PDA

View Full Version : ogto To Leave Cinemagia

ogto
12 Aug 2004, 19:06
Am ajuns la concluzia ca forumul asta s-a dus naibi si n-am ce sa mai fac aici. M-am plictisit de toti handicapati astia (Anume: iepurila, Gandalf, Ionutz si altii...) si de administratia asta haotica. Deci, bottom line, plec de pe forum. Pa.

P.S. Pentru taranii care o sa spuna ca l-am copiat pe Ambra Blu, sunteti idioti, topicul acesta e un omagiu.

P.P.S. Orice votati, eu tot plec.

MinRep
12 Aug 2004, 19:23
This is getting hella lame!

Peste tot, lumea se cearta, oamenii incep sa plece... Ce naiba se intampla aici?! :x Daca pleaca si calinul, m-am dus si eu... :lol:

Lady_Skar
12 Aug 2004, 19:31
incepe sa ma doara capul. :shock:

toni
12 Aug 2004, 19:49
Am .... M-am plictisit de toti handicapati astia .

"toti handicapati" e cu doi de i. revino dupa ce iei capacitatea.

te-am pupat pe portofel.

ogto
12 Aug 2004, 20:39
Am ajuns la concluzia ca forumul asta s-a dus naibi si n-am ce sa mai fac aici. M-am plictisit de toti handicapatii astia (Anume: iepurila, Gandalf, Ionutz si altii...) si de administratia asta haotica. Deci, bottom line, plec de pe forum. Pa.

'Acest post a fost scris in trecut si il modific in prezent. Vreau sa spun niste lucruri inainte sa plec DE TOT. Anume: Pt. Nightwane: Imi bag pula-n tine de muist, jegos, imputit. Pt. iepurila: Esti un cacat imputit distrus fara viata. Pt. Gandalf: Esti un retardat idiot. Pt: Ionutza: Esti un adolescent handicapat las, si o sugi. In rest, ceilalti merita o muie mica (ma refer la muisti cu care m-am certat). Adminisratia asta haotica (da emi, tu) o sa bage forumul asta im pamant, IT'S BULLSHIT!! In rest: LA REVEDERE!

P.S. POWER TO AMBRA BLU, HAIL HIM.'

P.S. Pentru taranii care o sa spuna ca l-am copiat pe Ambra Blu, sunteti idioti, topicul acesta e un omagiu.

BeNnY
12 Aug 2004, 20:50
Am .... M-am plictisit de toti handicapati astia .

"toti handicapati" e cu doi de i. revino dupa ce iei capacitatea.

te-am pupat pe portofel.

Partea trista e ca nu se mai da capacitate ci altceva pentru ca Ministeru' s-a hotarat sa faca teste pe noi.

Ionutz55
12 Aug 2004, 20:50
din partea mea potzi sa pleci, dute sanatos

iepurilah
12 Aug 2004, 23:30
ogto, ia calul meu si du-te!

PS: vad ca are 3 voturi sa ramana....in afara de el si probabil benny, cine o mai fi vrut sa ramana asta?

KORBEN
12 Aug 2004, 23:55
ce quoi ce bordel de merde/???

herbert
13 Aug 2004, 00:16
m-a sensibilizat topicu', vreau sa sar in ajutor, da' nu stiu nimic despre ogto... ramai frate, nu ceda, ca le faci pe plac "dusmanilor", care de fapt iti sunt prieteni, n-au curajul s-o recunoasca, pen'ka te tachineaza din dragoste... oricum vei ramane in inimile si mintile noastre cinefile.

Gaandalf
13 Aug 2004, 07:09
m-a sensibilizat topicu', vreau sa sar in ajutor, da' nu stiu nimic despre ogto... ramai frate, nu ceda, ca le faci pe plac "dusmanilor", care de fapt iti sunt prieteni, n-au curajul s-o recunoasca, pen'ka te tachineaza din dragoste... oricum vei ramane in inimile si mintile noastre cinefile.
:lol: nice herbert ... me liked dat! :lol:

Jay
13 Aug 2004, 14:27
Eu am votat sa nu pleci... pentru oricat te f.. astia al acap tu nu trebuie sa le dai satisfactie...Sau mai bine zis ... Vorba lui Herbert(a carui fan sunt, mai nou) ei te tachineaza din dragoste...
De fapt de ce sa pleci?

Demona
13 Aug 2004, 22:10
Bey ogto, sa te tai la vene! Tzi-am votat plecarea(nu ca vreau sa pleci - oricum decizia e a ta), dar e destula de cretina faza cu "open a new subject for this shit"...!!! Remainds me of somebody stupid, and I don't think you're stupid... Why you wanna be like that? Dude, wake the fuck up! :x

iepurilah
13 Aug 2004, 22:14
ogto...trebuia sa mai bagi o varianta in poll, ca sa am si eu ce vota:"Who the fuck cares?"

Petunia
13 Aug 2004, 23:19
nu il cunosc pe ogto si din pacate nu vreau.e chiar stupida deschiderea unui topic pentru ca vrei sa pleci.se pare ca unii oameni sunt avizi de atentie.deveniti staruri daca vreti atentie,mergeti la big brother,dar nu faceti subiecte imbecile aici.

Sm�agol-Gollum
14 Aug 2004, 00:01
.se pare ca unii oameni sunt avizi de atentie.deveniti staruri daca vreti atentie,mergeti la big brother,dar nu faceti subiecte imbecile aici.

mi-ai luat vorbele din gura!!
daca tot esti asa de hotarat sa pleci, dc ai mai facut un topic in care sa iti anunti plecarea? :huh:

WraIth
14 Aug 2004, 20:25
f***ing laim

notorious
14 Aug 2004, 21:06
zau daca stiu cand DRAQ a fost ogto atat de mare si important pt cinemagia incat sa se apuce sa stoarca lacrimi de la restu' ca ar pleca...

KORBEN, nici eu n-as fi putut s-o spun mai bine!

Nightwane
14 Aug 2004, 22:26
[b]zau daca stiu cand DRAQ a fost ogto atat de mare si important pt cinemagia incat sa se apuce sa stoarca lacrimi de la restu' ca ar pleca...

nu e el oxigenul si muza noastra?

:hmm: :hmm: :hmm:

TLD
15 Aug 2004, 17:01

Aha.. Atunci pa si bafta in continuare in jocu numit viata... Nu ii inteleg pe cei care pleaca de pe forum si anunta plecarea lor... De parca am fi mai apropiati ca niste frati pe aici...

P.S: De pe acum anunt deschiderea toapicelor : "A venit armata si n-am bani sa-mi iau un laptop ca sa intru pe forum de acolo"; "A cazut curentul scriu de la o sala de net si mi se consuma ultimi bani"...

Ionutz55
15 Aug 2004, 18:30
o decizie foarte buna luata de ogto, asa am scapat de un figurant
PS_Ogto daca citesti asta cred ca vei fi foarte furios si chiar ma bucur :lol:

Jay
15 Aug 2004, 20:45
Mda... let's just say that the message was abducted... asta petnru cunoscatori... ;)

BeNnY
15 Aug 2004, 22:13
o decizie foarte buna luata de ogto, asa am scapat de un figurant
PS_Ogto daca citesti asta cred ca vei fi foarte furios si chiar ma bucur :lol:

Bai, tu esti retardat? (e o intrebare simpla)

BeNnY
15 Aug 2004, 23:25
Ionutza eu nu vorbesc cu pasarici care se-ascund. Sobolanule.

PaS: Zbori pasarico!

Ionutz55
15 Aug 2004, 23:25
Vad ca iarasi te bagi in seama ca un *****, adica iar te bagi pt altzi
Io unul nu sunt retardat, dar tu esti?

BeNnY
15 Aug 2004, 23:27
Ca o ultima dorinta a unui muribund am fost rugat sa dau citat la chestia asta.

Am ajuns la concluzia ca forumul asta s-a dus naibi si n-am ce sa mai fac aici. M-am plictisit de toti handicapatii astia (Anume: iepurila, Gandalf, Ionutz si altii...) si de administratia asta haotica. Deci, bottom line, plec de pe forum. Pa.

'Acest post a fost scris in trecut si il modific in prezent. Vreau sa spun niste lucruri inainte sa plec DE TOT. Anume: Pt. Nightwane: Imi bag p***-n tine de muist, jegos, imputit. Pt. iepurila: Esti un c**** imputit distrus fara viata. Pt. Gandalf: Esti un retardat idiot. Pt: Ionutza: Esti un adolescent handicapat las, si o sugi. In rest, ceilalti merita o m*** mica (ma refer la muisti cu care m-am certat). Adminisratia asta haotica (da emi, tu) o sa bage forumul asta im pamant, IT'S BULLSHIT!! In rest: LA REVEDERE!

Nightwane
15 Aug 2004, 23:33
bla bla bla yadda yadda yadda... usless crap...

pathetic!

Ionutz55
15 Aug 2004, 23:53
Da, eu unul cer ca tu sa fi banat, deoarce postezi mesaje obscene pe acest forum, daca vroia putea sa il posteze chiar retardatul de ogto, cel cu urechi de elefant, dar cred ca il stii :lol:

'Acest post a fost scris in trecut si il modific in prezent. Vreau sa spun niste lucruri inainte sa plec DE TOT. Anume: Pt. Nightwane: Imi bag p***-n tine de muist, jegos, imputit. Pt. iepurila: Esti un c**** imputit distrus fara viata. Pt. Gandalf: Esti un retardat idiot. Pt: Ionutza: Esti un adolescent handicapat las, si o sugi. In rest, ceilalti merita o m*** mica (ma refer la muisti cu care m-am certat). Adminisratia asta haotica (da emi, tu) o sa bage forumul asta im pamant, IT'S BULLSHIT!! In rest: LA REVEDERE!

ASta ca sa vada si emanuel in caz ca vei sterge mesajul :)

Nightwane
16 Aug 2004, 00:15
oh the little dwarf is angry..oh that's too bad..maybe they're going to kick him out of that kindergarten for kids with special needs... ;)

daniel
16 Aug 2004, 09:07
Revenit dupa o binemeritata vacanta, inchid acest subiect generator de flame-uri. Daca mai intentioneaza cineva sa-si trambiteze plecarea, il rog insistent sa n-o faca. Un click mai putin pentru mine, pe butonul de "Stergere subiect".