PDA

View Full Version : Cine merge ?

Pages : [1] 2

Gaandalf
07 Sep 2004, 11:20
Tiesto (http://www.nights.ro/flyers/2004/wtp17sep.JPG) revine in Romania, vineri 17 septembrie 2004. Locatia anuntata este World Trade Plaza - Sofitel.

Merge cineva ? Este 600.000 lei biletul ... Nu este nici un clubber pe forumul acesta ?

Lady_Skar
07 Sep 2004, 13:00
daca intru la facultate la locuri din buget... I'm there! :)
dar sunt foaaaaaaaaaaaaaaarte slabe sanse. :(

christi
07 Sep 2004, 15:16
Decit sa dau 600.000 pe Tiesto... :sick:

M_olecula
07 Sep 2004, 16:25
Biletul pe nights.ro si pe inout.ro este 400.000
Si crede-ma... voi fi acolo dar voi fi acolo pentru atmosfera nu ca mi-ar place tiesto , nu-l suport pe acest "dj" comercial... cum face un clip si ajunge in primele locuri mai peste tot in lume cum ii mai creste cota cu inca 1 mil $ . E prea comercial... la fel ca Oakenfold care , apropo , vine pe 2 octombrie, locatia inca necunoscuta .
Pana sa vina tiesto (si dupa el , a doua seara e James Zabiela) o sa vina vineri David Morales care merita mai multa atentie decat tiesto

Jay
07 Sep 2004, 22:45
Mda.... am auzit si eu.... dar subscriu molecula... mai tare e morales... tinand cont ca acum vreo 5 ani david era cel mai tare DJ de prin america..in fine... Tiesto nu e chiar asa...de must see.... Daca tot veniti prin Bucuresti va recomand petrecerea de la Romexpo, mai mult pentru muzica, ca lumea o sa fie de cacat, vin altii mult mai buni.....Oricum prea mult e biletul pentru ce ofera omul....

M_olecula
08 Sep 2004, 01:22
Mda.... am auzit si eu.... dar subscriu molecula... mai tare e morales... tinand cont ca acum vreo 5 ani david era cel mai tare DJ de prin america..in fine... Tiesto nu e chiar asa...de must see.... Daca tot veniti prin Bucuresti va recomand petrecerea de la Romexpo, mai mult pentru muzica, ca lumea o sa fie de c****, vin altii mult mai buni.....Oricum prea mult e biletul pentru ce ofera omul....

Chiar ca lumea de la petrecerea din romexpo o sa fie de kkt , e intrarea libera si or sa fie toti taranii , mai ales ca vor canta si parazitii (acum nu zic ca fanii parazitilor sunt tarani , din contra... dar in general) . Dar o sa mixeze James Zabiela ceea ce schimba cu totul datele problemei , dupa ora 2-3 va incepe cu adevarat petrecerea .
Inainte de petrecerea de la romexpo e cea din kristal , de vineri care v-o recomand... cel putin la capitolul muzica va fii peste tiesto si pretul biletului e de 300.000 de pe net si 500.000 intrarea la fata locului .
Jay stii cand a venit Carl Cox in Romania , pe 1 Mai , in La Mania din Mamaia ? Atunci a fost biletul 900.000 si intrarea 1.200.000 . In afara faptului ca a fost arhi-plin clubul a si meritat banii Carl Cox , la tiesto ar fii trebuit sa bage intrarea 10.000 , nu merita mai mult

Gaandalf
08 Sep 2004, 08:41
Biletul pe nights.ro si pe inout.ro este 400.000
Si crede-ma... voi fi acolo dar voi fi acolo pentru atmosfera nu ca mi-ar place tiesto , nu-l suport pe acest "dj" comercial... cum face un clip si ajunge in primele locuri mai peste tot in lume cum ii mai creste cota cu inca 1 mil $ . E prea comercial... la fel ca Oakenfold care , apropo , vine pe 2 octombrie, locatia inca necunoscuta .
Pana sa vina tiesto (si dupa el , a doua seara e James Zabiela) o sa vina vineri David Morales care merita mai multa atentie decat tiesto
in sfarshit clubari cat de cat ...
David Moralles merita shi 1 milion dar este kam aiurea ... dk vin pe 10 shi pe 17 mor de foame restul lunii. Mergeam la Morales dar salariul vine pe 14 ... :((
Oakenfold sa fie el sanatos. Are cateva melodii bune dar ma seaca in rest.
Vreau Deep Dish neaparat shi cel mai tare Hernan Cataneo - locul 19 mondial pe care l-am prins vara asta la Ultima Playa unde mi-a mixat shi creierii. Era 10 dimineatza shi dansam la capatul Mamaiei. Binetzeles k bucureshtenii erau live & kicking ... mi-a placut enorm ... :w00t:
[Chiar ca lumea de la petrecerea din romexpo o sa fie de kkt , e intrarea libera si or sa fie toti taranii , mai ales ca vor canta si parazitii (acum nu zic ca fanii parazitilor sunt tarani , din contra... dar in general) . Dar o sa mixeze James Zabiela ceea ce schimba cu totul datele problemei , dupa ora 2-3 va incepe cu adevarat petrecerea .
Inainte de petrecerea de la romexpo e cea din kristal , de vineri care v-o recomand... cel putin la capitolul muzica va fii peste tiesto si pretul biletului e de 300.000 de pe net si 500.000 intrarea la fata locului .
mult
Pai intrebatzi-ma ce a fost la Liberty Parade ... unde totzi rockarii imputzitzi shi nespalatzi intrasera sa asculte muzica House shi totzi manelishtii kre n-avea nici o treaba. Marco Bailey mare invitat mare - :sick: pe la 3:30 a inceput Rosario Internullo (pe care il credeam pierdut) sa bage super muzica .. shi crema muzicii house inca era prezenta la ora 7 fara knd totul a fost stopat de zgarcitzii aia de organizatori ... :x

Gaandalf
08 Sep 2004, 09:56
Hernan Cataneo Live @ Ultima Playa - 07.08.2004 (http://www.nights.ro/poze/2004/07.08.2004/film01.gif) :w00t:
Era ora 6 shi era full. Muzica bestiala ... cum naibii sa pleci aks ?

M_olecula
08 Sep 2004, 12:57
Pai intrebatzi-ma ce a fost la Liberty Parade ... unde totzi rockarii imputzitzi shi nespalatzi intrasera sa asculte muzica House shi totzi manelishtii kre n-avea nici o treaba. Marco Bailey mare invitat mare - :sick: pe la 3:30 a inceput Rosario Internullo (pe care il credeam pierdut) sa bage super muzica .. shi crema muzicii house inca era prezenta la ora 7 fara knd totul a fost stopat de zgarcitzii aia de organizatori ... :x

Stiu ca la Liberty Parade de anul asta au fost o gramada tarani , manelisti si rockeri . Inainte regretam ca nu m-am dus (si acum mai regret , pt. muzica) dar pe urma mi-am schimbat parerea .
Pacat ca nu vii la Morales , acolo o sa fie adevarata petrecere.
De Hernan Cataneo am auzit ca baga frumos si daca mai zici si tu ca e cel mai jmecher ... nu-mi prea merge netu zilele astea ca luam ceva de la el .

Nu te duce la Tiesto... daca te duci dute pt. atmosfera si fa in asa fel sa nu auzi muzica... sa auzi ce vrei tu :shock: .

Si daca tot vi in buc. sa te duci a doua seara la Zabiela... nu-l rata.

M_olecula
08 Sep 2004, 13:04
[quote="Gaandalf"]Oakenfold sa fie el sanatos. Are cateva melodii bune dar ma seaca in rest.

Vezi ? si tu si restul lumii il stiu pe Oakenfold dupa melodii nu dupa cum mixeaza... e prea comercial omu' asta e cel mai comercial dintre toti dj-ii , il dau draqu... A facut coloana sonora de la Big Brother Anglia :shock: DUMNEZEULE... a facut coloana sonora din Matrix Reloaded , cand danseaza populatia din Zion (melodia aia suna bine , mi-a placut ;) ) , a mai colaborat cu Shifty sau nush cu cine si s-au facut de kkt amandoi... omu face totu pentru bani , uita-te la Zabiela , mixeaza pe 18 si e intrarea libera , unde ai mai vazut asa ? Pe Oakenfold nu-l suport , nici muzica lui

raptor
08 Sep 2004, 13:06
In noiembrie se aude ca sare la noi nightwish...pret inre 800 shi o mila...e careva care sa vina---asa,in principiu?

Gaandalf
08 Sep 2004, 15:42
@M_olecula:
Da mey .. dar dk tzie nu tzi-a placut melodia Fluke - Zion atuncea inseamna k nu avem aceleashi gusturi in materie de muzica house.
Mie im place Cataneo care e mai mult pe techhouse. Tu spre ce tinzi?

christi
08 Sep 2004, 17:11
In noiembrie se aude ca sare la noi nightwish...pret inre 800 shi o mila...e careva care sa vina---asa,in principiu?

Cam tirziiu ai auzit.... La Nightwish se pare ca nu mai sint bilete...

M_olecula
08 Sep 2004, 23:27
@M_olecula:
Da mey .. dar dk tzie nu tzi-a placut melodia Fluke - Zion atuncea inseamna k nu avem aceleashi gusturi in materie de muzica house.
Mie im place Cataneo care e mai mult pe techhouse. Tu spre ce tinzi?

Nu am zis ca nu imi place melodia aia , suna bine , chiar imi place , e buna , merge... dar nu-mi place dj-ul , poate sa faca el 100 astfel de melodii , a facut-o pentru bani si nu ma mai intereseaza nimic... aici e adevarat ca producatorii daca se duceau la un alt dj si-i propuneau sa faca melodii pt. film si aia acceptau dar Oakenfold cred ca e cel mai comercial dj . Dupa colaborarea cu Shifty s-a ales praful de ei , de amandoi , s-au facut de kkt .

Io il iubesc pe Carl Cox , omul asta are stilul lui propriu , am uitat cum se numeste , iti spun alta data , dar cand ascult si cand mixeaza Carl Cox simt doza aia de adrenalina , simt ceva , poate stii si tu cum e .
Imi mai place Deep Dish , care e printre cei mai puri dj-i si il apreciez enorm pentru asta , Zabiela e altul dintre preferati , Dave Seaman baga si el de apreciat , la Dave Seaman e altceva , e singurul care le-a placut cu adevarat romanilor , adica singurul care le-a placut dintr-o serie de dj nu asa de cunoscuti , intelegi ?

Rosario Internullo si Marco Briguglia mai baga frumos , adica stiu sa mixeze unele melodii , le mixeaza altfel decat ceilalti si o fac bine . Era sa uit de Timo Mass , mare greseala comiteam....

De Sander Kleinenberg ce zici ?

Gaandalf
09 Sep 2004, 09:07
Timo Mass nu mi-a placut cum a bagat akum knd a fost in Buc... ma ashteptam la mai mult. Nu shtiu de ce dar chiar nu mi-a placut.
Shi da shtiu de doza aia de adrenalina ... shi poate sa fie shi 10 dimineatza shi nu ma pot opri k muzica este prea prea adevarata - shi cum am mai zis la Hernan Cataneo am simtzit asta. Inebunisem pe akolo.:P
Carl Cox este unul din preferatzii mei - shi nu shtiu um se numeshte stilul lui dar e al draqului de bun.... am setul ala de pe 1 Mai = nebunie curata.

Intzelesesem k itzi place melodia Fluke- Zion dar kred k n-am fost atent... sorry! Oakenfold deja ma lasa rece ... shi nici nu merita discutat. Parca o ia pe urmele lui Sash ala .... din Germania. (tzin minte o emisiune Dance Floor Chart la MTV knd Vj Liviu era la Sash kre venise in Romania shi declara: "Este incredibil cum la noi inca se mai asculta muzica kre in Europa se asculta akum 10-12 ani":lol: )

Shi apropo ... am uitat de Sasha kre imi place shi ala cum mixeaza.
Marele eveniment TIESTO - shtiu k deja se "impiedica" shi asta spre comercial dar sincer itzi spun k ma duc ptr atmosfera shi sper sa iasa bine k altfel ma dau cu capu' de totzi peretii de la World Trade Plaza.

M_olecula
09 Sep 2004, 12:49
Shi apropo ... am uitat de Sasha kre imi place shi ala cum mixeaza.
Marele eveniment TIESTO - shtiu k deja se "impiedica" shi asta spre comercial dar sincer itzi spun k ma duc ptr atmosfera shi sper sa iasa bine k altfel ma dau cu capu' de totzi peretii de la World Trade Plaza.

Stii ca Sahsa trebuia sa vina la noi in urmatoarea saptamana dupa John Digweed ? Cica omu a avut probleme medicale :lol: ... de unde ca s-a prajit prea rau in Ibiza la o mare petrecere ;) e adevarat , crede-ma.
La Tiesto si eu tot pentru atmosfera ma duc , daca ma duc , mai putin pentru muzica .. wow .. e prima data cand m-as duce la un eveniment pentru atmosfera . Si spera sa iasa bine , o sa fie mare aglomeratie , ca anul trecut de altfel dar cred ca o sa fie frumos.

Tot nu mi-ai raspuns la intrebare , Sander Kleinenberg , ai auzit de el ???????????

Gaandalf
09 Sep 2004, 14:20
Tot nu mi-ai raspuns la intrebare , Sander Kleinenberg , ai auzit de el ???????????
Am auzit k baga destul de mishto' (nu ma pripesc in declaratzii pana nu ascult cu urechile mele, pana nu simt ca imi place) ... dar un prieten de-al meu se chinuie sa traga nishte mixaje cu Sander de vreo 22 luni .... i se tot deconecteaza.

raptor
09 Sep 2004, 19:28

Cam tirziiu ai auzit.... La Nightwish se pare ca nu mai sint bilete...

:(( Tara arde si baba se paiptana.Eu ce dracu' am facut pina acum? :( Asta e.Acu,daca tot s-au acrit strugurii,sa zic ca nici nu tineam chiar asa de mult sa merg.As vrea sa vina Apocalyptica daca se poate intr-un viitor apropiat...Si nea Goran Bregovic,as soon as possible.

M_olecula
10 Sep 2004, 05:06
Am auzit k baga destul de mishto' (nu ma pripesc in declaratzii pana nu ascult cu urechile mele, pana nu simt ca imi place) ... dar un prieten de-al meu se chinuie sa traga nishte mixaje cu Sander de vreo 22 luni .... i se tot deconecteaza.

De 22 de luni ???????? :o sau ai gresit vrand sa scrii 2 luni ?
Iti spun eu ca omu baga super tare , am acasa niste mixuri si trei melodii d-alea lui si sunt mortale.
Ieri mi-am luat bilet la David Morales ;) o sa-ti povestesc ce ai pierdut , sper sa fii pierdut ceva taaaaaaare.... :D
La tiesto nu cred ca o sa vin , iti spun eu de ce .

Gaandalf
10 Sep 2004, 07:40
2 luni ... sorry!
u makin' me feel bad huh ? nu vine iar vara sa vezi ce mesaje private itzi dau a2a zi dupa ce o sa vina carl Cox shi Deep Dish shi Digweed shi Hernan Cataneo....

De adaugat Judge Jules kre din cauza la Global Underground n-a mai ajuns la Cuando Republic in vara ... :((
Judge Jules Rulzzzz!

M_olecula
10 Sep 2004, 15:18
2 luni ... sorry!
u makin' me feel bad huh ? nu vine iar vara sa vezi ce mesaje private itzi dau a2a zi dupa ce o sa vina carl Cox shi Deep Dish shi Digweed shi Hernan Cataneo....

De adaugat Judge Jules kre din cauza la Global Underground n-a mai ajuns la Cuando Republic in vara ... :((
Judge Jules Rulzzzz!

Pai cum vine vara , adica de pe 1 Mai , ne vedem acolo , te asigur ... vara asta am pierdut o gramada de petreceri... din motive plauzibile . Asa ca vara urmatoare nu cred ca o sa mai pierd asa de multe , poate or sa vina dj-ii aia de mai sus prin iarna sau primavara in buc. sa vezi ce mai rad atunci .
Judge Jules chiar ca rulzz , baga super tare nebunu asta .

Da am pierdut la mare pe Digweed :(( , doamne cat m-am ofticat , pe Lee Buridge , la asta nu mai aveam bani sa ma duc , a venit in penultima seara cand am stat io acolo si... intelegi tu :P pe Cataneo ;) (tovarasul tau :D ) si pe altii.... GRAAAV....

X5
10 Sep 2004, 19:40
M-as duce si eu da nu am bani :(

Jay
11 Sep 2004, 06:18
Pai cum nu ai? Ai ditamai masina si nick de falezist... si zici ca nu ai bani? hmm... :P

moebius
11 Sep 2004, 22:29
la romexpo o sa merg sigur... freestylers m-au rupt cu djsetul de la tmbase in 2002 asa ca sunt curios cum o sa fie de data asta pt ca am auzit ca fac live
+shukar collective, suie cu piese de pe noul album etc etc

M_olecula
11 Sep 2004, 23:48
Gaandalf sa-ti spun aici ce ai pierdut la David Morales ? Sa-ti descriu atmosfera cand toata lumea era cu mainile in aer , cand nimeni nu statea jos desi clubul a fost full , cand lumea a inceput sa plece abia la 6 si atunci inca era plin ringul de dans si toti erau plini de energie ?
Cred ca e unu dintre cele mai jmechere (si cand spun "jmechere" incadrez in cuvantul asta toate cuv. de lauda care le poti aduce unui set) seturi care l-am auzit pana acum , si nu sunt putine... A fost incredibil Morales , nu ma gandeam ca o sa bage asa de tare , mi-a placut la nebunie cum a bagat .
Sa vedem daca tiesto se va ridica la nivelul setului care l-a bagat Morales aseara... ceea ce NU CRED

A avut niste melodii morales care cand le auzea lumea din club pur si simplu rabufneau de energie si de... fericire pot sa spun , strigau... stii tu cum e , tuturor cu care am vb in club si pe urma au spus ca a bagat super tare omu , pur si simplu a impresionat . Gata cu laudatu... :D

Jay
12 Sep 2004, 16:18
la romexpo o sa merg sigur... freestylers m-au rupt cu djsetul de la tmbase in 2002 asa ca sunt curios cum o sa fie de data asta pt ca am auzit ca fac live
+shukar collective, suie cu piese de pe noul album etc etc

I'm gonig too....see yo there

Gaandalf
13 Sep 2004, 09:14
Da ... :( am vb cu cineva shi m-a oftikat cu Morales shi a zis k a fost atmosfera ireala. A zis k nu mai injura bucureshtenii de akum incolo k ashtia chira kunosk muica House shi shtiu sa se distreze ... Cica la 6:30 au plecat prin Magique (nu shtiu sigur dk asha se numeshte) shi au bagata After Hours shi au stat pana la 10 shi ceva ... atat zic : :((

Sa intzeleg k o sa vii de 1 Mai pe la Neptun, Mamaia sau unde o sa mixeze ashtia "mai grei" - la anul ? (ce ma oftik k nu's din Bucureshti! :( ... in fine)

Zilele astea fac rost Renaissance-ul de la DJ Sander Kleinenberg - yupeeee! :lol:

Apropo ai auzit k in vara asta a fost "bomba" aia de Portia Surreal kre dupa mine nu are nici o treaba cu muzica House shi kre a mixat in tzatzele goale asta vara ka Kristal... sau mai bine zis in super silicoanele goale ? Sa ma ceva pe ea k am dat 200.000 intrarea dar a fost super treaba atmosfera.

Eu am fost la Lee Buridge - :D shi a mixat super treaba ... numai k Mania s-a deschis atuncea la 2 noaptea... shi a mixat Rhadoo proteje: Dj Raresh kre mixeaza shi ala klumea shi pe urma a venit Lee shi a mixat super treaba pana l 6 dimineatza knd m-am intors la Kristal unde mixa Hector Romero shi ala a mixat super after hours pana pe la 9 shi apoi ne-am mutat vis a vis la Kudos Beach unde am stat pana la ora 18:40.

La vara tre sa luam legatura mey M_olecula ... :D

M_olecula
13 Sep 2004, 10:15
Am vrut sa ma duc si io la after da eram cu unii care nu prea vroiau si era aiurea sa ma duc cu altii cu care ma intalnisem in club , acum nu mai conteaza , clubul ala Magique sau nush cum ii zice d-abea s-a facut , nush ce e de capul lui , o sa vad ;)

Vara asta nu am fost de 1 Mai la mare :( , si ce m-am ofticat , mai ales pentru Carl Cox da la anu nu vreau sa mai pierd aproape nici o petrecere... bine asta vreau io ca nush ce o sa se intample

De "bomba" aia am auzit ca ar fii venit dar nu stiam cand si unde , io tineam minte ca pe femeie o cheama altfel... nu conteaza , aia face un mic "spectacol" cand mixeaza in chestiile alea goale :lol: da nu am vazut-o niciodata , am auzit si io despre ea si am vazut-o doar pe net.

Cel mai tare e cum ati facut voi sa te duci noaptea la o petrecere , pe urma la un after hours si dupa after , la alta petrecere cum era aici cazul vostru la mare , la noi in buc. e misto sa te duci pe strand , ca esti foarte rupt si lesinat si... cum mai vrei tu dupa o asemenea noapte si te culci la soare sa te faci foooooarte negru :D .

Am luat un mix al lui Sander Kleinenberg de pe 3 Iulie 2004 , il gasesti pe nights , e super jmecher mixul , baga tare rau , imi place mult

Ai votat dj-ii ???????????????????????????????????????????

Gaandalf
13 Sep 2004, 11:00
Pai dk Moebius merge, Jay merge, Molecula sigur merge shi eu shi un prieten mergem la Zabiela .. pai hai sa facem cumva sa ne intalnim ce zicetzi ?
E pacat sa nu facem o mica reuniune asha intre bajetzi kre apreciaza acest gen de muzica ...

Cine merge ?

M_olecula
13 Sep 2004, 11:36
Pai moebius si Jay cred ca o sa stea decat la aia cu freestyler sau ce sunt , ca despre aia vorbeau , daca or sa stea si la Zabiela si la Hybrid e bine dar astia , cel putin Zabiela , o sa mixeze spre seara , cred , poate pe la 1,2 nush sigur cum e programul... oricum , EU MERG

Ambra Blu
13 Sep 2004, 12:13
Fiind gratis, o sa fie plini de labari, cam ca la premiile mtv. Oricum, vin si eu, ard de dor sa va cunosc.

Jay
13 Sep 2004, 21:09
Mda... cam asta e problema... o sa fie multi care cred ca vin la Mission... in fine... am sa stau si la Zabila si la Hybrid.... stam stam pana dimineata... si eu zic sa ne vedem la o bere inainte... ce ziceti?? EU zic Da....

M_olecula
13 Sep 2004, 21:38
Are dreptate Ambra Blu si asa o sa fie , io m-am gandit la asta de cand am auzit ca e intrarea libera si tocmai d-asta vroiam sa ma duc pe la 1 - 2 noaptea dar daca vreti sa ne intalnim la o bere si io vin , si sa stati toti pana dimineata ;)

Jay
13 Sep 2004, 21:42
Buuunnn... acum sa vedem cine vine sigur.... asadar confirmati...

M_olecula
13 Sep 2004, 21:43
IO , pe mine te poti baza , il astept pe zabiela de ceva timp , de anul trecut :D

Jay
13 Sep 2004, 21:54
Si yo vin....

moebius
13 Sep 2004, 22:03
io vin sigur dar ma ascund de voi

Jay
13 Sep 2004, 22:10
Adica nu vrei sa mergem la o bere? but why?

Ambra Blu
13 Sep 2004, 23:56
io vin sigur dar ma ascund de voi

da-ne totusi bip sa stii unde si cine sintem.

moebius
14 Sep 2004, 13:06
:lol:
nah, ce e prea mult strica

Lady_Skar
14 Sep 2004, 13:50
Is this a testosteron only macho private party or can anybody come?

Ideea e ca vreau sa merg undeva, sa fac ceva (nu chiar orice :P ) acum ca am terminat cu facultatea.

M_olecula
14 Sep 2004, 15:14
Is this a testosteron only macho private party or can anybody come?

Ideea e ca vreau sa merg undeva, sa fac ceva (nu chiar orice :P ) acum ca am terminat cu facultatea.

Si ce mai astepti ?

iepurilah
14 Sep 2004, 23:28
Mah, da la Steaua - TSKA Sofia nu merge nimeni? :D Eu o sa fiu in tribuna a 2-a :D

Jay
15 Sep 2004, 02:24
Nu cred ca ai observat, dar se vorbeste despre altceva aici....

M_olecula
15 Sep 2004, 03:16
Mah, da la Steaua - TSKA Sofia nu merge nimeni? :D Eu o sa fiu in tribuna a 2-a :D

Eu o sa fiu in peluza , da despre asta vorbim la Loc de dat...

Gaandalf
15 Sep 2004, 13:46
Maine seara ma urc in tren ... ci vediamo a Zabiellaaaa! :D
can't wait!
Nashpa k o sa fie "free entry" shi k o sa fie multzi "varzakis" dar ma duc...
Pe Vineri, Sambata or whatever!

M_olecula
16 Sep 2004, 16:03
Pana la urma mai mergeti vreunu sa stiu ce fac . Trebe sa fiu si in alte parti in seara aia asa ca... "exprimati-va" :lol:

Jay
16 Sep 2004, 16:13
Eu merg sigur...

M_olecula
16 Sep 2004, 16:20
Eu merg sigur...

Pai tu mergi sigur , si Gaandalf dar te duci cu prietenii tai , nu ?
Parca se vorbea sa mergem unii de pe forum , brigada... de ursi :D

Ambra Blu
16 Sep 2004, 17:01
venim si noi

Jay
17 Sep 2004, 01:55
Si eu voi fi niste noi... Pai.. mergem... sa ne vedem inainte ziceti voi? Pai hai la o bere spre dupa-amiaza... ce ziceti de asta?

Ambra Blu
17 Sep 2004, 08:41
Si eu voi fi niste noi...

Nu, noi chiar sintem doi.

Jay
18 Sep 2004, 16:48
Pai....ne vedem acolo... Daca vedeti pe cineva suppish rau pe acolo...ala-s eu... :D

M_olecula
19 Sep 2004, 22:31
Ati fost de v-ati omorat , nu v-am vazut pe nici unul . Neseriosi :hmm:

Jay
19 Sep 2004, 22:59
Asadar....
sa incepem cu inceputul....
Shukar Collective a fost destul de frumos si nou si mi-a placut...
Sunday People... mergeau mai bine la urma...
Suie Paparude... ca de obicei dar cu sonorizare... totally DUB... a propos ..scot nou album la TM Base....
Olympic Lifts..hm...hm... tre sa ma gandesc, dar un sound diferit..pe asta se bazeaza cred ca cel mai mult...
Zale....copy ..paste
Parazitii...ca de obicei.... DAR cu mentiunea grava si jalnica a ceea ce s-a intamplat la inceput....Face British Council dita-mai petrecerea ca sa vina nshpe mii de ratati care sa-mi strige parazitii cand apare DJ Vasile. Jalnic si patetic. Im plac Parazitii si ii respect, dar atat snobism... si prostime mai greu de vazut....
Freestylers... au inceput promitator si credeam ca nu am sa clipesc, dar , ca si in viata, iertati-mi misoginismul, a trebuit sa vina o fata pe scena... A stricat totul... aproape totul... popish....
Zabiela.... Eu am sa-l iert pentru ca si-a pierdut toate vinilurile la aeroport si a bagat de pe CD si vreo 2 viniluri imprumutate.. In mare... a avut si highlights...cum ar fi remixuri la Blur si Prodigy....
Hybrid..... Au inceput monoton.... dar trebuie sa recunosc ca am fost placut surprins sa vad ca se schimba pe timp ce trece. Multe beaturi frumoase si un house mai putin balaganos.... Am dansat si eu.......(zic ca stiu ca m-a vazut moebius....:) )

Pe scurt.... L-am vazut pe moebius si pe K's...Mi-a facut placere....
si l-am revazut pe Ambra Blu... respect...
Pentru cei care au mai fost si nu au zis... sa va fie rusine...

M_olecula
19 Sep 2004, 23:05

Pai ati tot vorbit ca mergem , ca mergem si la bere si pana la urma... ne-am imbatat de dracii ne-au luat , a si nu numai dracii , si garda

Ambra Blu
20 Sep 2004, 10:06
Asadar....
sa incepem cu inceputul....

Hybrid..... Au inceput monoton.... dar trebuie sa recunosc ca am fost placut surprins sa vad ca se schimba pe timp ce trece. Multe beaturi frumoase si un house mai putin balaganos.... Am dansat si eu.......(zic ca stiu ca m-a vazut moebius....:) )

Pe scurt.... L-am vazut pe moebius si pe K's...Mi-a facut placere....
si l-am revazut pe Ambra Blu... respect...

1. shukar collective - nu intlege pasiunea multora pentru ei; tiganii aia mi se par nepotriviti in contextul electronic; eu stiu ca este bine - mai ales pentru UE - sa fii deschis catre minoritati si alte chestii; eu stiu ca asa se apreciaza si exotismu - da', daca asian dub foundation au chestii exotice trebuie sa bage si dj vasile si prietenii lui tigani? iar ca muzica mi se pare totusi prea dezarticulata; mai au timp sa se coaguleze, zic eu, ma gindesc ca sint inca newcomers.
2. sunday people am prins la sfirsitu showului si voiam sa adorm pe ei la sfirsitul serii pe povesti nespuse ;)
3.suie paparude - super super misto, au bagat mai mult de pe atac la persoane, favorita mea - hard dub.
4. freestylers - m-au trimis la culcare iar cind a venit fata aia a fost jale.
5. olympic lifts - aduceau a beastie boys si au fost de remarcat datorita faptului ca K's a dansat pe muzica lor.

KORBEN
20 Sep 2004, 11:59
nu ma asteptam ca parazitii sa sune atat de...ciudat (ca sa nu zic dezamagitor) am stat pe afara
dsp freestylers...juma de concert am rezistat dar in final am plecat la un loc confortabil, fara reprezentanti ai zonelor ferentari, balta alba etc
british councilu a dat`o tare, un eveniment de Pr reusit....
am fost gratulat cu un cd si am gasit o piesa super tare (zale- avem probleme)
cam atat se merita zis
ah si ca regret ca nu am prins suie si sunday people

Gaandalf
20 Sep 2004, 12:38
Nu am fost nici la Tiesto ... comercialismul lui m-a descurajat shi la Zabiela nu am fost ptr k shtiam k o sa fie o conglomeratzie de oameni kre nu au nici o treaba cu muzica de akolo shi iar m-am :sick: shi "mi-am bagat banii la C.E.C" :lol:
Dar Sambata seara am luat-o pe cai greshite shi a ieshit cea mai tare seara pe care am avut-o dupa vara asta. A mixat un dj necunoscut de era clubul full la orele tarzii ale diminetzii!

Oricum se anuntza mari festivitatzi ptr Octombrie ...

M_olecula
20 Sep 2004, 14:22
A mixat un dj necunoscut de era clubul full la orele tarzii ale diminetzii!

Oricum se anuntza mari festivitatzi ptr Octombrie ...

Unde a mixat dj-ul asta necunoscut ?

Gaandalf
20 Sep 2004, 14:24
Intr-un club din CTA.

K's
20 Sep 2004, 18:38
Intre zbenguiala Ambrei pe Suie si hipity-hopul pe muzica Parazitilor (tot al lui), agitatia bandana-boys' si raspunsul prompt al lui dj vasile: 'daca ati venit numai pentru Parazitii, plecati in pula mea acasa', privirea-sictir a lui Moebius :P , i-am remarcat pe Sunday People, m-a dezamagit excesul de lalaituri ale 'vocalului' Shukar, m-a enervat snobismul-camasa (al aceluiasi personaj), am aflat ca Suie aduc ceva nou la TMbase si ca, mai nou, sint 3 membri, m-am agitat a la Beastie Boys (un mic sample doar :) ) pe Olympic Lifts, m-a enervat muzica The Freestylers. Am pierdut (si imi pare rau) Haute Culture si Hybrid, dar piciorele au zis ca gata, la somn.

Ambra Blu
20 Sep 2004, 20:02
m-am agitat a la Beastie Boys (un mic sample doar :)

da, dar promita un album misto sample-ul ala al tau. ;)

Gaandalf
21 Sep 2004, 08:16
dar piciorele au zis ca gata, la somn.
dk nu akum knd mey ... oricum dupa ce te insori nu mai ajungi la concerte shi evenimente de genu' asta. Ar fi o premiera ...
Chiar dk nu te mai tzine ... te ambitzionezi shi faci ce aci ... mergi luni la munca leguma shi tot te apuca dimineatza... shi te cuprinde starea de beatitudine ...

My own personal philosophy of life ...

K's
21 Sep 2004, 11:31
oricum dupa ce te insori nu mai ajungi la concerte shi evenimente de genu' asta.
Cu asemenea premisa voi merge la concerte si la 60 de ani :lol:

Gaandalf
21 Sep 2004, 15:02
Ministry Of Sound - chill out session - Vineri la ora 22:00 :w00t:

Ministry Of Sound - Sambata la ora 23:00 :w00t: Kiss Fm!
Dk a ajuns Raresh sa bage warm - up la Tiesto inseamna k e mai mult decat bun.

moebius
21 Sep 2004, 15:14
eu cred ca voi sunteti suparati pe shukar pt ca n-ati prins o bucata din camasa lui tamango :) adevarul e ca stiam din surse destul de sigure ca o sa vina fara tigani pt ca they don't click on stage... se pare ca s-au razgandit in ultimul moment, probabil pt spectacol.
la sunday people am fost mai mult pe afara, asta si pt ca i-am tot vazut live pana acum, suie mi-au placut desi junkyard parca nu a fost tocmai in forma (macar au bagat harddub). olympic lifts au fost ok dar, dupa cum zicea cineva, pacat ca au scos beastie boys album anul asta... la zale si putin din parazitii stiu ca am tot facut ture pe acolo cautand si culegand prieteni dezorientati din diverse locuri, la zabiela haladuiam pe strazi dupa tigari si n-am prins decat sfarsitul si la hybrid m-am cam plictisit... rau :)
ah, si freestylers mi-au placut pt instrumentatie live si pt moshpitul care se formase in stanga scenei, desi stiu ca erau morti de oboseala dupa un concert prin vecini, au dormit in taxi pe drum spre romexpo si parca vocalul principal lipsea. a fost mai dura prestatia de la tm02base

met ambra, k's, jay dar cred ca v-ati prins deja

Gaandalf
23 Sep 2004, 13:30
Danny Howells live @ Kristal Club (http://www.nights.ro/flyers/2004/kristal01oct.JPG)

Jay
23 Sep 2004, 16:33
Haute Culture

Baga aproape sapamanal in Web si vara in Fire/Vama Veche.... oricum o sa bage si la TmBase mai ales ca merge cu pretenii sai buni Michi si Junkyard sa mai scoata un album....

M_olecula
24 Sep 2004, 00:10
Danny Howells live @ Kristal Club (http://www.nights.ro/flyers/2004/kristal01oct.JPG)

D-abea-l astept pe Danny Howels . Problema e alta , a doua zi o sa vina Paul Oakenfold , acolo se merita sa mergi pentru petrecere si atmosfera nu pentru muzica care o baga un dj comercial , CEL MAI comercial . Pana atunci maine vine Mathew Deekay in Kristal , e prezentat ca unul din cei mai buni dj-i din lume :shock: , asta e cam aberatie.

Gaandalf
24 Sep 2004, 07:20
Ma ceva ... pe Paul Oakenfold shi pe atmosfera pe kre o face el. O sa fie plin de comercialishti ... :sick: Screw dat!

brother M_olecule am facut rost de super muzica din 2004. Cam tot ce se putea face rost in materie de Sasha, Digweed, Subsky (dk shtii) shi Dave Seaman shi preferatzii mey Deep Dish. La mine s-a rupt firul de 3 noptzi incoace mi-am disperat vecinii. nu ma mai opresc. La munca la fel.
Mai ramane Dj Sander shi am facut setul complet pentru luna urmatoare ..... :w00t:

Sunt curios cine o sa vin in perioada 15-16 octombrie?
Ce vediamo!

Jay
24 Sep 2004, 16:11
Oameni buni eu zic sa incepem sa vorbim despre TMBaseul de anul asta.... in primul rand cine are chef sa mearga si unde se sta?? Eu am de gand sa ajung..sper din tot sufletul dar am problema cazarii... voi ce ziceti...

M_olecula
25 Sep 2004, 19:33
[quote="Gaandalf"] brother M_olecule am facut rost de super muzica din 2004. Cam tot ce se putea face rost in materie de Sasha, Digweed, Subsky (dk shtii) shi Dave Seaman shi preferatzii mey Deep Dish.

Acum sa ma laud si io cu ce am luat de pe net in seara asta , mixul lui Tiesto de la WTP de saptamana trecuta... si am ascultat si pe cel al lui David Morales , again :D

Gaandalf
27 Sep 2004, 07:07
Cum a fost mixajul lui Tiesto? Sincer akum ? Multzi care au fost au zis k a fost nashpa rau de tot.

+ am vb cu cei kre au fost la Zabiela shi au zis k a fost infect shi k a bagat muzica nashpa shi k a fost sonorizarea de tot kktu' shi k multzi venisera numai pentru Parazitzii. :sick:

Dk venean imi bagam ceva in toata organizarea lor de tot kktu' ... :sick:

M_olecula
27 Sep 2004, 16:36
Cum a fost mixajul lui Tiesto? Sincer akum ? Multzi care au fost au zis k a fost nashpa rau de tot.

+ am vb cu cei kre au fost la Zabiela shi au zis k a fost infect shi k a bagat muzica nashpa shi k a fost sonorizarea de tot kktu' shi k multzi venisera numai pentru Parazitzii. :sick:

Dk venean imi bagam ceva in toata organizarea lor de tot kktu' ... :sick:

Hai sa-ti dau inca un motiv sa-l urasti pe tiesto , a mixat melodiile de pe albumul lui care il si promoveaza acum peste tot , mai exact "Just Be" :sick: , cand am auzit melodiile alea am inchis winamp-ul .... nu glumesc , chiar asa am facut !!!! Omu e "terminat" rau , dupa seara aia chiar nu-l mai suport.

Pey Zabiela nu a mixat dupa vinilurile sale , a mixat prodigy ... nu a facut in viata lui asa ceva si nu cred ca o sa mai faca , nu-i sta in firea lui de dj sa mixeze prodigy . Dupa ce au terminat de cantat parazitii toata sala s-a aruncat spre iesire , mi-a parut bine !!!!!

Am mai facut rost de setul lui David Morales , Steve Lawrel , Dave Seaman , toti de la Kristal , James Zabiela setul de 6 ore (cred ca-l ai)si de niste melodii super tari... si am mai luat cateva melodii jmechere de pe nights...

Numa' bene ;) ... ca vine Danny Howels !!!!!

Gaandalf
28 Sep 2004, 09:19
Tiesto ... lasa-neee, lasa-neee! :sick: Sa ma ceva maroniu pe muzica lui ... Inca mai aveam ceva simpatie ptr el shi s-a stricat.
Inca ceva ma macina. Am ascutat setul Deep Dish de la Mania shi prima parte au fost buna dar a2a parte a fost numai funky shi mi s-a facut :sick: Nu ma ashteptam de la ei la chestii de genu' asta. Se pare k toata lumea se muleaza dupa cum "evolueaza" muzica. dep Dish a fost asha de sus shi a scazut la fel de mult. Sper din tot sufletul sa ma inshel.

Am fost Vineri seara in Heaven la noi shi aveau aia monitoare super treaba hi bagau videclipuri de-a lu' Tiesto ... :sick: shi m-am enervat knd au schimbat muzica nishte kktzi de americani shi au bagat Sean Paul shi Usher (nu k asha avea ceva impotriva lui) dar aveam chef de muzica House.

Sambata iar am fost in Motor unde vreo 2 ore a agata Dj BoraX (rezident akolo) - super muzica. Am ajuns la 7 aks shi am dormit toata Duminica.

Ma ceva maroniu pe Tiesto shi pe Paul Oakenfold. Ce bine imi pare k nu am venit k ma dadeam cu capu' de peretzi ...

M_olecula
28 Sep 2004, 11:42
Ma ceva maroniu pe Tiesto shi pe Paul Oakenfold. Ce bine imi pare k nu am venit k ma dadeam cu capu' de peretzi ...

Si io . La oakenfold sa nu te duci :D , asculta-ma , o sa fie mare aglomeratie si in plus cand o sa auzi muzica aluia o sa-ti vina sa pleci...

Daca poti dute la Danny Howels , vineri seara , o sa se pise pe Oakenfold ... te asigur , de obicei dj-i care nu sunt atat de cunoscuti si comerciali baga super bine , dupa ce a bagat David Morales au venit Lexicon Avenue... cica au bagat oamenii de au rupt !!!!

Gaandalf
28 Sep 2004, 12:57
Pai shi Morales nu a bagat bine ?
Dk shi Morales s-a dat pe funky atunea khiar ma pish pe el shi pe muzica lui ... :sick:

M_olecula
28 Sep 2004, 16:35
Ba da , Morales a bagat super tare... nu s-a dat pe funky stai linistit , daca se dadea chiar ... nu mai injur aici , lasa :P . Dar ziceam in general ca trupele si dj-i mai necunoscuti baga frumos , acum chiar pot spune frumos . Weekend-ul trecut , cand a bagat Mathew Deekay nu a fost multa lume da cica le-a placut tuturor , a doua seara a fost Scumfrog (nush de unde e asta , e prima data cand aud de el) si i-a impresionat pe toti . Ai auzit de astia doi ??????????? (io de deekay am auzit ;) )

Si weekend-urile care or sa vina , in kristal , or sa vina dj-i si trupe necunoscute(i) ... d-abea astept , atunci se baga muzica buna ... nu la tiesto :sick:

Intra pe www.clubkristal.ro sa asculti o parte din cum a bagat Morales

Gaandalf
29 Sep 2004, 08:46
ooohooo! am de downloadat ... :P
10x man!

Gaandalf
30 Sep 2004, 11:21
Intra pe www.clubkristal.ro sa asculti o parte din cum a bagat Morales
Potzi doar sa ascultzi ... ce nashpa... am crezut k au seturile la downloadat ... shi ce e shi mai nashpa este k au luat melodiile shi le-au bagat akolo ... nu au pus o parte din setul din acea seara in kre sa se auda shi oamenii kre tzipau pe akolo ...
nashpa ...

Exemplu: Dave Seamna kre incepe cu "All I Know" Melodia a fost treab vara asta shi a prins bine... cazut bine la stomac dar deja este manea :sick:

Gioana
30 Sep 2004, 18:29
wow..nu am stiut ca sunt atatia clubberi pe forum..misto..si imi pare bine
mie imi place mai mult trance-ul,desi ascult si progressive..ca doar cu asta am inceput
adevaru e ca va invidiez :x ca sunteti in " lumea buna" si puteti ajunge usor la orice eveniment house
vara asta am fost si io in constanta,si nu am prins decat luke chable(cu celebru mix a lui sasha-cloud cuckoo)
in rest nik...la noi in iasi nu vine nimeni :(
thank God ca exista internet si putem dwd...ca altfel chiar ca am fi inapoiati rau

Gaandalf
01 Oct 2004, 07:06
cum mah ... in Iashi nu prea vin Djz ?
Adik din ce mai apucam sa vad la Tv seara in fel de fel de discoteci shi cluburi era agitatzie mare... da' ce-i drept nu auzeam nici un nume de dj ....

Gioana
01 Oct 2004, 11:08
da..e ajitatie mare in discotecile de 2 bani unde se danseaza pe activ sau pe manele
in locurile mai bune vin doar dj romani..da presupun ca e bine si atat,nu? ;)

Gaandalf
01 Oct 2004, 11:12
normal k e bine...
decat deloc mai bine asha...

@M_olecula
Nu te duci mah la Oakenfold? Am nishte prieteni din CTA kre se duc k cia e mare Paul asta shi baga mishto' kkm-ash pe freza lui de comercialist innascut. La inceput a baga mishto' shi akuma o ia pe urmele lu Tiesto ... :sick:

M_olecula
01 Oct 2004, 13:59
@M_olecula
Nu te duci mah la Oakenfold? Am nishte prieteni din CTA kre se duc k cia e mare Paul asta shi baga mishto' kkm-ash pe freza lui de comercialist innascut. La inceput a baga mishto' shi akuma o ia pe urmele lu Tiesto ... :sick:

Nu ma duc la oakenfold ... cel mai comercial dj ... in seara asta e Danny Howels si nush ce sa fac , dar cred ca ma voi duce in proportie de 95% :D
Nu-l suport pe oakenfold , si ca om si ca muzica pe care o baga . Maine seara sigur o sa inceapa cu Hypnotised :sick: :(( :hmm: !!!!!!!

M_olecula
01 Oct 2004, 14:05
Potzi doar sa ascultzi ... ce nashpa... am crezut k au seturile la downloadat ... shi ce e shi mai nashpa este k au luat melodiile shi le-au bagat akolo ... nu au pus o parte din setul din acea seara in kre sa se auda shi oamenii kre tzipau pe akolo ...
nashpa ...

Exemplu: Dave Seamna kre incepe cu "All I Know" Melodia a fost treab vara asta shi a prins bine... cazut bine la stomac dar deja este manea :sick:

Si la mine e la fel , merge decat sa ascult . I-am dat link-ul unui prieten si el a tras toate mixurile , nu stiu cum si de ce :( dar pe urma m-i le-a dat :D !
Am facut rost de setul lui James Zabiela din Noiembrie 2003 de la Studio Martin Buc. ... nu-ti imaginezi in ce hal a bagat omuletul asta ... a facut niste scratch-uri de m-i s-a zbarlit pielea pe mine ... eram acasa si simteam exact ca in club ... poate mai misto , ca atunci cand iei frumusetile alea ;)

M_olecula
01 Oct 2004, 14:06
[quote="Gioana"] wow..nu am stiut ca sunt atatia clubberi pe forum..

Pey nu prea sunt clubberi pe forum ... sad !!!

Jay
03 Oct 2004, 23:41
Ce inseamna clubberi?

Gioana
04 Oct 2004, 11:57
clubberi ia aia care asculta muzica club 8)

Jay
04 Oct 2004, 11:58
Muzica club? hm... asta o fi un nou genre? sau stil? sau ce? explica-mi te rog

Gaandalf
04 Oct 2004, 15:11
clubber - persoana care frecventeaza club & lounge - ceva mai nou prin Romania. Muzica specifica = House, techouse, progressive house, funky, drum & base, techno, break beat ...
Clubber este acel om kre se imbraca putzin mai diferit de restul sclavilor la blugi shi pantofi, genul de om kre itzi sare in ochi in clubul in kre te duci.

De asemenea este acel om a carui "pensionare" (pensionare = la ora 2 akasa k a obiosit) este redusa exagerat de multa. Sta pana se goleshte clubul shi nu sta cu berea sau paharul de vin ... sau chiar cocktail drinks toata noaptea din cap... simuland un "dat din cap" ... a 2a zi povestind prietenilor lui ce "mishto" s-a distrat el in club "aseara".

A doua zi nu se satura shi knd se trezeshte pe la 16:00 - 17:00 porneshte PC-ul shi mai pune un mixaj de vreo 70 de minute pana se pregateshte sa iasa la "curatzare" (definitzai asta maine ... :)) )
Limbaj simplu, descriere completa despre viziunea mea in privintza termenului clubber ...
that's who i am ... sunt curios cum definitzi voi termenul clubber ...

Ambra Blu
04 Oct 2004, 16:07
clubber - persoana care frecventeaza club & lounge - ceva mai nou prin Romania. Muzica specifica = House, techouse, progressive house, funky, drum & base, techno, break beat ...
Clubber este acel om kre se imbraca putzin mai diferit de restul sclavilor la blugi shi pantofi, genul de om kre itzi sare in ochi in clubul in kre te duci.
...

deci tu esti tristu ala care asculti house si fluieri in discoteci la the mission. mda.

ogto
04 Oct 2004, 18:08
clubberi ia aia care asculta muzica club 8)

Clubberi sunt handicapatia aia cu bate care se bat pe strada :happy:

Jay
04 Oct 2004, 18:32
De asemenea este acel om a carui "pensionare" (pensionare = la ora 2 akasa k a obiosit) este redusa exagerat de multa. Sta pana se goleshte clubul shi nu sta cu berea sau paharul de vin ... sau chiar cocktail drinks toata noaptea din cap... simuland un "dat din cap" ... a 2a zi povestind prietenilor lui ce "mishto" s-a distrat el in club "aseara".
A doua zi nu se satura shi knd se trezeshte pe la 16:00 - 17:00 porneshte PC-ul shi mai pune un mixaj de vreo 70 de minute pana se pregateshte sa iasa la "curatzare" (definitzai asta maine ... :)) )
Limbaj simplu, descriere completa despre viziunea mea in privintza termenului clubber ...
that's who i am ... sunt curios cum definitzi voi termenul clubber ...

Gandalfe prietene cred ca faci o confuzie cam grosolana... nu baga loungeul in clubbism... ca sa spun asa... Poate un chill out de ora 5 dimineata mai merge la un mission, dar lounge-ul e altceva... see berlin, praga, 18th street etc..lounge
Doi... din lista aia...taie funky...drum and bass si break beat... nu au legatura cu vreun club din asta gen Kristal....
Trei... clubberul iti sare in ochi cand intri in club pentru ca asta e scopul lui in viata... adica sa iasa in evidenta..
Patru ... multi sclavi din astia, clubberi adica nici macar nu au treaba cu muzica care se baga acolo sau macar cu ce vrea sa spuna un astfel de party..vin doar pentru doza de ecstazy sau pop-upuri...
Cinci... eu as putea sa spun ca recunosc sau ca apreciez un mix bun sau o petrecere buna ca sa zicem asa... dar ceea ce se pretinde ca se intampla in Romania nici macar par la lupa nu e....

Ai o viziune interesanta despre clubbing, dar parca e prea fantezista... nu crezi?

Nae
04 Oct 2004, 19:49
Doi... din lista aia...taie funky...drum and bass si break beat...

10x jay... asta vroiam sa comentez si eu, numai ca eu o faceam ceva mai suparat... asa e bine... :D

Gaandalf
05 Oct 2004, 09:30
@ Ambra
Da mey Ambra io sunt ala kre tot sta shi danseaza pe muzica aia pe care tu nu o sa o intzelegi niciodata. Ramai tu la muzica ta cu Sishu shi Puya ... mergetzi "spargetzi bani shi intratzi la racoare dupa care ieshitzi afara k avetzi bani in buzunare ...." ;)

@ Jay
Crezi k asociam Funky shi Break Beat dk nu am fost martor la o combinare a genurilor de muzica intr-un club in kre ascultai muzica House. In acele seri pe care le-am prins akolo dj a fost varza, muzica a fost varza ... toata seara a fost varza cu carne. Nu imi pica deloc bine la stomac muzica funky ... chiar ma deranjeza k DEEP DISH s-a dat pe funky ... pentru ca asta este moda akum la Ibiza ... what i say 2 dat ? fuq dat! :x

still @ Jay
am pus lounge la un loc cu club pentru ca vara asta la Castel in amaia proprietarii de la Kristal au inchiriat locul shi au facut din restaurant club shi pe scari au continuat cu amenajarea pana la piscina unde au facut lounge.
Ce s-a intamplat asta vara ? De nenumarate ori s-a mutat dj-ul pe un suport kre statea deasupra piscinei shi mixa shi toata lumea sarea in apa shi dansa pana nu se mai putea. Betzi mortzi, unii droogatzi cadeau in piscina... altzii sareau de bunavoie pentru ca muzica era mult prea adevarata ... shi uite asha lounge-ul a devenit club in toata regula shi ce altceva ash putea sa-tzi mai descriu ? je ne sais pas ...

Chestia este k in aceasta vara Kristal a fost singurul local kre a a dispus de lounge shi club in acelashi timp dupa care chill out session cu Internullo shi Livio la Kudos Beach ... in rest la Mania era full shi mureai de caldura dar nici nu plecai decat Ultima Playa (lounge la Mania)... la Cuando ... a fost cam gol, Club XXI a beneficiat de o mica terasa unde mai respirai shi te mai detashai de totzi "manelishtii" care mishunau pe akolo ... iar la Motor a fost plin de ciutani shi seara "highlight" la ei a fost Penthouse Party care a prezentat tinere care se lingeau in ceashca shi o gramada de baietzi kre bagau degetele in pizdulice.

@ Ogto
nici intr-o mie de ani nu o sa pot asocia termenul clubber cu tine... dk postam k sa ne aflam in treaba mai bine ne lasam de meserie. Parerea ta a fost futila shi inutila.

again @ Jay
Parerea mea despre ceea ce inseamna clubber poate fi considerata un pic prea fantastica dar eu asta fac. Asta imi place sa fac ... asta fac saptamana de saptamane shi deshi Duminica seara spun k o las mai moale saptamana viitoare ... Martzi de abia ashtept sa ajung din nou in club.

Situatzia in Bucurehti este diametral opusa... Akolo sunt mult mai multe cluburi shi multe ocazii sa vina DJ cunoscutzi ... akolo viatza de noapte este mult mai scumpa shi probabil k nu definitzile din post-ul meu anterior ar fi fost valabile. De 2 ori pe luna tot m-ash fi dus la un Dj mai tare. Dar aici in Constantza Heineken-ul este 40.000 in club shi nu potzi decat sa bei shi sa bei shi sa bei shi sa mergi sa te simtzi cum shtii tu mai bine.

P.S. - s-a cerut o definitzie a termenului clubber dar numai eu am facut-o shi atzi sarit cu totzii in capu' meu ...
Acum vreau shi io' sa citesc definitziile voastre... if u don't mind we're here to make conversation ...

Gaandalf
05 Oct 2004, 09:42
Asta vara a venit un var de-al meu din NY shi mi-a zis k la ei nici sa cautzi cd-uri cu miXaje ce a asyultat piratat la noi nu gaseshti. Ei se duc la Ibiza sa asculte muzica de acest gen.

Xtasy junkies are in for a bad treat .... that's all i can say ...
in rest sa ma lase in pace deoarece la fel k Ogto care nu are ce cauta la acest topic nici ei nu au ce cauta intr-un club sa-l aglomereze shi mai mult ...

moebius
05 Oct 2004, 10:10
acu' tre sa asteptam sa ne zici tu "pe loc repaus"?

Gaandalf
05 Oct 2004, 11:05
acu' tre sa asteptam sa ne zici tu "pe loc repaus"?
io nu intzeleg de ce atat ostilitate ... ?
why u wanna go & be mean ?

Jay
05 Oct 2004, 13:04
Ei bine..hai sa-ti dau eu o opinie, mai avizata sper, despre mixurile astea ....sa le zicem club
Genul este Dance... iar Club este ori un stil ori un mood... CLub ca gen de muzica nu exista...
Lounge.... si daca spune patronul la Kristal ca de astazi bag lounge ..asa si este???... L-am auzit la radio pe patronul de la Kristal spunand ca cea mai tare meodie din vara asta(din lume) este Vali Barbulescu... no shit..hm...
Nu trebuie sa iei lucrurile asa cum sunt.... ca vine deep dish si baga trei acorduri de funk(funky e mood) asta nu inseamna ca au fuzionat stilurile dintr-o data....iar de dnb ce sa mai zic... nu tot ce e 150-170 bpm cu slow bass este drum and bass....
Imi place si mie fenomenul asta de ..club, dar nu in Romania....

Gaandalf
05 Oct 2004, 14:04
Lasa k shi la noi la Heaven este un patron - vai de steaua lui ... n-are nici o treaba cu realitatea dar dj-ul shtie sa bage muzica buna.

Despre curentul funky ... sa shtii k este din ce in ce mai cautat shi mai apreciat shi mi se face scarba. Deep Dish a fost un exemplu ... sa shtii k sunt mai multzi kre au inceput sa adopte acest curent ... :sick:

ogto
05 Oct 2004, 14:31
@ Ogto
nici intr-o mie de ani nu o sa pot asocia termenul clubber cu tine... dk postam k sa ne aflam in treaba mai bine ne lasam de meserie. Parerea ta a fost futila shi inutila.

Postul acesta e cretin si va starni numai cearta si injuratuti. Deci: Up Yours. :sleep:

Gaandalf
05 Oct 2004, 14:35
4 ogtavius:
Your sorry excuse 4 posting here & replying "up mine" is again futile. Is it a new trend of urs ?
Ai putzintica demnitate shi lasa topicul asta in pace. Du-te shi macelareshte in alte parzti ...

ogto
05 Oct 2004, 14:43
Acum sincer, esti chiar asa de prost sau e doar o fatada? Te rog sa termini cu tembelismele astea de handicapat. "ogtavius"? Esti pur si simplu patetic. Adica da-o dracu de treaba, tu nu-ti vezi posturile? E culmea culmilor ma. Ai mentalitatea perfecta de roman handicapat care iubeste 2fast2furios si You Got Served. Taci dracu din gura, nu mai face pe cultul si pe "pasnicul" ca nu esti nici una nici alta, esti un retardat trist.

BeNnY
05 Oct 2004, 14:48
Da mey Ambra io sunt ala kre tot sta shi danseaza pe muzica aia pe care tu nu o sa o intzelegi niciodata. Ramai tu la muzica ta cu Sishu shi Puya ... mergetzi "spargetzi bani shi intratzi la racoare dupa care ieshitzi afara k avetzi bani in buzunare ...." ;)

De ce ai impresia ca cineva incearca sa inteleaga muzica aia? Adica, ce e de inteles? Si de ce toti tristii dau exemple de labe din-astea din muzica hip-hop? Cine a zis ca ii asculta pe aia? E ca si cum as zice ca tu asculti impact (omfg please say no).

Si mai nou clubberii astia cool asa ca tine vorbesc in engleza cand nu stapanesc romana ca lumea? (ah, intre timp vad ca ti-ai editat mesajul)

Gaandalf
05 Oct 2004, 15:17
Da prefer sa vb in lb. engleza.
Am sa ma abtzin sa dau explicatzia cu muzica hip-hop.
Muzica de dans shi muzica de mishcare este cea din cluburi practicata de clubberi.

K's
05 Oct 2004, 17:51
mishcare este cea din cluburi practicata de clubberi.
Beck le lalaiau frumos:
Soy un perdedor
I'm a loser baby so why don't you kill me?

(Sprechen sie Deutches, baby)

Soy un perdedor
I'm a loser baby so why don't you kill me?

(Know what I'm sayin'?)
Si, exceptind miscarea practicata de voi, clubberii ( :huh: ), in cluburi, ce altceva mai faceti- tot voi, clubberi?

Jay
05 Oct 2004, 17:54
Muzica de dans shi muzica de mishcare este cea din cluburi practicata de clubberi.

Pe dracu... de ce faci o asemenea afirmatie... ?? Muzica de dans... ala e dans..?? uf... eu nu ma vreau sa vb despre asta...punct

Gaandalf
06 Oct 2004, 07:30
@jay
trebuia sa intzelegi "ceva". Ai Pus botul la fel k Benny shi Ogto. Nu ma ashtetam.
un clubber mi-a trimis priv msg-ul asta ... e de pe forum shi are perfecta dreptate:
NU TREBUIE sa stie ei cum si ce facem noi in club , te rog , lasa-i in pace ca nu au nici o treaba. Lasa-i in lumea lor "de gheata" in care noaptea stau acasa si se uita la filme.

Am ajuns la concluzia k aici dk vrei sa vb ceva imediat eshti criticat shi etichetat: "Nu shtii nimik!" shi mai apar shi atarnache kre posteaza k sa se afle in treaba.
Subiect inchis ... mai departe cu alt subiect ...

Jay
06 Oct 2004, 10:56
@jay
NU TREBUIE sa stie ei cum si ce facem noi in club , te rog , lasa-i in pace ca nu au nici o treaba. Lasa-i in lumea lor "de gheata" in care noaptea stau acasa si se uita la filme.
...

Draga clubbere... nu ma intereseaza ce faceti/cum petreceti sau cand veniti acasa de prin clubburi... eu vorbeam doar de MUZICA... MUZICA ...MUZICA... ce treaba are ca tu vii cu noaptea in cap acasa... sa stii ca noi toti ceilalti nu am auzit de iesit in oras.. si de stat pana dimineata.... (pana la primul tramvai de fapt). Lume de gheata?(flamboiant).....
Apropo de benny si ogto...cred ca iar i-ai suparat.."Nu trebuie sa stie ei".. ;)

Apropo... Gandalfe si clubberul... eu vorbeam de ... de... MUZICA din clubburi nu de fluierele din gura sau de toalele de prost gust...

Gaandalf
06 Oct 2004, 11:02
Who ever said anything about "fluiere" ?- kre se impartzeau la totzii proshtii prin cluburi anul trecut. In vara la Mania se dadeau "cuburi" de gheatza cu lumina albastra kre pluteau in bauturi ;) - k sa iasa in evidentza ... parerea mea este k a avut reactzie opusa in randul anumitor persoane.

Shi nu am zis k nu shtii de ieshit noaptea pana tarziu dimineatza. Cu tine chiar nu vreau sa ajung sa ma cert asha cum am facut cu ceilaltzi.

Apropo de clubberi ... intotdeauna un club o sa aibe shi mere stricate asha cum (ma repet) a fost la Liberty Parade: rockeri nespalatzi kre dadeau din cap shi "dansau" ... all of 'em caught up in the moment.
"Liberty Parade roxxxx!" ;)

Nu cred k ar mai fi ceva de spus la acest subiect dar pot sa spun k au sarit multzi shi numai tu ai dat o explicatzie ... restul = zero taiat.

BeNnY
06 Oct 2004, 13:34

Asta ar defini si balerinii.

So, balerinule, daca nu sunt clubber d-asta asa ca tine, nu pot sa ies seara in oras?

Ambra Blu
06 Oct 2004, 18:55
@ Ambra

Ce muzica ascult eu nu trece prin capul tau niciodata si nu ai sa auzi tu vreodata, discotecar trist. Astept momentul cind prietenul tau, Emanuel Lazarescu, echidistantul moderator si editorialist, iti va da si tie ban, poate pentru KiSS ASSul adresat lui ogto.

M_olecula
06 Oct 2004, 20:13
eu vorbeam de ... de... MUZICA din clubburi nu de fluierele din gura sau de toalele de prost gust...

Cred ca nu mai exista un fluier intr-un club de vreo 5-6 ani de zile , aici ma refer la cluburile unde se mixeaza si unde vin dj buni .

Jay ... daca si in club sunt toale de prost gust inseamna ca in discotecile unde se asculta manele sunt haine din colectiile de moda internationale si recunoscute numai de lumea buna !!!!!! Cand si unde ai fost ultima data , intr-un club ????

Jay
06 Oct 2004, 21:14
Cred ca nu mai exista un fluier intr-un club de vreo 5-6 ani de zile , aici ma refer la cluburile unde se mixeaza si unde vin dj buni .

Eram ... IRONIC... of God....

Jay ... daca si in club sunt toale de prost gust inseamna ca in discotecile unde se asculta manele sunt haine din colectiile de moda internationale si recunoscute numai de lumea buna !!!!!! Cand si unde ai fost ultima data , intr-un club ????

Cand am fost ultima data in club? U don't wanna go there, trust me..

Sunt de acord cu Gandalf.. nu vreau sa ma cert cu nimeni
Iar Molecula ... don't get smart with us(me) please...
End of story.. and they lived happily ever after...

M_olecula
06 Oct 2004, 23:02
[quote="Jay"] Iar Molecula ... don't get smart with us(me) please...

Era o simpla intrebare !!!!!!! la care puteai sa raspunzi la fel de simplu , nu vreau sa ma cert cu tine dar ai spus ca toalele din club sunt de prost gust ceea ce e total neadevarat .

Jay
06 Oct 2004, 23:05
Persoanele fizice cu activitati in agricultura ar putea beneficia, din anul 2006, de un regim special care le va permite deducerea taxei pe valoarea adaugata pentru unele achizitii, a declarat secretarul de stat in Ministerul Finantelor Publice Maria Manolescu. Ministerul Finantelor colaboreaza cu experti ai Uniunii Europene in vederea introducerii, de la 1 ianuarie 2006, a unui regim special pentru TVA, conform reglementarilor europene. Manolescu a afirmat ca societatile din domeniul agricol sunt avantajate fata de producatorii individuali, intrucat sunt platitoare de TVA si isi pot deduce taxa aferenta achizitiilor de materii prime si materiale. Pentru a putea beneficia de aceleasi drepturi, gospodariile agricole individuale ar putea fi scutite de TVA. Oficialul MFP a mentionat ca detaliile acestui proiect nu au fost inca stabilite, insa agricultorii nu vor fi obligati sa tina o evidenta contabila.

Ambra Blu
07 Oct 2004, 09:05
I know you've heard it all before
But I'm sorry for this three year war
For the setting up of camps
and wire and trenches

Gaandalf
07 Oct 2004, 12:25
Astept momentul cind prietenul tau, Emanuel Lazarescu, echidistantul moderator si editorialist, iti va da si tie ban, poate pentru KiSS ASSul adresat lui ogto.
Engleza unde ai invatzat ?
Nu am spus KISS MY ASS!(pupa-ma'n cur!) ... am spus KISS ASS!(persoana kre lauda excesiv shi ii canta in struna unei alte persoane) - in acest caz la fiecare din posturile pe care tu le ai pe forum.
Diferentza este vizibila, palpabila shi evidenta.
Permite-mi sa-l citez pe Jay kre a spus-o foarte bine:
End of story.. and they lived happily ever after...

Ambra Blu
07 Oct 2004, 13:00
Engleza unde ai invatzat ?
Nu am spus KISS MY ASS!(pupa-ma'n cur!) ... am spus KISS ASS!(persoana kre lauda excesiv shi ii canta in struna unei alte persoane) - in acest caz la fiecare din posturile pe care tu le ai pe forum.

da, cocosel, kiss ass, as in nose browser sau kiss up-er (yet another hyphenated noun). nu stiti tot neamul tau de tirlani cita engleza stiu eu. kiss as, as in herbert's atittude towards als' posts. sau, ca in necazul tau, jerkoff.

Jay
07 Oct 2004, 19:14
La dracul... nu am putut sa ma abtin... dar si asadar...
spre exemplu avem urmatoare petrecere...sa zicem..ah Oakenfold...
http://www.clubbersguide.ro/gallery/getPics.asp?path=2004_10_02%20-%20Paul%20Oakenfold%20@%20WTP
vom urmari individul din poza 17... dar nu numai..si plesuvu din spate... in rest... va las sa va distrati singuri...have fun .. ah si sa nu uit sunt mai multe galerii acolo... pentru cei cu mult timp liber....enjoy

Gaandalf
08 Oct 2004, 06:51
bun link jay ...
http://www.clubbersguide.ro/gallery/getPics.asp?path=2004_08_08%20-%20Hernan%20Cattaneo%20@%20The%20Mission%20(Ultima %20Playa) - Cea mai tare seara din vara la Ultima Playa.

M_olecula
09 Oct 2004, 19:43
Hmmm ... http://www.clubkristal.ro/hysteria/event_digweed.asp
Nu mai am rabdare !

Gaandalf
11 Oct 2004, 12:23
Hmmm ... http://www.clubkristal.ro/hysteria/event_digweed.asp
Nu mai am rabdare !
Cine merge ? JE!
Dk sunt la munte ... nu shtiu ce o sa fac dar vreau sa ajung.

In alta ordine de idei ...
Sambata la Morgana am stat cu Livio ... 2 prieteni de-ai mei shi un dj italian pe nume X-ulescu shi am invatzat cat de cat cum se mixeaza ... la 6 dimineatza umblam 2 taxiuri sa cautam club sa bage Livio After Hours. N-am avut noroc dar lectzia miXing a fost pretzioasa. Now i know more. Livio e foarte de treaba. Nu are fitze in cap ... k al Romaniei nr. 1 Rhadoo!

Pana una alta ... Vineri = Steve Lawler @ Kristal + Seb Fontaine.

M_olecula
11 Oct 2004, 19:02

Cine merge? JE! :D :lol: ;)
Faci deplasarea pentru weekendu asta "incendiar" din kristal ? Sambata Pete Tong !
In urmatoarele 3 luni or sa vina la kristal dj-i jmecheri ... Zabiela , Chris Fortier, Lee Buridge si ... Hybrid
Uitam de Frankye Knuckles si Digweed ... de care v-am mai spus (nu-mi vine sa cred ca o sa mixeze in kristal , pentru prima data in bucuresti)

Jay
11 Oct 2004, 19:36
Totusi ... Cineva la TMBASE?

M_olecula
11 Oct 2004, 19:42
Totusi ... Cineva la TMBASE?

Esti din timisoara Jay ?

Jay
11 Oct 2004, 19:57
As vrea eu... din amaratul de Bucuresti... de fapt sunt din Suceava(Bucovina), si bunicii din partea mamei sunt din Italia si din partea tatalui meu sunt din Rusia, undeva pe langa Moscova... de acolo, in timpul razboiului au plecat... stai putin.. cam multa info...
Tu esti din TM?

M_olecula
11 Oct 2004, 20:07
As vrea eu... din amaratul de Bucuresti... de fapt sunt din Suceava(Bucovina), si bunicii din partea mamei sunt din Italia si din partea tatalui meu sunt din Rusia, undeva pe langa Moscova... de acolo, in timpul razboiului au plecat... stai putin.. cam multa info...
Tu esti din TM?

Doamne ce ras m-a bufnit cand am citit postul tau... cam multa info...
Nu , nu sunt din tim , nici n-as vrea sa fiu , te duci la timisoara pentru tmbase ??????

Gaandalf
12 Oct 2004, 06:50
Cine merge? JE! :D :lol: ;)
Faci deplasarea pentru weekendu asta "incendiar" din kristal ? Sambata Pete Tong !
In urmatoarele 3 luni or sa vina la kristal dj-i jmecheri ... Zabiela , Chris Fortier, Lee Buridge si ... Hybrid
Uitam de Frankye Knuckles si Digweed ... de care v-am mai spus (nu-mi vine sa cred ca o sa mixeze in kristal , pentru prima data in bucuresti)
Zabiela nu ma impresioneaza dupa recenzia dezvaluita de un priieten ... Lee Buridge l-am prins la Mania asta vara shia bagat marpha dar nu ajung la el mai mult k sigur. La fel shi ptr restul.

Io inca ashtept: Digweed shi toate celelalte invitatzii facute de Kristal lui Hernan Cataneo shi Judge Jules.
Din cauza la Global Underground Judge Jules nu a mai venit ... dar in schimb l-am prin pe asha presupusul "comercial" Chamonix kre a bagat super tare shi pe Stephane K. Am poze cu both of them. :w00t:

M_olecula
13 Oct 2004, 18:42
Zabiela nu ma impresioneaza dupa recenzia dezvaluita de un priieten ... Lee Buridge l-am prins la Mania asta vara shia bagat marpha dar nu ajung la el mai mult k sigur. La fel shi ptr restul.

Io inca ashtept: Digweed shi toate celelalte invitatzii facute de Kristal lui Hernan Cataneo shi Judge Jules.
Din cauza la Global Underground Judge Jules nu a mai venit ... dar in schimb l-am prin pe asha presupusul "comercial" Chamonix kre a bagat super tare shi pe Stephane K. Am poze cu both of them. :w00t:

Imi dezvalui si mie intr-un mp acea "recenzie" ? m-ai facut curios , chiar te rog sa-mi spui !

Stephane K. baga super tare , am ascultat unul su doua seturi d-ale lui , frumos ...
D-abea astept sa ma intorc de la Steve Lawrel si Seb Fontaine si sa-ti descriu .... TOTUL :D ;) . Ce-mi mai place !!!!!!!

Gaandalf
18 Oct 2004, 17:08
Bai!
Eu nu intzeleg cum se poate k un om sa faca asemenea atmosfera ? Cum naibii ? La ora 5 eram deja rupt la Steve Lawler shi nu ma puteam opri shi nu m-am oprit din baut dansata shi baut shi dansat. Sa-mi dau cu tesla'n bile cat de marpha a putut sa fie. Cam departe de centru Kristall asta in Bucureshti dar a meritat totzi banii pe care i-am spart in cele 2 super noptzi petrecute akolo ...

@m_olecula ...
care este recenzia dupa Lawler shi Pete Tong ?

Marea surpriza a diminetzii de Sambata a fost mr. Seb Fontaine kre m-a dat pe spate cu muzica pe kre a bagat-o. Chiar nu ma ashteptam sa bage asha marpha! It was mind - blowing! Singurul lucru kre m-a deranjat a fost k a mixat 4 ore ... Da-o incolo de treaba. Mixezi shi tu 3 ore ... te simtzi shi pleci ... dar nu el a insitat pana la 5 knd a intrat Lawler shi ashteptarea chiar a meritat.

Kristall mi-a oferit o atmosfera de neuitat shi imi este jena sa ma intorc in CTA la nu shtiu ce club unde mai mult k sigur nu voi beneficia de acelashi tratament pe kre mi l-a oferit Kristall Glam Club.

Nici o problema ... ne vedem la Lee Buridge, Dave Seamna shi mr. John ... :w00t:

Gaandalf
18 Oct 2004, 17:10
Apropo .. baietzii de la Kristall mi-au spus k Oakenfold a mixat 2 ore shi 20 de minute shi a incheiat setul cu Traffic a lu' Tiesto. :lol:
Shi-a batut joc de cei kre s-au dus sa-l vada. Shi din cate am intzeles ... au fost cu miile.
Varza Oakenfold asta ... ;)

M_olecula
22 Oct 2004, 18:15
[quote="Gaandalf"] @m_olecula ...
care este recenzia dupa Lawler shi Pete Tong ?

In primul rand tu imi esti dator cu o recenzie , despre Zabiela
Nu am fost la Lawrel , febra mare , durere de cap ... nu-ti imaginezi cat m-am putut oftica .
Am inteles de la oamenii cu care trebuia sa ma duc ca Lawrel nu a bagat cum baga de obicei , mai agresiv ... dar a placut !
Dap , ai dreptate , Seb fontaine a mixat prea mult , cica la un moment dat s-a bagat peste Lawrel sa mai mixeze , iti dai seama ce "foame" are in gat ?
Exact ce ai spus a facut Oakenfold ... iti amintesti ce iti ziceam despre el ?

Te tine sa facem un pariu ca la Dave Seaman si Zabiela ... Kristalul o sa fie plin ?????????

Jay
23 Oct 2004, 06:04
Zabiela e destul de varza....
Am auzit ca prin februarie... ar putea sa apara in Krital(nu stiu ce dracu' cauta acolo) Armand van Helden... asta chiar e bun...

M_olecula
24 Oct 2004, 01:24
[quote="Jay"]Zabiela e destul de varza....

De unde stii tu buai asta ca Zabiela e varza , el si cu Dave Seaman plac mult romanilor ... de ce ? pentru ca baga mai mereu melodii cu voci , mereu unde si cand mixeaza astia doi se umple locatia , asta o sa se intample si acum cand o sa vina la Kristal , tu macar l-ai auzit mixand live ?

Jay
24 Oct 2004, 17:30
Nu-mi place tonul tau... si nu am sa-ti raspund...

M_olecula
24 Oct 2004, 18:52
Nu-mi place tonul tau... si nu am sa-ti raspund...

Da nu era un ton arogant sau agasant sau cum il consideri tu ... mie nu mi-a placut cum ai zis tu despre zabiela ...
Te-am intrebat frumos si normal , raspunzi bine , nu iar e bine ... da nu mai venii cu afirmatii d-astea fara sa aduci si argumente

Jay
24 Oct 2004, 23:30
Zabiela.... Eu am sa-l iert pentru ca si-a pierdut toate vinilurile la aeroport si a bagat de pe CD si vreo 2 viniluri imprumutate.. In mare... a avut si highlights...cum ar fi remixuri la Blur si Prodigy....
...

Aici l-am vazut a doua oara si dupa cum vezi nu e totul naspa... dar nu e cine stie ce... in fine ... daca mai vii cu intrebari "Da unde l-ai vazut? Sau in ce cluburi ai fost?" - devii penibil...

P.S. Extract din pag4 mesajul 5

Gaandalf
25 Oct 2004, 13:11
La Dave Seaman sper sa nu fie full ptr k vreau sa ajung shi sa am loc sa stau pana la 8 dimineatza...

La Lawler ... la inceput am avut senzatzia k baga intro la DISCO ... dar a mixat bine pana la urma... inca odata spun k surpriza serii a fost Seb kre a mixat excelent dar a kam exagerat cu timpul ...

La Digweed vreau sa vin dar parca vad k o sa fie omor ... shi deja mai bine PASS! dar nu shtiu sigur ... vom vedea ...

P.S. : Magique RULZ!

@jay ...
consideri k mersul in cluburi este penibil ?

Jay
25 Oct 2004, 15:09
@jay ...
consideri k mersul in cluburi este penibil ?

Nu asta am spus... dar se pare ca asta a inteles el... in fine nu vreau sa ma explic... Nu consider ca mersul in cluburi este penibil... ma crezi un pensionat la 70 de ani fara copii?

KORBEN
25 Oct 2004, 18:39
tre sa fiu de acord cu jay
zabiela chiar e varza
desi nu prea stiu cum se antureaza pasionatii de jaz prin cluburi...

M_olecula
25 Oct 2004, 19:16
[quote="Jay] dar se pare ca asta a inteles el...

Unde am scris io asa ceva ma , de unde iti dai tu seama ca asta am inteles ??!!

Imi place sa merg in club , merg de ceva ani ... cum sa zic asa ceva ?
Scrii si tu sa te aflii in treaba !

Jay
25 Oct 2004, 19:46
again with the tone...

@KORBEN ... they don't... cel putin nu alea despre care vorbim...

M_olecula
25 Oct 2004, 22:16
Pai daca esti prost si arogant cum sa-ti vorbesc frumos ?

Jay
25 Oct 2004, 22:30
Pai daca esti prost si arogant cum sa-ti vorbesc frumos ?
Este pentru prima oara de cand am intrat pe acest forum cand cineva ma face prost si chiar pe gratis.... Ce pot sa spun? Chiar nu vroiam sa ajung aici. Ii rog pe moderatori sa-i sanctioneze pe cei care cauta scandal si vor neaparat sa arate lumii care-i prostul si de ce. FIecare cu parerile lui si cu problemele lui. Ai ajuns in momentul in care nu mai argumente si incepi cu injuriile... Si oricum prin faptul ca ai reactionat asa... te-ai dat pe fata...
Apropo... este o vorba ... Prostul numai prosti vede in jur... think about that si te astept cu alte posturi cinefilice.... Era cat pe ce sa conversez cu tine...
Sper ca noaptea sa te consilieze ...

M_olecula
25 Oct 2004, 22:35
Ai spus ca as fi inteles io ca mersul in club este penibil ... de unde ai scos asta baiete ???? D-asta te-am jignit ... ai venit cu niste afirmatii fara argumente ... a doua oara !!!!!!!!!

pentru acele jigniri imi cer scuze ...

Gaandalf
26 Oct 2004, 16:00
Nu asta am spus... dar se pare ca asta a inteles el... in fine nu vreau sa ma explic... Nu consider ca mersul in cluburi este penibil... ma crezi un pensionat la 70 de ani fara copii?
nu te consider deloc ... dk te consideram un pensionar o spuneam din postul anterior...

din ceea ce ai scris k dk te intreaba in ce club ai mai fost - este penbil ... cam asta am dedus k tzi se pare k mersul in cluburi e penibil ...
in fine ... ne complicam prea mult....

Jay
26 Oct 2004, 21:05
eu am vrut sa reiasa ca mi se pare penibil sa intrebi asa ceva... but maybe it's just me...

Gaandalf
27 Oct 2004, 11:11
eu am vrut sa reiasa ca mi se pare penibil sa intrebi asa ceva... but maybe it's just me...
no ... it's not just u ...
shi ai shi nu ai dreptate ... sa intrebi pe cineva pe unde ai mai fost nu mi se pare penibil ... pe cineva kre are treaba cu muzica asta .... dar sunt multzi varzakis kre nu au nici cat negru' sub ungie treaba cu curentul house shi tot intreaba k shi cum ar fi mari houseri ... :sick:
cam asha stau lucrurile...
voi dezvolta pe viitor ...

Jay
29 Oct 2004, 02:03
In seara asta... Frankie Knuckles.. e foarte bun tipu... nu cred ca am sa-l prind... mere cineva?

Gaandalf
29 Oct 2004, 09:53
In seara asta... Frankie Knuckles.. e foarte bun tipu... nu cred ca am sa-l prind... mere cineva?
eu dk ajung la timp in Buc.

Gaandalf
01 Nov 2004, 16:30
n-am ajuns ... :(

ioc problem ... pe 26 bir Sander Kleinenberg ... @ Kristall :w00t:

M_olecula
01 Nov 2004, 16:38
Dar pana atunci cine vine pe 5 ?????????????
si pe urma pe 13 ???????????

Cei mai jmecheri ;)

Intre timp da o fuga aici http://www.djmag.com/top100chart.asp sa ramai dezamaaaaaaaaaaaaaagit .... io nu mai comentez nimic , ma bucura , ca si pe tine de altfel , urcarea lui Hernan Cataneo !!!

Gaandalf
02 Nov 2004, 10:07
Sa traieshti omule!
Mi-ai dat cea mai buna veste pe luna Noiembrie... Ce v-am zis de bajetul Hernan k e super tare ... Itzi dai seama k o sa il aduc la anu' la Kristall nu ? Shi il voi manca pe paine cu totul.
I-a umilit pe: John Digweed, Paul Oakenfold, Deep Dish, Carl Cox, Sander Kleinenberg ... nu-mi vine sa cred ...

Prezentza obligatorie ... ma prezint cu milioane ... ma sparg in figuri shi devin snob de snob la Hernan Cataneo knd o sa aterizeze shi in capitala... se merita ...

Yesss!

@M_olecula ... sa traieshti omule! 10x!

Gaandalf
04 Nov 2004, 09:06
Dave Seaman pe 12 Noiembrie in Constanta la Motor ... na' k ma laud shi io' ... :D

M_olecula
04 Nov 2004, 17:52
Dave Seaman pe 12 Noiembrie in Constanta la Motor ... na' k ma laud shi io' ... :D

Dap , termina de mixat , isi face treburile si ia drumul bucurestiului .... sambata trebe sa mixeze in kristal ... na ca ne laudam si noi ;)

Gaandalf
05 Nov 2004, 07:31
Voi va laudatzi cu Sander Kleinenberg ... pe 26 noiembrie la petrecerea de 1 an de zile Kristall Glam Club ... asha k lauda-te cu aia nu cu Dave Seaman ...

M_olecula
05 Nov 2004, 20:43
Si ne mai laudam cu Digweed pe 28 Ianuarie ... Lee Buridge pe 4 Decembrie ... Hybrid pe 11 Decembrie ... ohooo , avem cu ce ne lauda ...
Pana una alta in seara asta e pe grafic Zabiela , again , si again o sa ne rupa creierii ... nu numai el .
Esti prin buc la ora actuala ???
Te-ai riscat la o deplasare pentru seara asta ?

Gaandalf
08 Nov 2004, 08:14
De riscat ma risk dar nu akum ? Mai discutam noi kn d ma rissk ...
Ashtept cu nerabdare Hernan Cataneo.

+ cica se face Kristall la noi in Constanta. What do you have 2 say about that ? huh ? :D

M_olecula
08 Nov 2004, 21:50
De riscat ma risk dar nu akum ? Mai discutam noi kn d ma rissk ...
Ashtept cu nerabdare Hernan Cataneo.

+ cica se face Kristall la noi in Constanta. What do you have 2 say about that ? huh ? :D

La Kleinenberg si la Digweed te risti ... recunoaste :D !!!

Despre asta cu Kristalul in Constanta nush ce sa zic . E bine ca pe timp de vara o sa fie concurenta mare cu La Mania si se bat care sa aduca dj mai buni , e bine ca o sa fie deschis mai mereu , cred, cel putin asa ar trebuii .
E nasol ca trebuie sa vin pana acolo cand vine cineva :D ... dar ma risc ... d-abea astept sa se deschida , o sa vin o data pe luna , am si unde sa stau , e chiar bine .
Tu esti sigur ca o sa se deschida ? Da-mi si mie mai multe informatii !

Acum .... sa ajungem unde trebuie , mai bine zis sa ne intoarcem , la Zabiela !! Sa-ti zic cum a fost , sa nu-ti zic .... hai ca-ti zic :lol:
In primul rand , a fost intrarea libera pentru fete si era plin de pasarici pe acolo ... zburau dintr-o parte a alta a clubului :P , e bine cu intrarea libera pentru fete dar nu f bine ca e prea plin ... macar de bagau 100.000 la fete . A fost aglomeratie mare , iti dai seama , multi au venit la Zabiela , dupa cum ti-am mai spus el si Seaman (upsss.... asta vine sambata ;) ... ce pierzi tu mai baiatule) plac mult romanilor .
Zabiela a mixat ca de obicei , adica super tare , nu a avut nimic mai special (cum a facut anul trecut in Studio Martin niste scratch-uri cu cotul , stiai de asta ?) doar cateva scratch-uri care ne luau mintile (pe langa altele) si o melodie care a bagat-o la un moment dat si tot clubul a luat foc ... toti s-au ridicat de pe canapele , si cei din spate care nu prea dansau au ridicat mainile si au inceput sa danseze , toata lumea o fredona , s-ar putea sa stii melodia , e super jmechera , daca fac rost de ea iti dau de veste .
Warm-up a fost 'adminstrat' de Livio , un warm-up de tot cacatul , am iesit afara sa beau , si am intrat pe la 2 iar dupa vre-un sfert de ora a intrat Zabiela ... s-a schimbat muzica din club cu 180 grade... ma intelegi tu . A mixat vreo 3 ore pana pe la 5 jumate , am stat pana la sfarsit , nu puteam sa plec .... de fiecare data incepea cate un ritm mai nebun si mai placut decat celalalt !

Cam atat de saptamana asta , iti zic mai multe si dupa Seaman :D

Nu ma face nesimtit !!!!!

Gaandalf
09 Nov 2004, 08:03
Pacat k in vikend io' nu prea intru k faceam shi io' o recenzie la Seaman ... dar ma gandesc k muzica va fi buna iar lumea va fi de kakao!

De riscat io' vreau sa ma risk la mai multzi djz dar chestia este k tre sa vad cum fac cu concediul ... k nu pot sa plec de capul meu ... dk ma cheama ashtia in vikend la munca o sa le zic: nu pot k bag tare la Kleinenberg ... :lol:

Akum visez cu nerabdare la 2 chestii: Revenge Of The Sith + Hernan Cataneo! :w00t: :D

M_olecula
09 Nov 2004, 17:51
Pacat k in vikend io' nu prea intru k faceam shi io' o recenzie la Seaman ... dar ma gandesc k muzica va fi buna iar lumea va fi de kakao!

De riscat io' vreau sa ma risk la mai multzi djz dar chestia este k tre sa vad cum fac cu concediul ... k nu pot sa plec de capul meu ... dk ma cheama ashtia in vikend la munca o sa le zic: nu pot k bag tare la Kleinenberg ... :lol:

Akum visez cu nerabdare la 2 chestii: Revenge Of The Sith + Hernan Cataneo! :w00t: :D

Pai faci recenzia luni sau marti ... chiar vreau sa stiu cum e in alt oras , cum e atmosfera , lumea , cum baga Seaman acolo .

Ar fii o varianta sa le zici ca baga tare Kleinenberg , poate or sa te inteleaga ... ii iei si pe ei in bucuresti la petrecere :P

Pe Cataneo il astept si io cu maaaare nerabdare ... de la tine mi se trage asta cu Cataneo , tu mi l-ai bagat in cap , nu regret :D . Revenge of the sith mai are nevoie de vreo introducere sau vreun comentariu ?

Dar de Kristalul de acolo tot nu mi-ai spus mai multe :x

Gaandalf
10 Nov 2004, 09:23
Pai despre Kristalul din Cta nu s epot spune prea multe pentru ca inca este in faza incipienta a proiectului. Pana akuma totul decurge bine dar sa vedem c e o sa faca...
Aveam o discoteca No Problem ... o bomba kre akum 5 ani a fost cea mai tare shi la kre dk nu te prezentai vikend de vikend erai un nimik ... :lol:
shi akolo e cinematograful Dacia... Sunt curios cum o sa se intzeleaga cele 3 partzi in privintza amenajarii shi desfashurarii activitatzilor de club shi de cinematograf.

Recenzia o voi face pe Luni, Martzi dar mai mult k sigur k o sa vina oamenii varza ai Constantzie shi pe ici pe colo mai catziva cunoscatori kre vin pentru muzica... Chestia marpha este k s-ar putea sa-i iau un interviu lui Dave Seaman pentru un post de radio ceea ce sincer ma incanta...

Multzi evita sa sparga prea multzi bani pe cluburi k vor sa mearga la munte ... shi sincer shi eu vreau sa ajung sa fac nishte snowboarding k tare dor mi s-a facut. Asha k slabe shanse sa vin la Kristall cu multa lume... O sa vin cu prietena shi maXim 2-3 persoane adiacente kre chiar au treaba cu muzica...

Cam atat ....

M_olecula
12 Nov 2004, 17:21
Ce nebun esti si tu ... io vorbeam de cei de la tine de la munca sa-i iei cu tine daca te cheama in weekend-uri la munca :D .. glumeam , iti dai seama !

Macar clubul asta sa-l faca mai mare , in actualul Kristal nu prea ai loc sa dansezi cand e vreun eveniment mai important . La petrecerea de un an la care o sa vina Kleinenberg nici nu as vrea sa ma duc , oricum voi fii acolo dar cu un oarecare dezgust ... muuuulta lume o sa vina . De Digweed sa nu mai vorbim , acolo cred si sper sa nu mai dea drumu de la o anumita ora , o sa fie full clubul ... e prea mic kristalul , la Mission e bine , ai unde sa dansezi , sa te "desfasori" .

nume
12 Nov 2004, 17:31
Mai houseri inraiti dar la club bonsai ati fost? e acolo unul "mic", care promite multe....dj CHRISS

M_olecula
12 Nov 2004, 17:35
Mai houseri inraiti dar la club bonsai ati fost? e acolo unul "mic", care promite multe....dj CHRISS

Eu unul nu am fost ... dar ti-am raspuns pentru ca ai spus de acel dj , mic , sunt multi 'mici' care promit . De exemplu la nu stiu ce post de radio este unu care se "numestee" Dj Marica si baga bine , poate prea bine si e incantator . De acest Chriss parca am auzit , atat , nimic mai mult , nu l-am auzit cum mixeaza .
Imi poti spune mai multe despre el sau muzica lui ?

nume
12 Nov 2004, 19:56
IL poti asculta in fiecare seara acolo, a pus si la bamboo( anul trecut cand se chema bambu), la flu flu.Omul a inceput de jos (chiar prea de jos-maxx), si-si vede de lungul nasului nu ca.......am fost si eu anul asta la liberty parade , dezamagitori ai nostrii- Du-ma acasa mai tramvai, varianta house :sick: Stiti voi de cine zic. Am citit ce ati scris pe aici, eu nu sunt asa "de umblat " ca voi ,dar tipul asta (zic eu) merita ascultat, mai ales spre dimineata. Mie unul imi place. Mi-a placut si belgianul de la parade( nu mai stiu cum il cheama), il durea in p.

Jay
14 Nov 2004, 21:26
[quote="M_olecula"] De exemplu la nu stiu ce post de radio este unu care se "numestee" Dj Marica si baga bine [/quote="M_olecula"]

Activ... eu m-am saturat pana peste cap de el...

Gaandalf
15 Nov 2004, 11:20
Dave Seaman ... la Constanta ... a fost bine ... atat pot sa zic. Mai mult ash exagera shi nu vreau. Muzica a fost cam in proportzie de 70% excelenta in rest umplutura ptr nishte oamei kre nu prea aveau treaba cu muzica dar ei erau "clubberi" inraitzi ...

Dpdv al bauturii ... la mine a fost multa shi buna... totushi nu m-am ametzit k sa pot sa gust muzica mai bine shi sa nu ma imbat. Am facut-o pe la ora 6 dimineatza knd de fapt s-a shi terminat tot evenimentul. Ce chestie ... la Buc la Kristall la 6 e cel mai tare iar la noi era gol.

Nu pot spune k a fost ceva extravagant doar k ... a fost bine sa-l vedem pe mr. Dave Seaman ... vb cu un post de radio sa ii iau un interviu lui Dave Seaman pana s-a gafat shi a cerut 300 de Euro ptr un kkt de interviu ... I-am zis: Data Viitoare ... :lol:

Cat despre 1 an aniversare ... am auzit acelashi lucru k o sa fie kalcare in picioare ... shi mai ales k vine mr. Sander ... ceea ce este singurul motiov ptr kre vreau sa ma deplasez ... dar dk cumva aflu sigur k o sa fie tziganie ... mueeeeeeeee!

Kristall la noi se face la No Problem kre este mai mic decat Kristalu' vostru ... doar k la noi vara avem la Kristall Lounge shi e chiar marpha un club cu piscina shi cu mult spatziu de "manevra" ...

cam atat ... ashtept recenzia la Seaman la Bucureshti ...

M_olecula
15 Nov 2004, 21:45
Recenzia de la Seaman din buc nu o sa vina de la mine pentru ca nu am fost , vorba ta ... mare tiganie , si de data asta a fost mare aglomeratie , stiam ca asa o sa fie dar nu de asta nu m-am dus , nu m-am dus pentru ca pur si simplu nu am avut chef !

Ai zis ca la noi la ora 6 e cel mai tare .... buei baiete , aici la ora 6 se termina petrecerea dreaqu , la noi nu se mai vine pentru muzica si pentru dj-ul din seara respectiva , majoritatea (...sa zicem 60-70%) vin sa-si etaleze toalele care si le-au mai luat (ce-i drept... toale jmechere) , vin la impresii , astia dupa ora 4 pleaca . Iti dau un exemplu , la Zabiela am iesit afara pe la 4 jumate sa mai iau aer pentru ca in club este un fum insuportabil si era mare agitatie in fata clubului , multe taxiuri , pleca lumea . La ora 5:50 s-au aprins luminile in club ... bineinteles ... dupa ce a terminat zabiela de mixat si am parasit toti clubul . Nu e cum crezi si zici tu si regret !!!!

M_olecula
15 Nov 2004, 21:54
IL poti asculta in fiecare seara acolo, a pus si la bamboo( anul trecut cand se chema bambu), la flu flu.Omul a inceput de jos (chiar prea de jos-maxx), si-si vede de lungul nasului nu ca.......am fost si eu anul asta la liberty parade , dezamagitori ai nostrii- Du-ma acasa mai tramvai, varianta house :sick: Stiti voi de cine zic. Am citit ce ati scris pe aici, eu nu sunt asa "de umblat " ca voi ,dar tipul asta (zic eu) merita ascultat, mai ales spre dimineata. Mie unul imi place. Mi-a placut si belgianul de la parade( nu mai stiu cum il cheama), il durea in p.

Nu ai dreptate !!!
La Liberty Parade Alles si Optick au bagat cel mai tare , au avut cele mai alternante si mai jmechere seturi ... cel putin Allen a bagat super tare , Optick a bagat si el bine , dar nu ca Allen .
Belgianul ala parca era Marco Bailey si a avut cel mai dezamagitor set . Eu iti spun toate astea pentru ca majoritatii nu le-a placut Bailey si au spus acelasi lucru de Allen si Optick , daca la tine a fost invers e parerea ta si ti-o respect.

Cat despre Liberty Parade nu pot si nu vreau sa zic mare lucru , ar trebuii sa fie un eveniment house la care sa vina cunoscatori si nu numai dar sa nu fie 50% din cei prezenti rock-eri , manelisti si alte "specii" ... dezamagitor eveniment , eu nu suport petrecerea asta din cauza asta , vine rpea multa lume care nu are treaba cu fenomenul si din cauza asta nici nu am fost si nici nu o sa ma duc ... doar daca mixeaza vreun dj mai capabil din afara !

Gaandalf
16 Nov 2004, 06:54
doar daca mixeaza vreun dj mai capabil din afara !
la Hernan Cataneo! :lol: De abia il ashtept. Pacata k nu pot sa itzi dau Renaissance-ul de anu asta cu hernan Cataneo ... 2 sessions... rupere! Inebuneshti... sau melodia "Behind the Music" ... Ce mai ... omul cunoashte.

Io nu shtiu cine v-a povestit de Liberty Parade dar la ora 6 dimineatza erau doar oameni kre aveau treaba cu muzica house iar mr. Rosario Internullo a rupt in 2 tot ce mishca... a bagat pana knd i-au taiat aia curentul k deja era lumina shi se trezeau totzi manelishtii, rockerii imputzitzi shi toate curvele se intorceau la bordelul de origine. Internullo NU VROIA sa se opreasca... toata lumea urla la el sa bage in continuare... vreo 30 de minute am tzipat shi urlat la organizatori sa-l lase sa mai bage shi nu s-a putut. - Romania :sick: Sa ma ceva pe organizatorii johnson-ului meu... :sick:

M_olecula
16 Nov 2004, 16:05
Ma io am zis ce lume a fost la liberty in general nu la ora 6 dimineata , logic ca la ora aia au ramas numai house-ri , e normal ca 'cetatenii' care au fost au plecat pe la 3-4 . Setul lui internullo nu a fost cine stie ce ... mie unu nu prea mi-a placut !!

Gaandalf
18 Nov 2004, 08:57
Ma io am zis ce lume a fost la liberty in general nu la ora 6 dimineata , logic ca la ora aia au ramas numai house-ri , e normal ca 'cetatenii' care au fost au plecat pe la 3-4 . Setul lui internullo nu a fost cine stie ce ... mie unu nu prea mi-a placut !!
Altfel este knd eshti la fatza locului cu bautura la bord shi alta este knd ascultzi setul aks ... itzi garantez k oamenii kre au ramas atunci la internullo nu ramasesera degeaba. Eu unul nu mai aveam sperantze in ceea ce il privea pe Internullo dar m-a surprins in cel mai placut mod posibil...

@M_olecula
Te rezolv shi cu Renaissance-ul lui Cataneo ... io caut akum mai multe seturi de-ale lui ... dar am vazut pe dc++ k ashtia din Buc au Hernan Cataneo la greu ... eci vezi ce faci shi tu rost ...

Dk vrei itzi mai fac rost de Sasha - One World , Sub Sky shi un set in 4 bucatzi kre imi este foarte drag a lui Jimmy Van M. Detaliile le discutam pe private in curand ...

M_olecula
18 Nov 2004, 16:38
Da , ai dreptate de cum este cand esti acolo purtat pe sus de alcool
Io am niste "probleme" cu dc-ul , nu stiu de ce nu imi merge , am setat tot pe acolo , imi intra pe hub-uri si cand incerc sa downloadez ceva nu porneste , nu vrea dar am de unde sa iau Cataneo no problemo

Ai ascultat setul lui Zabiela la Moscova ? Am auzit ca e demential , cica ar fi bagat baietasul acolo de a rupt tot... io inca nu l-am ascultat dar am oarecare incredere in zabiela . Spun oarecare pentru ca asa mi-a mai recomandat cineva Essentialul de anul asta al lui si m-a dezamagit , parca nu era el !

Gaandalf
19 Nov 2004, 11:04
@M_olecula
Zabiela sincer sa fiu nu prea imi place ... mai ales dupa acele recenzii facute de amicii mei kre au fost knd cu British Council ... dar am ascultat ceva de la el shi nu pot sa zic k toate seturile pe kre le baga sunt gunoaie... sincer sa fiu nici nu prea am de unde sa fac rost de seturi cu Zabiela asha de multe... dar ma descurc io'. Io ma oftik k nu pot sa fac rost de Sander Kleinenberg. Ma chinui sa iau legatura cu un prieten de vreo 2 saptamani sa iau shi io nishte seturi. Iar Hernan Cataneo caut in disperare. Dk faci rost anuntza-ma shi pe mine da? VREAU!

La noi in seara asta vine Vali Barbulescu ... asta este singura activitate mai interesanta la orizont. Dar cica de akuma o sa aduca Vinereas Dj k sa se scoata mai multzi bani shi sa scoata lumea din casa Vinerea. L noi se iese Joia shi Sambata dar acest nou trend numit Vinerea Noaptea sper sa "arunce" cat mai multzi dj prin CTZA!

Sa-mi zici shi mie cam ce seturi ai k poate facem un schimb ceva prin verishoara ta

Gaandalf
27 Nov 2004, 23:37
Cum a fost la Kleinenberg ?
M_olecula ... ce faci mah ? Te-ai dat la fund ? Recenziile pe saptamana asta au cam intarziat ...

Baga ...

M_olecula
27 Nov 2004, 23:58
Cum a fost la Kleinenberg ?
M_olecula ... ce faci mah ? Te-ai dat la fund ? Recenziile pe saptamana asta au cam intarziat ...

Baga ...

Wow... in sfarsit back pe forum . Nu m-am dat la fund man dar nu am mai intrat de vreo saptamana si nu am fost nici la Kleinenberg ... stiu ca sunt fraier , poti sa-mi zici dar era prea mare aglomeratie si in + vroiam sa plec si la timisoara pentru meciul de maine si imi cam trebuiau $ , intelegi tu . Pacat man ... nu am fost nicaieri , nici la petrecere nici la timisoara nu m-am mai dus si cand ma gandeam ca ma puteam duce in ambele locuri :(( ... in fine . Sper sa ma duc la Lee Buridge , am luat o pauza cam mare , de vreo doua saptamani nu am fost in club si sincer am un chef de club... Pentru data de 10 Decembrie ai altceva mai bun de facut ?????

M_olecula
01 Dec 2004, 18:50
E na ma Ganadalfe , sunt inspirat sau cum ???? Nu am fost la Kleinenberg dar nici el nu a venit , parca ne-am inteles ! Clubul a fost plin , iti dai seama ca la o astfel de petrecere nu lipsesc multi si au mai dat si un pahar de vodca gratis sau nush ce bautura ... "i-au cinstit" pe cei prezenti , doar faceau un an ... pisamas pe el de club !!!!!!!

Livio era vj-ul si din cand in cand zicea "and now everybody rase your hands in the air fooooooor ... mister dj" :lol: :lol: Dumnezeule... au chemat un dj necunoscut care a bagat acceptabil si asa s-au cam scos fraierii . Kleinenberg s-a scuzat fata de fanii lui din romania si sper sa se revanseze cu varf si (ne)indesat pe 11 Februarie cand a fost reprogamat.

nume
01 Dec 2004, 23:49
doar faceau un an ... pisamas pe el de club !!!!!!!

Despre ce club e vorba ?

Gaandalf
02 Dec 2004, 11:23
doar faceau un an ... pisamas pe el de club !!!!!!!
Despre ce club e vorba ?
Kristall ...

Sander asta nu putea sa vina shi el mai tarziu ... tocmai in sesiune bagami-ash! :x
Ce bine imi pare k nu a venit k asha am mai multe shanse sa il prind ...

M_olecula
02 Dec 2004, 14:23
Despre ce club e vorba ?

Cum ti-a zis si Gandalf , despre Kristal , un club de kkt pe care trebuie sa-l apreciez si sa ma duc in el numai pentru dj-ii care vin si pentru fitze (nu ca as avea) . Daca erau de treaba cei care au clubul anulau petrecerea si o reprogamau dar pentru bani ce nu fac ... ?

Gaandalf
02 Dec 2004, 15:01
era shi normal ... k e foame de bani ...
clubul imi place, pizdele la fel ... mai putzin fitzele ... :sick:
ne vedem dupa concediu ...

M_olecula
02 Dec 2004, 15:08
Ne vedem sau ne scriem ??

Cum sa-ti placa ma porcaria aia ??? E super mic , pe 4 Decembrie vine Carl Cox in Sofia , Bulgaria si mixeaza intr-o hala super mare si acolo vor fi doua locuri unde se va mixa , main room si techno room . Dumnezeule ... gandeste-te numai ce va fi acolo , nu-ti imagina ca o sa suferi . Ce excursie as fi facut pana acolo ... pisamas pe ea de scoala !!!!

nume
02 Dec 2004, 16:22
clubul imi place, pizdele la fel ... mai putzin fitzele ...

Fitze cred ca au complexatii, saracii iesiti din ferentari care au descoperit peste noapte chivasu', d&g si alte chestii. E un pas de la europa si de la tenesii chinezesti. Cine e cu adevarat "mare" se vede de la o posta.
De acord cu tine...

M_olecula
02 Dec 2004, 21:27
Fitze cred ca au complexatii, saracii iesiti din ferentari care au descoperit peste noapte chivasu', d&g si alte chestii. E un pas de la europa si de la tenesii chinezesti. Cine e cu adevarat "mare" se vede de la o posta.
De acord cu tine...

Hai ca am auzit-o si p-asta !!!!
Ba baiatule :
in primul rand acolo nu intra toti complexatii si saracii de prin ferentari si alte cartiere . Mai si scrie la intrare "Clubul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii" (cuvinte care le vad din ce in ce mai des pe toate intrarile unor discoteci si baruri de cacat pe langa care trec)
in al doilea rand fitze nu au toti complexatii si saracii de prin ferentari si alte cartiere , fitze au si oamenii cu bani si jmecheri . Ai fost vreodata in Kristal sa vezi cum sufera lumea acolo ???

Si e logic ca cine e mare se vede de la o posta , doar e mare ... aia de 2 metrii si multe multe kg ... despre astia vorbeai ??? :lol:

nume
02 Dec 2004, 22:23
Ba moleculo ai fi uimit sa afli in ce cluburi am fost, am si lucrat in unul intr-o perioada , crede-ma sunt mai multi parveniti acolo decat in regie.
Kristall (un club a carui constructie a costat 4 miliarde - 100.000 de euro adica), nu e o referinta in domeniu. A ajuns sa-mi fie sila de CIORILE care frecventeaza locurile astea , si de Adrian de Vito care danseaza pe cub pe ritmuri de house exclamand "ca e multe fete frumoase pe aici", asa ca scuteste-ma !!!!

nume
02 Dec 2004, 22:26
Aaaaa, si inca ceva , fitzosii tai sunt niste c*****, ii cunosc pe multi , varza cu blana. Isi tradeaza originile la greu. Ferentari ? Am gresit....Dalga.

M_olecula
02 Dec 2004, 22:47
Tovarase , nu ma impresionezi daca sti cat a costat constructia clubului sau daca ai lucrat intr-un club , ba dimpotriva , nu esti decat un chelner sau barman dintr-un club pentru care (din postura asta) nu am nici cel mai mic respect.
Vrei sa-mi spui ca in tara asta Maxx , Dumars sau Malibu sunt o referinta in domeniu ? ia zii jmechere in ce club vin cei mai buni dj-i ? in ce club sunt cei mai jmecheri oameni ? in ce club sunt cele mai tari party-uri ?
Nu stiu cand si unde l-ai vazut pe adrian "dansand pe cub" in Kristal , aberezi aiurea . Intr-o oarecare masura iti dau dreptate (din pacate) , in Kristal vin si ciori care coboara din ultimele tipuri de mercedesuri si care au la gat lanturi de aur mai grele ca bordura din fata lor , care stau toata noaptea la masa cu sticlele de whisky cacalau in fata .

Bai terminatule , nu sunt "fitzosii mei" , sa-ti intre in cap , nu sunt unul din ei , din fericire asa ca nu ma mai lua cu d-astea . Crede-ma ca nici mie nu-mi plac si nu-mi place sa vad cum intr-o noapte 60-70% din cei de acolo au venit numai la impresii si asa e (a doua oara ai dreptate , e bine) multi au uitat de unde au plecat dar unii au plecat de sus... daca ma intelegi !

nume
02 Dec 2004, 22:58
Tovarase terminat imi dai dreptate de 2 ori. Iar respectivul "dansator" era insotit si de vijelie. Te pisai pe tine cand ii vedeai cum danseaza. Prezenta lor in bodega pe care o lauzi atat nu e o intamplare, aproape ca sunt pe cale sa primeasca "cardul de fidelizare". Intr-un loc in care se aduna o asa fauna toti sunt de compatimit.
Vaide capul lor !
Ma enerveaza astia care se duc la toate evenimentele , care nu se incadreaza in nici o categorie , dar sunt convinsi ca au habar de muzica , ca asa e la moda. :sick:

nume
02 Dec 2004, 23:27
Si inca ceva ...porti ochelari de cal daca vezi intr-un club numai chelneri si barmani (meserii onorabile fara de care nu te-ai alcooliza si ai fi ingropat in chistoace). Poate eram ala de te rugai prin telefon sa-ti rezerv masa si te refuzam amabil pt. ca venea o cioara care marca 200 de para. Din cate ai scris nu cred ca aveai cum. Stiu tipologia ta de "client" si nu cred ca te-ar onora sa te descriu. Si totusi ma risc : vii cu fluierul de acasa, bei wiskey la pahar ( ;) ), te ametesti un pic , vii pe cinemagia si urli : mamaaaa ce m-am mai distrat ! ce bine a pus ala !!!
De prostituate scoase la liman de pe centura , cordaci homo si ciorditori veniti din "ghermania", mi-e sila !
Subiect inchis pentru mine. Hai pa .

Jay
03 Dec 2004, 08:45
Opa ce mesaj... nu pot sa nu ma bag... intradevar si eu sunt scarbit de multi care merg la chestiile astea, de aceea nu imi fac si eu aparitia, chiar daca cateodata as vrea sa mai aud si eu un mix.... In plus ... as in cioara! It's a rasist statement? or what....

M_olecula
03 Dec 2004, 18:58
Stai tu linistit ca nu erai ala de la telefon care rezerva mese si nici care da bilete !
De unde stii tu "tipologia" mea de client ?? Doamne ce mor pe stresa(n)tii astia care catalogheaza ei fara nici un pic de cap , care cred ca stiu despre ce e vorba cand n-au nici cea mai mica idee , pun pariu ca nu ai fost in club la nici o petrecere anul asta sau daca ai fost , ai fost la una sau doua si de la care ai plecat obosit (nu ca n-ai fii...) . Fluier , cuvantul asta nu l-am mai auzit si vazut in kristal cred ca de pe la inceputurile clubului , acum vreun an care si atunci erau cativa care aveau , la primele petreceri dar de muuuuult timp nu a mai avut lumea fluier in kristal , se vede ma baietzica ca nu ai fost la vreo petrecere de muuuuult (daca ai fost vreodata) asa ca nu mai vorbii in nec de cauza .
Nu am urlat pe cinemagia cum a bagat unul si altul , nu am suferit aici pe forum , vorbesc decat cu gandalf care are treaba cu "fenomenul" asta ... si de ce zic fenomen ? au aparut o gramada insi si tipi dubiosi (manei) care nu au nici o treaba cu muzica , au auzit de curand de house , de tiesto ( :sick: ) , de oakenfold ( :sick: ) care sunt sigur ca-ti plac si vin si ei in club ! Wau ce jmecherie in club ... despre astia poti sa zici ca se lauda .
Mai spuneai "bei wiskey la pahar" , in primul rand nu beau 'wiskey' iar in al doilea rand sunt sigur ca tu daca vi bei 'wiskey' cu sticla , de altfel simptomele taranismului !!!!

Ce-ti propun eu !? Tot zici ca sunt 'cordaci homo si ciorditori veniti din "ghermania"' hai cu mine in club sa te convingi de natura si mediul meu si sa vad si eu ce-ti poate mintea si fizicul in legatura cu subiectul asta !

M_olecula
05 Dec 2004, 11:25
Nuuuumee... !!

Gaandalf
05 Dec 2004, 14:28
Hai sa nu ne mai certam mai baietzi ... k nu e frumos ...

In ceea ce priveshte viziunea lui nume in privintza celui kre vine cu fluierul se ametzeshte shi danseaza ... Nu shtiu de ce dar mai mult ash aprecia un om k asta decat "cioara" kre vine in club shi nu are nici o treaba. Nu shtiu de ce mai mentzionatzi de fluiere pentru k asha ceva nu se mai poarta prin cluburi ... nu am mai vazut de mult asha ceva.

Shi eu am ieshit in weekend-ulasta JOi,Vineri, Sambata shi akum am febra musculara shi inca incerc sa-mi revin de la bautura acumulata in sange de 3 zile shi 3 noptzi. Muzica nu a fost excelenta peste tot dar ma laud k am gasit "Amnesia" (promovat de Mtv) kre are muzica BUNA shi akum chiar ma laud k m-am distrat. Chestia e k am facut rondul prin cluburi shi mi-am dat seama k spre deosebire de 90 % din oamenii krefrecventeaza cluburile in Romania io' chiar ma distrez shi chiar simt k traiesc. Uitatzi-va la pozele din cluburile din afara shi sa-mi zicetzi dk vedetzi pe akolo ciorii imputzitzi shi pizde cu tzatzele p-afara shi tocuri de 20cm incat tzi se face rau k mai impte oxigenul din club cu fum de tzigara shi mai contribuie shi aglomerarea clubului.

Nu va grabitzi sa judecatzi ... nimeni nu este perfect. Sunt shi "wannabez" sunt shi "betzivi" shi "drogatzi" shi "ruptzi de realitate" ... ce n-atzi intzeles ... suntetzi in Romania - akolo unde oamenii imprumuta bani k sa alimenteze rezervorul de la Mercedes ... :sick:

Muzica buna nu am cu ce sa ma laud k am mai ascultat decat akasa... am un set din primavara de la Kristall de la Lemon8 de 3 ore ... INCREDIBIL!

Fitzi cumintzi!

M_olecula
06 Dec 2004, 17:02
Despre ce-ai scris mai sus nu are rost sa mai discutam pentru ca nu ai cu cine , vorbesc de parca s-ar duce in cluburi desii nu o fac !!

Te urci in tren vineri ? http://www.clubkristal.ro/hysteria/index.htm

nume
06 Dec 2004, 19:08
Bonsai 1 an de zile , weekend de weekend pana in vara asta
Bambu anul trecut
Bamboo anul asta (mai putin , grasul ala negru e varza)
Flu flu acum 2 ani (f. rar)
Malibu, numai la afterhours
kogal :sick:
Apropo kristal se scrie cu 2 l = kristall

M_olecula
06 Dec 2004, 20:48

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ba baietica tu ai vazut macar link-ul pus de mine mai sus !? Apasa odata pe partea stanga din fata a soarecelui pe scrisul mai alb si putin ingrosat care iese in evidenta ;) Cu ocazia navigarii pe acel site o sa vezi ca vineri vin Deep Dish . Ce zici de oferta mea de mai sus ???? Tot ma consideri tu un 'cordaci homo si ciorditori veniti din "ghermania"' . E , acum am ocazia sa-ti demonstrez asta ! Anunta-ma din timp sa-ti achizitionez si tie un fluier , doar e hausarie , nu ?

Jay
06 Dec 2004, 20:57
Totusi molecula mai... (sper sa-ti aduci aminte de mine) vad ca iar incerci sa dai lectii de soricar frustrat .. pe aici si pe dincolo..... las-o moarta...

Draga nume... lasa-l in balta lui si hai la alta masa

M_olecula
06 Dec 2004, 21:03
Totusi molecula mai... (sper sa-ti aduci aminte de mine) vad ca iar incerci sa dai lectii de soricar frustrat .. pe aici si pe dincolo..... las-o moarta...

Draga nume... lasa-l in balta lui si hai la alta masa

Hilar mai esti baiete .
Nu inteleg de ce p*** mea ii iei apararea cand el spune ca , Krisal se scrie cu doi l .
Soricarul frustrat eu sunt , nu !?

nume
06 Dec 2004, 21:30
De cluburile de care am pomenit mai devreme ai auzit macar? Ai trecut de usa ?

Nu mersi, iti declin invitatia... Am alte lucruri mai importante de facut , cum ar fi sa-mi vad de niste proiecte in ceea ce priveste filmul. Cred ca am dat prea multa importanta acestui topic al carui subiect a incetat de ceva vreme sa ma mai intereseze ...

Succes si distractie placuta cu cordacii (cacafonie inevitabila :lol: ).

M_olecula
07 Dec 2004, 17:22
Da , am auzit de ele si , spre surprinderea ta , am fost in majoritatea !

PA ... amandurora !

KORBEN
08 Dec 2004, 02:05
se prea poate sa nu fi inteles io bine
da se merge in kristalu din ct in nov???
mi se pare cel putin bizar

Gaandalf
14 Dec 2004, 14:06
se prea poate sa nu fi inteles io bine
da se merge in kristalu din ct in nov???
mi se pare cel putin bizar
de ce bizar ... o sa se faca shi la noi Kristall shi cred k e bine ptr k in afara de Amnezia Total unde avem super muzica ... restul cluburilor sunt moarte ... la Motor vomit... iar la Heaven m-am trezit cu borshitul ala de Sean Paul ... so i left ...

Inca nu e gata Kristalul ... de fapt nici nu sunt sigur k au inceput sa-l construiasca dar sper sa fie cat mai repede ...

Nu va mai certatzi ...
Ne vedem la vara la Mania sau la Kristall in aer liber ...

M_olecula
14 Dec 2004, 18:17
Batrane , fusesi la Dubfire ??

KORBEN
14 Dec 2004, 23:58
din pacate se pare ca nu am asteptat destul de mult pana sa revin in cluburi
hybrid au fost varza
si aceleiasi oemeni
mi s-a siktirit
de vreo 2 ani clubingu stagneraza
difera doar cluburile
e trist si deprimant

Gaandalf
15 Dec 2004, 11:05
Nope ... n-am fost.
In ceea ce priveshte clubingu asha cum zicea Korben ... kam are dreptate ... nu stagneaza... de fapt intra in descompunere.
In nici un caz nu ma vetzi vedea la Digweed shi asta ptr k tot tzaranul va fi prezent shi chiar mi-e scarba ... :sick:
Nu merci!
Ashtept Sander Kleinenberg ... numai sa nu fiu in sesiune k altfel kred k imi bag "gegetu'" in ochi.
Dar sa nu uitam de cataneo ... :D

M_olecula
15 Dec 2004, 15:05
De ce zici gandalfe ca , 'clubbingul' intra in descompunere ?

Gaandalf
15 Dec 2004, 15:10
De ce zici gandalfe ca , 'clubbingul' intra in descompunere ?
la mine in cta molecule... de ce crezi k vin la Buc ? k la noi doar vara e bine... Mai e ceva vreme dar iar o sa incep cu noptzi albe shi zombie la munca pe timp de vara ... i miss those days... :((

Gaandalf
16 Dec 2004, 10:08
@ molecule shi cei interesatzi ... i strongly recommend setul din 04.04.2004 a lui Subsky de la Proton Radio kre este criminal cap-coada ...

M_olecula
16 Dec 2004, 23:53
Am cautat setul pe odc dar nu l-am gasit !
Cum mi-l dai ? :D

Gaandalf
17 Dec 2004, 06:39
Am cautat setul pe odc dar nu l-am gasit !
Cum mi-l dai ? :D
u tell me ... i don't have a clue ...

M_olecula
28 Dec 2004, 02:19
L-ai auzit gandalfe pe San pana acum ? Nu neaparat live , niste seturi d-ale lui ?
Am fost sambata seara , in ziua de craciun in club (de plictiseala mai mult) si omu' a bagat bine , prea bine pot sa spun ... pacat ca e comercial . A scos un cd pe piata , in seara aia a fost un fel de lansare.

nume
28 Dec 2004, 02:26

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ba baietica tu ai vazut macar link-ul pus de mine mai sus !? Apasa odata pe partea stanga din fata a soarecelui pe scrisul mai alb si putin ingrosat care iese in evidenta ;) Cu ocazia navigarii pe acel site o sa vezi ca vineri vin Deep Dish . Ce zici de oferta mea de mai sus ???? Tot ma consideri tu un 'cordaci homo si ciorditori veniti din "ghermania"' . E , acum am ocazia sa-ti demonstrez asta ! Anunta-ma din timp sa-ti achizitionez si tie un fluier , doar e hausarie , nu ?
Se scrie cordac nu cordaci, asta asa ca tot esti tu gramaticos din fire. Doamne ce discutii ... :)

M_olecula
28 Dec 2004, 02:43
Cuaie , chiar nu vezi ca nu te-am mai bagat in seama , chiar nu vrei sa incetezi ?
Acolo era un citat din ce ai spus tu , cretinule , nu vezi ghilimelele ??Ai vazut si tu cum sta treaba pe forum si ai inceput sa te iei cu lumea ?? la inceput erai un terminat (ca si acum) care scriai sa faci cat mai multe posturi , sa ajungi "guru" .
Eu am postat mai mult la inceput , cand d-abea ma inscrisesem , acum mai mult stau si citesc ce se scrie pe forum si de la o vreme a devenit Infect forumul asta , din cand in cand , pe ici pe colo mai gasesti cate o discutie decenta in care esti implicat si tu . Poti sa fi si baiat de treaba , da nu mai continua cu circul asta , nu ma cunosti nu te cunosc , nu ma mai 'judeca' tu pe mine ca nu esti in masura !

nume
28 Dec 2004, 07:23
1)Aceste cuvinte ne doare.

2)Nu vad ghilimelele.

3)Cred ca o sa ma apuc iar de cluburi numai "de dragul" tau.

4)In prostia ta esti amuzant.

5)Altceva ?

nume
28 Dec 2004, 07:28
Uitatzi-va la pozele din cluburile din afara shi sa-mi zicetzi dk vedetzi pe akolo ciorii imputzitzi shi p**** cu tzatzele p-afara shi tocuri de 20cm incat tzi se face rau k mai impte oxigenul din club cu fum de tzigara shi mai contribuie shi aglomerarea clubului.

Nu va grabitzi sa judecatzi ... nimeni nu este perfect. Sunt shi "wannabez" sunt shi "betzivi" shi "drogatzi" shi "ruptzi de realitate" ... ce n-atzi intzeles ... suntetzi in Romania - akolo unde oamenii imprumuta bani k sa alimenteze rezervorul de la Mercedes ... :sick:

NO COMMENT, A SPUS TOT, cateodata Gaandalf loveste bine de tot.

Gaandalf
05 Jan 2005, 11:44
Oameni buni shi dragi ... akum cateva zile am dat peste un set de-a lu' LEMON8 de la Kristall - are 3 ore shi k este dementzial este foarte putzin spus...

luatzi ... downloadatzi shi ascultatzi sa va trezitzi la realitate cu muzica house ...
ENJOY>.. cuz i sure the hell am ... :shock:

KORBEN
05 Jan 2005, 20:49
o singura observatie
pt maxim 2 ore, dj san suna bine
dar dupa, incepi sa te plictisesti total
foarte slab ca tehnica
set totalmente liniar
e asa d bun ca se antureaza de 4 ori in 3 luni in ro
trist
care era faza cu 2 l si ghilimele :shock: ????

Jay
05 Jan 2005, 21:14
Eh.... hai ca incepe sa se vb serios si pe topicul asta... ma bag se eu...

Gaandalf spunea intradevar binisor.... cu bombonisti ca tine M_olecula(care foloseste expresii gen coaIe...) si merge la la club sa bea un red bull si sa faca celebrul pas spre stanga, apoi spre dreapta .... si asa mai departe...

nume
05 Jan 2005, 23:07
Am fost sambata in bonsai, asa de dragul vremurilor apuse.

Dj Chriss :love: a fost bestial spre dimineata, aproapa ca ars sculele, a dat in ele de ma durea stomacul. Cred ca era si de la alcool.
Lume putina, dar de buna calitate, de data asta.

www.mobiledj.ro

KORBEN
06 Jan 2005, 07:42
bonsai?
dj crisss?
personal; nu am nici un motiv sa ma intorc vreodata in bonsai
arabi, smenari, curve, arabi
te inghesui cu toate specimenele astea

nume
06 Jan 2005, 08:10
Corect, asta e si motivul pt. care am avut discutiile "prietenesti" de pe aici.
Mie imi place baiatul, in rest mi se rupe de toate dughenele mai mult sau mai putin fitoase din Romania. :sick:

Gaandalf
06 Jan 2005, 10:58
Nu eshti singurul kruia i se rupe... crede-ma. In localurile cele mai frecventate ... certitudinea k acel club se duce pe pula este una foarte mare. Pentru k de pinde shi de patroni pana la urma... am mai avut cu jay o discutzie in trecut pe tema asta ... in fine ... exemplu la mine in Cta ... club amnezia ... ultima shansa ptr un club decent in kre sa ascult "ceva" muzica decenta s-a dus pe pula knd au bagat manele shi muzica lautareasca. N-am mai ieshit undeva de ceva ... fff multa vreme ... :sick:

Mai bine stau aks shi ascult seturi shi ma simt de mii de ori mai bine.
La mine este convenabil vara. Am de toate shi fitze dar shi muzica de calitate a.k.a The Mission unde in fiekre an a fost divin. Am Mania unde pot sa ascult muzica buna sau muzica jeg. Dar cel mai frecventat loc este Kudos beach unde se aduna multzi djz shi baga de placere ... shi atmosfera este pe masura...

M_olecula
06 Jan 2005, 23:23
:D he he , ce suferi si tu Jay...
te invit si pe tine la o petrecere , cum l-am invitat si pe nume , sa te convingi ca intr-adevar sunt cum spuneti voi
urmatoarul dj bun care vine in buc este Digweed , la sfarsitul lui Ianuarie

Jay
07 Jan 2005, 01:17
Daca ne inviti, ne faci rost de masa si dai de baut? 8)

M_olecula
08 Jan 2005, 04:53
Hai ma Jay , ma dezamagesti , mergi in club sa stai jos ? tu ala care tot ziceai de mine tot felul de chestii , care erai mare houser ??
Si in + masa e vreo 300 euro , nu , nu-ti asigur masa :D
Bautura poate

KORBEN
11 Jan 2005, 03:27
hahaha
sa inteleg ca digweed vine pe 28?
de evitat acest "happening'

M_olecula
11 Jan 2005, 03:56
hahaha

grrr... cam ai dreptate !

Jay
11 Jan 2005, 17:26
, care erai mare houser ??

Yo? Cand? Unde? Nu se poate? Eram beat sigur!

Gaandalf
12 Jan 2005, 10:33
hahaha
800.000 la fatza locului ... 500.000 cu bilete luate de pe nights.ro ... la un "eveniment" la kre o sa se prezinte totzi proshtii k au auzit k vine digweed dar n-au ascultatun set de-al lui in viatza lor ...
:sick:

christi
12 Jan 2005, 11:33
Concert Kumm, miine seara (joi), ora 20.30, in Underworld. Vine careva? :P

KORBEN
12 Jan 2005, 14:09
da, da s-a cam ieftinit ( in toate sensurile posibile) chestia cu "haus miuzic"
macar oamenii aia care n-au ascultat vreun set digweed or sa fie oricum incantati
sau poate or da nimereasca vreun set relativ placut, ca desi nu0mi place hodorogu are si momente bune (space ibisa cu deepdish)
in orice caz nu face banii

M_olecula
12 Jan 2005, 21:49
pfuuu ... si ce aglomeratie o sa fie
ce-a fost la La Mania in vara da' ce-o sa fie acum
totusi ... pe 11 kleinenberg , acolo da atmosfera si tot tacamul

Gaandalf
05 Feb 2005, 17:58
doar ce am vazut shi eu imagini de la Digweed la Kristal ... akolo unde a fost super calcare in picioare shi din muzica kre se auzea ... a fost super comerciala ... special pentru oamenii kre nu aveau nici o treaba shi scandau shi fluierau parca erau pe stadion la Seaua - Rapid ...
:sick:

Jay
11 Feb 2005, 16:15
plump Dj's anyone??.... pure breaks..

Ambra Blu
11 Feb 2005, 16:17
sau miine dahood in b52

Gaandalf
12 Feb 2005, 18:42
plump Dj's anyone??.... pure breaks..
but of course ...
Plump Dj's - Contact Double Zero. - la min. 4.20 melodia atinge cote neimaginabile.

Gaandalf
12 Feb 2005, 20:13
ca tot vorbeam de presupushii clubberi ... ciorile de zi cu zi ...
http://wdl.lug.ro/poze/RomaniaPitoreasca/DSCF0032.jpg

"Bling Bling! Look @ my God Damn ring!"

nume
12 Feb 2005, 20:28
ca tot vorbeam de presupushii clubberi ... ciorile de zi cu zi ...
http://wdl.lug.ro/poze/RomaniaPitoreasca/DSCF0032.jpg

"Bling Bling! Look @ my God Damn ring!"
Misto, tare poza. Crucea e mortala... oare facea baie cu ea in mare ?

Gaandalf
12 Feb 2005, 23:33
Misiune: urmareste la Mtv Club Zone sau cum dracu' se numeste = COMPLETED

Misiune: vizoneaza Club Rotation de Duminica dimineata la Viva = COMPLETED

Task:
compara...

Concluzie: dupa 3 emisiuni MTV atent analizate + John Digweed @ Kristall (Tv Klumea - :lol: ) luate si amestecate cu bir emisiune Club Rotation la Viva => am realizat ca romanul care frecventeaza cluburile se imparte in 2 categorii:
1 - femei bune
2 - oameni care nu au ce cauta acolo.

Suntem varza la capitolul asta.

Gaandalf
20 Feb 2005, 16:47
Olivver McGregor a bagat noaptea trecuta 6 ore ... de la 2 la 8 dupa care a intrat Livio ... a fost mirobolant.

Credeam ca e o janghina de DJ Oliver dar toata noaptea progressive ... de nota 10. Cel mai tare!

M_olecula
21 Feb 2005, 17:00
Olivver McGregor a bagat noaptea trecuta 6 ore ... de la 2 la 8 dupa care a intrat Livio ... a fost mirobolant.

Credeam ca e o janghina de DJ Oliver dar toata noaptea progressive ... de nota 10. Cel mai tare!

Unde ??

Gaandalf
21 Feb 2005, 17:01
Amnezia ... o coliba de club din CTA.

Jay
02 Mar 2005, 15:51
Aquasky... bah necioplitilor... :P ..
pe 19 marite... luati-va bilete din timp ... ca o sa ramaneti pe afara... daca nu stiti de unde... contact me

KORBEN
05 Mar 2005, 06:30
@jay
da, cu marika in deschidere
totusi nu cred sa fie vreo calcare in picioare

WraIth
05 Mar 2005, 12:19
merge cineva la moonspell !?
mai sunt 6 zile,dar totushi...paote shi-a luat careva din timp bilet :?

Nightwane
05 Mar 2005, 17:56
merge cineva la moonspell !?
mai sunt 6 zile,dar totushi...paote shi-a luat careva din timp bilet :?

neah...it's not worth it. Therion is more than worth it though ;)