Log in

View Full Version : Miracle (2004)

calinul
24 Jul 2004, 09:27
Miracle

De fiecare data cand reusim la un examen ne bucuram. De fiecare data cand lucrurile merg asa cum vrem noi suntem fericiti. De fiecare data cand un mic vis de-al nostru se implineste avem impresia ca am invins intreaga lume si am adus-o de partea noastra. Insa, noi nu stim ca toate aceste lucruri sunt minore. Sunt surprize pe care ni le ofera viata. Nu sunt MIRACOLE. Miracolele trebuiesc cautate; numai prin noi si prin munca putem avea parte de ele. Miracolele niciodata nu vin de la sine. Noi insine avem o mare contributie la aparitia lor. Aceasta tema este dezbatuta si in "Miracle", cel mai bun film despre sporturi (hochei) care l-am vazut pana acum.
Am trait impreuna cu personajele pe tot parcursul celor aprox. 130 de minute pline de miracol. Pot spune ca in final am lacrimat de bucurie. Mi-a parut rau insa cand filmul a ajuns la sfarsit. Nu voiam sa se mai termine niciodata! Senzatia de "LIVE" o traiesti din plin. O adevarata experienta!!! Daca pentru mine a fost asa, inseamna ca pentru cei pasionati de hochei o sa fie ceva fantastic! Nemaivazut si nemaiauzit!
La ce ma astept in continuare de la "Miracle?" La OSCARURI. Nu cred ca s-ar supara nimeni daca ar primi pentru cea mai buna imagine si pentru cel mai bun actor in rolul principal - Kurt Russell.
Acest film este o capodopera deoarece el este un "miracol" insusi: fara nici o discutie poate candida la cel mai bun film din 2004 si in plus, este cea mai buna si reusita poveste ecranizata din istoria sporturilor!
Trebuie neaparat sa va uitati la film!!! Cu totii o sa aveti o alta stare de spirit dupa vizionare!

5/5

iepurilah
24 Jul 2004, 19:33
Eu am scris de filmul asta si la alta sectiune....deci, repet....frumusel, dar totusi nu cred ca se compara cu "Remember the Titans" sau "Victory"

ovydell
25 Oct 2006, 14:09
Mi-a placut mult "The Miracle", mai ales pentru ca iubesc hocheiul, dar si Kurt Russell face un rol bun. Oricum cel mai bun film cu si despre hochei este, de departe, "Slap Shot" din '77, cu Paul Newman in rolul principal. Recent am vazut si The Rocket, alt film recomandat iubitorilor de hochei.