Log in

View Full Version : Super Friends

Pages : 1 [2]

Lady_Skar
05 May 2005, 06:46
Interviuri foarte interesante.

"The X-men franchise is bigger then one person" (http://www.iesb.net/movies2/tomrothmansatint.php)

Avi Arad on everything Marvel (http://www.iesb.net/movies2/aviaradsatint.php)

Longshot
05 May 2005, 11:54
Carusel [...] daca au facut-o din ratiuni economice probabil ca daca au vanzari bune or s-o faca toata color.

am pus si io gheara pe ea. desi e tare revista (se pi** pe aia cu supereroi) la 65k nu o s-o cumpere nimeni. e one xpnsiv mofo. pai sta in vitrina chioscului cu ziare de langa mine de peste o saptamana si cand m-am dus aku' si i-am cerut-o vanzatoarei a facut aia "huh?". a treb sa iasa din magazin si sa io arat cu dejtu'. dovada clara de popularitate pe piata.

Lady_Skar
07 May 2005, 14:44
Patience, patience my friend. :)
Avand in vedere ca avem pe piata reviste de 100 - 150 K, 65 nu este chiar asa de expensive. mai ales ca jumatate din ea nu sunt sfaturi gen : "1000 ponturi cum sa asortezi cureaua cu pantofii". :D
Sa aduca culori mai repede, mai ales pentru COnan.

Other then that:

Ghost Rider Set pics (http://www.superherohype.com/news/ghostridernews.php?id=2958)
GR is looking good. [/url]

Nightwane
07 May 2005, 17:21
Carusel apare o data la doua luni din cate am inteles eu. Asa ca nu e THAT expensive. SuperEroi e imbecila. Bine ca si Carusel asta colcaie de greseli gramaticale da' ata ete. In time they'll learn to spell properly.

Gaandalf
08 May 2005, 12:37
Carusel apare o data la doua luni din cate am inteles eu. Asa ca nu e THAT expensive. SuperEroi e imbecila. Bine ca si Carusel asta colcaie de greseli gramaticale da' ata ete. In time they'll learn to spell properly.
is the world upside down ? this may be the end of all mankind as we know it! :shock:
:lol:

Nightwane
08 May 2005, 16:53
is the world upside down ? this may be the end of all mankind as we know it! :shock:
:lol:

s-o rontzai si tu si mamuca ta. 8)

Longshot
09 May 2005, 09:21
Well... nu stiu cu ce se ocupa fostul carusel

fostul carusel aparea cam aku 10 ani si scria pe ea "supliment al revistei anticipatia". anticipatia asta era o revista sf, ... ma rog. caruselul de atunci nu stiu, in afara de cateva strip-uri cu donald & co., sa fi avut altfel de povesti decat autohtone. era o chestie medieval-based-sci-fi-shit plus o chestie romaneasca care mie imi placea. rio bravo parca ii zicea. western. bazata pe niste carticele care tot asa, apareau pe atunci. era draguta revista.

Carusel apare o data la doua luni din cate am inteles eu. Asa ca nu e THAT expensive.

mie nu mi se pare AT ALL expensive. spuneam doar ca daca exista reticiente de a da 30k pe spiderman, care e stiut de toata lumea, sau ma rog, macar de targetul revistei, atunci 65k pe un carusel cu un aliens alb negru si un borderlands (destul de ok) pare cam mult. oricum, daca e la doua luni e alta treaba.

Lady_Skar
18 May 2005, 17:11
Kelsey Grammar (Fraiser) este The Beast in noul film X-men. :)
It's official.

Sony vrea 6 filme Spiderman!
Ce face lacomia din oameni... :shock:

Gaandalf
18 May 2005, 18:37
http://www.comingsoon.net/news/topnews.php?id=9665
a lot of news

Lady_Skar
02 Jun 2005, 10:29
Things are not looking good for X-men 3

Mathew Vaughan a parasit proiectul! Se pare ca studiourile FOX si-au cam batut joc de el.
X-men 3 ar trebui lansat pe 26 mai 2006, asta inseamna ca ar trebui produs, filmat, editat, post productie tot in mai putin de un an! Nici un regizor decent nu s-ar apropia de filmul asta. iar daca lansarea este amanata, nu se mai intoarce distributia care deja au programate alte proiecte.

:(( :(( :(( :(( :((

Denis_stelistu
02 Jun 2005, 15:39
Pacat,mai intai proiectul era pus pe 6.05.2006,si s-a amanat cu cateva saptamani.Dar oricum,cine n-ar accepta un film ca X-Men,e fraier.

Lady_Skar
02 Jun 2005, 20:21
Indiferent ce film e, daca nu ai timp necesar ca sa-l faci nu te implici. Filmarile trebuiau deja sa inceapa. Singurul regizor care ar prelua proiectul in etapa asta ar fi unul realmente disperat.
Dupa X-men sau dupa munca. :)

Gaandalf
06 Jun 2005, 11:49
"His name is Robert Paulsen!" ... actually is just Brett Ratner:
http://www.comingsoon.net/news/topnews.php?id=9892

Lady_Skar
06 Jun 2005, 15:12
Mersi pentru veste G.
Eh, merge Bret. Mi-au placut filmele Rush Hour in sensul ca I enjoyed them. Red Dragon asa si asa, mai mult pentru Ralph Fienes m-am uitat.

Dar ma bucur ca avem un regizor. Time is wasting and the cast isn't getting any younger! :D

EDIT: Postul 999. Ma apropii de 1000 si mult asteptatul custom title. :D

Gaandalf
06 Jun 2005, 15:19
u're welcome lady s - uite si cam ce a zis Ratner: http://www.joblo.com/index.php?id=7679 - poza de langa articol e super belea ...

... V 4 Vendetta pics:
http://www.joblo.com/index.php?id=7678

Gaandalf
17 Jun 2005, 17:22
ultimul trailer de la Fantastic 4 - http://www.apple.com/trailers/fox/fantastic_four/trailer_3/

Lady_Skar
23 Jun 2005, 08:26
Batman Begins e de o saptamana pe ecrane and he's hanging in there,. In fruntea box officeului si glowing reviews.
Pana sa ajunga in Romania mai sunt

15 zile

Lady_Skar
23 Jun 2005, 09:09
Teaser Poster la X-men 3 (http://www.comixfan.com/xfan/images/movies/marvel/x3teaser.jpg)
Pretty cool, dragut concept dar I'M SICK AND TIRED OF WOLVERINE!

Also, nu mai apare Nightcrawler in al treilea film. Nu pot sa spun ca mi se rupe inima desi a fost foarte bun in X2.

Faenor
23 Jun 2005, 14:31
Atat Nightcrawler cat si Storm, desi cred ca nici spatiul acordat lui Jean Grey si Dark Phoenix nu va fi suficient cu toata aglomeratia asta de personaje noi-Beast, Gambit, Juggernaut... :( ...Nici nu stiu daca Magneto mai apare sau nu...desi se vorbeste de un spin-off tot cu McKellan....asteptarile sunt mari ca de la orice sequel si mai ales a treia parte a unei trilogii, iar deadlinurile din ce mai aproape....anyway vom vedea ce iese, dar sincer cred ca un mare ghiveci;mi-ar parea rau :((

Lady_Skar
27 Jun 2005, 08:53
First real look at Ghost RIder (http://rangerboard.com/gallery/displayimage.php?pid=1397&fullsize=1)
Arata din ce in ce mai bine! Please God, don't let them fuck up this movie.

Lady_Skar
27 Jun 2005, 19:51
Mai sunt 11 zile pana la premiera lui Batman Begins!

Lady_Skar
30 Jun 2005, 21:54
8 zile!

Gaandalf
01 Jul 2005, 10:53
Ars De Viu - fan dedicat a zis k e cam naspa filmul ... asteptam sa vedem ... desi toti zic k filmul e the batman movie the fans want to see ...
deci ... :shock:

Nightwane
01 Jul 2005, 11:55
Ars De Viu - fan dedicat a zis k e cam naspa filmul ... asteptam sa vedem ... desi toti zic k filmul e the batman movie the fans want to see ...
deci ... :shock:

it's not. e nashpa rau. deci... :shock:

i can hardly call myself a freakishly big batman fan but still...i like batman...

Gaandalf
01 Jul 2005, 13:25
just like i said ... the long cape is too much ... in this case - TOO LONG!
doubtfull i feel ... anyway - i'll wait & see...

Lady_Skar
01 Jul 2005, 14:38
Pelerina e lunga in primul rand pentru efect si in al doilea rand pentru ca asa a fost ilustrata si in comics-uri. Din cate am auzit pana acum exista doua mari bube:

1. actiunea se dezvolta destul de incet. Trece abia o ora pana vedem macar costumul
2. Scenele de bataie sunt confusing.

M0n0
01 Jul 2005, 15:17
2. Scenele de bataie sunt confusing.

de aici deducem very bad directing...right?

Lady_Skar
01 Jul 2005, 16:37
Dude. This is the second time today you piss me off with one of your posts. :)

Chris Nolan nu este un regizor de filme de actiune si daca intr-adevar accentul ar fi fost pus pe batai, atunci poate ca ai fi avut dreptate. Dar accentul s-a pus pe latura psihologica a personajului, what makes him tic, si in sensul asta Nolan si Bale cred ca s-au descurcat bine. Nu pot sa spun sigur pentru ca nu am vazut inca filmul.

SI daca e sa ne luam dupa logica ta atunci George Lucas is the best director ever pentru ca prequelurile au avut scene marfa de bataie. :)

M0n0
01 Jul 2005, 17:50
Chiar daca a pus Nolan a pus accent pe latura a personajelor nu inteleg de ce ar neglija scenele de actiune pentru ca la asta te gandesti cand zici Batman...bataie cu baietii rai...
si scuze ca te-am suparat... :)

Gaandalf
02 Jul 2005, 07:49
SI daca e sa ne luam dupa logica ta atunci George Lucas is the best director ever pentru ca prequelurile au avut scene marfa de bataie. :)
haha - good one!

1st buba: chiar asa e - trece cel putin 1h pana apare batman.
2nd buba: sper sa nu fie teaser fight scenes - i hate that! :x

GhitzaCartitza
03 Jul 2005, 10:48
Katie Holmes urmatoarea Wonder Woman? Producator Joel Silver.

Lady_Skar
03 Jul 2005, 13:35
Sa speram ca nu. Eu personal tin cu Monica Belluci. Europeana, frumoasa and built like a brick house. 8)

Longshot
03 Jul 2005, 13:37
kinda old ain't she? pt. wonder woman adica. si nu se vorbea si despre that babe din lost?

M0n0
03 Jul 2005, 16:31
Pentru Wonder Women ai nevoie de cineva care vb perfect engleza cu accent american nu cu accent italienesc...trebuie intr-adevar o femeie matura, cam 27-30 de ani...nu una in jur de 20...dar pe Monica nu as candida-o deloc pentru acest post...sincer...

Lady_Skar
03 Jul 2005, 22:03
Diana s-a nascut pe o insula din marea Egee si este de origine greceasca. Vorbeste perfect limba engleza, asa cum vorbeste perfect toate limbile lumii. ;)

Nu cred ca ar strica o urma de accent.

Evangeline Lily este destul de frumoasa si are look-ul potrivit dar nu stiu. In ciuda tuturor eforturilor sale din serial tot nu o vad ca pe o femeie puternica.

Gaandalf
04 Jul 2005, 05:06
Katie Holmes are varsta perfecta ptr acest film ... si spun asta gandindu-ma la sequel-uri.

Parerea mea: this wonder woman is going to be a HUGE FLOP - unless they make it f.ucking fantastic.

Lady_Skar
04 Jul 2005, 08:30
Even if it's going to be a flop, it's going to be a Joss Whedon flop, and that's still better then 90% of the crap out there. :)

Katie Holmes este prea slaba! Mie imi place de ea, dar pentru rolul asta ar trebui sa lucreze foarte mult la aspect. Ceva gen ce a facut Bale dupa masinistul ca sa se pregateasca pentru Batman Begins. Plus ca ea inspira mai mult inteligenta decat putere. Si Wonder Woman este inainte de toate o razboinica. Pur si simplu nu cred ca i se potriveste ipostaza asta lui Holmes.

Gaandalf
04 Jul 2005, 10:06
Even if it's going to be a flop, it's going to be a Joss Whedon flop, and that's still better then 90% of the crap out there. :)

Katie Holmes este prea slaba! Mie imi place de ea, dar pentru rolul asta ar trebui sa lucreze foarte mult la aspect. Ceva gen ce a facut Bale dupa masinistul ca sa se pregateasca pentru Batman Begins. Plus ca ea inspira mai mult inteligenta decat putere. Si Wonder Woman este inainte de toate o razboinica. Pur si simplu nu cred ca i se potriveste ipostaza asta lui Holmes.
mai poate o sa se schimbe si o sa lucreze si o sa dea bine pe ecran pana la urma ... sper sa isi depaseasca conditia (Dawson's Creek) si sa iasa bine...

we shall see ...

Gaandalf
07 Jul 2005, 05:18
4 Spidey villains?

Here's what we DO know about SPIDER-MAN 3. It stars Thomas Haden Church and Topher Grace as villains. It's set for release on May 4, 2007. And that's about it, other than the obvious Tobey-Maguire-is-returning stuff. We presume this will be the last Raimi-directed SPIDER-MAN film and possibly the last Maguire/Dunst film as well, but we don't know that for sure. And we still don't know exactly what's going on with the villains. SuperheroHype has heard gotten a scoop though that the film will feature not just two but four villains in the film: Venom, Sandman, Hobgoblin and Vulture. It's relatively clear that Haden Church and Grace will be playing either Venom or Sandman. They could be positioning James Franco to somehow morph into Hobgoblin in a sort of altered version of the comic's events (where Harry became the "second" Green Goblin). As for Vulture...it sounds a little odd. Larry David had joked about being approached to star but I never really put much stock in that. I always figured they'd get Dylan Baker to reprise his Curt Connors/Lizard role in the third film. Either way, I think going all-out for the third and final film could be a great idea. Even though it's not the true Sinister Six, just give Spidey more villains than he can handle and make fanboys drool with glee.

Lady_Skar
08 Jul 2005, 12:19
4 villaini pentru Spiderman? You know that saying. too much of a good thing? De ce sa nu fie 3 ca sa mearga cu titlul Spiderman 3? :D Orice ar fi, looking forward to seeeing Tobey in tights again. :)

Intre timp am vazut Batman Begins and it rocked my little fangirl world! :w00t:

Gaandalf
10 Jul 2005, 07:11
Fantastic Four Makes $20.8 Million
20th Century Fox's big screen version of the Marvel Comics superfamily Fantastic Four, directed by Tim Story, came out of the gate with an estimated $20.8 million opening day. That's just slightly less than the first X-Men movie made five years ago.

Although it's too early to tell, it's likely that Fantastic Four will be Fox's third film in a row to top $50 million opening weekend after Star Wars Episode III and Mr. and Mrs. Smith, and the business it brought in made yesterday the third biggest Friday of the summer based on early estimates.

batman il am acasa dar vreau sa-l vad la cinema - abea sapt viitoare ...
:(

Lady_Skar
10 Jul 2005, 12:55
Wait it out Gaandalf! Pe cuvantul meu ca merita! :happy:

Gaandalf
10 Jul 2005, 13:15
Wait it out Gaandalf! Pe cuvantul meu ca merita! :happy:
trust me - i will ...
se vede bine ala care il am acasa - mai ales ca e prin TV dar tot nu vreau ... :shock: - de abea astept ... :shock:

Gaandalf
14 Jul 2005, 07:52
http://www.joblo.com/index.php?id=8026 - :lol:

M0n0
14 Jul 2005, 09:07
Come to think of it...Uma is not that bad as Wonder Women...

Gaandalf
14 Jul 2005, 09:12
Come to think of it...Uma is not that bad as Wonder Women...
numai ca ea e blonda si ii sta bine asa iar Wonder Woman e la polul opus

Faenor
14 Jul 2005, 10:20
Mda..Super Ex se anunta unul din filmele din trendul nou inaugurat de The Incredibles-super-eroi la cratita, bazandu-se pe comic de situatie si appealul ridicat de aparenta de accesibilitate- a se vedea si Sky High si cu siguranta inca nu s-a incheiat lista; daca Pixar nu divorteaza de Disney s-ar putea sa vedem si The Incredibles 2 :lol:

Gaandalf
16 Jul 2005, 05:16
Batman Begins - they got down & dirty & i loved it ... best movie of this so called summer till now ...

Fantastic 4 - not so fantastic... ;)

Gaandalf
04 Aug 2005, 06:46
SPOILERS

Topher Grace / Church = Chameleon
http://www.joblo.com/index.php?id=8211

Lady_Skar
27 Aug 2005, 14:24
Ok... recapitulare.
Pentru nefericitii ( :) ) din Romania, toamna asta apar in cinematografe Fantastic Four si Sin city.

Anul viitor insa... iata ce ne asteapta in materia de comic based movies

Superman Returns
X-men 3
Ghost Rider
V for Vendetta

Si ca sa va faceti o idee cam cum va arata SR, avem pt voi:
Interviu cu Bryan Singer si imagini din film (http://www.bluetights.net/bulletin_list.php)

st3fan
27 Aug 2005, 16:19
Lady_S, 10x for the link. Cat despre Superman Returns stiu ca va avea poate cea mai buna imagine de pana acum, se va filma digital(oare de ce nici nu ar mai trebui sa mentionez?), Sony si Panavision punand la bataie cele mai noi si mai bune "scule".Mai avem un an de asteptat...

Gaandalf
06 Sep 2005, 11:38
Yes for Captain America but the rest ... (http://www.comingsoon.net/news/topnews.php?id=11086) :sick:

Lady_Skar
13 Sep 2005, 22:45
Nu prea vad cum o sa mearga Hawkeye. He's just a guy with a bow. Nu pare prea periculos in afara benzilor desenate. La fel si Antman. Antman este cunoscut ca "tipul care isi batea sotia" in universul Marvel. Not exactly a claim to fame... nu inteleg ce ar atrage publicul la el.
And who the hell is Shiang Chi?
:)

Gaandalf
15 Sep 2005, 13:45
And who the hell is Shiang Chi? :)
asta e Shang Chi (http://www.marvel.com/universe/index.htm)
:sick:

Kriss_Kringle
06 Aug 2006, 16:39
Pentru mine ar fi tare sa se faca un fiilm cu Justice League.Cred ca ar iesi un film meseriash de tot cu conditia sa existe un scenariu credibil si un regizor care sa nu-si bata joc de film cum a facut Bryan Singer cu X-Men sau Sam Raimi cu Spider-man.Alt film care as vrea sa-l vad ar fi Captain America care am auzit ca o sa iasa in 2009.Sunt atatia eroi in universul benzilor desenate dupa care inca nu s-au facut adaptari pe marile ecrane si sincer e .....TRIST!Dureaza asa de mult sa faca un film si tot naspa iese.Sa stai sa astepti 2 ani jumate pt Spider-man 3?E bataie de joc fratilor si oricum o sa fie un junghi in coaste .Tot ce ne ramane noua fanilor e sa asteptam ............mult si bine! :sleep: