View Full Version : Love me if you dare (jeux d'enfants)
Filmul e ok daca vrei sa agati vreo pustoaica depresata sau vreo mamica nerealizata. Frantuzesc, lacrimogen, tembel, atractiv (de buze). Cam asta e.
atractiv (de buze).
Care dintre iele? Totusi, nici pentru asta nu-mi pare potrivit.
Pe mine m-a durut burta la film: de la excesu' de cappy si de cipsuri si capul de la cit de prost a putut sa fie filmul "cadou". Macar cu atit am ramas. Ah!: si cu o lupta incrincenata intre doo mindrii incapatinate- a mea si a alesului inimii mele: cind sa iesim de la film. De asta l-am vazut, prosteste, pina la capat.
Knnabis
09 Sep 2004, 16:59
am vazut in sfarsit si eu filmul asta.....din cate am citit pe aici nu a placut filmul asta la multa lume...dar pt mine filmul asta francez a fost ca o gura de aer proaspat dupa toate porkeriile americane (de mult timp nu mai vazusem ceva european)
e placut sa mai auzi din cand in cand o alta limba decat engleza (nu am nimik impotriva limbii engleze...e preferata mea)...si cum "filme romanesti cam rar gasesti" e o placere sa vezi un film francez..cu actori mai putin cunoscuti ....m-am saturat sa vad filme cu tom cruise, banderas......
asta a fost o paranteza :)
filmul nu e excelent, ideea e un pic cam trasa de coada, dar mi-a placut
atractiv (de buze).
Care dintre iele? Totusi, nici pentru asta nu-mi pare potrivit.
Cum care iele? ielele ca stelele, stelele ca noaptea.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.