Log in

View Full Version : Fara postere romanesti???????

addicted
09 Aug 2004, 16:05
De ce nu putem gasi la Cinemagia postere in limba romana ale filmelor? Imaginile pentru fiecare film sunt in engleza, am observat de curand ca parca la filmul Monstru era posterul in limba romana, in schimb la restu nu putem gasi decat varianta engleza. Si posterele in romana ar fi foarte folositoare... e chiar atat de greu sa scanezi un poster de la un film, asa cum apare el la intrarea in cinematograf, in varianta romaneasca?

iepurilah
09 Aug 2004, 23:51
e chiar atat de greu sa scanezi un poster de la un film, asa cum apare el la intrarea in cinematograf, in varianta romaneasca?

Efort inutil!

BeNnY
10 Aug 2004, 01:11
posterele in romana ar fi foarte folositoare..

Si anume? Eu nu le gasesc decat un singur folos si anume ... *auto-cenzura* :oops:

emanuel
10 Aug 2004, 08:47
De ce nu putem gasi la Cinemagia postere in limba romana ale filmelor? Imaginile pentru fiecare film sunt in engleza, am observat de curand ca parca la filmul Monstru era posterul in limba romana, in schimb la restu nu putem gasi decat varianta engleza. Si posterele in romana ar fi foarte folositoare... e chiar atat de greu sa scanezi un poster de la un film, asa cum apare el la intrarea in cinematograf, in varianta romaneasca?

Dintr-un singur motiv: cele romanesti ies de cele mai mult ori mult mai proaste decat originalul, astfel incat am luat decizia sa se afiseze doar cele internationale, care arata mult mai bine.
La unele filme, se pot gasi la pagina filmului - imagini ambele variante de afis (si cele romanesti, si cele originale).

BeNnY
10 Aug 2004, 12:02
[quote=addicted]
Dintr-un singur motiv: cele romanesti ies de cele mai mult ori mult mai proaste decat originalul

A, da, bine ca mi-ai amintit! La Cat in the Hat si la multe altele scrisul era pus cu WordArt ... Asa ca ce naiba, daca nu sunt in stare sa le faca ca lumea sa nu le mai faca.