PDA

View Full Version : Crime Spree (Oops am incurcat oalele... ahh... borcanele)

Lady_Skar
29 Aug 2004, 19:51
Tocmai m-am intors de la filmul asta si pot sa-l sumarizez in doua cuvinte: Snatch francezo-american!

Amuzant, plin de suspans, amuzant, multe focuri de arma si am mentionat cumva ca e amuzant? E o comedie care sparge tiparele si este destul de inteligenta cu rasturnari de situatii care te fac sa exclami HOLY SHIT!

Plus are niste bloopers la sfarshit dar trebuie sa asteptati putin dupa ce se termina filmul si incep the credits.

Alex Leo Serban
30 Aug 2004, 09:32
eu m-am ris aproape nonstop... sincer, nu m-asteptam - comedia-surpriza a verii; v-o recomand!

Demona
02 Sep 2004, 10:42
Super tare filmu` :) Chiar nu ma ashteptam la filmul asta din partea francezilor. Harvey Keithel e real funny and Depardieu...damn frenchie! :D :lol: Anyway, a fost chiar o combinatzie super dragutza de comedie shi un pic de drama, I mean, a fost chiar nasol cand Julien a murit(SORRY for the SPOLIER) shi cand "inocentul" grupului invatza sa ucida. Dar funny as Hell cand in sfrashit ishi manifesta nervii. :) Well, oricum filmul incepe in fortza... Totally merita sa fie vazut! :) Nice goin`! :)

Alex Leo Serban
04 Sep 2004, 16:54
iar m-a indispus amicul gorzo, care a demolat filmu asta in cele 2 cronici - dilema & b-24...
o sa ziceti: ei si? e dreptul lui sa nu-i placa!
da, numai ca, atunci cind sustine ca un film ca asta timpeste spectatorul, iar spectatorul caruia ii place are parte de 'satisfactii joase' (de parca o comedie ar trebui sa fie 'critica ratiunii pure meets sein und zeit'!), e nashpa :(
kiar nu-nteleg ce l-a deranjat atita la ac. film fara pretentii, dar mult mai simpatic decit altele (in orice caz, la capitolul 'fun', e mult peste ce poti vedea in ac. moment!)