PDA

View Full Version : Universitatea Hyperion - Cinematografie, Fotografie, Media

rtud
22 Jul 2004, 08:04
Salut lume!
Stie careva ceva despre Facultatea de Arte sectia de Cinematografie, Fotografie, Media de la Univ. Hyperion.

Eu m-am hotarat sa dau la Hyperion, la sectia asta pentru ca spre diferenta de Universitatea Media spre exemplu, este acreditata specializarea si ma costa cam 450 euro fata de 1000$.

Stie careva ceva info? M-ar interesa ce-ati mai auzit si voi, sau daca stiti cum e cu competitia la admitere(cam cati pe loc se inghesuie) si orice altceva care m-ar ajuta in a lua o decizie.

Ty a bunch!

ricutza
22 Jul 2004, 22:59
hmmm...pe mine m-ar interesa datele examenelor...le stie cineva?

rtud
22 Jul 2004, 23:45
Pe 9 si 10 august se va face pe la ora 9.00, vizionare de film strain si romanesc, care o sa te ajute la admitere...
Dupa care examene o sa fie pe 12 si 14 august,... unde vei da examenele corespunzatoare specializarii pe care vrei sa o urmezi.
Daca vrei sa stii mai multe despre examen,... intra pe www.hyperion.ro, la sectiunea noutati.
Ai grija ca acolo nu se zice nic de proiectii filme... eu am aflat de la secretariat cand m-am inscris.
Ziua buna! :happy:

Leonard Pyron
24 Jul 2004, 02:48
Am auzit ca se studiaza si pirgravura, nu de alta, dar ca sa se faca si ceva practic in scoala asta nu doar chestii pe hartie.

patraulea
24 Jul 2004, 11:04
Ma vad nevoit sa intervin,desi sunt convins ca r o sa-mi iau niste injuraturi.Inainte de a da la oa faC ca
ProM sau Hip,intersati-va bine,vorbiti cu cineva care a terminat fac.Veti afla niste lucruri "grele".La ProM,de ex,jumatate din profesori au disparut anul acesta,au fost inlocuiti.Taxa a ramas de 1000 de $,insa tot un mare cacat a ramas.Am un coleg anul 4,acolo,care ma tine la curent cu tot ce e important.La licenta,nici sa nu va ganditi.Dotare f.proasta.Cursuri proaste.
Interesati-va inainte de a face o greseala.