Log in

View Full Version : Mihai Bendeac

isteata
05 Jul 2004, 23:54
Ce parere aveti despre el? :w00t:

Dan Gerose
06 Jul 2004, 12:21
Asta cine-o mai fi ? :sick:

marx
06 Jul 2004, 14:36
Probabil vibratorul a lu' isteata.

Gaandalf
06 Jul 2004, 14:56
ce bomba de topic! - Mihai blah blah blah - ce parere avetzi despre el ?
nu shtiu dk sa rad sau sa te impush deshteapto!
Zi-ne shi noua cine e mihaitza asta ...

Jay
06 Jul 2004, 21:49
BANI DIN CER
de Ray Cooney
regia: Horatiu Malaele
cu: George Mihaita, Virginia Mirea, Mihaela Teleoaca, Dan Tudor / Mihai Bendeac, Eugen Racoti, Gheorghe Danila, Serban Georgevici.

Teatrul de Comedie prezinta o alta premiera, cu un alt personaj celebru: "Lady Di", de Tomislav Zajec, in regia Andreei Vulpe. Jucata la nou inaugurata Sala Studio, piesa il are in rolul principal pe Sandu Pop, alaturi de Mihaela Teleoaca, Serban Georgevici, Mihai Bendeac si Dan Morariu.

Opaaa am gasit un mesaj de-al sau pe Cinemagia.ro ...hai ca dau un link...: http://www.cinemagia.ro/actor.php?actor_id=12618&what=userreviews&t=1790&hist=0

isteata
06 Jul 2004, 23:23
Bravo, Jay! Ti-ai facut temele, in cer scuze pentru ca nu am dat detalii despre el. Rog a va uita la www.comedie.ro sectiunea Biografii->Actori :o

marx
08 Jul 2004, 14:25
Bravo, Jay! Ti-ai facut temele,
Si cum il premiezi tu pe Jay? Cu o mica felatie?

Dan Gerose
08 Jul 2004, 14:38
In sfarsit, ne-a lamurit cineva ! iertati-mi ignoranta. :((

Gaandalf
08 Jul 2004, 16:06
In sfarsit, ne-a lamurit cineva ! iertati-mi ignoranta. :((
IDEM

Jay
08 Jul 2004, 21:24
Bravo, Jay! Ti-ai facut temele,
Si cum il premiezi tu pe Jay? Cu o mica felatie?

U must be joking ... :D

isteata
08 Jul 2004, 21:54
chiar glumea! :hmm:

Jay
08 Jul 2004, 22:00
Mda... mi-am dat seama....

Dharma
12 Jul 2004, 18:28
Am scris despre el si la "Voi despre actori"(subiectul-Razvan Oprea).N-am stiut cum sa deschid eu un subiect nou cu numele lui.Bravo "isteato" ai fost mai priceputa.Joaca si in "A XII a noapte".Am vazut spectacolul de nu stiu cate ori.Il iubesc.Am sa revin... :oops:

isteata
12 Jul 2004, 23:26
Cum se face ca te-ai indragostit de el? Este inca la inceput. Sper ca nu te-ai indragostit intradevar, nu uita ca este un actor. Ceea ce vezi tu pe scena e o imagine. :o

zizi
13 Jul 2004, 01:06
1. asha cum spunea raposatul pyron, pt. actorashi de teatru, shi opinii legate de prestarile lor din piesele de teatru cautatzi "teatromagia.ro"....dak avetzi noroc.
2. pentru cei ne-paraleli cu filmul, baiatu' in cauza a jucat in "milionari de week-end", pelicula care ishi va face premiera intr-un viitor din ce in ce mai departat(de buna ce e, probabil)...
3.in pelicula mai sus mentzionata, bendeacu' e fix k la teatru....deci revenitzi va rog, la 1.

Dharma
13 Jul 2004, 14:17
De unde stii? :x Ai vazut filmu'?A mai jucat intr-un film.Strain.Am uitat cum se numeste.Daca habar n-ai,taci si tine pt.tine.Daca te-ar invita la o cafea sa vezi ce repede ti-ai schimba parerea.Din fericire,nu cred ca ai avea ce sa discuti cu el... :P Cat despre partea cu dragostea,e un fel de-a spune.Insa sunt convinsa ca l-as putea iubi enorm si in alt fel.

Danny
13 Jul 2004, 14:26
:lol: :lol: :lol:

Ma scuzati...nu m-am putut abtine...

zizi
13 Jul 2004, 15:45
Insa sunt convinsa ca l-as putea iubi enorm si in alt fel.

:D :D :D

(pt. toate gagautzele care au chef de iubire, lasatzi-va nr. de tel pe private message, sa va demonstram talentele noastre actoricesti...si sa va iubim, de 3 ori pe zi.)

Jay
13 Jul 2004, 18:04
Sunteti nebuni.... :D :D :D

isteata
13 Jul 2004, 21:28
Chiar ca sunteti nebuni, sau mai degraba gelosi. Dar nu aveti de ce. Cel putin nu in cazul meu. Am mai vazut si pe alt forum cum unele declarau cat de mult il iubesc. Eu zic ca e o pers normala, ca si noi.
Leg de filmul strain, probabil va referiti la "Gunspowder , treason and plot". Nu am amanunte. "Milionarii..." am auzit ca o sa aibe premierea anul asta, dar nu stiu cand. De altfel din 2003 ne cam "ameninta", cica probleme tehnice(sonorizare), se spunea nu mai stiu pe ce site.
Dharma, cum de tocmai el, mai exista si alti studenti de la UNATC in Comedie (era o curiozitate, nu un repros). ;)

Andrei Popa
13 Jul 2004, 22:47
Va salut.Ma numesc Andrei Popa.Am 25 de ani si sunt din Focsani.In urma cu ceva vreme ati venit la noi,la zilele orasului(cand s-a inaugurat teatrul)cu spectacolul "Lady Di".Tin sa va felicit si sa urez sanatate lui Varu' Sandel si tuturor actorilor teatrului de comedie din Bucuresti.Ne-ati incantat.Va asteptam si la anul.Toata stima.

Dharma
13 Jul 2004, 23:18
1.Nu stiu daca mai sunt si altii.
2.Nu de-aia imi place.
3.Pt.lamurire,in primul rand il admir ca actor.E pe gustul meu.Ce sa fac??? :?In plus imi plac la fel de mult si altii(Marius Stanescu,Florin Piersic-juniorul,Claudiu Bleont etc.)
4.De ce ai deschis subiectul,isteato?
5. Si ca sa nu existe discutii,n-am sa mai scriu,poftim de!
6.Pe ce forum zici ca ai vazut declaratiile alea?
7.Ai vazut piesa de care zice nenea asta din focsani.Cum e?
8.La sectiunea de repetitii din www.comedie.ro,el nu apare in nici un spectacol.Nu mai joaca in nimic nou?
9.Am terminat.Va pup.Mi-a facut placere.

isteata
14 Jul 2004, 01:22
Ei, haide, Dharma, nu te supara. Da, am vazut "Lady DI". Este interesanta. Cum sa nu apara in nici un spectacol. Ba da, joaca in "A douasprezecea noapte", si "Lady Di", in cea din urma chiar sunt publicate niste poze din spectacol. Da pe http://www.comedie.ro/biodet.php?aid=317&lang=1 si da click pe spectacolele in care joaca.
Ai dreptate, intr-un spectacol nou, din cate stiu nu apare pana in primavara.
Am deschis acest subiect, intrucat am observat ca are destul de multe fane si pe alte forumuri.

Sal, Andrei Popa, imi pare bine ca ti-a placut "Lady Di", si mie.
Leg de Sandu Pop, tin minte ca prima data cand am incercat sa vad spectacolul, se contramandase intrucat tatal lui murise. Imi pare rau. :(( :( :P

isteata
14 Jul 2004, 01:30
imi cer scuze, dar :P nu trebuia sa apara. Am incurcat icon-urile. Sorry!

Danny
14 Jul 2004, 09:13
Sunteti nebuni.... :D :D :D

Neah...nebunatici :w00t:

Pacat ca s-a terminat stagiunea ca as fi vrut sa vad si eu "A douasprezecea noapte". Nu neaparat sa-l vad pe acest ilustru star anonim Mihai Bendeac (desi m-ati facut curios) ci pentru a-l vedea la lucru pe Tudor Chirila.

P.S. isteato vezi ca exista un buton care se chema "edit"

Jay
14 Jul 2004, 16:27
Va salut.Ma numesc Andrei Popa.Am 25 de ani si sunt din Focsani.In urma cu ceva vreme ati venit la noi,la zilele orasului(cand s-a inaugurat teatrul)cu spectacolul "Lady Di".Tin sa va felicit si sa urez sanatate lui Varu' Sandel si tuturor actorilor teatrului de comedie din Bucuresti.Ne-ati incantat.Va asteptam si la anul.Toata stima.

Pe aceasta cale doresc sa urez felicitari mamei lui Fanel de la teatrul din Berchisesti pentru piesa: "Cartofi prajiti cu ketchup" ...
P.S. Vand bicicleta fara ghidon.... 1,2 mil lei... :D :D :D

zizi
14 Jul 2004, 16:30
Bendeac, varu' sandel, zic sa scoatem un topic despre tzociu&palade...

Jay
14 Jul 2004, 17:01
eu merg pe Arsinel....

Mihai Bendeac
14 Jul 2004, 17:47
Sunt "ilustrul necunoscut" Mihai Bendeac.As avea rugamintea sa incercati sa gasiti alte subiecte de conversatie decat pe mine.Cat despre nelamuririle asa-ziselor mele "fane" (de unde p..a mea fane nu stiu),as vrea sa le raspund ca stagiunea viitoare nu stau degeaba ci pregatesc 6 premiere,ca nu am jucat in 2 filme ci in trei(un rol principal in "Milionari de weekend",un rol episodic,dar foarte misto si la care tin,in "Gunpowder,treason and plot",regia Gillies McKinnon cu Robert Carlyle si tocmai am terminat filmarile la un lung-metraj independent in regia lui Florin Piersic jr.,pe un scenariu scris de el si Dorina Chiriac).In alta ordine de idei,as vrea sa lamuresc problema peliculei "Milionari de weekend".Ceea ce se intampla cu acest film este de toata jena.El nu isi intarzie premiera pt. ca ar fi un film prost(imaginea,spre exemplu,mi se pare mai buna decat a oricarui alt film romanesc aparut pana in prezent) ci datorita scandalului iscat intre producator si regizor.Problema este sunetul(cu precadere exploziile si focurile de arma).Catalin doreste o prelucrare occidentala a acestora,ceea ce implica alti bani pe langa cele 17 miliarde deja investite."Milionari de weekend" este un film comercial (nota bene,comercial nu slab) dar asta nu este un pacat pt.ca,momentan,nu trebuie decat sa aducem lumea in cinema.Industria romaneasca de film nu poate suporta momentan un film elitist de tip "Glissando",ca sa dau un sg.exemplu.Va multumesc anticipat(vedeti cefrumos vorbesc?-ce g..a masii,sunt artist,nu?).Draga d-ra Isteata si draga Dharma,stimate domnule...Popa(sper sa nu gresesc),ma bucur ca ma apreciati ca actor de teatru dar au si oamenii astia dreptate.Aici se vorbeste despre altceva.Exista forumuri specializate.Cum ar fi,nu-i asa?,teatromagia.ro... ;) Scuze pt.deranj dar am vrut sa lamuresc aceste aspecte mai ales ca,pe google,la "mihai bendeac" primul lucru care aparea era discutia asta(ma f..t in el de google da' totusi,daca intra nea'Scorsese si ratez sansa va strang de gat.)Multumesc.PS-Am citit cu ocazia asta si alte chestii pe care le-ati scris pe aici,pe la alte subiecte.Chiar va pasioneaza.E imbucurator.Poate ar trebui sa va implicati si mai mult decat sa scrieti.

Jay
14 Jul 2004, 18:01
Multumim pentru interventie si va mai asteptam pe la noi...
Si pana la urma cand va avea premiera filmul asta.. Milionarii de...??

Danny
14 Jul 2004, 20:47
Pe aceasta cale doresc sa urez felicitari mamei lui Fanel de la teatrul din Berchisesti pentru piesa: "Cartofi prajiti cu ketchup" ...

Haha..este o piesa la Odeon "Cartofi prajiti cu orice" ... era s-o nimeresti ;)

isteata
14 Jul 2004, 20:53
Ne cerem scuze, d-le Bendeac, daca doriti inchid subiectul chiar acum. Nici o problema. Desi forumul e un mod de a ne exprima. Ne cerem scuze... :((

isteata
14 Jul 2004, 20:58
Nu este nevoie sa va enervati chiar asa de rau. Nu am ucis pe nimeni.

Danny
14 Jul 2004, 21:15
lool...sunt sigur ca nu s-a suparat...si in fond si la urma urmei...trebuie sa se obisnuiasca cu statutul de star! :P
despre "milionari de week-end" s-a vorbit la "cinemateca romaneasca" la topic-ul "Ce se intampla, dom'le, cu tineretul?" pe la pagina 4.

http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=3337&start=75&hist=0

Sinopsis-ul filmului:
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=5929&hist=0

Interviu cu C. Saizescu:
http://www.unica.ro/arhiva/02_04/Timp_liber_Distractii.htm

isteata
14 Jul 2004, 21:23
Multumim pt informatii, eu una stiam de aceste informatii, mai putin comentariile de pe alte forumuri.

Semaca
15 Jul 2004, 13:22
Cat despre nelamuririle asa-ziselor mele "fane" (de unde p..a mea fane nu stiu) ....

Ne cerem scuze, d-le Bendeac, daca doriti inchid subiectul chiar acum. Nici o problema. Desi forumul e un mod de a ne exprima. Ne cerem scuze...

Mama draga, sa raspunzi cu-atata politete la o injuratura (aproape)directa ...... ce-nseamna sa fii fan....

... sau daca e-n paranteza nu se pune?

Semaca
15 Jul 2004, 13:24
A, da, si-nca o chestie!

Cine obisnuieste sa dea cautari pe google dupa numele propriu, mana sus!!

Mie nu mi-ar fi trecut prin cap ...

Da' credeti ca Scorsese o sa dea cautare dupa mihai bendeac? Sau macar ca o sa puna o secretara sa faca chestia asta?

Dharma
15 Jul 2004, 18:01
Era o gluma,Semaca! :x Si nu era o injuratura la adresa nimanui.Nu cred ca lui Mihai ii sta in caracter.Era o autoironie.Isteato,tot nu mi-ai raspuns si mie la intrbari pls.Macar spune-mi care-i forumu ala.Te rooog :D

isteata
15 Jul 2004, 19:21
Semaca, asa sunt eu, raspund intorcand obrazul celalalt, poate tine cont de chestia asta. (Oricum nu se intampla asa des sa fiu prea politicoasa, dar in fond, vorbim despre el, nu?). Nu, dar poate ca Bendeac are dreptate, e cam incoltit de fane, am vazut pe forumuri. Nici mie nu mi-ar placea.
Dharma, eu cred ca ti-am raspuns chiar la prima pagina. E adevarat, nu punctat, cum ai facut tu. La ce forum te referi, poate am memorie scurta, ma scuzi. :(

Dharma
15 Jul 2004, 21:06
Spune-mi unul dintre forumurile alea in care e "incoltit".Si alea sunt deschise tot de tine,fano? ;)

isteata
15 Jul 2004, 22:52
forum.teatrul.ro
Nu, acolo subiectele in general de Sergiu Cazan :happy:

Jay
16 Jul 2004, 14:58
De fapt... aduceti toti fanii Bendeac... aici pe forumul asta, sa posteze pe pagina asta... Nu de alta, dar sa ne mai amuzam si noi.

Pinky
16 Jul 2004, 15:59
A, da, si-nca o chestie!

Cine obisnuieste sa dea cautari pe google dupa numele propriu, mana sus!!

Mie nu mi-ar fi trecut prin cap ...

Nici mie... dar acum am facut-o si am descoperit niste chestii chiar interesante :lol: . Deci multumesc Mihai Bendeac pt ca ne-ai "iluminat" 8)

Jay
16 Jul 2004, 16:10
Deci multumesc Mihai Bendeac pt ca ne-ai "iluminat" 8)

:D :D 8)

isteata
16 Jul 2004, 21:35
Jay, nu ar fi frumos din partea mea fata de Sergiu Cazan sa ii fur "clientii". Nu e fair-play. Cine doreste intra si pe acest subiect. :)

Florinelu'
16 Jul 2004, 22:43
Intrebare pt.Mihai.Mishule,am fost socat sa te gasesc la categoria star. ;) Asa-i cand ai fane...Dar ca sa vad daca ti-ai pastrat ratiunea intacta:exista vreun star adevarat in Romania?Si daca da,cine e?Te salut.Poate banuiesti cine sunt.

Dharma
17 Jul 2004, 16:12
Ce faceai miercuri seara la "Motoare"?... :?

Jay
17 Jul 2004, 17:51
De unde stii ca am fost La Motoare? :P :shock:

isteata
17 Jul 2004, 22:45
Chiar, as avea si eu o intrebare, e aces "La Motoare", nu e prima oara cand aud. Florinelule, eu una cred ca stiu cine esti, daca din intamplare esti Florin Piersic Jr. nu-ti fie frica si scrie-ne. Daca nu, oricum esti binevenit.

isteata
17 Jul 2004, 22:55
L-ati vazut sambata trecuta pe Bendeac la Balul de Sambata...Vara! ? Talkshow pe tema Mioritei, reusit!

Dharma
17 Jul 2004, 23:07
Pe ce post?O sa mai fie?"La motoare" este un fel de LAPTARIE de vara,sus pe acoperisul Nationalului.E super-ok.Cea mai misto si mai mare terasa. :w00t:

Danny
17 Jul 2004, 23:13
Sa nu stii ce e "La Motoare". Vai vai...cata incultura...

isteata
17 Jul 2004, 23:15
Pe TVR1. Asta s-a intamplat sambata trecuta la ora 8 seara.
Sambata asta a fost show-ul intreg cu Stefan Banica Jr., sincer, mult mai bun, decat sapt trecuta cand a aparut in prim plan Geanina Corondan. :shock:
Bendeac a aparut intr-un scheci sapt trecuta.

Dharma
17 Jul 2004, 23:19
Si cum a fost?Pe Banica il stiu.Chiar am stat de vorba cu el.E un tip super ok...

isteata
17 Jul 2004, 23:22
so what? a nu stii asa ceva nu e o incultura; sa nu stii anii de domnie ai lui Stefan cel Mare sau cand a inceput rev industriala in Europa e o incultura,ok?
P.S. watch your mouth, ca de data asta imi scot si gherutele, am zis ca nu intotdeauna sunt o persoana amabila, cum am fost atunci cand ne-a 'ironizat" Bendeac :hmm:

isteata
17 Jul 2004, 23:27
A fost super, a aparut si Emilia Popescu, chiar mi-a placut.
Chiar l-ai cunoscut? Cu ce ocazie?
(nota autorului-vedeti ca deviem de la subiect, totusi raspunde-mi)

Danny
17 Jul 2004, 23:35
Avand in vedere faptul ca in Laptarie/La Motoare au loc a gramada de evenimente culturale...eu zic ca e vorba de incultura. :P

Dharma
17 Jul 2004, 23:47
Am stat sa iau niste autografe dupa "A douasprezecea noapte"(intr-una din cele n-spe mii de dati cand am fost) si am schimbat cateva vorbe si cu el si cu Tudor Chirila si cu...mai multi. :P

isteata
17 Jul 2004, 23:59
am o scuza, domeniul meu de activitate e cu totul altul, dar nu treb sa dau explicatii nimanui, right?
Nu suport sa fiu ingradita, sau incoltita, am replica pt orice sau aproape orice, si nu e nevoie sa ai o parere buna despre mine. Nu-ti convine, e treaba ta, am tot dreptul sa pun o intrebare,nu?
Perioada comunista demult a apus, dar tu inca traiesti in ea. :hmm:
Sincer, nu prea am timp de iesit prin oras la canfenele despre cultura, asta nu inseamna ca nu sunt citita, crede-ma, provin dintr-o familie de intelectuali de vreo 5 generatii, asa ca nu as fi avut nici o cale de scapare, nu ca ar fi o corvoada, chiar place. Nu ma provoca sa iti spun mai multe despre mine ca nu e ok intr-un forum. :x
P.S. iar deviati de la subiect. Autorul se supara :sick:
Nu o sa mai raspund la astfel de provocari, i'll just ignor them

Danny
18 Jul 2004, 00:22
provin dintr-o familie de intelectuali de vreo 5 generatii, asa ca nu as fi avut nici o cale de scapare, nu ca ar fi o corvoada, chiar place. Nu ma provoca sa iti spun mai multe despre mine ca nu e ok intr-un forum.

Draga, eu nu ti-am cerut sa-mi spui despre tine nimic.
Desi inteligenta este din cate stiu considerata ereditara, la tine se pare ca s-a pierdut pe drum, cate un pic, pic, pic...de la o generatie la alta.
Mai bine reveniti la subiect... :sick:

Jay
18 Jul 2004, 12:54
Oameni buni... si in primul rand isteato.. sa-ti spun sincer inteleg de ce te-ai enervat, dar cum ai raspuns tu acestei "provocari" lasa mult de dorit... in primul rand Danny facea basca de tine, ceea ce e normal(iti spun alta data de ce) si in al doilea rand... nu e cazul sa fii uracioasa... ca doar noi nu suntem.... sau suntem?? Faptul ca nu stii unde este La Motoare, inseamna ca ori ai sub 15 ani, ori esti manelista.... :P

Danny
18 Jul 2004, 16:46
Eu n-am sa mai scriu nimic pe topicul acesta pana nu am sa-l vad pe Mihai Bendeac macar intr-o piesa de teatru sau intr-un film. El pare un tip ok. Pacat de gagautzele astea care roiesc in jurul lui si nu stiu sa spuna despre el decat "te iubesc" "esti super" "esti cel mai tare" "te iubesc" :sick:

Jay
18 Jul 2004, 16:52
Hai mai Danny sa mai ramanem pe topicul asta... ca e super-funny... Vom fi cei patru muschetari a lui Bendeac.. eu, tu, Dharma(sper ca din Dharma si Greg) si una bucata de isteata.... 4 Bendeac I salute you.. :D

Mihai Bendeac
18 Jul 2004, 18:24
N-as mai fi scris nimic dar m-a deranjat comparatia facuta de "zizi-p..a".Din cei enumerati,vasluianu si,mai ales,costica sunt prietenii mei.Cat despre Florinel Piersic ar trebui sa fie un exemplu luminos pt.dumneata.A vrut sa faca un lung-metraj.Avea un scenariu.N-avea nici un ban.Si-a facut o echipa de actori(Dorina,Doru Ana,Petrica Fumuru,Monica Davidescu,Piersic senioru',eu si altii.S-a filmat pe digital,am incropit scule pt.filmare,s-au gasit locatii,s-au legat prietenii,am mancat sendvisuri geniale facute de Dorina si de mama lui Florin si ne-am simtit ca-ntr-o familie.Filmul poate fi execrabil,foarte slab,prost,penibil,bunicel,acceptabil,neasteptat de bun,genial sau o capodopera.N-are importanta.Important e drumul.Aventura.Faptul ca nu stai in p..a mea toata ziua cu curu' pe scaun si critici pe toata lumea.Dute-n g..u m...ii,cand o sa realizezi tu macar 10 % din ce-am facut eu sau Florin,sau Dragos sau Andi sau Costica,atunci sa vorbesti.De bine sau de rau,n-are importanta.Cat despre "gagautele" care scriu,nu le-a obligat nimeni si le multumesc ca m-ai vorbit de bine.Ti-as fi multumit si dumitale ca m-ai criticat daca as stii ca ai fost la un spectacol de-al meu sau ca ai vazut vreun film in care am jucat.Dar asa nu pot decat sa te astept cu dragoste in priviri sa-mi faci o felatie in timp ce rasfoiesti CV-ul lui Tarantino ca sa vezi ce inseamna viata.Scuze pt.interventie dar m-am saturat de poporu' asta de cretini in care noi suntem foarte destepti dar cand ne pune cineva sa facem ceva s-a terminat.La munca bai Zizi!Fa ceva!Ai tupeu sa te intalnesti cu mine si sa stam barbateste de vorba?Ai pe dracu'!Stai ca proasta-n... in fata calculatorului toata ziua si dai cu paru ca un cretinoid

herbert
18 Jul 2004, 18:44
N-as mai fi scris nimic dar m-a deranjat comparatia facuta de "zizi-p..a".Din cei enumerati,vasluianu si,mai ales,costica sunt prietenii mei.Cat despre Florinel Piersic ar trebui sa fie un exemplu luminos pt.dumneata.A vrut sa faca un lung-metraj.Avea un scenariu.N-avea nici un ban.Si-a facut o echipa de actori(Dorina,Doru Ana,Petrica Fumuru,Monica Davidescu,Piersic senioru',eu si altii.S-a filmat pe digital,am incropit scule pt.filmare,s-au gasit locatii,s-au legat prietenii,am mancat sendvisuri geniale facute de Dorina si de mama lui Florin si ne-am simtit ca-ntr-o familie.Filmul poate fi execrabil,foarte slab,prost,penibil,bunicel,acceptabil,neasteptat de bun,genial sau o capodopera.N-are importanta.Important e drumul.Aventura.Faptul ca nu stai in p..a mea toata ziua cu curu' pe scaun si critici pe toata lumea.Dute-n g..u m...ii,cand o sa realizezi tu macar 10 % din ce-am facut eu sau Florin,sau Dragos sau Andi sau Costica,atunci sa vorbesti.De bine sau de rau,n-are importanta.Cat despre "gagautele" care scriu,nu le-a obligat nimeni si le multumesc ca m-ai vorbit de bine.Ti-as fi multumit si dumitale ca m-ai criticat daca as stii ca ai fost la un spectacol de-al meu sau ca ai vazut vreun film in care am jucat.Dar asa nu pot decat sa te astept cu dragoste in priviri sa-mi faci o felatie in timp ce rasfoiesti CV-ul lui Tarantino ca sa vezi ce inseamna viata.Scuze pt.interventie dar m-am saturat de poporu' asta de cretini in care noi suntem foarte destepti dar cand ne pune cineva sa facem ceva s-a terminat.La munca bai Zizi!Fa ceva!Ai tupeu sa te intalnesti cu mine si sa stam barbateste de vorba?Ai pe dracu'!Stai ca proasta-n... in fata calculatorului toata ziua si dai cu paru ca un cretinoid

mai Bendeac (daca esti cu adevarat Bendeac), cred ca ai sarit peste capra. nu te apara singur, ca devii ridicol si demn de compasiune. ce balangani p*** ta de acefalat pe aici? te da afara inteligenta si ti-ai propus sa mai scrii ceva? ce film poti face tu, impreuna cu Florinel si cu gasca voastra de superficiali si ridicoli? ce afirmatie juvenil-ridicola faci: important e drumul, aventura. un fel de f*** vant - asta esti.
pune mana pe carte, ma, "fericitule", si asteapta-ti linistit rolul, nu te agita, ca-ti este contraindicat sa incerci sa gandesti.

isteata
18 Jul 2004, 22:14
Hei, hei, hei. Gata! Nu e frumos ceea ce faceti!
Mihai chiar s-a chinuit in tot ceea ce face. Voi nu v-ati gandit la asta?
A fi actor nu e chiar nu e usor. Il judecati gresit. E normal sa reactioneze asa. Desi cam prea sarcastic, dar e dreptul lui sa isi apere munca. Noi ceea ce vedem este produsul final, dar nu ne gandim cata munca este depusa in spatele a doar cateva minute de pelicula. Si efort, dar si momente frumoase, memorabile. Nu fiti rai!!! :x

EgoN
18 Jul 2004, 22:30
mihaita, da ghiloban mai mare ca tine rar mi-a fost dat sa vad...fii antena, ca poate pierzi siru: zizi a facut mai mult decat ati facut sau veti face vreodata tu, florinel si toate sandwichurile voastre la un loc. si aberatii de genu ca nu conteaza produsu final ci atmosfera de pe platou sa le-o spui pipitelor tale printr-o cabina de teatru, nu aici, ca avem si noi standardele noastre monser....

herbert
18 Jul 2004, 22:56
Hei, hei, hei. Gata! Nu e frumos ceea ce faceti!
Mihai chiar s-a chinuit in tot ceea ce face. Voi nu v-ati gandit la asta?
A fi actor nu e chiar nu e usor. Il judecati gresit. E normal sa reactioneze asa. Desi cam prea sarcastic, dar e dreptul lui sa isi apere munca. Noi ceea ce vedem este produsul final, dar nu ne gandim cata munca este depusa in spatele a doar cateva minute de pelicula. Si efort, dar si momente frumoase, memorabile. Nu fiti rai!!! :x
mai fato, te rog sa fii isteata, ce umbli cu giugiuleli. daca te umple sentimentu' - treci pe privat si oblojeste-i infirmitatea si mediocritatea... nu vezi ce aberatii ne comunica personaju', ca pentru el conteaza procesu', ideea de creatie... tare ma doare pe mine ca el s-a chinuit sa faca un sfariiac. e clar ca tipu' trebuie trimis la plimbare, mai si ataca oameni care-i sunt net superiori din toate punctele de vedere. brrr! ce mediocritati si in randurile mai tinerilor... la munca, la munca anonima, chinuitoare, putorilor!!!

isteata
18 Jul 2004, 23:17
Nu sunt giugiuleli, pur si simplu imi doresc sa fiu impartiala, sa imi dau seama ca sunteti cam sadici. daca pot spune asa. e firesc sa se apare, in stilul lui. :lol:

zizi
19 Jul 2004, 00:39
nu mai adaug nimic, pt. k a devenit o marlanie de prost gust, iar noi nu suntem aici pe pozitzii egale ....hai, te pup.

p.s. - k sa nu te simtzi lezat in fatza lui scorsese care o sa caute numele tau pe google, am shters postul in care imi permiteam sa itzi fac sugestii de buna-cuviintza, multzumit?

p.s.2 vezi k te-am "lezat" putzin pe private(mp), la care apelai shi tu, dak erai cu adevarat baiat finutz, fara negru sub unghie...

Ambra Blu
19 Jul 2004, 09:00
Cat despre Florinel Piersic ar trebui sa fie un exemplu luminos pt.dumneata.A vrut sa faca un lung-metraj.Avea un scenariu.N-avea nici un ban.S-a filmat pe digital,am incropit scule pt.filmare,s-au gasit locatii,s-au legat prietenii,am mancat sendvisuri geniale facute de Dorina si de mama lui Florin si ne-am simtit ca-ntr-o familie.Filmul poate fi execrabil,foarte slab,prost,penibil,bunicel,acceptabil,neasteptat de bun,genial sau o capodopera.N-are importanta.Important e drumul.Aventura.

And the beat goes on. On the road, by Mihai Bendeac impersonating Kerouac. Cine pula mea este actoru' asta? Este de fapt vreun actor roman star in sensu' cinstit al cuvintului? Stiam ca numai cartofii adevarati ajung staruri. Sendvisurile geniale sint probabil asa: o felie de piine, alta felie de piine si la mijloc un cap de pula, pentru activitati intelectuale. Doar capu', pentru ca burta are oase.

Dharma
19 Jul 2004, 21:26
Aloooooo!!! :(( Ce se-ntampla aici?!Mi se pare ciudat...Totusi cam are dreptate... :x

isteata
19 Jul 2004, 22:46
care dintre ei? :huh:

Jay
20 Jul 2004, 07:48
Doar nu crezi ca Mihaita!? :shock: :?

isteata
22 Jul 2004, 10:33
uau ce pauza! :shock:

Jay
22 Jul 2004, 14:08
Pauza de publicitate...
Vand autograf Bendeac pentru doar 3 beri....bune

AndreeaV
23 Jul 2004, 15:18
Vai Mishule ce celebru ai ajuns :o .....un adevarat star!!!.......ce mai zici?....nu mai dai nici un semn de viata?!
Cred ca stii cine sunt....daca nu, trimite-mi un mesaj privat!
Pupici!

isteata
23 Jul 2004, 15:42
dar nu ne spui si noua cine esti? Am dori sa te cunoastem. :lol:

AndreeaV
24 Jul 2004, 11:50
Nu sunt Andreea Vulpe, e doar o coincidenta de initiala!

iepurilah
24 Jul 2004, 20:08
azi am avut si yo rabdarea sa citesc tampenia asta de topic...si dupa tot ce am citit,ma bantuie o intrebare:"Who the fuck is Mihai Bendeac?" :shock: Adica am inteles cam ce-a facut...dar pana la urma....care-i faza cu el?...in afara ca am citit ca are admiratoare?

isteata
24 Jul 2004, 22:23
Sigur ca nu esti Andreea Vulpe, cand esti Andreea Vasile :lol: :P :D

crydead
26 Jul 2004, 03:09
Da' dac-o fi Andreea Valean?

----------------------------------------------------------
"Bitches and gentlemen! It's SHOWTIME!"

Jay
26 Jul 2004, 16:59
Andreea Vasilescu poate(o fosta colega de cala)..... Dar totusi trebuie sa recunosc ca mie imi place topicul asta .. si astept cu nerabdare viitorul post al lui Bendeac...

isteata
26 Jul 2004, 18:33
Haide, nu mai rade de noi, Jay, stiu ca nu e cel mai interesant subiect din tot site-ul, dar e ceva de capul lui din moment ce am ajuns la pag a 4-a.
Sunt sigura ca e Andreea Vasilescu, am verificat.

Dharma
26 Jul 2004, 19:28
De unde sti? :huh: Ai verificat?Si cine e Andreea Vasilescu? :x Cumva :love: lui Mihai?

isteata
27 Jul 2004, 20:42
Am verificat, ce e asa de greu, doar sunt autoarea subiectului, nu? Treb sa am grija de clientii mei, nu?
Nu e asa greu. Nu stiu daca e prietena lui, sau o fosta de a lui, s-ar putea mai degraba o amica. Who knows? Actually, they know. ;) :lol:

Jay
28 Jul 2004, 14:30
Mai isteato... da' verifica cine sunt eu.. te rog.. si sa-mi spui..ok?

marte
04 Aug 2004, 19:26
dupa parerea mea, bendeac e chiar tare daca la varsta lui a reushit sa joace in atatea piese de teatru si filme. mie mi se pare un actor talentat (si nici rau n-arata ;) ). din pacate l-am vazut doar in cateva piese la teatrul de comedie dar ashtept cu nerabdare "milionari de weekend" sa vad de ce e asha mare nebunie cu filmul asta. oricum... avand in vedere ca a devenit un nou subiect de barfa, inseamna ca lumea l-a remarcat asha ca bravo lui!

isteata
05 Aug 2004, 07:16
Ai perfecta dreptate, marte. Si eu abia astept "Milionarii de weekend" si alte surprize... :lol:

Jay
09 Aug 2004, 15:32
Milonarii de sfarsit de sptamana si multe alte surpirze...waw.. ce frumos suna... :huh:
Eu nu rad de voi(asta ca sa fac referire la o remarca de-a ta), ci pur si simplu ... iti iei un nick ca isteata si te "comporti" ca o ... cum sa spun asa mai delicat!!.... neisteata... sorry... Dar asa mi se pare mie, hai sa lasam vorbariile la o parte si sa-l asteptam pe domnul Bendeac.

isteata
09 Aug 2004, 22:57
nu prea inteleg cu ce am gresit, dar in fine, nici nu prea conteaza. Nu iau in seama in general parerile malitioase

Jay
10 Aug 2004, 15:15
Si parerile malitioase sunt constructive.....

isteata
10 Aug 2004, 17:37
in general da, dar in cazul meu, nu, fiindca nu consider ca am gresit cu ceva :o

Jay
10 Aug 2004, 21:11
Nu, nu ai gresit cu nimic... nu despre asta era vorba... hai de fapt s-o lasam balta... si recomanda-mi si mie o piesa in care Bendeac joaca.... acum pe la teatru....

isteata
11 Aug 2004, 22:57
Cum de altfel banuiesti, stagiunea la Comedie s-a incheiat. Asteptam pana in sept-oct, din cate stiu, mai pregateste ceva, se zice ca ar fi surpriza. Stiu ca a mai filmat si ceva cu Piersic Jr.

Jay
12 Aug 2004, 16:16
Pai... da doar a zis si el in mesaj ... nu?
Atunci sa ma anunti cand incepe stagiunea si promit ca am sa merg si eu la o piesa... cine stie, poate castiga si el un fan.. :D

isteata
12 Aug 2004, 22:08
Ma bucur ca am reusit sa te conving, macar pe jumatate. :D Cand o sa am noutati, o sa te anunt

Jay
13 Aug 2004, 14:35
Yeah you brainwashed me.... :D

isteata
13 Aug 2004, 23:05
Don't say that, you are a nice guy ;)

Jay
15 Aug 2004, 17:00
fiecare cu defectele lui ... 8)

isteata
15 Aug 2004, 22:53
Noutati legate de filmul lui Bendeac-"Milionari de weekend"
http://www.evenimentulzilei.ro/divertisment/?news_id=162384
si
http://www.romanialibera.ro/editie/index.php?url=articol&tabel=z03082004&idx=3
:w00t:

AndreeaV
18 Aug 2004, 10:03
Vai isteato, ce "isteata" esti!!!!....ai aflat tu cum ma cheama!!! :o ....nu degeaba ti-ai ales un astfel de nick,intr-adevar e foarte greu sa te uiti la msn-ul meu :D !!!!Apropo, e Vasile nu Vasilescu ;) ......da', ia zii, nu stii si cu ce ma ocup?De ce nu deschizi un topic si pe numele meu?..poate afli mai multe :lol:

Jay
18 Aug 2004, 10:59
He... salut o noua figuranta pe forum... buna ziua...

AndreeaV
18 Aug 2004, 16:14
Nu fac figuratie si nici teatru nu joc......daca vrei sa afli mai multe despre mine, intreab-o pe Isteata ca ea le stie pe toate ;) ....Buna ziua si tie!

isteata
18 Aug 2004, 17:17
De ce ai senzatia ca le stiu pe toate, pur si simplu m-am informat, it's not big deal :o

AndreeaV
18 Aug 2004, 17:28
Nu crezi ca ar fii mai bine sa te informezi despre cel ce face subiectul acestui topic?...zic si eu,daca tot ai deschis aceasta discutie! :( Nu inteleg de ce vorbesti despre mine?....nu cred ca e treaba ta cine sunt eu si ce legatura am cu Mihai!....nu vreau sa intru in polemica cu tine sau cu altcineva, da' nici sa se discute despre mine nu vreau, pt. ca nu eu sunt personajul principal aici!

isteata
18 Aug 2004, 21:59
Nu te enerva, Andreea! Lumea vroia sa stie despre tine, si cred ca au tot dreptul. Din spusele tale s-a inteles ca tu in cunosti personal pe Mihai. Good for you. :o Si in fond de ce te agiti atata? nu pricep motivul :huh:

Jay
19 Aug 2004, 02:48
AndreeaV... hm... pai ah sa inteleg ca esti cam geloasa si nu inteleg de ce... te iei degeaba de isteata si ne pui sa vorbim despre Mihai :huh: , ca doar are 5 pagini deja... Eu as vrea sa vorbim despre tine.... stii de ce? Pentru ca am impresia ca vrei sa vorbim despre tine, ca altfel nu vad de ce te-ai baga in seama....

AndreeaV
19 Aug 2004, 10:43
Daca nu intelegi de ce "ma bag in seama" acelasi lucru pot sa-l zic si eu despre tine......mesajele mele se adresau ei si nu tie...sau esti cumva consilierul "istetei"??? :o Da' hai ca am discutat destul si timpul meu e prea pretios ca sa-l pierd cu astfel de "ocupatii"!!
Daca doream o discutie pe seama mea, imi deschideam si eu un topic, ca nu-i mare lucru....am observat ca aici oricine devine "star" peste noapte...si nu ma refer neaparat la Mishu, care sunt sigura ca are toate sansele sa ajunga unde isi doreste ;)

P.S.Nici nu ma surprinde isteato' ca nu intelegi de ce "ma agit" :lol: ....sa zicem ca asa sunt eu.... mai agitata!!!!

Jay
19 Aug 2004, 10:46
Nu-mi vine sa cred ......
Te rog sa iei timpul ala al tau pretios si sa ti-l bagi direct in adancul an......

isteata
19 Aug 2004, 20:04
Mersi, Jay, dar Andreea trebuie sa stie ca daca nu vroia sa se scrie despre ea, nu mai trebuia sa intervina, oricum mesajul ei a fost acum cateva pagini in urma, oricum urma sa fie uitata. S-ar putea sa ai dreptate, Jay, she needs popularity. :hmm:

isteata
19 Aug 2004, 20:07
Si inca ceva, Jay, te rog, nu mai vorbi urat, Andreea trebuie sa inteleaga ca nu poate sa ia la rost lumea asa cum vrea ea. Nu stie cum fac cand ma enervez eu... :sick:

Jay
20 Aug 2004, 10:39
Si inca ceva, Jay, te rog, nu mai vorbi urat,
Ai vazut ca m-am cenzurat.... de dragul forumului.. Oricum sper sa ne fi parasit...

marte
20 Aug 2004, 15:09
ce disperata e! face atata caz din nimik

isteata
27 Aug 2004, 22:02
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=5929&hist=0

Noul film al lui Bendeac ;)

zizi
27 Aug 2004, 23:24
pe langa faptul ca e un film discutabil(asta ca sa nu fiu rau), o sa treaca multa vreme pana cand o sa iasa pe piata. nu ma credeti, asteptati sa vedeti...

isteata
28 Aug 2004, 17:38
Potrivit cinemagiei lansarea o sa fie pe 17 sept (in Bucuresti, zic eu fiindca pe litoral a fost acum cateva zile, pe 24 aug incepuse festivalul). Chiar Bendeac a comunicat data asta pe alt forum, acum daca tu ai alte informatii... Ar fi bine sa ne spui si noua. Eu imi fac datoria sa comunic, ca de aceea sunt autoarea,nu? ;)

zizi
28 Aug 2004, 22:29
nu s-a dat pe litoral. a fost anulat. saizescu(adica regizorul) e in proces cu producatorul. deci, nu va avea loc nici o lansare pe 17 septembrie. intelegi?

isteata
30 Aug 2004, 15:03
ok, o sa ma interesez si eu din alte surse :o

Jay
31 Aug 2004, 16:55
de ce l-a dat in judecata??... bani sper... :)

Gaandalf
01 Sep 2004, 10:15
nu s-a dat pe litoral. a fost anulat. saizescu(adica regizorul) e in proces cu producatorul. deci, nu va avea loc nici o lansare pe 17 septembrie. intelegi?
Ei au declarat k este un litigiu ... la Mamaia .. dar io m-am super enervat k nu am apucat sa-l vad ... :x
Macar am vazut Azucena ... :oops: vai de steaua mea cu filmul ala... :love: :love: :love:

Jay
11 Sep 2004, 09:55
Am vazut ca astia de la Patria il anunta ca o sa fie peste vreo 2 saptamani...am vazut afisul ... la -pe viitor-

X5
11 Sep 2004, 12:14
Nu imi place Bendeac :P

Jay
11 Sep 2004, 12:24
Ce ai vazut cu el? de nu-ti place...

isteata
13 Sep 2004, 09:26
Adica pe ce data,Jay, ca pe 24 e premiera la Orient Express

Jay
13 Sep 2004, 21:05
Habar nu am....nu scria... :)

isteata
14 Sep 2004, 11:35
Stiu, iar programul cinematografelor e de vineri pana joi, deci pana vineri nu afiseaza nimic :?

isteata
15 Sep 2004, 16:20
Anunt:
A aparut "Milionari de weekend" in revista ProTv Magazin la sectiunea Premiere. :lol:

isteata
02 Oct 2004, 19:33
Ati vazut filmul "Milionari de weekend"? (Premiera pe 1oct) :lol:

jackpot
03 Oct 2004, 12:09
Dar mi-ar place daca mi l-ai povesti.... asa de chichi...

isteata
04 Oct 2004, 21:53
Era mult mai simplu sa nu te obosesti sa scrii, decat sa faci misto de altii

herbert
04 Oct 2004, 23:11
imi place mie relatia asta: isteata - Mihaitza Bendeac curios - au semnat si un contract? :P

zizi
05 Oct 2004, 00:48
Era...., decat

era decat doi ba-etzi, cum ar fi, care este.....

isteata
18 Nov 2004, 19:10
Hello, there's anyone there? :o

Mala Portugal
18 Nov 2004, 21:22
Isteato nu-ti inteleg entuziasmul decat daca esti ruda cu respectivu' sau ruda in devenire . Face it , baiatul ala nu e actor, e un papusel.

Jay
18 Nov 2004, 21:48
Mala u don't like papuseii?

Mala Portugal
18 Nov 2004, 22:07
In natura , ca panselutele, nu in filme.

Jay
18 Nov 2004, 22:18
Totusi papuseii din filme imi arata superficialitatea naturala care ma amuza teribil

isteata
19 Nov 2004, 23:15
Heeeeeeeeeei, nu-mi sariti in cap! Pur si simplu subiectul acesta a fost ocolit cam de mult timp! Trebuie sa imi pastrez clientii,nu? doar de aceea sunt autor,nu? :w00t:

nume
20 Nov 2004, 00:03
cine pm e asta , bendeac, n-am auzit niciodata de el.

nume
20 Nov 2004, 00:58
Gata , m-am dumirit. Intr-un acces de masochism furibund am avut rabdarea sa citesc cele 6 pagini despre "starul" dendeac (lol), m-am c... pe mine de ras. In prostia ei monumentala bucata asta de forum e cea mai tare de pe cinemagia. isteato keep up the good work ! Continua sa ne delectezi cu genialul tau bendeac . ii prevad un viitor luminos si-i astept cu nerabdare postarile :lol: :lol: :lol:

isteata
21 Nov 2004, 17:50
Nu esti obligat sa citesti, exista un mouse cu care te poti uita pe alt subiect. Oricum, si parerea ta se ia in considerare (desi ar trebui sa vorbesti in cunostiinta de cauza, dar cum la politica si la fotbal se pricepe oricine...) :hmm:

nume
21 Nov 2004, 17:58
''Nu esti obligat sa citesti, exista un mouse cu care te poti uita pe alt subiect.''
din pacate mi-a ramas blocat pe pagina asta. tu continua sa scrii, te urmaresc cu atentie.

isteata
21 Nov 2004, 23:29
Esti un personaj tare ciudat, esti tu cameraman la buftea interesat de regie, dar sa trimiti peste 12 mesaje pe zi, e chiar culmea (esti neinteresant, scuza-ma, si ocupi pagina degeaba, crede-ma). Este ultima oara cand iti raspund. In general, nu raspund la provocari, ceilalti stiu mai bine. Esti de tot rasul. :w00t:

nume
21 Nov 2004, 23:37
te abati de la subiect love, ce se mai aude de "maistrul" dendeac? :lol:

nume
21 Nov 2004, 23:45
Iar tu sa scrii 53 de mesaje(deocamdata), despre un parlit care a jucat intr-un film second hand... Cred ca in spatele istetei (wrong nick) , se ascunde un barbos care n-are ce face si vrea sa se mentina in atentia cinefililor, nu de alta , dar poate il remarca si pe el careva (scorsese poate :lol: ).

isteata
22 Nov 2004, 12:32
Se vede ca nu esti informat, pentru cultura ta generala, Bendeac e printre cei mai buni studenti din UNATC. Pregateste "Ubu inlantuit" la Teatrul de Comedie, esti angajat al Teatrului de Comedie; cateva informatii pe :
http://www.comedie.ro/biodet.php?aid=317〈=1
Si inca e incompleta. Trebuia sa il vezi si in "A douasprezecea noapte" si "Ladi Di" la Comedie si "O noapte furtunoasa" la Cassandra. Si la Cassandra pregateste ceva nou. Judeci gresit oamenii, sau poate stii tu ceva in plus, ceva negativ care te-a facut sa iti schimbi parerea. Nu cumva l-ai cunoscut la filmarile acelui film facut de BBC la Buftea... Il critici, dar nu te justifici; nu am zis nici sa il ridici in slavi (nu ma omor dupa dulcegarii), dar macar argumenteaza-ti parerea. Stai linistit ca nu asta e singurul forum despre el. Exemple:
http://forum.teatrul.ro/viewtopic.php?t=93&highlight=bendeac
http://www.all4web.ro/unatc/forum/viewtopic.php?t=59&sid=ab19cf3c0584d6c079ab12b6944c8a5e
;)

Si inca o chestie, te-ai luat de mine in mod gratuit, care evident ca nu iti permit;Spre deosebire de tine care stai si critici lumea (vroiam sa iti zic mult mai urat, dar am zis sa te respect, desi nu meriti), eu am multa treaba, toata ziua sunt plecata, fac o facultate si mai si lucrez, intru pe subiectul propus de mine cand am timp, asa ca nu vorbi in necunostiinta de cauza. :hmm: Esti sarcastic fara motiv.

nume
22 Nov 2004, 19:25
"Si inca o chestie, te-ai luat de mine in mod gratuit, care evident ca nu iti permit;Spre deosebire de tine care stai si critici lumea (vroiam sa iti zic mult mai urat, dar am zis sa te respect, desi nu meriti), eu am multa treaba, toata ziua sunt plecata, fac o facultate si mai si lucrez, intru pe subiectul propus de mine cand am timp".

Facultatea de zootehnie ?

mhflgr
16 Dec 2004, 14:40
Intr-un acces de masochism furibund am avut rabdarea sa citesc cele 6 pagini despre "starul" dendeac (lol), m-am c... pe mine de ras.

Frate, m-ai facut curios si am ajuns sa-ti imit pornirile masochiste. Si cand ma gandesc ca totul a pornit de la o "isteata" care a aruncat o piatra in apa si noi, toti destepti, ne-am aruncat dupa ea :D .
This topic must end... NOW.

Jay
16 Dec 2004, 15:00
Dar isteata asta pe unde o mai fi... nu de alta dar as vrea sa-i fac cunostinta cu noua irene marilyn(marylin)... s-ar intelege de minune

nume
16 Dec 2004, 17:17
Alaturi de "irina ana maria marilena monro" + mai era una , i-am uitat numele (refresh my memory :D ), ar face un adevarat TRIO GALAX CINEMAGIA. Avem nevoie de ele, fara prezenta lor, viata ar fi pustiu.

isteata
10 Jan 2005, 20:09
pustie :P

nume
11 Jan 2005, 01:14
Esti proasta fah, era un "citat" dintr-un film romanesc, Secretul lui Bachus. Dar tu nu ai de une sa stii, esti prea ocupata cu dendeac. :lol:

isteata
17 Jan 2005, 22:44
Scuza-ma, dar chiar am si filmul, inseamna k nu ai inteles aluzia, doh! :sick:
Si in alta ordine de idei, nu sunt ocupata cu Bendeac(el e cu spectacole,etc, presupun), chiar daca nu crezi, am o viata proprie: facultatea, iar sesiunea bate la usa! Nu ca altii care freaca menta aiurea! Get a life! Sau mai bine un job, ca vad ca ai destul timp

nume
17 Jan 2005, 23:03
Si tu esti studenta ??? :shock: Tu si cu Irene Marlyn Monroe :lol: Sa nu-mi ca la psihologie, ca mor.
E plina tara de studenti facuti la kil. Ce mai face idolul tau ?

isteata
17 Jan 2005, 23:16
N-am de ce sa iti raspund la ce facultate sunt, oricum, pentru a te lamuri, anul acesta ultima medie de intrare la buget a fost 9.30, deci sper ca te-ai lamurit, cat despre Bendeac, informeaza-te si tu, poate il intalnesti la vreo filmare, ca doar esti operator, nu? :P
(si inca ceva, nu am idoli, nici nu e bine sa ai, si intr-un singur lucru sunt de acord cu tine, "studenti la kil", chiar acesta e fenomenul la ora actuala, dar cu mine ai gresit persoana)

nume
17 Jan 2005, 23:19
9,30 wow m-ai spart ! Ce tare esti ! Imi dai voie sa te ating ? Pls. :oops:

Da sunt operator, operez proastele de pe cinemagia.

Jay
18 Jan 2005, 06:25
Da sunt operator, operez proastele de pe cinemagia.

Imi amintesti de mine.... 8)