View Full Version : Eternal Sunshine of the Spotless Mind in Romania
Am vazut lista cu premierele din Romania pana in anul 2005 si Eternal Sunshine of the Spotless Mind nu figureaza! Cu toate acestea am inteles ca a fost prezentat la festivalul de film Transilvania. Stie cineva totusi daca filmul va rula si in celelalte cinematografe din tara si cand?
apathic_me
02 Aug 2004, 10:36
S-a mai discutat in istoria recenta a acestui forum despre acest subiect. Vezi:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=3067&hist=0
Probabil ca anul viitor va veni si pe la noi. Sau daca nu anul viitor, nu dispera, (nici)odata si (nici)odata tot va ajunge.
Din fericire, in septembrie se lanseaza DVD-ul prin alte tari asa ca in scurt timp se va putea vedea in conditii decente si in Romania.
Da, stiu, am citit toate mesajele legate de ESOTSM si dupa ce le-am citit mi-am dorit si mai mult sa vad filmul, ca sa pot sa-mi formez o parere personala. Vad ca nici piratul nu prea circula pe la noi si nu inteleg de ce. Stiu, trebuie sa am rabdare, dar cat?? Cum am mai spus, m-am uitat pe lista de premiere de pe CineMagia si filmul nu figureaza nici in 2004, nici in 2005 si nici in 2006. :( Ma gandesc ca daca spectatorii fac presiuni asupra firmelor de distributie, atunci poate s-o "incumeta" vreuna sa cumpere drepturile de difuzare. Totusi, ESOTSM a avut succes de box-office si e unul dintre cele mai bine vandute filme de anul acesta. Sunt sigura ca sunt destui care vor sa-l vada.
emanuel
03 Aug 2004, 11:46
Din pacate in acest moment, filmul este stabilit sa nu mai apara pe ecrane.
Daca se va schimba situatia, il veti gasi la rubrica in curand pe CineMagia.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.