View Full Version : FUTURAMA
A trecut vremea familiei Simpson shi a "batranului" Homer cu al lui "doohh!"....
Its time for us to see in to the future, shi asha Matt Groening continua poate mai haios ca niciodata cu FUTURAMA, the funnyest cartoon ever made.
Ashtept pareri, comentarii shi altele in legatura cu Futurama.
" all humans are vermins in the eyes of MORBO"
raven88
14 Jul 2004, 06:11
mda, cam tarziu cu topicu', serialul a fost exterminat (by morbo :D)
btw, stiai ca pe genericul de la futurama apare un designer roman? Serban Cristescu
deshi cam ies din toipic..................FUTURAMA?? :huh:
nu am auzit de el ............da un link (simpson era klumea)
Sm�agol-Gollum
14 Jul 2004, 21:40
bro'...da un edit pt ca suna fff ciudat!!!
Oi, Smeagol, you are so toight, like a tiger.
Am toata seria Futurama, am vazut-o pe toata de prea multe ori si e geniala. Are momente in care-mi place mai mult decat Simpsons. Pacat ca a avut programare proasta si a fost 'canceled'. Cine e gata sa dea o cantitatea absurda de bani poate primi seria de la mine :D.
mda, cam tarziu cu topicu', serialul a fost exterminat (by morbo :D)
btw, stiai ca pe genericul de la futurama apare un designer roman? Serban Cristescu
nu stiam asta si ma bucura faptu asta.........pacat ca a fost "exterminat", dupa parerea mea e mai bun decat simpsons........BENDER RULES 8)
Oi, Smeagol, you are so toight, like a tiger.
Am toata seria Futurama, am vazut-o pe toata de prea multe ori si e geniala. Are momente in care-mi place mai mult decat Simpsons. Pacat ca a avut programare proasta si a fost 'canceled'. Cine e gata sa dea o cantitatea absurda de bani poate primi seria de la mine :D.
foarte tentant :)
Ceea c imi place la Futurama e ca parodiaza multe filme iar personajele sunt dementiale.
"i had a nightmare: i saw only one`s and zero`s flying around,......and then a two came allong!!" BENDER
Sm�agol-Gollum
15 Jul 2004, 22:03
Cine e gata sa dea o cantitatea absurda de bani poate primi seria de la mine :D.
shi anume cat? :P :)
raven88
16 Jul 2004, 10:24
si mie mi se pare mai bun decat simpson, cu toate ca in unele momente povestea cu fry&lila devine stresanta.
si mie mi se pare mai bun decat simpson, cu toate ca in unele momente povestea cu fry&lila devine stresanta.
true-true......but we can survive that, anyway cea mai tare idee din futurama a fost faza cu fry care realizeaza ca e propriul lui bunic.....la asta nu s-a gandit nici macar H.G. Wells :D
Sm�agol-Gollum
16 Jul 2004, 21:45
WTF!! cand naiba a fost difuzat futurama asta?? nu am auzit in viata mea de el!! pls give detailes!
WTF!! cand naiba a fost difuzat futurama asta?? nu am auzit in viata mea de el!! pls give detailes!
Din pacate la noi nu a fost difuzat, inca. Este creatia lui Matt Groening (responsabil si pentru Simpsons); aventuri SF in viitor, cu personaje si situatii foarte comice. Ceea ce face din Futurama un desen animat bun este ca parodiaza filme dar nu numai....
pentru mai multe informatii incearca siteu:
http://www.gotfuturama.com/
raven88
20 Jul 2004, 08:51
ati citit comic-bookul futurama? cum vi se pare?
din pacate nu am citit, am doar un pdf cu futurama dar e de o calitate foarte slaba si nu se vede textu k-lumea.
Comicsurile sunt la fel de funny ca serialul?
raven88
22 Jul 2004, 08:19
yup, sunt funny, dar subtirica rau revistuta... eu am renuntat sa le mai cumpar, le citesc in librarie cand apar 8)
yup, sunt funny, dar subtirica rau revistuta... eu am renuntat sa le mai cumpar, le citesc in librarie cand apar 8)
vrei sa zici ca apar in librarie?? :w00t: ....eu n-am vazut :( .....
"we know all your sins Bender, and for each we`ve prepaired an agonising and ironic punishment"- the robot devil
rzvnblc
30 Jan 2006, 13:27
Good news everyone!!!
Futurama REVINE!!...4 filme direct pe DVD in 2007
http://imdb.com/title/tt0471711/
have fun!
horney1
25 Jul 2006, 17:50
Ador Futurama personajul meu preferat cred ca ii bender si cu alui You can kiss my shiny metal ass :lol: :lol:
the sith
19 Oct 2006, 15:14
imi place ffffff mult futurama si personajul meu preferat e bender; cel mai tare episod e episodu 10 parodia dupa titanic :lol: :lol:
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.