View Full Version : Batman Tv Animated Series
Gaandalf
05 Aug 2004, 09:19
De cand cu pregatirile pentru Batman Begins care se anuntza a fi cel mai bun film din serie shi de cand apuc sa vad shi eu episoadele din Batman Beyond a.k.a Batman Of the Future la Pro Cinema ... m-a apucat dorul de seria din '92: Batman Tv Animated Series (http://www.tvtome.com/images/shows/0/3/63-12980.jpg) shi de ce nu shi shi seria din '97 - '99 - Batman Gotham Nights.
Oare exista dvd-uri cu una din aceste 2 serii de gasit? Prima serie din 92-95 sunt 84 de episoade iar celelalte doar 2 sezoane.
Daca shtie cineva ceva ... anuntzatzi-ma shi pe mine?
Scorpion
17 Aug 2004, 12:56
Da, daca nu ma insel am vazut la Music Box un dvd care contine cateva episoade din seria la care te referi.
Gaandalf
17 Aug 2004, 13:48
Da, daca nu ma insel am vazut la Music Box un dvd care contine cateva episoade din seria la care te referi.
Tot in Bucureshti ... ;) La noi in constantza = o gaura mare de filme... shi la cinema shi pe dvd ... :x
Merci mult!
alakazam
23 Oct 2006, 22:00
Man, iti trebuie pe DVD sau iti trebuie pur si simplu...? Doamne fereste - nu ma refer la piarterie... Ptiu! Ca nici nu pot sa pronunt termenul! :shock:
Tot in Bucureshti ... ;) La noi in constantza = o gaura mare de filme... shi la cinema shi pe dvd ... :x
Merci mult!
Ma interesez eu la distribuitorii de dvd-uri si ti le trimit prin posta daca le au. ;)
MusicDvDsRock
27 Oct 2006, 07:12
Cauta-ma pe PM si e posibil sa te pot ajuta la un pret mai rezonabil decat in cazul magazinelor procezite.
Se exclude pirateria ...
Multa bafta
alex_il_fenomeno
03 Jul 2010, 17:32
am vazut in magazine tot felul de desene animate pe DVD-uri , de la unele vechi pana la cele mai noi creatii Pixar! Mai mult ca sigur ca au si desenele animate gen Batman , Masca...
Pitbull
03 Jul 2010, 17:39
Mai mult ca sigur, mai putin ca sigur... tot un drac...
alex_il_fenomeno
11 Jul 2010, 10:02
se gasesc ! acum pe DVD-uri gasesti orice! ;)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.