PDA

View Full Version : Trei la zece mii ... k e super oferta.

Dan Gerose
06 Jul 2004, 13:41
Candideaza cu succes pentru Best Opening Scene Final Destination 2. Parerea mea ! :P

Pinky
06 Jul 2004, 14:23
Opening scene: FOTR, 50 first dates
Ending scene: The Others, Cruel Intentions 1, Final Destination
Scene in a movie: nu prea am inspiratie... as zice Cold Mountain scena cu Natalie Portman cand o ataca aia si la final ia arma si il impusca pe unul din ei.

Voi reveni :D

MinRep
06 Jul 2004, 19:57
1 - Best Opening Scene - deshi ar trebui sa zic "scenes" k asha vezti posta 15.000 de scene de inceput de film

2 - Best Scene In A Movie - iar "scenes" ...

3 - Best Ending Scene - again "scenes"

I'll start:

1 - BEST Opening Scene: Indiana Jones & The Raiders Of The Lost Ark + Fellowship Of The Ring
2 - Best during movie scene - cred ca ar fi catalogata drept cea mai SHOCANTA : Yoda VS Count Dooku - Attack Of The Clones
3 - Best Ending Scene: Spider Man 1 - web-swinging + Fight Club : down with the skyscrapers :?

please continue ...

notorious
06 Jul 2004, 21:27
best opening scene - multe... ma gandesc la 'memento' (ar fi mai bine pusa, totusi, la 'ending scene'), cu polaroid-ul care se voaleaza, cu glontul care intra inapoi in pistol, cu creierii lui joe pantolianno care se aduna la loc de pe pereti...

ar mai merge si cele din 'terminator' si 't2' (antologice, totusi) - cea din 't3' ar trebui sa fie o reclama de sine statatoare la versace.

best during the film scene - cam aiurea, sa ma gandesc, practic, la cea mai impresionanta scena pe care am vazut-o vreodata... explorarea navei extraterestre din 'alien', bullet time-ul fratilor wachowski, scena lichidarii ghetoului din cracovia din 'schindler's list' (asta pe bune!), vaca zburand in 'twister'... si cate si mai cate!

best ending scene - optez fara indoiala in primul rand pt 'fight club'!

notorious
06 Jul 2004, 22:11
stii ca asta nu prea intra la 'best opening scene' (care este cu mosulica ala care se fataie cu familia pe urme prin cimitirul cu cruci albe & steagul american), ci mai degraba la 'best during the film scene'.

Sm�agol-Gollum
06 Jul 2004, 22:15
1. Fellowship of the rings
2. Yoda VS Count Dooku
3. The usual suspects