Hood", "Dracula") sunt si ele destul de inteligente. Pot spune ca singurul din filmele lui care nu mi-a placut prea mult a fost chiar "Spaceballs" (si asta in contextul in care singurele PE care nu le-am vazut au fost "Producatorii" si "History of the World: Part One")

capitain
14 Oct 2004, 13:33
am vazut eu history of the world si umorul e depasit...insa in copilarie imi placeau, so...

Gaandalf
14 Oct 2004, 14:09
la cati ani are brooks o cam da bu bata in balta...
Yep... :( Asa se va intampla (and that makes me a sad panda)... Am vazut pe HBO o comedie recenta cu el si italianu' ala Greggio. Penal rau de tot!!!
doar penal ? n-am rezistat 10 minute. dar io' inca sper k acest sequel la Space balls va fi o exceptzie.
am vazut eu history of the world si umorul e depasit...insa in copilarie imi placeau, so...
da' e ma mai amuzam pe vremea aia. fenomenul este asemanator cu parodiile cu Leslie Nielsen... akum multzi, multzi, multzi, multzi ani radeam de ma rupeam. Not anymore.
Ii dau credit lui captain.

P.S. - mia placut Robin Hood shi barbatzii in izmene. Unele faze chiar au fost dragutze.

PoliFanAthic
14 Oct 2004, 14:26
The Producers e favoritul meu; cuplul Gene Wilder - Zero Mostel este extraordinar si fiecare personaj este de indragit in tampenia lor. Nici Blazing Saddles nu e rau, chiar din contra...finalul face toti banii.