PDA

View Full Version : Vizavi de incasari in Romania

PoliFanAthic
25 Sep 2004, 12:46
Ma frustreaza doua stari de fapt:
1) De ce nu exista un top romanesc de box office all time?
2) Banuiesc ca informatiile pe care le primiti iau in considerare anul bugetar, dar as considera mai util si interesant ca un film care a fost lansat in jurul cumpanei dintre ani, si a rulat in consecinta in doi ani diferiti, sa aiba totusi afisat cumva cumulul total. (nu doar fiindca mi-e lene sa socotesc, ci fiindca mi se pare mai practic...intr-un fel).

PoliFanAthic
29 Sep 2004, 21:31
Si inca o chestie...nu ar fi interesant daca ar aparea undeva pe pagina filmului care a rulat/ruleaza in tarisoara noastra si suma incasata? Asa, un total simpatic...
Daca tot am adus in discutie banii, mai am o curiozitate: cate cinematografe exista in Romania?

Leonard
29 Sep 2004, 22:49
Ma frustreaza doua stari de fapt:
1) De ce nu exista un top romanesc de box office all time?

si eu sunt de parere ca ar fi utile asemenea informatii dar ar fi cam imposibil de facut un top box-office all time real, tinand cont de devalorizarea permanenta si treptata a leului. poate doar cu numarul de spectatori

Nae
29 Sep 2004, 23:48
doar o presupunere...
daca ar exista asa ceva in romania, ar fi jenant pentru toata cinematogafia romaneasca... hai sa ne gandim cati s-au dus la matrix, si sa comparam numarul ala cu cei care au fost la un film romanesc... the difference would make someone look real odd.
si cred ca din cauza asta nici nu va exista asa ceva.

Leonard
30 Sep 2004, 00:31
@Nae: dar ce populatie au americanii si ce populatie avem noi (urbana mai ales, sau populatia numarata numai din localitatile cu cinematografe)? Compara numai NY-ul, care are, numeric, mai mult de jumatate de locuitori din totalul Romaniei. Nu cred ca ar fi asa jenant sa avem aceste informatii.

PoliFanAthic
30 Sep 2004, 16:57
Nu mi s-ar parea jenant daca e sa ne comparam cu SUA, fapt absurd in sine. Interesanta ar fi o comparatie cu tari de marimea noastra, respectiv din Balcani.
Probabil nici nu sunt informatii pentru "all-time", spunand asta ma gandesc la anii inainte de 90. Dar macar ceva post 90, sau pur si simplu anii care au fost k lumea monitorizati. As fi multumit sa vad si un top al ultimilor ani...tot ar fi ceva.