View Full Version : Intarzierea
Vreau sa stiu si eu de ce in aceasta vara majoritatea blockbusturilor ajung la noi asa tarziu? I, Robot, AVP, HellBoy acum o saptamana, Bourne Supremacy. In anii trecuti nu am mai avut parte de asa ceva, dar anul acesta sau mai bine zis vara aceasta toate intarzie si sosesc prin Octombrie, Noiembrie sau chiar Decembrie.
Ma intreb oare situatia se va mai agrava si mai mult de atat ? Vreau sa stiu.
Oloriel
03 Aug 2004, 09:05
La intrebari de genul asta s-a mai raspus!
Data de aparitie e stabilita de distribuitori (internationali si romani)! Ca in vara asta majoritatea apar foarte tarziu e o intamplare! Daca vrei...asta e destinul cateodata stabileste ceva care nu ne convine! :(
Chiar nu-mi place ce se intampla. Parca este aceeashi chestie cu lansarea dvd box setului la Star Wars. Lucas nu vrea. Cred ca asa or fi zicand si despre filmele care trebuie sa ajunga la noi. "Lasa-i sa astepte!" Tot nu mi s-a raspuns la intrebare. Care sunt motivele pentru amanarea asta atat de lunga si enervanta as zice?
emanuel
03 Aug 2004, 11:51
Ti-a raspuns Oloriel deja la intrebare.
Unul din motive ar fi programarile facute de distribuitori (majoritatea dictate de cei din afara) si numarul mic de cinematografe din tara.
Asa ca premierele se intind pe lunile urmatoare, pentru ca vara la noi este o perioada moarta pentru lansari de filme.
Blockbusterele de obicei care se lanseaza in SUA vara, apar la noi prin septembrie-octombrie. Asa a fost intotdeauna!
Multumesc. Dar spiderman de ce a venit la noi doar la o saptamana distanta ?
emanuel
04 Aug 2004, 10:39
In functie de distribuitorii americani, unele filme se lanseaza in aceeasi zi, sau la o saptamana distanta. De ei depind...
si asta ca sa nu fie decalaj si sa fie piratate,iar audienta(si malaiu') sa scada.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.