PDA

View Full Version : revista cinemagia

dannyg
08 Aug 2004, 19:45
Salut!
Ma numesc Daniel si sunt din Bacau. Am si eu o singura intrebare. De ce revista Cinemagia nu se gaseste la nici un cinematograf din Bacau? Nu ca ar fi foarte multe (2). M-as bucura daca as gasi revista si in reteaua de distributie a ziarelor si revistelor (contra cost bineinteles). Mentionez ca sunt un fan al disparutei reviste ProCinema. NU SE POATE CA PE PIATA ROMANEASCA SA EXISTE O REVISTA DE CINEMA ACCESIBILA PUBLICULUI????
Tinem legatura!

Gaandalf
09 Aug 2004, 07:40
o mica sugestie ca shi-asha suntem la topicul care incurajeaza sugestii: se poate articole mai multe ?

nightsorrow
25 Sep 2004, 11:35
Tot o sugestie:Sa se dea calificative filmelor ce apar in revista...findca n as vrea sa merg la toate filmele ce apar si sa fiu dezamagit...pentru voi toate filmele sunt la fel de bune ?

BeNnY
25 Sep 2004, 17:16
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?p=70301&hist=0#70301

jona
02 Oct 2004, 20:10
De unde pot face rost de ultimele nr din revista? Ca de cateva luni bunicele n-am mai gasit nimic. Cinematografele nu prea mai dau semne bune. Help! :((

oana_radu
20 Oct 2004, 10:42
am citit cu in ultimul numar al revistei cinemagia
un articol despre un film frantuzesc inspirat de piesa de teatru "PORUMBELUL" :sick: de A.P. Cehov.
poate "Pescarusul"...e alta pasare,iar diferenta dintre un porumbel si un pescarus mi se pare evidenta...

Bogie
20 Oct 2004, 10:55
pentru voi toate filmele sunt la fel de bune ?

Evident! E o revista scoasa pentru a promova filmele, indiferent de valoarea lor. Cele mai multe articole sint ilizibile...doar cateva merita citite (ce imi vine acum in minte sint articolele lui Ambra Blu despre NBK si Wild at heart..sper sa nu ma insel)

K's
20 Oct 2004, 12:08
L-ai uitat pe cel despre 21 Grams- my fav. ;)

TLD
20 Oct 2004, 20:03
Pt cei care nu gasesc revista in orasul lor.. singura sansa ar fi sa rugati pe cineva de pe forum sa vi le trimita.. Alta solutie nu vad...

M0n0
30 Oct 2004, 21:26
Alta solutie ar fi sa le dld de pe site...

notorious
03 Nov 2004, 21:31
ultimul nr din cinemagia l-am luat dupa ce-am iesit de la 'the bourne identity'. in afara de articolul semnat de ambra blu (desi mi s-a parut putin cam ratacit la 'fight club'), este pur si simplu o revista de reclama cinematografica, inadmisibil de non-critica. la fel ca B-24-FUN. noroc ca e sponsorizata si apare gratis, ca altfel ma indoiesc ca ar cumpara-o careva.

am citit revista in tren, in sageata, in timp ce dadeam o raita pe-acasa. altfel, nu stiu daca aveam rabdare sa stau s-o 'anal-izez'...

PoliFanAthic
03 Nov 2004, 23:24
Mai apare, sa zicem, in Timisoara?

KORBEN
04 Nov 2004, 00:38
am citit cu in ultimul numar al revistei cinemagia
un articol despre un film frantuzesc inspirat de piesa de teatru "PORUMBELUL" :sick: de A.P. Cehov.
poate "Pescarusul"...e alta pasare,iar diferenta dintre un porumbel si un pescarus mi se pare evidenta...
:D :D :D
:shock: :shock: :shock:
:w00t: :w00t: :w00t: :w00t:

notorious
10 Nov 2004, 10:11
dar ce pretentii sa mai avem de la o revista care da 'man on fire' printre cele mai bune filme ale anului ???!! :sick: :((

nume
12 Nov 2004, 03:37
Cuprinsul revistei online este identic cu cel al cinemagiei din cinematografe?

Mala Portugal
12 Nov 2004, 10:10
Da, revista din cinemauri e tot aia pe care o poti downloada de pe prima pagina

nume
12 Nov 2004, 14:11
Multumesc.

KORBEN
01 Dec 2004, 20:45
artoclu dsp incredibilii mise pare sun jeg de jeg
istoria pixar CHIAR NU MA INTERESEAZA
si oricum nu are ce cauta in juam de articol.......
:sick:

K's
02 Dec 2004, 09:04
Si te mira? Exceptind iconoclastu, toate articolele sint lungi istorii (inutile) ori ce s-a intimplat pe, linga si sub platoul de filmare. Jeturi de slobos.
Plus ca la staruri sint insiruiri de filme, intre cuvinte-cliseu. Si interviurile sint luate din revista semestriala a liceului.

Still: de ce nu mai scrie ALS? Sa fie doua articole worth reading.

nume
02 Dec 2004, 12:36
Unde e sectiunea asta "iconoclast", ca mi s-a aburit monitoru' navigand in cele 40 si ceva de pagini si tot n-am gasit. Revista mi se pare maculatura, un fel de gazeta de perete cu ce s-a mai intamplat prin lumea filmului. Regret Pro Cinema-ul :((

capitain
02 Dec 2004, 21:14
mi se pare ok formatul revistei de acum, avand in vedere ca e gratis!
insa, ca o persoana cinefila (ca sa nu ma auto-proclam peroana cineasta) - simt nevoia de mai multe informatii despre cinema, in general - nu 90% box office - adica mi-ar placea foarte mult sa pot cumpara o revista lunara de specialitate, groasa, plina de informatii, imagini...va mai amintiti almanahurile Cinema? nu mai sunt actuale, dar tot imi place sa mai rasfoiesc cateva dintre ele - putinele pe care l-am luat de la anticariate. in ele scriau toti criticii din perioada respectiva, critici de care noi nu ducem lipsa!
lansez un apel catre toti cei care apreciaza revista cinemagia, catre cei care respira film: sa facem o revista complexa de cinema! meritam!

keyzer soze
02 Dec 2004, 21:52
mi se pare ok formatul revistei de acum, avand in vedere ca e gratis!
insa, ca o persoana cinefila (ca sa nu ma auto-proclam peroana cineasta) - simt nevoia de mai multe informatii despre cinema, in general - nu 90% box office - adica mi-ar placea foarte mult sa pot cumpara o revista lunara de specialitate, groasa, plina de informatii, imagini...va mai amintiti almanahurile Cinema? nu mai sunt actuale, dar tot imi place sa mai rasfoiesc cateva dintre ele - putinele pe care l-am luat de la anticariate. in ele scriau toti criticii din perioada respectiva, critici de care noi nu ducem lipsa!
lansez un apel catre toti cei care apreciaza revista cinemagia, catre cei care respira film: sa facem o revista complexa de cinema! meritam!

frumoasa intiativa, dar perdanta din start...
cate reviste de arta avem? 1. adik 'Idea' (sustinuta fanatic si impotriva pietii de admirabilii baieti din cluj), pen ca 'artelier' a falimentat dupa cateva numere...
si cate reviste de arhitectura? 2. 'arhitectura' si 'arhitext design', ambele cu grave carente de distributie si cu retururi jenante (mai sunt si alte maculaturi, cam de calitatea Cinemagiei, ca sa aveti un termen de comparatie nefericit)
sau de fotografie???...
Romanul e un mitocan caruia i se rupe de cultura, asta-i adevarul. Poti sa-idai si moca o revista, ca tot nu o citeste, d'apai sa-i mai ceri si bani...
Cred ca singura modalitate viabila (si cat de cat profitabila) de a pune pe picioare o revista de cinema ar fi www-ul! Dar cu articole originale, in exclusivitate, nu ca pe liternet...

nume
02 Dec 2004, 22:36
@ captain , ai dreptate , stii si eu le am si le recitesc cu placere. Lasand la o parte dedicatiile de la inceput si pupincurismul adus ca viu omagiu, oamenii aia chiar stiau sa scrie. Cu timpul insa, dupa '80, devenisera maculatura pt. simplul motiv ca nu mai aveau despre ce sa vorbeasca. In nebunia lui furibunda de a achita datoria externa, ceausescu a taiat fondurile pt. import de film , ramanand doar importurile din tarile "pretene"(schimburi culturale - troc).
Keizer are dreptate , nu mai vrea nimeni azi sa dea 50.000 pe o revista de cinema serioasa , iar cine vrea e aici. :)
Eu continui sa regret Procinema.

keyzer soze
03 Dec 2004, 07:21
50.000? esti optimist... eu cred ca fara 100 nu se poate (decat, sa zicem, cu ceva de genul 75% advertising si pupincurism)
consider in continuare ca varianta cu web-ul e mult mai profitabila!
si vedeti ca discutiile s-au mutat la 'cinematografia romaneasca'

Ambra Blu
04 Dec 2004, 12:11
Unde e sectiunea asta "iconoclast", ca mi s-a aburit monitoru' navigand in cele 40 si ceva de pagini si tot n-am gasit.

Dai www.cinemagia.ro/revista
In ultimul numar, de exemplu, vei gasi un text care se numeste Corpus Texti; acolo vei gasi analizat un film regizat de Peter Greenaway, pe nume 'The Pillow Book'. Legat de continutul revistei, el se va schimba incet, dar sigur. Si va aparea pe hirtie, (nu in format pdf. cum scrie un habarnist) si .pdf

notorious
07 Dec 2004, 09:29
Legat de continutul revistei, el se va schimba incet, dar sigur.

convinge-ma, ambra ! de aproape un an de zile aceasta revista se zbate in baltoaca impotentei...

sa vedem, de fapt... ce vrem noi (in afara de niste box-office-uri bine trantite in mijlocul revistei, pisalogeala inutila, declaratii si 'behind the camera' pe care le pot citi de pe imdb), de fapt ? vrem o ierarhizare a filmelor. si sa tinem minte ca emanuel (care, daca va continua tot asa de 'bine', o sa ajungem sa maturam pardoseala cu revista dumnealui) nu pune pret pe citica (ceva gen: daca esti cinefil impatimit, critica ti-o faci singur). fara sa stie ca pt cinefil, critica de film este vitala...

ALS oricum n-o sa scrie in pliantul asta informativ nici daca ar fi abordat de insusi emanuel... poate gorzo...

de altfel, problema criticii poate fi usor rezolvata (intr-un stil simplist, fireste): ar putea fi inserate pasaje de pe forum, scrise de 'cinefilii impatimiti'...

keyzer soze
07 Dec 2004, 14:03
pasaje de pe forum? :lol:

nume
07 Dec 2004, 14:40
Nu cred ca ideea cu paseje de forum e relevanta...
In alta ordine , premisa ca se va tine cont de sugestiile noastre in alcatuirea noului format al revistei pica din start. Ce dracu vorbiti de democratie deja si nu e bine. Nu se tine cont de ideile si propunerile forumistilor nici pe forum ce sa mai vorbim de ....

KORBEN
07 Dec 2004, 22:48
Nu se tine cont de ideile si propunerile forumistilor nici pe forum ce sa mai vorbim de ....
amin
in alta ordine de idei
cele 2 interviuri ale alexandrei nu mai stiu cum dinamizeaza putin revista
inca nu le-am citit, m-am uitat peste ele in diagonala

emanuel
08 Dec 2004, 16:12
Revista CineMagia se va schimba foarte mult in urmatoarele luni.
Si asta raspunzand si parerilor de aici.
Va multumim.

notorious
08 Dec 2004, 16:51
dar cum, emanuel, cum ?! esti asa de evaziv... mai degraba ne faci curiosi spunandu-ne exact ce v-ati propus...

BeNnY
11 Dec 2004, 17:42
Wow

Revista din decembrie cred ca e una din cele mai proaste din cele care le-am vazut pana acum. Ce dracu? Asta e asa, bataie de joc.

De exemplu: articolul despre George Clooney este COPIAT CUVANT CU CUVANT DE PE IMDB!!! Da-o dracu de treaba

"Born in Lexington, Kentucky, as son of Nick Clooney, a TV newscaster of many years who hosted a talk show at Cincinnati and often invited George into the studios already at the age of 5. Avoiding competition with his father, he quit his job as broadcast journalist after a short time.

Studied a few years at Northern Kentucky University. Failed to join the Cincinnati Reds baseball team. He came to acting, when his cousin got him a small part in a feature film. After that he moved to L.A. in 1982 and tried a whole year to get a role while he slept in a friend's closet. His first movie, together with Charlie Sheen stayed unreleased, but got him the producers' attention for later contracts."

Si culmea e ca partea asta era cea mai ok, dupa aia am citit despre toate filmele care le-a facut el si nici ca puteam sa citesc ceva mai de cacat. Super aiurea. Si bine ca dati 2 pagini la articolele astea copy/paste de tot rahatul si inghesuiti iconoclastul pe o pagina ca sa faceti reclama la pula mea... Iconoclastul care e singura chestie autentica din revista aia. (si interviurile Alexandrei care impreuna cu Iconoclastul sunt singurele chestii care fac revista sa nu te stergi la cur cu ea)

Domnul Tom Zoerner stie ca-i luati textele si le bagati in revistele voastre? Daca nu, trebuie instiintat.

Concluzie: :sick:

PS De ce naiba e semnat articolul Emanuel Lazarescu?

ogto
11 Dec 2004, 18:19
Mi se pare ca revista a devenit mai subtire, nu fizic, ci din punct de vedere a continutului.

E putin scris, si nu pot spune ca prin stil se compenseaza cantitatea. Deci, No Style And No Substance. as aprecia o atitudine fata de film, nu neparat sa spui ca e bun sau prost, dar note ironice, stilizare, totusi, parca in revista sunt anunturi matrimoniale... cam asta e tonul.

DORESC F. MULT sa se bage la iconoclast GALBEN ca fiind culoarea oficiala si constanta. bagati galben si lasati asa ca galben e cluoare perfect pt. acea sectiune.

In rest, nimic. sincer, revista a ajuns la mediocritate.

Mai adaug ca unele pagini sunt atat de goale incat am eu loc sa lipesc poze de pe net, do smth!

BeNnY
12 Dec 2004, 13:05
A, da, si mai aveti curajul sa scrieti "Reproducerea oricarui material din aceasta publicatie este interzisa fara acordul Concept Design SRL"...
Nu va e asa un pic nu stiu cum?

keyzer soze
12 Dec 2004, 13:56
bai Benny bai, dar perspicace mai esti... macar daca ar sti sa copie de la niste critici de valoare, nu de pe paginile de trivia de pe imdb
unul dintre cele mai slabe numere, asta si pentru ca singurele materiale originale (desi am unele indoieli si aici) sunt scrise cu picioarele. ba nu, cu piciorul :sick:

BeNnY
12 Dec 2004, 14:14
Nici articolul lui Ambra Blu n-a fost printre cele mai bune ale lui (in sensul asta cel mai mult mi-a placut cel despre Passion of the Christ din nr. 4 si caterinca despre Van Helsing - tot acolo) dar printre cacaturile copy/paste imdb din revista mi s-a parut net superior. Si nici interviul Alexandrei n-a fost rau

notorious
12 Dec 2004, 17:27
In rest, nimic. sincer, revista a ajuns la mediocritate.

dar ce, a fost vreodata peste medie ?...

ogto
12 Dec 2004, 17:32
Da. Este orecum peste celelate reviste, dar cu putin. Primele numere au fost bune, adica muncite calumea.

Adaug: Sunt sigur ca pe net se pot gasi fundale de pus in revista. Adica, in dreapta aveti afisul filmului, mare frumos, animat, cu detali in spate, iar in stanga bagati in fundal o culoare care "se imbina" (ca altfel nu pot spune) cu posterul filmului. Arat de kkt. Gasiti pe net fundalul corespunzator ca sa arate frumos :sleep: Dar necesita putintica munca... Nush daca se poate :sleep:

Ambra Blu
13 Dec 2004, 12:43
pt Benny & ogto:

1. si eu vreau ca iconoclastul sa imi apara pe galben, si nu dat la granitele revistei, pe teritoriul periculos al advertorialelor si al altor reclame.
2. si mie primele doua numere mi s-au parut mai bune.
3. or sa scrie si alti tipi in revista, stilul & continutul se va diversifica.
4. ken park am ales sa sa il scriu intr-un stil mai colocvial/ cu glumite, pentru ca daca o ard gen: est domus in terris clara quae voce resonat, cu exceptia uneia nu mai ma intelege nimeni.
5. grafic, categoric, mult mai bine ar trebui sa arate, cu fundaluri, etc.
pt staff-ul cinemagia: baieti, lasati illustrator-ul deoparte, photoshopt cs face minuni. va dau eu plug ins ;)

BeNnY
13 Dec 2004, 12:47
Si cred ar fi o idee buna sa scrie si Korben la revista (daca vrea si el) ca mie mi-a placut mult ce a scris atunci cu TIFF-u

emanuel
13 Dec 2004, 13:00
Am retinut sfaturile.
Multumim.

ogto
13 Dec 2004, 13:01
Ambra Blu spune foarte bine ce spune.

Moderatori si Admini, ati spus ca o sa faceti revista dupa ce scrie aici. Aveti ce face si acum La Munca Tovarasi! (desi, tre. sa munciti pt. asta :o, CAN YOU HANDLE IT?!?!)

Astept cu nerabdare nr. urmatoare sa vad daca s-au facut modificari. Succes...

emanuel
13 Dec 2004, 13:56
PS De ce naiba e semnat articolul Emanuel Lazarescu?

Pentru ca Emanuel Lazarescu a scris acel articol!
Acelea sunt date biografice, si sunt pentru publicul larg.
De unde vroiai sa scriu? Am copilarit eu cu Clooney?
Sau trebuia sa inventez?
Articolul este scris de mine, pe baza informatiilor de pe imdb! Nicidecum nu este copiat cuvant cu cuvant de pe imdb. Te rog nu mai deforma adevarul.

ogto
13 Dec 2004, 18:27
Inca o chestie de revista:

Defectul asta a existat de la primul numar si m-a FRUSTRAT.

La unele articole, o pagina e cu scris, frumos si simplu, iar CELALTA pagina e cu o reclama MARE si urata. E atat de enervant sa vezi un articol langa o reclama amre si urata.

Poate puteti sa le grupati in asa fel incat sa nu pice articol-reclama. Sau nu mai bagati reclame. Sau faceti articole de 2 pag ca sa nu fie nevoie sa umpleti o pag cu reclame.

That is all....

KORBEN
14 Dec 2004, 21:20
fara sa ma uit pe imdb tocma la george clooney care ma irita, deci sarind peste problema spinoasa a paternitatii articolului, as remarca
NU MA INTERESEAZA NASTEREA SI COPILARIA INDIVIDULUI
CAT DESPRE FILMOGRAFIA INDIVIDULUI O POT LUA DE PE IMDB SAU POATE FI INGHESUITA INTR-O CASUTA PE UN SFERT DE PAGINA
daca tot nu se merge pe originalitate in ce priveste scriitura as aprecia cateva citate din interviuri (cuvintele celui prezentat) si pareri ale vrunor critici (si nu numai bune) dsp persoana
ar fi si mai simplu si mai "cinstit"
in alta ordine de idei am citit inyterviurile alexandrei m paun si raman la parerea ca dinamizeaza DAR
1 sunt scrise cam scolareste
dar asta nu e deranjant
2 extrem de penibil e baiatu lu saizescu care e atat de cretin
ca se plange de sunet
cand filmu lui e prost jucat si are un final de rahat
.......................
m-ar tenta sa scriu la revista
astept propuneri decente

Ambra Blu
15 Dec 2004, 10:18
Si eu zic sa scrie KORBEN.

ogto
15 Dec 2004, 13:06
Sustin propunerea lui Ambra Blue si il propun si pe el sa scrie 8)

Ambra Blu
15 Dec 2004, 14:40
Scrie el, dar, cum zice cintecul: sint vorbele lui prea mari pentru capetele lor prea mici.

BeNnY
16 Dec 2004, 21:07
"oh, here comes the FEAR again" (Pulp- The Fear)
daca nu s-ar fi impotmolit in mocirla conspiratiilor probabile sau doar oarecum posibile, Michael Moore ar fi reusit unul dintre cele mai credibile,sumbre si infricosatoare filme despre viitorul cat se poate de trist al rasei umane, care dominata de frica va renunta la drepturi si libertati castigate pe parcusrul a cateva sute de ani in favoarea securitatii oferite de un stat belicios si inarmat. Pentru a avea in fata ochilor o capodopera ar fi fost suficient ca Moore sa puna accentul nu pe "este o conspiratie, ati fost manipulati!!!" ci pe ideea orwelliana (pe care culmea, o si citeaza in documentar): o societate poate fi cel mai usor condusa prin FRICA, prin TEROAREa in fata unui inamic ingrozitor; in cazul in care acest dusman nu exista, puterea, pentru s-ai exercita o dominatie totala trebuie sa il inventeze.
Doar ca autorul Moore (a scris si cateva carti) este unul dintre putinii oameni ale caror insusiri pot parea, in functie de unghiul din care sunt privite, atat defecte cat si calitati. Spre exemplu, investigatiile in care se implica (sau pe care le face) personal il pot face ca pentru unii sa para a fi doar un bagacios tupeist, in timp ce altii pot vedea in aceste anchete expresia libera a unui intelect care nu tolereaza minciuna; capacitatea de a vedea mai mult decat se arata este, pentru unii paranoia conspirationista,pentru altii confirmarea unor suspiciuni personale, iar altii o vor considera o alta ipoteza de lucru (mental). Despre aplecarea spre clasa defavorizatilor socitatii americane unii vor crede ca este o simpla manevra de atras publicul (si popularitatea?) iar altii o vor vedea ca pe un gest cinstit si laudabil din partea unui cineast.
In momentul aparitiei pe marile ecrane a filmului Farenheit 9/11 toata controversa creata in jurul lui Moore explodeaza; se vehiculeaza diverse pareri "extrem de competente" sau pur si simplu revoltate;ESTE UN FILM ANTI-AMERICAN (ca si cand a critica politica -interna sau externa a- usa ar fi devenit brusc activitate anti-americana -va mai amintiti comisia de anchetare a activitatilor anti-americane din timpuil razboiului rece si vanatoarea de vrajitoare ce a urmat?-); ESTE UN EXEMPLU CLAR DE MANIPULARE LIPSIT DE ORICE DECENTA (ca si filmuletul trucat despre genocidul comis de irakieni in maternitatile kuweitiene, filmulet care a balonat sprijinul poporului american pentru interventia in Irak a lui bush senior); ESTE O PARANOIA CONSPIRATIONISTA SI NIMIC MAI MULT ( oricat de fortate si susceptibile ar fi legaturile pe care Moore le traseaza intre fapte, Faptele raman: familia bush scoate bani seriosi -gen miliarde- din vanzarea de arme amerciii paranoizate, armele irakiene nu au fost -si nici nu vor fi- gasite).
Si multimele de oameni care au vazut documentarul? Si trofeul de la Cannes? Au fost doar victime? Accidente? Daca scoatem din multimea spectatoril0or americanii (doar se stie rezultatul alegerilor prezidentiale) raman ceilalti, care pot fi usor categorisiti drept anti-americani (mai mult sau mai putin ) convinsi sau fiinte paranoice care vad conspiratii peste tot. Trofeul de la Cannes poate fi usor catalogat drept o simpla decizie politica; altfel cum sa dai premiul -al mai mare- unui documentar deloc subtil care se pierde intr-o imbarligatura de relatii cauzale, situatii si personaje?
Pare (si este) extrem de simplu sa fii, ca spectator avizat, peste Michael Moore si peste Farenheit. Intotdeauna a fost simplu sa fii contra, se spune; doar ca intotdeauna sa fost penibil de simplu sa fii contra celor care sunt contra.
Personal as sugera un exercitiu de detasare de toate simpatiile sau antipatiile pro sau contra; fara adoratie neconditionata generata de trendul anti-american; fara ifose intelectualiste pro-america; fara accentuarea laturii social(ist)e si contestatare. Ce ar trebui sa produca filmul vazut "la rece"? Respect pentru un om care a vazut si aratat si altora fepte "bagate sub covor" de washington. In nici un caz respectul pentru curajul vreunui dizident oprimat politic; nici pentru bravada de care se face vinovat Moore; pur si simplu pentru un om care mai crede intr-o america libera si lipsita de minciuni "de stat", dar care e constient ca traieste intr-o stare de fapt prea orwelliana.
Este, totusi foarte greu sa respecti un om care vrea o utopie si realizeaza una dintre cele mai intunecate distopii. pentru ca privite la rece anumite momente din Farenheit 9/11 sunt cumplit de reale si privite in perspectiva, urmarile pe termen lung (aka ultimele consecinte) ale politicii de dupa 9/11 sunt sumbre.
ar mai fi de adugat ca 1984 a fost in urma cu 20 de ani. si ca "if you tolerate this than your children will be next" (manic street preachers)

Need i say more? Serios, nu vi se pare ca ar imbunatati cu mult revista o chestie de genul asta? Neplicticoasa, asa?

gj KorbenZORZ

keyzer soze
17 Dec 2004, 09:12
Eu propun sa-l bagam pe Gaandalf la cronica de film 8)

Gaandalf
17 Dec 2004, 09:31
Eu propun sa-l bagam pe Gaandalf la cronica de film 8)
yumm yumm ... give me some! :lol:

KORBEN
20 Dec 2004, 04:13
@ambrablu
ce surpriza totala
10x pt nominalizare
@beny&ogto
stiu k e greu sa t abtii knd apare inamiku social nr 1 (in kzu vostru gandalf) da diskutia e dstul d serioasa kat sa merite oareshce subtilitate
asa ca dak gandalf are cva impotriv mea s-o zik
dak nu sunt sigur ca gasiti voi un alt topik in kre sa va razboiti
(si, da, imi dau seama ca dschid un posibil nou front pt europa d est si ceilalti cruciati pt o gramatik korekta da sunt BEAT)
roll with it
si, btw gasesc k revista e o chestie
dstul d serioasa

notorious
20 Dec 2004, 16:46
eu zic sa-i dam o sansa lui korben... pana la urma, cat de tare poate s-o dea in bara ?

KORBEN
22 Dec 2004, 02:41
mda...generozitate din parte lui notorius
observ, dar nu interpretez pt ca sunt total scarbit de universal soldier 2

Mala Portugal
23 Dec 2004, 18:00
Dap, daca ar scrie Korben cred ca as reusi si eu sa citesc un articol cap coada :)
K presedinte!

nume
29 Dec 2004, 02:48
Dupa lupte seculare... am facut rost de Adobe Reader (il stersesem din greseala), si am reusit sa descarc ultimile nr. din revista.

E dezolant de proasta.

Faptul ca se distribuie gratuit nu e o scuza.

Interviurile nu depasesc, din pacate, nivelul unei discutii la o bere.

Mini portretele regizorilor, actorilor au niste stangacii de exprimare hilare. Amatorismul zambeste dintr-un colt intunecos.

Singurele lucruri bune sunt caricaturile lui Raptor si iconoclastul.

80 % e reclama.

Leonard
29 Dec 2004, 03:47
Da, chestia cu reclamele o condamn ºi eu. Adicã Proptiki (ºi celelalte nume pe care nu pot sã mi le amintesc) nu poate sã-ºi facã propria broºurã cu noutãþile apãrute? Trebuie sã împînzeascã o revistã care se vrea a fi de FILM? Înþeleg cã sunt în joc mulþi bani dar nici chiar aºa bãtaie de joc. Ar putea fi prezentate noutãþile DVD & video pe cel mult o paginã, ca o listã de titluri apãrute, eventual cu o adresã de web unde se pot gãsi detalii. Ar fi mai mult decît suficient.

KORBEN
31 Dec 2004, 17:58
@leonard
cinemagia ESTE brosurica lui proptiki
asa stau lucrurile

Ambra Blu
02 Jan 2005, 16:04
Interviurile nu depasesc, din pacate, nivelul unei discutii la o bere.

Sa-i zici asta si lui Alice Future.

Jay
03 Jan 2005, 18:04
Si eu zic sa scrie KORBEN.

nume
24 Mar 2005, 22:22
Numarul de luna asta salvat de :

Iconoclast, as usual, mai sa vars o lacrima. Cam multe "si"-uri la sfarsit Ambro, in rest super ok.

Faza cu Cocris. Am ras la chestia aia cu butoiul de varza, firimiturile lasate pe masa si colegii de cartela de public. O fi bine ? :? Btw, de ce a murit ?

Interviul cu Andi Vasluianu. Intrebarile sunt varza (ca tot pomeneam de ea mai sus), mai avea un pic si i-o punea si p-aia cu "ce va propuneti sa faceti in urmatorii cinci ani ?" Noroc de raspunsuri si de inspiratia intervievatului. Penibila ultima intrebare, care a devenit "specialitatea casei", un obicei impamantenit, ancestral as spune.

In rest ... se stie.

BeNnY
24 Mar 2005, 22:35
Revista CineMagia se va schimba foarte mult in urmatoarele luni.
Si asta raspunzand si parerilor de aici.
Va multumim.

... Sincer nu prea vad mari schimbari

Gaandalf
25 Mar 2005, 09:11
De la revista cu Georgie Clooney boy on the cover nu am mai pupat nici un numar.
La Glendale Multiplex nu trimiteti ?

jona
28 Mar 2005, 15:59
Mi se pare mie sau v-ati suparat pe timisoreni? N-am mai vazut colt de revista de... nici mu mai stiu cand? What about us? :((

emanuel
28 Mar 2005, 16:08
Revista se trimite in continuare in tara. Nu stiu de ce nu ai vazut-o.
Incearca si prin centrele de inchirieri video si DVD.

Gaandalf
30 Mar 2005, 18:30
Revista se trimite in continuare in tara. Nu stiu de ce nu ai vazut-o.
Incearca si prin centrele de inchirieri video si DVD.
am intrebat la noi la glendale si nu stiau nimik de nici o revista ....

Denis_stelistu
06 Apr 2005, 09:49
Eu tot caut revista cinemagia si tot no gasesc.Unde o pot gasi in Constanta? :((

M0n0
06 Apr 2005, 11:02
De ce nu o dld de pe site ?

Denis_stelistu
10 Apr 2005, 22:02
Da ma,dar vreau sa fac colectie de reviste.cat costa?

BeNnY
10 Apr 2005, 22:06
Pentru tine, ca esti un stelist onorabil, e doar 50.000. In general e 70.000. Banii ii trimiti la mine.

M0n0
10 Apr 2005, 22:25
Da ma,dar vreau sa fac colectie de reviste.cat costa?

Si eu fac colectie de reviste dar la care nu ajuns nu ma chinui sa fac rost...poti sa faci colectie si pe calc si ocupa si mai putin spatiu si nu la fel de multa bataie de cap...durabilitate maxima...

Denis_stelistu
10 Apr 2005, 23:18
Pentru tine, ca esti un stelist onorabil, e doar 50.000. In general e 70.000. Banii ii trimiti la mine.

Zi pretul exact.

BeNnY
11 Apr 2005, 13:49
Bine, daca nu vrei sa beneficiezi de reducere, atunci plateste si tu ca restul poporului 70.000. La mine. Numerar, carte de credit, paypal?

Gaandalf
11 Apr 2005, 14:52
:lol: :lol: :lol:

BeNnY
11 Apr 2005, 15:21
Mda. Nu-l lua in seama pe Gandalf, el e nebun si ni s-a facut mila de el si i-am dat revista pe gratis. Ne-am gandit ca tu, fiind un om in toata firea, esti in masura sa platesti pentru o revista.

Gaandalf
11 Apr 2005, 16:22
Gandalf, el e nebun ...
yesss yess i have 2 be back in the hospital by se7en ... :shock:
:lol:

BeNnY
11 Apr 2005, 18:53
Da, sa fii back by se7en ca te prinde saw. Jig Saw.

nume
26 May 2005, 22:09
"Marea" actrita de v-ati pozat cu ea in revista fura tigari de prin carciumi. Nu stiam de unde o cunosc pe .... "vedeta". :lol: :lol: :lol:

Sossamon :lol:

Dionis
03 Aug 2005, 11:50
Sunt un mare fan al revistei Cinemagia! Imi place la nebunie tot ce gasesc in ea: articule, pareri, sugestii, imagini, informatii...totul! nu prea frecventez cinematograful, dar sunt inebunit dupa filme; asa ca pana acum imi procuram revista de la Hollywood Films, dar mi-au cam scapat cateva numere si as vrea sa am colectia completa. Le-am si downlodat de pe site, dar scroll-ul de la mouse nu se compara deloc cu rasfoitul unei asemenea reviste :) De aceea va rog daca ma puteti ajuta sa-mi procur numerele lipsa ale revistei: Numerele 1, 2, 3, 4, 5, 11, 12, 13, 14, 18. Multumesc!

nume
03 Aug 2005, 12:00
Imi place la nebunie tot ce gasesc in ea: articule!
Si noi ....

Dionis
03 Aug 2005, 12:10
Se mai intampla sa mai greseasca omul...si cand nu vezi decat aceste greseli, atunci ratezi cu totul estenta mesajului...numai tu ai de pierdut, nume...Sorry

nume
03 Aug 2005, 12:43
Se mai intampla sa mai greseasca omul...
Sigur ca da, te-a contrazis cineva ? Gasesc mesajul tau plin de miez. Felicitarile mele !