PDA

View Full Version : Descalificarea dintr-un anumit concurs

grizzly
19 Aug 2004, 18:27
:? Ma intereseaza care e criteriul dupa care esti descalificat din concurs. Este numele, e-mail-ul sau IP-ul ? :?

toni
20 Aug 2004, 15:24
localitatea.

herbert
20 Aug 2004, 15:39
... si culoarea ochilor, si marimea pixului...

Semaca
25 Aug 2004, 11:30
DA!!

Imi plac ipotezele lansate mai sus, dar sper ca emanuel sau daniel sa ne dea si varianta oficiala.

Eu si sotia mea trimitem raspunsurile de pe acelasi computer, si n-am castigat niciodata nimic.

Si ursu' din Brother Bear sau DVDul cu "Idiotii" chiar mi-ar fi prins bine!!

emanuel
25 Aug 2004, 15:33
numele

Gaandalf
26 Aug 2004, 07:17
Io' selectez obiectul dorit (shrek2 sau starsky & hutch) ... shi knd dau trimite ... nu se intampla nimic.
Am crezut ca e ceva temporar dar azi dimineatza am incercat iar shi acelashi lucru se intampla: NIMIC.

Semaca
26 Aug 2004, 08:59
Ca sa se-ntample ceva tre' sa bifezi unu' din cele doua posibile raspunsuri din stanga-sus.

Ai facut chestia asta?

Gaandalf
26 Aug 2004, 09:31
Ca sa se-ntample ceva tre' sa bifezi unu' din cele doua posibile raspunsuri din stanga-sus.

Ai facut chestia asta?
Lasa concursul ala ... io ma refer la concursurile alea cu shepci, tricouri, inviatztii ... dau Trimite shi PAUZA!
Incerc akum shi la casete/dvdz cu bifatu sa vad dk akolo merge ... shi da akolo mi-a mers ... dar aici (http://www.cinemagia.ro/contest.php?&hist=0) nu merge deloc.

Semaca
26 Aug 2004, 10:03
La mine a mers.... ai bifat casutele alea mici din stanga, langa care scrie obiect?

Gaandalf
26 Aug 2004, 10:09
La mine a mers.... ai bifat casutele alea mici din stanga, langa care scrie obiect?
Pai am vrut tricou cu Shrek 2 ... shi pauza... bifez obiectul shi trimit dar tot cu trimisul ramana k nimic, pauza, ioc, gol ... o sa vb emi...

Semaca
26 Aug 2004, 10:13
Am incercat de 2 ori: o data pe numele meu, si cu toate trei obiectele bifate, o data pe numele sotiei, numai cu Shrek bifat.

A mers de ambele ori.... nu stiu ce sa zic.

Gaandalf
26 Aug 2004, 10:40
balega asta de browser OPERA era de vina ... din cauza lui nu mergea. ;)

grizzly
28 Aug 2004, 12:13
Gandalf, la faza aia, de vina e browser-ul. Incearca sa folosesti ENTER dupa ce completezi datele. (te pozitionezi pe un camp - de ex. Telefon si apesi ENTER).