View Full Version : Un film numai pentru mine
alexedi
10 Jul 2004, 11:34
Am vazut "Elephant", singur la sala 4. Deocamdata atat.
seether
11 Jul 2004, 23:13
Si eu once upon a time la Zoolander, in ditamai sala d cinema, eram doar eu cu o colega. Ce frumos e sa fie sala goala.
pisica alba pisica neagra, la lira, doar eu si prietena. l-am ajutat pe proiectzionist sa incarce rola in aparat...
Tot Pisica Neagra Pisica Alba... singur in cinematograf
alexedi
13 Jul 2004, 07:07
In fine, ideea era ca am vazut "Elephant" si eram cam bulversat, dar intre timp am redevenit rational. Ati vazut? V-a placut ceva din el? Dar si asa literal cum a fost interpretat topicul e frumos.
filmul s-a discutat la "Acum pe ecrane" ...cat despre faptul ca l-ai vazut singur tre sa spun un singur lucru LUCKY YOU !!Elephant e genul de film pe care mi-ar place sa-l vad singura in sala fara oameni care se zica "shi totushi se intampla ceva ?".."Cand incepe actiunea?"those mo'fo! :x ..in orice caz Elephant e superb...
Gaandalf
13 Jul 2004, 10:21
Nu prea obijnuiesc sa merg la film sigur. De obicei merg cu un prieten de-al meu shi iese caterinca la greu.
Dar au fost filme la care mi-am deplasat fundul singur. Filmul care este doar pentru mine este impropriu spus. Am mai multe la suflet care le revad all by meselfff: Monsters Inc. LOTRz,Fight Club, Star Wars, Matrix shi 7 Samurai, Sweet November, Boys & Girls shi 40 days & 40 nights.
stigmata (cu vreo 5 oameni in sala)
si dawn of the dead (la care e preferabil sa fie sala plina)
Daca vrei sa vezi un film cu cat mai putini oameni in cinematograf ... mergeti in timpul saptamanii dimineata... Eu asa fac cand e un film bun la cinema....
ladybird
14 Jul 2004, 20:20
Maid in Mahattan - intr-un cinematograf din Paris!
o sala imeeeensa si la fel de goala!!
alexedi
14 Jul 2004, 20:56
Maid in Mahattan - intr-un cinematograf din Paris!
o sala imeeeensa si la fel de goala!!
Mda, chestia cu sala goala e explicabila.
Eu si un prieten in Predeal + sala goala + What Lies Beneath = creeeepy!
Eu cu un prieten la numaistiucefilm la Lira. E chiar super.
Knnabis
06 Aug 2004, 14:18
eu locuiesc in bistrita...unde exista un singur cinematograf.. :)
deci ar trebui sa fie inghesuiala.....dar la majoritatea filmelor la care ma duc (cu prietenii) suntem singuri
la 50 first dates am fost cu o prietena...eram singurele.....doar la lord of the rings, matrix.......e sala plina.... :)
keyzer soze
07 Aug 2004, 00:30
for my soul... 'il postino' de michael radford
for my lonely body in a messy hall... 'dancer in the dark', cinema republica, iasi, 10 a.m., a few years ago
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.