PDA

View Full Version : Eternal Sunshine of the Spotless Mind in Romania

Lumico
02 Aug 2004, 01:50
Am vazut lista cu premierele din Romania pana in anul 2005 si Eternal Sunshine of the Spotless Mind nu figureaza! Cu toate acestea am inteles ca a fost prezentat la festivalul de film Transilvania. Stie cineva totusi daca filmul va rula si in celelalte cinematografe din tara si cand?

apathic_me
02 Aug 2004, 10:36
S-a mai discutat in istoria recenta a acestui forum despre acest subiect. Vezi:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=3067&hist=0

Probabil ca anul viitor va veni si pe la noi. Sau daca nu anul viitor, nu dispera, (nici)odata si (nici)odata tot va ajunge.

Din fericire, in septembrie se lanseaza DVD-ul prin alte tari asa ca in scurt timp se va putea vedea in conditii decente si in Romania.

Lumico
03 Aug 2004, 00:07
Da, stiu, am citit toate mesajele legate de ESOTSM si dupa ce le-am citit mi-am dorit si mai mult sa vad filmul, ca sa pot sa-mi formez o parere personala. Vad ca nici piratul nu prea circula pe la noi si nu inteleg de ce. Stiu, trebuie sa am rabdare, dar cat?? Cum am mai spus, m-am uitat pe lista de premiere de pe CineMagia si filmul nu figureaza nici in 2004, nici in 2005 si nici in 2006. :( Ma gandesc ca daca spectatorii fac presiuni asupra firmelor de distributie, atunci poate s-o "incumeta" vreuna sa cumpere drepturile de difuzare. Totusi, ESOTSM a avut succes de box-office si e unul dintre cele mai bine vandute filme de anul acesta. Sunt sigura ca sunt destui care vor sa-l vada.

emanuel
03 Aug 2004, 11:46
Din pacate in acest moment, filmul este stabilit sa nu mai apara pe ecrane.
Daca se va schimba situatia, il veti gasi la rubrica in curand pe CineMagia.