PDA

View Full Version : Dreptul la anonimat sau Declaratie de protectia muncii

daniel
30 Jul 2004, 19:33
Decizia de a iesi din anonimat trebuie sa apartina in exclusivitate fiecarui user. Prin urmare, gestul de a posta fotografii cu alti useri, fara acordul acestora si, cu atat mai mult, de a te folosi de ele pentru a-i ataca, este incalificabil. Sau, mai pe romaneste, este de c****. In mod normal, acest gest ar trebui sa atraga dupa sine "ban" instantaneu.

Totusi, pentru ca nu a existat pana acum o regula clara in acest sens si datorita faptului ca, pana in acest moment, fotografii de la intalnirile CineMagia au fost tolerate pe forum, nu o sa recurg la aceasta masura in cazul lui Gaandalf, care s-a facut vinovat de o asemenea incalcare grava a bunului simt. In schimb, o sa-i retrag rangul onorific, pana in momentul in care isi va cere scuze in mod public pentru gestul sau. Evident ca o noua incalcare va atrage dupa sine "ban" permanent, fara drept de revocare.

Toate fotografiile de la intalnirile CineMagia au fost sterse de pe forum. Nu se vor mai posta de acum inainte fotografii, decat in cazul in care toti participantii sunt de acord cu acest lucru.

Demona
02 Aug 2004, 15:06
daniel, dar chesita asta nu e totushi corecta. Adica Ambra Blu, are voie sa injure shi sa faca pe toata lumea cum il taie pe el capu`, n-ar importantza pe cine jigneshte etc, nu "patzeshte" nimic, dar restu` care fac o gresheala, o i-au in "freza". Think about it. Nu-i corect. Daca Ambra Blu e tolerat pentru toate injuratrile lui, Gaandalf poate fi tolerat pentru o poza! Au mai fost bagate pe forum o gramada de poze shi nimeni n-a facut din tzantzar armasar... Dar probabil... parerea noastra nu concteaza anyway...

BeNnY
02 Aug 2004, 15:58
Mi se pare bullshit faza asta daniel. Atatea cacaturi se fac pe forum-ul asta dar voi v-ati luat doar de asta...

Ori totul ori nimic, hotarati-va.

herbert
03 Aug 2004, 01:45
daniele, daniele - iar vii cu pedepse grele!
cred ca e o exagerare si o nedreptate strigatoare la cerul inalt al Cinemagiei (cu litera mare!). Gaandalf mi se pare un personaj interesant pentru fauna Cinemagiei. este un cinefil (spre cinefag uneori) foarte devotat, priveste tot ce se cheama film, comenteaza/scrie asa cum intelege el (fara fitze), e adevarat, e fair-play, dornic sa invete. afiseaza asa o naivitate cuceritoare, tonica si face bine cadrului cinefil de aici.
si eu l-am "apostrofat" prieteneste pentru niste greseli, dar am inteles ca acesta e "stilul" omului...
cred a a fost provocat sa replicheze si el mai dur, il inteleg - s-a intamplat si cu mine, eu care sunt terorizat de "etica lui Robinson" :P
pe scurt: solidar cu Gaandalf! sa intram in normalitate - o normalitate valabila si obligatorie pentru toti.
saludo amigos!

crydead
03 Aug 2004, 13:39
Sherbet, nu stiu daca ejti fantoma obosita a pateticului marcu, dar la fiecare post te dovedesti mai anost decat o partida de amor solitar comisa in cinstea unui ambalaj de ciorapi Adesgo.

--------------------------------------
Viitorul suna ocupat.

herbert
03 Aug 2004, 14:22
Sherbet, nu stiu daca ejti fantoma obosita a pateticului marcu, dar la fiecare post te dovedesti mai anost decat o partida de amor solitar comisa in cinstea unui ambalaj de ciorapi Adesgo.

Viitorul suna ocupat.

sunt zgarcit in complimente, dar tie, fiinta de gunoiste, iti spun ca esti uneori un orificiu foarte expresiv.
ma amuza atacul vostru in haita. te-ai simtit vizat, sarmanule.

zizi
03 Aug 2004, 14:42
[

sunt zgarcit in complimente, dar tie, fiinta de gunoiste, iti spun ca esti uneori un orificiu foarte expresiv.

mai herb, parca militai pentru pacea shi buna-ntzelegere in lume, ieri seara, ne-ai citit din cartarescu...eu am simtzit chiar un tremurat de emotzie....si acum.....

herbert
03 Aug 2004, 17:22
mai herb, parca militai pentru pacea shi buna-ntzelegere in lume, ieri seara, ne-ai citit din cartarescu...eu am simtzit chiar un tremurat de emotzie....si acum.....

am ramas acelasi, zizi - pasnic si tolerant, dar tipul care ma ataca pe mine pe acest forum (si nu numai pe mine), inecandu-se in expresivitate jegoasa, de frustrat, e din categoria acelora, daca nu acelasi, care il balacareste pe Cartarescu (pe care il pretuiesc si cu care sunt in relatii foarte bune). cunosc fauna aceasta. ii deranjeaza ordinea, curatenia, iar o minima solidaritate a bunului-simt impotriva lor le provoaca crize isterice. nu chem la solidaritate, e prea mult probabil pentru peisajul nostru, dar abandonati macar mirarile acestea...

Ambra Blu
03 Aug 2004, 18:43
daniel, dar chesita asta nu e totushi corecta. Adica Ambra Blu, are voie sa injure shi sa faca pe toata lumea cum il taie pe el capu`,Nu-i corect.

Atita vreme cit un nickname ca Gandalf ii jigneste pe K's si toni (desi vroia sa ma jigneasca) apelind la modalitati triste gen comentariu de poze, masura 'corectionala' este ceruta by default.

PS: Nu se pune virgula intre subiect si predicat, you would-be journalist/ news editor.

crydead
03 Aug 2004, 18:58

Viitorul suna ocupat.

Vizat de tine? Poate felat. Atac in haita? Toate ti se par mari cand ejti mic, forumuistule. Nu te ma umfla ca un OB ca nu reusesti decat sa ma plictisesti. Proasta populatzie sunteti scriitorii ajtia ratati.

Viitorul suna ocupat.

herbert
03 Aug 2004, 19:11
Vizat de tine? Poate felat. Atac in haita? Toate ti se par mari cand ejti mic, forumuistule. Nu te ma umfla ca un OB ca nu reusesti decat sa ma plictisesti. Proasta populatzie sunteti scriitorii ajtia ratati.

nu pot sa te ajut cu nimic, degeaba insisti...

crydead
03 Aug 2004, 19:18
Sau nu stii ce sa raspunzi, marcule care stai ascuns in spatele unui dickname care seamana cu herpes?

-----------------------------
Viitorul suna ocupat.

K's
03 Aug 2004, 19:24
PS: Nu se pune virgula intre subiect si predicat, you would-be journalist/ news editor.
PPS: vezi ca ai uitat un i-au de al fetei:
dar restu` care fac o gresheala, o i-au in "freza".

Oricum, este o diferenta enorma intre a arunca cate o injuratura si a te extazia ca un copil de 5 ani la o poza asa-zis denigratoare, plus a aduce injurii unor useri care nu te-au atacat in nici un mod- in speta eu si toni.

Gaandalf
04 Aug 2004, 06:47
Atita vreme cit un nickname ca Gandalf ii jigneste pe K's si toni (desi vroia sa ma jigneasca) apelind la modalitati triste gen comentariu de poze, masura 'corectionala' este ceruta by default.
I-am zis shi lui DANIEL. In poza aceea erai tu shi Toni era in prim plan.
Pe Toni l-am cunoscut shi nu aveam nici un motiv sa ma iau de el. O dai de garda Ambra, serios o dai.
Cu K'S n-am schimbat 2 vorbe in viatza mea. Nu mai implica shi alte persoane. Asta trebuie rezolvata intre persoanele care au luat parte la acel scandal.
Vad ca esti convins ca masura corectzionala trebuie aplicata by default dar ai uitat ca a vazut 1/2 din forum ce ai scris la Happy Tree Friends?

Oricum, este o diferenta enorma intre a arunca cate o injuratura si a te extazia ca un copil de 5 ani la o poza asa-zis denigratoare, plus a aduce injurii unor useri care nu te-au atacat in nici un mod- in speta eu si toni.
Voi insistatzi sa postez poza din nou dar degeaba incercatzi... Toni este un om de nota 10. Nu am nimic cu el. Poza aceea il avea in coltz avizat shi denigrat pe Ambra. Ce tot nu intzelegetzi ? Injectatzi venin cu super liquidator dar degeaba.
Cu tine K's nu-mi aduc aminte sa ma fi disputat. Unless i'm sleepnetsurfing.

emanuel
04 Aug 2004, 08:05
Eu zic sa va calmati, ca iar se precipiteaza lucrurile.

emanuel
04 Aug 2004, 10:37
Bun. Vad ca nu vreti sa va calmati.
Va rog... astept scuze de la Gaandalf, Demona, Ambra Blu si toti cei implicati in acest scandal, pentru ca acest incident sa se stinga. Nu conteaza cine a inceput, conteaza unde s-a ajuns!
Voi sterge de acum orice alte devieri, insulte si jigniri la adresa userilor de pe forum.

emanuel
04 Aug 2004, 11:15
Astept scuze din partea tuturor celor implicati in acest scandal pe adresa mea: [email protected]
Cand le voi avea pe toate, le voi publica pe site, sperand ca acest conflict sa inceteze.
Ma gandesc ca veti face acest lucru dupa zicala Cel mai inteligent cedeaza.
Hai sa fim toti ok, si sa revenim la normalitate, sa discutam despre filme si sa terminam cu atacurile la persoana.

Va multumesc si astept scuzele voastre.

Ambra Blu
04 Aug 2004, 15:53
Vad ca esti convins ca masura corectzionala trebuie aplicata by default dar ai uitat ca a vazut 1/2 din forum ce ai scris la Happy Tree Friends?

...Cu tine K's nu-mi aduc aminte sa ma fi disputat. Unless i'm sleepnetsurfing.

Doar 1/2 din forum? Vrei sa zici ca cei trei, paispe speriati care va urniseti intelectul si il carati cu o roaba impotriva mea reprezinta 1/2 din forum. Ma indoiesc. Si, sa zicem ca 1/2 din forum a citit ce am scris acolo, dar citi ati inteles?

Cu K's nici nu ai cum sa te, disputa. Nu ajungi acolo sus.

Demona
04 Aug 2004, 17:41
Voi sterge de acum orice alte devieri, insulte si jigniri la adresa userilor de pe forum.

Cam tarziu pentru chesti asta. Catzi au injurat shi catzi au fost injuratzi... In fine. Daca e sa schimbatzi ceva, nu ar fii cazul inainte sa facetzi regulile shi dupa aceea sa "sanctzionatzi"? In fine...

Gaandalf
05 Aug 2004, 06:29
Atunci de ce ai mintzit in halul ala ca m-am luat la cearta shi cu el? Shi l-ai mai implicat shi pe Toni. That was low! Even 4 you! ;)

Ambra Blu
05 Aug 2004, 15:27
Atunci de ce ai mintzit in halul ala ca m-am luat la cearta shi cu el? Shi l-ai mai implicat shi pe Toni. That was low! Even 4 you! ;)

Nu, muie. La K's sarise de cur in sus Demona, iar tu ziceai sa isi ia medicamentele, astea pe un alt topic. Dar oricum mi-e scirba sa mai imi risipesc cuvintele pe voi. Cu toni ai dat-o la intors, ca muia. sau, chiar daca nu ai dat-o la intors si am gresit eu, tot o muie ramii.

emanuel
05 Aug 2004, 15:33
Ambra, te rog, se mai calmasera spiritele. Nu incepe iar cu jigniri.
Astept in continuare scuze de la toti cei implicati.
Unii mi-au trimis, ii astept si pe ceilalti, pentru a le publica pe site si sa terminam cu circul asta, de care sincer sa fiu m-am saturat pana peste cap.

ogto
05 Aug 2004, 22:58
sa terminam cu circul asta, de care sincer sa fiu m-am saturat pana peste cap.

:lol: :lol: :lol:

Ah... I find this very amusing... Tot forumul se injura reciproc iar Emi cere ca lumea sa-si ceara scuze... Parca ar fi o melodie Stevie Wonder. I will say nothing more on the matter, doar ca: "I find the way you are handiling this is very... Ineffective..."

emanuel
06 Aug 2004, 07:37
Nu cred. Deja o parte din cei implicati au trimis scuzele lor.
Le astept si pe celelalte.

ogto
06 Aug 2004, 09:17
Nu cred. Deja o parte din cei implicati au trimis scuzele lor.
Le astept si pe celelalte.

Si chiar crezi ca acum ca si-au cerut scuze nu o sa mai faca? Se gandesc: "Mi-am cerut scuze si am promis ca nu mai fac, o sa fiu baiat cuminte de acum incolo..." Yeah, right... You are living in a dream world...

Si tot topicul este 'aiurea' to begein with...

Demona
06 Aug 2004, 19:50
Nu intzeleg de ce mai continuam? La fel o sa fie...

ricutza
12 Aug 2004, 00:49
eu cred ca lucrurile se pot schimba daca lumea isi modifica atitudinea...

toni
12 Aug 2004, 16:18
copii, io n-am mai intrat pe forum de vreo jumatate de an. nu inteleg ce s-a intimplat. rog un pm cu explicatii, eventual poza respectiva , sau macar un link cu discutiile scandaloase.

KORBEN
13 Aug 2004, 00:10
i hope u all realize this iz so fu Cking nonsense
that`s what makes it funny
io nu prea inteleg ce se intampla, nu ca mi-ar pasa, mind u
da e o chestie pe care n-a adus-o nimeni in discutie, anume ca aia trei membri de juriu de la tiff au cam renuntat, vrand,nevrand la privacy
whatever
si modul in care a 'gestionat' emanuel criza e jignitor pentru toti cei implicati si chair si pentru em in persoana
totusi nu e o cearta de pauza de masa de la gradinita de copii nr 69...
zau asa
sa`si ceara scuze gandalf si ambra 9 daca vor), daca nu- de fapt mai bine ar fi ca oricum sa fie pedepsiti prin impunerea unui avatar cu un iepuras roz pentru gandalf (al carui avatar ma calca pe nervi) si cenzurarea tuturor posturilor lui ambra care contin nume de teoreticieni sau scriitori (romani sau nu, in viata sau decedati)

BeNnY
13 Aug 2004, 02:23
sa`si ceara scuze gandalf si ambra 9 daca vor), daca nu- de fapt mai bine ar fi ca oricum sa fie pedepsiti prin impunerea unui avatar cu un iepuras roz pentru gandalf (al carui avatar ma calca pe nervi) si cenzurarea tuturor posturilor lui ambra care contin nume de teoreticieni sau scriitori (romani sau nu, in viata sau decedati)

KORBEN ar trebui pus la conducere!

Gaandalf
13 Aug 2004, 06:59
sa merg pe stilul tau ...
@KORBEN - ce treaba ai tu cu avatarul meu ?