View Full Version : pentru emanuel
catalinco
14 Sep 2004, 17:57
Am castigat unul din premiile oferite de cinemagia si ma intreb daca ati primit confirmarea numelui, adresei si a premiului castigat ( pe care tocmai le-am trimis ). Urmeaza sa primesc un raspuns sau pur si simplu astept sa-mi fie trimis premiul prin posta ?
emanuel
14 Sep 2004, 18:13
Premiile se trimit prin posta. Nu se mai trimite confirmare de primire a datelor.
am si eu o sugestie, propunere... Ar suna in felul urmator... ca sa scrieti acolo unde scrie(ma repet) ce fel de film e...gen drama, comedie sau restul.... sa scrie(iar ma repet) si productia(SUA, Franta..etc..)
Crezi ca s-ar putea?
Felicitari pentru aparitia de la B1 Tv de dimineata... :D
emanuel
22 Oct 2004, 10:56
am si eu o sugestie, propunere... Ar suna in felul urmator... ca sa scrieti acolo unde scrie(ma repet) ce fel de film e...gen drama, comedie sau restul.... sa scrie(iar ma repet) si productia(SUA, Franta..etc..)
Crezi ca s-ar putea?
In curand speram sa se poata...
emanuel
22 Oct 2004, 10:57
Felicitari pentru aparitia de la B1 Tv de dimineata... :D
Multumesc.
Nu stiu dc este un loc special pentru astfel de reclamatii, asa ca am sa scriu aici.
E deja a doua oara cand castig bilete la cinema si n-apuc sa le ridic. Nu zic, prima data m-am uitat pe site abia sambata, dar credeam ca, daca tot dam date (tel, mail), da cineva in semn cum ca am castigat. in fine, treaca de la noi :hmm:
dar saptamana asta chiar m-am uitat special, ultima data a fost vineri pe la 4(cred) si inca nu se afisasera castigatorii :x E cam aiurea ca m-am dus si am luat bilete, si sa vad acum ca le castigasem. Si chiar ma holbam pe site sa vad daca am castigat, ca vroiam neaparat sa ma duc :shock: . Exista vreo explicatie?
emanuel
08 Nov 2004, 15:40
Nu stiu cum s-a putut intampla asa ceva.
Este adevarat, afisarea castigatorilor s-a facut cu o mica intarziere (adica joi dimineata in loc de miercuri seara), dar nu stiu cum de nu ai vazut lista vineri!
De data asta chiar nu este problema de la noi.
Poate n-ai observat, sau nu stiu... alta explicatie nu am! Castigatorii au fost afisati sigur joi dimineata!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.