PDA

View Full Version : Card CineMagia

georgerc
08 Jul 2004, 13:51
Am facut acum aproximativ o luna o cerere pentru un card CineMagia si nu am primit nimic prin posta.... Dureaza mai mult de o luna, sau sunt ceva probleme?

George

TLD
10 Jul 2004, 14:45
Am facut acum aproximativ o luna o cerere pentru un card CineMagia si nu am primit nimic prin posta.... Dureaza mai mult de o luna, sau sunt ceva probleme?

George

Stai linistit o sa-ti vina cardul... Dar probabil cererea ta nu este singura... Din ce stiu eu tre sa astepti o buna perioada ca sa primesti cardul cinemagia (depinde si de stocul care il mai au, dak s-a terminat trebuie facute altele...; apoi din sutele de cereri trebuie onorate toate in orinea in care s-a primit cererea...). Nu va inchipuiti ca exista o persoana care munceste non-stop scrie carduri si le expediaza prin posta... ;) Sper sa fi ajutat mesajul meu. ;)

Ionutz55
10 Jul 2004, 14:51
si eu am facut de nu stiu cate ori si nu am primit nimic

Ilila
11 Jul 2004, 01:35
Ce card? :huh:

TLD
11 Jul 2004, 08:11
Ce card? :huh:

Cre ca numa e nici o dilema pt nimeni ca este vorba de acest card: -> http://www.cinemagia.ro/reserv/reserv1.php?wnd=reserv&popup=1

georgerc
11 Jul 2004, 17:24
Pai, problema mea e ca nu e prima data cand fac cerere. Prima a fost acum mult timp in urma, insa acum m-am hotarat sa aflu ce se intampla cu cardurile astea, daca exisa intr-adevar.

Ionutz55
11 Jul 2004, 22:01
mda si eu am aceiasi problema, am facut comanda de nu stiu cate ori si nu am primit nimic

georgerc
12 Jul 2004, 10:29
Oare poate cineva de la CineMagia sa ne explice misterul cardurilor???? Ca altfel noi intre noi speculam de ni se fac carcei la degete! :)

emanuel
12 Jul 2004, 12:50
Momentan nu se mai expediaza carduri, pentru ca se va schimba sistemul in curand.
Cardurile emise, sunt in continuare valabile.

georgerc
12 Jul 2004, 12:55
Cateva intrebari:
1. Pai nu puteti sa scrieti undeva cestiunea asta, ca sa nu se inscrie oamenii degeaba?
2. Se vor emite automat carduri pentru cei care au facut cerere pana acum, sau va trebui o noua cerere cand noul sistem va fi operational?
3. Cat dureaza pana ce noul sistem va fi operational?

emanuel
12 Jul 2004, 13:01
Este deja pus anuntul pe site.
Noi speram ca sistemul sa fie operational cat mai curand.
Pe viitor se vor face rezervari pe baza CNP-ului (Cod Numeric Personal).

Gaandalf
12 Jul 2004, 13:49
Este deja pus anuntul pe site.
Noi speram ca sistemul sa fie operational cat mai curand.
Pe viitor se vor face rezervari pe baza CNP-ului (Cod Numeric Personal).
cum fac sa intru shi io in posesia unui asha ceva ?

emanuel
12 Jul 2004, 14:02
Pai nu se mai fac carduri. Va fi alt sistem...

Ionutz55
12 Jul 2004, 22:38
unde este anuntul asta, c aio nu lam vazut

georgerc
13 Jul 2004, 08:06
La pagina de rezervare, unde era linkul prin care puteai sa ceri un card nou. Scrie cu galben.... :)

Alexx_ro
07 Mar 2005, 09:17
eu avut card, a expirat...si la un moment dat am vazut pe site ca si-au prelungit valabilitatea pana la 1 iulie 2004, apoi 31 dec 2004....dar eu l-am aruncat : :(
ma gandeam ca se trimit din nou, sau care o fi procedeul, nici nu am mai gasit pe site formularul de cerere card.
stie cineva ceva concret???

merci

emanuel
07 Mar 2005, 10:43
In curand se va schimba sistemul de rezervari, si atunci se va anunta concret ce si cum.
Deocamdata cardurile vechi sunt inca functionale.