PDA

View Full Version : Love me if you dare (jeux d'enfants)

toni
25 Aug 2004, 15:59
Filmul e ok daca vrei sa agati vreo pustoaica depresata sau vreo mamica nerealizata. Frantuzesc, lacrimogen, tembel, atractiv (de buze). Cam asta e.

K's
27 Aug 2004, 21:49
atractiv (de buze).
Care dintre iele? Totusi, nici pentru asta nu-mi pare potrivit.

Pe mine m-a durut burta la film: de la excesu' de cappy si de cipsuri si capul de la cit de prost a putut sa fie filmul "cadou". Macar cu atit am ramas. Ah!: si cu o lupta incrincenata intre doo mindrii incapatinate- a mea si a alesului inimii mele: cind sa iesim de la film. De asta l-am vazut, prosteste, pina la capat.

Knnabis
09 Sep 2004, 16:59
am vazut in sfarsit si eu filmul asta.....din cate am citit pe aici nu a placut filmul asta la multa lume...dar pt mine filmul asta francez a fost ca o gura de aer proaspat dupa toate porkeriile americane (de mult timp nu mai vazusem ceva european)
e placut sa mai auzi din cand in cand o alta limba decat engleza (nu am nimik impotriva limbii engleze...e preferata mea)...si cum "filme romanesti cam rar gasesti" e o placere sa vezi un film francez..cu actori mai putin cunoscuti ....m-am saturat sa vad filme cu tom cruise, banderas......

asta a fost o paranteza :)
filmul nu e excelent, ideea e un pic cam trasa de coada, dar mi-a placut

toni
09 Sep 2004, 17:21
atractiv (de buze).
Care dintre iele? Totusi, nici pentru asta nu-mi pare potrivit.

Cum care iele? ielele ca stelele, stelele ca noaptea.