View Full Version : Alien Quadrilogy+E-boda=>probleme?
movieluver
18 Aug 2004, 23:21
Salutare! Mi-am cumparat acum cateva zile Alien Quadrilogy box-set, cu 9 DVD-uri, original. Le-am rulat pe player-ul meu E-boda 434 (care pana acum mi-a mers OK, mai ales la rularea DVD-urilor originale) si am fost destul de surprins sa observ ca, la anumite scene, timp de aproximativ o secunda, imaginea accelereaza usor inaintea sunetului, dupa care imediat isi revine. Se intampla in general la scene in care sunt obiecte sau personaje care se misca mai brusc in cadru. E totusi destul de suparator, si nu stiu daca e de la player, de la modul in care au fost scrise discurile, etc. La DVD-ROM-ul meu Pioneer merg perfect. Discurile nu au nici cea mai mica urma de zgarietura sau probleme de genul asta. Stie careva care ar putea fi cauza? I s-a mai intamplat cuiva asa ceva?
Gaandalf
19 Aug 2004, 08:15
Shi eu care ma gandeam sa imi iau E-boda asha la plesneala knd iau un salariu ... Uite k au aparut shi probleme. Nu shtiu oameni care sa se fi plans de E-Bod@ dar akuma shtiu pe cineva ... pe tine.
Shtitzi ca era shi dvd player-ul ala care cica ar fi avut codecui AVI instalate. Alta capcana pentru doritorii shi aspirantzii la E-Bod@ ... Cum se va schimba un codec la nu shtiu ce film. ... = PAUZA. Avetzi grija.
Parerea mea : mai bine dai un 15 mil shi stai linishtit cu Dolby Surround AKS.
movieluver
21 Aug 2004, 17:24
Ma rog, pana acum sincer sa fiu si eu as fi recomandat E-boda. Are o multime de facilitati si e printre putinele playere multizone de la noi. Am avut o singura problema majora cu el, mi s-a defectat la un moment dat si nu-mi mai citea DVD-R-uri si DVD-RW-uri, m-am dus cu playerul la ei si mi-au schimbat blocul optic. De atunci a mers perfect. Pana la Alien Quadrilogy. Cred ca e ceva in compresia Alien-urilor astora, pt ca am ripuit unul din ele pe HDD si l-am facut cu DVD Shrink-ul sa-l pot trage pe un RW, si a facut la fel pe E-boda. Deci nu e de la discuri, ci de la fisierele respective, probabil. Chestia e ca am probat DVD-urile pe un player german no-name, care nu mi s-a parut prea sofisticat, si au mers fara probleme. Si figura asta a aparut tocmai acum, cand eram hotarat sa cumpar noul E-boda DV-555X. :hmm:
Gaandalf
23 Aug 2004, 13:29
a word 4 the wise : don't buy!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.