PDA

View Full Version : Cand, cum si de ce?- Cinemagia

Oloriel
08 Jul 2004, 09:16
Cand ati aflat de Cinemagia (ieri, anul trecut, acu' 5 ani- :D paranomali ce sunteti), in ce fel ati picat pe aceste plaiuri cine-magice, de ce ati revenit si chiar ce v-a indemnat sa va "inserati" in randurile forumistilor?

@acest subiect este inspirat din fapte reale-prima intalnire cu emi- orice asemanare cu intrebari cunoscute este pur intentionata@

Sm�agol-Gollum
08 Jul 2004, 21:21
pai...eu am aflat de cinemagia acum 2 ani, de la un prieten. shi pana anul acesta ma uitam doar la "filme la tv", "in curand", "box office". nu stiu inca ce m-a determinat sa intru pe forum, shi nici nu cred ca o sa stiu... :P

Oloriel
08 Jul 2004, 22:04
bun... credeam ca nu raspunde nimeni!
eu una stiu de ce am intrat pe forum...era odata ca-n povesti un subiect LOTR in care chiar se discuta LOTR... si nu chesti de gen ce "inel mai vreau sa cumpar"

Anonymous
08 Jul 2004, 22:26
cum am aflat?, pai am cautat poze cu lotr, mao precis gollum acu cateva luni, dar nu mam inscris decat acum

Ionutz55
08 Jul 2004, 22:28
pai, ma uitam la sectziunea " in curand", apo pe forum, unde mam inscris, iar dupa o luna am inceput sa postez

Nightwane
09 Jul 2004, 09:39
mi s-a impus intrarea pe forum, un prieten m-a obligat. so..here i am...SadoMasoChrist in all my living glory.

la inceput m-am luat in gura cu toti aia pro-LOTR si cu aia pro-MATRIX da' pana la urma am ajuns sa ma inteleg chiar prea bine cu unii din ei.

MinRep
09 Jul 2004, 09:54
Eu nu mai stiu cand am aflat de CineMagia (cam acum vreo trei ani...). Ma rog, intai intram pe la "In Curand" si "Box-Office", apoi am descoperit "Forum"-ul ceva mai tarziu. Am stat ca vizitator mult timp, dupa care, cand mi-am pus net acasa, l-am creat pe MinRep si, de atunci, sunt in proces de stagnare (numai numarul de mesaje mai creste)

Riddick
10 Jul 2004, 10:20
am tastat in loc de movies,cuvantul filme si la pagina de cautare aparea de vreo 3 ori cinemagia si asa am ajuns aici.si chiar imi place :)

onutza_
10 Jul 2004, 10:36
Eu cautam o baza de date care sa contina cat mai multe filme romanesti. Cum n-am gasit ce film cautam (sau am gasit prea putine informatii) m-am gandit sa intru si eu pe forum.

TLD
10 Jul 2004, 10:53
Cum am aflat eu de cinemgia.. Acum 2 ani pe la tv.. din nus ce emisiuni... In prima juamatate de an.. intram doar pt a vedea detalii despre filme, cinemagia avand de pe atunci o baza de date foarte buna... Apoi am inceput sa sciru la voi despre filme.. si deabia acu un an si ceva am inceput periplul meu forumistic... Care sper sa nu se incheie prea curand... ;)

Oloriel
10 Jul 2004, 11:37
imi place!
am crezut ca variantele se vor oprii la "am aflat de la un prieten" se pare ca nu e asa, se diversifica.

Demona
10 Jul 2004, 15:01
Cautam in disperare chestii despre filmul Lord of the Rings, dar nu cel al lui PeeJay. Eram convinsa ca am vazut(inca sunt), un trailer la Lord of the Rings pe MCM shi cautam info-uri despre el. Cam asha am ajuns pe cinemagia.ro What was that, am aflat ceva mai tarziu, dar aici am ramas de...ceva vreme... :)

ogto
10 Jul 2004, 21:31
Sunt fan al filmului, am gasit forum despre filme in romana, am intrat.

THE END

(poate o sa faca un film dupa povestea asta. Ar trebui sa pun acum o lista de credits LUNGA pana la capatul pagini)

Pinky
10 Jul 2004, 21:37
Mpai... aveam de facut un proiect in HTML despre un film, am cautat date in romana si asa am dat peste CINEMAGIA :) . Mi s-a parut interesant si am inceput sa intru mai des... am descoperit intr-un final Forum-ul, so here I am 8) .

raptor
10 Jul 2004, 22:20
din greseala.am vrut doar sa votez in draci pt. lotr :) apoi am produs 2 posturi in 2 luni...si iacata-ma-s!

Ilila
11 Jul 2004, 01:09
Am povestit la mai multe persoane cum am ajuns pe forum iar acum incep sa am dubii... oare ce le-am zis?? :huh: