View Full Version : in the garden of Weeden
ricutza
03 Oct 2004, 01:11
hmmm...eu nu prea pricep ce se intampla cu acest subiect...in primul rand as vrea sa inteleg de ce este pus la Tiff cand este in mod evident un subiect de cafenea...in al doilea rand, nu pricep de ce nu am voie sa postez acolo...nu am vazut nicaieri mentiunea ca doar Ambra Blu si K's au voie sa scrie...si cum vine chestia asta cu subiectul exclusiv pentru doua persoane? adica mie mi se pare ca din moment ce subiectul este pus pe un forum (si nu este discutat prin mesaje private, e-mailuri etc) este cat se poate de public...
mai mult, mesajil meu a fost sters...adica sunt tolerate pe forumul asta o gramada de tampenii, in schimb mesajul meu dispare...apreciez totusi faptul ca daniel m-a informat prin mp ca s-a intamplat acest lucru....
in primul rand as vrea sa inteleg de ce este pus la Tiff cand este in mod evident un subiect de cafenea...
TIFFu a facut vraji.
in al doilea rand, nu pricep de ce nu am voie sa postez acolo...nu am vazut nicaieri mentiunea ca doar Ambra Blu si K's au voie sa scrie...
Citeste postul 2 din thread.
Sper sa intelegi. :lol:
Ambra Blu
03 Oct 2004, 14:00
hmmm...eu nu prea pricep ce se intampla cu acest subiect...
Ce-ai aduce tu in plus daca ai posta aici?J'en suis extremment curieux. Si chiar vrei sa postezi peste tot in forumul asta? Ca si la Scenaristica? Cu aceleasi rezultate valoroase? Uite, un sfat gratuit, ca de la un coleg mai mare: inainte sa deschizi gura, gindeste-te de doo ori la ce iese pe acolo. Nu de alta, dar mai bine sa fii considerata rautacioasa, decit rautacioasa si, care era eufemismul, ignoranta.
ricutza
03 Oct 2004, 21:16
Sincera sa fiu, chiar nu am nimic de postat la subiectul vostru. Daca as fi avut ceva interesant de postat, as fi scris la Lyrics, insa nu este asta scopul meu aici (si in caz ca te intrebai, nu e scopul meu nici sa postez peste tot si nici macar sa am nu stiu cate mii de mesaje scrise; Atelierul de Scenaristica nu cred ca a incetat sa functioneze din cauza mea). Nici nu mi-ar fi pasat daca as fi vazut scris ca subiectul respectiv e doar pentru voi. Ceea ce m-a deranjat, a fost faptul ca daniel a sters un mesaj de-al meu, pentru ca tu ai cerut asta. Crede-ma ca daca m-ai fi rugat tu pe mine sa-mi sterg mesajul, as fi facut-o. Modul in care tu ai rezolvat aceasta problema, pentru mine lasa de dorit, si nu pentru ca sunt ricutza super membrul forumului (nu am aceasta pretentie), ci pentru ca pur si simplu sunt o persoana pe care tu o cunosti foarte bine.
Ambra Blu
04 Oct 2004, 15:06
Singurul motiv pentru care nu ti-am dat eu mp - ceea ce am vrut sa fac, de altfel - e ca atunci cind ai postat aveam ban de 3 zile pe forum si nu imi puteam accesa contul.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.