PDA

View Full Version : Cate episoade??

lexandru
05 Sep 2004, 08:51
Ma lamureste si pe mine cineva?Cate episoade Stars War sunt?Si care este ordinea cronologica a apariitilor?
Multumesc!!

TLD
05 Sep 2004, 09:14
Ma lamureste si pe mine cineva?Cate episoade Stars War sunt?Si care este ordinea cronologica a apariitilor?
Multumesc!!
Nu era mai bien dak intrebai pe topicul de la star wars? ;) Dak te referi la film sunt 6 pana acum (6-le e in productie - apare la anu in may, cu tente de a se continua cu inca o trilogie - episoadele 7,8,9). Dak te referi la seria animata... au fost 2 serii din ce stiu eu (si la ce m-am uitat eu...), mai exact 20 de episoade...

lexandru
05 Sep 2004, 09:17
Mersi de raspuns(la film ma refeream si nu la desenele animate).Am vrut eu sa scriu mesajul la acel loc indicat de tine dar...sunt incepator si uite ce a iesit!Poate data viitoare imi iese mai bine!

TLD
05 Sep 2004, 09:25
Mersi de raspuns(la film ma refeream si nu la desenele animate).Am vrut eu sa scriu mesajul la acel loc indicat de tine dar...sunt incepator si uite ce a iesit!Poate data viitoare imi iese mai bine!

Nu-i nimik.. Am vazut si eu ca esti nou! Continua sa postezi pe forum si bine ai venit printre fanii Star Wars! ;)

emanuel
06 Sep 2004, 09:54
Pentru discutii legate de Star Wars, va rog continuati aici (http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?p=68002&hist=0&wnd=_default#68002)