View Full Version : O rugaminte adresata lui Emanuel
Nu se poate face o exceptie in cazul avatarului Malei Portugal? Sa-i dam voie sa-si puna din nou pasarea aia...ca ma deprima ingrozitor fata aia cu ochelari...Daria parca.
Sa facem un sondaj printre useri....care sunt sau nu de acord cu propunerea mea :)
Mala, nu te supara, tie nu-ti placea un avatar al lui Che Guevara...eu cred ca al tau e mult mai ingrozitor. Sper ca esti mai atasata de pasarica aia verde. :P
da, va rog! este la fel de deprimanta ca fata aia a lu mosu' KFC a lu' bulumulu... si el a avut asa niste dracusori frumosi la un moment dat... mariti si voi marimea unui avatar, cam la 125 k sau asa... pliz
emanuel
07 Oct 2004, 15:52
Imi pare rau, am discutat si cu Daniel si am decis ca nu.
Dupa aceea vor aparea discutii ca userul acela de ce are voie si eu nu...
Asa ca Mala poate sa-si gaseasca alt avatar mai dragut... poate aceeasi pasarica... dar neanimata...
sustin si eu motiunea...e cam monotonie de cind cu...regulameentu asta'...sa zicem ca tragem un poll special pt pasarica verde?poate va miscam inimile de piatra :lol: ...
herbert
08 Oct 2004, 01:15
il sustin pe Emanuel. de ce obsesia asta pentru "pasarica" lu Mala?
de ce obsesia asta pentru "pasarica" lu Mala?
asta cred ca e mai mult obsesia ta. ;)
herbert
08 Oct 2004, 02:13
asta cred ca e mai mult obsesia ta. ;)
dar tu nu poti pastra deloc secretele :P
mereu pus pe demascari, chiar la 3 de noapte :D
si ai un nume atat de moale-blajin :D
Gaandalf
08 Oct 2004, 07:11
De cand shi pana knd apare un user kre sa ceara schimbarea avatarului altui user ? Shi motivul e k e prea deprimant ... Mi se pare k nu avetzi ce face aks. Asha se nasc obsesiile. Conclzia: Sunt total de acord cu ce a zis Herbert.
Era mai mult o gluma, mai Gandaalf. Si nu intru de acasa...ci de la serviciu :D
Nightwane
08 Oct 2004, 13:50
..ca ma deprima ingrozitor fata aia cu ochelari...Daria parca.
Diaria chachacha :oops:
herbert
08 Oct 2004, 15:13
Conclzia: Sunt total de acord cu ce a zis Herbert.
si eu cred ca Herbert are intotdeauna dreptate :D restul trebuie biciuiti. Gaandalfe, ai libertatea sa incepi corectiile :D
Mala stie ca se vorbeste despre ea? :P
Mala Portugal
08 Oct 2004, 23:56
Holly shit! Stiu ca exista un precedent, deja a aparut pe forumul asta un topic legat de aia a lui als, da' sa gasesc un topic in care se discuta despre pasarica mea (defuncta) e prea mult!
Daria ramane :D & voi suferiti!
Mala Portugal
09 Oct 2004, 00:01
Mala, nu te supara, tie nu-ti placea un avatar al lui Che Guevara...eu cred ca al tau e mult mai ingrozitor.
Nu-mi place Guevara, nu un avatar cu Guevara, Daria pe de alta parte e my fetish cartoon
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=108&start=225&hist=0
domnilor moderatori,avem o problema serioasa care cere rezolvare.ca altfel imi ridic steagul irlandez din morti de-o sa falfaie mai mult decat soldurile fatucii din pagina mai sus indicata.
situatie care a mai fost semnalata de 2 ori,pentru acelasi utilizator.
Ambra Blu
11 Oct 2004, 16:06
Emi, poate ii faci ceva si user-ului Blue care spermuieste de trei ore incoace de a rupt forumu-n 14.
Blue... ar trebui sa fie bannat pe viata... asa ceva un se poate... e clar ca o face intentionat....
emanuel
11 Oct 2004, 16:51
I-am trimis un avertisment, sper sa se mai calmeze...
cherryblossom
11 Oct 2004, 17:38
saracu' blue, a venit si el (sau ea) plin de avant tineresc si voi il aduceti cu picioarele pe pamant... :lol: :lol: :lol:
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.