View Full Version : Descalificarea dintr-un anumit concurs
grizzly
19 Aug 2004, 18:27
:? Ma intereseaza care e criteriul dupa care esti descalificat din concurs. Este numele, e-mail-ul sau IP-ul ? :?
herbert
20 Aug 2004, 15:39
... si culoarea ochilor, si marimea pixului...
DA!!
Imi plac ipotezele lansate mai sus, dar sper ca emanuel sau daniel sa ne dea si varianta oficiala.
Eu si sotia mea trimitem raspunsurile de pe acelasi computer, si n-am castigat niciodata nimic.
Si ursu' din Brother Bear sau DVDul cu "Idiotii" chiar mi-ar fi prins bine!!
emanuel
25 Aug 2004, 15:33
numele
Gaandalf
26 Aug 2004, 07:17
Io' selectez obiectul dorit (shrek2 sau starsky & hutch) ... shi knd dau trimite ... nu se intampla nimic.
Am crezut ca e ceva temporar dar azi dimineatza am incercat iar shi acelashi lucru se intampla: NIMIC.
Ca sa se-ntample ceva tre' sa bifezi unu' din cele doua posibile raspunsuri din stanga-sus.
Ai facut chestia asta?
Gaandalf
26 Aug 2004, 09:31
Ca sa se-ntample ceva tre' sa bifezi unu' din cele doua posibile raspunsuri din stanga-sus.
Ai facut chestia asta?
Lasa concursul ala ... io ma refer la concursurile alea cu shepci, tricouri, inviatztii ... dau Trimite shi PAUZA!
Incerc akum shi la casete/dvdz cu bifatu sa vad dk akolo merge ... shi da akolo mi-a mers ... dar aici (http://www.cinemagia.ro/contest.php?&hist=0) nu merge deloc.
La mine a mers.... ai bifat casutele alea mici din stanga, langa care scrie obiect?
Gaandalf
26 Aug 2004, 10:09
La mine a mers.... ai bifat casutele alea mici din stanga, langa care scrie obiect?
Pai am vrut tricou cu Shrek 2 ... shi pauza... bifez obiectul shi trimit dar tot cu trimisul ramana k nimic, pauza, ioc, gol ... o sa vb emi...
Am incercat de 2 ori: o data pe numele meu, si cu toate trei obiectele bifate, o data pe numele sotiei, numai cu Shrek bifat.
A mers de ambele ori.... nu stiu ce sa zic.
Gaandalf
26 Aug 2004, 10:40
balega asta de browser OPERA era de vina ... din cauza lui nu mergea. ;)
grizzly
28 Aug 2004, 12:13
Gandalf, la faza aia, de vina e browser-ul. Incearca sa folosesti ENTER dupa ce completezi datele. (te pozitionezi pe un camp - de ex. Telefon si apesi ENTER).
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.