PDA

View Full Version : Jackie Brown si QT

BeNnY
10 Aug 2004, 12:15
In sfarsit l-am vazut si eu si pot spune ca e singurul film de 2h40min la care nu m-am plictisit... Stiu ca multa lume spune ca asta ar fi cel mai prost film al lui QT insa nu mi s-a parut deloc asa ci doar ca stilul lui QT a fost un pic "diminuat" ca sa spun asa pentru ca a folosit mai multi "actori celebrii".

P.S. Am vazut ca nu e nici un topic "Quentin Tarantino" in toata categoria Iconoclast... Ar trebui sa fie

ogto
10 Aug 2004, 19:30
P.S. Am vazut ca nu e nici un topic "Quentin Tarantino" in toata categoria Iconoclast... Ar trebui sa fie

Here Here! Ca tot a fost un articol cu el la Iconoclast intr-un nr. anterior...

Jay
10 Aug 2004, 19:41
Stiu ca multa lume spune ca asta ar fi cel mai prost film al lui QT
Eu am auzit ca asta ar fi filmul sau de maturizare....

Gaandalf
11 Aug 2004, 07:05
Filmul este excelent dar nu multzi au stomacul necesar de a-l "procesa." pity! :(

Ambra Blu
11 Aug 2004, 21:43
Jackie Brown e cel mai prost film al lui Tarantino, secondat de Kill Bill 2.

herbert
11 Aug 2004, 22:39
prost Jackie Brown, mai prost Kill Bill. delir mediocru camuflat al lui Tarantino pe care unii din fanii sai nu-l observa. cultura se face cu "burta pe carte", nu "frunzarind" casetele video.

Ambra Blu
11 Aug 2004, 22:43
prost Jackie Brown, mai prost Kill Bill. delir mediocru camuflat al lui Tarantino pe care unii din fanii sai nu-l observa. cultura se face cu "burta pe carte", nu "frunzarind" casetele video.

exista cultura mainstream si exista subculturi si contraculturi; exista subsoluri si exista etaje. credeam ca stie asta un critic literar pasionat de echipa de fotbal a greciei si care calca from time to time in dilema veche.

BeNnY
11 Aug 2004, 22:44
Jackie Brown e cel mai prost film al lui Tarantino, secondat de Kill Bill 2.

De ce nu ti-a placut Jackie Brown?

Ambra Blu
11 Aug 2004, 22:56
o ecranizare dupa rum punch - pe care l-am rasfoit - in care accentul este pus mult pe policier; in care sammy jackson este doar intempestiv si tensionat, nu insa la fel de profund ca in pf; unde de niro apare ceva mai mult ca un cameo; filmul nu sare d eun film politist de duzina, cu poleiala de black film.

BeNnY
11 Aug 2004, 23:03
Ok

herbert
11 Aug 2004, 23:13
exista cultura mainstream si exista subculturi si contraculturi; exista subsoluri si exista etaje. credeam ca stie asta un critic literar pasionat de echipa de fotbal a greciei si care calca from time to time in dilema veche.
stiu etaje, case si chiar platforme... nu era cazul.
nu e nimic adevarat din ce brodezi tu aici. sa-mi placa Grecia? pai asta inseamna ca nu-mi pare rau pentru timpul pierdut privind fotbalul si - mai trist - sa nu fi inteles nimic.
critic literar? nu. e o confuzie... celor f. curiosi le ofer detalii precise. dar e mai bine asa.

Ambra Blu
11 Aug 2004, 23:18
stiu etaje, case si chiar platforme... nu era cazul.
nu e nimic adevarat din ce brodezi tu aici. sa-mi placa Grecia? pai asta inseamna ca nu-mi pare rau pentru timpul pierdut privind fotbalul si - mai trist - sa nu fi inteles nimic.
critic literar? nu. e o confuzie... celor f. curiosi le ofer detalii precise. dar e mai bine asa.

cine zicea ceva de tine?

herbert
11 Aug 2004, 23:28
aha, trebuia sa stiu ca atunci cand esti citat se vorbeste de fapt despre altcineva...
ramane macar adevaru' ca ultimii doi Tarantino e prost...

Ambra Blu
11 Aug 2004, 23:28
aha, trebuia sa stiu ca atunci cand esti citat se vorbeste de fapt despre altcineva...
ramane macar adevaru' ca ultimii doi Tarantino e prost...

ultimul tarantino, al doilea. primul e foarte bun.

herbert
11 Aug 2004, 23:38
primu', care-l precede pe-al doilea :D, mi s-a parut la fel de bicisnic...

Ambra Blu
11 Aug 2004, 23:44
nu, este taios, nu bici-snic.

nortis
12 Aug 2004, 00:48
Da. JB este un film prost pentru standardele pe care si le/a ridicat QT cand a facut PF. Pe mine m/a surprins in mod neplacut. Ma asteptam la mai mult. L/am si vazut de trei ori, cu rabdare... Cred ca poate impresiona persoanele care nu au vazut PF sau Reservoir Dogs.

Gaandalf
12 Aug 2004, 07:43
Da. JB este un film prost pentru standardele pe care si le/a ridicat QT cand a facut PF. Pe mine m/a surprins in mod neplacut. Ma asteptam la mai mult. L/am si vazut de trei ori, cu rabdare... Cred ca poate impresiona persoanele care nu au vazut PF sau Reservoir Dogs.
JB nu se ridica la inaltzimea lui Reservoir Dogs sau Pulp Fiction, dar nici "prost" nu potzi sa spui ca este. Nu mi se pare deloc prost. O prostie este sa il compari cu PF. JB has QT style written all over it. FYI: QT nu da nici 2 bani ca nu a prins filmul bine la public. Io cred ca lui i-a placut ce a facut. Cui nu i-ar place ?

MinRep
12 Aug 2004, 09:30
Cred ca poate impresiona persoanele care nu au vazut PF sau Reservoir Dogs.
Cam asa ceva vroiam sa spun si eu...

Oricum, "Jackie Brown" nu este CHIAR un film prost, dar mie mi se pare cam pointless... Probabil Tarantino l-a facut numai pentru ca era "indragostit" de Pam Grier, Robert Forster si "Rum Punch". Probabil alte motive au fost aparitiile care se doreau "piperate" a unor tipi si tipe ca DeNiro, Jackson, Fonda, Keaton sau Tucker, in roluri mai mult sau ma putin importante.

Pe undeva, povestea e frumoasa, dar nu satisfacatoare. Am vazut filmul acum 2-3 ani, in ianuarie l-au mai dat la TV dar n-am rezistat sa ma uit la el decat pe secvente, de multe dintre ele neamintindu-mi decat vag... Poate e prea lung, ce stiu eu?...

Un lucru e sigur: "Jackie Brown" este cel mai slab Tarantino. Nu cred ca pe "KB 2" l-as baga in aceeasi oala (desi...), dar "KB 1" e destul de tare...

Ambra Blu
12 Aug 2004, 10:59
Cui i-ar placea un film de serie B, facut de un regizor care a jucat de obicei in Serie A? Oamenilor de serie B sau celor care cred ca este suficient ca un film sa fie facut de Tarantino pentru a fi un film bun. No way. A se prefera seriale politiste ca NYPD Blue sau Life on the Crime Street (excelent). Jackie Brown nu urca mai sus de un film politist obisnuit.

KORBEN
12 Aug 2004, 23:20
ca sa taiem papagalu`n patru, jb (yum, on the rocks) nu e un film prost, ci un film dezamagitor
mult mai scurt si putin mai bicisnic (!!) ar fi sot chiar digerabil

Mala Portugal
13 Aug 2004, 00:09
Jackie Brown e singurul personaj uman al lui Tarantino . Si'n plus e feelingul ala de soap-opera combinat cu cel de film de actiune de categoria b care in final nu-i nici una nici alta...e Tarantino , in nici un caz prost

herbert
13 Aug 2004, 00:25
Jackie Brown e singurul personaj uman al lui Tarantino . Si'n plus e feelingul ala de soap-opera combinat cu cel de film de actiune de categoria b care in final nu-i nici una nici alta...e Tarantino , in nici un caz prost
da, e Tarantino, dar e prooost!

BeNnY
13 Aug 2004, 02:25

Poate e prost pentru nivelul lui Tarantino.

Gaandalf
13 Aug 2004, 07:18
Poate e prost pentru nivelul lui Tarantino.
Sau poate ca Mala Portugal a pus punctul pe "i" cuum n-a mai pus nimeni pana akuma. I so totally agree with her! 110%.

Off topic: nu prea am citit eu ce s-a scris pe forum la TIFF knd au fost aleshi cei care sa mearga la festival drept juriu. Mala chiar shtie ce zice (in cazul asta scrie pe forum). I finally understand.

Blanche
13 Aug 2004, 14:32
Mie nu prea imi place QT.
Nu vreau sa spun ca JB e cel mai bun film al lui, dar Jackie Brown e singurul lui film care mi-a placut :)
Avea dreptate Mala, probabil ca e cel mai uman.

BeNnY
13 Aug 2004, 17:48
Mie nu prea imi place QT.
Nu vreau sa spun ca JB e cel mai bun film al lui, dar Jackie Brown e singurul lui film care mi-a placut :)
Avea dreptate Mala, probabil ca e cel mai uman.

Mi se pare normal sa-ti placa cel mai mult JB al lui QT daca nu-ti place de el pentru ca JB este cel mai ne-QT film al lui

Jay
23 Aug 2004, 01:29
i like this couple.... sofia si QT